Kun keskustellaan "vain" rasismista ja ei-rasismista, niin mistä silloin ei keskustella ?

Anonyymi-ap

Tuo tärkeä kysymys, olisi vähintään ns. tiedotusvälineissä, pitänyt uskaltaa kysyä jo aikoja sitten, mutta eläkeläisköyhien taloudellinen oikeusturvattomuus, hyödyttää niin monia eri tahoja yhteiskunnassa, että siitä ei haluta keskustella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942248/rasismi-ja-ei-rasismi-hyodyttavat-porssirikollis-aarifasistien-yksipuoluejarjestelmaa#comment-122093915

Eläkeläisköyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotetut, ovat Suomen Naheleita" se Suomen syrjityin, kaltoinkohdelluin ja pahoinpidellyin, ennenaikaisesti tapetuin väestönosa.

64

878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      Pörssirikollisten "omistama", äärioikealle radikalisoima, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, osaa käyttää aikansa siten, ettei konkreettisia, taloudellisia, tulojensiirtoja tarvitse hädänalaisimmille ja haavoittuvimmille kansalaisille tehdä. Juuri siihen tarkoitukseen, tuo rasismi-ei-rasismi - keskustelu, sen loputon jankkaaminen, on oiva väline.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17914480/2000ekk-minimielakkeet-toimintakykyisen-hallituksen-edellytys

      Kyse on Suomen kansalaisten, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, puuttuvasta taloudellisesta oikeusturvasta, eli erittäin vakavasta asiasta. Eläkeläisväestön ennenaikaiset kuolemat, köyhyyteen tappamiset, ovat tosiasia Suomessa.

    • Anonyymi

      Edelleen joka toinen päivä, yli 65-vuotias Suomen kansalainen, tekee itsemurhan, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltynä. Pörssirikollisten sote-monpoleissa keskimääräinen hengissä pysymisaika on kaksi vuotta.

      https://www.ts.fi/uutiset/4879034

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17915997/vetoamme-eapnn-koyhyystutkijoihin-tehkaa-rikoskanteita-eu-tuomioistuimeen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN Teekutsuilla, äärifasistiset korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, tappavat aikaa ja ihmisiä, vetäessään sukkaa kuin terrierit eipäs-juupas-rasimi-ei rasismi- jankkaamisella. Eläkeläisväestön jatkuvista köyhyyteen tappamisista, ei kiistellä missään.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikko-pörssirikolliset äärifasismissaan, haluavat keskustella "vain" rasismista ja kielivähemmistöstä, äärioikeiston lippulaivoista, eivät vakavemmista, todellisemmista, akuuteimmista ongelmista yhteiskunnassa, joiden ytimessä on ELÄKELÄISKÖYHYYTEEN pakottaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942666/aarifasistien-neonatsihallituksen-kaytannon-vakivaltajoukot-katuvakivaltaa#comment-122098473

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN pörssirikollis-korruptiopoliitikoille, näköjään sopii mainiosti, että Suomessa saa keskustella "vain", neonatsi-äärifasistien ja ääri-islamistien päättämänä "rasismi-ei-rasismi"-kortista. Isoista, akuuteimmista, vielä vakavemmin ja suoremmin, ihmishenkiä uhkaavista isoista ongelmista, kuten eläkeläisväestön taloudellisesti oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamisesta, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisesta, ei saa keskustella, tulee sananvapauksien estoja jos yrittää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17945154/elakelaiskoyhien-vihaignorointi-samaa-vihavakivaltaa-kuin-lapsiin-kohdistuva

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mentiinkö Sanna Marinin salakuvauksessa jo rajan yli? Professori: Auringonotot olisi sopivaa nyt jättää.

      • Anonyymi

        Ketä *ittua kiinnostaa jossain rannalla lojuva lankku.


    • Anonyymi

      Tiedostava väki käyttää sanaa rasismi jossain uuskielisessä (uuskommunistisessa) merkityksessä. Kun tiedostavat puhuu rasismista, he tarkoittavat todellisuudessa jotain muuta kuin varsinaista rasismia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Inflaation kärsineitä sanoja ja ilmaisuja:
      rasisti, rasismi, rasismin torjunta, rasismin vastainen...etc
      Näillä ilmaisuilla sekoitetaan koko ajan ihmisten mieliä. Kun ihminen luonnostaan suhtautuu torjuvasti islam-kulttuurin tänne tuomiin epämiellyttävyyksiin, niin rasistiksi leimataan heti ns suvaisevausten toimesta.

      Tuo r-sana kestokäyttöleimaajana on aivan yhtä turha kuin niinku-sana!

    • Anonyymi

      EK-medioissa näyttää tulevien eläkeläisköyhien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjien käyttämisen mainostaminen, olevan täydessä käynnissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17954060/rasismikeskustelu-tappaa-elakelaiskoyhia

      Lasten viattomalta näyttävä mustikkametsäily, ei aina ole sitä, vaan lapsityövoiman käytön normalisointia, sen opettamista, että jo lapsia pitää voida käyttää, ilmaisena orjatyövoimana.

      • Anonyymi

        Just! Natsittelu on aivan yhtä typerää kuin rasismittelu!

        Suomessa ei ole natseja! Venäjällä on, Kremlissä on natsimiehitys! Ei nämä Kremlin natsit tietenkään myönnä olevansa natseja, mutta juuri niitä ne ovat. Äärimmäistä pahuutta edustavia hirviöitä!


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957053/venajakin-on-vahemman-venaja-kuin-neonatsihallituksen-porssirikolliset

      Monin tavoin lainvastainen neonatsihallitus ja eduskunnan pörssirikollisuus yleensäkin, on rikosasia, ei enää voida vain ohittaa, ja olettaa, kansalta voi ottaa kaiken, repiä tuhkatkin pesästä ja vaatia vielä lisää. Viekää ne kansainväliseen oikeuteen tuomittaviksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

    • Anonyymi

      "Työperäinen maahanmuutto" rasismikortilla, onkin superrikkaiden verovälttelijöiden, kotimaistaan KOVEMPAA verotusta ja yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, paenneitten hyysäämistä Suomessa. Niitä ei palatseissaan ja lyijynkestävien himmennettyjen panssariautojensa lasien takana, uhkaa kyllä mikään muu, kuin oma häikäilemätön ahneus ja kermakuorinta, toisten ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

    • Anonyymi

      Pelttari sanoo vain asioita, jotka eivät vahingossakaan, kerro ongelmien syistä, vain seurauksista. Ääriislam ja äärioikeistoekstremismi ovat SEURAUKSIA, pörssirikollisuudesta, poliitikkojen korruptiosta, demokratian rapautumisesta, kansalaisoikeuksien viemisestä, oikeusvaltio-periaatteen romuttamisesta.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009761403.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17911609/ei-riita-yhden-neonatsin-erottaminen-aarioikeistoekstremistihallitus-erotettava

      https://www.lemonde.fr/en/opinion/article/2023/08/02/netanyahu-has-turned-out-to-be-a-destructive-prime-minister-but-also-one-of-the-country-s-weakest_6076984_23.html

      Suomi on pahemmassa jamassa, kuin Israel ja Singapore, jossa teloitettiin jälleen ihmisiä, Suomessa neonatsi-pörssirikollishallitus / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, superrikkaine norjalaisine verovälttelijöineen, murhaavat Suomen eläkeläisväestöä, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla, ja siten ennenaikaisesti veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pakottamalla / tappamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

    • Anonyymi

      "Ruumispusseja" kuljetellaan hiljaa yön pimeydessä, kun Suomen köyhyyteen tapettavaa eläkeläisväestöä, viedään ennenaikaisiin hautoihin, ulkolaisten ja kotimaisten superrikkaiden verovälttelijöitten, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisbisneksistä.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/60-sekunder-rasistskandalen-i-finlands-regering

      Mistään medioista ette löydä eläkeläisköyhien kohtalosta, kuin hiljaisuutta. Mediahiljaisuutta.

    • Anonyymi

      öyhötys ei ole keskustelua paitsi persuille

    • Anonyymi

      Älä sitten öyhötä.

      • Anonyymi

        Se on tätä kommarilogiikkaa, nääs! :)

        Vaaditaan muita lopettamaan öyhötys öyhöttämällä, jotta öyhötyksen yksinoikeus säilyisi kommareilla! :D


    • Anonyymi

      Superrikkaita verovälttelijöitä, jotka pakenevat Suomeen kotimaittensa KOVEMPAA verotusta ja aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, ei ökylukaaliensa ja panssariautojensa, suljettujen luksussisäpiiriensä elämissä, uhkaa yhtään mikään, päinvastoin, ovat itse niitä vakavien uhkien tekijöitä, mm. veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

      Rasismia kokevat vain köyhimmät maahanmuuttajista ja hekään eivät ole niin köyhyyteen, taloudellisesti ym oikeusturvattomaksi pakotettuja, kuin eläkeläisväestö Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No ainakaan pääosin matujen tekemistä katuryöstöistä EI keskustella, ja jotka on useammalla paikkakunnalla 2-3 kertaistuneet.

    • Anonyymi

      Taloudellinen, fyysinen, seksuaalinen ja henkinen, ym vihaväkivalta ja veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestön ennenaikaisesti, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen tappaminen, tulee lainvastaisesta neonatsihallituksesta ja eduskunnan korruptio YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSTÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17959432/valtio-on-yhta-vahva-kuin-sen-heikoimmassa-asemassa-olevat-kansalaiset

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Muut Pohjoismaat, eu-ym oikeus-sivistysvaltiot, ovat turvanneet vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivätkä käytä heitä pörssirikollisten sote-IHMISKAUPAN orjina, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, toisin kuin Suomessa pörssirikolliset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17914480/2000ekk-minimielakkeet-toimintakykyisen-hallituksen-edellytys

    • Anonyymi

      Sehän on taloudellisestikin järkevintä, kun eläkeläläisväestön kulutus menee välttämättömiin perustarpeisiin ja siten palautuu valtion kassaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miten toi muka menee Ruotsin tasa-arvovaliokunnassa (tai yhdenvertaisuus, tai mikä vastaava siellä nyt onkaan?) läpi jos kaikkien muidenkin uskonnollisten kirjojen polttoa ei kriminalisoida!?


    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      Suomessa on laillinen ja toimintakykyinen hallitus ja eduskunta VASTA, kun Suomen eläkeläisväestölle on toteutettu 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, vähimmäisen taloudellisen oikeusturvan, ajanmukaiset konkreettiset tulojensiirrot. Sen nuo eduskunnan pörssirikolliset yksipuoluejärjestelmässään, ovat Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille VELKAA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      Ihan pohjanoteeraus EK-medioilta, kun Äärifasisti-Yle:ssä, rasismikortilla veroparatiisiyrityksen halpatyövoimaksi, uusiin, lämpimiin asuntoihin, muhkeille tuille ja etuuksille tuotu, saa räkyttää uutisissa, Suomen äärimmäiseen köyhyyteen syrjäytetyille, työttömille ja eläkeläisköyhille veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetuille, että "se on itsestä kiinni".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      Meille ei ole koskaan annettu mitään ilmaiseksi, saati tarjottimella tuotu eteen, töitä olemme sen sijasta, joutuneet ilmaiseksi, nälissään, asunnottomina raataamaan, koulutushaaveille naurettiin ja sanottiin, että alappas kalppia peltotöihin siitä, tai veroparatiisiyrityksien lattioita luutuamaan, nälkäpalkalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi rasismi on niin inhottavaa?

      Siksi että se on epäoikeudenmukaista, esimerkiksi:

      Ahkera ja fiksu työntekijä pärjää hyvin, sitten se toinen, vähemmän ahkera ja vähemmän fiksu työntekijä alkaa kiinnittämään huomiota epäolennaisiin seikkoihin:

      - Hän on liian lyhyt
      - Hänellä on väärä ihonväri
      - Hän on väärää sukupuolta
      - Hän on homo tai lesbo

      Eli rasismi on ase johon turvautuu ne jotka eivät muuten pärjää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18093112/petoskokpers-hilloahooligarkin-itse-maksettava-henkivartijansa#comment-124133991

      Paljonko verovaroja tärvätään, pörssirikollis-korruptiopoliitikko-Neonazien, yksityisiin henkivartijapalveluihin valtiolta ? Missä tiedonvälitys ?

      KorruptioHilloahoOligarkki ei kykene enää, selkä suorana kävelemään kaduilla, köyhyyteen pahoinpitelemiensä kansalaisten keskuudessa, ja viranomaiset joiden kuuluisi rikostutkia, isointa talous-pörssirikollisuutta, toimivatkin korruptiossa niiden suojelijoina, mukana Neonaziliikkeessä - kansainvälisiin tiedotusvälineisiin tietoa ihmiset.

    • Anonyymi

      Ylläpidolla kestää kumman pitkään, poistaa rasistisia ja naisvihaa uhkuvia pörssirikollisten tuherruksia, mutta asiakirjoituksien estäminen, näyttää tapahtuvan nopeasti ja paljon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansalaiset Suomessa laitettu ällistelemään, että oli mitä mieltä tahansa, niin aina menee väärin, ellei ole samaa mieltä, kuin lainvastainen neonazihallitus, tai valeoppositio YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtion, eläkerahastojen ym kansamme säästämät valtavat varallisuudet, vuotavat verokeitaiden pörssirikollisille ja ylimilitarisoitu, kahtiajaettu äärifasistinen poliisivaltio, lisää turvattomuutta, tekee levottoman turvattoman yhteiskunnan, kaikille tavallisille kansalaisille.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6378397

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Faktoista.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe