Yhdenvertaisuusvaltuutetun virkaa, käytetään ERIARVOISTAMISEEN

Anonyymi-ap

On käynyt selväksi, että tuon ilmeisen hyvin palkatun viranhaltijan, käsitys yhdenvertaisuudesta, näyttää koskevan lähinnä varakkaita seksuaali- ja kielivähemmistöjä, niistäkin lähinnä homomiehiä joista monet ovat, kaikin tavoin erittäin yhdenvertaisia ja korkeissa, hyvinpalkatuissa asemissa yhteiskunnassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

Naisunionissa PetosKok-KorruptioPietikäinenOligarkki, on jo vuosia ollut heikentämässä naisten asemaa. Yksinasuvien eläkeläisten enemmistö on naisia. Naisunionia uriensa kiillottamiseen käyttävät, ökyrikkaat pörssikeinottelijat, ovat läheisissä suhteissa äärifasistisiin sovinisti-pörssirikollisiin ja korruptiopoliitikoihin.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

Varakkaitten, korkeakoulutettujen, erittäin hyvissä asemissa yhteiskunnassa olevien homomiesten ja suomenruotsalaisten, jo entuudestaan muuta väestöä parempien asemien, ennestään korottaminen, on ERIARVOISTAMISTA ei yhdenvertaisuuden ajamista.

20

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun pahoinvoinnista, eli köyhyyteen pakottamisesta, tehtiin "hyvinvointia" ja törkeästä eriarvoistamisesta, korkeakoulutettujen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, jo entuudestaan etuoikeutettujen, lisäetuoikeuksien ajamisesta, "yhdenvertaisuutta", ovat korruptiopoliitikko-pörssirikolliset viranomaisineen, loitonneet niin kauan yhteiskunnan todellisuudesta, että tavallisten kansalaisten hälyyttävä hätätilanne, äärimmäisessä köyhyydessä, aidossa eriarvoistamisessa, taloudellisen oikeusturvan puuttumisessa, on jo rikos ihmisyyttä vastaan Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuten huomaatte PetosKokPersrkpkd ovat hipihiljaa, eli tosiasioista eivät halua keskustella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, osaavat kyllä katteettoman OMAKEHUN, jota esiintyy myös ek-ylessä, joka on viime vuosikymmenet, keskittynyt lähinnä vihaignoroimaan, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotettuja, veroparatiisi-sote-orjuutettuja eläkeläisköyhyyteen pakotettuja.

      https://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2022/10/EAPN-FIN_Koyhyysvahti-2022_tiivistelma-valmis.pdf

      Väitteet muka-eläkeläisköyhyyden korjaamisteoista, ovat suoraan sanottuna törkeitä valheita, kun niitä vuodesta toiseen, myös ns. köyhyyden vastaisten järjestöjen tahoilta toistellaan, tapahtumia järjestellään ym mutta lopputulema on koko ajan vakavempi, hälyyttävä eläkeläisköyhyys hätätila.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naisunionin ja Setan yhteinen iso ongelma, on ELÄKELÄISKÖYHYYTEEN pakottamisen, ennenaikaisesti eläkeläisköyhien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla, tappamisen hyväksyminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

      Eläkeläisköyhien enemmistö on yksinasuvia naisia. Köyhyys on koko ajan naisistunut lisää, ja kasautunut juurikin, köyhimpien eläkeläisköyhien harteille. Eläkeläisköyhissä on myös paljon seksuaalivähemmistöjä, joten LUULISI Naisunionin ja Setan, keskittyvän juurikin eniten, eläkeläisköyhille aidon taloudellisen oikeusturvan toteuttamiseen, ajanmukaisten 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN vaatimiseen - vaan ei, tasa-arvoa ökyrikkaille, korkeakoulutetuille, perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, sitä ikävä kyllä, noiden mahtavien kulissien takana ajetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906122/2000ekk-minimielake-ei-ole-quotrahan-antamistaquot-vaan-laillista-oikeusturvaa-elakelaisille

      Suomi EI tarvitse "politiikan supertähtiä", vaan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET kiireellisenä, Suomen eläkeläisväestölle. Eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyt ikäihmiset, vammaiset ja vakavasti sairastutetut, eivät "kapinoi ja mellakoi", siksi sitä selkärankaa pitäisi löytyä vahvemmilta, nuoremmilta ja terveemmiltä, tekemään se heidän puolestaan. Eläkeläisköyhät ovat Suomen "Naheleita", joita äärioikeistoekstremistinen ylimilitarisoitu poliisivaltio tappaa, eikä kukaan filmaa.

    • Anonyymi

      Millaista yhdenvertaisuutta edustaa se, että lain mukaan muslimimiesten tuomiot suominaisten ja lasten raiskaamisista pitää olla pienemmät kuin suomimiesten tuomiot vastaavista teoista?

      • Anonyymi

        Millaista yhdenvertaisuutta edustaa se, että kuntarajan eteläpuolella (Vantaa) sekajäteastian tyhjennysväli okt-kiinteistöllä on 33% pitempi kuin meillä Saviolla?

        Tuo okt-sekajätebusiness on raakaa ympäristövihamielisyyttä.
        Pakkomaksatetaan vaikka sekajätettä ei tulisi ollenkaan.
        Valtaosa jätteestä on kierrätyskelpoista raaka-ainetta.

        Uusiomuovi vähentää CO2-päästöä 1½ kg/muovikilo. Raakaoljyäkin säästyy


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

      Pörssirikollis-äärioikeistoekstremistihallituksen neonatsismin vähätteleminen "kiusalliseksi" ja selkeiden rasististen sanomisten, pienenteleminen "virheiksi" ei voi jatkua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17912938/elakelaiskoyhat-ovat-suomen-quotnaheleitaquot

      On totta, että rasismikortilla maahantuotujen, kaiken ikäisten asema, on taloudellisesti hyväosainen verrattuna, liian pitkään jatketun, todellisen taloudellisen väkivallan kohteiden, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, pahoinpideltyjen, eläkeläisköyhien, hälyyttävän heikkoon asemaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloitus tiesi jo etukäteen, mitä tulee tapahtumaan, kun Tampereen kaupunki perusti "yhdenvertaisuusvaltuutetun" viran ja otti siihen, jo Kelan / Reumaliiton Apilan kuntoutukset pilanneen, eli ökyrikkaille, korkeakoulutetuille perintö- ja verosuunnittelijoille, viihde- ja markkinakeskuksiksi yksityistäneen ja alasajaneen henkilön.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000010060446.html

      Tyyppi kuljeskeli uimahallillla, laskelmoiva ilme silmissään, katselemassa itseään kuntouttavia, köyhyyteen pakotettuja sairauseläkeläisiä, että kenet heistä aikoo hukuttaa, niin sitä voi kuvata, siltä se näytti ja me kyllä näemme ja katsomme tarkkaan, mitä kaupungissa tapahtuu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742476/perintorikkaiden-ylikoulutettu-valtio-lisaa-eriarvoisuutta--koyhyysongelmaa

      On erittäin irvokasta Tampereen kaupungilta, perustaa ns. julkisten palvelujen alasajamiseen ja yksityistämiseen virka ja asettaa sille nimikkeeksi: "yhdenvertaisuusvaltuutettu", kun kyse on juurikin ERIARVOISTAMISvaltuutetusta ja vieläpä mitä törkeimmällä tavalla.

      Teimme valituksen ja avunpyynnön Valtioneuvostoon. Toivomme että päättäjistä löytyy järkeä, väärän päätöksen perumiseen ja erityisuimakortti-mahdollisuus, turvataan haavoittuvimmille alle 65-vuotiaille sairauseläkeläisille.

      Todellisuudessa uimahallin käytön pitäisi olla näille ihmisryhmille, joiden ainoa kuntoutus ja toimintakyvyn ylläpidon mahdollisuus vesiliikunta on, olla maksuton. Veroparatiisi-sote-laitos-vaihtoehto on aina kalliimpi, niin yhteiskunnalle, kuin inhimillisesti. Tampereen kaupungin todellakin väärä, törkeästi eriarvoistava ja heikoimmassa asemassa olevia sairauseläkeläisiä pahoinpitelevä, väärä päätös tulee perua ja palauttaa oikeus erityisuimakorttiin.

    • Anonyymi

      Emme kehdanneet aiemmin ilmoittaa, Tampereen kaupungille, kuinka meitä ahdisti ja tulehdusarvot kohosivat, sairaudet pahenivat, kun tuo vale-yhdenvertaisuusvaltuutettu hiiviskeli uima-altaan reunalla, kylmän laskelmoiva katse silmissään, arvioimassa kuinka hukuttaisi alle 65-vuotiaat sairauseläkeläiset köyhimmät, kuten nyt Tampereen kaupunki näyttää tekevän, joten kerromme sen nyt tässä, jospa tieto kulkeutuisi päättäjille ja peruisivat eriarvoistavan, erittäin väärän ja tuhoisan, eläkeläisköyhistä haavoittuimpia vakavasta vahingoittavan päätöksen.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000010060446.html

      Suomeen pitäisi julistaa jo kansallinen HÄTÄTILA hallitus, niin vakava, iso köyhyysongelma, eriarvoistaminen, kansan kahtiajako, ja erityisesti eläkeläisköyhyys veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen käynnissä, ennenaikaisesti köyhyyteen tappaminen on rikos.

    • Anonyymi

      Sama tyyppi joka tuohon kalliseen ERIARVOISTAMISvaltuutetun virkaan on pestattu, tiedettiin jo etukäteen Kelan / Reumaliiton mm. Apilan kuntoutuksen yksityistäjänä ja alasajanana, eli rikkaiden yksityiseksi viihde- ja markkinakeskukseksi muuttajana. Ei olisi pitänyt edes päästää, mihinkään Tampereen kaupungin virkoihin, pahoinpitelemään köyhimpiä sairauseläkeläisiä tuollaista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-125043729

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2045
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1533
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe