Foorumeiden erilaisesta luonteesta

Tällä foorumilla on sanaristikoihin nähden erilainen luonne kuin Sanariksen foorumilla. Täällä saa antaa vihjeitä ennen kuin ratkaisujen palautusaika on päättynyt. Kenelläkään ei ole oikeutta siitä huomauttaa.

Sanariksen foorumissa ei niin saa tehdä vaan lisävihjeitä ja suoranaisia ratkaisusanoja saa antaa vasta ratkaisujen palautusajan umpeuduttua. Joka haluaa, että hänen ratkontaansa ei pilaa liian aikaiset ratkaisusanojen paljastelut, keskustelkoon Sanariksen foorumissa ainakin siihen asti kunnes ratkaisujen palautusaika on päättynyt.

Sanariksen periaatetta kaikki kunnoittakoon älköönkä menkö sieltä ennen aikaisesti mitään kysymään.

Omilla sivuillani vastaan IS:n kysymyksiin vasta viikon jälkeen eli linja on jotain tämän foorumin ja Sanariksen foorumin väliltä. Annan vastauksia sivuillani joskus myöskin pyytämättä. Näin varsinkin vihjeanalyysien suhteen, jotka ovat toistaiseksi tauolla.

Yritetään olla kaikkialla mollaamatta toisia. Yritetään elää sovussa erilaisuutta ymmärtäen.

4

<50

  Vastaukset

  • Täällä nyt sitten valvoo aktiivisesti vain robotti, jonka logiikka ei kukaan oikein ymmärrä. Mutta arvohierarkia puuttuu sentän. Robotti ei katso henkilöön vaan tekee päätökset algoritmiensa mukaan. Ei ole suosikkeja.

  • Minulla on tapana pohtia vihjeitä joskus pitkäänkin. Se koetaan välillä jankkaukseksi, mutta jos asiassa on jotain pientäkin uutta kulmaa, se tulee kerrottua. Jäin pohdiskelemaan Toni Pitkälän 11.4.2020 itselleni oudoilta tuntuneita Pitkälän selityksiä sekä Antti Skytän 25.4.2020 erästä itselleni monella tapaa oudon tuntuisia vihjeitä.

   Olisi kiva, jos näistä outouksista saisi tasokasta keskustelua, jossa jaksetaan pohtia asiaa eri näkökulmilta.

   Jos täällä ei jakseta, sivustollani saa käsitellä asioita pitkään. Jankkaamiseen suhtaudun eri asenteella kuin Sanaris. Tämä kyllä johtuu myös poikkeavuudestani. Mutta kaiken kategorisoinnista sairausluokkiin mennään Suomessa kyllä överiksi.

   Toivon myös, että täällä ei synny ikävää arvojärjestystä eli "nokkimisjärjestystä", jossa tiettyjen henkilöiden kommentit ovat hyvin paljon toisten esittämiä kommentteja arvostetumpia ja heillä on oikeus mollata alemman "kastin" ihmisiä. Omalla sivustollani en ainakaan "nokkimisjärjestystä" luo.

  • Ja yksi asia, mikä täällä on kivaa on se, että ei olla muistuttamassa kirjoitusvirheistä. Kukaan ei myöskään tarpeettomasti laita uutta viestiä ilmoittaakseen, että tuli kirjoitusvirhe.

   Minä teen kirjoitusvirheitä jatkuvasti. Melkein joka viestiin. En jaksa aina tarkistaa viestien oikeinkirjoitusta OIKOFIX-apuohjelmalla.

   On todella kiva, että ei ole turhanaikasta huomion kiinnittämistä satunnaisiin kirjoitusvirheisiin!

  • Pelkäsin jo, että tämä osio kuolee täysin. On hyvä, että on ertyyppisiä foorumeita. Sanaris toimii tyylillään, Tapio toimii tyylillään ja tämä foorumi toimii tyylillään.

   Yritetään ymmärtää kaikkia.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Juutuub-maailma

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysy
   Sinkut
   118
   1600