Maahanmuuttajien määrät 2023 ovat ennätyssuuret tiedottaa tilastokeskus

Anonyymi-ap

90

700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todella tärkeä tieto, on pimitetty ek-medioissa tyystin ja siksipä esim. kerjuuttamisjonoissa on kokpersujen äänestäjiä, jotka ovat täysin tietämättömiä, kyseisistä ennätyssuurista maahanmuutto määristä, ja osa ihan vakavissaan uskoo, ettei nykyisen äärioikeistohallituksen aikana, olisi ollut maahanmuuttoa. Miten helppoa ek-medioittenkin, on vedättää äärioikealle ja jymäyttää yksinkertaisia.

      • Anonyymi

        Mitäjätkät duunaa.


      • Anonyymi

        Täsmälleen niin. Populistiporvarit, siskojenhakkaajat ja muut vätykset, haluavat uskoa "suuriin johtajiinsa", vaikka tilastot kertovat totuuden: ennätyssuuri maahanmuutto rasismikorttia nöyristelevien äänillä. EK-medioissa pörssimonopolien osakkeidenomistajat, koettavat himmailla tietoja.

        https://www.svt.se/kultur/flera-dreamhack-turneringar-sponsras-av-illegalt-ryskt-spelbolag

        https://www.svt.se/nyheter/granskning/sjunde-ap-fondens-dubaibolag-i-affarer-med-maffiapengar

        https://www.reuters.com/breakingviews/trumps-rich-backers-normalize-criminal-behavior-2024-05-30/

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18527236/united-russian-states-kaappasi-tuskan-

        Luottamusäänestykset eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, eivät koskaan johda yhdenkään korruptiopoliitikon erottamiseen, niillä vain hämätään kansalaisia, luulemaan, että olisi demokratia, vaikkei sitä Suomessa, sitten laittoman ex-ex-äärioikeistohallituksen, ole aidosti ollut olemassakaan.


      • Anonyymi

        Ja kaikki tulijat on tullut 20 kesäkuuta 2023 jälkeen?
        Olette te höyniä.


    • Anonyymi

      40 588 maahanmuuttajaa, pelkästään yhden vuoden aikana, mitä se tekee neljässä vuodessa. Kerjuuttamisjonoissa on vielä kokpersujen entisiä äänestäjiä, jotka ihan vakavissaan luulevat, ettei nykyisen äärioikeistohallituksen aikana, olisi ollut maahanmuuttoa, vaikka on ollut ennätysmäärät ! Enemmän kuin koskaan aiemmin.

      • Anonyymi

        Nyt laitoit luvun alakanttiin. Ulkomaalaisia maahanmuuttajia oli n. 65 000 ja ulkomailta paluumuuton tehneitä suomalaisia 7 000

        Tällä menolla 10 vuoden aikana muuttaa suomeen 650 000 ulkomaalaista, reilusti yli puoli miljoonaa. Tahtihan voi kiihtyä ja syntyvyys maahanmuuttajilla on paljonsuurempaa kuin kantasuomalaisilla. Suomen väestö vaihtuu joksikin ihan muuksi kuin suomalaisiksi, ja jotkut yhä kovin hekumoituneesti "köyhien kyykytyksestä " haltioituneina ja huumaantuneina äänestävät halpatyövoima-kokoomusta ja "rajat-kiinni"-persuja. Laitetaan fokus ja huomio Suomen köyhien ja työttömien kyykyttämiseen, niin taustalla voi hääriä miten haluaa.

        "Ulkomailta muutti Suomeen vuoden 2023 aikana 71 918 henkeä ja Suomesta ulkomaille 13 422 henkeä. Maahanmuuttoja oli 21 920 enemmän ja maastamuuttoja 2 213 vähemmän kuin edellisvuonna. Suomen kansalaisia maahanmuuttajista oli 7 018 ja maastamuuttajista 8 470. Vuonna 2023 maahanmuuttojen määrä oli mittaushistorian korkein, toista vuotta peräkkäin. Myös nettomaahanmuutto oli vuonna 2023 mittaushistorian korkein, 58 496 henkeä."
        https://stat.fi/julkaisu/clmixlq2e5fnt0bw60d4l2t7g


    • Anonyymi

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18234094/ruotsidemokraattien-jaljilta-suurtyottomyys-ruotsissa

      Populistiporvareitten äänestäjissä todella yksinkertaisia ihmisiä, jotka luulevat tosissaan, ettei tuon äärioikeistohallituksen aikana, olisi Suomeen tuotu maahanmuuttajia, kun on rasismikorttia nöyristelevien äänillä, tuotu enemmän kuin koskaan.

      • Anonyymi

        Onko vihavasemmisto tietoinen mitä Ukrainassa tapahtuu?

        Miksi te vastustatte ukrainalaisia pakolaisia, mutta ette elintasopakolaisia?


    • Anonyymi

      EK-mediat harhauttaneet, kun eivät ole uutisoineet, vedättäneet äärioikealle, haluavat pitää köyhiksi tehdyt tietämättöminä ja tyhmistää heitä ?

    • Anonyymi

      Kyllä tämän luvun voi tänä vuonna ihan hyvin kolmin kertaistaa.

      • Anonyymi

        Noinko PetosKokPersRkpKd on suunnitellut, kolminkertaistaa , tuosta ennätysmaahanmuutto lukemista lisää maahanmuuttoa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinko PetosKokPersRkpKd on suunnitellut, kolminkertaistaa , tuosta ennätysmaahanmuutto lukemista lisää maahanmuuttoa ?

        Tulijamäärä on kasvanut Euroopan rajoilla hurjasti Koronan jälkeen ja viime vuosina, nyt on herätty kunnolla EU:ssakin siihen, että nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei ole toimiva, jos vähänkin ajattelee Euroopan kantokykyä ja turvallisuutta. Siksi punavihreiden nimeämät äärioikeisto- laitaoikeisto on saanut kannatusta, jotakin pitäisi tehdä heikosti toimivalle nykyiselle maahanmuuttopolitiikalle. Korona hillitsi toki maahanmuuttoa kovasti Marinin hallituksen aikana, mutta sen jälkeen paineet purkautuivat ja maahanmuuttajamäärä Eurooppaan kasvoi hurjasti.

        Punavihreät avaisivat kaikki rajat selko selälleen ja antaisivat kaikkien halukkaiden tulla Eurooppaan. Heitä ei kiinnosta Euroopan kantokyky ja turvallisuus, sulkevat silmät tosiasioilta.


    • Anonyymi

      Sanoo äärioikeistohallitus ?

    • Anonyymi

      Eikös sitä omaa kantaväestöä, pitäisi ensin työllistää, pois sieltä kerjuuttamisjonoista ja toteuttaa eläkeläisväestölle, aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa, Sveitsin malliin 2 500€/kk minimieläkkeet, näitähän meille on lupailtu:

      "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

      • Anonyymi

        Mikä tässä nyt ei kelpaa suvakeille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tässä nyt ei kelpaa suvakeille?

        Äärioikeistosuvakeille pörssirikapitalisti veroparatiisisosialistien juoksupojille- ja tytöille, ei nyt kelpaa mikään, kyllähän sen tietää.

        Halpeniko bensan hinta, lakkautettiinko EK-Ylen liioittelu-jättibudjetti, maahanmuutto ainakin moninkertaistettu ennätyslukemiin, rasismikorttia nöyristelevien äänillä.

        https://stat.fi/julkaisu/clmixlq2e5fnt0bw60d4l2t7g


      • Anonyymi

        Kantaväestö ei viitsi tehdä töitä. Tästä on kyse.


    • Anonyymi

      Jännää, että vihavasemmisto vastustaa maahanmuuttoa.

      • Anonyymi

        Tämä tässä ihmetyttää.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Vastustaako? Mistä se ilmenee, vastustaako vai kannattaako vai jotain siltä väliltä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuo on paljolti työperäistä, ei saastaisia laittomia siirtolaisia tai pakoloisia

      • Anonyymi

        Laittomille siirtolaisille on omat tilastot.


    • Anonyymi

      Nyt on ihan virallisesta lähteestä luvut, valtion Tilastokeskuksesta.
      Eihän persut ole onnistuneet edes perusagendassaan eli maahanmuuton rajoittamisessa.
      Eivät persut ole onnistuneet tyydyttämään muutenkaan suurinta äänestäjäjoukkoaan eli pienituloisia suomalaisia.

      • Anonyymi

        Olivatko ne elintasopakolaisia?


    • Anonyymi

      Miksi aloittaja kirjoittaa 40 000 maahanmuuttajasta,
      kun maahanmuuttajia oli n. 72 000, joista suomalaisia paluumuuttajia n. 7 000?

    • Anonyymi

      Tilastokeskus kirjoittaa ja tiedottaa, faktat löydät tästä:

      https://stat.fi/julkaisu/clmixlq2e5fnt0bw60d4l2t7g

      Tuo 40 588 on vuodelta 2023, siis yhden vuoden maahanmuuttomäärä. Laita toki linkkejä noista kertomistasi kokonaismääristä ja miltä ajalta ovat.

      • Anonyymi

        Ei ole. Luku, josta sinä puhut, on väkiluvun kasvu: "Maamme väkiluku kasvoi vuoden 2023 aikana 40 588 hengellä." Siihen vaikuttavat syntymät, kuolemat ja muutot eri suuntiin.

        "Ulkomailta muutti Suomeen vuoden 2023 aikana 71 918 henkeä ja Suomesta ulkomaille 13 422 henkeä."

        Linkin laitoit sinä itse jo.


    • Anonyymi

      Työnantajajärjestöt, heidän etupuolue kok. ja mm.demarien Tuppurainen ovat jo pitkään huutaneet, että Suomeen pitää saada lisää työperäistä maahanmuuttoa, yritykset ovat jo pitkään valittaneet, että ei ole työntekijöitä ja siksi Suomen talouskasvu krakkaa. Asiantuntijat ovat tehneet ennakoivia laskelmia, että Suomi tarvitsee lisää ihmisiä kasvattamaan Suomen väkilukua ulkomailta ja hoitamaan vanhoja. Vasta demari Heinäluoma huokaili EU- vaalikeskustelussa, että Suomessa eivät bussit kulkisi ilman maahanmuuttajia. Kuinkahan bussit ovat aiemmin kulkeneet, jolloin ei paljon ollut maahanmuuttajia?

      Hoitajia on tilattu eri puolilta maailmaa jo Marinin hallituksen aikana ulkomailta sekä julkiselle että yksityiselle hoitoalalle. Asia ei tapahdu hetkessä. Heitä on sitten tullut joidenkin arvioiden mukaan 40 000 maahanmuuttajaa eri puolilta maailmaa ja erityisesri viherpunan, RKP:n, Kok. ja työnantajajärjestöjen mielestä Suomi tarvitsee hirmuisen paljon maahanmuuttajia.

      Samalla Suomen työttömyysluvut nousevat. Mitä tuohon voisi sanoa?

      Punavihreät haluavat lisää humanitaarista maahanmuuttoa Suomeen mm. avaamalla laillisia reittejä Suomeen kaukaa tulevillle ja humanitaarisella viisumilla. Heidän mielestään Euroopan ja Suomen pitää ottaa vastuuta sotaisten kolmansien maiden jatkuvasta sotimisesta ja hurjasta väestönkasvusta kaatamalla näiden maiden aiheuttama taakka Euroopan ja Suomen harteille, eihän Euroopan, Suomen hyvinvoinnista ja turvallisuudesta tarvitse Suomen ja EU- päättäjien vastuuta ottaa, se voi luhistus liian painon alle. Kauas on punavihreän päättäjän helppo nähdä, mutta lähelle ei halua katsoa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllähän tuo nyt on jo nähty, samoin teki laiton ex-ex-äärioikeistohallituskin, lisäsi rajusti maahanmuuttoa, rasismikortti=maahanmuuton lisääminen ja moninkertaistaminen. Ei se oletetuille punaisille tai vihreille räksyttelemällä muuksi muutu, tosiasiat, eli faktat puhuvat puolestaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18066886/kiinalainen-veroparatiisi-quotakkutehdasquot-valetyollistamaan-porssirikollisuudelle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18234094/ruotsidemokraattien-jaljilta-suurtyottomyys-ruotsissa

      Humanitäärinen maahanmuutto, on pisara meressä, todella pientä, verrattuna äärioikeiston ulkomaisen halpatyövoiman tuontiin, veroparatiisi-pörssikapitalisti-rosvojen monopolien, hetkelliseen valetyöllistämiseen, siksi aikaa, että ökytuet on kahmittu, sitten häippäsevät firmat rahoineen verokeitaisiin ja jättävät maahantuodun halpatyövoiman sossun eläteiksi, kerjuuttamisjonoihin oman kantaväestön sekaan.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2024/1/2/it-is-time-to-tax-the-rich-and-their-foundations

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-medioissa hyysätään äärioikeiston pörssirikollis-veroparatiisimoguleja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18527236/united-russian-states-kaappasi-tuskan-

      https://www.aamulehti.fi/musiikki/art-2000010518574.html

      Haiskahtaa vahvasti samalta, kuin se venäläisoligarkkien rahoittama "Dreamhack-pelitapahtuma", jonka rahoitusta ja mainontaa, niin EK-Ylessä, kuin muissakin EK-medioissa suitsutettiin ja josta Ruotsissa uutisoidaan venäläisoligarkkien hankkeena.

      https://www.svt.se/kultur/flera-dreamhack-turneringar-sponsras-av-illegalt-ryskt-spelbolag

    • Anonyymi

      En olisi uskonut, että vihavasemmisto vastustaa maahanmuuttoa. 😳

      • Anonyymi

        Mutta nyt jotenkin uskot? Miksi?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ensinnäkin, turvapaikan hakijat eivät ole maahanmuuttajia! He ovat vain ja ainoastaan laittomasti maahan tunkevia !
      Toiseksi, jos niin paljon on tulijoita niin sehän kertoo Suomen vastaanottopolitiikasta vain hyvää! Meillä on ilmeisesti kovin hyvä maine maailmalla kun ihan toiselta mantereelta ollaan tulossa sosiaaliturvastamme nauttimaan!"!!

      • Anonyymi

        Ns. humanitäärinen maahanmuutto, on pisara maahanmuuton meressä, enin osa maahanmuutosta, on rasismikortilla tuotua, ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisiyrityksien, vastikkeettomien ja haitallisten ökytukien kahmintaan verokeitaisiin. Teitä on petetty, turha uhitella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ns. humanitäärinen maahanmuutto, on pisara maahanmuuton meressä, enin osa maahanmuutosta, on rasismikortilla tuotua, ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisiyrityksien, vastikkeettomien ja haitallisten ökytukien kahmintaan verokeitaisiin. Teitä on petetty, turha uhitella.

        Tietenki myös RKP on saanut toiveitaan läpi hallitusneuvotteluissa.

        Tuo sana ”neuvottelu” tosin taitaa olla aika vieras sana vihavasemmistolle…


    • Anonyymi

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      "Mestari"-Hilloahon nöyristelijöitten äänillä, sitä ulkomaista halpatyövoimaa, ennätysmäärät Suomeen tuodaan. Uhittelette eläkeläisköyhiksi tehdyille, työttömille ja syrjäytetyille, mutta seisotte itsekin siellä kerjuuttamisjonoissa, maahanmuuttajien saadessa työpaikat ja etuudet.

      https://www.reuters.com/breakingviews/trumps-rich-backers-normalize-criminal-behavior-2024-05-30/

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kulut ja verorasitus tästä täys ylläpito kela-turismista on kaikkine kuluineen
      yli 5 miljardia e / vuosi.
      Ukrainaan suurvaltasotaan on hukattu jo n. yli 4 miljardia e..

      Ei ole ihme jos vero rasitus kasvaa, talous mataa, kun verorahat tuhlataan hukkaan,
      ja myös laina-rahat.
      Rahalla siis ei tehdä mitään Suomea edistävää ja hyödyttävää,
      vaan päinvastoin, Suomesta tehdään turvatonta kehitysmaata, yli-velka valtiota !!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kerjuuttamisjonoissa PetosKokPersujen rasismikortin nöyristelijöitten ilmeet, olivat jälleen paljonpuhuvia, kun valtava määrä uusia maahanmuuttajia, tulee muutenkin jo pitkien kerjuuttamisjonojen jatkoiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18286048/ek-yle-estaa-rajusti-sananvapauksia-sensuroi-suomen-kansalaisten-kirjoituksia#comment-129881333

      EK-Yle puolestaan, nykyisen uutispäällikön aikana, pääsääntöisesti estää sananvapauksia kansalaisilta, jotka vaativat päättäjiä vastuuseen, veroparatiisiyrityksiä verotukseen jne.

      Uutisten tilalla lähinnä veroparatiisihovien julkkisjuoruja ja sote-talousrikollisten mainontaa.

    • Anonyymi

      Rasismikorttia nöyristelleitten äärioikeistoöyhöttäjien äänillä, Suomeen virtaa ennenäkemättömän suuria määriä, paljon uusia maahanmuuttajia, ei ole koskaan aiemmin tuotu niin paljon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Rasismikortti on maahanmuuttokortti, ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisiyrityksille.

      https://www.reuters.com/breakingviews/trumps-rich-backers-normalize-criminal-behavior-2024-05-30/

      EK-Yle ja muut ek-mediat, ovat normalisoineet veroparatiisiyrityksien verovapauden ja taloudellisen väkivallan, joilla korruptiopoliitikot, kohtelevat kansalaisia, viemällä aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan, joka on perustuslakiin kirjattu kansalaisoikeus, jokaiselle Suomen kansalaiselle.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Rasismikortilla tullut jo ja tulossa, todella valtavat määrät, ulkomaista halpatyövoimaa mm. sote-pörssimonopoleihin- ja yrityksiin. Kerjuuttamisjonoihinkin pölähti jälleen suuret määrät, rasismikortti-maahanmuuttajia ja rasismikorttia nöyristelleitten ilmeet, olivat sen mukaiset, kun eivät uskoneet varoituksia, vaikka kuinka koetimme heille rautalangasta vääntää ja selittää, miten käy, jos nöyristelee pörssipopulistien äärioikeistoa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18234094/ruotsidemokraattien-jaljilta-suurtyottomyys-ruotsissa

      Oma kansa työttömiksi ja entistä syväkyykympään, että ulkomaista halpatyövoimaa, tuodaan rasismikortilla pilvin pimein, veroparatiisiyrityksien ökytukien ja verovapauden kahmintaan, voittojen tekemiseen verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      Joko uskotte kansalaiset, että pitää vaatia, veroparatiisiyrityksiä verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuseen ja kieltäytyä sote-aloilla, tekemästä ihmiskauppaa, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla. Siinä suunnilleen ainoita keinoja, joilla saada oikeuksien rippeitäkään, enää takaisin, omalla kansalle Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihavassukat on kummiski hyvin huolissaan ollu kokoajan, ettei niitä tulijoita olisi. Ei pidä paikkaansa meinaan sieltähän niitä tulee massoittain. Me tarttetaan lisää lakeja jotka jarruttaa sitä massaa ja niitä lakeja tekee persut.!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiitos persut ja kok .

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hesassa jo 20% miespuolisesta väestöstä on vieraskielisiä.
      Eli joka viides poika tai mies hesassa on mamu.
      Ja kun nuo mamut on keskimäärin nuorempaa kuin normaali väestö, niin aja myötä tilanne pahenee.

      • Anonyymi

        Niillä on myös voimaa tehdä rikoksia, huumekauppaa, raiskauksia.
        Miten vanhussuomi luulee voittavansa jotain sotia kun vihollisjoukkoja on jo soluttautuneena vanhusten sekaan?


    • Anonyymi

      Hyvä Persut

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun ottaa huomioon että aikaisempina vuosina vuodesta 2015 on myös muuttanut vastaavia määriä niin ulkomaalaisia täytyy olla jo puolimiljoonaa.

      Jos silti väkiluku on alle 6 miljoonaa ja suomalaiset vanhukset kuolee pikavauhtia niin suomalaisia on todella vähän.
      Mutta valtio vaan ihastelee väestön vaihtoa ja tuhoutuu tiellänsä.

      • Anonyymi

        Halusitte EU:in, pääsitte sinne.
        Nyt saatte mitä tilasitte.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ikävä kyllä kaikki oppositiopuolueet, ovat olleet mukana, hyväksymässä Suomen oligarkkien, PetosKok-insinööri-juristi-ym isoimpien talous-pörssirikollisten, Suomen valtion, eläkerahastojen ym kansamme, valtavien biljoonavarallisuuksien, ryöstämistä AutokratiaUsaan ym verokeitaisiin. Yksipuoluejärjestelmäksi korruptoidut eduskunta ja ministeriöt, ovat osallisia, Suomen demokratian romuttamiseen, oikeusvaltio-periaatteen romuttamiseen, kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-

      Tarvitaan päteviä nuoria ihmisoikeus-ym juristeja, nostamaan nuo vaadittavat rikoskanteet, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen. Alkaen täysin laittomasta, ex-ex-äärioikeistohallituksesta ja sen tekemistä, lainvastaisesti, kansalta missään virallisissa vaaleissa, lupaa kysymättä, pörssirikollisten sota-sote-hävittäjä-ym rikosten nettomaksattamisista. Tehkää te nuoret ja terveet, osaavat se, on kyse demokratian palauttamisesta Suomeen.

    • Anonyymi

      Perintö- ja verosuunnittelijat kerjuuttamisjonoissa, inisemässä perintöverosta, tuomassa rasismikortilla ennätyssuuria määriä maahanmuuttajia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko näistä maahanmuuttajista 90% muslimeita? Ei voi käyttää termiä "maahanmuutto" vaan islamisaatio.

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

        Äärioikeistoekstremistejä yhdistää mm. sovinismi, eli naisviha jota misogyniaksikin sanotaan. Se näkyy mm. sananvapauksien väkivaltaisena estämisenä, nykyisessä EK-Ylessä, jonka budjetin PetosKokPers lupasi lakkauttaa, muttei ole sitäkään vaalilupausta, vieläkään lunastanut.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus


    • Anonyymi

      Kysy äänestämiltäsi äärioikeiston PetosKokPersRkpKd:n pörssiryrityksien veroparatiisijoittajilta.

      https://stat.fi/julkaisu/clmixlq2e5fnt0bw60d4l2t7g

      Rasismikortti-maahanmuutton on ennätyssuurta. Tuota ilmaisua tilastokeskus käyttää, joten se on täsmällinen.

    • Anonyymi

      Kuinka suuri osuus tulioista on kehitysmaamuslimeita?

    • Anonyymi

      No ainakin heillä on humanitääristen avunhakijoitten, paremmat tuet ja etuudet Kelalta ja valtiolta, kuin mitä heidän kanssaan, samoihin kerjuuttamisjonoihin, myöskin humanitäärisen avun varaan, pakotetuilla Suomen eläkeläisväestöön kuuluvilla.

      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Valtio ja päättäjät, ajelevat kaksilla rattailla, tuon avustamisen varaan pakottamistenkin suhteen, oma väestö on kerjuuttamisjonoissakin paariluokkaa. Eli törkeää eriarvoistamista. Eläkeläisväestölle myönnettävä, humanitäärisen avuntarvitsijoiden virallinen asema ja status, kun kerran sinne Spr:n ym kerjuuttamisjonoihin ovat pakotettuja, taloudellisella väkivallalla.

    • Anonyymi

      Lopettakaa näiden elättäminen. Se on ainut keino hillitä tulijoiden virtaa. Kela vain kansalaisille.

    • Anonyymi

      Rantanen kävi allekirjoittamassa sen taakanjakosopimuksen! Kohta tuodaan lentokoneella jostain Kreikan tai Italian saarilta Välimeren ylittäneitä Suomeen.

    • Anonyymi

      Vihavasemmisto ei halua auttaa sodasta kärsiviä ukrainalaisia. Sen sijaan he haluavat tänne lisää elintasopakolaisia. Mistä tuo johtuu?

    • Anonyymi

      nuo elintaso pakolaiset olisi heppo vähentää, jos työ paikka olisi maahan tulon ehdoksi,

    • Anonyymi

      Tukien poisto poistaa nämä pakolaiset.

      • Anonyymi

        Totta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta!

        Sakset ovat olleet jo töissä, tulemana 100 000 OMAA työkyvytöntä toimeentilotuelle.


    • Anonyymi

      Suomessa syntyi viime vuonna 2023 noin 43000 lasta!
      Kuinka suuri osa niistä on kehitysmaamuslimitaustaisia?
      Villi veikkaukseni on että noin kolmasosa…

      • Anonyymi

        Miten niitä kehitysmaamuslimeja oikein syntyy kun 99% tänne tulleista muslimeista on miehiä?
        Antaako Suomihuora pesää?


      • Anonyymi

        https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

        Korruptiopoliitikot näyttävät hyötyvän siitä, että oman kansan haavoittuvimmat, jätetään ilman oikeuksia, jotka heillekin pitäisi kuulua.

        Eläkeläisköyhiksi tehtyjen pakottaminen, humanitäärisen avun piiriin, pitää oikeuttaa myös humanitäärisen avunsaajien parempiin tukiin ja etuuksiin Kelasta ja Valtiolta.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18538882/humanitaarinen-kriisi-kotimaassa-elakelaiskoyhyys-hatatila#comment-129997307

      Valtiovalta ja korruptiopoliitikot, ajavat kaksilla rattailla, tekopyhästi ja kaksinaamaisesti, pitävät eläkeläisköyhiksi tekemään vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jopa humanitäärisen avun piiriin kerjuuttamisjonoihin pakotettuina, eriarvoisina, alempiarvoisina, kuin humanitäärisen avunsaajien parempia tukia ja etuuksia, saavat maahanmuuttajat ja pakolaiset.

    • Anonyymi

      Tulihan niitä 1300 itärajalta.

    • Anonyymi

      No hui, lännestä tullut öitä myöten kaksikerrosbusseilla, valtavia määriä rasismikortti-maahanmuuttajia, ulkomaista halpatyövoimaa, veroparatiisiyrityksien ökytukien kahmintaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18333534/suomen-vakavin-turvallisuusuhka-on-iso-koyhyysongelma#comment-127143126

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010522334.html

      https://yle.fi/a/74-20093333

      Onko tuossa perustuslain, kansanvallan, demokratian, ja oikeusvaltio-periaatteen vastaisessa, keinotekoisessa isojen vaalipiirien ja alueitten, kuten Kainuun ja Lapin yhdistämis-suunnitelmassa, kyse monikansallisten kaivosyhtiöitten, Norjan yksityisen eläkerahastojen, vai minkä isojen pörssiryöstäjien maahantunkeutumisten helpottamisesta ?

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/13216

    • Anonyymi
      UUSI
    • Anonyymi
      UUSI

      Nykyinen hallitus ei ole vielä viime vuonna ehtinyt tyrehdyttämään kommunistien aloittamaa väestönvaihtoa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      31
      4154
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      16
      3458
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      238
      2924
    4. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      2016
    5. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      83
      2003
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      96
      1883
    7. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      16
      1336
    8. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      100
      1248
    9. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      39
      1236
    10. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1208
    Aihe