KorruptioSannalla ei ole valtaa, edes 1 250e/kk MINIMIELÄKKEIDEN verran

Anonyymi-ap

Tärkein tasa-arvoteko, jäi nykyiseltä hallitukselta, pelkiksi valheiksi viime korruptio-eduskuntavaaleissa. Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, edelleen ilman aitoa oikeusturvaa, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen välineinä, köyhyyteen pakotettuina.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

Aidoissa demokratioissa, Oikeus-Sivistysvaltioissa ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eli kyllä Suomen valtiovallan, olisi jo pitänyt kyetä, edes tuo entisen köyhyysrajan 1 250€/kk minimieläke, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille toteuttamaan, varsinkin kun se isosti viime eduskuntavaaleissa luvattiin: "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Islanti, Tanska, Saksa

73

1161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Emme mistään ÄärioikeistoSdp:n KorruptioRinteen "vappusatasesta", olisi viime eduskuntavaaleissa äänestäneet, 1 250€/kk entisen köyhyysrajan vähimmäiseläkkeet luvattiin, mm. näillä sanoilla:

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään menneisyyteen"

      "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

      Luvattuja korotuksia sairaus-kansaneläkkeiden, riittämättömään perusosaan, ei ole näkynyt. Käytännössä nykyinen hallitus, jatkoi laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, kehtasivat vain röyhkeämmin, nimittää leikkauksia "korotuksiksi", mitä ne eivät ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

    • Anonyymi

      Jos pelkkä kansaneläke olisi 1250€/kk, niin silloin on nostettava myös työeläkkeitä. Nyt on paljon ihmisiä, joitten työeläke on verojen jälekeen nettona tuo 1200-1300€/kk. Vai pitääkö mielestäsi pienipalkkaisten työläisten työeläke poistaa kokonaan?

    • Anonyymi

      Pääasia että itsellä kaikkea hyvää riittää

      • Anonyymi

        Pidätkö köyhyyttä "hyvänä", paljonko olet perintönä pörssiosakkeina tienannut, kun tuollaista valhetta kehtaa, hädänalaisten kustannuksella väittää.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17699873/emme-me-mistaan-quotvappusatasestaquot-olisi-aanestaneetkaan-1-250ekk-luvattiin

        Ökyrikkaiden juristien perintöpörssijälkeläinen, ÄärioikeistoSdpn KorruptioRinne, näyttää olevan EK-Yle:n Naistenpäivän "tasa-arvo"käsitys.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766105/ek-yleisradio-valeuutisoi-180en-takuuelaketta-900eksi-

        Suomi on siirretty entisten itäblokin sosialistivaltioiden kastiin, etäännytetty jyrkästi, kaikista muista Pohjoismaista ja EU-oikeus-sivistysvaltioista. Eläkeläisköyhyys hätätila, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, ei korjaannut kovemmilla rangaistuksilla, vielä äärioikeistoekstremistisemmällä militaristi-poliisivaltiolla, vaan alkaen luvatuista
        1 250€/kk elämälle välttämättömistä minimieläkkeistä. Kyllä eläkeläisköyhien ennenaikaiset köyhyyteen kuolemisten, pitäisi jo lujaa ravistella, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikko-virkamiehiä, ihan ei siltä näytä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava


    • Anonyymi

      Saa aamupalan veronmaksajien piikkiin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhyyseläkeläisten kadehtiminen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-oikeusturvattomien, kertoo siitä pohjattomasta ahneuden määrästä, joka kaiken ilmaiseksi saaneilla, ökyrikkailla perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisilla, Suomessa on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-#comment-119430556

      Voiko olla säälittävämpää tapausta, kuin upporikasta valtion korruptio-virkamies-pörssirikollisten jälkeläistä, joka kadehtii korruptipoliitikkojen äärimmäiseen köyhyyteen pakottamia eläkeläisköyhiä, ei osaa tehdä elämällään muuta, vaikka rahaa on pilvin pimein, ei kun roikkuu palstalla ympäripäissään, ryssittelemässä Suomen eri mieltä olevaa kansaa ja kadehtii jopa eläkeläisköyhiä, säälittävä tapaus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      Onhan se varmaan hirveä asia pörssirikollisten mielestä, jos eläkeläisköyhä saisi aamiaista. Ei ilmeiseti perintöpörssirikollinen kykene ryyppämiseltään, enää syömään aamupalaa, kun sitäkään ei saisi köyhille antaa.

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

    • Anonyymi

      Jos olisi selkärankaa KorruptioSannalla, menisi oikeuskanslerin toimistoon ja sanoisi, että 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET pöytään ja sassiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

      Vaan kun ei löydy yhdeltäkään, Caymansaarten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssirikollis-korruptiopoliitikko-virkamiehiltä, edes omaatuntoa, kun tappavat eläkeläisväestöä, ennenaikaisesti, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjina, niin annetaan olla äänestämisen sitten.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      • Anonyymi

        Hullu?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei auta KorruptioSannan hokeminen, Suomen pieni- ja keskituloista kansaa, jos päästetään PetosKalmaKokPersKeSdp, leikkaamaan lisää köyhiltä.

      https://yle.fi/a/74-20021718

      Lukekaa siitä, mitkä puolueet johtajineen, ovat leikkaamassa sinulta.

      • Anonyymi

        Kunnianhimoisella ja nopeasti hosutulla viher-siirtymällä on hintansa.

        Kansa on näin äänestänyt ja on maksun aika.
        Demari tarjoo, köyhä maksaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi ette hoitaneet toimeentuloanne paremmin, kun olitte työelämässä?

      • Anonyymi

        Missä mielessä. Jokainen palkansaaja on maksanut eläkkeitä .Monet kymmeniä vuosia. Markka aikana palkat ei vastanneet euroaikaisia hintoja joten näkyy karttumassa ja minkäs sille voi että nämä vänkä joonaat pyrkivät leikkamaan ja viemään eläkkeet väkisin pois. Työtekijän varoille , niille kun ni olisi parempaakin käyttöä joidenkin mielestä.


      • Anonyymi

        Joo... työtä on tehty matalapalkkaisilla aloilla, niin kertymä ei voi olla suuri.


    • Anonyymi

      Suomesta hoidetaan ulkovaltojen talouksia kuntoon. Kyllä ne asiat olisivat meilläkin reeras jos keskityttäisiin omien asioiden kuntoon laittoon, mutta kun ei pitää keikaroida ja päästä näyttämään pers aukisena että kyllä täältä pesee .Sillo on lompakko levällään ei olla köyhiä eikä kipeitä. Kysytään lähinnä kuinka paljon tarvitaan ja kuinka pitkään . Sinne ne rahat sitten uppoaa, eikä ne vaan kaikkeen riitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näin ÄärioikeistoSdp rehvasteli eläkeläisköyhillä ääniä kalastellessaan:

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      ja tässä se, mitä saatiin:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Jos joku ns. keskiluokasta luulee, voivansa pysytellä turvassa, kun hyväksyy köyhempiensä kurjistamisen hengiltä, erehtyvät. Niin luulivat ÄärioikeistoBriteissäkin, nyt seisovat samoissa suurmielenosoituksissa, asunnottomien ja eläkeläisköyhien kanssa, keskiluokka sielläkin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkkeet ansaitaan tekemällä työtä. Jos eläkkeesi jää omasta mielestäsi liian pieneksi niin voit syyttää vain itseäsi. Et ole tehnyt työtä ansaitaksesi riittävää eläkettä. Sinulla ei ole oikeutta arvostella toisia omasta virheestäsi, sinun pitää kantaa vastuu tekemistäsi päätöksistä. Tässä tapauksessa teit liian vähän työtä sillä eläkemaksut kertyvät työstä saamastasi palkkasummasta.

      Eli vaadit jonkun muun tekevän pitkää työpäivää jotta sinun eläkkeesi saadaan maksuun.

      Olet törkeyden huippu ja yhteiskunnan parasiitti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Teimme tänään valituksen oikeusministeriöön, oikeuskansleri KorruptioPöystin puuttumattomuudesta, EU:n huippututkijoiden antamiin, vakaviin varoituksiin Suomelle, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, eli ihmisoikeusrikoksia käynnissä Suomessa, kun eläkeläisväestöä pidetään, äärimmäisessä köyhyydessä oikeusturvattomina, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjina, ja tapetaan siten ennenaikaisesti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lapissa olis ihanaa kalastella ja marjastella kuten muut köyhät siellä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Työkyvyttömyys eläke nostetaan siihen ja siitä tulee myös universaali kansalaispalkka!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Replica.


    • Anonyymi

      Sanavarastosi ei ole kovin laaja. Sama virsi jatkuu päivästä toiseen. Ja kaikki ilman sisältöä.

      • Anonyymi

        Mene jo korruptiovirkamiehen pörssiperillinen, sinne katkolle ja koeta keksiä rahoillasi jota älykästä "laajaa" tekemistä, täällä palstalla eläkeläisköyhille kitisemisen sijasta, etkö keksi oletko tyhmä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene jo korruptiovirkamiehen pörssiperillinen, sinne katkolle ja koeta keksiä rahoillasi jota älykästä "laajaa" tekemistä, täällä palstalla eläkeläisköyhille kitisemisen sijasta, etkö keksi oletko tyhmä.

        Suomen kieli ei näytä olevan sinun vahvimpia osaamisia.


    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikko-pörssirikolliset häpeävät ja piilottelevat, aiheuttamaansa isoa ELÄKELÄISKÖYHYYS oikeusturvattomuus HÄTÄTILAA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777668/elakelaiskoyhia-kaytetaan-ulkopoliittisina-pelinvalineina-henkiensa-kustannuksella#comment-119662090

      Pörssirikollisten Venäjä-riippuvuutta sekin, että pitää käyttää eläkeläisköyhiä, ulkopolitiikan pelivälineinä, pitämällä EU:n huippututkijoiden, Suomelle antamia vakavia varoituksia, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, häpeällisenä ja piiloteltavana asiana.

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, käyttää Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, siis IHMISKILPINÄ ulkopolitiikassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa. Vasemmisto edistää korruptiota Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17778122/barbaarivaltion-porssirikollispoliitikot-salailevat-elakelaiskoyhyytta-venajan-pelossaan

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Tehkää ihmiset eläkeläisköyhät, läheiset, ystävät ym omatunnon ja sydämen vielä omaavat Suomen kansalaiset, kanteita oikeusministeriöön eläkeläisköyhien puolesta, jotka eivät itse siihen iän, vammaisuuden, vakavien sairauksien takia kykene.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777668/elakelaiskoyhia-kaytetaan-ulkopoliittisina-pelinvalineina-henkiensa-kustannuksella

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17778012/pelkkaa-sumutusta-huiputusta-kansan-k-setusta-ovat-korruptiopoliitikkojen-ek-uutiset-taynna

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17778122/barbaarivaltion-porssirikollispoliitikot-salailevat-elakelaiskoyhyytta-venajan-pelossaan#comment-119668313

      Näyttäkää kerrankin kaapin paikka, teitä elämienne ajan, kiusanneille ja kurittaneille, teille härskisti päin näköä valehdelleille, äärioikealle radikalisoituneille, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollis-oligarkki-Trumpisteille, lopettaa se korruptiovaaleissa nöyristeleminen, eli ääntenne eli oikeuksienne luovuttaminen, niitä väärinkäyttäville pörssirikollismafioille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777846/korruptioniinistotrump-on-venaja-riippuvainen-oligarkki

    • Anonyymi

      Kysykää Suomen eteen, ilmaiseksi raataneet ja kaikki kansalaiset, minkälainen pääministeri, sallii raskaan sarjan vihaväkivallan, haavoittuvimpia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan ek-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17778752/porssirikollisoligarkkitrumpit-uhoavat-ek-isssa-vihaa-suomen-kansalle#comment-119677161

      Minkälainen pääministeri pitää vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, äärimmäisessä köyhyydessä, oikeusturvattomina Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjina. Kysykää ihmiset ja jättäkää äänestämättä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Missä kaikkien hallituksen puolueiden, lupaamat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET - niitä ei ilmeisesti ollut tarkoituskaan toteuttaa.

      Valheen palkka ei ole korruptiovaaliääni, vaan Äänestämisestä Kieltäytyminen.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoSdpn KorruptioSanna, ei poikkea mitenkään, PetosKalmaKokPersRkpKejne:stä. Eläkeläisväestön köyhyyteen pahoinpitelemisen jatkamisen hinta, tulee olemaan ÄärioikeistoSdp:lle kallis.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

      Tuhansien miljardien ryöstäminen, ökyrikkaille pörssirikollisille, sota-sote-pörssiahneille, on ainut tavoite, kaikilla eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄn korruptiopuolueilla. Siksi emme enää äänestä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775530/aktiivileikkuripurra-saksii-koyhilta-tyottomilta-turvan-pois

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, joita nykyinen hallitus, ei lupauksista huolimatta toteuttanutkaan, aiheuttavat sen, ettei eläkeläisväestö enää äänestä, kun ei ole mitään vaihtoehtoa oppositiossa, vain vielä pahemmat, Suomen kansalta leikkaajat, ja kurjistajat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/world/2023/mar/25/women-france-pension-protests

      Ilmaisena orjatyövoimana Suomen eteen töitä tehneille naisille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, olisi pitänyt jo toteuttaa, muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden, jo toteuttamat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/16/borne-to-be-dead-the-slogans-of-the-protests-against-the-french-pension-reform_6019633_7.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17801119/suomen-kansan-luottamus-korruptiopoliitikko-porssirikollisoligarkkeihin-on-loppunut

      Kehtaavat vielä vedota "maailman luottamukseen", niljakkaat korruptiopoliitikko-pörssirikollisOligarkit, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässään, kun maailman huippututkijat, antaneet Suomelle JÄLLEEN, vakavan varoituksien, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, eli köyhyyteen ennenaikaisesti tappamisista.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KorruptioSannaa ei tarvitsisi tyhjällä mainostaa, jos olisi ne luvatut 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET toteutettu.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Laki edesauttaa sairastavuutta https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005374300.html

        Puolueet yhdessä ovat yksityistielain säätäneet ja siten lisänneet riitatilanteita ja elinikäistä riitaisuutta sekä kurjaa, palollista yhteiseloa. Ja kansa sairastaa, on niitä sydäntautejakin. Sympaattisen hermoston kärsiessä jatkuvista ristiriidoista, ilmenee esim. eteiskammiovärinää, joka saattaa johtaa kuolemaan. Uusittu yksityistielaki on tehty liike-elämän tarpeisiin - ajaa saa eikä laki velvoita rikkoutunutta tietä korjaamaan.

        Hankala tilanne olisi vältettävissä kameroilla, jotka rekisteröivät liikenteen ja lasku tulee automaattisesti. Mutta ei, on saatava ajaa toisten piikkiin ja maksajan on korjaus haettava käräjiltä. Mutta milläs todistat vaikka tie on rikki? Ei saa edes itse valvoa tietä kameralla.
        Suomessa suositaan rosvousta.


    • Anonyymi

      Suomessa eläkkeet määräytyy sen mukaan mitä olet ansainnut, olisit ruikuttaja mennyt töihin ja saanut palkkaa niin saisit sitten eläkettä. Jos ruotsissa on paremmin voit painua sinne. Sun täytyy perustaa puolue tms. Ei täällä kannata ulista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe