VASTUUTTOMAT Korruptiopoliitikko Pörssirikolliset, eläkeläisväestön tappajia

Anonyymi-ap

Kyllä aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa, vallankäyttäjillä on vastuu vanhuksien, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, kansalaisten aidon taloudellisen oikeusturvan, kunnossa pitämisestä ja Suomen tapauksessa, kuntoon laittamisesta.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html


Hädänalaisten, haavoittuvimpien syytteleminen, on alhaista pörssirikollis-äärifasistien vihaväkivaltaa, jota ei enää toivoisi Suomessa näkevänsä, mutta näköjään itseään aikuisina pitävien, ökyrikkaiden pörssirikollisperillisten, äärifasistien möläytyksiä, täälläkin joudumme lukemaan.

https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

EU:n huippututkijat ovat antaneet Suomelle, jo liian monta vakavaa varoitusta, historiallisen huonosto tilanteesta, eläkeläisköyhyys hätätilasta, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla pahoinpitelemisestä. Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä korruptiossaan, ei ole niihin vakaviin varoituksiin reagoinut mitenkään ja ihmishenkiä on todistettavasti jo menetetty.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897669/nykyinen-koyhyysraja-on-2000ekk-minimielakkeena

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897179/2000ekk-minimielakkeet-myos-tyollistamisvaikutuksia-tiedoksi

Eipä ole "ruuhkia-hoitaja-lääkäripulaa" veroparatiisi-sotessa, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET jo eläkeläisväestöilleen toteuttaneissa mm:

Tanskassa, Saksassa, Islannissa, Ruotsissa, Norjassa ym oikeus-sivistysvaltioissa.

https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009672177.html

Siinä karua todellisuutta Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisesta, eläkeläisväestön taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisen seurauksista.


https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

13

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei natsien eikä Putinin valta välitä kansasta .. Lenin puistoon nimeksi tullee Hitler puisto !!

      • Anonyymi

        *
        *
        SDP:n ÄäriVasemmisto+MyrkynVihreät, 4vuotta Kyykytti Duunareita ja Köyhiä ja Varsinkin pienituloisia Eläkeläisiä ! - Mite Ne Kehtasivatkin ? - siis Miten Ne Kehtasikin ? ?
        *
        *
        *


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      2000€/kk modernit ja ajanmukaiset, aidon taloudellisen oikeusturvan MINIMIELÄKKEET: Tanska, Saksa, Islanti, Ruotsi, Norja ym oikeus-sivistysvaltiot ja simsalabim ! Eipä olekaan "ruuhkia-hoitaja-lääkäripulaa" niissä valtioissa, joissa eläkeläisväestön IHMISARVO on korkealla ja heidän taloudellisesta oikeusturvastaan, huolehdistaan ajanmukaisilla, moderneilla, suorilla ja konkreettisilla tulojensiirroilla, eläkeläisväestön ihmisille itselleen.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/23/feminism-should-focus-on-reality-not-narcissistic-fantasy

    • Anonyymi

      Suomessa veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, ihmishengillä pelailemista, pörssirikollis-äärifasistien, voittojen maksimoinniksi verokeitaisiin, sitähän se eläkeläisväestön äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

      Eniten kummastuttavat naismeppien touhut EU:ssa, kun muiden EU-valtioiden mepit, ovat kyenneet nuo 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, taloudellisen oikeusturva, omille kansalaisilleen toteuttamaan, mutta mihin ovat aikansa tärvänneet, KorruptioPietikäinenUrpilainen-ym ?

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Erittäin hälyyttäviä, vakavia varoituksia jälleen Suomelle, eläkeläisväestön puuttuvasta taloudellisesta oikeusturvasta, eli äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisestä, EU:n huippututkijoilta.

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat pelkkä järjestelykysymys, eivät rahasta kiinni mitenkään, sillä maksavat itse itsensä takaisin, kun menevät välttämättömään, erittäin tarpeellisen kulutukseen, eli palautuvat valtion kassaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897179/2000ekk-minimielakkeet-myos-tyollistamisvaikutuksia-tiedoksi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Sen lisäksi, paljon muita etuja, kuten työllistäminen, huoltovarmuus, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan lakkauttaminen, aidot valinnanvapaudet, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, ihmisarvo eläkeläisväestölle, Suomen eteen ilmaiseksi raataneille, vammaisille ja sairastetuille, onnettomuuksiin ja väkivallan kohteiksi joutuneille. Ei ole ihmisten omaa syytä, että ovat joutuneet tukaliin tilanteisiin, ajettu nurkkaan, pahoinpidelty osattomiksi ja siitä sairastuneet, tai syntyneet vammaisina, jokainen ikääntyy, pitää olla sellainen, kunnollinen, moderni ja aito taloudellinen oikeusturva, että yksilön vapaudet toteutuisivat.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://www.ts.fi/uutiset/4879034

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009672177.html

      Kyllä nuo ovat tahallaan tehtyjä "ruuhkia-hoitaja-lääkäripulat", veroparatiisi-sote-pörssirikollisten osakkeiden, voittojen korottamiseksi verokeitaissa, ei hyväksyttäisi muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa. Modernin, kunnolla päivitetty, ajanmukainen taloudellinen oikeusturva ja aidot valinnanvapaudet 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, yksilöille eläkeläisille Suomeenkin.

    • Anonyymi

      Sitä pörssirikollis-äärifasistien valhetta: "tuleville polville" - EI pidä enää suostua kuuntelemaan, sen valheen totuuspohja on jo puhkaistu ja pelkäksi huijaukseksi todettu. Pörssirikollisperillisten sota-sote-ym pörssirikollisuuteen, niitä varoja käyttävät, eivät mihinkään "tuleville polville", eivätkä varsinkaan tavallisille kansalaisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Eläkerahastoissa pelkistä korkojen koroista, on otettavissa, se olematon siivu, mikätarvitaan noihin 2000€/kk MINIMIELÄKKEISIIN. Se hallitus ja ne puolueet, jotka tuon modernin ja ajanmukaisen, aidon oikeusturvan, indeksisumutusten sijasta toteuttavat, tulevat saamaan eläkeläisten ääniä vaaleissa, se on selvä asia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mailman tuottavinta rikollisuutta on ihmiskauppa: https://rumble.com/v2vxvhz-cages-epic-human-trafficking-truth.html
      Kun omistat tuomarit, niin voit tehdä ihan mitä haluat, ilman rangaistusta.
      Yli miljoona ihmistä (pääasiassa lasta ja naista) katoaa maailmasta joka vuosi. Ja tuotto on suurempi kuin huumekaupan, asekaupan tai minkään muun rikollisuuden.
      Mitäs siellä Närpiössä tapahtuukaan? Entä Nepalilaisissa ravintoloissa? Jne....

    • Anonyymi

      EK-medioissa pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen juhlintaa, kansamme rahoilla ja henkiemme kustannuksella, Arhinmäen lääkärivaimon graffitteja esitellään, kun pitäisi tehdä tiedonvälitystä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASTA, jota korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, yhdessä mm. norjalaisten superrikkaiden pörssirikollismogulien kanssa, Veroparatiisi-sotessa, Suomen eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä tekevät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890090/thaimaassa-rikostutkitaan-pmn-omistuksia-sote-porssirikollismonopoleissa

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009672177.html

      EI ole mitään "ruuhkia-hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, joissa veroparatiisi-sote-ym pörssimonopolitkin, joutuvat maksamaan veroja ja kantamaan aitoa yhteiskunta-luonto-ilmasto-ym vastuuta ja kaikille kansalaisille on aito taloudellinen oikeusturva, alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17903793/vastuuttomat-korruptiopoliitikko-porssirikolliset-elakelaisvaeston-tappajia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Hoitajien parempiin palkkoihin Norjassa ym on syy: 2000€/kk MINIMIELÄKKEET. Kieltäytyminen Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Valtion korkeiden virka-asemien, ym vallankäyttäjien, syvää korruptiota ja asemiensa törkeällä tavalla väärinkäyttämisiä, omien ja sisäpiiriensä pörssiosakkeiden, voittojen maksimointiin verokeitaissa, ei rikostutki mikään viranomainen Suomessa, toisin kuin kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa ja muualla maailman valtioissa.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/13/ai-must-not-become-a-driver-of-human-rights-abuses

      Suomi pesee rahaa norjalaisille superrikkaille pörssirikollisille ja muille ulkomaalaisille ökyrikkaille, veroparatiisi-sote-sota-ym pörssirikollismonopoleissa- ja yrityksissä. Mitä kaikkea nuo norjalaiset veropakolaisrikkaat, Suomessa jo omistavatkaan, voisi joku media listata, jos muutenkin on uutistyhjiö pörssirikollisuudesta ja poliitikkojen korruptiosta Suomessa jatkuvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1758
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1482
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      985
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe