Mitä kuoleman jälkeen?

Anonyymi

Onko uskonto vastaus vasta siiihen, mitä kuoleman jälkeen tulee? Tiedettä siitä ei voi vielä tehdä, ellei keskustele kuolleidenkin kanssa(kuten mä:-D). Ja heitä nyt muutama tähän jatkoksi:

Hindut sanovat, että vain korkeakastiset saavat syntyä uudelleen itse korkeaan tai jopa edellista korkeampaan kastiin, mutta jos karmassaan tekivät liikaa pahaa, syntyvät alempikastisiksi, tai jos alin kastisin ihminen mokaa, hän voi kuolla henkisielunsa energiadhramansa vaikka kärpäsparveksi - seuraavassa elämässään.
Budhalaiset sanovat, että kaikki ihmiset ovat ikuisesti ihmisiä, vaikkapa se budhalisuudessa persoonaton "luonnonvalintaluoja", voi kelle hyvänsä pistää joko kehittyneemmän tai taantuneemma ruumiin seuraaviin inkarnaatioihinsa. Jos teki paljon HYVÄÄ maan päällä, budhalaisia kohtaa Nirvana, olemattomuus, koska "elämä on kärsimystä", ja vain olemattomuus oli tavoittelemisen arvoista?!
Michaelin opissa olevat sanovat, että tuo kärsimys, lapsisieluilla, johtuu siitä, että he rikkoivat silti joitakin monia käskyjä, luojamme meille antemiaan lakeja tai heillä oli liian suuria toiveita, joita EI HETI voitu toteuttaa, sekin aiheuttaa kärsimystä.
Darwinistit sanovat, että ihminen oli aiemmin hieman nykyistä kehittymättömämpi eläin, ja että evoluutiovoima kehittää kaikkia sopeutumaan entistä paremmin olosuhteisiin - seuraavissa elämissään. Tämä oppi ei ole kovinkaan erilainen, kuin nuo em.

Kristityt ja juutalaiset periaatteessa uskovat samoin, mutta kristinuskossa olisi suuri palkinto tulla ITSE tänne takaisin, mutta kuoleman jälkeinen Tuonela ei kaikkia päästäisi koskaan takaisin, oli se sitten Paratiisi tai Haades. Raamatun mukaan myös Tuonela tästä syystä poistetaan, käsittääkseni siitäkin syystä, että edes hindut ja budhalaisetkaan eivät sitä välitilaa tarvitse... Mutta länsimaisille uskovaisille - ateisteista puhumattakaan - se on vielä tullut?! Tuonala ja Kuolema heitetään "tuliseen järveen", ja kaikki jotka olivat eläneet etsien vain kuolemaa kaikelle tai laiskojakin, palavat sen mukana, koska ei kuolemaa tarkoitettu tavoittelun kohteeksi kenellekään, mutta paholainen eksytti ihmisiäkin tahallisiin alisuoriutumisiin, tai voittamiseen vääryydellä ja valehtelulla. Mutta ne jotka eivät joudu Hellvettiin, saavat joskus jatkaa elämäänsä maan päällä, Taivaaseen on saattanut silti nousta joku kuollut ektoplasma-astraalihaamukin, mutta ei ole todennäköistä, että siellä kukaan koskaan kuoltuaankaan kauan pysyy, seuraava sadekin jo pudottanee sellaiset pilviveikot aina alas.... Vähintäänkin ystävienne muistoissa jatkatte elämäänne, ja teistä elävistä riippuu, teetteko siitä heille Haadeksen vai Paratiisin, mutta noita paikkoja ei eloonjäänytkään kykene moni suorittamaan heille hyvin, siksi nuo välitilat poistettaneen joskus kokonaankin... ja selvinpäin ette tiedä tai havaitse mitään, kummastakaan, ette Paratiisista ettekä Haadeksesta, vaikka kuinka kauan ne humalaisenkaan näyt kestää?!

19

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voiko mustan maagikon sielu kadota?

    • Anonyymi

      Uskonnot ovat evoluution synnyttämiä selviytymismekanismeja. Loogisesti horjuvine oppikyhäelminään uskonnot synnyttävät enemmän kysymyksiä kuin mihin pystyvät vastaamaan.

      Esimerkki tälläisesta opinkappaleesta: Tuonpuoleisessa ei ole aikaa.

      Mitä se tarkoittaa loogisesti: Maailmasta puuttuu neliulotteisen aika-avaruuden aikakoordinaatti. Sellainen maailma on staattinen, täysin pysähtynyt, jossa mikään ei liiku eikä mitään tapahdu.

      Tälläisten älyttömien lähtöolettamien kanssa uskonnot painivat.

    • Anonyymi

      Lähde kuuntelemaan asiantuntijoita siitä mitä tulee kuuntelemalla niitä jotka ovat kokeneet rajatapauksen niin saat ensikäden tietoa siitä mitä on koettu, esimerkkinä vaikkapa Anita Moorjani
      https://www.youtube.com/watch?v=hBfj9mBqlV0

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miten maan päälliset teot voivat vaikuttaa tulevaan elämään kuoleman jälkeen.
      Synnyit sopivasti aina sotaan ja toiset ei ole sotaa nähneetkään.
      Asuin isis alueilla tai jossain budha temppelin liepeillä.

      Olette melkoisia vajakkeja, kuolemaan päättyy ja .

    • Anonyymi

      Nirvana on vain negatiivisuuden poissaoloa/olemattomuutta. Ei koko tietoisuuden olemattomuutta. Tietoisuus on sama, mutta laaduttunut positiiviseen.

      • Anonyymi

        New Age bullshit generaattori tuottaa samanlaista skeidaa. Kuulostaa fiksulta mutta lauseet ovat tyhjää täynnä ja pimeätä puolillaan. https://sebpearce.com/bullshit/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        New Age bullshit generaattori tuottaa samanlaista skeidaa. Kuulostaa fiksulta mutta lauseet ovat tyhjää täynnä ja pimeätä puolillaan. https://sebpearce.com/bullshit/

        Älä katso epäoleelliseen vaan huomaa totuus sanoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä katso epäoleelliseen vaan huomaa totuus sanoissa.

        Käsitykset ovat muinaisilta ajoilta, jolloin fysiologian ymmärrys oli vielä olematonta ja mm. kehon hormonitoiminta kokonaan tuntematonta.


    • Anonyymi

      Kaikki yliluonnollinen perustuu muinaisiin aikoihin, kun tuntemattomista asioista luotiin vaistonvaraisia käsitteitä ja määritelmiä. Kun ihmisen äly kehittyi ja sitä myöten verbaliikka, syntyi myös kysymykset 'miten', 'miksi', 'milloin' ja lopulta myös 'kuka'. Näin syntyi legendaariset uskomukset ihmisestä, elämästä ja kaikkeudesta. Yliluonnollisessa on se huomattava ominaisuus, että se on esiintynyt vain kirjoituksissa ja kuvituksissa, sekä myöhemmin filmeissä ja videoissa trikkeinä. Jos yliluonnollinen olisi näkyvä ja koettava osa luontoa ja elämää, käsitettä "yliluonnollinen" ei olisi olemassa.

    • Anonyymi

      Ainakaan taivaassa olevat ihmiset eivät tuijottele toisten toimia kuin kattoikkunasta salakatsellen, koska silloin koko taivaan käsite olisi virheellinen jos siellä olisi ajatuksia maan päällä eletystä elämästä.

    • Anonyymi

      Ihan tuo sama mulle,en ole budhalainen ja en edes halua syntyä talaisin tähän paskaan maailmaan. Kaikki te olette olevinaan jotain ja minulle paskaa.
      Uskon kyllä Jesus Kristukseen,mutten mihinkää Intilalaiseen kastipaskaan.
      Haluaisin,etten koskaan synny tänne paskamaailmaan,ei tämä on maailma on niin PAHA!
      Minut voi hävittää kokonaan,en halua tänne enään koskaan !
      Katsokaa mitä tämä maailma on!!

      • Anonyymi

        Se on hienoa, että olet elämässäsi pärjännyt ja saanut jeesukselta avun. 🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on hienoa, että olet elämässäsi pärjännyt ja saanut jeesukselta avun. 🤣🤣🤣

        Runkkailen Jeesukselle ajoittain. Apu tulee oman käden kautta!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihmiselle ei paljastu jälleensyntymä. Buddhalainen systeemi on tullut hindulaisen jälkeen, jolla oma systeeminsä, ja molemmat perustuu lähinnä kehitystasoihin.

      Aikanaan ihmiset ja jonkin verran ylemmätkin tuhoutuvat erilaisissa maailmanlopuissa, josta alkaa uusi maailma ja jäljellä olevien alimmilta tasoilta aloitetaan, joilta joutuu putoamaan alemmille tasoille, kuten ihmiseksi tai eläimeksi, jotta niitä olisi. Eläinevoluutiota ei taida olla siten, että kehittyisivät, siis siihen, mutta sen voi itse lisätä.

      Islamisteilla on erilaisia väliaikasia helvettejä, ja ehkä väliaikaisia taivaita. Kristityillä on jotain enkelitasoja, mutta niitä ei välttämättä yhdistetä ihmiseen kehityksellisesti, ja kristinoppi ei ota juuri kantaa noihin asioihin - vain helvetti ja taivas, jotka mahdollisesti ikuisia. Juutalaisilla on samaten jotain enkeleitä ja muuta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      647
      18481
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      68
      15753
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      394
      9469
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      72
      6391
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      19
      4854
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      203
      3773
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      124
      2116
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1455
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      106
      1403
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1267
    Aihe