Kun poliisiorgaanisaatio palkitsee äärioikeistolaisuudesta, homojen kannattaa tukea eläkeläisköyhiä

Anonyymi

Koska sukupuolivähemmistöt oppivat, että äärioikeisto-ongelma, joka ylläpitää isoa köyhyysongelmaa, eriarvoistamista ja kansan kahtiajakoa, on kaiken viha-väkivallan syy, myös sukupuolivähemmistöihin kohdistuvalle vihalle, jota nyt mm. poliisiorganisaatiossa "friikkisirkus"-vihapuheineen esiintyy.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

Monissa yhteyksissä LGBT-ihmisiä, on pyytämällä pyydetty, osoittamaan solidaarisuutta ja tukea 800€/kk orjuuseläkeläisille, työttömille, ym syrjäytetyille köyhyyteen pakotetuille, ei ole näkynyt, päin vastoin veroparatiisi-yrittäjinä toimivien homojen taholta, kuullaan jatkuvasti, kylmiä ja tunteettomia vihakommentteja, haavoittuvimpiin asemiin, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

Köyhyyteen jätetyissä sairaus-kansaneläkeläisissä, on paljon myös sukupuolivähemmistöihin kuuluvia. Puuttuvaa tasa-arvoista kohtelua, he eivät saa ennen aitoa, kunnollista 1 250€/kk minimieläke oikeusturvaa. Pitäisi olla puskurina, kaikkea vihaväkivaltaa vastaan, vähintään tuo köyhyysrajalle yltävä, sivistys-oikeusvaltioiden minimieläke.

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

Veroparatiisi-äärioikeisto-PetosPersKokoomus, matelee nyt LGBT-väen edessä, kun kuntavaalit, vaikka todellisuudessa, ei voisi vähempää olla kiinnostunut, mitä se toteutumaton tasa-arvo käytännössä, sille isolle enemmistölle sukupuoli-vähemmistöistä tarkoittaa ja miten niitä vihaelementtejä poistetaan, eikä palkita äärioikeistoradikalismista, kuten poliisiorganisaatiossa, ikävä kyllä, näyttää jo usein tapahtuneen mm. äärioikeistolaisen vihakirjoittelun yhteydessä.

14

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tunnemössöön vetoaminen EK-medioissa, on äärioikeistolainen selitys, poliisin sisältä jatkuvasti tapahtuville, äärioikeistoradikalismiin viittaaville hyökkäyksille kansalaisten oikeuksia vastaan. Ei onnistuisi esim. Saksassa, moinen selittely.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   PetosPersKokoomus on tunkenut jalkansa, Naisasialiitto Unionin ovenväliin, se näkyy esim. Tulva-lehdessä siten, että 800€/kk orjuuseläkeläiset, viisisataatuhatta Suomen kansalaista, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia, eivät näy lehdessä mitenkään, vain nuoret ja trendikkäät.

   Tasa-arvo on herkkä asia ja se kuuluu sivistys- ja oikeusvaltioissa kaikille kansalaisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pistäpäs nyt äitienpäiväksi pystyyn kunnon pridemarssi mummojen ja pappojen hyväksi. Älä turhaan ujostele, näytä mitä haluat!

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Ruotsissa poliisi ei uhittele Pride-marssijoille, vaan on aloittanut isoimpien talousrikosten, laajat tutkinnat mm. Veroparatiisi-Attendon johtajien, valtion varojen ryöstökuprut rikossyytteissä ja lisää on tulossa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

   Suomessa poliisiorganisaatio, näyttää palkitsevan äärioikeistoradikalismista ja suojelevan äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, sen sijasta, että tutkisi ja syyttäisi veroparatiisiyrityksien johtoa, korruptopoliitikkoja- ja virkamiehiä.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/attendo-fallet-overlamnat-till-polis

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   VVM vuotanut satoja ja jälleen satoja, ellei tuhansia miljardeja euroja, suoraan verokeitaisiin vuosien mittaan, eikä VTV, saati poliisit ole tutkineet, isoa talousrikollisuutta, korruptiota valtion, eli kansalaisten varojen ryöstöä, mitenkään.

  • Anonyymi

   Kuntapäättäjät ulkoistavat vanhuspalvelut ja vammaispalvelut edullisille palveluntuottajille, koska kunnallisia hoihapalveluja ei haluta järjestää riittävvästi.
   Poliitikot ovat valmiita puolustamaan kuntapalvelujen tärkeyttä, mutta valitettavasti ko. palvelujen lakimääräinen saatavuus on jatkuvasti puutteellista. Yksityiset palvelujentuottajat eivät ole lakimääräisesti velvollisia tuottamaan mitään palveluja.
   Poliitikkojen on helppo syyllistää huonosti toimivista yksityistä sektoria, huolimatta että esm. vanhuspalvelujen huono tilanne on heidän itsensä aiheuttama.
   Suomessa käytetään vähemmän rahaa vanhuspalveluihin/hoivattava kuin muut pohjoismaat. Silti jatkuvasti syyllistetään vanhuksia, kun muka tulevat kalliiksi ja luodaan uhkakuvia ikääntyvästä väestöstä. Jokainen sukupolvi vanhenee aikanaan, jopa poliitikot itse.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptio ja äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, on niin syvälle rakenteisiin upotettua, päättävien elinten toimintamalli, perustuu veroparatiisiyritysten palvelemiseen, eli voiton maksimoinnin järjestämiseen pörssikeinottelijoille, eikä mihinkään aitoon demokratiaan, kansalaisten oikeuksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainut keino, saada äänensä kuuluviin, jos on joutunut parin miljoonan, köyhyyteen pakotetun ja jätetyn kansalaisen osaan.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/surveillance-skin-alarm-200527135135268.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108612023

   Ovatko äärioikealle radikalisoituneet poliisit jälleen, vai mitkä tahot uhkailevat Suomen kansalaisia "möröillä, paseilla ja ampumisilla", jos nämä eivät hyväksyä, feikki-kuntavaalien tuloksia, puuttuvan äänestysprosentin takia, 70 vuoteen ei ole oltu Suomessa vastaavassa tilanteessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17004928/kalma-kokoomus-ei-tunne-reilua-pelia--aanestysprosentti-ei-riita-lailliseen-tulokseen-#comment-108610649

  • Anonyymi

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4192121

   Tuo "yhteiskunnallinen keskustelu", suositellaan aloitettavaksi isoimpien talousrikosten, korruption,äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, laajoilla tutkinnoilla eduskunnassa,ministeriöissä, kunnissa,ym valtaakäyttävissä tahoissa.

  • Anonyymi

   Väität siis että ihan kaikki oikeistolaisuus on äärioikeistoa? Ja itse et siis ole äärivasemmistolainen, vaikka helposti voisi luulla sen perusteella mitä kaikkea tänne suollat?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Ihan turhaan yritätte, vetää meitä mukaan, johonkin eduskunnan yksipuoluejärjestelmän peliin, jossa olisi muka eroja poliittisten puolueiden välillä, kun niitä ei ole ollut käytännössä, enää vuosikymmeniin. Äänestämällä ei enää voi vaikuttaa, eli korruptoituneessa diktatuurissa, on parempi jättää äänestämättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   5759
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   4875
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   3056
  4. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   121
   2395
  5. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1547
  6. Romanit osoitteli pistoolilla nuoria La iltana

   Nonii. 15-16v poikia oli osoiteltu pistoolilla ohiajavasta sinisestä Fordista? Onneksi pojat olivat yhdessä soittaneet poliisille ja ilmoittaneet r
   Kannus
   29
   896
  7. Uskomattomia törkykommentteja

   Miten ihmeessä ihmisistä saa kirjoitella näin järkyttäviä kommentteja? Miltä tuntuisi kirjoittajasta, jos häntä jatkuvasti solvattaisiin samalla taval
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   830
  8. Semmonen rakas kuin sinä

   Mistähän sellaisen saisi? :)
   Ikävä
   80
   824
  9. Martinan live, ääää, öööööö

   Kuka pystyi katsomaan loppuun, ihan kamalaa kuunneltavaa, ja toi ylimielisen ällöttävä olemus. Mulle riitti siihen saakka, kun sanoi, "on vielä muutam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   823
  Aihe