Aikuinen mies ja lasten piirretyt!!!??

Anonyymi-ap

Tapailen ihan lupaavan oloista miestä, MUTTA selvisi että hän harrastaa tätä japanilaisen animen katselua ja niiden sarjakuvien lukemista...! Mitä ajatuksia teissä heräisi jos kävis näin...? Mun mielestä on vaan tosi outoa... siis nehän on LASTEN juttuja, ei kai kukaan järkevä aikuinen kato piirrettyjä... sama kun lukis aku ankkaa, tai harrastais disney-leffojen keräilyä! Siis 35v mies....!!! Tää asia häiritsee mua tosi paljon. Mies on vielä valmistumassa hyvään ammattiin yliopistosta n. vuoden päästä ja muuten vaikuttaa ihan kypsältä... mutta ääh. Itse oon olu kuitenkin "aikuinen" jo tosi pitkään, oikeestaan jo 15v jäi kaikki "lapsellisuudet" pois ja sen jälkeen oon harrastanu ym. vaan aikuisten juttuja, ja mun on tosi vaikeeta ottaa vakavasti jos jollekin aikuiselle on tällaset lasten jutut jotenkin isossa roolissa... en jotenkin nää että asuttais vaikka yhdessä, ja viikonloppuna mä katson vaikka jotain sisustusohjelmaa / leivon / tms ja mies kattoo.. animea... :DDDD ei tästä varmaan tuu mitään...! Mut harmittaa, muuten niin fiksun olonen mies!!!
Kohtalotovereita?!? Joo ja samaan syssyyn menee oikeestaan nää fantasiasarjat joita tv:stä tulee.. lohikäärmeitä ym. Aikuiset kattoo niitä?!? En vaan ymmärrä!

42

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo. Ei kannata jatkaa edemmäksi. Sä olet valmis mummoutumaan ja mies taas ruokkii sisäistä lastaan. 😄

      Mä tykkään Marveleista ja muista scifihömpästä. Nykypiirretyt on myös huikeita, sopii kaiken ikäisille.

      Mutta ei kannata väkisin murjoo. Ette jaa samaa maailmankuvaa. Parempi etsiä omanlaista seuraa. Voisin kokeilla vaikka paikallista bingosalia iskupsiksksi. 😊👌

    • Anonyymi

      No ihan ensimmäisenä kannattaisi ehkä edes pintapuolisesti tutustua siihen animeen. Moni animesisältö on sellaista, etten todellakaan antaisi lapseni sellaista katsella tai lukea. Muulta osin en ota kantaa, sillä anime pääosin ei minuakaan kiinnosta.

      • Anonyymi

        Sitä kin on sitä aikuisten animea ny just en muista miksikä sitä kutsuttiin ihan erikseen siitä on jo aikaa kun niitä viimeksi olen lukena löysin niitä aikuisten piirrettyjä sarjakuvia muualtakin


    • Ei saa trollata noin ilmiselvästi sillä kaikkihan tietävät, että Aku Ankan lukeminen kannattaa jo pelkästään sen kiellellisen nerouden takkia.

      Animea puolestaan on lukemattomia lajeja ja tyylejä. Suuri osa niistä ei ole suunnattu lapsille ja nekin jotka on suunnattu eivät ole sitä pelkästään lapsille.

      • Minusta taas kiva nähdä sinua. Aina kun näen sinut iskee lämmin iloisen jälleen näkemisen riemu.


      • valtakunta kirjoitti:

        Minusta taas kiva nähdä sinua. Aina kun näen sinut iskee lämmin iloisen jälleen näkemisen riemu.

        Yritän vähentää erakoitumistani, mutta se etenee hitaasti.


      • buddy-love kirjoitti:

        Yritän vähentää erakoitumistani, mutta se etenee hitaasti.

        Se on mukava kuulla. Takeltelen kanssasi se on kuin syvä kunnioitus sinua kohtaan jota en halua pelottaa menemään.


    • Jos animen katselu on oikeasti este vakavalle suhteelle, luulen ettei mies vaan oikeasti tunnu sinusta oikealle. Se, että on kaikin puolin sopiva ei riitä pelkästään ilman oikeaa tunnetta. Jos ei tunnu oikealle, se tuskin muuttuu ajankaan kanssa valitettavasti.

      Se, että joku katsoo animea ei tee ihmisestä kakaraa. Sen aikuisuuden tai sen puutteen kyllä huomaa muista asioista.

    • Anonyymi

      Voihan se olla vaikeaa, jos siitä tekee sellaista. Itse en varmaan kestäisi jotain urheilua paljon televisiosta katsovaa ihmistä.

      • Anonyymi

        Joissakin animeissa käsitellään myös aika paljon aikuisempia ja vakavampia aiheita, kuin vaikkapa sisustus, joka menee enemmän hömppäkategoriaan. Toki riippuu ihan siitä mitä kukin sattuu katsomaan. Animella on kyllä ihan ymmärrettävästi lastensarjojen maine täällä, kun lapsillekin on myyty aikanaan kaupoissa jotain k-18 materiaalia piirrettyinä.


    • No mä luen ja kerään aku ankan taskukirjoja ja tykkään myös animaatio elokuvista ja sarjoista en tosin animesta kylläkään. Ja muuten mun 70v äitinikin katsoo joka aamu lastenohjelmat ne animaatiot ja kerää japanilaisia animaatio elokuvia ja katsoo myös muita animaatio elokuvia. Ainiin ja on aku ankan tilaajakin ettei se nyt oo iästä kiinni tai siitä että onko aikuinen vai ei.🙂.

    • Anonyymi

      Mulla on pehmoleluja ja rakastan niitä.
      Oot tylsä ihminen ja oot kadottanut sisäisen lapsesi. Tai murhannut..

    • Jos mies ehdottelee mustekalaseksiä, vaihda ne animet vaikka Disneyn piirrettyihin.

    • Japanissa animea on joka ikäiselle. En nyt tiedä onko se sen kummempi harrastus, kun että joku katsoo Salkkareita tai joku toinen katsoo pelkkää urheilua.

      Animaatioelokuvat on nykyään tosi hyvin tehtyjä muutenkin, joten niitä on mukava aikuistenkin katsoa niin lasten kanssa kuin ilman lapsia 🙂 Minä olen tykännyt kovasti katsoa lasten kanssa mm. Autot -elokuvia.

      En usko, että se miehen harrastus tekee häntä mitenkään vähemmän varteenotettavaksi kumppaniehdokkaaksi. Jos teidän ajatusmaailmanne sekä vartenne sopivat hyvin yhteen, niin katsoisin pidemmälle. - Toki sinä teet juuri niin kuin sinusta itsestäsi parhaaksi tuntuu.

    • Anonyymi

      Viisas mies kulkee omia polkujaan. Nainen ottaa lopulta eron, vie lapset ja vaihtaa vielä lasten sukupuolenkin leikkauksella, koska se on muodikasta. Miehelle jää suhteesta vain asuntovelat ja katkeruus. Parempi on miehen oppia nauttimaan vapaudestaan ja itsenäisyydestään, ja unohtaa nämä juoksunsa juosseet naiset ihan suosiolla. Sitäpaitsi lohikäärmeet ovat harmittomia feministin rinnalla.

    • Anonyymi

      Entäpä Star Wars? Piupiu! Miehesi on ihan terve. Kuulostat oudolta ja kapeakatseiselta.

    • Anonyymi

      Olet aikuinen? Ja vedät :DDDD? Muutenkin sun juttu on 12 vuotiaan tasoista...

      Tiesitkö että kun ihminen on aikuinen, niin se voi tehdä mitä huvittaa ilman että antaa muiden rajoittaa itseään.

      Nyt pahasti näyttää että ap on se lapsi vielä.

      • Älä nyt ihan mitä sattuu viserrä. Vasta on aikuinen ymmärtää turvalliset rajat pitää itsellään. Ihmisetkin joutuu vankilaan jotka tekee mitä huvittaa.


    • Anonyymi

      Huoramode taas poisti sääntöjä rikkomattoman viestini. Huoramode on tÿypillinen persu, joka kannattaa omanlaista sananvapautta.

      >simit<

      Kuole poistaja, kuole!

    • Olen 50 ja voin katsella Animea ja muitakin piirroselokuvia, jos tykkään, koska monet niistä on todella hienoja teoksia. Mielestäni ylireagoit kyllä vahvasti. Epäilen myös, onko aloitus edes tosissaan tehty. Ei se ole aikuisena olemista, että tappaa sisäisen lapsensa. Tai no, kukin tyylillään toki.

    • Anonyymi

      "Sisustusohjelma" vasta todella tylsältä kuulostaakin. Ongelmasi on kuten monilla se, että pidät itseäsi miestäsi fiksumpana. Eli ulkonäkö edellä taas valitsit kumppanisi ja nyt valitat täällä hänen piirrettyjen katsomistaan.
      Rumalle miehelle antaisit lähdöt, vaikka hän katselisikin niitä tympeitä sisustusohjelmiasi.

    • Anonyymi

      Ehkä ne on kuulunu sen lapsuuteen ja hän vaan haluu muistella lapsuuttaan? Monet jutut ku on kadonnu vuosien aikana online.

    • Anonyymi

      Ainakin sillä on matskua mitä jakaa lapsilleen. siis joskus.

    • Anonyymi

      Lapsellisuus ku voi olla myös omien lasten kasvatusta varten. Olet näköjään kapea katseinen ja lapseton nais tapaus.

    • Anonyymi

      Miten sinä jaksat kytätä mitä toinen tekee, tee itse jotain itsellesi kivaa. Keskity tekemään siitä ajasta hyvää minkä vietätte yhdessä. On ihan yleistä että aikuiset miehet pelaavat tietokonepelejä jotka ovat ihan typeriä minunkin mielestäni. Tosin niin on sisustusohjelmatkin, suurin osa kisailuista täyttä hömppää voi olla myös sen kumppanisis mielestä mutta ei mieti sinun katselemisiasi.
      Jos mennään pidemmälle, miettikääpä miten hölmöä on juosta henkensä edestä pyöreän salibändipallon perässä ja yrittää sitä taistelemalla sille varattuun häkkiin.
      Olen itse aika asiallinen mutten silti väheksy toisen viihtymismuotoja, jos ne eivät ole suhdetta tuhoamista kuten vieraissa käynti ja yletön juopottelu.
      Anna hyvä ihminen kumppanillesi omaa elämää.

      • Anonyymi

        Niinpä. Eipä elämästä juuri sellaista ajanvietemuotoa löydy, joka en asiaa tarkemmin ajatellen olisi hyvin hölmöä.


    • Anonyymi

      Jos mies joisi viinaa ja bilettäisi eikä katsoisi mitään typeriä lasten piirrettyjä, hän voisi saada itselleen naisen. Juomalla viinaa ja bilettämällä parisuhteet muodostuvat. Sisällä istuva ja kiinalaisia lasten piirrettyjä katsova mies jää ilman naista.

      t. viinamies (joka ei katso animea)

      • Anonyymi

        Viinamies, jonka sivistystasokin on näköjään varsin heikko.


    • Anonyymi

      Hikikomero ja anime, muuta ei terve mies tarvitse.

    • Mun mielestä erikoisempaa on että rupee 15 vuotiaana katteleen jotain sisustusohjelmaa. Mä oon aina luullu että anime on enemmän naisten juttu. Mutta tosiaan aku ankkaa mä luen vieläkin. Enkä mä tiedä miksi sen lukeminen ois pitäny lopettaa. Kyllä mä tiedän lapsiperheitäkin joissa myös vanhemmat lukee aku ankkaa.

    • Anonyymi

      sinä et todellakaan ymmärrä.

    • Minä olen 35 ja katson vieläkin satunnaisesti animea siinä missä elokuviakin. Onhan ne lapsellisia, kun ne on yleensä lähtökohtaisesti lapsille tehtyjä. Mutta joskus sitä on vaan kiva laittaa aivot nollaan ja katsoa jotain hömppää. Vastaavasti en katso sitten ollenkaan televisiota, enkä sellaista edes omista. TV:stä tulee ihan kamalaa kuraa ja olisi hirveää seurustella TV-addiktin kanssa.

      • Ei mullaka oo telkkarissa ees sitä johtoo kiinni, enimmäkseen YouTubee sieltä katon. Mulla sattu muutama vuosi sitten, että tosi hyvän näkönen nainen ainakin mun mielestä. No sain hänet keploteltua, mun sohvalle. Niin huomasin että on tv addikti. eikä meillä siis mitään yhteistä ja se siitä.


      • JeroP kirjoitti:

        Ei mullaka oo telkkarissa ees sitä johtoo kiinni, enimmäkseen YouTubee sieltä katon. Mulla sattu muutama vuosi sitten, että tosi hyvän näkönen nainen ainakin mun mielestä. No sain hänet keploteltua, mun sohvalle. Niin huomasin että on tv addikti. eikä meillä siis mitään yhteistä ja se siitä.

        Pahinta olisi joutua katselemaan jotain naisten hömppäsarjoja. Sisustusta, love islandia, lihavuusohjelmia...


    • Anonyymi

      Kovaa, rankkaa ja rivoa saksalaista anaalipornoa. Ei armoa.

    • Anonyymi

      Todellisuudessa mies joka ei kykene tyydyttämään naistaan noudattaa epäilemättä ideatasolla organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta. Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että kokemattomuus ja kiltteys todistaa oikeaksi peräänkuulutettua lakonisuutta.

      Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että videopelien pelaaminen ja animen katsominen parantaa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

    • Anonyymi

      Aivot alanarikassa. Jätä.💩

      • Anonyymi

        Juokse ja lujaa. Älä taaksesi katso💩


    • Anonyymi

      Aku Ankkahan sai Suomen kielen neroudesta valtakunnallisen palkinnon, kun siinä käytetty kieli opetaa ihmisille ja etenkin lapsille hyvää Suomen kieltä.
      Toisaalta nämä alkuperäiset Disneyn filmit opettavat jotain aivan muuta:
      https://t.me/c/1501033864/3027
      Mutta nehän olivat alunperin tarkoitettukin aikuisille.
      Olemme olleet vaimon kanssa yhdessä jo yli 50 vuotta ja tartuttaneet sarjakuvat lapsiimme. Kaikki ovat yli 40-kymppisiä. Jokaisella meillä on ainakin yksi ylempi korkeakoulututkinto ja muutamilla parikin. Joku on koukussa sarjakuvien kieleen (Aku Ankka), joku grafiikkaan, kertomuksiin yms. Hyvään sarjikseen liittyy oivallukisa sen tekijän piilottamista viesteistä. Siihen tarvitaa hyvää yleistietoa antiikista nykypäivään ja oivaltamisen kykyä. Sama pätee alkuperäiseen Japanilaiseen animeen, magnaan yms. Valitettavasti ne markinat ovat täyttyneet halvoista Kiinalaisista ja Korealaisista kopioista, joista puuttuvat kaikki edellä mainitut ominaisuudet.
      Mitä yhdessäoloon tulee, niin jos kemiat eivät toimi, niin ei toimi yhdessäolokaan. Kun kemiat toimiin, niin et päästä toista menemään, vaan suhde kestää kaiken eteen tulevan. Myös Aku Ankan.

    • Parisuhteessakin voi molemmilla olla omat mielenkiintonsa kohteet ja harrastuksensa. Voivat olla harvassa miehet, jotka haluavat alituiseen katsella sisustusta, kokkailua ja juoruilia tv:stä, jos sellaista harrastuksiltaan katsovat ylipäätään.

      Tärkeintä on, että jokin yhteinen "kosketuspinta" löytyy.

    • Anonyymi

      Mä olen ainakin 43 vuotias ja katson mielummin jotain hyvää piirrettyä kun jotain saatanan draamaa eikö tosi elämässä ole draamaa naisten järjestämänä usein ihan tarpeeksi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3259
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1763
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1305
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    6. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      51
      1074
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      974
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe