2000e/kk MINIMIELÄKKEET myös työllistämisvaikutuksia tiedoksi

Anonyymi-ap

Suomen TrumpistiOligarkki-äärifasisti-pörssirikollishallitukselta, puuttuu se taloudellinen osaaminen ja tunneäly, joka on jo käytössä, kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, joissa ovat 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://www.aljazeera.com/opinions/2023/5/1/i-asked-an-ai-chatbot-about-ai-replacing-humans

Nimittäin kun nuorella, joka ottaa vastaan pätkä-silppu-orja-nälkäpalkkatyön, on tiedossa, että riskien varalta, on olemassa aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKE, jos sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuksin, vakavan perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteeksi, eli työkyvyttömäksi, on sen väliaikaisenkin työn vastaanottaminen, siten paremmin mahdollista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

Nykyisillä orjapalkoilla ja veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkkeillä, ei nuortenkaan kannata ottaa, mitä tahansa pätkä-silppu-nälkäpalkka-orjatyötä vastaan, terveyksiensä ja henkiensä uhalla. Veroparatiisiyritykset kuuluvat verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, eikä yritys-maatalous-kulttuuri-korona-media-ym osake-vakuutuskuoritukia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, jaeta enää missään aidoissa oikeus-sivistysvaltioissa. Velka valtiolla, johtuu yksinomaan mainituista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

Tuo oikeus-sivistysvaltioitten, jo toteuttama 2000€/kk MINIMIELÄKE, on taloudellisesti valtion kassaan, välttämättömänä kulutuksena palautuva, eli taloudellisesti järkevä ja voidaan rahoittaa helposti, pelkillä eläkerahastojen korkojen koroilla, eli järjestelykysymys. Siinä tulee myös huoltovarmuus eläkeläisväestölle, samassa paketissa ja niin ne jonot veroparatiisi-sotesta poistettiin, oikeus-sivistysvaltioissa, joissa eläkeläisväestö tuosta ansaitusta edusta nauttii.

30

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käytännössä pelkkä järjestelykysymys, rahoitus on jo olemassa, ja pelkkiä etuja, eli plussaa tarjolla, vieläpä todella monenlaisia, on tuolla aidon taloudellisen oikeusturvan,
      2000€/kk ajanmukaisella, modernilla MINIMIELÄKE-oikeusturvalla tarjolla. Onko tylsä ajastaan jäänyt venäläishenkinen syväkyykyttäjä-äärifasismiOligarkismihallitus tulossa, vai kykeneekö uuteen, raikkaaseen ajatteluun, muiden Pohjoismaiden malliin, eläkeläisväestön aidon, taloudellisen oikeusturvan toteuttajana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi

      Kyllä, lailla pitäisi säätää että jokainen kansalainen velvoitetaan työskentelemään niin ahkerasti että palkoista saa kerättyä 2000€/kk eläkkeen.

      Kannatan tätä.

    • Anonyymi

      Oletko tietämätön todellisuudesta, makoilet jossain verokeitaitten aurinkorannalla, kansamme elätettävänä, kun et tiedä, että aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa, aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      Suomelle on annettu, jo liian monta vakavaa varoitusta, eläkeläisväestön puuttuvasta taloudellisesta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, että nykyisen hallituksen tehtävä, on ne 2000€/kk minimieläkkeet toteuttaa, ei auta pörssirikollisten kitinä Cayman saarilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

    • Anonyymi

      Onhan se myös huoltovarmuutta ja aitoa oikeusturvaa myös siinä mielessä, tuo 2000€/kk minimieläke kaikille Suomen eläkeläisille, että se suojaisi myös naisiin ja sukupuolivähemmistöihin, kohdistuvalta äärifasistiselta- ja islamistiselta vihalta, jota pörssirikollisten käytännön väkivaltajoukot, mainittuihin ihmisväestöihin Suomessa kohdistavat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

    • Anonyymi

      Tilanne tuon äärifasistis-islamistisen vihaväkivallan, misogynian, eläkeläisköyhiin ja sukupuolivähemmistöihin, kohdistetun, pörssirikollisten käytännön väkivaltajoukkojen, vihaväkivallan suhteen, on päästetty yhteiskunnassa rehottamaan niin tulehtuneesti, että tavalliset ihmiset joutuvat nykyisin jo arjessa pelkäämään - se ei ole oikein, eikä minkään aidon demokratian ja oikeus-sivistysvaltion tilanne.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891746/aarifasisti-ek-yle-paheksuu-ryostamiaan-koyhia-tekopyhyydessaan#comment-121376075

      Sen lisäksi EK-ÄärioikeistoYle valeuutisillaan, ja eläkeläisköyhyys-veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen uutisoimatta jättämisellään, pahentaa tuota naisiin eläkeläisiin, sukupuolivähemmistöihin kohdistuvaa vihaväkivaltaa, valeuutisoimalla mm. köyhyysrajasta ja eläkkeiden määristä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897669/nykyinen-koyhyysraja-on-2000ekk-minimielakkeena

    • Anonyymi

      Uusi, moderni, raikas ajattelu, tuskin tuolle jo toiselle laittomalla, äärifasisti-pörssirikollisten Amissihallitukselle, on mitenkään tuttua, Suomi on pahasti jäljessä ja taantumuksessa, kansalaisoikeuksien suhteen, taloudellinen oikeusturva puuttuu eläkeläisväestöltä.

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Kunta- ja sisäministeriksi valittu PetosKok-KorruptioIkonen, on kuin jäänne menneiltä ajoilta, tuskin kykenee moderniin talousosaamiseen, ja vastaamaan ilmastouhkiin, joiden ehtona ja edellytyksenä, maailman huippututkijoiden mukaan, ovat sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kuntoon laittamiset, kunkin valtion sisällä.

      https://www.theguardian.com/society/2023/jun/05/global-silver-tsunami-of-older-cancer-patients-is-coming-experts-warn

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      Eipä ole "ruuhkia-hoitajapulaa" veroparatiisi-sotessa, muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, joissa ovat 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      Oman kansan työllistämistä jos aidosti haluttaisiin, olisi tuo muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeus-sivistysvaltioitten, jo toteuttama 2000€/kkMINIMIELÄKE, siihen mitä parhain kannustin, kun nuoret voisivat ottaa niitä pätkä-silppu-nälkäpalkkatöitä, joista ei mitään eläkkeitä kerry, turvallisemmin vastaan, kun olisi tietoisuus siitä, että jos sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuksiin, tai vakavan perhe-lähisuhde-ym taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen, henkisen ym väkivallan kohteeksi, olisi aina tuo 2000€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturva apuna.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17898184/patologiset-valehtelijat-yksipuoluejarjestelmassa-lisaamassa-maahanmuuttoa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897669/nykyinen-koyhyysraja-on-2000ekk-minimielakkeena

    • Anonyymi

      Ihan ensin miten kompensoidaan minun maksamat reilu 300 000€ eläkemaksut?
      Noilla 300 000€ sain ostettua pikkuisen päälle 2000€ eläkkeen.
      Tuo 300 000€ on palautettava minulle täysmääräisenä jos 0€ sijoituksella saa saman eläkkeen.
      Tai sitten minun eläke on nostettava tuolla 2000€ jolloin eläkkeni tulee olemaan 4000€.

      Kai mulla on oikeus johonkin tuolla 300 000€ sijoituksella?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897669/nykyinen-koyhyysraja-on-2000ekk-minimielakkeena

      Mitä siellä Suomen pankissa, on vuosikymmenet touhuttu, kuin isointa mahdollista talousrikollisuutta, korruptiota ja pörssikeitaisiin kansamme valtavien varallisuuksien vuotamista, kun eivät ole edes säällistä, aitoa ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa eläkeläisväestölle, kyenneet toteuttamaan. Sellaiset venkulat vielä presidenttien joutovirkoihin pyrkimässä, äärifasistiMacronin "tasavaltalaisuus"-valheilla, saisivat hävetä ja saada potkut takalistoille joutavat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17899926/quotsuomi-ei-merkitse-minulle-mitaanquot--rehn-presidentiksi-cayman-saarille

    • Anonyymi

      Millään onnettomilla indeksikikkailuilla, ei erittäin vakavaksi päästettyä, isoa eläkeläisköyhyys hätätilaa, pystytä edes lievittämään, kyllä siihen tarvitaan kunnollisia, monien vuosikymmenten laiminlyönteihin, vastaavia päivityksiä ja aitoja korotuksia, ajanmukaistuksia vastaamaan tämän ajan, erittäin korkeita elinkustannuksia ym, eli vähintään 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat aidon taloudellisen oikeusturvan, vähimmäissumma tässä ajassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi

      Ne jotka vetoavat "tuleville sukupolville" -fraasiin, ovat pörssirikollisia jotka nuo eläkerahastot ovat sota-sote-ym-pörssirikollisuuteensa jo ryöstäneet, eivät niiden ökyrikkaat pörssiperillisjälkeläiset, niitä Suomen kansan valtavia varallisuuksia, jotka on juurikin kansalaisten, aitoon taloudelliseen oikeusturvaan, kunnollisiin sairaus-kansaneläkkeisiin ym tärkeään säästetty, koskaan tule edes tarvitsemaan, kyllä sellaiset puheet ovat ihmisvihaa ja veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamista, tahallista hädänalaisten ihmisten ahdingon vähättelyä ja törkeää taloudellisen oikeusturvan laiminlyöntiä, kun kyse yhteisistä varoista ja perustuslaillisistakin oikeuksista, joita on Suomessa vakavasti laiminlyöty jo liian kauan.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Millään indeksikikkailuilla erittäin vakavaksi päästetty, eläkeläisköyhyys oikeusturvattomuus hätätila, ei todellakaan kuin pahenee ja ongelma jää kytemään, kunnes se aidosti korjataan, toteuttamalla modernit, ajanmukaiset, 2000€/kk taloudellisen oikeusturvan tulojensiirrot, Suomen eläkeläisväestölle.

    • Anonyymi

      Hyvä työllistämisvaikutus kun kaikenmaailman lorvijat ja loiset velvoitetaan tekemään täitä niin paljon että 2000€/kk eläke on tosiasia.

    • Anonyymi

      Menisit töihin niin ei tarvitsisi vinkua tuolleen.

    • Anonyymi

      Minulla alkaa 1200 euron eläke jo loppumaan kesken joka kuukausi.

    • Anonyymi

      Norja pistänyt superrikkaat pörssirikolliset, verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmastovastuusee. Nyt on tosiaan käynyt niin, että niiden annetaan pestä likaisia rahojaan Suomessa, veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopoleissa, eläkeläisväestöämme äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla, tekemällä "ruuhkia"ym veroparatiisi-soteen, tahallaan ja tarkoituksella, kun muissa Pohjoismaissa 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, eikä ruuhkia eikä hoitajapulia.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

    • Anonyymi

      Millä erityisoikeudella Suomea käytetään, norjalaisten superrikkaiden veroparatiisi-sote-sota-ym pörssimonopolien, verovälttelijöiden verokeitaana ja rahanpesuvaltiona. Tätä medioitten pitää kysyä korruptiopoliitikoilta, vai estävätkö ek-medioitten veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-tuotot verokeitaissa tiedonvälityksen.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      Hoitajien liittojen tekopyhä ja kaksinaamainen, valitus huonoista palkoista, ei ylety totuuden kertomiseen asti, siihen että myönnettäisiin, kuin veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien, ulkomaisten pörssirikollisomistajien verokikkailut, ovat se todellinen este hoitajien palkkakehitykselle, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä Superin ja Tehyn hyväksynnällä tekemisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Eipä ole "ruuhkia-hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" Veroparatiisi-sotessa, muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, joissa eläkeläisväestöllä ei hyväksytä tehtävän IHMISKAUPPAA, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen, eli köyhyyteen pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

    • Laita nyt jo vihdoin linkki "tietoon", että muissa pohjoismaissa olisi 2000 e minimieläkkeet, laitathan? Jos et laita, myönnät, ettei väitteesi pidä paikkaansa.

      • Anonyymi

        https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

        Siinä sulle linkkiä ja siinä:

        https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe


    • Anonyymi

      eläkkeet ja muutkin etuudet pitäisi lakkauttaa kokonaan ja antaa sekin raha ulkomaille ja mamuille

    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioPurra antaa mamuille, joita rasismikortilla tuovat nyt Suomeen, kansamme elätettäviksi, oikein urakalla, veroparatiisiyrityksien yritys-maatalous-korona-kulttuuri-media-ym ökytukien rahastukseen, perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuoririkollisille ja veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjuuttamistyöhön.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906039/pride-kerjaa-sote-ihmiskauppiaiden-korruptiopoliitikkojen-hyvaksyntaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Suomen muita Pohjoismaita, vielä korkeammilla elinkustannuksilla, tuokin summa on alakanttiin laskettu, mutta ehdottoman välttämätön ja kiireellinen.

    • Anonyymi

      Suomesta tehty muiden Pohjoismaiden, ahneimpien superrikkaiden veropakolaisten kaatopaikka, saavat Suomessa rellestää ja tappaa Suomen eläkeläisväestöä veroparatiisi-sotessa, pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN hyysäyksessä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17866767/valhetta-hakemattomista-kansanelakkeista-toistellaan-jalleen-ek-medioissa

      Suomen rakentajille, ilmaiseksi Suomen eteen sukujen ja perheiden tiloilla ja veroparatiisiyrityksissä, tekemään pakotettujen, sittemmin yhteiskunnan rankimmat, pätkä-silppu-nälkäpalkka-ym orjatyöt tehneille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairastetuille, kuuluvat varmasti Suomen valtiolta, taloudellisen, aidon oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

    • Anonyymi

      50 vuotiaita ei haluta työhön eikä eläkkeelle eikä 3b lausuntoa edestä asijaa,

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärifasistiset EK-mediat konseksuksessa, hyysämäässä lainvastaista Neonatsihallitusta, tekemällä populistisia uutisia perintönuorten- ja maahanmuuttajien ongelmista, vaikka eläkeläisväestöä kuolee ennenaikaisesti, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyinä, oikeusturvattomaksi veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pakotettuina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17912938/elakelaiskoyhat-ovat-suomen-quotnaheleitaquot

      S.O.S ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA SUOMI.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17915997/vetoamme-eapnn-koyhyystutkijoihin-tehkaa-rikoskanteita-eu-tuomioistuimeen

      Kiirehtikää, eikä enää niitä korruptiopoliitikko-pörssirikollisten ja veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien, ihmiskaupan "palveluina" mainostamis-tapahtumia.

    • Anonyymi

      Se on tärkeä työllistämisignaali, kaikissa niissä oikeusvaltioissa, joissa nuo 2000€/kk elämälle välttämätömät minimieläkkeet, ovat vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille jo turvaksi ja köyhien käytännön eutanasiaksi toteuttaneet, kun nuoret tietäisivät, ette edes jonkinlainen eläketurva, olisi nälkäpalkkatöistä tiedossa, vaikka niissä yleensä sairastuu ennenaikaikojaan, joutuu onnettomuuksiin ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe