Hilloaho vaatii 3000e/kk minimipalkkaa ulkomaalaisille, maahanmuuton moninkertaistamista.

Anonyymi

Rasismikorttia nöyristelevien ja tottelevien, on nyt avattava silmänsä ja tajuttava todellisuus, jota äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, veroparatiisi-pörssikeinottelijat ovat Suomeen luomassa.

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

Oma kansa laitetaan rahoittamaan, veroparatiisi-Hillokeisareiden veroparatiisiyrityksiä ja nyt sitten PetosPersKok:n vaatimuksia 3000€/kk:n minimipalkoista, maahantuotaville ulkomaalaisille.

Maahanmuuttopuolue PetosKokPersut, on niin isänmaa- ja Suomivastainen, kuin mikään puolue olla ja voi. Tämän käsittäminen ei mene joillekin perille, ennen kuin Aktiivileikkurit ja kipeät leikkaukset, oman kansamme pieni- ja keskituloisilta, taas pärähtävät käyntiin, JOS äärioikeiston Hillokeisareita vielä tottelette ja luulette, että rasismikortilla tehtäisiin muuta, kuin kupattaisiin, tavallisia suomalaisia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

Veroparatiisi-kauppakamari tiedotti, että PetosKokPersut ovat NELINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuontia. Ohituskaista veroparatiisirikkaille pörssikeinottelijoiden työvoimaksi ja äänestäjiksi entisessä demokratiassa, se on jo rikos omaa kansaamme vastaan.

54

167

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinulla tuota virtaa ja mielikuvitusta riittää.
   Ehkä tuota mielikuvituksen osuutta voisi trollauksissa hieman vähentää, niin joku saattaisi jopa uskoa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuohon Hillahojen maahanmuuton rahoittamiseen, veroparatiisiyrityksien tulojensiirroilla 3000€/kk minimipalkkoina ulkomaiselle työvoimalle, kun lisätään koko korruptio-eduskunnan-ministeriöiden ja perustuslaki-valiokunnan, väkisin läpi pakottamaa Veroparatiisi-sotea, kansalaisten puuttuvista perusoikeuksista ja Suomen perustuslaista piittaamatta, niin se vaadimme poliisien rikostutkintaa niin perustuslaki-valiokuntaan, kuin eduskuntaan ja ministeriöihin, Veroparatiisi-soterikosta ei saa hyväksyä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959947/valtakunnanoikeus-kayttoon-kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-kansaa-eivatka-demokratiaa

   Kok-Häkkisen / perustuslakivaliokunnan "huomion kiinnittäminen", on pelkkää fuulaa ja hämäystä, isoihin kysymyksiin, suuriin perustuslaillisiin ongelmiin, kuten Suomen kansalaisista esim. puolelta miljoonalta 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, puuttuviin perustuslaillisiin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiin, puuttuvaan oikeusturvaan, perustuslaki-valiokunta ei kiinnitä mitään huomiota, saati ota kantaa. Rikollista toimintaa kansalaisten perusoikeuksien ylitse kävelemistä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisirikollisuuden, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisi-pörssikeinottelurikollisuuden edistämisestä, on tullut korruptio-poliitikkojen ym -päättäjien erikoisalaa - perustuslaki ja ihmisten, eli kansalaisten perusoikeudet, ohitetaan jo täysin piittaamattomasti ja kylmästi, jopa perustuslaki-valiokunnassa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959947/valtakunnanoikeus-kayttoon-kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-kansaa-eivatka-demokratiaa#comment-108201774

   Veroparatiisi-sotea koskevat "lausunnot", selkeästi korruptoituneelta perustuslaki-valiokunnalta, jättivät kokonaan tärkeimmät asiat, perustuslailliset isot ongelmat, kuten kansalaisten puuttuvan oikeusturvan, puuttuvat ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, täysin käsittelemättä ja "kiinnittivät huomion" kokonaisuuden ja kansalaisten puuttuvan oikeusturvan kannalta, täysin epäolennaisiin seikkoihin, eli käytännössä kävelivät röyhkeästi niin Suomen perustuslain, kuin kansalaisten perusoikeuksien ylitse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959227/marinille-tiedoksi-hoitoonpaasy-ei-ole-ongelma---elakelaisten-koyhyyteen-jattaminen-on

  • Anonyymi

   Kuka ottaa vakavissaan tällaisia aloituksia?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Populistiporvari-Hillokeisareita nöyristeleville, totuuden nieleminen on kova paikka, joutuu tekemään surutyön, kun kissanpentujen silmät aukeavat, näkemään todellisuuden joka on ollut koko ajan silmien edessä, eivät vain ole halunneet sitä itselleenkään myöntää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

   Turhaan sinä viestinviejälle kiukuttelet PetosPersKok, kun faktat ovat silmien edessä, sen kun luet:

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

  • Anonyymi

   PetosKokoomusPersut: maahanmuuton NELINKERTAISTAMINEN suunnitelmissa, veroparatiisi-yrityksille 3000€ palkat ulkomaisille työntekijöille, maksajina Suomen valtio ja kansalaiset, se on siinä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

   Pelkkiä entistäkin valtavempia, tulojensiirtoja suoraan veroparatiisi-äärioikeiston pörssikeinottelijoille, sitä on PetosPersKokoomuksen suunnitelmissa. Älytkää nyt ihmiset vähitelleen, ettei äänestämällä voi kuin pahentaa tilannetta.

  • Anonyymi

   Eikös täällä Suomessa ole pula niistä "erikoisosaajista" joiden takia tästä työperäisestä maahanmuutosta ylipäätään keskustellaan?

   Kyllä meidän oma koulutusjärjestelmämme pystyy hoitamaan tavalliset duunit mutta nää erikoisosaajat ovat sitten ihan eri asia JA suoraan sanottuna en kyllä usko että kolmella tonnilla tänne kukaan edes tulisi!

  • Anonyymi

   Oma köyhyyteen pahoinpidelty kansamme, täällä kuitenkin joutuu elämään, eikä moni meistä, ole koskaan nähnyt tuollaisia rahoja, joita PetosPersKokoomus ja Ääri-Uusliberalistinen hallitus, ovat nyt takaamassa, rikkaille EU-valtioille ja ulkomaiselle halpatyövoimalleen veroparatiisiyrityksissä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   Uusliberalistinen hallitus on yhtä äärioikeistolainen, kuin ns. opposition populistiporvarit. Oppositio hokee tyytyväisyyttää hallitukseen ja hallituksen puolueita äänestäneet, syvästi petetyt kansalaiset, ovat edelleen shokissa siitä, mitä eduskuntavaalien jälkeen on tapahtunut ja tapahtuu, eli miljardien jaosta veroparatiisirikkaille, jolle ei loppua näy.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

  • Anonyymi

   Näyttää taas olevan lääkkeet loppu:D

  • Anonyymi

   Mutta vaatiko hilloaho 9 euroa/työpäivä + kelan peruspäiväraha määräaikaispakkotyössä käyville työssäkäyville työttömille vastaavaa kohtelua?

   Ei taida vaatia, siis hilloaho on tätä samaa muu maa mansikka oma maa mustikka suomi-ugriin kohdistuvan mukamas positiivisen syrjinnän kannattaja.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ...ja kukahan tuon palkan MAKSAA....?

   • Anonyymi

    MIETI!

    Onko 3000€/kk mukamas kova palkka ERIKOISOSAAJALLE joita me täällä Suomessa tarvitsemme ja joista tässä nyt lähinnä keskustellaan!


  • Anonyymi

   Eli ns. "duunaripuolueet" siis kannattaa yhä ennemminkin halpatyövoiman lisäämistä maassamme? :) Saanko ehdottaa että otatte tuon vallan kunnallisvaaliteemaksenne? :) 👍🏾

   Mitä taas tulee ulkomaalaiseen TYÖPERÄISEEN maahanmuuttoon, persut ei oke koskaan sitä vastustaneetkaan, joten olisit kysynyt vaikka äidiltäsi selitystä näihin aikuisten asioihin joihin oma älysi ei vielä riitä, niin sun ei olisi tarvinnut nolata itseäsi jälleen kerran? :)

   Persut vastustaa ainoastaan haittamaahanmuuttoa! Vaikea ymmärtää?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16956170/soinikatainenhilloahot-halpatyovoiman-tuontia-ulkomailta-valevastustamis-eu-tukipaketin-hyvaksyntaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   Tuhansien miljardien eurojen piikki auki, äärioikeiston järjestäytyneelle veroparatiisirikollisuudelle, sitä on nykyisen Ääri-Uusliberalistisen, syvästi korruptoituneen, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, selkeästi demokratian ja Suomen kansalaisten oikeuksien vastainen, perustuslain vastainen tominta Arkadianmäen kabineteissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   "Osaajiksi ne nimittävät, äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoita, eli isoimpia talousrikollisia, joita aikovat tuoda riistomonopoleineen, Suomen kansan elätettäviksi ja ylläpidettäviksi, köyhyysongelmaa kansalle kasvattamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi

   Kokoomus haluaa tuoda halpatyövoimaa ulkomailta. Samalla Suomalaisten palkat tippuvat, koska ulkomaisille ei tarvitse maksaa niin paljon, kuin Suomalaisille. Halla Aho haluaa estää halpatyövoiman tuonnin, siksi hän ehdottaa minimipalkkaa ulkomaisille työntekijöille.

   • Anonyymi

    Jussi ja Persut ovat todellakin sen Perusduunarin puolella samalla kun kannattavat myös paikallista sopimista!

    Tämäkös Demuja, ja muitakin, risoo kun Persut eivät kannata enää vanhaa viime vuosituhannelta peräisin olevaa luokkajakoa duunari vastaan porvari VAAN ajavat tasapuolisesti molempien - SUOMEN JA SUOMALAISTEN - etua!


   • Anonyymi

    Tuo ei pidä paikkaansa. Ulkomailta tulevalle työvoimalle pitää maksaa suomalaisten ammattiliittojen sopimia TES palkkoja. Ihan niitä samoja palkkoja kuin suomalaisillekin,

    Jos joku ei niitä maksa, niin kyseessä on rikos, joka on eri asia ja aihe. Jos taas TES palkat ovat sinusta liian pieniä, niin siitä vaan liittymään ammattiliittoon ja äänestämään vasemmistopuolueita. Ehkä asia sitä myöden korjaantuu.

    Jos palkat nousevat, niin verot ja yritysten hinnat nousevat myös vastaavasti (sivukuilla yms. lisättynä). Sinä haluat varmaankin maksaa lisää veroja ja maksaa vaikka kotisi siivouksesta kovempaa hintaa?


  • Anonyymi

   Pörssimafiat PetosPersKokoomuslaiset, eivät tosiaan ole suomalaisten työväestön, tai tavallisen kansan asialla, vaan äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, joille haluavat nyt valtion ja toisten kansalaisten, maksavan ulkomaisen työvoiman palkatkin 3000€/kk.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Siitä voitte lukea ja lopettakaa kuvittelemasta, että yli 7000€/kk ja siitä ylös päin, toisten Suomen kansalaisten kustannuksella, verokeitaisiin tienaavat KokPersut, olisivat yhdenkään suomalaisen duunarin, saati kenenkään tavallisen suomalaisen asialla, eivät taatusti ole.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959867/hilloaho-vaatii-3000ekk-minimipalkkaa-ulkomaalaisille-maahanmuuton-moninkertaistamista-

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-kauppakamari tiedotti, että PetosPersKokoomus, suunnittelevat maahanmuuton nelinkertaistamista, ulkomaisen halpatyövoiman tuomiseksi, veroparatiisi-pörssiyrityksille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Hillaho vaatii 3000€/kk minimipalkkoja, kyseisten veroparatiisiyrityksien , ulkomaalaisille työntekijöille, joita ne nimittävät "osaajiksi".

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

  • Anonyymi

   Yksityinen luottamus 2000 €: sta 500 000 €: iin, vuosikorko 2%
   Hyödynnä lainatarjoustasi rahoittamaan toiveesi! Tarvitsetko lisätietoja? Lähetä meille viesti ja pyyntösi käsitellään mahdollisimman pian. Vastaamme yksilöllisesti sähköpostitse.
   Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com
   Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com

  • Anonyymi

   Koskas Persut tai Kokkarit vaativat suomalaisille palkansaajille 3000 euron minimipalkkaa kuukaudessa?

  • Anonyymi

   Osaatko sinä lukea, lue siitä:

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Poliisin isoimpien talousrikostutkintojen, on aika siirtyä sieltä näytösluontoisesta, Yli-Viikarin meikkipussin penkomisesta, Valtiovarainministeriön vuosikymmenten aikana, Kok-Hetemäki-Vartiainen-ym pahviporvariston, verokeitaisiin vuotamiin, tuhansiin miljardeihin euroihin, veroparatiisi-pörssiyrityksien voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon veroparatiiseissa käytettyihin, Suomen valtiolta, verojenmaksajilta varastettuihin jättivarallisuuksiin. VTV:n valvomatta jättämiset, eivät ole tapahtuneet, vain Yli-Viikarin aikan, kyllä se on ollut "maan tapa", jo vuosikymmenet ja nyt on tullut aika, alkaa tuomaan asioita päivänvaloon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Siinä tulee pahviäärioikeiston aamiaisille Cayman saarilla ja Sveitsin verokeitaissa hintaa, kun katsotaan pelkästään eläkerahastoja, joilla piti turvata asialliset sairaus-kansaneläkkeet kaikille Suomen kansalaisille, ja joita on käytettykin veroparatiisi-sotabisneksiin ja fossiilisiin polttoaineisiin. Veroparatiisi-hävittäjähankkeita ei ole edes kyseenalaistettu, vaikka enemmistö Suomen kansalaisista vastustaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

  • Anonyymi

   PetosKokPersuille tuli heti lukihäiriö, kun pistettiin faktat Hilloahojen ulkomaisen halpatyövoiman tuonnista ja valtion, eli kansalaisten varoilla ja kustannuksella ylläpidosta eetteriin.

  • Anonyymi

   Halla-ahon mukaan palkat saadaan korottamalla polttoaineveroja.

  • Anonyymi

   VeroparatiisiPetosPersLiike-eilinen-Kokoomuksen, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, ahneet kourat irti Suomen kansalaisten verovaroista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Kaikki yritys-maatalous-korona-ym tuet, on lakkautettava veroparatiisiyrityksiltä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi

   Suomi käytännössä TÄYTETTÄVÄ pakolaisilla, muuten emme selviä!!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   Kuntavaalien alla vihaa ja väkivaltaa netissä levittävät, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, PetosPersliikeKok-eiliset, ovat kahmimassa yhteisiä verovarojamme, veroparatiisiyrityksilleen, Suomen kansaa köyhyyteen pakottamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Rikkaiden valtioiden EU-tukipaketin ja Veroparatiisi-soten VALEVASTUSTAMISELLA, äärioikeiston veroparatiisi-oppositio, varmistaa kyseisten, Suomen perustuslain ja kansan vastaisten hankkeiden läpi viemisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi

   PetosPersliikeKok-eilisten tavoite, on lopunkin vallan siirtäminen Suomesta, veroparatiisi-pörssikeinottelijoille verokeitaisiin ja ulkomaisiin veroparatiiseihin.

   Äänestämättä jättäminen on tärkeää, kun korruptiopoliitikot-ym päättäjät, eivät enää edusta aitoa demokratiaa, kansalaisten oikeusturvan puuttuu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Jos et tienaa yli 7000€/kk - älä edes vilkaiset PetosPersliikeKok-eilisten suuntaan. Jos aiot syödä ja lapsesi, leipää tulevaisuudessakin, pysy erossa populistiporvareiden Hillokeisareista, joille oma etu ja ahneus on ainut motiivi, olla politiikassa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

  • Anonyymi

   Onhan se kyllä aivan ennenkuulumatonta että ulkomaalaisen pitäisi kyetä itsensä elättämään.

   • Anonyymi

    Kun ulkomaalainen elättää itsensä riittävällä palkalla, niin Suomen huoltosuhde pysyy hyvällä tasolla, jos palkka ei ole valtion tai kuntien verotuloista maksettua palkkaa eikä tarvetta käyttää verovaroilla luotuja palveluja ole palkan riittävän suuruuden vuoksi. Näin paine lakkauttaa hyvinvointivaltio hellittää eikä ole tarvetta muuttaa Suomea ihmisiä riistävän vapaan kilpailun piiriin.


  • Anonyymi

   Valtiovarainministerin puikkoihin astunut Saarikko pitää Marinin verouudistusideaa "keskituloisten kurittamisena".

  • Anonyymi

   Kyllä aloittajalla on jokin pahasti päässä vialla kun ei ymmärrä mitä tuolla 3000 € kk palkalla tarkoitetaan.

  • Anonyymi

   "Paikallinen sopiminen" tarkoittaa, kipeää AKTIIVILEIKKURIA, ym kovia heikennyksiä, tavallisten ihmisten oikeuksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

   Onneksi Suomen nuoret, eivät ole niin yksinkertaisia, että lähtisivät enää Veroparatiisi-äärioikeiston populistiporvareiden, eilispäivän vihaan ja väkivaltaan vellomaan, vaan ovat mieluummin äänestämättä, kuin koskisivat pitkällä kepilläkään, väkivallan ruttoa yhteiskuntaan levittäviin, äärioikeiston Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden PetosPersliikeKok-eilisiin.

  • Anonyymi

   Kyllä työnantajan täytyy tietää millä tulollaTULEE TOIMEEN.

   jos on minimipalkalla töissä niin HALLITUS ON OHJELMOINUT SUOMEN
   NIIN KALLIIKSI MAAKSI että se ei riitä ja YHTEISKUNTA VEROVAROIN JOUTUU ELÄTTÄMÄÄN.
   SEURAUS KAIKKI VOI PAHOIN

  • Anonyymi

   PetosPersKokliike-Eiliset eivät ole mitään "työnantajia", vain sellaisiksi itseään luulevia, äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia, eivät ne työllistä yhtään ketään, saati maksa palkkaa kenellekään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976139/quotyrittajaquot-tittelilla-esiintyvat-petospersliikekok-eilisen-veroparatiisi-rosvot-eivat-ole-yrittajia

   Ajatelkaa lastenne ja nuorten, läheistenne tulevaisuutta, käyttäkää sen verran järkeä, että jätätte ennemmin äänestämättä, kuin kajoaisitte pitkällä kepilläkään, äärioikeiston Veroparatiisi-PersKokliike-Eilisten, veroparatiisirikollisiin huijareihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   EU-tukipakettia voi vastustaa aidosti, eli jättämällä äänestämättä. PetosPersKokliike-Eiliset himoitsevat EU-tukipakettia, eli VALEVASTUSTAVAT sitä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

  • Anonyymi

   Äärioikeiston veroparatiisiporvarit havittelevat, maahanmuuton moninkertaistamista. Siinä missä toiset Pohjoismaat, ovat luopumassa maahanmuutosta ja toteuttamassa aitoa oikeusturvaa kansalaisilleen - Suomessa PetosPersKokliike-Eiliset tavoittelevat, maahanmuuton ulkomaisen halpatyövoiman nelinkertaistamista.

  • Anonyymi

   Te tyhmät ette käsitä tavoitetta. Halla-Aho haluaa ettei tuon alle palkata vierastyövoimaa sossun ja Kelan elätriksi.
   Loppuisi se Närpiönkin paikallinen sopiminen. Asunto tarjotaan josta veloitetaan härski vuokra.
   Hyvä jos saavat käteen 300€/kk.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Se on helppo toisten ihmisten oikeusturvan kustannuksella, valtion varoja ryöstellä, sen osaavat PetosPersKoksinliike-Eilisen Veroparatiisi-äärioikeistoporvarit.

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

   Bryssä tuli äärioikealta. Muistelkaa sitä synkkää, ahdistavaa ihmisten pahoinpitelyä ja leikkauksia, kipeitä heikennyksiä, jokaisen pieni- ja keskituloisen tuloihin, joita aktiivileikkuri-populistiporvarit toteuttivat, ihmishenkien kustannuksella, laittomassa ex-äärioikeistohallituksessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Väkivallan ja vihan levittäminen yhteiskuntaan, on tosiaan PetosKokPerssinliike-Eilisten, ainut todellinen "vaaliteema".

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Ikävä tietää, että niitä on myös poliiseissa, mikä selittää sen, ettei isoimpia talousrikoksia, korruptiota, äärioikeiston järjestäytynyttä isoa veroparatiisirikollisuutta, tutkita Suomessa lainkaan, ainakaan tuloksista päätellen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   6497
  2. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   318
   4587
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   4437
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   70
   1979
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   107
   1628
  6. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1445
  7. Steffu köyhtyi 25 000e

   Sentään puolet vähemmän kuin Niko.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1330
  8. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   64
   1123
  9. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   67
   1101
  10. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   68
   971
  Aihe