Hilloahot lisäämässä valtion velkaa veroparatiisihävittäjillä ja ulkomaisen halpatyövoiman tuonnilla

Anonyymi

PetosPersKok:n tavoitteena on tärvätä valtion varoja, kymmeniä miljardeja euroja, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuteen, sotabisnes-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin ja sen lisäksi, aikovat moninkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia 30 000:lla vuosittain, eli n. nelinkertaistaa maahanmuuton, siihen ex-äärioikeistohallituksessa jo tuomaansa
38 000:een, eli n. 1 200 000 ulkomaisen halpatyövoiman tuontia luvassa, jos Hilloahoja tottelette.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

Siinä sitä on valtion velkaa, maksettavaksi köyhyyteen pakotetuille Suomen kansalaisille, pieni- ja keskituloisille tavallisille ihmisille, ja haavoittuvimpien asemaan ei olisi PetosPersKok:n metodeilla, tulossa kuin lisää kipeitä leikkauksia, AKTIIVILEIKKUREITA omalle kansalle, sitä yli 7000€/kk tienaavat Hillokeisarit tavoittelevat.

36

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Just niin. Eikä marjastaja Marin saa edes yhtä mansikkaa ämpäriinsä, vaikka köyhiltä vetää verorahoja saavikaupalla.

      • Anonyymi

        Minun eläkkeeni veroprosentti ainakin laski vuodenvaihteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun eläkkeeni veroprosentti ainakin laski vuodenvaihteessa.

        Laskiko sun eläke sitten?

        Koska ainakaan veronmaksajien keskusliiton tiedotteen mukaan kenenkään verotus ei tänä vuonna ole ainakaan laskenut? :) Ullattavaa kulla.

        "Sosiaalivakuutusmaksut on vahvistettu vuodelle 2021. Muutosten johdosta palkansaajien maksutaakka näistä veronluonteisista maksuista nousee. Työttömyysvakuutusmaksu nousee 0,15 prosenttiyksikköä ja sairausvakuutuksen päivärahamaksu 0,18 prosenttiyksikköä. Työeläkevakuutusmaksu ja sairausvakuutuksen sairaanhoitomaksu pysyvät ennallaan.

        Keskimääräinen kunnallisveroprosentti nousee 0,06 prosenttiyksiköllä, kun 39 kuntaa korottaa tuloveroprosenttiaan.

        Kokonaisuudessaan (verot ja veronluonteiset maksut huomioiden) palkkaverotus kiristyy hieman vuodesta 2020, palkansaajien veroprosentit nousevat eri palkkatasoilla 0,2–0,3 prosenttiyksikköä.

        Eläkkeensaajien veroprosentit pysyvät suunnilleen ennallaan."


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      Keskustan äärioikeistoradikalismi, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, eli käytännössä äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, rahoittaminen osinkojen jakoon veroparatiiseissa, on loputtava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912724/kepujen-okyrikkaat-perintoverosuunnittelija-ahneet-verotukseen-yht-kuntavastuuseen

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Linkki valheita täynnä olevaan trollaukseen = suvakin tapa tehdä mussutuksensa uskottavammaksi? :) :D

        Hiekkis? 🍼


    • Anonyymi

      Puolustusvoimat lakkauttaa muutamaksi vuodeksi, mutta ei saa kertoo naapurille!!

    • Anonyymi

      Hävittäjät on aina ollut ja aina on ja pysyy. Ulkomaan apua voidaan leikata toki .

    • Anonyymi

      Intia takoo koronaennätyksiä ja uusi mutaatio leviää: Suomi ei varoita maahan matkustamisesta?

      Jopas nyt jotakin taas?

      • Anonyymi

        Suomihan kehoitta kaikkia Intialaisia olemaan pari viikkoa karanteenissa tänne saavuttuaan!
        Ei rajoita heidän tänne tulemista vaan tarjoaa koronatestin halukkaille ja pyytää sitten välillä vilkaisemaan kännykkäänsä täällä ollessaan.
        Naapurimme pyytävät esittämään koronadokumentin ennen kuin edes ottavat Intialaiset koneeseen mutta naapurimme ovatkin persaukisia ja vailla medän lainarahaa ja valtavia terveydenhoitomme resursseja.


    • Anonyymi

      Oletpa ykskertanen. Kato ketkä kokoustaa nyt, ja hinkuu lisää velkaa...

    • Anonyymi

      Nyt ei olekaan enää kyse, mistään "normaalista" puolustusmenoista, vaan ex-äärioikeistohallituksen suuruudenhulluista, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden sotabisneksien rahoittamisista, Suomen kansalaisten oikeusturvan, terveyksien ja henkien kustannuksella.

      Ei sellaista pidä hyväksyä. Veroparatiisihävittäjähanke on peruttava.

      Suomi ei tarvitse kymmenien miljardien eurojen, veroparatiisi-äärioikeistohävittäjiä jenkkien hyökkäysliitolle ja EU:n rikkaille valtioille, sitähän se todellisuudessa on.

      EU:n "tukipaketti" tulee hylätä, täysin ja kokonaan.

      • Anonyymi

        Teille viidennen kolonnan vihreäpukuisille pojillehan se varmasti sopisi, ettei hävittäjiä hankita.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuteen, sotabisnes-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin"
      Onko tämä ilmiö ollut jo pitkään Suomen ja Ruotsin välisessä kaupassa

      " aikovat moninkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia 30 000:lla vuosittain"
      Siis aikovat jostain hommata apua ja hoivaa meidän ikääntyvälle väestölle? Kuten aloittaja tietää, niin esimekikisi tuo vanhusten vaipanvaihto ei ole sitä työtä joka kelpaisi suomalaisille.
      Olisi ketjun aloittajalla joku vaihtoehto jolla turvataan Suomi tulevina vuosikymmeninä?

    • Anonyymi

      Kokoomus ja PerusÄssät vaarallisia puolueita, haluavat Suomen Usan sillanpääasemaksi idän suuntaan Naton muodossa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ruotsissa on yli köyhyysrajan sairaus-kansaneläkkeet ja niitä ovat korottamassa jälleen lisää, joten Suomi vajoaa pois sivistys-oikeusvaltioiden joukosta, korkeakoulutettujen köyhyyseläkeläisten pieksijöiden kyydissä.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

      Uusi sika-Anttila, Äärioikeisto-Keskustan Saarikko, pontevana jatkaa Kepujen NAISVIHAN kulttuuria, sairaus-kansaneläkeläisten syväkyykyttämistä, siskojenhakkaajien unelmaa, ja saa siitä EK-medioilta paljon, marginaalipuolueen haluamaa mediatilaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16918899/aarioikeisto-keskusta-kiistaa-kriisin-800ekk-koyhyyselakelaisten-aktiivisen-hatatilan

      Se on perustuslain vastaista, kieltää sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyteen pakottamis-ongelman olemassaolo, sanomalla, että "suomalaisilla on ollut jo ihan tarpeeksi kriisejä", kuten veroparatiisi-kulttuuriministeri Saarikko julisti. Siinä kiistetään Suomen kansalaisten hätätila, ja olemassaolokin ja sen pitäisi olla puuttumisen paikka, niin viranomaisilta, kuin medioilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

    • Anonyymi

      Hävittäjät sentään tulee suomen puolustukseen kun Santa hallitus jakaa rahaa kuin joulupukki ulkomaille.

    • Anonyymi

      Suomea ei enää 2021 puolusteta, syytämällä miljardeja veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden hävittäjähankkeisiin, pitämällä Suomen kansalaisia äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Ex-äärioikeistohallitus joka nuo veroparatiisi-hävittäjäsuunnitelmat tekivät, ei oltu äänestetty demokraattisissa vaaleissa, jo siksi nuo tarpeettomat, Suomen kansalle vahingolliset EK-veroparatiisi-keinotteluhävittäjä-suunnitelmat on peruttava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä horiset? Rikoksesta tuomion saanut kepulais kaikkonenhan siellä huseeraa puolustusministerinä.

    • Anonyymi

      Miettikäähän ihmiset, mitä tulee kustantamaan, jos PetosKokPersujen tavoite, maahanmuuton nelinkertaistamisesta ja 3000€/kk:n minimipalkasta maahanmuuttajille, sinisilmäisten äänestäjien äänillä, toteutettaisiin. Suosittelen käyttämään niitä aivoja, joita ei "koulunpenkiltäkään" saa, jos ei ymmärrä katsoa ympärilleen yhteiskunnassa ja lukea maailman asioista.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

      Ohituskaista mieluisempien äänestäjien saamiseksi ja verovaroilla palkat veroparatiisi-yrityksien työvoimalle, tuota laskua ei yksikään valtio, saati rikkaita EU-valtioita tukemaan pakotettu Suomen kansa, tule kestämään, se on varma asia.

      Hilloahon / PetosPersKokoomuksen todellisuudentajua, sopii todellakin epäillä. Rasismikortin kumartamiselle tulee sellainen hintalappu, ettette olisi ikinä uskoneet. Vetäkää hätäjarrusta, vielä kun voitte.

      • Anonyymi

        uliuliuliuliuliuliuli!! 🤡

        No olipas sulla tällä kertaa oikeen uliripuli! :) Liian tuoretta kiljua?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKokoomusPersutsinliike-Eilisineen, ovat pakottamassa Suomen kansaa nettomaksajiksi Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sota- ja natotushankkeille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

      Aktiivileikkurit pärähtävät välittömästi soimaan, ym heikennykset, jokaiselta pieni- ja keskituloiselta, jos PetosPersKoksinliike-Eiliset, eli Veroparatiisi-Hillokeisarit saisivat päättää, onneksi eivät enää koskaan saa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959867/hilloaho-vaatii-3000ekk-minimipalkkaa-ulkomaalaisille-maahanmuuton-moninkertaistamista-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      Hillokeisareiden äärioikeiston tavoite on NELINKERTAISTAA, ulkomaisen halpatyövoiman tuonti - rasismikortti tulee kalliiksi ja Suomen kansa maksaa sen hengillään, se on populistiporvareiden niljakas suunnitelma.

    • Anonyymi

      Niin kumpi sit lienee fiksumpaa?

      Ostaa 10 miljardilla ihan aktuaalisia hävittäjiä maanpuolustustarpeisiimme, vai 6,6 miljardilla eu yhtään mitään? :)

      Jos vihervassari-idiooteilta kysytään, niin toki jälkimmäinen. Onneksi ei enää tarvitse tai edes kannata kysyä heiltä mistään mitään tuon tyhmyyden multihuipentuman jälkeen! :)

    • Anonyymi

      Suuruudenhulluja, tarpeettomia, eilispäivän syillä perusteltuja, turhuuden välineitä, pelkkiä Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sotabisneksiä, ei tule maksattaa Suomen kansalaisilla / valtiolla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      PetosKokPerssinliike-Elisten isojen talousrikollisten, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hankkeita, jotka on peruttava. Millään "tiedustelulla" ei niitä myöskään voi perustella, jokainen ulkomaisia tiedotusvälineitä lukeva tietää, että kyberavaruus on jo nyt niin tukossa "tiedustelua", että sen analysointi on käytännössä mahdotonta ja aina pahasti reaaliajasta jäljessä, eli hyödytöntä.

      Veroparatiisi-hävittäjähanke on peruttava. Köyhyysongelma Suomessa korjattava miljardeilla ja välittömästi.

      • Anonyymi

        Hävittäjähankkeissa on mukana kasvava joukko lobbareita, joten ne päätökset tehdään näennäisdemokraattisesti, ei osallistavalla tai edustuksellisella demokratialla:
        https://www.is.fi/politiikka/art-2000008187883.html

        Miltton on lobbareiden työpaikka sekä stadissa että Brysselissä.


    • Anonyymi

      venäjän nälkäänäkevä kansa Putinin mukaan mielellään ottaa kustantaakseen hävittäjät Suomen taivaalle.
      Samalla Kremlin tyrannia hallitsemaan maata ja rupla valuutaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKokPersRkpjne ehdottaa vielä, että kolmen tonnin minimpalkat ulkomaalaisille, lahjoituksena maahanmuutosta, että veroparatiisiyritykset, voivat rahastaa vastikkeettomia yritys-maatalous-korona-tukia, verohelpotuksia ja kotitalousvähennyksiä ym rosvota omaa kansaamme, köyhyyteen pakottamalla ja pahoinpitelemällä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja kroonikkoja.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

      Siinä se todellinen syy, miksi Hilloaho erosi - jäi rysän päältä kiinni.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1207
    Aihe