Hilloahot lisäämässä valtion velkaa veroparatiisihävittäjillä ja ulkomaisen halpatyövoiman tuonnilla

Anonyymi

PetosPersKok:n tavoitteena on tärvätä valtion varoja, kymmeniä miljardeja euroja, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuteen, sotabisnes-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin ja sen lisäksi, aikovat moninkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia 30 000:lla vuosittain, eli n. nelinkertaistaa maahanmuuton, siihen ex-äärioikeistohallituksessa jo tuomaansa
38 000:een, eli n. 1 200 000 ulkomaisen halpatyövoiman tuontia luvassa, jos Hilloahoja tottelette.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

Siinä sitä on valtion velkaa, maksettavaksi köyhyyteen pakotetuille Suomen kansalaisille, pieni- ja keskituloisille tavallisille ihmisille, ja haavoittuvimpien asemaan ei olisi PetosPersKok:n metodeilla, tulossa kuin lisää kipeitä leikkauksia, AKTIIVILEIKKUREITA omalle kansalle, sitä yli 7000€/kk tienaavat Hillokeisarit tavoittelevat.

31

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Just niin. Eikä marjastaja Marin saa edes yhtä mansikkaa ämpäriinsä, vaikka köyhiltä vetää verorahoja saavikaupalla.

   • Anonyymi

    Minun eläkkeeni veroprosentti ainakin laski vuodenvaihteessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minun eläkkeeni veroprosentti ainakin laski vuodenvaihteessa.

    Laskiko sun eläke sitten?

    Koska ainakaan veronmaksajien keskusliiton tiedotteen mukaan kenenkään verotus ei tänä vuonna ole ainakaan laskenut? :) Ullattavaa kulla.

    "Sosiaalivakuutusmaksut on vahvistettu vuodelle 2021. Muutosten johdosta palkansaajien maksutaakka näistä veronluonteisista maksuista nousee. Työttömyysvakuutusmaksu nousee 0,15 prosenttiyksikköä ja sairausvakuutuksen päivärahamaksu 0,18 prosenttiyksikköä. Työeläkevakuutusmaksu ja sairausvakuutuksen sairaanhoitomaksu pysyvät ennallaan.

    Keskimääräinen kunnallisveroprosentti nousee 0,06 prosenttiyksiköllä, kun 39 kuntaa korottaa tuloveroprosenttiaan.

    Kokonaisuudessaan (verot ja veronluonteiset maksut huomioiden) palkkaverotus kiristyy hieman vuodesta 2020, palkansaajien veroprosentit nousevat eri palkkatasoilla 0,2–0,3 prosenttiyksikköä.

    Eläkkeensaajien veroprosentit pysyvät suunnilleen ennallaan."


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Keskustan äärioikeistoradikalismi, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, eli käytännössä äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, rahoittaminen osinkojen jakoon veroparatiiseissa, on loputtava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912724/kepujen-okyrikkaat-perintoverosuunnittelija-ahneet-verotukseen-yht-kuntavastuuseen

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Linkki valheita täynnä olevaan trollaukseen = suvakin tapa tehdä mussutuksensa uskottavammaksi? :) :D

    Hiekkis? 🍼


  • Anonyymi

   Puolustusvoimat lakkauttaa muutamaksi vuodeksi, mutta ei saa kertoo naapurille!!

  • Anonyymi

   Hävittäjät on aina ollut ja aina on ja pysyy. Ulkomaan apua voidaan leikata toki .

  • Anonyymi

   Intia takoo koronaennätyksiä ja uusi mutaatio leviää: Suomi ei varoita maahan matkustamisesta?

   Jopas nyt jotakin taas?

   • Anonyymi

    Suomihan kehoitta kaikkia Intialaisia olemaan pari viikkoa karanteenissa tänne saavuttuaan!
    Ei rajoita heidän tänne tulemista vaan tarjoaa koronatestin halukkaille ja pyytää sitten välillä vilkaisemaan kännykkäänsä täällä ollessaan.
    Naapurimme pyytävät esittämään koronadokumentin ennen kuin edes ottavat Intialaiset koneeseen mutta naapurimme ovatkin persaukisia ja vailla medän lainarahaa ja valtavia terveydenhoitomme resursseja.


  • Anonyymi

   Oletpa ykskertanen. Kato ketkä kokoustaa nyt, ja hinkuu lisää velkaa...

  • Anonyymi

   Nyt ei olekaan enää kyse, mistään "normaalista" puolustusmenoista, vaan ex-äärioikeistohallituksen suuruudenhulluista, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden sotabisneksien rahoittamisista, Suomen kansalaisten oikeusturvan, terveyksien ja henkien kustannuksella.

   Ei sellaista pidä hyväksyä. Veroparatiisihävittäjähanke on peruttava.

   Suomi ei tarvitse kymmenien miljardien eurojen, veroparatiisi-äärioikeistohävittäjiä jenkkien hyökkäysliitolle ja EU:n rikkaille valtioille, sitähän se todellisuudessa on.

   EU:n "tukipaketti" tulee hylätä, täysin ja kokonaan.

   • Anonyymi

    Teille viidennen kolonnan vihreäpukuisille pojillehan se varmasti sopisi, ettei hävittäjiä hankita.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Suomen kansa haluaa tietää, kuinka kauan VTV on jättänyt valvomatta, VVM:n / Kok-Hetemäen satojen miljardien eurojen veroparatiisivuodot, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veroparatiisiyrityksien voiton maksimointiin, osinkojen jakoon ja pörssikeinotteluun, ja paljonko verojenmaksajien varoja, on vuodettu verokeitaisiin ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

  • Anonyymi

   EK-medioissa hehkutetaan "yritystukia" veroparatiisiyrityksille. Mistä alkaen "yrittäminen" on ollut, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, luksuselämien rahoittamista veroparatiiseihin. Mitä "yrittäjiä" ne sellaiset ovat, jotka eivät koskaan tule omillaan toimeen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

  • Anonyymi

   "äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuteen, sotabisnes-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin"
   Onko tämä ilmiö ollut jo pitkään Suomen ja Ruotsin välisessä kaupassa

   " aikovat moninkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia 30 000:lla vuosittain"
   Siis aikovat jostain hommata apua ja hoivaa meidän ikääntyvälle väestölle? Kuten aloittaja tietää, niin esimekikisi tuo vanhusten vaipanvaihto ei ole sitä työtä joka kelpaisi suomalaisille.
   Olisi ketjun aloittajalla joku vaihtoehto jolla turvataan Suomi tulevina vuosikymmeninä?

  • Anonyymi

   Kokoomus ja PerusÄssät vaarallisia puolueita, haluavat Suomen Usan sillanpääasemaksi idän suuntaan Naton muodossa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsissa on yli köyhyysrajan sairaus-kansaneläkkeet ja niitä ovat korottamassa jälleen lisää, joten Suomi vajoaa pois sivistys-oikeusvaltioiden joukosta, korkeakoulutettujen köyhyyseläkeläisten pieksijöiden kyydissä.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

   Uusi sika-Anttila, Äärioikeisto-Keskustan Saarikko, pontevana jatkaa Kepujen NAISVIHAN kulttuuria, sairaus-kansaneläkeläisten syväkyykyttämistä, siskojenhakkaajien unelmaa, ja saa siitä EK-medioilta paljon, marginaalipuolueen haluamaa mediatilaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

   Se on perustuslain vastaista, kieltää sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyteen pakottamis-ongelman olemassaolo, sanomalla, että "suomalaisilla on ollut jo ihan tarpeeksi kriisejä", kuten veroparatiisi-kulttuuriministeri Saarikko julisti. Siinä kiistetään Suomen kansalaisten hätätila, ja olemassaolokin ja sen pitäisi olla puuttumisen paikka, niin viranomaisilta, kuin medioilta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

  • Anonyymi

   Hävittäjät sentään tulee suomen puolustukseen kun Santa hallitus jakaa rahaa kuin joulupukki ulkomaille.

  • Anonyymi

   Suomea ei enää 2021 puolusteta, syytämällä miljardeja veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden hävittäjähankkeisiin, pitämällä Suomen kansalaisia äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Ex-äärioikeistohallitus joka nuo veroparatiisi-hävittäjäsuunnitelmat tekivät, ei oltu äänestetty demokraattisissa vaaleissa, jo siksi nuo tarpeettomat, Suomen kansalle vahingolliset EK-veroparatiisi-keinotteluhävittäjä-suunnitelmat on peruttava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä horiset? Rikoksesta tuomion saanut kepulais kaikkonenhan siellä huseeraa puolustusministerinä.

  • Anonyymi

   Miettikäähän ihmiset, mitä tulee kustantamaan, jos PetosKokPersujen tavoite, maahanmuuton nelinkertaistamisesta ja 3000€/kk:n minimipalkasta maahanmuuttajille, sinisilmäisten äänestäjien äänillä, toteutettaisiin. Suosittelen käyttämään niitä aivoja, joita ei "koulunpenkiltäkään" saa, jos ei ymmärrä katsoa ympärilleen yhteiskunnassa ja lukea maailman asioista.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Ohituskaista mieluisempien äänestäjien saamiseksi ja verovaroilla palkat veroparatiisi-yrityksien työvoimalle, tuota laskua ei yksikään valtio, saati rikkaita EU-valtioita tukemaan pakotettu Suomen kansa, tule kestämään, se on varma asia.

   Hilloahon / PetosPersKokoomuksen todellisuudentajua, sopii todellakin epäillä. Rasismikortin kumartamiselle tulee sellainen hintalappu, ettette olisi ikinä uskoneet. Vetäkää hätäjarrusta, vielä kun voitte.

   • Anonyymi

    uliuliuliuliuliuliuli!! 🤡

    No olipas sulla tällä kertaa oikeen uliripuli! :) Liian tuoretta kiljua?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   PetosKokoomusPersutsinliike-Eilisineen, ovat pakottamassa Suomen kansaa nettomaksajiksi Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sota- ja natotushankkeille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   Aktiivileikkurit pärähtävät välittömästi soimaan, ym heikennykset, jokaiselta pieni- ja keskituloiselta, jos PetosPersKoksinliike-Eiliset, eli Veroparatiisi-Hillokeisarit saisivat päättää, onneksi eivät enää koskaan saa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959867/hilloaho-vaatii-3000ekk-minimipalkkaa-ulkomaalaisille-maahanmuuton-moninkertaistamista-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Hillokeisareiden äärioikeiston tavoite on NELINKERTAISTAA, ulkomaisen halpatyövoiman tuonti - rasismikortti tulee kalliiksi ja Suomen kansa maksaa sen hengillään, se on populistiporvareiden niljakas suunnitelma.

  • Anonyymi

   Niin kumpi sit lienee fiksumpaa?

   Ostaa 10 miljardilla ihan aktuaalisia hävittäjiä maanpuolustustarpeisiimme, vai 6,6 miljardilla eu yhtään mitään? :)

   Jos vihervassari-idiooteilta kysytään, niin toki jälkimmäinen. Onneksi ei enää tarvitse tai edes kannata kysyä heiltä mistään mitään tuon tyhmyyden multihuipentuman jälkeen! :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   8902
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   19
   2670
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   40
   2293
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   2239
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   35
   1645
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   81
   1401
  7. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   41
   972
  8. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   58
   833
  9. Minä tiedän

   Ja sinä tiedät, tai oot tiennyt jo kauan. On mulla ikävä, on ollut aina siitä lähtien, kun sinut tapasin❤️.. Hullua, mutta minkä teet.. Hyvää yötä!
   Ikävä
   34
   816
  10. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   809
  Aihe