Hilloahot lisäämässä valtion velkaa veroparatiisihävittäjillä ja ulkomaisen halpatyövoiman tuonnilla

Anonyymi

PetosPersKok:n tavoitteena on tärvätä valtion varoja, kymmeniä miljardeja euroja, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuteen, sotabisnes-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin ja sen lisäksi, aikovat moninkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia 30 000:lla vuosittain, eli n. nelinkertaistaa maahanmuuton, siihen ex-äärioikeistohallituksessa jo tuomaansa
38 000:een, eli n. 1 200 000 ulkomaisen halpatyövoiman tuontia luvassa, jos Hilloahoja tottelette.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

Siinä sitä on valtion velkaa, maksettavaksi köyhyyteen pakotetuille Suomen kansalaisille, pieni- ja keskituloisille tavallisille ihmisille, ja haavoittuvimpien asemaan ei olisi PetosPersKok:n metodeilla, tulossa kuin lisää kipeitä leikkauksia, AKTIIVILEIKKUREITA omalle kansalle, sitä yli 7000€/kk tienaavat Hillokeisarit tavoittelevat.

36

235

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Just niin. Eikä marjastaja Marin saa edes yhtä mansikkaa ämpäriinsä, vaikka köyhiltä vetää verorahoja saavikaupalla.

   • Anonyymi

    Minun eläkkeeni veroprosentti ainakin laski vuodenvaihteessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minun eläkkeeni veroprosentti ainakin laski vuodenvaihteessa.

    Laskiko sun eläke sitten?

    Koska ainakaan veronmaksajien keskusliiton tiedotteen mukaan kenenkään verotus ei tänä vuonna ole ainakaan laskenut? :) Ullattavaa kulla.

    "Sosiaalivakuutusmaksut on vahvistettu vuodelle 2021. Muutosten johdosta palkansaajien maksutaakka näistä veronluonteisista maksuista nousee. Työttömyysvakuutusmaksu nousee 0,15 prosenttiyksikköä ja sairausvakuutuksen päivärahamaksu 0,18 prosenttiyksikköä. Työeläkevakuutusmaksu ja sairausvakuutuksen sairaanhoitomaksu pysyvät ennallaan.

    Keskimääräinen kunnallisveroprosentti nousee 0,06 prosenttiyksiköllä, kun 39 kuntaa korottaa tuloveroprosenttiaan.

    Kokonaisuudessaan (verot ja veronluonteiset maksut huomioiden) palkkaverotus kiristyy hieman vuodesta 2020, palkansaajien veroprosentit nousevat eri palkkatasoilla 0,2–0,3 prosenttiyksikköä.

    Eläkkeensaajien veroprosentit pysyvät suunnilleen ennallaan."


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Keskustan äärioikeistoradikalismi, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, eli käytännössä äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, rahoittaminen osinkojen jakoon veroparatiiseissa, on loputtava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912724/kepujen-okyrikkaat-perintoverosuunnittelija-ahneet-verotukseen-yht-kuntavastuuseen

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Linkki valheita täynnä olevaan trollaukseen = suvakin tapa tehdä mussutuksensa uskottavammaksi? :) :D

    Hiekkis? 🍼


  • Anonyymi

   Puolustusvoimat lakkauttaa muutamaksi vuodeksi, mutta ei saa kertoo naapurille!!

  • Anonyymi

   Hävittäjät on aina ollut ja aina on ja pysyy. Ulkomaan apua voidaan leikata toki .

  • Anonyymi

   Intia takoo koronaennätyksiä ja uusi mutaatio leviää: Suomi ei varoita maahan matkustamisesta?

   Jopas nyt jotakin taas?

   • Anonyymi

    Suomihan kehoitta kaikkia Intialaisia olemaan pari viikkoa karanteenissa tänne saavuttuaan!
    Ei rajoita heidän tänne tulemista vaan tarjoaa koronatestin halukkaille ja pyytää sitten välillä vilkaisemaan kännykkäänsä täällä ollessaan.
    Naapurimme pyytävät esittämään koronadokumentin ennen kuin edes ottavat Intialaiset koneeseen mutta naapurimme ovatkin persaukisia ja vailla medän lainarahaa ja valtavia terveydenhoitomme resursseja.


  • Anonyymi

   Oletpa ykskertanen. Kato ketkä kokoustaa nyt, ja hinkuu lisää velkaa...

  • Anonyymi

   Nyt ei olekaan enää kyse, mistään "normaalista" puolustusmenoista, vaan ex-äärioikeistohallituksen suuruudenhulluista, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden sotabisneksien rahoittamisista, Suomen kansalaisten oikeusturvan, terveyksien ja henkien kustannuksella.

   Ei sellaista pidä hyväksyä. Veroparatiisihävittäjähanke on peruttava.

   Suomi ei tarvitse kymmenien miljardien eurojen, veroparatiisi-äärioikeistohävittäjiä jenkkien hyökkäysliitolle ja EU:n rikkaille valtioille, sitähän se todellisuudessa on.

   EU:n "tukipaketti" tulee hylätä, täysin ja kokonaan.

   • Anonyymi

    Teille viidennen kolonnan vihreäpukuisille pojillehan se varmasti sopisi, ettei hävittäjiä hankita.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuteen, sotabisnes-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin"
   Onko tämä ilmiö ollut jo pitkään Suomen ja Ruotsin välisessä kaupassa

   " aikovat moninkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia 30 000:lla vuosittain"
   Siis aikovat jostain hommata apua ja hoivaa meidän ikääntyvälle väestölle? Kuten aloittaja tietää, niin esimekikisi tuo vanhusten vaipanvaihto ei ole sitä työtä joka kelpaisi suomalaisille.
   Olisi ketjun aloittajalla joku vaihtoehto jolla turvataan Suomi tulevina vuosikymmeninä?

  • Anonyymi

   Kokoomus ja PerusÄssät vaarallisia puolueita, haluavat Suomen Usan sillanpääasemaksi idän suuntaan Naton muodossa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsissa on yli köyhyysrajan sairaus-kansaneläkkeet ja niitä ovat korottamassa jälleen lisää, joten Suomi vajoaa pois sivistys-oikeusvaltioiden joukosta, korkeakoulutettujen köyhyyseläkeläisten pieksijöiden kyydissä.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

   Uusi sika-Anttila, Äärioikeisto-Keskustan Saarikko, pontevana jatkaa Kepujen NAISVIHAN kulttuuria, sairaus-kansaneläkeläisten syväkyykyttämistä, siskojenhakkaajien unelmaa, ja saa siitä EK-medioilta paljon, marginaalipuolueen haluamaa mediatilaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

   Se on perustuslain vastaista, kieltää sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyteen pakottamis-ongelman olemassaolo, sanomalla, että "suomalaisilla on ollut jo ihan tarpeeksi kriisejä", kuten veroparatiisi-kulttuuriministeri Saarikko julisti. Siinä kiistetään Suomen kansalaisten hätätila, ja olemassaolokin ja sen pitäisi olla puuttumisen paikka, niin viranomaisilta, kuin medioilta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

  • Anonyymi

   Hävittäjät sentään tulee suomen puolustukseen kun Santa hallitus jakaa rahaa kuin joulupukki ulkomaille.

  • Anonyymi

   Suomea ei enää 2021 puolusteta, syytämällä miljardeja veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden hävittäjähankkeisiin, pitämällä Suomen kansalaisia äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Ex-äärioikeistohallitus joka nuo veroparatiisi-hävittäjäsuunnitelmat tekivät, ei oltu äänestetty demokraattisissa vaaleissa, jo siksi nuo tarpeettomat, Suomen kansalle vahingolliset EK-veroparatiisi-keinotteluhävittäjä-suunnitelmat on peruttava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä horiset? Rikoksesta tuomion saanut kepulais kaikkonenhan siellä huseeraa puolustusministerinä.

  • Anonyymi

   Miettikäähän ihmiset, mitä tulee kustantamaan, jos PetosKokPersujen tavoite, maahanmuuton nelinkertaistamisesta ja 3000€/kk:n minimipalkasta maahanmuuttajille, sinisilmäisten äänestäjien äänillä, toteutettaisiin. Suosittelen käyttämään niitä aivoja, joita ei "koulunpenkiltäkään" saa, jos ei ymmärrä katsoa ympärilleen yhteiskunnassa ja lukea maailman asioista.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Ohituskaista mieluisempien äänestäjien saamiseksi ja verovaroilla palkat veroparatiisi-yrityksien työvoimalle, tuota laskua ei yksikään valtio, saati rikkaita EU-valtioita tukemaan pakotettu Suomen kansa, tule kestämään, se on varma asia.

   Hilloahon / PetosPersKokoomuksen todellisuudentajua, sopii todellakin epäillä. Rasismikortin kumartamiselle tulee sellainen hintalappu, ettette olisi ikinä uskoneet. Vetäkää hätäjarrusta, vielä kun voitte.

   • Anonyymi

    uliuliuliuliuliuliuli!! 🤡

    No olipas sulla tällä kertaa oikeen uliripuli! :) Liian tuoretta kiljua?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   PetosKokoomusPersutsinliike-Eilisineen, ovat pakottamassa Suomen kansaa nettomaksajiksi Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sota- ja natotushankkeille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   Aktiivileikkurit pärähtävät välittömästi soimaan, ym heikennykset, jokaiselta pieni- ja keskituloiselta, jos PetosPersKoksinliike-Eiliset, eli Veroparatiisi-Hillokeisarit saisivat päättää, onneksi eivät enää koskaan saa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959867/hilloaho-vaatii-3000ekk-minimipalkkaa-ulkomaalaisille-maahanmuuton-moninkertaistamista-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Hillokeisareiden äärioikeiston tavoite on NELINKERTAISTAA, ulkomaisen halpatyövoiman tuonti - rasismikortti tulee kalliiksi ja Suomen kansa maksaa sen hengillään, se on populistiporvareiden niljakas suunnitelma.

  • Anonyymi

   Niin kumpi sit lienee fiksumpaa?

   Ostaa 10 miljardilla ihan aktuaalisia hävittäjiä maanpuolustustarpeisiimme, vai 6,6 miljardilla eu yhtään mitään? :)

   Jos vihervassari-idiooteilta kysytään, niin toki jälkimmäinen. Onneksi ei enää tarvitse tai edes kannata kysyä heiltä mistään mitään tuon tyhmyyden multihuipentuman jälkeen! :)

  • Anonyymi

   Suuruudenhulluja, tarpeettomia, eilispäivän syillä perusteltuja, turhuuden välineitä, pelkkiä Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sotabisneksiä, ei tule maksattaa Suomen kansalaisilla / valtiolla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   PetosKokPerssinliike-Elisten isojen talousrikollisten, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hankkeita, jotka on peruttava. Millään "tiedustelulla" ei niitä myöskään voi perustella, jokainen ulkomaisia tiedotusvälineitä lukeva tietää, että kyberavaruus on jo nyt niin tukossa "tiedustelua", että sen analysointi on käytännössä mahdotonta ja aina pahasti reaaliajasta jäljessä, eli hyödytöntä.

   Veroparatiisi-hävittäjähanke on peruttava. Köyhyysongelma Suomessa korjattava miljardeilla ja välittömästi.

   • Anonyymi

    Hävittäjähankkeissa on mukana kasvava joukko lobbareita, joten ne päätökset tehdään näennäisdemokraattisesti, ei osallistavalla tai edustuksellisella demokratialla:
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000008187883.html

    Miltton on lobbareiden työpaikka sekä stadissa että Brysselissä.


  • Anonyymi

   venäjän nälkäänäkevä kansa Putinin mukaan mielellään ottaa kustantaakseen hävittäjät Suomen taivaalle.
   Samalla Kremlin tyrannia hallitsemaan maata ja rupla valuutaksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   PetosKokPersRkpjne ehdottaa vielä, että kolmen tonnin minimpalkat ulkomaalaisille, lahjoituksena maahanmuutosta, että veroparatiisiyritykset, voivat rahastaa vastikkeettomia yritys-maatalous-korona-tukia, verohelpotuksia ja kotitalousvähennyksiä ym rosvota omaa kansaamme, köyhyyteen pakottamalla ja pahoinpitelemällä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja kroonikkoja.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Siinä se todellinen syy, miksi Hilloaho erosi - jäi rysän päältä kiinni.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   388
   3730
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1677
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   78
   1425
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1216
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1153
  6. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   337
   1042
  7. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   1022
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   946
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   894
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   887
  Aihe