Marinin hallitus heitti köyhät krokotiileille

Anonyymi-ap

Luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, nykyisillä elinkustannuksilla, täysin välttämättömät oikeusturvan vähimmäiseläkkeet, olisivat osoittaneet edes jonkinlaista välittämistä, Suomen demokratiasta, kansalaisoikeuksista, oikeusvaltiion rippeistä huolehtimista - jäivät toteuttamatta.

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17271111/rasismikortilla-tulossa-valtava-maahanmuutto-aalto#comment-118637054

Kallis hinta siitä, että saa räkyttää köyhempiään "heikkolahjaisiksi", tulossa äärioikeistohallitusta äänestäneille. Rasismikortin nöyristelijöitten takia, kokonainen Suomen kansa kärsii.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Tanska, Saksa, Islanti

61

1108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yli tuhat euroa ?
      Kuukauden ruokaan riittää seitsemänkymppiä?
      Loppu menee ylileveään asumiseen ja alkoholiin.

    • Anonyymi

      No hätä. Kok PS-hallitus jättää noihinkin eläkkeisiin indeksitarkistukset tekemättä. Indeksitarkistuksen tekemättä jättäminen ei ole leikkaus sanoo Orpo

      • Anonyymi

        Onko köyhyys vähentynyt kun ei ole jäädytetty indeksejä?


    • Anonyymi

      Ironia ei auta Suomen kansaa ja valtiota, saamaan takaisin aitoa kansanvaltaa, demokratiaan ja oikeusvaltio-statusta. Ironiaan turvautuvat, korruptiovaalit hävinneet, vain haluavat väistää vastuuta siitä, että jättivät köyhän kansan äärioikeiston uusfasisti-krokotiilien raadeltaviksi.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tre-fragor-om-protesterna-i-frankrike

      Äärioikeistoekstremistinen ylimilitarisoitu poliisivaltio, tulee KALLIIMMAKSI, kuin aidon demokratian kansanvallan oikeus-sivistysvaltio.

      • Anonyymi

        Hahahahaha
        Maa on litteä. Asumme Illuminatin rakentamassa jättimaisessa planetaariossa.


    • Anonyymi

      Koivisto: "Kyllä se siitä!"

      Entä kun tuntee itsensä jo 120 -vuotiaaksi, vaikka Iltalehdessä ja Iltasanomissa tekemieni ikäoletustestien tuloksissa toistuvasti olin 21 -vuotias.))

      Sanna Marin ja Kaius Niemi viihdyttivät suomalaisia viime vaalikaudella!

      Kuva Kaius Niemestä pöydän päällä haitarinsoittajana oli kerrassaan hauska. Toivottavasti Asterix piirtäjät keksivät kirjoittaa albumin: Asterix Helsingissä. Ja Tintti sarjakuvan piirtäjät albumin: Tintti Helsingissä. Siihen voisi ottaa mukaan tuon Kaius Niemen riemastuttavan hauskan kuvan sellaisenaan. Se sopisi Tintti sarjakuvaan ja naurattaisi varmasti.

      Sanna Marinin lanteen nitkutusvideo nosti kuulemma Sannan ja Suomen kansainvälisen maineen ja poliittisen kulttuurin kuulemma 2020 luvulle. Siinä mentalistiikassa myös naurettiin halventavasti ja pilkallisesti boomereille keski-ikäisille heterosetämiehille ja nostettiin seksuallisuuden ”toisinajattelijoita” barrikaadelle ja yhteiskunnan arvopaikoille. Mikä minä olisin sitä arvostelemaan.))

      Tintti Helsingissä kulttuuripläjäys ja sarjakuvien hauskuus olisi yhdistettävä perussuomalaisten värikkääseen Haddockilaiseen vasta-argumentointiin vaikkapa salakuljetusteemojen ja viherpesun näkökulmista. Vielä kun otettaisiin mukaan moralistit ja vakavat seniori-ikäiset, kaiken nähneet ja kaiken oivaltavat setäihmiset ja ilkikuriset ”Pikkumyyt” feministit, Havukka-ahon ajattelijat, ”suomalaisen hymyn” käsitteen mukaiset totiset kasvot, olisi Tintti Helsingissä pikku terrierin ja Tintti reportterin matka mieliin painuva ja naurattaisi jopa Nyhjänderin Einoa ja Sokeaa ja sensu-Elliä Reettaakin.

      Monien pakanakulttuuristen vaikutteiden Suomi nähtäisiin toisaalta teknologiahuuman ja pelkistettyjen tieteisihannoinnin ”väliaikaistotuuksien” ja parrakkaiden besservisserifyysikkojen näsäviisaiden kaikentietävien kolumnistien kautta ja samalla shamanistisen ja kaikkien pakanallisten, mutta ei kristillisten arvojen läpilyömäksi ja priorisoimaksi…

      Huh huh, Halosen nakkikioskilla käynnit ja kertomuksellisesti kuvitteelliset Niinistön Tex Willer sarjakuvalehtien ostosreissut olisivat myös osa tuota draamaa Suomen nykymenosta.

      Ei, …ei todellakaan. Siis mitä ei? -No pilapiirtäjiä ei tuohon sekoitettaisi. Vakavaa asiaa ja vakavia henkilöitä ja arvoja ja niiden kertomista halventamaan.))

      Ps. Ukrainassa kerrottiin tarinaa Januko vitsin, entisen Ukrainan presidentin nuoruudenaikaisista karvalakkiepisodeista. Kaikki katsoivat niitä Ukrainassa ja nauroivat makeasti ja riippumattomasti. Käydessäni kansannousun alussa Kiovassa, Janukovitsin pitämän puheen aikana Marinski parkin puistossa olevalta Kiovan symbolilta, Viikinkiveneeltä, katkesi samaan aikaan kaula. Ihmiset nauroivat sillekin. Mutta eivät pahantahtoisesti. Janukovitsin aika oli romanttista aikaa Ukrainassa. Ilmapiiri oli satumainen ja monet muistelevat sitä aikaa vieläkin kaihoisasti. Täh? -on se tosi. -Kysy vaikka itse heiltä.

    • Anonyymi

      Oliko vaalitulos ennalta tiedossa, järjestetty, yhä enemmän siltä alkaa näyttämään, kun vastuunottoa Marinin hallitukselta, köyhyysongelman, erityisesti eläkeläisköyhyys-hätätila-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta, ei näytä löytyvän. Eivät edes myönnä ongelmaa, joten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiovaalit, joissa EK-Ylen uusfasistit äärioikeistoBorgin vaalitulos-tulkintoineen, jo vuodesta 2004 tms.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tre-fragor-om-protesterna-i-frankrike

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17806988/nalissaan-itkea-ja-aanestaa-ei-ole-demokratiaa-eika-oikeusvaltiota#comment-120086271

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ex-äärioikeistohallitus oli täysin laiton, sitä ei ollut yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt, mutta olivatko nyt käydyt eduskuntavaalit, silmänlumetta, etukäteen vaalitulos varmisteltu, järjestelty, suunniteltu siten, että tulos on halutunkaltainen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      https://www.cbc.ca/news/politics/russian-embassy-tweet-finland-nato-1.6804738

      Marinin muka-yllätävänä ek-medioissa uutisoitu, "riviin vetäytyminen", oliko sekin vain osa YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, etukäteen käsikirjoitettua näytelmää, siltä yhä vahvemmin näyttää ja tuntuu, kun Marinin hallitus ei myönnä, että eläkeläisköyhien äänet eivät kelvanneet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marinin aikana saatiin mm.eläkkeisiin korotusta, mutta persut ja kristityt + hurrit heittää köyhät bussin alle. Kiittämättömät saavat nyt mitä tilasivat, repikää siitä neljä vuotta.

      • Anonyymi

        Voimme iloisesti nauttia kaikestä hyvästä, mikä meille viimeisen neljän vuoden aikana ojennettiin. Sillä pärjäämme seuraaviin vaaleihin, jolloin alkaa taas se hyvä ja antelias kausi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuvittelevatko KorruptioMarinin hallituksen puolueet, tehneensä jotain hyvää, kun valehtelivat törkeästi, äärimmäiseen köyhyyteen pakotetuille eläkeläisköyhille - järkyttävää.

      https://www.lemonde.fr/en/opinion/article/2023/04/09/thomas-piketty-can-we-trust-constitutional-judges_6022233_23.html

      Ei sitten tarvitse kummastella, ettei anteeksipyyntöä vieläkään ole kuulunut ja äärifasisti-HS-EK-mediassa, Vas:n some-julkkis Koskinen, keskittyy vallan keskinäiseen "konfliktiin", eli rahakkaiden vallankäyttäjien, keskinäiseen peliin.

    • Anonyymi

      Tuota menoa, ettei myönnetä virheitä, voi olla ettemme enää neljän vuoden kuluttua, anna niitä sääli- ja torjuntaääniäkään enää.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Tanska, Islanti, Saksa

    • Anonyymi

      Eläkekattoa nämä omista eduista kiinni pitävät päättäjät eivät saa aikaan.. Ymmärtää, jos ihminen on esimerkiksi omalla yrityksellään tienannut suuren eläkkeensä, mutta että julkisista varoista maksetaan suuren suuri eläke, se on väärin.

      Muissa maissa monessa on eläkekatto, mutta ei Suomessa, koska meillä on itsekkäät ja ahneet päättäjät, jotka kyllä humputtavat rahat muulle maailmalle meillä ja muualla, mutta pihistelevät kaikessa, mikä koskee oman kansan hyvinvointia, veroja kyllä suomalaiset joutuvat maksamaan, mutta veroille nykyään saa heikosti vastinetta, kun suomalaisesta sosiaaliturvasta on tehty kaiken maailman sosiaalitoimisto.

    • Anonyymi

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      Rasismikortin nöyristelijöitten takia, Suomesta on tehty pörssirikollispsykopaatti-biljonäärien sosiaalitoimisto.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, kuuluu viedä kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, kun eduskunta on korruptiossa YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, ei Valtakunnanoikeuteen valittaminen, johda mihinkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17804954/suuruudenhullujen-porssipsykopaattien-sotilasjuntta-riisuttava-vallasta-suomessa#comment-120059644

      Suomen kansa on YK:n pinssinsä maksanut, nyt olisi aika, saada niitä oikeuksiakin, kansainvälisestä korkeimmasta oikeudesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maaseudulla uunin pankolle makaamaan.
      Ei tarvii muuttaa stadiin betoni helvettiin tiskaajiksi.

    • Anonyymi

      Lopeta heti valehtelu.
      Suomesta ei mitään krokotiileja läydy

    • Anonyymi

      Vertaus tarkoittaa sitä, että sanoin kuvataan samankaltaisuutta. Joko käsität.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

      ESTEETTÖMYYS puolestaan tarkoittaa sitä, että ihan jokaisella ihmisellä, on oikeudet sanoa sanottavansa, niillä keinoilla, jotka hänellä on käytettävissään, myös vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, esim. linkittämällä aiemmin tehtyihin kirjoituksiin, ettei tarvitse kipeillä reumakäsillä, uudestaan kirjoittaa. Tämän ymmärtää lapsikin, jospa äärioikeistotrollitkin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17809053/eivatko-tappion-kokeneet-puolueet-kykene-myontaan-elakelaiskoyhien-pettamistaan-

    • Anonyymi

      Vastauksia eläkeläisväestön kysymyksiin, mihin luvatut 1 50€/kk minimieläkkeet jäivät, ei saada Kiina-EK-Yle:stä / muistakaan ek-medioista. KorruptioMarinin "taktinen veto", paeta "ystävänsä" ÄärifasistiMacronin luokse Ranskaan, kertoo kuinka kujalla, vallankäyttäjän rooliaan esittäviksi valitut, ovat todellisuudesta, jossa tavalliset kansalaiset kituuttavat. Ranskankin diktaattorilla, on erottaminen lähellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17820619/autokratiausa-sai-sodan-itaan-ja-eun-sekaisin-nyt-se-kauppaa-quotrauhaaquot

    • Anonyymi

      Tuo 1250€/kk riittää täällä elämiseen ja vuosilomaan kotimaassaan. Sen avulla voi lentää vaikkapa Somaliaan jossa voikin sitten olla kuukauden kaksi sukuloimassa.
      Paikalliset pitävät sitten meidän loista eurooppalaisena herrana ja varmasti saa suomistressin purettua.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ tekee jostain Arhinmäen populismista, "ison jutun", vaikka Vasemmisto ei hallituksessa ollessaan, ties monettako kertaa, kuten muutkaan ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarinin hallituksen puolueet, tehnyt mitään eläkeläisköyhyyden korjaamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Köyhimmät Suomessakaan, eivät "protestoi", heillä ei ole siihen terveyttä, eikä varaa.

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/28/french-pension-reform-among-the-most-affected-working-class-communities-often-can-t-afford-to-protest_6020993_7.html

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikkojen Arhinmäki-pelleilyt, loukkaavat köyhyyteen, oikeusturvattomaksi veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi jätettyjä eläkeläisköyhiä.

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-150999

    • Anonyymi

      Ei kun Marin on se krokotiili. Leuatkin louskuu samaan malliin.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Kyllä jokaiselle tavalliselle kansalaiselle, on käynyt selväksi, että kaikki valta eduskunnassa, ministeriöissä, kunnissa ym on läpimädästi korruptiossa ja isossa pörssirikollisuudessa, myös ne tahot eli korkeat viranomaiset poliisissa ja supossa, joiden noita isoimpia talous-pörssirikoksia, korruptiota, valtion korkeiden virka-asemien, erittäin törkeitä väärinkäyttämisiä, tulisi rikostutkia.

      Siksikin on erittäin tärkeää, että EU:sta ja YK:sta ym kansainvälisestä korkeimmasta oikeudesta, tulee aidosti puolueettomia rikostutkijoita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marinin hallitus sai työläisille etujakin ajettua läpi, kuten esim. monille sivuraiteelle joutuneille demarien paikallispoliitikoille löytyi isopalkkainen virka uusien hyvinvointialueiden ja niiden sotejen laajennetuissa hallinnoissa.

      Turhakkeilta poistettiin säästösyistä etuja, kuten iäkkäiltä pitkäaikaistyöttömiltä mahdollisuus siirtyä työttömyyseläkkeelle.
      Myös köyhiltä eläkeläisiltä (alle 1400 euroa kuussa) saatiin takuuluvattu vappusatanen (nettona satanen kuussa lisää eläkettä ) hiljaa haudattua.

      Työväenluokka antoi kiitoksena johtajalleen ilmaisen asunnon, ilmaisen aamupalan, ilmaisen auton kuljettajineen, ilmaisen biletyspaikan ja reilun palkankorotukset sekä suuren hovin palvelemaan johtajan tarpeita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten on selitettävissä, että SDP:n puh.joht. Sanna Marinin hallitus poisti iäkkäiltä pitkäaikaistyöttömiltä mahdollisuuden päästä työttömyyseläkkeelle?

      Menettääkö työtön työläisen asemansa jouduttuaan työttömäksi?

      Näin näyttää nykyinen SDP:n johto ajattelevan istuessaan 700- sarjan BMW:n erikoisnahkapenkillä asuen ilmaisessa asunnossa Kesärannassa ja nauttien ilmaisia aamupaloja sukunsa kera.

      Ilmaiseksi bilettäessä helposti työtön vanhus unohtuu!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhiä on aina ja tulee olemaan vaikka niille jakaisi kaikki maailman rahat.

      • Anonyymi

        Jos kaikille annettaisiin tänään saman verran, niin viikon päästä moni olisi taas tyhjätasku ja joku rikastunut.


      • Anonyymi

        Mutta vihervasemmisto hallitus kasvatti eriarvoisuutta eniten koko suomen historiassa en voi vieläkään käsittää miksi vasemmisto ei kävellyt ulos hallituksesta?🤦🤦🤦


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Noinhan siinä pääsi käymään, kaikkein heikoimmista ei pidetty huolta, se oli sosialistilta ikävä asia.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, Suomessa ole mitään sosialismia, paitsi veroparatiisisosialismi.

    • Anonyymi

      NO, VOIHAN PERKELI SITÄ SITÄ SUUREMMOISTA JAUHO-BILETTÄJÄÄ.
      LOPPUKOON RAHAT KESKEN, VAI MENIKÖ KAIKKI TOHTORIN HATTUUN.

    • Anonyymi

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Suomen kansalaiset eivät tarvitse "politiikan supertähtiä", vaan aidon oikeusturvan, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, Suomen eläkeläisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viranomaiset, korruptiopoliitikot, ek-mediat Suomessa, eivät ole tunnistavinaan äärioikeistoekstremismin, neonatsien väkivallan uhkaa Suomessa, vaikka kommandopipoiset pörssirikollisperillisten, käytännön väkivaltajoukot, käyvät ihmisten kimppuun ja uhkailevat ihmisiä Tampereella:

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009633042.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Työttömät potkaistiin pellolle työkkäristä. Miten se työ sitten ainakaan löytyy?

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET olisivat paras työllistäjäkin, kun nuorilla olisi tietoisuus siitä, että vakavan sairastumisten, onnettomuuksiin, tai perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteiksi joutumisen varalta, olisi tuo vähimmäiseläke taloudellisena oikeusturvana, vaikka niistä pätkä-silppu-nälkäpalkkatöistä, ei eläkkeitä kerry.

    • Anonyymi

      Kyllä olis luullut että vasemmisto hallitus olis saanut aikaseksi 2500 euron eläkkeet kaikille, ei se tuota valtion velkaa olisi liikaa nostanut, nythän Orpon hallitus olisi senkin rahoittamisen hoitanut,,, vaikka maahanmuuttoa rajoittamalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897669/nykyinen-koyhyysraja-on-2000ekk-minimielakkeena Siis ikääntyneille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joilla vakavia sairauksia, paljon vaativammat ja kalliimmat kulut.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897179/2000ekk-minimielakkeet-myos-tyollistamisvaikutuksia-tiedoksi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      mitähän eläke uran jatkaminen lailla hyödyttää, kun uudet työelämän aloitaneen eivät saa avoimia työpaikkoja ,

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET myös työllistävät, kun nuoremmille saadaan tietoisuus siitä, että aidosti voi ottaa, niitä pätkä-silppu-nälkäpalkka-orjatöitä vastaan, kun olisi siltä varalta, että niissä sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuksiin, tai perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteeksi ym olisi kuitenkin jonkinnäköinen taloudellinen oikeusturva 2000€/kk MINIMIELÄKKEISSÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906122/2000ekk-minimielake-ei-ole-quotrahan-antamistaquot-vaan-laillista-oikeusturvaa-elakelaisille

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe