Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle (06-04-2024)

Anonyymi-ap

Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle (06-04-2024)
(Suomi24 helluntailaisuus: keskustele helluntailaisuudesta)


Arvoisat Aikamedia OY:n hallituksen jäsenet; toimitusjohtaja!



”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

Näin lausui viisaudesta kuuluisa kuningas Salomo 3000 vuotta sitten. Mikä sitten on nyt se (eräs) ”määräaika”, joka koskee Aikamedian hallitusta? Sen käy selväksi tämän Avoimen kirjeen sisällöstä. (- Jonka lukemiseen ei tietenkään ole mitään pakkoa, eikä vastaustakaan vaadita!)

Menettelykaava ja argumentit?


Kuten Herramme Jeesus opetti, syntejä ja vääryyksiä koskevissa selvityksissä on oikeudenmukainen järjesty: ruohonjuuritasolta alkaen: (Matteus 18: 15-17)

”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahdenkesken; jos hän sinua kuulee, niin olet voittanut veljesi. ”

”Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla'.”

”Mutta jos hän ei kuule heitä, niin ilmoita seurakunnalle. Mutta jos hän ei seurakuntaakaan kuule, niin olkoon hän sinulle, niinkuin olisi pakana ja publikaani. ”

Annetut mahdollisuudet korjaukseen 2022-2024


Teille Aikamedia OY:n hallitus on annettu useita mahdollisuuksia ottaa vastuuta. Teille on tuotu selkeästi tietoon se taannoinen, erittäin vakava ja raskauttava väärinkäytös.

Koska aikaa tapahtumasta oli kulunut, se törkeys nousi päivänvaloon vasta tammikuussa 2022. Teille annettiin heti mahdollisuus tarttua asianmukaiseen selvitykseen ja mahdolliseen korjaukseen lainvastaisten tekojen uhria kohtaan. Mitään pahoittelua, saati anteeksipyyntöä ei näkynyt. Asenteenne vääryyksien ja vahinkojen uhria kohtaan oli sen sijaan ala-arvoista. (= Mm. esitetty ”ehdotus” 6.2.2022)

2022-2024

Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. Asiallisesti, Aikamedia OY:n hallinnon tasolla?
Uusi muistutus annettiin asiassa 2023. Joka info tehtiin tiettäväksi myös Helluntaikirkon johdolle ( Esko Matikainen). Ei reagointia. Vielä kolmannen kerran teille osoitettiin mahdollisuus esittää vapaaehtoisesti, virallinen kantanne ja lausumanne ko asiasta. Toimenpide-ja lausumapyyntö 14.2.2024, jossa (juridisen) tason argumentit ja todisteet (8) tapahtuneen vääryyden seikoista.


Vaitiolo? Myöntymisen merkki vai hallinnollinen laiminlyönti?

Teille annetut vapaaehtoiset selvitys-ja korjaustoimet eivät ole tulleet notaaratuiksi tahollanne, 2022-2024. Viimeisen määräajan päättymisestä on kulunut noin kuusi (6) viikkoa. Täten on katsottava että vaitiolonne puhuu omaa kieltään. Hyvän hallintotavan mukaisesti, jokin reagointi kuuluu normaaliin asiointiin? Lopputulema ja - päätelmä on, että teillä Aikamedia OY:n hallitus ei osoita edes alkeellisinta ”hyvän tavan mukaista” hallintoasiointia? Puhumattakaan siitä, mitä ja miten Jeesus ja apostolit opettivat toimimaan. ( Matt 18:15-17, 1 Tess 4:6)


Onko Jumala unohtanut selvittämättömän vääryyden?

Joskus vaitiolo ja vaikeneminen on paikallaan. Mutta ei aina. Teitä Aikamedia OY:n hallitus pyydetään muistamaan Raamatun ja Jumalan lahjomattomat seikat. Mitkään väärät teot, taikka niiden seuraukset eivät (loputtomasti) ”hautaudu historian hämäryyteen.” Ne eivät katoa ”avaruuden mustaan aukkoon” - vaikka niitä koettaisi vaikenemisen metodilla paeta. Syntien ja tekojen vastuusta ei voi päästä pakenemalla totuuksia. Se koskee MYÖS Aikamedia OY:n hallitusta, sekä Helluntaikirkon johtoa ( = jolle tämä väärinkäytösasia on infottu).

Jumala ei ole unohtanut.
”Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.” ( Luukas 8:17)

Jatkuu . .

364

2086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloitukseen jatkoa.. Avoin Kirje Aikamedia OY:lle


      Salatut teot ja vääryydet?

      On täysi argumentoitu syy olettaa, ettei se vääryys, joka tässä kirjelmässä on tapetilla, ole suinkaan ainoa lajissaan? Kenties vain eräs kuin jäävuoren huippu?
      ”Joka vähässä on väärä, on paljossakin väärä”. (Luukas 16:10)

      Tämä selvitystä vailla oleva vääryys ei ole kuitenkaan kuin ”nakkivarkaus”? Tapauksessa on todistettavissa useiden Lakien rikkomus. Sekä yhteiskunann että Jumalan valtakunnan raameissa. Tekoja voi luonnehtia näytetysti raskauttaviksi.

      Kun oikeusvaltion järjestelmä voi saattaa vastuuseen varkaudesta, varastetun tavaran myynnistä, tuotevarkaudesta, toisen omaisuuden hyväksikäytöstä?
      - Niin kuvitteliko joku, ettei Jumala piittaisi siitä, että Hänen nimissään sorretaan ja tallataan maahan jonkun Hänen palvelijansa asiaa, oikeuksia ja omaisuutta?

      Hyötyminen toisen (uskovan omiasuuden) kustannuksella?

      ”..ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.”

      "Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne.” (1 Tess 4:6)

      Teillä Aikamedia OY:n hallituksella on ollut ( ja on toki edelleenkin) vapaa mahdollisuus tarttua ongelmaan, joka teille on selkeästi tuotu tiettäväksi.

      Miten luulette asian etenevän, jos jatkatte linjaanne, ja kuvittelette että vaikenemisellanne asia ratkeaa? On todettava että (tässä tapauksessa) sellainen toivominen on täysin turhaa illuusiota. Asian tulee ratkaisu, tahdoittepa taikka ette?

      Teille on 14.2.2024 toimitetussa asiakirjassa kerrottu, mikä on seuraava foorumi, jossa tehtyä vääryyttä selvitetään. Sekä, viime kädessä Jumalan suvereeni ratkaisupöytä odottaa teitä. Hän ei ummista katsettaan sen tason vääryyksiltä, joista tässä tapauksessa on kysymys. Jumala on oikeuden Jumala.

      Jos joku varastaa toiselta (uskovalta) vaikkapa jonkun työvälineen ja käyttää sitä ahneudessaan saadakseen taloudellista hyötyä? Mitä siitä?

      Mutta KUN kristilliseksi mainostava kustannusliike tekee bisnestä siten, että hyötykäyttöön on luvattomasti otettu uskovalle kuuluvaa omaisuutta? Ja saatu hyöty on ollut yli 40 000 euron tasoa – jopa enemmänkin?

      (Kysymys on kuitenkin primääristi tehdyn vääryyden ja synnin selvityksestä.)


      LOPUKSI

      Miksi siis tämä Avoin kirje? Syyt ja seikat käyvät kyllä esille sisällöstä. Onhan näet niin, että mitä visummin koetetaan jotakuta asiaa lakaista maton alle, piilottaa komeroihin, kulissien taakse?- Sen vahvemmin ne saattavat nousta kuin komeetat esille. . .

      ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

      Nyt oli ja on tämä ”määräaika” jossa asia tällä julkisuustasolla. Vastuuta kirjoituksesta kantaen.

      Koska Aikamedia OY soveltaa toiminnassaan yhteiskunnassa säädettyja lakeja, on perusteltu seikka tuoda myös julki niitä velvoitteita, jotka liittyvät julkiseen toimintaan. Samalla julkisuuden tasolla.

      Joka käyttää valtaa, sillä on myös vastuu. (Tämä Avoin kirje siksi, ettei mitään noteerausta ja reagointia ole toimitettu suoran yhteydenpidon tasolla..)

      Huomautus! Tämän Avoimen kirjeen sisällössä ei ole rikottu minkään lain säädöksiä, ei maallisen eikä taivaan valtakunnan ohjeistusta. Tämä ei ole kunnianloukkaus, taikka herjaaminen, panettelu, eikä mustamaalaus. Todisteet tapahtumista ovat enemmän kuin runsaat. Aikamedia OY:n hallitus on kaiken materiaalin saanut. Julkista toimintaa on oikeus julkisesti arvioida.


      Huhtikuun 6. päivänä 2024

      Maijaliisa Hiekkanen

      Lähteitä:

      1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

      https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen

      2) Asiakirjat: kirjallinen menettely Aikamedia OY:n kanssa 2022-2024

      3) Ao. lainkohdat

      • Anonyymi

        Tarkennus edelliseen. Kirja: "Musiikintekijän muistelmia" mm. Bookyn listoilla.

        https://www.booky.fi/kirjailija/Maijaliisa+Hiekkanen

        EM.ssa julkisessa kirjassa siis selostus sivuilla 98-104, asiasta, joka tässä Avoimessa Kirjeessä Aikamedia OY:n hallitukselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkennus edelliseen. Kirja: "Musiikintekijän muistelmia" mm. Bookyn listoilla.

        https://www.booky.fi/kirjailija/Maijaliisa Hiekkanen

        EM.ssa julkisessa kirjassa siis selostus sivuilla 98-104, asiasta, joka tässä Avoimessa Kirjeessä Aikamedia OY:n hallitukselle.

        Voitte vielä palauttaa varastettua tunnustaa syntinen huumeet ryöstön jos Herra Jeesus vielä teitä armahtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitte vielä palauttaa varastettua tunnustaa syntinen huumeet ryöstön jos Herra Jeesus vielä teitä armahtaa.

        Edellinen kommentti ei ole aloittajan kirjoittama.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        ❤️ ­N­y­m­­­f­o­m­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Aikamedian agendat ova edelleenkin samaa lajia:

      Talkoilla tehdään, rahalla myydään!


      Nytkin koetetaan rekrytoida väkeä, ilmaiseen työhön. Käytetään hyväksi ihmisten resursseja ja hyväntahtoisuutta...

      https://aikamedia.fi/rekry/

      Hommiin haetaan… Talkooväkeä!
      Vapaaehtoisia äänikirjojen lukijoita
      Vapaaehtoisia podcastin tekijöitä
      Vapaaehtoisia editoijia ja e-kirjan tekijöitä

      Sitten: Nämä ilmaisella työvoimalla tehdyt tuotteet sitten myydään!
      Ilmaiseksi et pääse kuuntelemaan mitään. Ilmaisella työvoimalla tehtyä.
      Pitää maksaa…

      Opiskelija maksaa vain 7.90 kk….perhe 16,90 kk, perustilaus 99 e / vuosi!


      https://ajassa.fi/

      Valitse tilaus kuunnellaksesi äänikirjoja
      Opiskelija
      1 käyttäjä, Opiskelija tai varushenkilö
      7.90 €/kk

      Perhetilaus
      5 käyttäjää (max 2 aikuista + 3 alaikäistä lasta)
      16.90 €/kk
      Ei sitoutumisaikaa

      Perustilaus
      1 käyttäjä
      99 €/vuosi

      Eli? Toisten tekemillä tuotteilla, kirjat, musiikki, ym tehdään bisnestä!
      Sopii kysyä. Mitä rojalteja, korvauksia, ym maksetaan alkuperäisille kirjojen ja musiikin tuottajille?
      Maksetaanko tekijänoikeuskorvauksiin kuuluvia maksuja?
      Rahastusta? Kyllä.

      Kaikkein ”pimein” ahneus näkyy siinä, että nämä ”ajassa” palvelun tuotteet ovat kuin ”lukittujen ovien” takana!

      Kukaan ei pääse katsomaan edes niitä listoja, joita siellä maksumuurin takana on?
      Pitää ostaa kuin sikaa säkissä. On maksettava vähintään”nimimimaksu” ( 9.90 kk)
      jotta pääsee sisälle tuohon Aikamedian ”salaiseen” palvelubunkkeriin!

      Ajatelkaapa hyvät ihmiset?

      Se olisi samaa, kuin että joku menisi ostamaan vaikkapa kännyä? Ovella olisi ovimies, joka vaatisi maksua, 9,90 euroa, että ostaja saisi mennä sisälle kauppaan. Valitsemaan! Saisiko hän rahansa takaisin, jos sopivaa tuotetta ei olisi?

      Älytöntä ja ahnetta!

      Nyt siis tämä Aikamedian ”ajassa” palvelu on sellainen. Rahastetaan. Koska kukaan ei pääse tutustumaan tuotteisiin ( äänikirjat, musiikki, jne) ennenkuin MAKSAA ”ovimaksun”!

      Missä verkkokaupassa olisi tällainen meininki? Yleensä kun tahtoo netistä ostaa, katselu ja valikoiminen EI MAKSA! Mutta? Kristillinen bisnes on erilaista. Se maksattaa pelkästä katselusta...

      • Anonyymi

        Faktaa on, että tuossa Aikamedian "ajassa" palvelun aineistoissa on paljon tuotteita, joita koskee mm. Tekijänoikeuslaki.

        "Ajassa" palvelun tarkastelua?

        Aikamedia on (ilmeisen omalla luvallaan ?)

        -ottanut vanhat LP-levyt, C-kasetit ja CD-levytkin
        ja tehnyt niistä digitaalisia versioita. On täysi syy olettaa, etteivät Aikamedian pomot ja puuhamiehet ole kyselleen KAIKILTA sadoilta musiikin tekijöiltä lupaa. Mihin?
        Siihen -
        - saako heidän musiikkiaan julkaista uudessa muodossa?
        - Saako niitä "myydä" netin palstalla? Kuunneltavaksi kk-maksua taikka vuosimaksua vastaan!


        On nimittäin niin, että KUN ruvetaan jotakin "teosta" (musiikki, kirja, ym) muuttamaan toiseen muotoon. Siis alkuperäistä muutetaan... siinä tulee HETI vastaan Tekijänoikeuslain 2 § säädös.

        Viesti jatkuu..


    • Anonyymi

      On huomattu!!!

    • Anonyymi

      Vaikka mille hallitukselle tällä juorupalstalla kirjoitat se ei mene perille. Tämä palsta ei ole ollenkaan luotettava.

      • Anonyymi

        Jep. Aika näyttää. Ken elää se näkee... ei huoli ottaa pultteja asiassa. . .


      • Anonyymi

        Etpäs tiedä, vaikka joku hallitus olisi ihan täpinöissään. Eihän ne yleensä siedä, että heidän vapailleen astutaan. Taikka pistetään tikkua bisneksien sekaan....


      • Anonyymi

        Olet pitkälle oikeassa. Juorupalstahan tää on. Panettelua, solvaamista, jne.
        Aloitus ei edusta juoruja eikä sitä sorttia. Se on täyttä asiaa. Faktoja.
        Vaikka palsta ei olisi eikä ole sinänsä luotettava -- se ei kykene estämään sitä, mikä on relevanttia.


    • Anonyymi

      Onko siellä tekijänoikeusmaksuja jätetty maksamatta vai mikä keissi?
      Lakitupa varmasti nämä hoitaa ja suullinen sopimus on myös sitova.

      • Anonyymi

        Siis mikäkö keissi? Ja miksi lakitupaa ihan suositat?
        Tottakai se, joka asiansa osaa ja hallitsee tietää vaihtoehdot.
        Lakitupa ( tässä asiassa Markkinaoikeus) on eräs foorumi. Ja Aikamedian hallitus on tietoinen, että se on seuraava jossa sitten saa ja pitääkin vastata! Ei enää onnistu olla tuppisuuna...
        Mutta?

        Kun kärsivällisyyttä pitää olla, maltti on valttia - niin aika tosiaan näyttää miten keissi kehittyy!
        Tai sitten ei?


      • Anonyymi

        Aloittajan vastausta:

        Aloitus on osoitettu Aikamedia OY:n hallitukselle.
        Sen julkiseen sisältöön ei ole lisäämistä, tässä.

        Koska periaatteessa on niin, että tämä em. hallitus voi ja saa vastata aloituksessa esitettyyn,
        keskustelun puitteissa ei siis voi tuoda lisäyksiä.

        Yleisöä ajatellen aloituksessa ovat relevantit seikat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittajan vastausta:

        Aloitus on osoitettu Aikamedia OY:n hallitukselle.
        Sen julkiseen sisältöön ei ole lisäämistä, tässä.

        Koska periaatteessa on niin, että tämä em. hallitus voi ja saa vastata aloituksessa esitettyyn,
        keskustelun puitteissa ei siis voi tuoda lisäyksiä.

        Yleisöä ajatellen aloituksessa ovat relevantit seikat.

        On vahva hypoteesi, ettei tietenkään tämä vastaajataho AIKAMEDIA OY katso arvolleen sopivaksi (!) ottaa kantaa - täällä?

        Mutta? Kun asiat etenevät eteenpäin - tulee taustatkin vastaan?

        MIKSI Aikamedia OY:n hallitus tai toimitusjohtaja eivät ole piitanneet?


    • Anonyymi

      Aikamedian modernit agendat?

      Kannanottoa "ajassa" - digipalvelun asiasta.

      On siis täysi syy olettaa, että Aikamedia on laiminlyönyt pyytää julkaisulupaa niiltä kaikilta musiikin tuottajilta, joiden vanhoja äänitteitä on digitoitu tarjolle ”ajassa” palvelun kautta.

      Kyseessä kun on kymmeniä, satoja ja monen kymmenen vuoden ajalta kerättyjä äänitteitä. (Joka tieto siis näkyy mm. RV-lehden artikkeleissa.)

      Lainvastaista?

      Jos Aikamedia ei ole välittänyt pyytää julkaisulupaa digitaalisille aineistoille, kysymys on erittäin askarruttava? Vieläkin törkeämpää on, kun nämä ”digitoidut” musiikkituotteet ovat maksumuurin takana!

      - Niin visusti, että kun kysyy vaikkapa Aikamedian Haapalalta, onko siellä ”sitä ja sitä laulua”? Ja voiko laulujen ja musiikin listoja katsella julkisesti netissä? Mitä on ”ajassa” palvelun listoilla?

      - Niin vastaus on: ENSIN pitää maksaa kk-maksu, jotta PÄÄSEE listoja katsomaan?
      Eli, Aikamedia on ”piilottanut” maksumuurin taakse sellaista, johon ei ole ollut oikeutta.

      Kun jotkut musiikin julkaisijat, laulajat, soittajat, kuorot ovat kerran julkisesti tuoneet musiikkia esille, sitä ei voi eikä saa piilottaa.

      Julkiset tuotteet ovat julkisia. Niillä ei saa tehdä "piilobisnestä". Joka ei nouse netissä edes näiden tekijöiden nähtäväksi. ( Laulajat, muusikot...)

      Todellaa paheksuttavaa ja vastenmielistä ”bisnestä” on nyt näytillä.

      Mitä sanoisivat (sanovat) kaikki ne sadat laulajat, muusikot, ym, joiden musiikki on pantu Aikamedian ”lukkojen taakse” piiloon? Ja maksusta niitä sitten myydään…

      Ja miten kerätään ja täsmennetään esim. Maksut Teostoa varten?
      Onko Aikamedissa resursseja tsekata, MIKÄ äänite on kyseessä. Kun netistä kuunnellaan? Ja kuka tekijä on, jonka musiikista pitää Teostolle ilmoittaa?

      Impossible! Tässä siis kierretään mitä ilmeisemmin Lakeja ja vastuuta?
      (Kun raha kirstuun kilahtaa, niin --- siinä tärkein?)

      Ajatelkaapa jotakuta muusikkoa taikka laulajaa?
      1) Hän tahtoisi selvittää onko hänen tuotteensa "ajassa" palvelun listoilla?

      2) Hänen pitää "maksaa" - vaikkapa vain minimimaksu 9.90 / kk.. jotta voi päästä näkemään listan.

      3) Jos näitä selvittäjiä nousee 10-20-100? Niin ei tarvitse olla einstein, jotta näkee miten bisnes toimii! Pelkällä tsekkausmaksulla (joka kuin pakotettu seikka) kertyy euroja....



      Tekijänoikeuslaki
      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404

      2 § (14.10.2005/821)
      Taloudelliset oikeudet (22.5.2015/607)
      ”Tekijänoikeus tuottaa, jäljempänä säädetyin rajoituksin, yksinomaisen oikeuden määrätä teoksesta valmistamalla siitä kappaleita ja saattamalla se yleisön saataviin, muuttamattomana tai muutettuna, käännöksenä tai muunnelmana, toisessa kirjallisuus- tai taidelajissa taikka toista tekotapaa käyttäen.
      Kappaleen valmistamisena pidetään sen valmistamista kokonaan tai osittain, suoraan tai välillisesti, tilapäisesti tai pysyvästi sekä millä keinolla ja missä muodossa tahansa. Kappaleen valmistamisena pidetään myös teoksen siirtämistä laitteeseen, jolla se voidaan toisintaa.


      8 §
      Julkistaminen ja julkaiseminen (22.5.2015/607)
      Teos katsotaan julkistetuksi, kun se luvallisesti on saatettu yleisön saataviin.
      Julkaistuksi teos katsotaan, kun sen kappaleita tekijän suostumuksella on saatettu kauppaan tai muutoin levitetty yleisön keskuuteen. (31.7.1974/648)

      • Anonyymi

        Eihän tarvitse maksaa mitään. Asentaa ohjelman puhelimeen ja etsii vaikka laulajan nimellä niin näkee listan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tarvitse maksaa mitään. Asentaa ohjelman puhelimeen ja etsii vaikka laulajan nimellä niin näkee listan.

        Kerropas keitä satut siellä näkemään?
        Siis - pitää asentaa ohjelma. Mistä sen saat ja mitä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tarvitse maksaa mitään. Asentaa ohjelman puhelimeen ja etsii vaikka laulajan nimellä niin näkee listan.

        Nyt kirjoitit läpiä päähäsi!

        Tässä pikkuisen julkista faktaa!

        Ei mihinkään ”ilmaiseksi” pääse? Pitää "maksaa"!

        * On ensin rekisteröidyttävä,
        * sitten pitää ”ostaa” sopiva tilaus ja
        *maksaa se!
        * Hinta on alkaen 7,90 / kk
        * Sitten voi ladata ”ajassa” sovelluksen puhelimeen, jne.

        Lähde:

        https://aikashop.fi/product/2243/ajassa--sovelluksen-tilausAjassa -sovelluksen tilaus

        UUSI SOVELLUS TUO KRISTILLISEN SISÄLLÖN YHTEEN

        Hinta Alkaen 7,90€

        Uudella Ajassa-sovelluksella kristillinensisältö on aina näppärästi kätesi ulottuvilla puhelimessa, tabletilla tai tietokoneella. Sovelluksen kautta voit kuunnella äänikirjoja, musiikkia ja podcasteja, sekä lukea kirjoja ja lehtiä. Ensivaiheessa sovelluksesta löytyvät äänikirjat ja musiikin. Jatkossa sovellukseen lisätään myös lehdet, podcastit, yhteisöviestintä ym

        NÄIN PÄÄSET ALKUUN:
        1. Rekisteröidy ensin käyttäjäksi osoitteessa ajassa.fi.
        2.Valitse sitten itsellesi sopivin tilaus tai käytä ostamasi tilauskoodi.
        3. Lataa lopuksi sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerropas keitä satut siellä näkemään?
        Siis - pitää asentaa ohjelma. Mistä sen saat ja mitä...

        Esim Kohvakka antaa 6 nimikettä. Eija Merilä 10 nimikettä. Markku Vuorinen 10 nimikettä.

        Kuunneltua ei saa, mutta valikoimaa voi selata, taikka hakea vaikka kirjailijan nimellä tai laulajan nimellä.

        Android puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.aikamedia.ajassa_mobile

        Apple puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://apps.apple.com/app/ajassa-sovellus/id6448910556


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esim Kohvakka antaa 6 nimikettä. Eija Merilä 10 nimikettä. Markku Vuorinen 10 nimikettä.

        Kuunneltua ei saa, mutta valikoimaa voi selata, taikka hakea vaikka kirjailijan nimellä tai laulajan nimellä.

        Android puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.aikamedia.ajassa_mobile

        Apple puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://apps.apple.com/app/ajassa-sovellus/id6448910556

        Jospa pysyisit asiassa?

        Kysymys on bisneksestä termillä "ajassa".
        Mitä kukaan tekee pelkällä listalla?

        Faktaa siis on, että palvelu maksaa.

        Kyseessä on tyypillinen kalastelu ja maksavien asiakkaiden agiteeraaminen.

        Täysin tarpeeton.

        Netissä siis YouTubessa voi kunnnella suuren määrän vanhaa hengellistä musiikkia.
        Eikä niistä tarvitse maksaa. Eikä rekisteröityä, eikä ruveta kytkykauppoihin jonkun aikamedian bisneksien kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa pysyisit asiassa?

        Kysymys on bisneksestä termillä "ajassa".
        Mitä kukaan tekee pelkällä listalla?

        Faktaa siis on, että palvelu maksaa.

        Kyseessä on tyypillinen kalastelu ja maksavien asiakkaiden agiteeraaminen.

        Täysin tarpeeton.

        Netissä siis YouTubessa voi kunnnella suuren määrän vanhaa hengellistä musiikkia.
        Eikä niistä tarvitse maksaa. Eikä rekisteröityä, eikä ruveta kytkykauppoihin jonkun aikamedian bisneksien kanssa!

        joo kyllä tubeen voi ladata musiikkia laittomasti ilman tekijänoikeuslupia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joo kyllä tubeen voi ladata musiikkia laittomasti ilman tekijänoikeuslupia.

        Oletko itse ladannut? Ja tunnetko tarkasti käytännöt? Siis YouTubessa?
        Jos lataa musiikkia YouTubeen, sellainen asia voidaan korjata ja jäljittää.
        Koeta pysyä kaidalla tiellä, äläkä harhaudu mihinkään. Aikamedia ei tarvitse mitään puolustuspuheitasi, eikä niillä ole juridista merkitystä.

        Kuuntele vain Merilää, Kohvakkaa, Vuorista. Kaikista tubeista.

        JK. Itse olen ladannut nettiin, YouTubeen vain ja ainoastaan sitä (omaa) musiikkiani, johon on luovuttamattomat tekijänoikeudet 1972 alkaen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esim Kohvakka antaa 6 nimikettä. Eija Merilä 10 nimikettä. Markku Vuorinen 10 nimikettä.

        Kuunneltua ei saa, mutta valikoimaa voi selata, taikka hakea vaikka kirjailijan nimellä tai laulajan nimellä.

        Android puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.aikamedia.ajassa_mobile

        Apple puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://apps.apple.com/app/ajassa-sovellus/id6448910556

        Oikein mukavaa, e

        "Kuunneltua ei saa, mutta valikoimaa voi selata, taikka hakea vaikka kirjailijan nimellä tai laulajan nimellä. ttä itse toit faktat pöytään."

        Siis? että jos tahtoo kunnella, PITÄÄ MAKSAA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esim Kohvakka antaa 6 nimikettä. Eija Merilä 10 nimikettä. Markku Vuorinen 10 nimikettä.

        Kuunneltua ei saa, mutta valikoimaa voi selata, taikka hakea vaikka kirjailijan nimellä tai laulajan nimellä.

        Android puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.aikamedia.ajassa_mobile

        Apple puhelimeen tai taulutietokoneeseen
        https://apps.apple.com/app/ajassa-sovellus/id6448910556

        Ku sä nii tykkäät tuosta touhusta, niin otappas linja setä kumpulaiselle sinne digimediaan, ja kerro että keksis fiksumpia tapoja.


    • Anonyymi

      EI MITÄÄN UUTTA! NÄIN HELLUNTAISSA ON RAHAN KANSSA AINA TOIMITTU, HARMAAN ALUEEN ULKOLAIDOILLA!

      Siksi Jumala tulee tämän herätysliikkeen päästämään sellaiseen pankrottiin, ettei ennen ole nähty ja hyvä niin! Oikein odotan, koska tiedän tämä epäjumalallisen hengen vaikutteet jo ainakin 50 vuoden ajalta!

      Iloitsen, kun helluntaikirkon itselleen kaappaamat laitokset yksi toisensa jälkeen ovat suoritustilassa ja muutamat srkt sen lisäksi!

      Herra ei ole huijattavissa, ihmiset ovat ja helluntailaiset erityisesti!

      DoctorT

      • Anonyymi

        Olet kovasti asiassa näkemässä faktoja.

        Et ole ainoa etkä ensimmäinen, joka näkee, että ahneuden synnin ja epärehellisyyden vääristämä uskonliike tulee romuttumaan omien syntiensä takia. Siis, sen kulissit kaatuvat kolisten...

        Herra ei todellakaan ole lahjottavissa! Häntä ei voi sumuttaa.
        Ja minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!

        Pakoon pääsyä ei enää ole aikamediankaan touhuissa.

        Miten sitten kestetään, kun kulissit kokonaan kaatuvat, ja iljettävät vääryydet ja bisnekset ovat kaiken kansan katseltavina? Siihen ollaan menossa. Vääjäämättä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kovasti asiassa näkemässä faktoja.

        Et ole ainoa etkä ensimmäinen, joka näkee, että ahneuden synnin ja epärehellisyyden vääristämä uskonliike tulee romuttumaan omien syntiensä takia. Siis, sen kulissit kaatuvat kolisten...

        Herra ei todellakaan ole lahjottavissa! Häntä ei voi sumuttaa.
        Ja minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!

        Pakoon pääsyä ei enää ole aikamediankaan touhuissa.

        Miten sitten kestetään, kun kulissit kokonaan kaatuvat, ja iljettävät vääryydet ja bisnekset ovat kaiken kansan katseltavina? Siihen ollaan menossa. Vääjäämättä.

        Joo ennenvanhaan oli sanonta, että ahneella on pas---k--- ainen loppu! Ne oli kait nähneet?


      • Anonyymi

        "Tohtori purkaa taas katkeruuttaan Helluntaherätystä kohtaan ja viisveisaa Jumalan sanan ohjeista:
        San 24
        "Älä iloitse vihamiehesi langetessa, älköön sydämesi riemuitko hänen suistuessaan kumoon"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tohtori purkaa taas katkeruuttaan Helluntaherätystä kohtaan ja viisveisaa Jumalan sanan ohjeista:
        San 24
        "Älä iloitse vihamiehesi langetessa, älköön sydämesi riemuitko hänen suistuessaan kumoon"

        Eipäs tiedä?

        Koska Jumala on oikeuden Jumala, kukaan ei iloitse vääryyden vallitsessa.
        Vaan - kun oikeus ja totuus saa sijaa. 1 Kor 13:6.

        Antaa vain vääryyden linnakkeiden kaatua. Jumalan teot pysyvät kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tohtori purkaa taas katkeruuttaan Helluntaherätystä kohtaan ja viisveisaa Jumalan sanan ohjeista:
        San 24
        "Älä iloitse vihamiehesi langetessa, älköön sydämesi riemuitko hänen suistuessaan kumoon"

        Ei tarvitse olla kuin muistilla varustettu ja hieman ymmärrystä mukana, niin käsittää!

        Kun 90-luvulla lähdettiin myymään Tikkurilan toimitiloja, kun olisivat vaatineet remonttia ja saatiinkin myötä, niin mitä tekivät nämä saarnajaekonomistit??

        Onni Haapala keulassa, Keuruulainen ja IsonKirjan asiamies, teetätti uutta velkaa uuden toimitalon rakentamiseksi sinne opiston maille 7 miljMk!!

        Noh mitä sitten teki toimitujohtaja Asko Kinnunen, kun ihmisiä oli potkittu vuosikymmenten palvelun jälkeen RVsta pihalle ja siirretty toimintoja Keuruulle.

        Päätoimittaja vaihtui Kuosmasesta Tapio Sopaseen syksyllä 2001?? ja kas, jo ennen joulua Sopanen joutui paikkansa jättämään, kun tämä Kinnunen puuttui lehden toimittamiseen ja samanaikaisesti siirsi toimituksen takaisin pääkaupunkiseudulle!!

        Hallitukset asiaa käsittelivät ja olivat kourimassa ihmisten kukkaroilla jälleen. Mutta kansalle ei kerrottu, miten asiat ovat. Minä sain tietooni kun luin myös rivien välit ja lähdin penkomaan!

        Kuinka monta miljoonaa markkaa ja sen jälkeen euroa nämä saarnaajaekonomistit ovatkaan puhaltaneen niin omiin taskuihinsa kaikensorttisina korvauksina. Puhumattakaan täysin epäonnistuneista investoinneista ja ylipäätään mm konferenssirahojen käytöstä!! Paljon ja sumeilematta ja tunnon mitenkään soimaamatta!

        Tapa, joka alkoi jo Katinalassa ja Lehijärvellä, sai Keuruulla aivan toiset mitat ja määrät! Raha on helluntailiikkeen suurin synti ja siitä vielä moni seisoo tiliä tekemässä. Ei ehkä ajassa, mutta kerran Jumalansa edessä, eikä pääse selityksillä!

        Konkurssi on jo kolkutellut liikkeen ja opiston ovia muutaman vuoden! Ja oikein hyvä niin, kaikki vääryys loppuu jo tässä ajassa. Vastuullisia ei sitten löydy mistään ja osa kasvaa jo horsmaa!

        Helluntaiherätyksen rahahistoria on ahne, röyhkeä ja äärimmäisen julma! Ne vääryydet, jotka mm Helsingin Sanomat julkaisi vuosia sitten konfenssesita Lehillä, olivat häpeällisiä, mutta vaiettiin visusti!
        Kuriositeettinä vain, jos taloutta olisi oikeasti haluttu tervehdyttää, niin tilojen myynnin jälkeen lehti toimituksineen ja kirjajuttuineen ja musiikkeineen olisi jäänyt pääkaupunkiseudulle vuokralle!! Totta kai. se olisi ollut viisasta.

        Juhani Kuosmanen kirjassaan oli asioista eri mieltä, mutta kertoo, miten "uskoi Herran tahdoksi" äänekkään enemmistön ajatukset!! Voi miten yksinkertainen mies!

        Odotellaan, kyllä se pää vetävän käteen joutuu!

        DoctorT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olla kuin muistilla varustettu ja hieman ymmärrystä mukana, niin käsittää!

        Kun 90-luvulla lähdettiin myymään Tikkurilan toimitiloja, kun olisivat vaatineet remonttia ja saatiinkin myötä, niin mitä tekivät nämä saarnajaekonomistit??

        Onni Haapala keulassa, Keuruulainen ja IsonKirjan asiamies, teetätti uutta velkaa uuden toimitalon rakentamiseksi sinne opiston maille 7 miljMk!!

        Noh mitä sitten teki toimitujohtaja Asko Kinnunen, kun ihmisiä oli potkittu vuosikymmenten palvelun jälkeen RVsta pihalle ja siirretty toimintoja Keuruulle.

        Päätoimittaja vaihtui Kuosmasesta Tapio Sopaseen syksyllä 2001?? ja kas, jo ennen joulua Sopanen joutui paikkansa jättämään, kun tämä Kinnunen puuttui lehden toimittamiseen ja samanaikaisesti siirsi toimituksen takaisin pääkaupunkiseudulle!!

        Hallitukset asiaa käsittelivät ja olivat kourimassa ihmisten kukkaroilla jälleen. Mutta kansalle ei kerrottu, miten asiat ovat. Minä sain tietooni kun luin myös rivien välit ja lähdin penkomaan!

        Kuinka monta miljoonaa markkaa ja sen jälkeen euroa nämä saarnaajaekonomistit ovatkaan puhaltaneen niin omiin taskuihinsa kaikensorttisina korvauksina. Puhumattakaan täysin epäonnistuneista investoinneista ja ylipäätään mm konferenssirahojen käytöstä!! Paljon ja sumeilematta ja tunnon mitenkään soimaamatta!

        Tapa, joka alkoi jo Katinalassa ja Lehijärvellä, sai Keuruulla aivan toiset mitat ja määrät! Raha on helluntailiikkeen suurin synti ja siitä vielä moni seisoo tiliä tekemässä. Ei ehkä ajassa, mutta kerran Jumalansa edessä, eikä pääse selityksillä!

        Konkurssi on jo kolkutellut liikkeen ja opiston ovia muutaman vuoden! Ja oikein hyvä niin, kaikki vääryys loppuu jo tässä ajassa. Vastuullisia ei sitten löydy mistään ja osa kasvaa jo horsmaa!

        Helluntaiherätyksen rahahistoria on ahne, röyhkeä ja äärimmäisen julma! Ne vääryydet, jotka mm Helsingin Sanomat julkaisi vuosia sitten konfenssesita Lehillä, olivat häpeällisiä, mutta vaiettiin visusti!
        Kuriositeettinä vain, jos taloutta olisi oikeasti haluttu tervehdyttää, niin tilojen myynnin jälkeen lehti toimituksineen ja kirjajuttuineen ja musiikkeineen olisi jäänyt pääkaupunkiseudulle vuokralle!! Totta kai. se olisi ollut viisasta.

        Juhani Kuosmanen kirjassaan oli asioista eri mieltä, mutta kertoo, miten "uskoi Herran tahdoksi" äänekkään enemmistön ajatukset!! Voi miten yksinkertainen mies!

        Odotellaan, kyllä se pää vetävän käteen joutuu!

        DoctorT

        Joo!

        On vain ajan kysymys, kun kansalle aukenee ovi katseluun. Eikä se mitä paljastuu ole mitään kovin innostavaa kristillisyyttä....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olla kuin muistilla varustettu ja hieman ymmärrystä mukana, niin käsittää!

        Kun 90-luvulla lähdettiin myymään Tikkurilan toimitiloja, kun olisivat vaatineet remonttia ja saatiinkin myötä, niin mitä tekivät nämä saarnajaekonomistit??

        Onni Haapala keulassa, Keuruulainen ja IsonKirjan asiamies, teetätti uutta velkaa uuden toimitalon rakentamiseksi sinne opiston maille 7 miljMk!!

        Noh mitä sitten teki toimitujohtaja Asko Kinnunen, kun ihmisiä oli potkittu vuosikymmenten palvelun jälkeen RVsta pihalle ja siirretty toimintoja Keuruulle.

        Päätoimittaja vaihtui Kuosmasesta Tapio Sopaseen syksyllä 2001?? ja kas, jo ennen joulua Sopanen joutui paikkansa jättämään, kun tämä Kinnunen puuttui lehden toimittamiseen ja samanaikaisesti siirsi toimituksen takaisin pääkaupunkiseudulle!!

        Hallitukset asiaa käsittelivät ja olivat kourimassa ihmisten kukkaroilla jälleen. Mutta kansalle ei kerrottu, miten asiat ovat. Minä sain tietooni kun luin myös rivien välit ja lähdin penkomaan!

        Kuinka monta miljoonaa markkaa ja sen jälkeen euroa nämä saarnaajaekonomistit ovatkaan puhaltaneen niin omiin taskuihinsa kaikensorttisina korvauksina. Puhumattakaan täysin epäonnistuneista investoinneista ja ylipäätään mm konferenssirahojen käytöstä!! Paljon ja sumeilematta ja tunnon mitenkään soimaamatta!

        Tapa, joka alkoi jo Katinalassa ja Lehijärvellä, sai Keuruulla aivan toiset mitat ja määrät! Raha on helluntailiikkeen suurin synti ja siitä vielä moni seisoo tiliä tekemässä. Ei ehkä ajassa, mutta kerran Jumalansa edessä, eikä pääse selityksillä!

        Konkurssi on jo kolkutellut liikkeen ja opiston ovia muutaman vuoden! Ja oikein hyvä niin, kaikki vääryys loppuu jo tässä ajassa. Vastuullisia ei sitten löydy mistään ja osa kasvaa jo horsmaa!

        Helluntaiherätyksen rahahistoria on ahne, röyhkeä ja äärimmäisen julma! Ne vääryydet, jotka mm Helsingin Sanomat julkaisi vuosia sitten konfenssesita Lehillä, olivat häpeällisiä, mutta vaiettiin visusti!
        Kuriositeettinä vain, jos taloutta olisi oikeasti haluttu tervehdyttää, niin tilojen myynnin jälkeen lehti toimituksineen ja kirjajuttuineen ja musiikkeineen olisi jäänyt pääkaupunkiseudulle vuokralle!! Totta kai. se olisi ollut viisasta.

        Juhani Kuosmanen kirjassaan oli asioista eri mieltä, mutta kertoo, miten "uskoi Herran tahdoksi" äänekkään enemmistön ajatukset!! Voi miten yksinkertainen mies!

        Odotellaan, kyllä se pää vetävän käteen joutuu!

        DoctorT

        >>Kuinka monta miljoonaa markkaa ja sen jälkeen euroa nämä saarnaajaekonomistit ovatkaan puhaltaneen niin omiin taskuihinsa kaikensorttisina korvauksina. Puhumattakaan täysin epäonnistuneista investoinneista ja ylipäätään mm konferenssirahojen käytöstä!! Paljon ja sumeilematta ja tunnon mitenkään soimaamatta!

        Tapa, joka alkoi jo Katinalassa ja Lehijärvellä, sai Keuruulla aivan toiset mitat ja määrät! Raha on helluntailiikkeen suurin synti ja siitä vielä moni seisoo tiliä tekemässä. Ei ehkä ajassa, mutta kerran Jumalansa edessä, eikä pääse selityksillä!<<

        Aamen. Helluntaiherätys meni mammonanpalvonnan harhaan -90 luvulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Kuinka monta miljoonaa markkaa ja sen jälkeen euroa nämä saarnaajaekonomistit ovatkaan puhaltaneen niin omiin taskuihinsa kaikensorttisina korvauksina. Puhumattakaan täysin epäonnistuneista investoinneista ja ylipäätään mm konferenssirahojen käytöstä!! Paljon ja sumeilematta ja tunnon mitenkään soimaamatta!

        Tapa, joka alkoi jo Katinalassa ja Lehijärvellä, sai Keuruulla aivan toiset mitat ja määrät! Raha on helluntailiikkeen suurin synti ja siitä vielä moni seisoo tiliä tekemässä. Ei ehkä ajassa, mutta kerran Jumalansa edessä, eikä pääse selityksillä!<<

        Aamen. Helluntaiherätys meni mammonanpalvonnan harhaan -90 luvulla.

        Se alkoi oikeastaan jo Ylivainion aikana. Silloin iski rahanahneus. Kun Niilo piti kokouksia, porukkaa oli jonoiksi asti. Arvatkaapas jätettiinkö uhrit keräämättä??

        Nähty on omin silmin se, ja Niilo-veli? Kuoli köyhänä, velkaantuneena. Niilolle maksettiin se mitä "työmiehelle" piti. Jättipotti taas hupeni muiden ahneiden suihin. Niilo oli vain kuin työrukkanen, rahasampo - jota käytettiin hyväksi. Mainostettiin. Se aika on jäänyt kirkkaasti mieleen. Onneksi Jumala käski ottaa etäisyyttä tuohon bisnes-helluntailaisuuteen!!


    • Anonyymi

      ”Raha on helluntailiikkeen suurin synti ja siitä vielä moni seisoo tiliä tekemässä. Ei ehkä ajassa, mutta kerran Jumalansa edessä, eikä pääse selityksillä! ”
      --------------------------------------------------------------------

      Doktor T ei suinkaan ole ainoa, joka on tietoinen missä mennään. Ja missä on menty.
      Syntimitta helluntailiikkeen johtotahoilla on kasvanut ja kypsynyt nyt selvityksen ( julkiseen) tilaan.

      Tietoa ja dokumentteja on. Mutta?

      Se, että on ollu hiljaista kuin huopatossutehtaassa…. Selittyy sillä, että tavallinen helluntailaisten riviväki, penkkiväki, toimintaa rahoilla ylläpitävä porukka on - hm – niin kiltiksi ja äänettömäksi opetettu, että? Mitään ei saa sanoa, vastaan. Se on hengen pilkkaamiseksi taikka Jumalan asettaman johdon vastustamiseksi väitettyä. Kuka uskaltaa, mitään? Vallankäyttö on, mitä? Ei suinkaan hengellistä.

      Kun Jumalaan vedotaan, käsketään kymmenykset kiltisti maksamaan. Vokotellaan testamentteja. Pelotellaan Jumalan rangaistuksilla. Kuka uskaltaa sanoa mitään? Kaikkien on oltava kiltisti rivissä.

      On siis muistettava, että tavallisia rivihelluntailaisia ei pidä kovin korventaa. He ovat tuon sairaan uskonnollisen ja rahanhimoisen vallankäytön uhreja ja välikappaleita. Että erottakaa asiat! Ei pidä lampaita syyllistää ja kepittää, jos ja kun kelvottomat paimenet ja päsmärit tekevät syntiä.

      Minulle tuli tämä Herran sana: Hes 34. luvusta

      "Ihmislapsi, ennusta Israelin paimenia vastaan, ennusta ja sano heille - paimenille: Näin sanoo Herra, Herra: Voi Israelin paimenia, jotka ovat itseänsä kainneet! Eikö paimenten ole kaittava lampaita? ”

      ” Te olette syöneet rasvat, pukeneet päällenne villat, teurastaneet lihavat; mutta ette ole kainneet laumaa, ette ole vahvistaneet heikkoja, ette ole parantaneet sairaita, sitoneet haavoittuneita, tuoneet takaisin eksyneitä, etsineet kadonneita, vaan te olette vallinneet niitä tylysti ja väkivaltaisesti. ”

      ”Ja niin ne ovat hajaantuneet paimenta vailla ja joutuneet kaikkien metsän petojen syötäviksi - hajaantuneet ne ovat. ”

      ”Minun lampaani harhailevat kaikilla vuorilla ja kaikilla korkeilla kukkuloilla; pitkin koko maata ovat minun lampaani hajallaan, eikä kenkään niistä välitä eikä niitä etsi.”

      Helluntaijohtajille tämä Herran sana: Hes 34:10

      ”Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn paimenten kimppuun, vaadin lampaani heidän kädestänsä ja teen lopun heidän lammasten-kaitsennastaan, eivätkä paimenet saa enää kaita itseänsä. Minä pelastan lampaani heidän kidastansa, eivätkä ne sitten enää ole heidän syötävinänsä.”


      Nyt on käsillä ja tulossa suursiivous. Ja siivottavaa on paljon. Verhot vedetään sivuun. Näyttämö näkyy. Komerot avataan ja luurangot paljastuvat. Kuka kestää, ja miten.

      Kun Jumalan luuta on lakaissut, mikään ei ole ennallaan!

      • Anonyymi

        Anonyymi kirjoittaa täyttä asiaa!

        Hes 34 on ajankohtaisempi kuin koskaan ennen!

        DoctorT


    • Anonyymi

      Anonyymi
      2024-04-06 16:12:52
      UUSI

      "Tohtori purkaa taas katkeruuttaan Helluntaherätystä kohtaan ja viisveisaa Jumalan sanan ohjeista:
      San 24
      "Älä iloitse vihamiehesi langetessa, älköön sydämesi riemuitko hänen suistuessaan kumoon"

      ---------------

      Kommenttia edelliseen viestiin.

      Tuota sananlaskujen kohtaa ei voi soveltaa. Jos joku kritisoi uskisten touhuja, vääryyksiä, jne. se ei ole "vihamiesten lankeemusasia".

      Kyse on uskoveljien ja -sisarten synneistä.

      Jokainen Jumalan totuutta ja pyhyyttä rakastava on iloinen siitä, jos ja kun synneistä tehdään parannus ja totuus saa voiton!

      Kun pahuuden muurit murtuvat, kulissit kaatuvat - Jumalan asia ei siitä murene!

    • Anonyymi

      Niin mikä aloittajan ongelma sitten on ?

      • Anonyymi

        Aloittaja on suivaantunut, kun ei ole päässyt osingoille.


      • Anonyymi

        Mikä ongelma sinulla on? Sitä kannattaisi kysellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja on suivaantunut, kun ei ole päässyt osingoille.

        Aloittaja ei - Jumalan kiitos - ole ollut eikä ole rahan palvelija.
        Mutta kuten aloitus kertoo, jotkut ovat kyllä. Ei riitä omat varat, pitää ahnehtia sitä mikä kuuluu toiselle!


      • Anonyymi

        Etkö osaa lukea? Aloituksen sisältö on selvästi tuotu? Vai etkö osaa ymmärtää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei - Jumalan kiitos - ole ollut eikä ole rahan palvelija.
        Mutta kuten aloitus kertoo, jotkut ovat kyllä. Ei riitä omat varat, pitää ahnehtia sitä mikä kuuluu toiselle!

        "Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. "
        Eikös tämä anna vihjeen, että rahasta on kyse.

        Pitäisi ostaa liki 30€ kirja jotta selviäsi mistä on kyse.
        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. "
        Eikös tämä anna vihjeen, että rahasta on kyse.

        Pitäisi ostaa liki 30€ kirja jotta selviäsi mistä on kyse.
        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        Aloitukseen....


        "Eikös tämä anna vihjeen, että rahasta on kyse."
        -------------------------------------------------------------

        Vihjeesi ja oletuksesi meni nyt kovasti pieleen...

        Mitään rahoja ei ole senttiäkään pyydetty Aikamedialta!
        Mitään korvausvaatimuksia ei ole esitetty.
        On vain annettu mahdollisuus selvittää ja ottaa VASTUU tapahtumista.
        Sellainen on täysin relevantti seikka.

        Ja mitä tulee tuotetun vahingon määrään, siinä kupsahtaisi kumoon moni firma, jos oikeusjärjestelmä tuomitsisi todisteiden mukaisesti + oikeuskulut päälle!

        SIKSI, on kärsivällisesti edetty, että tämän Aikamedian valtataho ymmärtäisi, mitä on juridinen termi "pienemmän-haitan-periaate"? Olisi ollut viisaampaa ottaa lusikka "käteen" ja ryhtyä sopimaan, siis sovintoon vaääryksien ja vahinkojen uhrin kanssa!

        Mutta ei - näy....

        On sanonta, että kun asia pitkistyy - se mutkistuu. Tämä fakta on ilmoitettu Aikamedian miehille jo helmikuussa 2022...

        Tätä tarkoitti myös Jeesus: ( Matteus 5:25-26)

        " Suostu pian sopimaan.... niin kauan kuin vielä olet hänen kanssaan tiellä, ettei riitapuolesi vetäisi sinua tuomarin eteen, ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei sinua pantaisi vankeuteen. Totisesti minä sanon sinulle: sieltä et pääse ennenkuin maksat viimeisenkin rovon."

        Joka uhmaa kohtaloaan ja torjuu Jeesuksenkin opetukset, joutuu ITSE vastaamaan seuraamuksista! Kysyä sopii: kuinka monen helluntailaisen rahat riittävät siihen, jos ja kun Aikamedia tuomitaan korvauksiin? Tavallisten uskovien varoillahan homma pyörii.

        Mutta? Mitä kylvää, sitä niittää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. "
        Eikös tämä anna vihjeen, että rahasta on kyse.

        Pitäisi ostaa liki 30€ kirja jotta selviäsi mistä on kyse.
        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        Vähän infoa!

        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?
        Ei pidä esittää perättömiä tietoja saati vihjauksia!

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan?

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan + postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e + postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)Vähän infoa!
        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan.

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan + postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e + postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)
        Ilmoita vain yhteystietosi, niin saat kirjan. Eikä laskua ole eikä tule...


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän infoa!

        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?
        Ei pidä esittää perättömiä tietoja saati vihjauksia!

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan?

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)Vähän infoa!
        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan.

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)
        Ilmoita vain yhteystietosi, niin saat kirjan. Eikä laskua ole eikä tule...


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.

        Sorry, kun tuplaantui edellinen teksti...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. "
        Eikös tämä anna vihjeen, että rahasta on kyse.

        Pitäisi ostaa liki 30€ kirja jotta selviäsi mistä on kyse.
        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        "Eikös tämä anna vihjeen, että rahasta on kyse."

        Ei huoli vihjata perättömyyksiä...


      • Anonyymi

        Joka osaa lukea Aloituksen sisällön kysyy:
        Mikä on se kovasti iso ongelma, josta Aikamedia OY:n hallitus on koettanut
        päästä irti jo yli 2 vuotta? Vaikenemalla, pakenemalla, torjumalla?

        Eikä ole päässyt - eikä tule pääsemäänkään!

        Tietenkin se on niin "kova pala purtavaksi" - että hampaat ovat suuressa riskissä...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vähän infoa!

        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?
        Ei pidä esittää perättömiä tietoja saati vihjauksia!

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan?

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)Vähän infoa!
        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan.

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)
        Ilmoita vain yhteystietosi, niin saat kirjan. Eikä laskua ole eikä tule...


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.

        Aloittaja ei kuitenkaan kerro suoraan, mistä kirjan sivuilla 98-104 puhutaan, vaan antaa linkin nettikauppaan. Hän siis kehottaa ostamaan kyseisen kirjailijan tuotantoa eli kyse on viime kädessä taloudellisesta hyödystä.

        Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän infoa!

        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?
        Ei pidä esittää perättömiä tietoja saati vihjauksia!

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan?

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)Vähän infoa!
        Rahasta on kysymys? Mutta millä taholla?

        Ei tarvitse ostaa mitään! Kaikki on vapaaehtoista.
        Mutta joka on todella kiinnostunut, voi ihan ilmaiseksi lukea kirjaa. Kirjastot ovat sitä varten! - Vai oletko maksanut- kun olet kirjaston kirjoja lukenut? Et varmaan.

        Ja - jos joku asia on täysin merkityksetön, miksi lukea?
        Mutta jos joku on vilpittömästi kiinnostunut jostakusta asiasta?

        Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!
        Adlibriksen hinta on 21,10
        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen
        Kirjaa saa 12 euron hintaan postikulut
        https://www.elamanlaulu.com/?page_id=282 12 e postikulut
        Ja? Ihan ilmaiseksi saa, jos tilaa kirjoittajalta itseltään. (Em sivusto)
        Ilmoita vain yhteystietosi, niin saat kirjan. Eikä laskua ole eikä tule...


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.


        Aloituksen maininta kirjasta on LÄHDE:
        Jossa Aloituksen asia on kattavasti tuotu julki.
        Aloitus ei siis ole mitään fiktiivistä lajia, vaan julkaistua asiaa.

        "Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!"
        Pyydetään 27,70€ Booky.fi


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja ei kuitenkaan kerro suoraan, mistä kirjan sivuilla 98-104 puhutaan, vaan antaa linkin nettikauppaan. Hän siis kehottaa ostamaan kyseisen kirjailijan tuotantoa eli kyse on viime kädessä taloudellisesta hyödystä.

        Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.

        Tämä suomi24 foorumi ei ole sääntöjen mukaan paikka, jossa kopioidaan kirjojen sivuja!
        Kyseessä on yhteensä 9 sivua.
        On absurdia valittaa ja väittää kun mitään ostamisen pakkoa ei ole!
        Mitään "kehotusta" ostaa kirjaa ei ole lausuttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!"
        Pyydetään 27,70€ Booky.fi

        Mitä siinä hinnoista kitisemään. Ostamisen pakkoa ei ole. Booky.fi vastaa asettamistaan myyntihinnoista!!


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja ei kuitenkaan kerro suoraan, mistä kirjan sivuilla 98-104 puhutaan, vaan antaa linkin nettikauppaan. Hän siis kehottaa ostamaan kyseisen kirjailijan tuotantoa eli kyse on viime kädessä taloudellisesta hyödystä.

        Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.

        Kirjat ova kirjoja.
        Nettipalsta ei ole kirjojen kopiointipaikka.

        Pitäisi ymmärtää?


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja ei kuitenkaan kerro suoraan, mistä kirjan sivuilla 98-104 puhutaan, vaan antaa linkin nettikauppaan. Hän siis kehottaa ostamaan kyseisen kirjailijan tuotantoa eli kyse on viime kädessä taloudellisesta hyödystä.

        Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.

        Tässä linkki, joka kertoo miten myydään "sikaa säkissä".
        Ensin rekisteröidyt, kirjaudut, maksat pääsymaksun..
        ja sitten - vautsi - salaiset digihuoneiden ovet aukenevat!

        Mitä siellä myydään?
        Et voi tietää, ellet ENSIN maksa!!

        https://ajassa.fi/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Missään kirjasta (Musiikintekijän muistelmia ja muruja) ei pyydetä 30 euroa!"
        Pyydetään 27,70€ Booky.fi

        Kannattaa reklamoida Booky.fi verkkokauppaa hinnoista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä linkki, joka kertoo miten myydään "sikaa säkissä".
        Ensin rekisteröidyt, kirjaudut, maksat pääsymaksun..
        ja sitten - vautsi - salaiset digihuoneiden ovet aukenevat!

        Mitä siellä myydään?
        Et voi tietää, ellet ENSIN maksa!!

        https://ajassa.fi/

        Ei tarvitse maksaa ENSIN. Asenna sovellus kännykkään niin näet.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja ei kuitenkaan kerro suoraan, mistä kirjan sivuilla 98-104 puhutaan, vaan antaa linkin nettikauppaan. Hän siis kehottaa ostamaan kyseisen kirjailijan tuotantoa eli kyse on viime kädessä taloudellisesta hyödystä.

        Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.

        Kylläpäs nyt joillakin vain rahat pyörii silmien edessä? Onko raha siis jumala vaiko epäjumala? Mikä teitä muutamia vaivaa? Kun aloituksessa oli merkitty näin:

        Lähteitä:

        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen

        2) Asiakirjat: kirjallinen menettely Aikamedia OY:n kanssa 2022-2024

        3) Ao. lainkohdat


        Kun ne on mainittu aloituskirjoituksen lähteiksi, niin se on täysin tavallinen käytäntö!

        Lähde 1, on kirja, jossa v 2022 on (Aloituksen) asiaa julkisesti selostettu. Faktaa ei fiktiota.

        Lähde 2, on kirjallinen materiaali Aikamedia OY:n ja asianomistajan välillä.

        Lähde 3, ovat ne asiayhteyteen kuuluvat lain säädökset, jotka liittyvät tapahtumiin.

        On täysin yleinen asia, viitata taustoihin, lähteisiin.

        Eikä kukaan normaali lukija ryhdy kuvittelemaan, että olisi jokin mainos-ja myyntikampanja! Eikä sellaista näy aloituksessa. Ei ostosuositusta.... :))

        Ei ollut tietenkään tämän Aloituksen asia, ruveta kirjoittamaan kattavasti kymmeniä ja kymmeniä sivuja materiaalia! Se on järjellisesti tajuttavissa.

        Asioilla ja esityksillä on omat raaminsa.

        Koettakaa pysyä asiassa.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja ei kuitenkaan kerro suoraan, mistä kirjan sivuilla 98-104 puhutaan, vaan antaa linkin nettikauppaan. Hän siis kehottaa ostamaan kyseisen kirjailijan tuotantoa eli kyse on viime kädessä taloudellisesta hyödystä.

        Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.

        Suomi24 kirjoitussäännöissä lukee,
        ettei palstoille saa kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista. Näin. ( ei saa)

        ”Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista.”
        https://www.suomi24.fi/opastus/saannot

        On siis täysin sääntöjen mukaista, ettei kokonaisia kirjojen sivuja tänne kopioida!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi24 kirjoitussäännöissä lukee,
        ettei palstoille saa kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista. Näin. ( ei saa)

        ”Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista.”
        https://www.suomi24.fi/opastus/saannot

        On siis täysin sääntöjen mukaista, ettei kokonaisia kirjojen sivuja tänne kopioida!

        Täällä ei myöskään saa markkinoida omia tuotteita.
        "Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa"


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpäs nyt joillakin vain rahat pyörii silmien edessä? Onko raha siis jumala vaiko epäjumala? Mikä teitä muutamia vaivaa? Kun aloituksessa oli merkitty näin:

        Lähteitä:

        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=author:maijaliisa hiekkanen

        2) Asiakirjat: kirjallinen menettely Aikamedia OY:n kanssa 2022-2024

        3) Ao. lainkohdat


        Kun ne on mainittu aloituskirjoituksen lähteiksi, niin se on täysin tavallinen käytäntö!

        Lähde 1, on kirja, jossa v 2022 on (Aloituksen) asiaa julkisesti selostettu. Faktaa ei fiktiota.

        Lähde 2, on kirjallinen materiaali Aikamedia OY:n ja asianomistajan välillä.

        Lähde 3, ovat ne asiayhteyteen kuuluvat lain säädökset, jotka liittyvät tapahtumiin.

        On täysin yleinen asia, viitata taustoihin, lähteisiin.

        Eikä kukaan normaali lukija ryhdy kuvittelemaan, että olisi jokin mainos-ja myyntikampanja! Eikä sellaista näy aloituksessa. Ei ostosuositusta.... :))

        Ei ollut tietenkään tämän Aloituksen asia, ruveta kirjoittamaan kattavasti kymmeniä ja kymmeniä sivuja materiaalia! Se on järjellisesti tajuttavissa.

        Asioilla ja esityksillä on omat raaminsa.

        Koettakaa pysyä asiassa.

        >>> Kun ne on mainittu aloituskirjoituksen lähteiksi, niin se on täysin tavallinen käytäntö!

        Et taida ollenkaan ymmärtää, mitä lähteellä tarkoitetaan. Lähdeluettelossa mainitaan tekijä, julkaisuvuosi ja sivunumero. Annetaan niin tarkat tiedot, että lukijat pystyvät yksiselitteisesti tunnistamaan käytetyn lähteen.

        Lähteen tunnistaminen ei tarkoita ostamista, kirjastossa käymistä tms. Lähdeluetteloon ei siis laiteta linkkejä (netti)kauppaan, josta lähdeluettelossa mainittu teos voidaan ostaa. Linkki maksulliseen palveluun on selvä kehotus ostaa ko. lähde ja hyötyä siten taloudellisesti. Aloittaja olisi yhtä hyvin voinut laittaa linkin thaimaalaiseen hierontaan. Täysin sama juttu - raha vaihtaa omistajaa.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Kun ne on mainittu aloituskirjoituksen lähteiksi, niin se on täysin tavallinen käytäntö!

        Et taida ollenkaan ymmärtää, mitä lähteellä tarkoitetaan. Lähdeluettelossa mainitaan tekijä, julkaisuvuosi ja sivunumero. Annetaan niin tarkat tiedot, että lukijat pystyvät yksiselitteisesti tunnistamaan käytetyn lähteen.

        Lähteen tunnistaminen ei tarkoita ostamista, kirjastossa käymistä tms. Lähdeluetteloon ei siis laiteta linkkejä (netti)kauppaan, josta lähdeluettelossa mainittu teos voidaan ostaa. Linkki maksulliseen palveluun on selvä kehotus ostaa ko. lähde ja hyötyä siten taloudellisesti. Aloittaja olisi yhtä hyvin voinut laittaa linkin thaimaalaiseen hierontaan. Täysin sama juttu - raha vaihtaa omistajaa.

        Anonyymi nikki henki näyttää olevan kovasti epäselvyydessä!

        Joten pientä korjausta ja rajausta sekavuuteen. . .

        Nettipalstan kirjoitus ( aloitus ) ei ole mikään tieteellinen asiakirjoitus, jollaiseen on selkeät lähdeohjeistukset. Aloitusta ole tietenkään sellaiseen lajiin yhdistetty.

        Virallisen tason kirjallisten lähteiden ohjeet on hyvin tarkasti säädeltyjä. Nekään eivät ole aloittajalle vieraita asioita. - Mutta, toistaen, tämä Aloitus ei sellaiseen kategoriaan kuulunut.

        Kirjoittaja henki ei näytä ymmärtävän eri kirjallisten lajien ja julkaisujen eroa.

        Kirja, johon lähteenä viitataan, on aloituksessa niin selvästi informoitu, että jokainen normaali ihminen voi sen tunnistaa. Kun on mainittu mm. ISBN- tunnus, Suomen kansalliskirjaston tietokanta (Finna) löytää teoksen, eli siis myös kuka tahansa.

        Tässä aloitussivun tekstiä:
        Lähteitä:
        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        Info on niin kattava, että sillä onnistuu navigoida mainittu asia.

        Sitten. Kommentointia muutamaan kummallisiin väitteisiin:

        ”Lähteen tunnistaminen ei tarkoita ostamista”. (henki)

        Kommenttia:
        Henki kirjoittaa perättömyyttä. Aloituksen linkki, info on pelkkä info. Siinä ei ole pienintäkään kehotusta ryhtyä ostoksiin. Sellaista ei ole tekstissä.


        ”Lähdeluetteloon ei siis laiteta linkkejä (netti)kauppaan, josta lähdeluettelossa mainittu teos voidaan ostaa. ” (henki)

        Kommenttia:
        Tieteellisen, ja virallisen tason kirjoituksiin ei linkkejä laiteta. Mutta profaanilla nettipalstalla on jopa hyvän tavan mukaistakin laittaa infoa. Nettipalstat vilisevät linkkejä. Eikä se tarkoita mitään ostopakkoa! Sen jokainen normitason ihminen ymmärtää.


        ”Linkki maksulliseen palveluun on selvä kehotus ostaa ko. lähde ja hyötyä siten taloudellisesti. ” (henki)

        Kommenttia:
        Tuollainen luulo on subjektiivinen ja asenteellinen. Aloituksessa ei ole mitään ostokehotusta. Ala-arvoista on väite, että kyseessä olisi jokin taloudellisen hyödyn hinkuminen?
        …. Linkki ei ole koskaan "selvä kehotus ostaa!" Valinnan vapaus on jokaisella, oikeus harkita - niin taikka näin?



        ”Lähteen tunnistaminen ----- kirjastossa käymistä tms.”(henki)

        Kommenttia:
        Aloituksessa ei käsketä eikä kehoteta ostamaan. Linkki on linkki. Kukaan normaali netin käyttäjä ei luule, että jokainen linkki olisi yhtä kuin ”ostamispakko”! Outoa esitystä…..

        Miksi keskustelussa nousi esille kirjasto?

        Kun keskustelun kommenteissa jotkut moittivat, ettei kirjaa (muka) voi lukea ostamatta.
        Heille oli kohteliasta vastata, että kyllä voi ilmaiseksi lukea! Sitä varten Suomessa on loistava kirjastopalvelu. Kukaan ei voi ostaa kaikkia kirjoja. Esimerkiksi opiskelijat kuolisivat nälkään, jos heidän pitäisi ostaa kaikki sadat tenttikirjat ja muut.

        Kirjoja on tarjolla myös ns. vapaakappaleina, jolloin ei tarvitse surra kukkaronsa puolesta, senkin aloittajana esitin.

        Joten väitteet jostakin rahastuksesta ja taloudellisen hyödyn metsästyksestä on tulkittava alhaisen ihmismielen ylilyönneiksi.

        ”Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.” (henki)

        Kommenttia: Tuollainen väite kannattaa toimittaa verkkokirjakaupoille?
        - ”Miksi myytte huijauksia, fiktioita, oikealla rahalla”? (Mitä vastausta voisi olettaa?
        Että me myydään mitä myydään, ostakaa taikka älkää…. )


        Jokainen saa olla mitä mieltä onkin, mutta minään faktana taikka totena ei pidä kaikkea ryhtyä väittämään…..

        Mukavaa jatkoa…
        t: aloittaja


      • Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi nikki henki näyttää olevan kovasti epäselvyydessä!

        Joten pientä korjausta ja rajausta sekavuuteen. . .

        Nettipalstan kirjoitus ( aloitus ) ei ole mikään tieteellinen asiakirjoitus, jollaiseen on selkeät lähdeohjeistukset. Aloitusta ole tietenkään sellaiseen lajiin yhdistetty.

        Virallisen tason kirjallisten lähteiden ohjeet on hyvin tarkasti säädeltyjä. Nekään eivät ole aloittajalle vieraita asioita. - Mutta, toistaen, tämä Aloitus ei sellaiseen kategoriaan kuulunut.

        Kirjoittaja henki ei näytä ymmärtävän eri kirjallisten lajien ja julkaisujen eroa.

        Kirja, johon lähteenä viitataan, on aloituksessa niin selvästi informoitu, että jokainen normaali ihminen voi sen tunnistaa. Kun on mainittu mm. ISBN- tunnus, Suomen kansalliskirjaston tietokanta (Finna) löytää teoksen, eli siis myös kuka tahansa.

        Tässä aloitussivun tekstiä:
        Lähteitä:
        1) Kirja: Maijaliisa Hiekkanen: Musiikintekijän muistelmia ja muruja (2022) ISBN 978-952-68602-7-5 (Sivut 98-104, selostus väärinkäytöksistä.)

        Info on niin kattava, että sillä onnistuu navigoida mainittu asia.

        Sitten. Kommentointia muutamaan kummallisiin väitteisiin:

        ”Lähteen tunnistaminen ei tarkoita ostamista”. (henki)

        Kommenttia:
        Henki kirjoittaa perättömyyttä. Aloituksen linkki, info on pelkkä info. Siinä ei ole pienintäkään kehotusta ryhtyä ostoksiin. Sellaista ei ole tekstissä.


        ”Lähdeluetteloon ei siis laiteta linkkejä (netti)kauppaan, josta lähdeluettelossa mainittu teos voidaan ostaa. ” (henki)

        Kommenttia:
        Tieteellisen, ja virallisen tason kirjoituksiin ei linkkejä laiteta. Mutta profaanilla nettipalstalla on jopa hyvän tavan mukaistakin laittaa infoa. Nettipalstat vilisevät linkkejä. Eikä se tarkoita mitään ostopakkoa! Sen jokainen normitason ihminen ymmärtää.


        ”Linkki maksulliseen palveluun on selvä kehotus ostaa ko. lähde ja hyötyä siten taloudellisesti. ” (henki)

        Kommenttia:
        Tuollainen luulo on subjektiivinen ja asenteellinen. Aloituksessa ei ole mitään ostokehotusta. Ala-arvoista on väite, että kyseessä olisi jokin taloudellisen hyödyn hinkuminen?
        …. Linkki ei ole koskaan "selvä kehotus ostaa!" Valinnan vapaus on jokaisella, oikeus harkita - niin taikka näin?



        ”Lähteen tunnistaminen ----- kirjastossa käymistä tms.”(henki)

        Kommenttia:
        Aloituksessa ei käsketä eikä kehoteta ostamaan. Linkki on linkki. Kukaan normaali netin käyttäjä ei luule, että jokainen linkki olisi yhtä kuin ”ostamispakko”! Outoa esitystä…..

        Miksi keskustelussa nousi esille kirjasto?

        Kun keskustelun kommenteissa jotkut moittivat, ettei kirjaa (muka) voi lukea ostamatta.
        Heille oli kohteliasta vastata, että kyllä voi ilmaiseksi lukea! Sitä varten Suomessa on loistava kirjastopalvelu. Kukaan ei voi ostaa kaikkia kirjoja. Esimerkiksi opiskelijat kuolisivat nälkään, jos heidän pitäisi ostaa kaikki sadat tenttikirjat ja muut.

        Kirjoja on tarjolla myös ns. vapaakappaleina, jolloin ei tarvitse surra kukkaronsa puolesta, senkin aloittajana esitin.

        Joten väitteet jostakin rahastuksesta ja taloudellisen hyödyn metsästyksestä on tulkittava alhaisen ihmismielen ylilyönneiksi.

        ”Kysessä on tyypillinen huijaus, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.” (henki)

        Kommenttia: Tuollainen väite kannattaa toimittaa verkkokirjakaupoille?
        - ”Miksi myytte huijauksia, fiktioita, oikealla rahalla”? (Mitä vastausta voisi olettaa?
        Että me myydään mitä myydään, ostakaa taikka älkää…. )


        Jokainen saa olla mitä mieltä onkin, mutta minään faktana taikka totena ei pidä kaikkea ryhtyä väittämään…..

        Mukavaa jatkoa…
        t: aloittaja

        >>> Aloituksessa ei käsketä eikä kehoteta ostamaan. Linkki on linkki...

        Älä edes yritä. Linkki maksulliseen palveluun on tunnettu huijareiden käyttämä kikka, jolla uhri ohjataan käyttämään tiettyä palvelua maksusta.

        Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten huijareiden keskuudessa. Esitykseen kuuluu, että uhria ikään kuin yritetään auttaa kaikin mahdollisin keinoin. Avuksi tarjotaan jotain tiettyä asiaa (tässä tapauksessa kirjaa), joka on kuulemma hyväksi todettu ja tuo varmasti ymmärrystä/lohdutusta/pelastusta uhrin elämään.

        >>> Että me myydään mitä myydään, ostakaa taikka älkää...

        Näkee selvästi, että käytät huijareille tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Aloituksessa ei käsketä eikä kehoteta ostamaan. Linkki on linkki...

        Älä edes yritä. Linkki maksulliseen palveluun on tunnettu huijareiden käyttämä kikka, jolla uhri ohjataan käyttämään tiettyä palvelua maksusta.

        Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten huijareiden keskuudessa. Esitykseen kuuluu, että uhria ikään kuin yritetään auttaa kaikin mahdollisin keinoin. Avuksi tarjotaan jotain tiettyä asiaa (tässä tapauksessa kirjaa), joka on kuulemma hyväksi todettu ja tuo varmasti ymmärrystä/lohdutusta/pelastusta uhrin elämään.

        >>> Että me myydään mitä myydään, ostakaa taikka älkää...

        Näkee selvästi, että käytät huijareille tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.

        Riittää jo nikki henki tästä asiasta. Paha kompleksi on nyt iskenyt?

        Mutta huijariksi väittämisestä kun ei ole mitään kättä pidempää näyttöä, niin Jeesuksen sanojen mukaan tulee antaa ymmärtämättömille anteeksi. Perätön syytöksesi "huijariksi" siirretään seuraavalle selvityspöydälle!
        Be well!

        JK: koeta selviytyä ehjin nahoin kaiken maailman (oikeitten) huijarien verkoista. Niitä kun piisaa. Ei huolisi käyttää nettiä? Ei lukea ainuttakaan linkkiä, vinkkiä, viittausta?

        Viisas osaa valita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse maksaa ENSIN. Asenna sovellus kännykkään niin näet.

        Aikamedia ei ansaitse sellaista luottamusta, että edes sen sovelluksia ladattaisiin! kiitos!


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Aloituksessa ei käsketä eikä kehoteta ostamaan. Linkki on linkki...

        Älä edes yritä. Linkki maksulliseen palveluun on tunnettu huijareiden käyttämä kikka, jolla uhri ohjataan käyttämään tiettyä palvelua maksusta.

        Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten huijareiden keskuudessa. Esitykseen kuuluu, että uhria ikään kuin yritetään auttaa kaikin mahdollisin keinoin. Avuksi tarjotaan jotain tiettyä asiaa (tässä tapauksessa kirjaa), joka on kuulemma hyväksi todettu ja tuo varmasti ymmärrystä/lohdutusta/pelastusta uhrin elämään.

        >>> Että me myydään mitä myydään, ostakaa taikka älkää...

        Näkee selvästi, että käytät huijareille tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.

        Anonyymi nikki henki koettaa väittää että verkkokirjakaupat ova huijareita, kun kirjoja myyvät! Kova veto.... kupla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi nikki henki koettaa väittää että verkkokirjakaupat ova huijareita, kun kirjoja myyvät! Kova veto.... kupla!

        Oletko aloittaja? Eli kösitinkö oikein että ole tämä aiemmin ketjussa nimellä oleva anna-liisa Hiekkanen? Laitoit sen allekirjotukseksi? Onko he aika mediassa julkaisseet sinun teoksia keräten rahaa vai mikä on homman nimi?

        Lightning


    • Anonyymi

      Kun ollaan rehellisiä ja kerrotaan asiat juuri niin kuin ne helluntailiikkeenkin osalta on ja ovat olleet, se on näiden sokeiden mielestä katkeruutta!

      Katkeruus on jopa synti ja kuin syöpä luissa Sanan mukaan. Minun kertomani on synkkää Totuutta siitä herätysliikkeestä, jonka menestyksen päivät hengellisesti päättyivät siihen herätykseen, jonka keulassa oli Niilo Yli-Vainio!! Se herätys oli Jumalan suurta armoa ja päätti sen kehityksen, jota mm Eino O Ahonen ja silloiset hellunataipäsmärit olivat liikkeeseen jyränneet 60-70 luvuilla.

      Se on heidän tapansa välttää Totuus. Minulle Totuus on Pyhä ja erityisesti se on Pyhä, kun on kyseessä hengellisellä sektorilla toimiva laitos tai yhteisö! Maallisissa yhteisöissä totuuteen pyritään ja sitä vaalitaan. Siellä kuuluu asiaan kunnioittaa yhdistyslakia ja lakia yleensäkin.

      Helluntaissa lain kunnioitus ei ole ollut pyhää, vaan se, miten sen voi parhaiten kiertää, se on ollut tavoite. Vaikka Jeesus itse sanoi kysyjilleen; "keisarille se, mikä keisarille kuuluu".

      Jos nämä helluntaiyhdistykset, rukoushuoneyhdistykset ja muut kiinteistöjään ja muuta omistavat olisivat olleet ns maallisia yhdistyksiä, olisi julkisuus ollut niiden RYÖSTÄMISESTÄ JA LAITTOMASTA omaisuussiirroista kiinnostunut, kun HELLUNTAIRIKKO niitä omistuksiinsa on vienyt!! Hengellisinä ne eivät kiinnosta niin kauan, kun ei löydy ihmisten määrää, joka nostaisi tutkinnat pystyyn.

      Porissahan reilu 10 vuotta sitten helluntairikon toimet todettiin kolmessa (3) oikeudessa kokoustensa osalta KUNNIATTOMIKSI toimiksi! Rosvoudeksi ja vääryydeksi sanojen varsinaisessa merkityksessä. Tätä muotoa oikeus ei voinut käyttää, siksi se mainitsee kokoukset KUNNIATTOMIKSI!

      Ja sinne on maallisen unhon mereen hävinnyt sekin rosvous ja näitä on kymmenittäin siellä, missä HELLUNTAIRIKKO on vallan saanut. Saanut vallan sen vuoksi, että vanhimmat eivät seurakunnissa enää 20-30 vuoteen ole olleet kutsumustietoisia vanhimpia, vaan valittu sinne yhteiskunnallisen statuksensa vuoksi ja perusteella! Siksipä lopputulema hengellisesti ja ajallisesti ei rosvouden määrää ja laatua ainakaan ole ollut siistimässä.

      Kun olen jokseenkin hereillä ollen seurannut HELLUNTAIRIKON sekä perustamista että toimintaa, ei voi kuin suurella järkytyksellä todeta, miten jumalattomasti siinä toimineet ovatkaan toimineet. Aivan tunnoitta ja samanaikaisesti he kuitenkin tottuneesti ovat pyörittäneet hengellistä rulettiaan! JUMALA ON TOTINEN JA PYHÄ ja tiedän ja olen varma, eivät viimeisessä tsekkauksessa selviä selitystensä määrällä.

      Sinne on jo monet HELLUNTAIRIKON perustaja-ja kiihoittajajäsenet SYÖPIENSÄ kautta menneet?? JUMALA ON TOTINEN JA PYHÄ!

      DoctorT

      • Anonyymi

        Tähän voi sanoa amen. Joka Jumalaa kunnioittaa!


      • Anonyymi

        Rahananeuden synti on kadottava synti, myös niiden kohdalla jotka pitävät itseään kristittyinä.

        Älä himoitse lähimmäisesi omaa! Sanovat Jumalan Pyhät käskyt.

        Helluntailiikkeen aihneuden synti on pitkään ollut, että sen johto himoitsee uskovien rahoja ja omaisuutta. Kun rahalähde luppuu, maksaja kuolee - niin himoitaan testamenttia!

        Tämä ahneuden synnin syöpä on kasvanut nyt selvityksen tilaan.
        Pandoran lipas on avattu.

        Jumala ei jätä kesken toimenpiteitään.

        Ennen kaikkea Hän tahtoo puhdistaa uskovat, vapautta joka lajin synneistä, olkoon ahneus, haureellisuus, saastaisuus, valheet, ylpeys.....

        Aikamedia OY:n ylpeys ja piittamattomuus ei säästy Jumalan kuritukselta.


    • Anonyymi

      Älä sano väärää todistusta toisista Mooses käsky

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Koeta olla sanomatta väärää todistusta, ja tottele Mooseksen lakia.
        Tee parannus, koska lakihan on kokonaisuus. Luepas Jaakobin kirjeen 2: 10-13


    • Anonyymi

      En itse pyydä koskaan rahaa.

    • Anonyymi

      En nyt jaksa lukea epäselvää juttua mutta ojennukseksi ettei voi palvella kahta herraa. Jumalaa ja nammonaa. Rahaa et saa kuoltuasi mukaasi.

      • Anonyymi

        Olitko itse ajatellut ottaa kirstuun mukaan jotakin? Kaikki eivät niin ajattele. Eli, varmaankin ojensit ja muistutit lähinnä itseäsi?

        Jo Jeesus opetti ja varoitti mammon vaaroista.
        Rahan, ahneuden ja kaikenlaisen omistamisen himo on hapattanut tämän lopunajan kristikunnan. Ei riitä vain omat, vaan himoitaan lisää ja lisää. Kuten kristilliset liikkeet todistavat. Tarkoitus pyhittää muka keinot?

        Lampaat ottavat mallia johtajista. Menestysteologian hapatus meni moniin uskovaisiin 1990 luvulta alkaen kuin häkä päähän.

        Sanaa: "Ne jotka rikastua tahtovat lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja
        kadotukseen." ( 1 Tim 6:10)

        Niin surullista kuin onkin, moni ns uskis löytää itsensä taivaan ulkopuolelta, koska antoi pikkusormensa pahalle.

        Autuaita olette te köyhät, sanoi Jeesus.


    • Anonyymi

      Hyvä että tiedätte ettei rahaa saa mukaan. Monet uskovien säätiöt Patmos ja Kirkon Ulkomaan apu ja Fida ovat iloisia testamentista. KUA hyvä.

      • Anonyymi

        No, johonkinhan ne rahat suuntautuu....


    • Anonyymi

      Aloitukseen.
      Näyttää siltä että tämä Aikamedia firma on riskeerannut kovasti, kun ei ole näyttänyt tahtotilaa ruveta sopimaan asioita. Yrityksille julkisen imagon haitta on pahinta lajia. Viisaat päättäjät varovat sellaista ylitse kaiken. Nyt kun googlaa aikamediaa, tämän avoimen kirjeen otsikko nousee.

      Voi vain ihmetellä mikä mättää. Kun vahinkojen uhri ei ole ollut rahan kiilto silmissään? Epäselvät asiat pitää sopia. Ei niitä enää taivaassa käsitellä. Voisko ihan todeta, että sitä saa mitä tilaa?
      Aikamedia on itse pilannut julkista yrityskuvaansa. Ja voinee pahoitella vain omaa hölmöyttään.

      • Anonyymi

        Aivan. On varmaan niin, että niissä tapauksissa kun pintaan nousee sellaista, josta selostus tässä aloituksessa, on paljonkin sellaista jota ei julkisesti voi kertoa? Mutta kun asioita käsitellään oikeusareenalla, silloin kaikki häpeällisetkin koukutukset nousevat yleensä, jopa mediajulkisuuteen... Tässä nousee mieleen vanha viisaus: Parempi on katsoa kuin katua...


      • Anonyymi

        Asiata on vain toisen osapuolen näkemys. Sen perusteella ei kannata kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiata on vain toisen osapuolen näkemys. Sen perusteella ei kannata kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä.

        Oikaisua. Aloituksen asiasta ON JO myös toisen osapuolen, eli Aikamedia OY:n hallituksen taholta annettua kannanottoa. Vähäistä, mutta sellaista, jossa on näkynyt heidän asenteensa, heidän ylimielisyytensä, vähättelynsä. . .

        Ja erityisesti se, että on koetettu "vaikenemalla" saada paha ongelma katoamaan kuin taikatempulla!

        Eli, aloituksen tekstiin liittyy dokumentteja, joita asian selvityksen alussa 2022 nousi esille.

        Aloitus perustuu siihen. Vaikka "toisen osapuolen näkemystä" vääryydestä ei (aloituksessa) ole sanallisesti tuotu, se on otettu huomioon.

        Siis näkemys? Kyllä Aikamedia OY:n hallitus ja toimitusjohtaja ovat saaneet mahdollisuuden lausua kantansa!

        Täysin yhdenvertaisesti, kuten jo roomalainen oikeusohje 2000 vuoden takaa lausuu:
        ** Audiatur et altera pars!

        Mutta? Mitä se lausuttu oli tammi-helmikuussa 2022?

        Siinäpä se.

        Ja mitä Aikamedia OY:n hallitus vastasi 14.2.2024 heille toimitettuun kirjalliseen reklamaatioon ja vastauspyyntöön?

        Pelkkää hiljaisuutta. Kuin hautausmaan kuolleet!

        KUN siis ylimieliseksi nähtävä piittaamattomuus jatkuu, silmien ummistaminen virheiltä. Joissa useiden lakien todistettua rikkomusta, jopa rikostason epäilyn näkevät lainoppineet!

        Mistä sellainen todistaa? Törkeiden tuottamusten uhrille ei vastata MITÄÄN.

        Häntä pidetään niin mitättömänä (kö) ? ettei huoli vastata. MITÄÄN.

        Mutta?

        Kun ( juridisissa raameissa) on todistetusti annettu mahdollisuus lausua OMA kantansa.
        Ja kun se on heitetty ns. roskiin, pois silmistä - pois mielestä (kö)?

        Mitä siitä seuraa? Jatko.

        Kun asia pitkistyy se mutkistuu. Ja se ongelma rassaa sitä, joka ei TAHDO nöyrtyä totuuden ja faktojen edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiata on vain toisen osapuolen näkemys. Sen perusteella ei kannata kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä.

        Kommenttia: On tarpeen ymmärtää, ettei kaikkea jo saatua tietoa voi julkisesti kertoa! Aloittajalla on ollut täytynyt olla argumentit sekä kiistattomat todisteet siitä, mitä kirjoittaa. Eihän julkiseen internettiin kukaan viisas omalla nimellään kirjoita sellaista, joka olisi pötyä. Ja. Toiselle osapuolelle on julkisesti annettu mahdollisuus lausua omansa!


    • Anonyymi

      1 Tim. 6:10 Ahneus on kaiken pahan juuri.

    • Anonyymi

      Ketä Aikamedia rahastaa? Mikä on clue?

      • Anonyymi

        Menkääs ja ottakaat selkoa!! :))


    • Anonyymi

      Eikö kannata maksaa Aikamefialle?

      • Anonyymi

        Maksakoon kukin joka katsoo sen kannattavan! Lycka till!!


    • Anonyymi

      Helluntaikirkon synnyttämien
      - suuri puhallus
      - valtavan omaisuuden siirto

      Siitäkin huijauksesta puuttuivat raamatulliset perusteet.

      • Anonyymi

        On sanonta että
        ensin oli herätys
        sitten helluntaiherätys
        sitten helluntai
        ja lopuksi helluntailiike
        nyt kaupallinen liike, bisnesjohtoinen.

        että simmottinen herätys se


    • Anonyymi

      Psalmi
      Kuollesasi et saa mitään mukaasi.

      Turha kiintyä rahaan

      • Anonyymi

        Näin on viisas totuus.
        Se joka jo elämässään tekee selvän suhteesta rahaan ja mammonaan, eikä sitä ryhdy haalimaan saati palvomaan, säästyy monesta pahasta. On vapaa siirtymään ajasta, kun mikään ei sido eikä pidä kiinni tässä pahuuden maailmassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on viisas totuus.
        Se joka jo elämässään tekee selvän suhteesta rahaan ja mammonaan, eikä sitä ryhdy haalimaan saati palvomaan, säästyy monesta pahasta. On vapaa siirtymään ajasta, kun mikään ei sido eikä pidä kiinni tässä pahuuden maailmassa!

        Jännä taktiikka noilla helluntaikansalaisilla.
        Aluksi he haukkuivat Helluntaikirkkoa kaista mahdollisista virheistä ja nyt, kun Helluntaikansan joukko kutistuu, niin liipasimeen otetaan Aikamedia.
        Mikähän seuraavaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännä taktiikka noilla helluntaikansalaisilla.
        Aluksi he haukkuivat Helluntaikirkkoa kaista mahdollisista virheistä ja nyt, kun Helluntaikansan joukko kutistuu, niin liipasimeen otetaan Aikamedia.
        Mikähän seuraavaksi?

        Mistä tiedät kuka on asialla. Ja mitä se "haukkuminen" on?

        Aikamedia on OY, joka toimii julkisten säädösten puitteissa. Taikka pitäisi toimia?

        Miksei bisneskristilliyytä saisi koetella ja arvostella? Onko se jokin kuin pyhä lehmä Intiassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännä taktiikka noilla helluntaikansalaisilla.
        Aluksi he haukkuivat Helluntaikirkkoa kaista mahdollisista virheistä ja nyt, kun Helluntaikansan joukko kutistuu, niin liipasimeen otetaan Aikamedia.
        Mikähän seuraavaksi?

        Jos satuit lukemaan tämä ketjun Aloituksen, se ei millään kriteerillä ole haukkumista.
        Toki suoraa ja tiukkaa asiaa. Aikamedia ei ole myöskään millään liipasimella. Ikävistäkin asioista pitää voida kirjoittaa. Jos ja kun on aihetta ja asiaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännä taktiikka noilla helluntaikansalaisilla.
        Aluksi he haukkuivat Helluntaikirkkoa kaista mahdollisista virheistä ja nyt, kun Helluntaikansan joukko kutistuu, niin liipasimeen otetaan Aikamedia.
        Mikähän seuraavaksi?

        Mikse te helluntailaiset olette kahtia jakautuneet kuin oli kirveellä pantu pölkky halki?
        Ja riitelette sitten. Kehutte itseänne ja omaa puoluetta, ja solvaatte toista suuntaa.

        Ei ole ihme ettei tavalliset ihmiset usko tuollaisen riitelevään kristillisyyteen.
        Eikä Jumala anna siunaustaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikse te helluntailaiset olette kahtia jakautuneet kuin oli kirveellä pantu pölkky halki?
        Ja riitelette sitten. Kehutte itseänne ja omaa puoluetta, ja solvaatte toista suuntaa.

        Ei ole ihme ettei tavalliset ihmiset usko tuollaisen riitelevään kristillisyyteen.
        Eikä Jumala anna siunaustaan..

        Helluntailaiset eivät ole kristittyjä, vaan anabaptisteja.


    • Anonyymi

      Eikös Netmissiokin ollut yksi Aikamedian bisneksistä?

      • Anonyymi

        Joku saattaa olla perillä, kaikki eivät ole noissa piireissä ja kuvioissa olleet! Helluntailaisuus kun ei ole oikein vetänyt....


    • Anonyymi

      Eiköhän velat pidä maksaa Aikamedialle.

      • Anonyymi

        Sama sääntö koskee myös Aikamediaa. SEn pitää vastata tehdyistä ja toteen näytetyistä laittomuuksista ja vahingoista. Jos ei tässä ajassa katumus ja parannus maistu? On sitten myöhäistä sen perästä.
        Mutta - mahdollisuus on annettu!

        JK. Aloituksessa esiin tuotu vääryys ja vahinko ei suinkaan ole ainoa!
        Tietoon on tullut liian montakin tekoa.... ja?

        Onko Jumala unohtanut ne vääryydet?

        " Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne." ( 1 Tess 4:6)

        Kun Jumala käynnistää jonkun "siivous-ja puhdistusoperaation" - ei kenenkään pidä edea kuvitella, että HÄN jättäisi kesken sitä.

        Primääri asia on, että HÄN tahtoo puhdistaa kansansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama sääntö koskee myös Aikamediaa. SEn pitää vastata tehdyistä ja toteen näytetyistä laittomuuksista ja vahingoista. Jos ei tässä ajassa katumus ja parannus maistu? On sitten myöhäistä sen perästä.
        Mutta - mahdollisuus on annettu!

        JK. Aloituksessa esiin tuotu vääryys ja vahinko ei suinkaan ole ainoa!
        Tietoon on tullut liian montakin tekoa.... ja?

        Onko Jumala unohtanut ne vääryydet?

        " Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne." ( 1 Tess 4:6)

        Kun Jumala käynnistää jonkun "siivous-ja puhdistusoperaation" - ei kenenkään pidä edea kuvitella, että HÄN jättäisi kesken sitä.

        Primääri asia on, että HÄN tahtoo puhdistaa kansansa.

        Mitenkähän tuollainen firma tekee parannuksen?
        Eikös maalliset tuomioistuimet ole sitä varten, että jos laittomuutta tapahtuu, niin sinne voi valittaa, eikä ruikuttaa täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkähän tuollainen firma tekee parannuksen?
        Eikös maalliset tuomioistuimet ole sitä varten, että jos laittomuutta tapahtuu, niin sinne voi valittaa, eikä ruikuttaa täällä.

        Jos ymmärrät? Firma on porukka ihmisiä. Kollektiivinen vastuutaho. OY:n hallitus.
        Firman ihmiset siis voivat tehdä parannuksen. Tässä (aloituksen) asiassa he voivat edelleen ottaa lusikan käteensä, ja
        - ryhtyä edes vastaamaan! Nimittäin vaikenemisen metodi kun ei auta?

        Maalliset tuomioistuimet toki ova sitä varten, että tietyissä tilanteissa ne käsittelevät mös kristillisten tahojen laittomuuksia! Ole siinä oikeassa.

        Mutta nyt on niin, kuten Aloituksen alkusivulla on esitetty. (Jos satuit lukemaan?)
        Jeesus neuvoi menettelykaavan.

        Jokaisella veljelle ja sisarelle tulee antaa MAHDOLLISUUS katua ja tehdä parannus.
        Matteus 18:15-17.

        1) ”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahdenkesken; jos hän sinua kuulee, niin olet voittanut veljesi. ”

        2) ”Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla'.”

        3) ”Mutta jos hän ei kuule heitä, niin ilmoita seurakunnalle. Mutta jos hän ei seurakuntaakaan kuule, niin olkoon hän sinulle, niinkuin olisi pakana ja publikaani. ”
        -------------------------

        Menettelykaava on ruohonjuuritasolta eteenpäin 1-3. Se on Jumalan oikeudenmukaisuutta ja armoa. On mahdollisuus pienellä tasolla ottaa vastuu!

        Missä vaiheessa nyt ollaan tämän Aikamedia OY:n hallituksen vastuuasiassa?
        Ollaan kohdassa 3.

        Kun vastuuta on paettu jo yli 2 vuotta, 2022 alkaen, niin on edetty siihen, että vapaaehtoinen sopiminen ja korjausaika on ohitettu.

        Asian voi julkisesti ilmoittaa. Sellaisesta tasosta on tässä kyse.


        Synnit ja / tai lainrikkomukset?

        Koska tässä asiassa on sekä synnin tekoa ollut, mutta myös rikkomuksia yhteiskunnan lainsäädöksiä vastaan --- niin loogisesti seuraava aste onkin - "maallisten ratkaisufoorumien" vaihtoehto.

        Mutta oikeus-ja hallintoasioissa kokemusta saaneet tietävät, että sinne mentäessä on pitänyt tehdä kaikki voitava! Vastapuolelle on annettava mahdollisuus vapaaehtoiseen sopimiseen. Tuomioistuimessa seikka tulee jo alkumetreillä esille.

        - Onko väärien tekojen ja vahinkojen uhri antanut mahdollisuuden tekijälle?

        Jos on annettu? Eikä annettua mahdollisuutta olet noteerattu? Ei ole piitattu?

        Sellaisissa tapauksissa tuomioistuimen ratkaisut ovat ankarinta lajia. Tietoa on.

        Eli siis?

        - On toimittava kuten Jeesus opetti. Matteus 18:15-17.

        Mutta on myös muistettava mitä Jeesus sanoi, jos joku vääryyden tekijä ei suostu sopimaan ja selvittämään asiaa! Matt 5:25-26.

        " Suostu pian sopimaan sopimaan riitapuolesi kanssa... ettei riitapuolesi vetäisi sinua tuomarin eteen, ja tuomari...." (jne)

        Tämä vaihe on edessä Aikamedia OY:llä. Se on heille todistetusti tiedoksi saatettu. 14.2.2024 on vielä KERRAN annettu mahdollisuus vastata. Mitä vain.

        Mutta mitään vastausta ei ole annettu....

        Kirjoitata.

        "Eikös maalliset tuomioistuimet ole sitä varten, että jos laittomuutta tapahtuu, niin sinne voi valittaa, eikä ruikuttaa täällä."

        Kommenttia:
        Tuomioistuimiin ei "valiteta". Sinne haastetaan. Ja siellä vastataan.
        Mutta ennen sitä on tehtävä tiettyjä asioita.

        Eikä sellainen ole ruikuttamista. Ja kun tämä Aikamedian vääryys on mitä on, on täysin loogista, että siitä voi täälläkin lausua. Ja varsinkin täällä, onhan tämä se foorumi, josta Jeesus lausui: "Ilmoita asia... seurakunnalle." Matt 18:17.


    • Anonyymi

      "Ja saatu hyöty on ollut yli 40 000 euron tasoa – jopa enemmänkin? "
      Eli rahasta taas riidellään.

      • Anonyymi

        Väärä oletus. Rahasta ei riidellä.
        On ensijaista, että vääryyden tekijät Aikamediassa ottavat vastuun teoista.
        Aikamedialle ei ole esitetty mitään korvausvaatimuksia. Ei euron senttiäkään.

        Joten "rahasta ei ole edes voitu riidellä"! Kun ei ole rahallista asiaa pyydetty!

        On ilmoitettu heille (ja nyt julkisesti) millaisen tason vääryydestä on kysymys? Ei siis mistään "nakkivarkauden" tasoisesta lipsahduksesta.

        Primääristi kyse on oikeusmoraalinen.
        Törkeys, usein lakien (näytetty) rikkomus.
        Samalla kyse on syntien tasolla:

        " Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne." ( 1 Tess 4:6)

        Mutta rahasta on ollut taannoin kysymys, kun on rikottu mm. em. Raamatun kieltoa! On taludellisen hyödyn tavoitteessa on tehty sellaista mikä oli laitonta.

        On käytetty hyväksi, hyötymistarkoituksessa sitä mihin ei ollut lupaa ja oikeutta!

        Vielä kerran. Rahasta ei primääristi ole kyse. Vaan oikeudesta, väärien tekojen vastuusta.

        Onko vaikea ymmärtää?

        Jos sinulle olisi tehty vääryyttä, ja vääryydellä hankittu - petollisesti noin 40-50 00 euroa omiin taskuihin? Ja samalla saisit tietää, mitä muuta likaist konstia liittyi asiaan?
        Niin vastaapas nyt julkisesti, menisitkö sanomaan aamenta näille ketkuilijoille? Menisitkö sanomaan, että kylläpäs keksitte kovat konstit tienata riksaa itsellenne! Herra teitä auttakoon, että jatkossakin osaatte harmailla keinoilla kartuttaa tuloja ja tilejä! Jatkakaa vain näitä pimeitä markkinoita....ottakaa hyöty pois kaikista ihmisistä... jotta yrityksen tulos kasvaa!

        Näinkö tekisit?

        Neuvoiko Jeesus niin? Tunnetko Sanaa?

        Ei käskenyt silitellä myötäkarvaan vääryyden tekijöitä. Ei käskenyt laastaroida valheita.
        Hän käski nuhtelemaan!

        ”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä.." (Matt 18:15)

        Sitten?'

        Jos nuhteet, parannnuksen asia, vapaahtoinen korjausmalli ei toimi?

        Rahasta käsittelyn aika ja paikka on. Se foorumi on tuomioistuin. Tällä hetkellä rahasta ei riidellä. Koeta käsittää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärä oletus. Rahasta ei riidellä.
        On ensijaista, että vääryyden tekijät Aikamediassa ottavat vastuun teoista.
        Aikamedialle ei ole esitetty mitään korvausvaatimuksia. Ei euron senttiäkään.

        Joten "rahasta ei ole edes voitu riidellä"! Kun ei ole rahallista asiaa pyydetty!

        On ilmoitettu heille (ja nyt julkisesti) millaisen tason vääryydestä on kysymys? Ei siis mistään "nakkivarkauden" tasoisesta lipsahduksesta.

        Primääristi kyse on oikeusmoraalinen.
        Törkeys, usein lakien (näytetty) rikkomus.
        Samalla kyse on syntien tasolla:

        " Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne." ( 1 Tess 4:6)

        Mutta rahasta on ollut taannoin kysymys, kun on rikottu mm. em. Raamatun kieltoa! On taludellisen hyödyn tavoitteessa on tehty sellaista mikä oli laitonta.

        On käytetty hyväksi, hyötymistarkoituksessa sitä mihin ei ollut lupaa ja oikeutta!

        Vielä kerran. Rahasta ei primääristi ole kyse. Vaan oikeudesta, väärien tekojen vastuusta.

        Onko vaikea ymmärtää?

        Jos sinulle olisi tehty vääryyttä, ja vääryydellä hankittu - petollisesti noin 40-50 00 euroa omiin taskuihin? Ja samalla saisit tietää, mitä muuta likaist konstia liittyi asiaan?
        Niin vastaapas nyt julkisesti, menisitkö sanomaan aamenta näille ketkuilijoille? Menisitkö sanomaan, että kylläpäs keksitte kovat konstit tienata riksaa itsellenne! Herra teitä auttakoon, että jatkossakin osaatte harmailla keinoilla kartuttaa tuloja ja tilejä! Jatkakaa vain näitä pimeitä markkinoita....ottakaa hyöty pois kaikista ihmisistä... jotta yrityksen tulos kasvaa!

        Näinkö tekisit?

        Neuvoiko Jeesus niin? Tunnetko Sanaa?

        Ei käskenyt silitellä myötäkarvaan vääryyden tekijöitä. Ei käskenyt laastaroida valheita.
        Hän käski nuhtelemaan!

        ”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä.." (Matt 18:15)

        Sitten?'

        Jos nuhteet, parannnuksen asia, vapaahtoinen korjausmalli ei toimi?

        Rahasta käsittelyn aika ja paikka on. Se foorumi on tuomioistuin. Tällä hetkellä rahasta ei riidellä. Koeta käsittää!

        Jeesuksen ohje on selvä:
        "Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi."

        Väärän todistuksen antaminen on aivan yhtä suuri synti, kuin mikä muu synti tahansa.
        Tuollainen umpimähkäinen riehuminen osoittaa sen, että et ole oikealla asialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksen ohje on selvä:
        "Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi."

        Väärän todistuksen antaminen on aivan yhtä suuri synti, kuin mikä muu synti tahansa.
        Tuollainen umpimähkäinen riehuminen osoittaa sen, että et ole oikealla asialla.

        Kenestä lähimmäisestä on lausuttu väärää todistusta?

        Aloitus ei sisällä väärää todistusta: kyseessä on Aikamedia OY:n yrityksen toiminta.
        Mitään valhetta taikka muuta ei aloituksessa ole. Eikä muissakaan siihen liittyvissä aloittajan kommenteissa.

        Sinä et tietenkään voi tietää totuutta? Joten ei ole edes fiksua ruveta väittämään väärän todistuksen syntiä.

        Mikä on "umpimähkäistä riehumista"?

        Aloitus on selkeää ja oikeaa asiaa. Mutta? Toki se kirvelee ehkä, jos omatunto kolkuttaa?

        Taikka jos katselija, lukija on kallistuneena pois valkeudesta ja totuudesta?

        Nämä Aikamedian hallituksen jäseneet tietävät, ettei aloituksessa heistä lausuta "väärää todistusta"! Koska - heillä on kaikki se kirjallinen matriaali, johon aloitus nojautuu.
        Eikä se materiaali sisällä satuja ja fiktioita.

        Jos olisi? Heillä on ollut 14.2.2024 lukien 100% oikeus kommentoida ja lausua kantansa.

        Miksi eivät ole tehneet. Onko vaitiolo siis tulkittava myöntymisen merkiksi.
        Piste.

        Tämä kaikella asiallisella rauhallisuudella. Ei taipumusta riehua....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksen ohje on selvä:
        "Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi."

        Väärän todistuksen antaminen on aivan yhtä suuri synti, kuin mikä muu synti tahansa.
        Tuollainen umpimähkäinen riehuminen osoittaa sen, että et ole oikealla asialla.

        Mitäs tuo nyt oli?
        Kuka se lähimmäinen on, Nimi?
        Jos se olit sinä, väittäjä, niin ihan ensiksi kerro nimesi.
        Ja kuka on lausunut väärää todistusta, ja kenestä?
        Ja milloin?
        Mikä se oikea todistus on?
        Ja mikä se väärä, siis sisältö?

        Ja nyt ei käsitellä anonyymejä nettihahmoja,
        vaan oikeita ihmisiä.

        Sopii vastata!

        JK: Umpimähkään vihjailu on pimeyttä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs tuo nyt oli?
        Kuka se lähimmäinen on, Nimi?
        Jos se olit sinä, väittäjä, niin ihan ensiksi kerro nimesi.
        Ja kuka on lausunut väärää todistusta, ja kenestä?
        Ja milloin?
        Mikä se oikea todistus on?
        Ja mikä se väärä, siis sisältö?

        Ja nyt ei käsitellä anonyymejä nettihahmoja,
        vaan oikeita ihmisiä.

        Sopii vastata!

        JK: Umpimähkään vihjailu on pimeyttä.

        Irmeli vaan jaksaa 😁
        https://c.tenor.com/DpK648tetkoAAAAd/tenor.gif


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Irmeli vaan jaksaa 😁
        https://c.tenor.com/DpK648tetkoAAAAd/tenor.gif

        Anonyymi nikki henki on aivan väärässä paikassa, mitään Irmeliä ei ole muualla kuin hänen mielikuvissaan ja ... hm .... mutta pitäää sietää tuollaisia anonyymejä trolleja.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Jos helluntaiherätyksen, sen IsoKirjan ja kustannusliikkeen rahaliikenne kaikkinensa tutkittaisiin niin kuin tutkia pitää, olisi loppulukemat järkyttäviä!

      Pelkästään konferenssin rahaliikenne kautta vuosien täysin mututuntumalla ja kirjanpitoon sen verran, että hyvältä näyttää!

      Talkoolaiset tekevät ruoka-ja saunapalkalla, mutta sitten on eliitti, joka laskuttaa.

      Lähes 30 v sitten leirintää partio mies vanhalla mersulla, jossa oli vanha taksamittari, mikä raksutti herranpalvelijalle saldoa. Oli keskiviikko -ilta ja markka-aika, mittari näytti jo tuolloin yli 700 markkaa!!

      Ei kestä ihmisten silmissä, mutta Jumalan silmissä ei sitäkään!

      • Anonyymi

        Näin on. On noussut paljonkin tieto (ei juoruja) siitä, miten härskisti helluntailaiset johdot ovat huseeranneet. Johtohenkilöt juurikin. Mutta tyypilliseen tapaan asiat ovat hautautuneet mattojen alle.
        Kas kun tiedetään että helluntaipiireissä niinkuin monissakin uskonlahkoissa penkkiväki on opetettu nin KILTIKSI.... että uskikset ovat
        äänettömiä, hajuttomia, mauttomia, näkymättömiä.....?
        Eivät uskalla suutaan avata.
        Johdot uhkaavat heti "jumalan rangaistuksella"! ( Termi: älä koske herran voideltuun...)

        Mutta nyt?

        On aika, että Jumala vetää kaikki verhot pois, kulissit kaatuvat ja piilotetut hommat tulevat jopa kaiken kansan katseltaviksi? Miksi?
        JUmala on VALKEUDEN Jumala, eikä suojele perkeleellisiä pimeyden tekoja!


      • Anonyymi

        Talkootyöstäkin on lakipykälät. Suomen laki määrittää mikä on ilmaiseksi tehtävää talkootyötä ja mikä työntekoa, josta on maksettava palkka. Olen itse ollut tämänkin huijauksen uhri.

        "Herra maksaa teille sitten Taivaassa". Toivotaan näin, vaikka en tiedä, miksi juuri Herran pitäisi maksaa. Maksu kun olisi kuulunut tuon huijaripuljun saarnamiehen omiin velvollisuuksiin. Ainakaan minun Herrallani, Jeesuksella, ei ollut asian kanssa mitään tekemistä, vaikka näin tuolloin uskoin. Ihmisten vilpitöntä uskoa ja tyhmyyttä käytettiin törkeästi hyväksi.

        Huijarifirman vastuuton toiminta johti jopa useiden työntekijöiden pysyviin vammautumisiin ja erään talkoolaisen kuolemaan. Huijaripuljua ei käsittääkseni tuomittu oikeudessa. Oli ilm. tutut viranomaiset hoitamassa / ohjeistamassa asiaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Talkoot

        https://yle.fi/a/3-8129207 :

        ... >>”Talkootyön pitääkin olla sellaista, missä ei tarvita erityistä ammattitaitoa”
        Mikäli talkootyö vaatii ammattitaitoa, esimerkiksi putki- ja sähkömiestä, Savanderin mukaan kyse ei ole enää talkootyöstä.

        - Siitä saatava tulo on helpommin työtä tekevän henkilön omaa tuloa, eikä verotuksellisesti yhdistyksen tuloa, vaikka tulo yhdistykselle ohjattaisiinkin. Talkootyön pitääkin olla sellaista, missä ei tarvita erityistä ammattitaitoa tai ole muuta vaadetta olemassa.<<...

        https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/verot-ja-maksut/yhdistys-ja-saatio/talkootoiden-verotus/

        https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/tyottomyysturva/vapaaehtoistyota-tai-muuta-palkatonta-tyota-tekevan-tyottomyysturva

        https://tyosuojelu.fi/tyosuojelu-tyopaikalla/vapaaehtoistyo :

        ... >>Vapaaehtoistyöstä tehdään sopimus
        Vapaaehtoistyössä työntekijä ei ole tehnyt työnantajan kanssa työ- tai toimeksiantosopimusta, eikä ole virka- tai muussa palvelussuhteessa työnantajaan. Vapaaehtoistyöstä on kuitenkin oltava sopimus työnantajan ja vapaaehtoistyöntekijän kesken. Sopimus velvoittaa kumpaakin osapuolta huolehtimaan velvoitteistaan. Sopimuksen tulee olla henkilökohtainen ja se voidaan tehdä kirjallisesti tai suullisesti. Muussa tapauksessa vapaaehtoistyöntekijän työ jää työturvallisuuslain soveltamisalan ulkopuolelle.<<

        https://laki24.fi/tyvi-tyosuhde-tunnusmerkistooppi/
        *


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talkootyöstäkin on lakipykälät. Suomen laki määrittää mikä on ilmaiseksi tehtävää talkootyötä ja mikä työntekoa, josta on maksettava palkka. Olen itse ollut tämänkin huijauksen uhri.

        "Herra maksaa teille sitten Taivaassa". Toivotaan näin, vaikka en tiedä, miksi juuri Herran pitäisi maksaa. Maksu kun olisi kuulunut tuon huijaripuljun saarnamiehen omiin velvollisuuksiin. Ainakaan minun Herrallani, Jeesuksella, ei ollut asian kanssa mitään tekemistä, vaikka näin tuolloin uskoin. Ihmisten vilpitöntä uskoa ja tyhmyyttä käytettiin törkeästi hyväksi.

        Huijarifirman vastuuton toiminta johti jopa useiden työntekijöiden pysyviin vammautumisiin ja erään talkoolaisen kuolemaan. Huijaripuljua ei käsittääkseni tuomittu oikeudessa. Oli ilm. tutut viranomaiset hoitamassa / ohjeistamassa asiaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Talkoot

        https://yle.fi/a/3-8129207 :

        ... >>”Talkootyön pitääkin olla sellaista, missä ei tarvita erityistä ammattitaitoa”
        Mikäli talkootyö vaatii ammattitaitoa, esimerkiksi putki- ja sähkömiestä, Savanderin mukaan kyse ei ole enää talkootyöstä.

        - Siitä saatava tulo on helpommin työtä tekevän henkilön omaa tuloa, eikä verotuksellisesti yhdistyksen tuloa, vaikka tulo yhdistykselle ohjattaisiinkin. Talkootyön pitääkin olla sellaista, missä ei tarvita erityistä ammattitaitoa tai ole muuta vaadetta olemassa.<<...

        https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/verot-ja-maksut/yhdistys-ja-saatio/talkootoiden-verotus/

        https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/tyottomyysturva/vapaaehtoistyota-tai-muuta-palkatonta-tyota-tekevan-tyottomyysturva

        https://tyosuojelu.fi/tyosuojelu-tyopaikalla/vapaaehtoistyo :

        ... >>Vapaaehtoistyöstä tehdään sopimus
        Vapaaehtoistyössä työntekijä ei ole tehnyt työnantajan kanssa työ- tai toimeksiantosopimusta, eikä ole virka- tai muussa palvelussuhteessa työnantajaan. Vapaaehtoistyöstä on kuitenkin oltava sopimus työnantajan ja vapaaehtoistyöntekijän kesken. Sopimus velvoittaa kumpaakin osapuolta huolehtimaan velvoitteistaan. Sopimuksen tulee olla henkilökohtainen ja se voidaan tehdä kirjallisesti tai suullisesti. Muussa tapauksessa vapaaehtoistyöntekijän työ jää työturvallisuuslain soveltamisalan ulkopuolelle.<<

        https://laki24.fi/tyvi-tyosuhde-tunnusmerkistooppi/
        *

        Aikamedian agendat ova edelleenkin samaa lajia:

        Talkoilla tehdään, rahalla myydään!


        Nytkin koetetaan rekrytoida väkeä, ilmaiseen työhön. Käytetään hyväksi ihmisten resursseja ja hyväntahtoisuutta...

        https://aikamedia.fi/rekry/

        Hommiin haetaan… Talkooväkeä!
        Vapaaehtoisia äänikirjojen lukijoita
        Vapaaehtoisia podcastin tekijöitä
        Vapaaehtoisia editoijia ja e-kirjan tekijöitä

        Sitten: Nämä ilmaisella työvoimalla tehdyt tuotteet sitten myydään!
        Ilmaiseksi et pääse kuuntelemaan mitään. Ilmaisella työvoimalla tehtyä.
        Pitää maksaa…

        Opiskelija maksaa vain 7.90 kk….perhe 16,90 kk, perustilaus 99 e / vuosi!



        https://ajassa.fi/

        Valitse tilaus kuunnellaksesi äänikirjoja
        Opiskelija
        1 käyttäjä, Opiskelija tai varushenkilö
        7.90 €/kk

        Perhetilaus
        5 käyttäjää (max 2 aikuista + 3 alaikäistä lasta)
        16.90 €/kk
        Ei sitoutumisaikaa

        Perustilaus
        1 käyttäjä
        99 €/vuosi

        Eli? Toisten tekemillä tuotteilla, kirjat, musiikki, ym tehdään bisnestä!
        Sopii kysyä. Mitä rojalteja, korvauksia, ym maksetaan alkuperäisille kirjojen ja musiikin tuottajille?
        Maksetaanko tekijänoikeuskorvauksiin kuuluvia maksuja?
        Rahastusta? Kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talkootyöstäkin on lakipykälät. Suomen laki määrittää mikä on ilmaiseksi tehtävää talkootyötä ja mikä työntekoa, josta on maksettava palkka. Olen itse ollut tämänkin huijauksen uhri.

        "Herra maksaa teille sitten Taivaassa". Toivotaan näin, vaikka en tiedä, miksi juuri Herran pitäisi maksaa. Maksu kun olisi kuulunut tuon huijaripuljun saarnamiehen omiin velvollisuuksiin. Ainakaan minun Herrallani, Jeesuksella, ei ollut asian kanssa mitään tekemistä, vaikka näin tuolloin uskoin. Ihmisten vilpitöntä uskoa ja tyhmyyttä käytettiin törkeästi hyväksi.

        Huijarifirman vastuuton toiminta johti jopa useiden työntekijöiden pysyviin vammautumisiin ja erään talkoolaisen kuolemaan. Huijaripuljua ei käsittääkseni tuomittu oikeudessa. Oli ilm. tutut viranomaiset hoitamassa / ohjeistamassa asiaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Talkoot

        https://yle.fi/a/3-8129207 :

        ... >>”Talkootyön pitääkin olla sellaista, missä ei tarvita erityistä ammattitaitoa”
        Mikäli talkootyö vaatii ammattitaitoa, esimerkiksi putki- ja sähkömiestä, Savanderin mukaan kyse ei ole enää talkootyöstä.

        - Siitä saatava tulo on helpommin työtä tekevän henkilön omaa tuloa, eikä verotuksellisesti yhdistyksen tuloa, vaikka tulo yhdistykselle ohjattaisiinkin. Talkootyön pitääkin olla sellaista, missä ei tarvita erityistä ammattitaitoa tai ole muuta vaadetta olemassa.<<...

        https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/verot-ja-maksut/yhdistys-ja-saatio/talkootoiden-verotus/

        https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/tyottomyysturva/vapaaehtoistyota-tai-muuta-palkatonta-tyota-tekevan-tyottomyysturva

        https://tyosuojelu.fi/tyosuojelu-tyopaikalla/vapaaehtoistyo :

        ... >>Vapaaehtoistyöstä tehdään sopimus
        Vapaaehtoistyössä työntekijä ei ole tehnyt työnantajan kanssa työ- tai toimeksiantosopimusta, eikä ole virka- tai muussa palvelussuhteessa työnantajaan. Vapaaehtoistyöstä on kuitenkin oltava sopimus työnantajan ja vapaaehtoistyöntekijän kesken. Sopimus velvoittaa kumpaakin osapuolta huolehtimaan velvoitteistaan. Sopimuksen tulee olla henkilökohtainen ja se voidaan tehdä kirjallisesti tai suullisesti. Muussa tapauksessa vapaaehtoistyöntekijän työ jää työturvallisuuslain soveltamisalan ulkopuolelle.<<

        https://laki24.fi/tyvi-tyosuhde-tunnusmerkistooppi/
        *

        Tunnetaan helluntailaisen "vapaaehtoistyövoiman" käyttö! Vuosikymmenien ajalta.
        Siis?
        Talkootyötä tehtiin ( ja teetettiin) mm. konferesseissa.

        Kymmenet ja sadat vapaaehtoiset tekivät n. likaisen työn konferensseissa taannoin ja edelleenkin!

        Sanottiin, että "kyllä Herra maksaa"! (joo)
        Vedottiin, että kun tekee Herralle niin Hän siunaa....

        Ja moni teki, Herralle? Mutta myös bisnekselle?

        Kun konferessin plussat ja miinukset laskettiin?

        No, saivathan "talkoolaiset" ilmaisen ruoan, ja kenties patjan jossa nukkua?

        Entä ne konferenssin ekonomiset tulokset?

        Menivätkö ne. - ja miten ja mihin?

        Siinäpä sitä kysymystä.
        Jonka vastaukset vain Herra YKSIN tietää....


    • Anonyymi

      Niin pienen summan kuin 40t € takia en nostaisi asiaa oikeuteen. Voi tulla kalliiksi kun häviää. Ehkei Aikamedia siksi haekaan saataviaan oikeusteitse? Keneltä A hakee en ymmärtänyt sekavaa juttua.

      • Anonyymi

        Oikaisua kommentin tekstiin
        2024-04-09 11:37:00


        "Onko vaikea ymmärtää?
        Jos sinulle olisi tehty vääryyttä, ja vääryydellä hankittu - petollisesti noin 40-50 00 euroa omiin taskuihin?"

        Korjaus: kyseessä siis laskennallisesti 40 000 - 50 000 euroa, jonka kustajaja ( =Aikamedia vastuullinen) on hankkinut lainvastaisilla, jopa rikoksen näytön tasoisilla menettelyillä.

        Oikeudessa yleensä se häviää, jolla ei näyttöä väitteistään.
        Ja häväjä yleensä tuomitaan maksamaan sekä omat että vastapuolen oikeuskulut.

        Tässä tapauksessa oikeudellinen vastaaja, eli oikeushenkilö on Aikamedia Oy.


      • Anonyymi

        Niin pienen summan kuin 40t € takia en nostaisi asiaa oikeuteen.

        Kuka on oikeuteen nostanut, ja mistä syystä?

        Koeta pysyä ruodussa, äläkä rupea leikkimään juristia kun ei siihen resursseja!


    • Anonyymi

      Kyllä on joku rahan perään.

      • Anonyymi

        Katkeruutta ja kateutta se vaan on.


      • Anonyymi

        Kyllä. Siitä on näyttöä. Aikamedia osaa ja jaksaa!
        Oletko kateellinen tai katkera, jos et saa osinkoja?

        Aikamedia OY on yritys joka jakaa osinkoja.
        Viimeiset infot ovat, ettei osinkoja jaeta, vaan saatu liikevoitto käytetään edellisten tappiovuosien hyvitykseen.
        Kas kun Aikamedia Oy oli aika "pohjalla" muutama vuosi sitten.

        Luojan kiitos, ettei kaikki ole eksyneet tuon firman (harmaisiinkin) koukeroihin!


    • Anonyymi

      On turha yrittää vedota ammattirikollisten omaantuntoon. Peräti "kristilliseen uskoon!" Heillä ei ole, kumpaakaan.

      Voimme lukea kärsivän helluntai-rikosuhrin vuodatuksen, mutta mitään hyötyä tästä ei ole. Helluntailaiset eivät ole synnintuntoista joukkoa, vaan pitävät itseään synnittöminä. Peräti Jeesusta korkeampina (vaatii luetun ymmärtämistä). Eli = eivät ole aidosti ainakaan kristittyjä uskovia.

      Miksi siis vedota sellaiseen, mitä heissä ei ole?

      Jos annoit rahasi huijareille, no rahat meni. Mutta siitä on opittava: ettei enää jatkossa tue rikollisuutta, rikollista huijausliikettä, sen ammattirikollisia johtajia ja toimijoita. Muutoin on myös itse vastuussa rikollisten "saattamisesta kiusaukseen". On osallinen heidän synteihinsä.

      • Anonyymi

        Tämän ketjun aloittajalla ei ole mitään sellaista, että olisi vastuussa Aikamedian tekemistä väärinkäytöksistä. Tekijät ja tekojen uhrit eivät kuulu samaan asiaan.
        Kun ei ole mitään panostanut, rahoittanut, edistänyt Oy:n liiketoimintaa, miten voisi olla vastuussa.

        "On turha yrittää ved

        Kommenttia: Silloin kun joku taho, yritystaho mukaan lukien tunnnustautuu "kristityksi" ja mainostaa hengellistä tuotantoa, silloin juridinen lähtökohta on lähestyä sillä tasolla.

        Se on Jeesuksenkin ohje. Matt 18:15-17


    • Anonyymi

      Selvä tämä.

      Jumala on puuttunut ns. "kristilliseen" (?) bisnekseen.
      Mikä on kaava? 1 Piet 4:17-18.

    • Anonyymi

      On ilmeistä et aloitus on kuin Padoran lippaan avaus?
      Kun kansi on avattu, kuka voi hallita, mitä (kaikkea) sieltä nousee?

      Tässä tapauksessa: mitä kaikkea helluntailiikkeen väärinkäytöksistä esille nousee?
      Tarkoittaen siis, mitä päällepäsmäreiden harmaisiin touhuihin liittyy?
      - Sellaisten, jotka on aiottu pitää visusti pimeyden kellarissa?

      Mutta nyt? Pimeyden tekojen kellarin luukku on avattu!

      Ja mikä estäisi niitä likaisten haamujen hommia tulemasta päivänvaloon?'

      Kun Herra käskee.: AStukaa esille, tuomionne aika on tullut!
      1 Piet 4: 17-18!

      Iloitkaa te vanhurskaat, sorretut ja köyhät!
      Herra on ajanut teidän asianne...

    • Anonyymi

      Joo?
      On kuin tikku muurahaispesään?
      Ei kun isku käärmeiden luolaan...

    • Jäi edelleen epäselväksi, mitä aloittajaa haluaa, mitä hän vaatii ja keneltä?

      • Anonyymi

        Jos ei osaa lukea aloitusta, niin on aivan väärällä palstalla.. sorry!


      • Anonyymi

        Jos anonyymi nikki henki lukisi aloituksen uudelleen? Jo ei kertaus autat? Niin sitten voi pohtia, että... mitä...?



        Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle (06-04-2024)
        (Suomi24 helluntailaisuus: keskustele helluntailaisuudesta)


        Arvoisat Aikamedia OY:n hallituksen jäsenet; toimitusjohtaja!



        ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

        Näin lausui viisaudesta kuuluisa kuningas Salomo 3000 vuotta sitten. Mikä sitten on nyt se (eräs) ”määräaika”, joka koskee Aikamedian hallitusta? Sen käy selväksi tämän Avoimen kirjeen sisällöstä. (- Jonka lukemiseen ei tietenkään ole mitään pakkoa, eikä vastaustakaan vaadita!)

        Menettelykaava ja argumentit?


        Kuten Herramme Jeesus opetti, syntejä ja vääryyksiä koskevissa selvityksissä on oikeudenmukainen järjesty: ruohonjuuritasolta alkaen: (Matteus 18: 15-17)

        ”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahdenkesken; jos hän sinua kuulee, niin olet voittanut veljesi. ”

        ”Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla'.”

        ”Mutta jos hän ei kuule heitä, niin ilmoita seurakunnalle. Mutta jos hän ei seurakuntaakaan kuule, niin olkoon hän sinulle, niinkuin olisi pakana ja publikaani. ”

        Annetut mahdollisuudet korjaukseen 2022-2024


        Teille Aikamedia OY:n hallitus on annettu useita mahdollisuuksia ottaa vastuuta. Teille on tuotu selkeästi tietoon se taannoinen, erittäin vakava ja raskauttava väärinkäytös.

        Koska aikaa tapahtumasta oli kulunut, se törkeys nousi päivänvaloon vasta tammikuussa 2022. Teille annettiin heti mahdollisuus tarttua asianmukaiseen selvitykseen ja mahdolliseen korjaukseen lainvastaisten tekojen uhria kohtaan. Mitään pahoittelua, saati anteeksipyyntöä ei näkynyt. Asenteenne vääryyksien ja vahinkojen uhria kohtaan oli sen sijaan ala-arvoista. (= Mm. esitetty ”ehdotus” 6.2.2022)

        2022-2024

        Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. Asiallisesti, Aikamedia OY:n hallinnon tasolla?
        Uusi muistutus annettiin asiassa 2023. Joka info tehtiin tiettäväksi myös Helluntaikirkon johdolle ( Esko Matikainen). Ei reagointia. Vielä kolmannen kerran teille osoitettiin mahdollisuus esittää vapaaehtoisesti, virallinen kantanne ja lausumanne ko asiasta. Toimenpide-ja lausumapyyntö 14.2.2024, jossa (juridisen) tason argumentit ja todisteet (8) tapahtuneen vääryyden seikoista.


        Vaitiolo? Myöntymisen merkki vai hallinnollinen laiminlyönti?

        Teille annetut vapaaehtoiset selvitys-ja korjaustoimet eivät ole tulleet notaaratuiksi tahollanne, 2022-2024. Viimeisen määräajan päättymisestä on kulunut noin kuusi (6) viikkoa. Täten on katsottava että vaitiolonne puhuu omaa kieltään. Hyvän hallintotavan mukaisesti, jokin reagointi kuuluu normaaliin asiointiin? Lopputulema ja - päätelmä on, että teillä Aikamedia OY:n hallitus ei osoita edes alkeellisinta ”hyvän tavan mukaista” hallintoasiointia? Puhumattakaan siitä, mitä ja miten Jeesus ja apostolit opettivat toimimaan. ( Matt 18:15-17, 1 Tess 4:6)


        Onko Jumala unohtanut selvittämättömän vääryyden?

        Joskus vaitiolo ja vaikeneminen on paikallaan. Mutta ei aina. Teitä Aikamedia OY:n hallitus pyydetään muistamaan Raamatun ja Jumalan lahjomattomat seikat. Mitkään väärät teot, taikka niiden seuraukset eivät (loputtomasti) ”hautaudu historian hämäryyteen.” Ne eivät katoa ”avaruuden mustaan aukkoon” - vaikka niitä koettaisi vaikenemisen metodilla paeta. Syntien ja tekojen vastuusta ei voi päästä pakenemalla totuuksia. Se koskee MYÖS Aikamedia OY:n hallitusta, sekä Helluntaikirkon johtoa ( = jolle tämä väärinkäytösasia on infottu).

        Jumala ei ole unohtanut.
        ”Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.” ( Luukas 8:17)

        Jatkuu . .

        ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos anonyymi nikki henki lukisi aloituksen uudelleen? Jo ei kertaus autat? Niin sitten voi pohtia, että... mitä...?



        Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle (06-04-2024)
        (Suomi24 helluntailaisuus: keskustele helluntailaisuudesta)


        Arvoisat Aikamedia OY:n hallituksen jäsenet; toimitusjohtaja!



        ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

        Näin lausui viisaudesta kuuluisa kuningas Salomo 3000 vuotta sitten. Mikä sitten on nyt se (eräs) ”määräaika”, joka koskee Aikamedian hallitusta? Sen käy selväksi tämän Avoimen kirjeen sisällöstä. (- Jonka lukemiseen ei tietenkään ole mitään pakkoa, eikä vastaustakaan vaadita!)

        Menettelykaava ja argumentit?


        Kuten Herramme Jeesus opetti, syntejä ja vääryyksiä koskevissa selvityksissä on oikeudenmukainen järjesty: ruohonjuuritasolta alkaen: (Matteus 18: 15-17)

        ”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahdenkesken; jos hän sinua kuulee, niin olet voittanut veljesi. ”

        ”Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla'.”

        ”Mutta jos hän ei kuule heitä, niin ilmoita seurakunnalle. Mutta jos hän ei seurakuntaakaan kuule, niin olkoon hän sinulle, niinkuin olisi pakana ja publikaani. ”

        Annetut mahdollisuudet korjaukseen 2022-2024


        Teille Aikamedia OY:n hallitus on annettu useita mahdollisuuksia ottaa vastuuta. Teille on tuotu selkeästi tietoon se taannoinen, erittäin vakava ja raskauttava väärinkäytös.

        Koska aikaa tapahtumasta oli kulunut, se törkeys nousi päivänvaloon vasta tammikuussa 2022. Teille annettiin heti mahdollisuus tarttua asianmukaiseen selvitykseen ja mahdolliseen korjaukseen lainvastaisten tekojen uhria kohtaan. Mitään pahoittelua, saati anteeksipyyntöä ei näkynyt. Asenteenne vääryyksien ja vahinkojen uhria kohtaan oli sen sijaan ala-arvoista. (= Mm. esitetty ”ehdotus” 6.2.2022)

        2022-2024

        Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. Asiallisesti, Aikamedia OY:n hallinnon tasolla?
        Uusi muistutus annettiin asiassa 2023. Joka info tehtiin tiettäväksi myös Helluntaikirkon johdolle ( Esko Matikainen). Ei reagointia. Vielä kolmannen kerran teille osoitettiin mahdollisuus esittää vapaaehtoisesti, virallinen kantanne ja lausumanne ko asiasta. Toimenpide-ja lausumapyyntö 14.2.2024, jossa (juridisen) tason argumentit ja todisteet (8) tapahtuneen vääryyden seikoista.


        Vaitiolo? Myöntymisen merkki vai hallinnollinen laiminlyönti?

        Teille annetut vapaaehtoiset selvitys-ja korjaustoimet eivät ole tulleet notaaratuiksi tahollanne, 2022-2024. Viimeisen määräajan päättymisestä on kulunut noin kuusi (6) viikkoa. Täten on katsottava että vaitiolonne puhuu omaa kieltään. Hyvän hallintotavan mukaisesti, jokin reagointi kuuluu normaaliin asiointiin? Lopputulema ja - päätelmä on, että teillä Aikamedia OY:n hallitus ei osoita edes alkeellisinta ”hyvän tavan mukaista” hallintoasiointia? Puhumattakaan siitä, mitä ja miten Jeesus ja apostolit opettivat toimimaan. ( Matt 18:15-17, 1 Tess 4:6)


        Onko Jumala unohtanut selvittämättömän vääryyden?

        Joskus vaitiolo ja vaikeneminen on paikallaan. Mutta ei aina. Teitä Aikamedia OY:n hallitus pyydetään muistamaan Raamatun ja Jumalan lahjomattomat seikat. Mitkään väärät teot, taikka niiden seuraukset eivät (loputtomasti) ”hautaudu historian hämäryyteen.” Ne eivät katoa ”avaruuden mustaan aukkoon” - vaikka niitä koettaisi vaikenemisen metodilla paeta. Syntien ja tekojen vastuusta ei voi päästä pakenemalla totuuksia. Se koskee MYÖS Aikamedia OY:n hallitusta, sekä Helluntaikirkon johtoa ( = jolle tämä väärinkäytösasia on infottu).

        Jumala ei ole unohtanut.
        ”Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.” ( Luukas 8:17)

        Jatkuu . .

        ?

        (kertausta anonyymi nikki " hengelle."..)


        Aloitukseen jatkoa.. Avoin Kirje Aikamedia OY:lle


        Salatut teot ja vääryydet?

        On täysi argumentoitu syy olettaa, ettei se vääryys, joka tässä kirjelmässä on tapetilla, ole suinkaan ainoa lajissaan? Kenties vain eräs kuin jäävuoren huippu?
        ”Joka vähässä on väärä, on paljossakin väärä”. (Luukas 16:10)

        Tämä selvitystä vailla oleva vääryys ei ole kuitenkaan kuin ”nakkivarkaus”? Tapauksessa on todistettavissa useiden Lakien rikkomus. Sekä yhteiskunann että Jumalan valtakunnan raameissa. Tekoja voi luonnehtia näytetysti raskauttaviksi.

        Kun oikeusvaltion järjestelmä voi saattaa vastuuseen varkaudesta, varastetun tavaran myynnistä, tuotevarkaudesta, toisen omaisuuden hyväksikäytöstä?
        - Niin kuvitteliko joku, ettei Jumala piittaisi siitä, että Hänen nimissään sorretaan ja tallataan maahan jonkun Hänen palvelijansa asiaa, oikeuksia ja omaisuutta?

        Hyötyminen toisen (uskovan omiasuuden) kustannuksella?

        ”..ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.”

        "Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne.” (1 Tess 4:6)

        Teillä Aikamedia OY:n hallituksella on ollut ( ja on toki edelleenkin) vapaa mahdollisuus tarttua ongelmaan, joka teille on selkeästi tuotu tiettäväksi.

        Miten luulette asian etenevän, jos jatkatte linjaanne, ja kuvittelette että vaikenemisellanne asia ratkeaa? On todettava että (tässä tapauksessa) sellainen toivominen on täysin turhaa illuusiota. Asian tulee ratkaisu, tahdoittepa taikka ette?

        Teille on 14.2.2024 toimitetussa asiakirjassa kerrottu, mikä on seuraava foorumi, jossa tehtyä vääryyttä selvitetään. Sekä, viime kädessä Jumalan suvereeni ratkaisupöytä odottaa teitä. Hän ei ummista katsettaan sen tason vääryyksiltä, joista tässä tapauksessa on kysymys. Jumala on oikeuden Jumala.

        Jos joku varastaa toiselta (uskovalta) vaikkapa jonkun työvälineen ja käyttää sitä ahneudessaan saadakseen taloudellista hyötyä? Mitä siitä?

        Mutta KUN kristilliseksi mainostava kustannusliike tekee bisnestä siten, että hyötykäyttöön on luvattomasti otettu uskovalle kuuluvaa omaisuutta? Ja saatu hyöty on ollut yli 40 000 euron tasoa – jopa enemmänkin?

        (Kysymys on kuitenkin primääristi tehdyn vääryyden ja synnin selvityksestä.)


        LOPUKSI

        Miksi siis tämä Avoin kirje? Syyt ja seikat käyvät kyllä esille sisällöstä. Onhan näet niin, että mitä visummin koetetaan jotakuta asiaa lakaista maton alle, piilottaa komeroihin, kulissien taakse?- Sen vahvemmin ne saattavat nousta kuin komeetat esille. . .

        ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

        Nyt oli ja on tämä ”määräaika” jossa asia tällä julkisuustasolla. Vastuuta kirjoituksesta kantaen.

        Koska Aikamedia OY soveltaa toiminnassaan yhteiskunnassa säädettyja lakeja, on perusteltu seikka tuoda myös julki niitä velvoitteita, jotka liittyvät julkiseen toimintaan. Samalla julkisuuden tasolla.

        Joka käyttää valtaa, sillä on myös vastuu. (Tämä Avoin kirje siksi, ettei mitään noteerausta ja reagointia ole toimitettu suoran yhteydenpidon tasolla..)

        Huomautus! Tämän Avoimen kirjeen sisällössä ei ole rikottu minkään lain säädöksiä, ei maallisen eikä taivaan valtakunnan ohjeistusta. Tämä ei ole kunnianloukkaus, taikka herjaaminen, panettelu, eikä mustamaalaus. Todisteet tapahtumista ovat enemmän kuin runsaat. Aikamedia OY:n hallitus on kaiken materiaalin saanut. Julkista toimintaa on oikeus julkisesti arvioida.


        Huhtikuun 6. päivänä 2024

        Maijaliisa Hiekkanen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        (kertausta anonyymi nikki " hengelle."..)


        Aloitukseen jatkoa.. Avoin Kirje Aikamedia OY:lle


        Salatut teot ja vääryydet?

        On täysi argumentoitu syy olettaa, ettei se vääryys, joka tässä kirjelmässä on tapetilla, ole suinkaan ainoa lajissaan? Kenties vain eräs kuin jäävuoren huippu?
        ”Joka vähässä on väärä, on paljossakin väärä”. (Luukas 16:10)

        Tämä selvitystä vailla oleva vääryys ei ole kuitenkaan kuin ”nakkivarkaus”? Tapauksessa on todistettavissa useiden Lakien rikkomus. Sekä yhteiskunann että Jumalan valtakunnan raameissa. Tekoja voi luonnehtia näytetysti raskauttaviksi.

        Kun oikeusvaltion järjestelmä voi saattaa vastuuseen varkaudesta, varastetun tavaran myynnistä, tuotevarkaudesta, toisen omaisuuden hyväksikäytöstä?
        - Niin kuvitteliko joku, ettei Jumala piittaisi siitä, että Hänen nimissään sorretaan ja tallataan maahan jonkun Hänen palvelijansa asiaa, oikeuksia ja omaisuutta?

        Hyötyminen toisen (uskovan omiasuuden) kustannuksella?

        ”..ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.”

        "Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne.” (1 Tess 4:6)

        Teillä Aikamedia OY:n hallituksella on ollut ( ja on toki edelleenkin) vapaa mahdollisuus tarttua ongelmaan, joka teille on selkeästi tuotu tiettäväksi.

        Miten luulette asian etenevän, jos jatkatte linjaanne, ja kuvittelette että vaikenemisellanne asia ratkeaa? On todettava että (tässä tapauksessa) sellainen toivominen on täysin turhaa illuusiota. Asian tulee ratkaisu, tahdoittepa taikka ette?

        Teille on 14.2.2024 toimitetussa asiakirjassa kerrottu, mikä on seuraava foorumi, jossa tehtyä vääryyttä selvitetään. Sekä, viime kädessä Jumalan suvereeni ratkaisupöytä odottaa teitä. Hän ei ummista katsettaan sen tason vääryyksiltä, joista tässä tapauksessa on kysymys. Jumala on oikeuden Jumala.

        Jos joku varastaa toiselta (uskovalta) vaikkapa jonkun työvälineen ja käyttää sitä ahneudessaan saadakseen taloudellista hyötyä? Mitä siitä?

        Mutta KUN kristilliseksi mainostava kustannusliike tekee bisnestä siten, että hyötykäyttöön on luvattomasti otettu uskovalle kuuluvaa omaisuutta? Ja saatu hyöty on ollut yli 40 000 euron tasoa – jopa enemmänkin?

        (Kysymys on kuitenkin primääristi tehdyn vääryyden ja synnin selvityksestä.)


        LOPUKSI

        Miksi siis tämä Avoin kirje? Syyt ja seikat käyvät kyllä esille sisällöstä. Onhan näet niin, että mitä visummin koetetaan jotakuta asiaa lakaista maton alle, piilottaa komeroihin, kulissien taakse?- Sen vahvemmin ne saattavat nousta kuin komeetat esille. . .

        ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

        Nyt oli ja on tämä ”määräaika” jossa asia tällä julkisuustasolla. Vastuuta kirjoituksesta kantaen.

        Koska Aikamedia OY soveltaa toiminnassaan yhteiskunnassa säädettyja lakeja, on perusteltu seikka tuoda myös julki niitä velvoitteita, jotka liittyvät julkiseen toimintaan. Samalla julkisuuden tasolla.

        Joka käyttää valtaa, sillä on myös vastuu. (Tämä Avoin kirje siksi, ettei mitään noteerausta ja reagointia ole toimitettu suoran yhteydenpidon tasolla..)

        Huomautus! Tämän Avoimen kirjeen sisällössä ei ole rikottu minkään lain säädöksiä, ei maallisen eikä taivaan valtakunnan ohjeistusta. Tämä ei ole kunnianloukkaus, taikka herjaaminen, panettelu, eikä mustamaalaus. Todisteet tapahtumista ovat enemmän kuin runsaat. Aikamedia OY:n hallitus on kaiken materiaalin saanut. Julkista toimintaa on oikeus julkisesti arvioida.


        Huhtikuun 6. päivänä 2024

        Maijaliisa Hiekkanen

        Oletkohan sinä nyt väärällä foorumilla?
        Tämä on KESKUSTELUFOORUMI, eikä mikään oikeuslaitos.
        Jos sinua on kohdeltu väärin, niin tee ilmoitus poliisille.

        Ei AikaMedia Oy seuraa tätä palstaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        (kertausta anonyymi nikki " hengelle."..)


        Aloitukseen jatkoa.. Avoin Kirje Aikamedia OY:lle


        Salatut teot ja vääryydet?

        On täysi argumentoitu syy olettaa, ettei se vääryys, joka tässä kirjelmässä on tapetilla, ole suinkaan ainoa lajissaan? Kenties vain eräs kuin jäävuoren huippu?
        ”Joka vähässä on väärä, on paljossakin väärä”. (Luukas 16:10)

        Tämä selvitystä vailla oleva vääryys ei ole kuitenkaan kuin ”nakkivarkaus”? Tapauksessa on todistettavissa useiden Lakien rikkomus. Sekä yhteiskunann että Jumalan valtakunnan raameissa. Tekoja voi luonnehtia näytetysti raskauttaviksi.

        Kun oikeusvaltion järjestelmä voi saattaa vastuuseen varkaudesta, varastetun tavaran myynnistä, tuotevarkaudesta, toisen omaisuuden hyväksikäytöstä?
        - Niin kuvitteliko joku, ettei Jumala piittaisi siitä, että Hänen nimissään sorretaan ja tallataan maahan jonkun Hänen palvelijansa asiaa, oikeuksia ja omaisuutta?

        Hyötyminen toisen (uskovan omiasuuden) kustannuksella?

        ”..ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.”

        "Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne.” (1 Tess 4:6)

        Teillä Aikamedia OY:n hallituksella on ollut ( ja on toki edelleenkin) vapaa mahdollisuus tarttua ongelmaan, joka teille on selkeästi tuotu tiettäväksi.

        Miten luulette asian etenevän, jos jatkatte linjaanne, ja kuvittelette että vaikenemisellanne asia ratkeaa? On todettava että (tässä tapauksessa) sellainen toivominen on täysin turhaa illuusiota. Asian tulee ratkaisu, tahdoittepa taikka ette?

        Teille on 14.2.2024 toimitetussa asiakirjassa kerrottu, mikä on seuraava foorumi, jossa tehtyä vääryyttä selvitetään. Sekä, viime kädessä Jumalan suvereeni ratkaisupöytä odottaa teitä. Hän ei ummista katsettaan sen tason vääryyksiltä, joista tässä tapauksessa on kysymys. Jumala on oikeuden Jumala.

        Jos joku varastaa toiselta (uskovalta) vaikkapa jonkun työvälineen ja käyttää sitä ahneudessaan saadakseen taloudellista hyötyä? Mitä siitä?

        Mutta KUN kristilliseksi mainostava kustannusliike tekee bisnestä siten, että hyötykäyttöön on luvattomasti otettu uskovalle kuuluvaa omaisuutta? Ja saatu hyöty on ollut yli 40 000 euron tasoa – jopa enemmänkin?

        (Kysymys on kuitenkin primääristi tehdyn vääryyden ja synnin selvityksestä.)


        LOPUKSI

        Miksi siis tämä Avoin kirje? Syyt ja seikat käyvät kyllä esille sisällöstä. Onhan näet niin, että mitä visummin koetetaan jotakuta asiaa lakaista maton alle, piilottaa komeroihin, kulissien taakse?- Sen vahvemmin ne saattavat nousta kuin komeetat esille. . .

        ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

        Nyt oli ja on tämä ”määräaika” jossa asia tällä julkisuustasolla. Vastuuta kirjoituksesta kantaen.

        Koska Aikamedia OY soveltaa toiminnassaan yhteiskunnassa säädettyja lakeja, on perusteltu seikka tuoda myös julki niitä velvoitteita, jotka liittyvät julkiseen toimintaan. Samalla julkisuuden tasolla.

        Joka käyttää valtaa, sillä on myös vastuu. (Tämä Avoin kirje siksi, ettei mitään noteerausta ja reagointia ole toimitettu suoran yhteydenpidon tasolla..)

        Huomautus! Tämän Avoimen kirjeen sisällössä ei ole rikottu minkään lain säädöksiä, ei maallisen eikä taivaan valtakunnan ohjeistusta. Tämä ei ole kunnianloukkaus, taikka herjaaminen, panettelu, eikä mustamaalaus. Todisteet tapahtumista ovat enemmän kuin runsaat. Aikamedia OY:n hallitus on kaiken materiaalin saanut. Julkista toimintaa on oikeus julkisesti arvioida.


        Huhtikuun 6. päivänä 2024

        Maijaliisa Hiekkanen

        Maijaliisa Hiekkanen on hyvä ja kertoo tässä, mistä konkreettisesti on kysymys. Onko AikaMedia Oy käyttänyt hänen laulutekstejään omissa lähetyksissä, julkaissut niitä YouTube-palvelussa tai jossain muussa muodossa, sovittanut hänen tekemiä kappaleitaan vai mitä?

        Jos Maijaliisa Hiekkanen kokee, että hänen tekijänoikeuksiaan on tavalla tai toisella loukattu, hän voi ottaa yhteyttä Teoston asiantuntijoihin ja viedä keissiä sitä kautta eteenpäin. Tämä Suomi24 keskustelupalsta ei aivan sovellu oikeusprosessien ym. käymiseen.

        https://www.teosto.fi/usein-kysyttya/#onko-musiikillani-tekijanoikeus-vaikka-en-ole-teoston-asiakas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkohan sinä nyt väärällä foorumilla?
        Tämä on KESKUSTELUFOORUMI, eikä mikään oikeuslaitos.
        Jos sinua on kohdeltu väärin, niin tee ilmoitus poliisille.

        Ei AikaMedia Oy seuraa tätä palstaa.

        Kommenttia:

        1) Tämä on Suomi24 kategorioissa määritetty: Keskustele helluntailasiuudesta?
        Kyllä.

        2) Aikamedia oy on julkisesti helluntailiikettä edustava taho? Kyllä.

        3) Mitään argumenttia, juridista tai muuta estettä ei ole keskustella aikamedia-nimisen helluntailaisuuden asiasta? Ei ole.

        4) Tässä keskustelusse on tällä hetkellä 131 kommenttia; kirjoitusta. Kyllä.

        5) Kyseessä on täysin Suomi24 sääntöjen puitteissa oleva asia? Kyllä.

        6) Tämä keskustelu ei ole oikeuslaitoksen asiaa? Ei ole.

        7) Tämä aloitus ja keskustelu on lainmukaisen sananvapauden asiaa? Kyllä.

        8) Julkinen Avoin Kirje ei ole missään laissa kielletty? Ei ole.

        9) Aikamedian ei tarvitse seuratat tätä palstaa? Ei.

        10 ) Aikemadia saa seurata tätä palstaa? Kyllä.

        11) Aikamedia tai kukaan palstan käyttäjä ei vo käskyttää toista kirjoittajaa pois? Ei.


        Kertaus:

        Tämä on Suomi24 palsta: Keskustele helluntailaisuudesta? Kyllä.

        Jos joku ei halua olla keskustelussa mukana, osallistumispakkoa ei ole!!
        Mutta, mitään kompetenssia ei kenelläkään ole, käskeä ketään sinne taikka tänne...

        smile:))


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Maijaliisa Hiekkanen on hyvä ja kertoo tässä, mistä konkreettisesti on kysymys. Onko AikaMedia Oy käyttänyt hänen laulutekstejään omissa lähetyksissä, julkaissut niitä YouTube-palvelussa tai jossain muussa muodossa, sovittanut hänen tekemiä kappaleitaan vai mitä?

        Jos Maijaliisa Hiekkanen kokee, että hänen tekijänoikeuksiaan on tavalla tai toisella loukattu, hän voi ottaa yhteyttä Teoston asiantuntijoihin ja viedä keissiä sitä kautta eteenpäin. Tämä Suomi24 keskustelupalsta ei aivan sovellu oikeusprosessien ym. käymiseen.

        https://www.teosto.fi/usein-kysyttya/#onko-musiikillani-tekijanoikeus-vaikka-en-ole-teoston-asiakas

        Pientä infoa ja opastusta tietämättömille. . . ( mm. anonyymi nikki henki)


        Tämän palstan aloitus on Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle.

        Anonyymi nikki henki on täysin väärä ja sivullinen taho tässä asiassa. Häneltä ei ole pyydetty minkään lajin apua ja konsultaatiota. On absurdia tarjoutua joksikin "konsultiksi"...

        Hänellä ole mitään juridisia tai muita edellytyksiä neuvoa (tässä asiassa) itseään pätevämpää tahoa. Kaikki tarpeellinen info ja tieto tulee ammattilakimiesten IPR-erityispalveluista. Aloittaja osaa ja hallitsee asiansa, kymmenien vuosien praktisen kokemuksen tasolla, musiikintekijän ammattilaisena yli 50 vuotta.


        Syystä, anonyymi nikki henki ei tässä paikassa ole edes oikeutettu saamaan mitään vastauksia uteluihinsa. Ei pidä sekaantua sellaiseen joka ei kuulu oikeuksiin.

        Koska- (kuten henki itse lausuu) ”tämä paikka ei sovellu oikeusprosessien käymiseen.”
        Oikeusprosesseissa kysytään, ja siellä vastataan. Mutta nikki henki ei kuulu vähimmässäkään määrin niihin tahoihin, jotka voisivat kysyä – ja jolle pitäisi vastata.
        Suutari pysyköön lestissään.

        Mutta keskustelu voi jatkua muilta osin vapaana...

        Be well!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkohan sinä nyt väärällä foorumilla?
        Tämä on KESKUSTELUFOORUMI, eikä mikään oikeuslaitos.
        Jos sinua on kohdeltu väärin, niin tee ilmoitus poliisille.

        Ei AikaMedia Oy seuraa tätä palstaa.

        Oletko sinä itse väärällä foorumilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkohan sinä nyt väärällä foorumilla?
        Tämä on KESKUSTELUFOORUMI, eikä mikään oikeuslaitos.
        Jos sinua on kohdeltu väärin, niin tee ilmoitus poliisille.

        Ei AikaMedia Oy seuraa tätä palstaa.

        Mikä nyt mättää?
        Aikoinaan paljon kirjoitettiin Päivi Räsäsen asiassa, ja Raamattuasiassa sen yhteydessä, näilläkin Suomi24 palstoilla. Keskusteltiin. Ennen virallista oikeusprosessia.

        Käytiin nettikäräjiä. Omatekoisia syyttäjiä oli pilvin pimein, jotka tietämättä pistettäkään lakien säädökistä taikka lainmukaisesta oikeusprosessista.

        Omtekoisia "tuomareita" oli sitäkin enemmän. Pukuteltiin tuomiota mennen tullen!

        Kukaan ei juuri sanonut että suom24 palstat eivät ole oikeuslaitos! (Niin kuin ei olekaan!)

        Keskusteltiin, väiteltiin...

        Koettakaapa nyt ottaa pakkia.

        Sivullisten ei pidä ruveta "nettikäräjiä" käymään aloituksen asiassa.

        Kun aloittaja osaa erottaa sen,'
        a) mikä on nettikeskustelun idea ja raamit, ja
        b) mikä kuuluu lainmukaisen oikeusprosessin sisältöön, niin

        - lopettakaa kaikki asiattomat puheet. Kiitos.

        Aloituksen sisältö on osoitettu Aikamedia OY:n hallitukselle.

        Aloituksessa ei pyydetä konsultointia asiassa, palstan käyttäjiltä. Eikä sitä tarvita.

        Se ei tarkoita, etteikö yhdenvertainen sananvapaus ja mielipiteen vapaus muutoin voisi toimia? Siltä osin mitä aloituksen aihepiiriin liittyy.

        (ja vilkas keskustelu onkin noussut)

        Älkää leikkikö syyttäjää, salapoliisia, ei-legaalia tuomaria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko sinä itse väärällä foorumilla?

        Lapsellinen kommentti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapsellinen kommentti.

        Ei lapsellinen vaan ihan asiaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pientä infoa ja opastusta tietämättömille. . . ( mm. anonyymi nikki henki)


        Tämän palstan aloitus on Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle.

        Anonyymi nikki henki on täysin väärä ja sivullinen taho tässä asiassa. Häneltä ei ole pyydetty minkään lajin apua ja konsultaatiota. On absurdia tarjoutua joksikin "konsultiksi"...

        Hänellä ole mitään juridisia tai muita edellytyksiä neuvoa (tässä asiassa) itseään pätevämpää tahoa. Kaikki tarpeellinen info ja tieto tulee ammattilakimiesten IPR-erityispalveluista. Aloittaja osaa ja hallitsee asiansa, kymmenien vuosien praktisen kokemuksen tasolla, musiikintekijän ammattilaisena yli 50 vuotta.


        Syystä, anonyymi nikki henki ei tässä paikassa ole edes oikeutettu saamaan mitään vastauksia uteluihinsa. Ei pidä sekaantua sellaiseen joka ei kuulu oikeuksiin.

        Koska- (kuten henki itse lausuu) ”tämä paikka ei sovellu oikeusprosessien käymiseen.”
        Oikeusprosesseissa kysytään, ja siellä vastataan. Mutta nikki henki ei kuulu vähimmässäkään määrin niihin tahoihin, jotka voisivat kysyä – ja jolle pitäisi vastata.
        Suutari pysyköön lestissään.

        Mutta keskustelu voi jatkua muilta osin vapaana...

        Be well!

        Nim. Henki antoi sulle fiksun neuvon mut jos luulet pärjääväsi omillas niin siitä vain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nim. Henki antoi sulle fiksun neuvon mut jos luulet pärjääväsi omillas niin siitä vain.

        Anonyymi nikki henki ei nauti sen tason asiantuntemusta, uskottavuutta, tai luotettavuutta, että itse vaikeat asiansa osaava ja hallitseva noteeraisi anonyymin nettitrollin esityksiä. Aloittaja kun ei ole noviisi, mitä oikeus-ja hallintoasoiden praktiseen tasoon tulee!

        Kun nikki henki 7.4. 2024 nimittelee tämä ketjun aloittajaa ”huijariksi”! Niin siitä voi todeta, millä tasolal hän liikkuu. Miten kukaan järkevä ihminen voisi ottaa ”konsultaatiota” tyypiltä, joka...hm- olkoon sanomatta.. Anonyymi nettikirjoittaja? Joo….

        Viimeisin keskustelupalaveri rautaisen ammattilakimiehen kanssa (10.4.2024) sen sijaan nosti asiassa relevantteja faktoja.

        On toiset, jotka osaa ja nauttii luottamusta. Sitten jonon toisessa päässä ne, jotka….

        Henki
        2024-04-07 20:55:21

        ”Näkee selvästi, että käytät huijareille tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.”


      • Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi nikki henki ei nauti sen tason asiantuntemusta, uskottavuutta, tai luotettavuutta, että itse vaikeat asiansa osaava ja hallitseva noteeraisi anonyymin nettitrollin esityksiä. Aloittaja kun ei ole noviisi, mitä oikeus-ja hallintoasoiden praktiseen tasoon tulee!

        Kun nikki henki 7.4. 2024 nimittelee tämä ketjun aloittajaa ”huijariksi”! Niin siitä voi todeta, millä tasolal hän liikkuu. Miten kukaan järkevä ihminen voisi ottaa ”konsultaatiota” tyypiltä, joka...hm- olkoon sanomatta.. Anonyymi nettikirjoittaja? Joo….

        Viimeisin keskustelupalaveri rautaisen ammattilakimiehen kanssa (10.4.2024) sen sijaan nosti asiassa relevantteja faktoja.

        On toiset, jotka osaa ja nauttii luottamusta. Sitten jonon toisessa päässä ne, jotka….

        Henki
        2024-04-07 20:55:21

        ”Näkee selvästi, että käytät huijareille tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.”

        Edellisen kommentin kirjoittaja on siinä mielessä huijari, että rakentavan keskustelun sijaan hän laittaa linkkejä maksullisiin tuotteisiin.

        Ensinnäkin, palvelussa (Suomi24) ei saa markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa. Toiseksi, hän ei ole kiinnostunut rakentavasta keskustelusta, vaan haluaa saada taloudellista hyötyä. Kolmaneksi, Herraa palvellaan pyyteettömästi, puhtaasta sydämestä: "Joka rakastaa rahaa, ei saa rahaa kylläksensä, eikä voittoa se, joka rakastaa tavaran paljoutta." (Saarn. 5:9).


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Edellisen kommentin kirjoittaja on siinä mielessä huijari, että rakentavan keskustelun sijaan hän laittaa linkkejä maksullisiin tuotteisiin.

        Ensinnäkin, palvelussa (Suomi24) ei saa markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa. Toiseksi, hän ei ole kiinnostunut rakentavasta keskustelusta, vaan haluaa saada taloudellista hyötyä. Kolmaneksi, Herraa palvellaan pyyteettömästi, puhtaasta sydämestä: "Joka rakastaa rahaa, ei saa rahaa kylläksensä, eikä voittoa se, joka rakastaa tavaran paljoutta." (Saarn. 5:9).

        Anonyymi nikki henki kirjoittaa läpiä päähänsä. Palataan aiheeseen,
        ja perättömiin väitteisiinsä ja julkisiin valheisiin!


    • Anonyymi

      Siis kuka tässä haluaa keneltä mitä?

      • Anonyymi

        Siis tässä? Mitä? keneltä? Kuka kysyy... onko nälkä?


    • Anonyymi

      Aloitus on Avoin kirje.
      Osoitettu tietylle taholle.
      Infon luonteisesti.
      Ei vaatimuksia, ei vastauspyyntöä (mutta toki oikeus reagoida julkiseen esitykseen.)
      Ei edusta mitään "oikeusprosessiin" verrattavaa.
      Info mikä info!

      Sivullisten ei pidä liiaksi tarttua.
      Näytelmiä sopii katsella.

    • Anonyymi

      Kovasti on mohitahoinen keskustelu.

      • Anonyymi

        Niin on. Kukin on voinut esittää mielipiteensä ja kaikkea muuta.'.Sellaista on pidettävä hyvänä keskusteluna. Kukin tuo esille jopa uuttakin, ja tuttua asiaa.


    • Anonyymi

      Pitäähän sinun toki oikeutta saada, jos on laitettu ilmaiseksi julkaisemaan teoksia ja sitten tämä mikä lie uskontomedia vie rahat kaikesta, eikä maksa sinulle korvauksia, ymmärtää sen jos tulee petetty olo. Kuitenkin täältä et saa sitä oikeutta, että sitä pitää hakea eri teitä, täällä tuskin ketään kiinnostaa kertomasi asiat loppuviimein.

      Lightning

      • Anonyymi

        Hyvä Lightning!

        Ymmärät näköjään tilanteen? Etkä ryhdy aloittajaa "huijariksi" herjaamaan.

        Oikeutta?

        Joskus tässä maailmassa saa oikeutta, usein ei! Sen jokainen kai tietää?

        Toiseksi: on ajallinen oikeus, maallinen taso. On myös Jumalan oikeus.

        Joskus on niin, että vaikka syntiset väärintekijät eivät suostu oikeutta toteuttamaan...
        Niin onko se este, ettei Juma voisi oikeutta toimittaa? Jopa perfecto?

        Aloittajalla ei ole ollut "petetty olo" enää pitkään aikaan. Se on ohitettu.

        Kirjoitat: "Kuitenkin täältä et saa sitä oikeutta, että sitä pitää hakea eri teitä".

        Kommenttia:

        Miksi kuvittelet, että aloittajana täältä jotakin "oikeutta" hakisin? Täysin väärä oletus.

        Ja miksi kuvittelet ettei ole tieto-taitoa ja vahvaa taustaa etsiä oikeutta siten kuten lait ja
        säädökset lausuvat?

        Nuo oletukset ova aivan tarpeettomia.

        Kirjoitat: " täällä tuskin ketään kiinnostaa kertomasi asiat loppuviimein."

        Kommenttia:
        Tämä keissi nyt ainakin joitakin kiinnostaa? Vajaassa viikosss 722 sivulatausta. 146 kommenttia. Joten? Ei huoli kirjoittaa mitä sattuu?

        Kiinnostusta on osoitettu. Jopa monet osaamattomat ovat ryhtyneet "konsultoimaan" keittiöjuristin praktiikassa. Ja muuta kaikenlaista.

        Mutta hyvä Lighting!

        Älä loukkaannu, vaikka sinunkin kirjoituksesti siirtyy datasiirtojen kalmistoon.
        Jos oikeasti ymmärrät, ymmärtäisit ja tietäisit tämän aloituksen keissin ytimet ja faktat, ei ryhtyisi siihen jengiin, joka koetta vähätellä, syyllistää, kääntä asiat nurinperin. Kuin taikurin tempuilla! Koettavat leipoa törkeiden laittomuuksien uhrin roolia "rahananeeksi" peluriksi ja huijariksi! Ja?

        Ummistavat silmänsä siltä, että lakien säädösten alainen kustannusliike kirjaimellisesti "varasti ja ryösti" - myi ja teki bisnestä -laittomasti. Jopa rikoksen näytön raameissa (joka rikosasia on syyteoikeuden tasolla vanhentunut.)

        Eli, kukahan se taho oli jo teki bisnestä, ahnehti ja tavoitteli taloudellista hyötyä, liiketulosta?
        Ja sitten kun nämä laittomien tekojen "luurangot" nousivat kaapista, ovi aukeni, tammikuussa 2022 - kovisten tapaan ryhdyttiin - mihin?


        Joten? Kannattaa harkita mitä kirjoittaa?

        JK. Aloittaja - ei todellakaan tavoittele rahaa, eikä korvauksia! Sellainen luulo on kertakaikkisesti pimeä ja ilkeä.

        Kyse on selvittämättömän asian ratkaisusta. Oikeusmoraalisella tasolla. Hengellisellä tasolla. Eiväthän varkaat ja anastajat, pettäjät ja toisen omaa ryöstäneet voi "periä taivasten valtakuntaa" Paavali: 1 Kor 6:8-10

        On 100% varmaa, että Jumalan tahto on selvittää asiat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä Lightning!

        Ymmärät näköjään tilanteen? Etkä ryhdy aloittajaa "huijariksi" herjaamaan.

        Oikeutta?

        Joskus tässä maailmassa saa oikeutta, usein ei! Sen jokainen kai tietää?

        Toiseksi: on ajallinen oikeus, maallinen taso. On myös Jumalan oikeus.

        Joskus on niin, että vaikka syntiset väärintekijät eivät suostu oikeutta toteuttamaan...
        Niin onko se este, ettei Juma voisi oikeutta toimittaa? Jopa perfecto?

        Aloittajalla ei ole ollut "petetty olo" enää pitkään aikaan. Se on ohitettu.

        Kirjoitat: "Kuitenkin täältä et saa sitä oikeutta, että sitä pitää hakea eri teitä".

        Kommenttia:

        Miksi kuvittelet, että aloittajana täältä jotakin "oikeutta" hakisin? Täysin väärä oletus.

        Ja miksi kuvittelet ettei ole tieto-taitoa ja vahvaa taustaa etsiä oikeutta siten kuten lait ja
        säädökset lausuvat?

        Nuo oletukset ova aivan tarpeettomia.

        Kirjoitat: " täällä tuskin ketään kiinnostaa kertomasi asiat loppuviimein."

        Kommenttia:
        Tämä keissi nyt ainakin joitakin kiinnostaa? Vajaassa viikosss 722 sivulatausta. 146 kommenttia. Joten? Ei huoli kirjoittaa mitä sattuu?

        Kiinnostusta on osoitettu. Jopa monet osaamattomat ovat ryhtyneet "konsultoimaan" keittiöjuristin praktiikassa. Ja muuta kaikenlaista.

        Mutta hyvä Lighting!

        Älä loukkaannu, vaikka sinunkin kirjoituksesti siirtyy datasiirtojen kalmistoon.
        Jos oikeasti ymmärrät, ymmärtäisit ja tietäisit tämän aloituksen keissin ytimet ja faktat, ei ryhtyisi siihen jengiin, joka koetta vähätellä, syyllistää, kääntä asiat nurinperin. Kuin taikurin tempuilla! Koettavat leipoa törkeiden laittomuuksien uhrin roolia "rahananeeksi" peluriksi ja huijariksi! Ja?

        Ummistavat silmänsä siltä, että lakien säädösten alainen kustannusliike kirjaimellisesti "varasti ja ryösti" - myi ja teki bisnestä -laittomasti. Jopa rikoksen näytön raameissa (joka rikosasia on syyteoikeuden tasolla vanhentunut.)

        Eli, kukahan se taho oli jo teki bisnestä, ahnehti ja tavoitteli taloudellista hyötyä, liiketulosta?
        Ja sitten kun nämä laittomien tekojen "luurangot" nousivat kaapista, ovi aukeni, tammikuussa 2022 - kovisten tapaan ryhdyttiin - mihin?


        Joten? Kannattaa harkita mitä kirjoittaa?

        JK. Aloittaja - ei todellakaan tavoittele rahaa, eikä korvauksia! Sellainen luulo on kertakaikkisesti pimeä ja ilkeä.

        Kyse on selvittämättömän asian ratkaisusta. Oikeusmoraalisella tasolla. Hengellisellä tasolla. Eiväthän varkaat ja anastajat, pettäjät ja toisen omaa ryöstäneet voi "periä taivasten valtakuntaa" Paavali: 1 Kor 6:8-10

        On 100% varmaa, että Jumalan tahto on selvittää asiat.

        Ajattelen nyt sinua kirjoittajana, etten lähtisi tällaiselle foorumille ehkä purkamaan asiaa, koska minulle tukee myös hieman tämän osalta sillä tavoin huoli, ettei se kääntyisi sinua vastaan.

        Ymmärrän että ihmisille tulee epäoikeudenmukaisuuden kokemuksia ja niitä halutaan ehkä purkaa myös julkisesti, mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. En sen vuoksi etteikö joskus epäoikeudenmukaisuuden kokemus olisi oikeutettua, vaan siksi, ettet vahingoittaisi itseäsi sillä, jos siitä tulisi negatiivisia seuraamuksia sinulle.

        En tiedä pidätkö lainkaan neuvostani, kukaan täällä tuskin sitä tällä tavoin täällä sinulle sanoo, mutta se ei johdu siitä, että välittäisivät sinusta.

        Vaikuttaminen on toki hyvä juttu, mutta yhteiskunnassa on tietyt pelisäännöt. En osaa sanoa missä tapaustasi tulisi ratkoa, ehkä sinuns ensin ottaisin selvää esim kuluttajaneuvonnasta, onko kyseinen toimintatapa sallittua.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattelen nyt sinua kirjoittajana, etten lähtisi tällaiselle foorumille ehkä purkamaan asiaa, koska minulle tukee myös hieman tämän osalta sillä tavoin huoli, ettei se kääntyisi sinua vastaan.

        Ymmärrän että ihmisille tulee epäoikeudenmukaisuuden kokemuksia ja niitä halutaan ehkä purkaa myös julkisesti, mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. En sen vuoksi etteikö joskus epäoikeudenmukaisuuden kokemus olisi oikeutettua, vaan siksi, ettet vahingoittaisi itseäsi sillä, jos siitä tulisi negatiivisia seuraamuksia sinulle.

        En tiedä pidätkö lainkaan neuvostani, kukaan täällä tuskin sitä tällä tavoin täällä sinulle sanoo, mutta se ei johdu siitä, että välittäisivät sinusta.

        Vaikuttaminen on toki hyvä juttu, mutta yhteiskunnassa on tietyt pelisäännöt. En osaa sanoa missä tapaustasi tulisi ratkoa, ehkä sinuns ensin ottaisin selvää esim kuluttajaneuvonnasta, onko kyseinen toimintatapa sallittua.

        Lightning

        Siis yhtiön harjoittama toimintatapa, onko kuluttajaneuvonnasta mikä kanta.

        Sitten on niin, ettei hengelliset ja raamatullisen argumentit päde yksi yhteen maallisen oikeuden kanssa. Hengellisillä argumenteilla ei ole enää siinä vaiheessa mitään painoarvoa, toki tiedän uskovien ajattelevan, että se on peruste asialle.

        Monikaan mukaan, esim hengellinen rahankeräykset ei välttämättä täytä hyvää toimintatapaa, "siunaa työtämme niin herra siunaa". Aina saisi olla jotain työtä jossain tukemassa, että jossainpäin ihmiset nousisivat pyörätuoleista ja sokeat tulevat näkökyvyn omaaviksi tai että saarnaaja saa jatkaa sen turvin toimintaansa.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattelen nyt sinua kirjoittajana, etten lähtisi tällaiselle foorumille ehkä purkamaan asiaa, koska minulle tukee myös hieman tämän osalta sillä tavoin huoli, ettei se kääntyisi sinua vastaan.

        Ymmärrän että ihmisille tulee epäoikeudenmukaisuuden kokemuksia ja niitä halutaan ehkä purkaa myös julkisesti, mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. En sen vuoksi etteikö joskus epäoikeudenmukaisuuden kokemus olisi oikeutettua, vaan siksi, ettet vahingoittaisi itseäsi sillä, jos siitä tulisi negatiivisia seuraamuksia sinulle.

        En tiedä pidätkö lainkaan neuvostani, kukaan täällä tuskin sitä tällä tavoin täällä sinulle sanoo, mutta se ei johdu siitä, että välittäisivät sinusta.

        Vaikuttaminen on toki hyvä juttu, mutta yhteiskunnassa on tietyt pelisäännöt. En osaa sanoa missä tapaustasi tulisi ratkoa, ehkä sinuns ensin ottaisin selvää esim kuluttajaneuvonnasta, onko kyseinen toimintatapa sallittua.

        Lightning

        Olet aivan suotta huolissasi!
        Pitää vain tietää lainmukaiset, oikeusasioiden raamit ja muut, että kirjoittaa.

        Vain onko tarkoitus sensuroida, koettaa puuttua sananvapauteen?
        Suomessa on toistaiseksi kohtalaisten hyvä sananvapaus.

        Kirjoittaa saa, julkisestikin.
        Olkoon vaikka joku yrityskin. Ei ole mitään lain säädöstä, etteikö julkista yritystoimintaa saa ja voi arvostella.

        Aloituksen asian kirjoituksesessa ei ole mitään riskiä. Koska tämä firma?
        Aikamedia OY, sen hallitusta on 100% hyvin informoitu, saatettu tietoiseksi asiassa.
        Kun he ovat vaienneet kuin muuri, on hiljaista kuin hautausmaalla?

        14.2.2024 toimitettu asiakirja liitteineen?

        On hyvän yrityskulttuurin mukaista VASTATA jotakin? Vaikkapa vain että kiitos, posti tuli perille! Kun krisilliseksi (?) profiloitunut ja mainostava kustanusliike siis toimii näin asiattomasti - niin sitten pitää julkisesti kysyä. Infota.

        Tämä on pelisääntöjen mukaista. Jos ongelmia valittavat, pitää katsoa peiliin?
        ON ala-arvoista, ettei asianmukaiseen juristitason asiakirjaan, vastauspyyntöön vastata.
        Mitään.

        Se on lajissaan niin kehnoa yritystoimintamallia, että pitää sitten kestää julkista kritiikkiä.

        Kuluttaja-asiamiestä ei tarvita. On hyvin ammattilakimiehiä, IPR-erikoisosaajia.

        Olen ihan lujissa käsissä, kokenut oikeuskonkari jos vuosien takaa.
        Läksyt on opittu, iskut kestetty.

        Joten sinäkin anonyymi Lighting - jospa huolehtisit omista asioista?

        Nimettömät "konsultiit" (?) eivät - ikävä kyllä ole -- hm--


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattelen nyt sinua kirjoittajana, etten lähtisi tällaiselle foorumille ehkä purkamaan asiaa, koska minulle tukee myös hieman tämän osalta sillä tavoin huoli, ettei se kääntyisi sinua vastaan.

        Ymmärrän että ihmisille tulee epäoikeudenmukaisuuden kokemuksia ja niitä halutaan ehkä purkaa myös julkisesti, mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. En sen vuoksi etteikö joskus epäoikeudenmukaisuuden kokemus olisi oikeutettua, vaan siksi, ettet vahingoittaisi itseäsi sillä, jos siitä tulisi negatiivisia seuraamuksia sinulle.

        En tiedä pidätkö lainkaan neuvostani, kukaan täällä tuskin sitä tällä tavoin täällä sinulle sanoo, mutta se ei johdu siitä, että välittäisivät sinusta.

        Vaikuttaminen on toki hyvä juttu, mutta yhteiskunnassa on tietyt pelisäännöt. En osaa sanoa missä tapaustasi tulisi ratkoa, ehkä sinuns ensin ottaisin selvää esim kuluttajaneuvonnasta, onko kyseinen toimintatapa sallittua.

        Lightning

        " sillä tavoin huoli, ettei se kääntyisi sinua vastaan."

        Aikooko Lighting kääntyä vastaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet aivan suotta huolissasi!
        Pitää vain tietää lainmukaiset, oikeusasioiden raamit ja muut, että kirjoittaa.

        Vain onko tarkoitus sensuroida, koettaa puuttua sananvapauteen?
        Suomessa on toistaiseksi kohtalaisten hyvä sananvapaus.

        Kirjoittaa saa, julkisestikin.
        Olkoon vaikka joku yrityskin. Ei ole mitään lain säädöstä, etteikö julkista yritystoimintaa saa ja voi arvostella.

        Aloituksen asian kirjoituksesessa ei ole mitään riskiä. Koska tämä firma?
        Aikamedia OY, sen hallitusta on 100% hyvin informoitu, saatettu tietoiseksi asiassa.
        Kun he ovat vaienneet kuin muuri, on hiljaista kuin hautausmaalla?

        14.2.2024 toimitettu asiakirja liitteineen?

        On hyvän yrityskulttuurin mukaista VASTATA jotakin? Vaikkapa vain että kiitos, posti tuli perille! Kun krisilliseksi (?) profiloitunut ja mainostava kustanusliike siis toimii näin asiattomasti - niin sitten pitää julkisesti kysyä. Infota.

        Tämä on pelisääntöjen mukaista. Jos ongelmia valittavat, pitää katsoa peiliin?
        ON ala-arvoista, ettei asianmukaiseen juristitason asiakirjaan, vastauspyyntöön vastata.
        Mitään.

        Se on lajissaan niin kehnoa yritystoimintamallia, että pitää sitten kestää julkista kritiikkiä.

        Kuluttaja-asiamiestä ei tarvita. On hyvin ammattilakimiehiä, IPR-erikoisosaajia.

        Olen ihan lujissa käsissä, kokenut oikeuskonkari jos vuosien takaa.
        Läksyt on opittu, iskut kestetty.

        Joten sinäkin anonyymi Lighting - jospa huolehtisit omista asioista?

        Nimettömät "konsultiit" (?) eivät - ikävä kyllä ole -- hm--

        Ok, jokaisen oma asia, vastaan tai ei...niin mielestäni sinun tapasi toimia on sellainen, etten itse tekisi noin. Toivottavasti tiedät oikeutesi oikeasti.. asioissa on joskus myös kunnianloukkaus syytteen mahdollisuus...ja se on yksi syy miksi en tänne ole nimeäni antanut, kohta joka paikassa joku kirjoittaisi jotain minusta, kun ei tapani asioita tuoda kirjoittaen miellyttäisi...ja ainakin itse toimin yhteiskunnan jäsenenä myös muualla kuin netissä ja täällä ei toista tunne oikeasti, sinä et minua enkä minä sinua, ei voi tietää mihin törmää ja mitkä aikeet ihmisillä on.

        Pelkäät että motiivin on vaientaa sinua ja etten ajattelisi parastasi...okei, miten vaan, mutta olen asiani sanonut.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattelen nyt sinua kirjoittajana, etten lähtisi tällaiselle foorumille ehkä purkamaan asiaa, koska minulle tukee myös hieman tämän osalta sillä tavoin huoli, ettei se kääntyisi sinua vastaan.

        Ymmärrän että ihmisille tulee epäoikeudenmukaisuuden kokemuksia ja niitä halutaan ehkä purkaa myös julkisesti, mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. En sen vuoksi etteikö joskus epäoikeudenmukaisuuden kokemus olisi oikeutettua, vaan siksi, ettet vahingoittaisi itseäsi sillä, jos siitä tulisi negatiivisia seuraamuksia sinulle.

        En tiedä pidätkö lainkaan neuvostani, kukaan täällä tuskin sitä tällä tavoin täällä sinulle sanoo, mutta se ei johdu siitä, että välittäisivät sinusta.

        Vaikuttaminen on toki hyvä juttu, mutta yhteiskunnassa on tietyt pelisäännöt. En osaa sanoa missä tapaustasi tulisi ratkoa, ehkä sinuns ensin ottaisin selvää esim kuluttajaneuvonnasta, onko kyseinen toimintatapa sallittua.

        Lightning

        ", mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. " (lightning)

        Kommenttia:

        Linghting voi olla varovainen? Ja syytä onkin. Anonyymi nettikirjoittaja voi olla jopa trolli, mikä tahansa? Ei puskasta nimimerkin takaa sovi muuta kuin - olla varovainen.

        Kaikesta saa kirjoittaa, kun muistaa vastuun. Sen oppii kun kirjoittaa paljon, vuosikymmenien aikana. Ei pura sammakoita suustaan.

        Mikään firma ei ole missään erityissuojassa. Jokainen yritys on vastuussa siitä, miten se toimii lakien ja säädösten puitteissa. Taikka ei toimi?

        Kyllä Suomessa julkisesti arvostellaan yritystoimintaakin, saati yksittäisi ihmisiä.

        Sellaisilla on yhdenvertainen sananvapaus ja puheoikeus.

        Siinä se.

        Mutta ilman NÄYTTÖÄ ja kiistattomia todisteita? Ei pidä julkisesti kirjoittaa ikävistä asioista.

        JK: AIkamedia OY:lle on annettu 100% oikeus ja mahdollisuus VASTATA. Kun se on oikeutensa hylännyt, julkiset kirjoitukset eivät ole panettelua, mustamaalausta.

        Kunnianloukkauksen säädös RL 24:8-9 § - sitä eri sovelleta yrityksiin. Vain ihmisiin.

        Aikamedialla on täysi oikeus ottaa kantaa näihin kirjoituksiin. Taikka olla ottamatta.
        Taikka kipittää jonnekin apua pyytelemään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ", mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. " (lightning)

        Kommenttia:

        Linghting voi olla varovainen? Ja syytä onkin. Anonyymi nettikirjoittaja voi olla jopa trolli, mikä tahansa? Ei puskasta nimimerkin takaa sovi muuta kuin - olla varovainen.

        Kaikesta saa kirjoittaa, kun muistaa vastuun. Sen oppii kun kirjoittaa paljon, vuosikymmenien aikana. Ei pura sammakoita suustaan.

        Mikään firma ei ole missään erityissuojassa. Jokainen yritys on vastuussa siitä, miten se toimii lakien ja säädösten puitteissa. Taikka ei toimi?

        Kyllä Suomessa julkisesti arvostellaan yritystoimintaakin, saati yksittäisi ihmisiä.

        Sellaisilla on yhdenvertainen sananvapaus ja puheoikeus.

        Siinä se.

        Mutta ilman NÄYTTÖÄ ja kiistattomia todisteita? Ei pidä julkisesti kirjoittaa ikävistä asioista.

        JK: AIkamedia OY:lle on annettu 100% oikeus ja mahdollisuus VASTATA. Kun se on oikeutensa hylännyt, julkiset kirjoitukset eivät ole panettelua, mustamaalausta.

        Kunnianloukkauksen säädös RL 24:8-9 § - sitä eri sovelleta yrityksiin. Vain ihmisiin.

        Aikamedialla on täysi oikeus ottaa kantaa näihin kirjoituksiin. Taikka olla ottamatta.
        Taikka kipittää jonnekin apua pyytelemään...

        Kiitos niistä yrityksistäkään ei voi ihan mitä vain väittää, vaikka kunnianloukkaus syyte koskisi yksityishenkilöitä.

        Jotenkin vaikea on uskoa, että helluntailaisuus palsta olisi hyvä debaattipaikka sinun ja kyseisen yrityksen välisen kuilun ratkaisemiseksi.
        Se yritys toimii miten toimii ja jos sen maallisen oikeuden mukaan ok, niin kyllä siinä et mitään muuta voi.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ", mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. " (lightning)

        Kommenttia:

        Linghting voi olla varovainen? Ja syytä onkin. Anonyymi nettikirjoittaja voi olla jopa trolli, mikä tahansa? Ei puskasta nimimerkin takaa sovi muuta kuin - olla varovainen.

        Kaikesta saa kirjoittaa, kun muistaa vastuun. Sen oppii kun kirjoittaa paljon, vuosikymmenien aikana. Ei pura sammakoita suustaan.

        Mikään firma ei ole missään erityissuojassa. Jokainen yritys on vastuussa siitä, miten se toimii lakien ja säädösten puitteissa. Taikka ei toimi?

        Kyllä Suomessa julkisesti arvostellaan yritystoimintaakin, saati yksittäisi ihmisiä.

        Sellaisilla on yhdenvertainen sananvapaus ja puheoikeus.

        Siinä se.

        Mutta ilman NÄYTTÖÄ ja kiistattomia todisteita? Ei pidä julkisesti kirjoittaa ikävistä asioista.

        JK: AIkamedia OY:lle on annettu 100% oikeus ja mahdollisuus VASTATA. Kun se on oikeutensa hylännyt, julkiset kirjoitukset eivät ole panettelua, mustamaalausta.

        Kunnianloukkauksen säädös RL 24:8-9 § - sitä eri sovelleta yrityksiin. Vain ihmisiin.

        Aikamedialla on täysi oikeus ottaa kantaa näihin kirjoituksiin. Taikka olla ottamatta.
        Taikka kipittää jonnekin apua pyytelemään...

        Haluavatko he vastata Suomi24n helluntailaisuus palstalle? Pidän hyvin hyvin erittäin epätodennäköisenä, jo lähtökohtaisesti , että debaatin käyminen täällä koskien heidän toimintatapojaan ja että sieltä tulisi jokin c/o tänne sinulle antamaan vastinetta.. uskotko itsekään siihen oikeasti? Vai mikä tämän tarkoitus on?

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ", mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. " (lightning)

        Kommenttia:

        Linghting voi olla varovainen? Ja syytä onkin. Anonyymi nettikirjoittaja voi olla jopa trolli, mikä tahansa? Ei puskasta nimimerkin takaa sovi muuta kuin - olla varovainen.

        Kaikesta saa kirjoittaa, kun muistaa vastuun. Sen oppii kun kirjoittaa paljon, vuosikymmenien aikana. Ei pura sammakoita suustaan.

        Mikään firma ei ole missään erityissuojassa. Jokainen yritys on vastuussa siitä, miten se toimii lakien ja säädösten puitteissa. Taikka ei toimi?

        Kyllä Suomessa julkisesti arvostellaan yritystoimintaakin, saati yksittäisi ihmisiä.

        Sellaisilla on yhdenvertainen sananvapaus ja puheoikeus.

        Siinä se.

        Mutta ilman NÄYTTÖÄ ja kiistattomia todisteita? Ei pidä julkisesti kirjoittaa ikävistä asioista.

        JK: AIkamedia OY:lle on annettu 100% oikeus ja mahdollisuus VASTATA. Kun se on oikeutensa hylännyt, julkiset kirjoitukset eivät ole panettelua, mustamaalausta.

        Kunnianloukkauksen säädös RL 24:8-9 § - sitä eri sovelleta yrityksiin. Vain ihmisiin.

        Aikamedialla on täysi oikeus ottaa kantaa näihin kirjoituksiin. Taikka olla ottamatta.
        Taikka kipittää jonnekin apua pyytelemään...

        Sitten sellainen asia, mikään ei lähde jonnekin datasiirtojen kalmistoon. Esim nimesi löytää tänne palstalle siitä hetkestä alkaen, kun sen tänne kirjoitit.

        En ikinä haluaisi olla yhdistetty ä tähän palstaan. Sinä löytyy ihmisiä jotka sanovat että olet sellainen ja sellainen tuntematta henkilöä. Pahimmillaan on hyvä nuorienkin tiedostaa, ettei tänne saa jakaa tietojaan.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten sellainen asia, mikään ei lähde jonnekin datasiirtojen kalmistoon. Esim nimesi löytää tänne palstalle siitä hetkestä alkaen, kun sen tänne kirjoitit.

        En ikinä haluaisi olla yhdistetty ä tähän palstaan. Sinä löytyy ihmisiä jotka sanovat että olet sellainen ja sellainen tuntematta henkilöä. Pahimmillaan on hyvä nuorienkin tiedostaa, ettei tänne saa jakaa tietojaan.

        Lightning

        Sinä sana on mennyt väärin,piti olla aina löytyy ihmisiä...tämä puhelin joskus vähän oudosti muokkaa juttuja...aina sana ei ole lähelläkään sinä sanaa ja silti siinä ei lue aina miten olin kirjoittavinani....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten sellainen asia, mikään ei lähde jonnekin datasiirtojen kalmistoon. Esim nimesi löytää tänne palstalle siitä hetkestä alkaen, kun sen tänne kirjoitit.

        En ikinä haluaisi olla yhdistetty ä tähän palstaan. Sinä löytyy ihmisiä jotka sanovat että olet sellainen ja sellainen tuntematta henkilöä. Pahimmillaan on hyvä nuorienkin tiedostaa, ettei tänne saa jakaa tietojaan.

        Lightning

        Mikähän tuossa pahimmillaan sanassa on pitänyt olla...no anyway, taas jokin outo muunnos...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten sellainen asia, mikään ei lähde jonnekin datasiirtojen kalmistoon. Esim nimesi löytää tänne palstalle siitä hetkestä alkaen, kun sen tänne kirjoitit.

        En ikinä haluaisi olla yhdistetty ä tähän palstaan. Sinä löytyy ihmisiä jotka sanovat että olet sellainen ja sellainen tuntematta henkilöä. Pahimmillaan on hyvä nuorienkin tiedostaa, ettei tänne saa jakaa tietojaan.

        Lightning

        Minut on data löytänyt jo kovin pitkään!
        Ei oo pelkoo!

        Tällä haavaa noin 3000 osumaa goolesedän hakurobotissa!
        Yksi lisää ei tee mitään. Olen tottunut siihen kauan.

        Eikä mitä tahans pidää jakaa nettiin ja someen!
        Siksi kaikki ei oo facebookessa, instassa, jne...

        Siksi juuri on myös oikeaa tietoa, netissä, etteivät höpöjutut menesty!

        Sun kannattaa Lightining opastaa osaamattomia.
        Kaikki eivät ole keltanokkia, noviiseja, osaamattomia!

        Mutta? jos aiot olla uskottava,. astu esiin puskasta ja piilosta. Ja esiinny oikeallea nimellä, oikeana henkilön.

        Muuten kukaan ei voi ottaa todesta...

        smile:))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä sana on mennyt väärin,piti olla aina löytyy ihmisiä...tämä puhelin joskus vähän oudosti muokkaa juttuja...aina sana ei ole lähelläkään sinä sanaa ja silti siinä ei lue aina miten olin kirjoittavinani....

        Opiskele lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ", mutta olisin varovainen yleensäottaenkin silloin , kun kyseessä on joko nimetty yksityishenkilö tai myös firma, kuten tässä tapauksessa. " (lightning)

        Kommenttia:

        Linghting voi olla varovainen? Ja syytä onkin. Anonyymi nettikirjoittaja voi olla jopa trolli, mikä tahansa? Ei puskasta nimimerkin takaa sovi muuta kuin - olla varovainen.

        Kaikesta saa kirjoittaa, kun muistaa vastuun. Sen oppii kun kirjoittaa paljon, vuosikymmenien aikana. Ei pura sammakoita suustaan.

        Mikään firma ei ole missään erityissuojassa. Jokainen yritys on vastuussa siitä, miten se toimii lakien ja säädösten puitteissa. Taikka ei toimi?

        Kyllä Suomessa julkisesti arvostellaan yritystoimintaakin, saati yksittäisi ihmisiä.

        Sellaisilla on yhdenvertainen sananvapaus ja puheoikeus.

        Siinä se.

        Mutta ilman NÄYTTÖÄ ja kiistattomia todisteita? Ei pidä julkisesti kirjoittaa ikävistä asioista.

        JK: AIkamedia OY:lle on annettu 100% oikeus ja mahdollisuus VASTATA. Kun se on oikeutensa hylännyt, julkiset kirjoitukset eivät ole panettelua, mustamaalausta.

        Kunnianloukkauksen säädös RL 24:8-9 § - sitä eri sovelleta yrityksiin. Vain ihmisiin.

        Aikamedialla on täysi oikeus ottaa kantaa näihin kirjoituksiin. Taikka olla ottamatta.
        Taikka kipittää jonnekin apua pyytelemään...

        Voi olla, että sinua kohtaan tämä ei samalla tavoin näyttäydy....mutta kerron sinulle tämän...tällä palstalla olen huomannut, että joku on lukenut kaikki tekstin niin tarkkaan, että jos olen jättänyt jotain tunnistetietoja, niin varmasti kyseinen henkilö sen on esiin kaivanut, aina joskus hän käy niitä julkistamassa, ehkä sillin kun kokee minut uhaksi tällä palstalla usko asioissa...ne tunnistetiedot eivät johda mihinkään sinänsä koska ovat pieniä asioita, mistä olen kertonut, mutta olen nähnyt että joku tuo niitä väliajoin sinne mihin kirjoitan...en tiedä mikä henkilön motiivi on ollut, ehkä pelottelu tai vastaavaa...tai niin oletan...hän haluaa minun näkevän kuitenkin sen että hän on kerännyt kyseiset asiat talteen... mielestäni E on jotenkin inhottavaa ja en pidä siitä.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluavatko he vastata Suomi24n helluntailaisuus palstalle? Pidän hyvin hyvin erittäin epätodennäköisenä, jo lähtökohtaisesti , että debaatin käyminen täällä koskien heidän toimintatapojaan ja että sieltä tulisi jokin c/o tänne sinulle antamaan vastinetta.. uskotko itsekään siihen oikeasti? Vai mikä tämän tarkoitus on?

        Lightning

        Kyse ei ole mistään "halusta". Kyse on siitä, että asia on annettu julkisestikin tiedoksi.

        Avoimet kirjeet? Ei niihin monesti vastata? Mutta se on vanha tuttu informaation muoto.

        Ei heidän tarvitse vastata. Ei ehkä ole kanttiakaan...
        Mutta asia on tuotu julkisestikin esille. Siksi Avoin kirje. Kun suljettu on ENSIN mennyt.

        Eikä Lightning ymmärrä tätä asiaa? Avoin kirje on julkinen sellainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minut on data löytänyt jo kovin pitkään!
        Ei oo pelkoo!

        Tällä haavaa noin 3000 osumaa goolesedän hakurobotissa!
        Yksi lisää ei tee mitään. Olen tottunut siihen kauan.

        Eikä mitä tahans pidää jakaa nettiin ja someen!
        Siksi kaikki ei oo facebookessa, instassa, jne...

        Siksi juuri on myös oikeaa tietoa, netissä, etteivät höpöjutut menesty!

        Sun kannattaa Lightining opastaa osaamattomia.
        Kaikki eivät ole keltanokkia, noviiseja, osaamattomia!

        Mutta? jos aiot olla uskottava,. astu esiin puskasta ja piilosta. Ja esiinny oikeallea nimellä, oikeana henkilön.

        Muuten kukaan ei voi ottaa todesta...

        smile:))

        En kyllä tule esiin oikeana henkilönä...olen nettipersoona täällä vain....tämä on silti se mikä olen, en esitä muuta....olen ehkä jopa aidoimmillani täällä kuin siviilissä...siviilissä minulla on enemmän estoja, ja yhteiskunnan normeja siitä esim millainen on hyvä äitl...täällä olen jakanut ajatuksiani niin yksityiskohtaisesti, että olen saanut jopa diagnoosin, narsisti.

        Minulla on lapsia, en vain minä.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok, jokaisen oma asia, vastaan tai ei...niin mielestäni sinun tapasi toimia on sellainen, etten itse tekisi noin. Toivottavasti tiedät oikeutesi oikeasti.. asioissa on joskus myös kunnianloukkaus syytteen mahdollisuus...ja se on yksi syy miksi en tänne ole nimeäni antanut, kohta joka paikassa joku kirjoittaisi jotain minusta, kun ei tapani asioita tuoda kirjoittaen miellyttäisi...ja ainakin itse toimin yhteiskunnan jäsenenä myös muualla kuin netissä ja täällä ei toista tunne oikeasti, sinä et minua enkä minä sinua, ei voi tietää mihin törmää ja mitkä aikeet ihmisillä on.

        Pelkäät että motiivin on vaientaa sinua ja etten ajattelisi parastasi...okei, miten vaan, mutta olen asiani sanonut.

        Lightning

        "Toivottavasti tiedät oikeutesi oikeasti.. asioissa on joskus myös kunnianloukkaus syytteen mahdollisuus." (lightning)

        Kunnianloukkaussyytettä ei sovelleta YRITYKSIIN. Jos joku katsoo "kunniaansa loukatun" on täysin vapaa kipittämään poliisin tykö valittamaan: ai-jai-jai- mun kunniaa loukattiin!
        Mutta? Suuri osa niistä -menee poliisin roskikseen...

        'Toistan. pitää tietää mitä tarvitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos niistä yrityksistäkään ei voi ihan mitä vain väittää, vaikka kunnianloukkaus syyte koskisi yksityishenkilöitä.

        Jotenkin vaikea on uskoa, että helluntailaisuus palsta olisi hyvä debaattipaikka sinun ja kyseisen yrityksen välisen kuilun ratkaisemiseksi.
        Se yritys toimii miten toimii ja jos sen maallisen oikeuden mukaan ok, niin kyllä siinä et mitään muuta voi.

        Lightning

        Tämä on oikein optimaalinen paikka. Keskustella. Eihän mitään vaatimuksia ole aloituksessa esitetty aikamedialle. On vain infoa. Julkinen Avoin Kirje!
        Aikamedia saa toimia täysin vapaasti, hamaan tuomiopäivään asti.
        Mutta?

        KUN on rikkonut sekä maallisia Lakeja ja Jumalan Sanan säädöksiä?

        Niin on 100 % varmaa että vastuun aika ja paikka odottaa.
        JUmala sitä valvoo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla, että sinua kohtaan tämä ei samalla tavoin näyttäydy....mutta kerron sinulle tämän...tällä palstalla olen huomannut, että joku on lukenut kaikki tekstin niin tarkkaan, että jos olen jättänyt jotain tunnistetietoja, niin varmasti kyseinen henkilö sen on esiin kaivanut, aina joskus hän käy niitä julkistamassa, ehkä sillin kun kokee minut uhaksi tällä palstalla usko asioissa...ne tunnistetiedot eivät johda mihinkään sinänsä koska ovat pieniä asioita, mistä olen kertonut, mutta olen nähnyt että joku tuo niitä väliajoin sinne mihin kirjoitan...en tiedä mikä henkilön motiivi on ollut, ehkä pelottelu tai vastaavaa...tai niin oletan...hän haluaa minun näkevän kuitenkin sen että hän on kerännyt kyseiset asiat talteen... mielestäni E on jotenkin inhottavaa ja en pidä siitä.

        Lightning

        No, elä sinä Lighting puskassa ja pelossa, piilossa ja..
        Kaikki eivä ole niin kuin sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kyllä tule esiin oikeana henkilönä...olen nettipersoona täällä vain....tämä on silti se mikä olen, en esitä muuta....olen ehkä jopa aidoimmillani täällä kuin siviilissä...siviilissä minulla on enemmän estoja, ja yhteiskunnan normeja siitä esim millainen on hyvä äitl...täällä olen jakanut ajatuksiani niin yksityiskohtaisesti, että olen saanut jopa diagnoosin, narsisti.

        Minulla on lapsia, en vain minä.

        Lightning

        Mitä siinä selität?
        Ongelmasi ovat mitä ovat.

        Mutta älä edes yritä mitata omalla mitallasi rohkeita ja suoria ihmisiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä siinä selität?
        Ongelmasi ovat mitä ovat.

        Mutta älä edes yritä mitata omalla mitallasi rohkeita ja suoria ihmisiä!

        No jokainen kait itseään arvioi miten arvioi.

        En koe eläväni pelossa. En koe, että tänne kirjoittamani asiat loppuviimein antaisivat sitä kuvaa minkä oikeasti haluan antaa ihmisille. En tarkoita, että tämä olisi sen epäaidompi tai toisinpäin, mutta ikäänkuin ne olisivat "kaksi eri ihmistä" olematta jakomielitautinen. Koen kait jotenkin että täällä oleminen on vaikuttanut siihen miten näen tässä ympäristössä itseni ja koen ettei ihmiset näe millainen olen oikeasti ja näen heidän silmiensä kautta samalla sen mitä olen....mutta toisaalla olen kuitenkin jotain ihan muuta. En osaa selittää. Kuin kaksi eri ihmistä vaikka se ei olekaan. Eikä se täällä olevankaan ole paha, mutta hänet on helppo ymmärtää väärin.

        Uskon että tuo koskee melko monia tänne kirjoittavia.. on helppo luulla näkevänsä mikä toinen on kuitenkaan näkemättä todellisesti.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jokainen kait itseään arvioi miten arvioi.

        En koe eläväni pelossa. En koe, että tänne kirjoittamani asiat loppuviimein antaisivat sitä kuvaa minkä oikeasti haluan antaa ihmisille. En tarkoita, että tämä olisi sen epäaidompi tai toisinpäin, mutta ikäänkuin ne olisivat "kaksi eri ihmistä" olematta jakomielitautinen. Koen kait jotenkin että täällä oleminen on vaikuttanut siihen miten näen tässä ympäristössä itseni ja koen ettei ihmiset näe millainen olen oikeasti ja näen heidän silmiensä kautta samalla sen mitä olen....mutta toisaalla olen kuitenkin jotain ihan muuta. En osaa selittää. Kuin kaksi eri ihmistä vaikka se ei olekaan. Eikä se täällä olevankaan ole paha, mutta hänet on helppo ymmärtää väärin.

        Uskon että tuo koskee melko monia tänne kirjoittavia.. on helppo luulla näkevänsä mikä toinen on kuitenkaan näkemättä todellisesti.

        Lightning

        Lightinginille!

        "En koe eläväni pelossa". Saat elää miten parhaaksi näet.

        Nyt mentiin jos aloituksen aiheesta - hm- henkilökohtaisiin kysymyksiisi.

        Okei.

        Jo et ota pahaksesi, minun taholtan on asiat puitu.
        Pitää tarttua musiikki-ja laulupalveluni saralle: ihmiset odottavat asioineen.

        Mutta ihan postiivista oli, että ryhdyit dialogiin. Kiitos siitä.

        Toivottavasti pääset rohkeuteen. Jumalan asioissa ei pelkureista ole iloa.

        Jeesuksen oppilaatkin olivat inhimillisen pelon siteissä. Yläsalissa. Piilossa,
        Mutta?

        Kun Pyhä Henki vuodatettiin helluntaipäivänä - mikä muutos?
        On kirjoitettu:
        " Mutta kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja...." ( Apt 4:13)

        Kaikkea hyvää Sinulle!

        MLH - aloittaja

        JK. Kirjoituksi alkoi liikkua psyyken asioiden raameissa, ja vaikka olen terapeutin koulutuksen hankkinut, en näe oikeaksi jatkaa henk.koht.kysymysten tasolla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla, että sinua kohtaan tämä ei samalla tavoin näyttäydy....mutta kerron sinulle tämän...tällä palstalla olen huomannut, että joku on lukenut kaikki tekstin niin tarkkaan, että jos olen jättänyt jotain tunnistetietoja, niin varmasti kyseinen henkilö sen on esiin kaivanut, aina joskus hän käy niitä julkistamassa, ehkä sillin kun kokee minut uhaksi tällä palstalla usko asioissa...ne tunnistetiedot eivät johda mihinkään sinänsä koska ovat pieniä asioita, mistä olen kertonut, mutta olen nähnyt että joku tuo niitä väliajoin sinne mihin kirjoitan...en tiedä mikä henkilön motiivi on ollut, ehkä pelottelu tai vastaavaa...tai niin oletan...hän haluaa minun näkevän kuitenkin sen että hän on kerännyt kyseiset asiat talteen... mielestäni E on jotenkin inhottavaa ja en pidä siitä.

        Lightning

        Kaikki eivät elä ja ole "tällä palstalla!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki eivät elä ja ole "tällä palstalla!!

        Tämä on tapani keskustella enkä sinulta ole hakenut mitään terapiaa. Minusta sinä olet toista keskustelijaa kohtaan aliarvioiva, enkä sellaisen terapeutin vastaanotolle tulisikaan, liekö voi olla oikea alan ammattilainen.

        Lisäksi olet tehnyt hyvin erikoisia kirjoituksia joissa olet kuvitellut minua ja Henki nimmaria samaksi henkilöksi. Terapeutti?

        Mutta asia selvä, en ehkä tätä keskustelua halua jatkaa enempää.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on tapani keskustella enkä sinulta ole hakenut mitään terapiaa. Minusta sinä olet toista keskustelijaa kohtaan aliarvioiva, enkä sellaisen terapeutin vastaanotolle tulisikaan, liekö voi olla oikea alan ammattilainen.

        Lisäksi olet tehnyt hyvin erikoisia kirjoituksia joissa olet kuvitellut minua ja Henki nimmaria samaksi henkilöksi. Terapeutti?

        Mutta asia selvä, en ehkä tätä keskustelua halua jatkaa enempää.

        Lightning

        Huomautus, jos sopii?

        Itse teit aloitteen tähän ketjun keskusteluun.
        Sinä olet mikä ja kuka olet?
        Toiset ovat samoin - kuka mitäkin?

        Tällaiset palstat eivät ole lepotuoleja.

        Koska aloitit dialogin, voit sen kernaasi myös lopettaa.
        Jos jatkossa kuitenkin kirjoittaisit ihan aidon ihmisen tasolla, ei nimimerkin piilosta?


    • Anonyymi

      Onko kenties vain huomion hakuisuutta, koska aloittaja on tehnyt Avoimia kirjeitä eri henkilöille.

      • Anonyymi

        Mikä nyt vaivaa? Jos on asiaa, niin silloin kirjoittaa jos taitaa? Takanapäin jauhaminen kun harvoin johtaa mihinkään? Ei tarvitse olla huominhakuisuutta, kun on joka lajin asiaa netissä.
        Pitäisikö pyydellä anteeksi? Kun on kymmenien vuosien aikana julkisestikin toiminut?

        Kirjoita sinäkin, ota kantaa! Toimi praktisesti. Suomessa on vielä kohtalainen sanan-ja mielipiteen vapaus.
        JK: vai oletko kateellinen jos ja kun jotkut toimivat? Ei tarttis olla..


      • Anonyymi

        Oletko sattunut lukemaan mitä Jeesus lausui?
        Matteus 5:14-15

        Kutsuiko Hän meidät lusmuilemaan puskissa?


    • Anonyymi

      Ainahan voi käydä paikanpäällä keskustelemassa:
      Aikamedia Oy
      Heikkiläntie 177, 42560 Pohjoisjärvi

      Koulutie 11, 01260 Vantaa

      • Anonyymi

        Voit käydä jos asiaa taikka aihetta on?
        Onko sulla asiaa?


      • Anonyymi

        Olkaa hyvät ja menkkä kaikki halukkaat!


      • Anonyymi

        Parempi mennä fiksuun kauppaan ja ostaa rehellisiä tuotteita...


      • Anonyymi

        Ihan outo juttu? Onko tää aikamedian jokin mainospalsta, jotta pitäs mennä sinne juttelemaan? Ja mistä ja mitä? ja kuka?

        Kun ei oo asiaa.
        Jos heillä on asiaa, se pitää toimittaa!


      • Anonyymi

        Onx tuolla aikamedialla jokin ongelma?
        Kun ne mainostaa täällä yhteystietoja!
        Kyllä netistä ne löytyy.
        Ja jos jollain olisi asiaa, löytäisi tiedot?
        Ihaan outoo on!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit käydä jos asiaa taikka aihetta on?
        Onko sulla asiaa?

        Eikös aloittajalla ollut Aikamedialle jotain asiaa? Miksi hän tuli kitisemään tänne eikä mennyt suoraan firman tomistolle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös aloittajalla ollut Aikamedialle jotain asiaa? Miksi hän tuli kitisemään tänne eikä mennyt suoraan firman tomistolle?

        Etkös sattunut lukemaan aloitusta? Siinähän sitä asiaa oli!
        Ei mitään kitinää, vaan ihan selvää tekstiä, jos lukutaito kellä pelaa?

        Miksi pitäisi jupksennella pitkin maailmaa jossain toimistoissa? Se ole nykyaikaa.
        Kaikki tehtävät siirtyvät data-aikaan. videonevotteluihin, etätöihin...
        Miksi olisi siis pitänyt taapertaa Aikamedian pytinkeihin...

        (Aika outo ehdostuskin!)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkös sattunut lukemaan aloitusta? Siinähän sitä asiaa oli!
        Ei mitään kitinää, vaan ihan selvää tekstiä, jos lukutaito kellä pelaa?

        Miksi pitäisi jupksennella pitkin maailmaa jossain toimistoissa? Se ole nykyaikaa.
        Kaikki tehtävät siirtyvät data-aikaan. videonevotteluihin, etätöihin...
        Miksi olisi siis pitänyt taapertaa Aikamedian pytinkeihin...

        (Aika outo ehdostuskin!)

        Nyt hokasin. Aloitus on eräänlainen puumerkki. Samanlainen kuin yleisövessojen seinillä. Tyyliin "Jere kävi täällä" tai "Make on best"... Ne on siellä mut niillä ei ole merkitystä tai tarkoitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt hokasin. Aloitus on eräänlainen puumerkki. Samanlainen kuin yleisövessojen seinillä. Tyyliin "Jere kävi täällä" tai "Make on best"... Ne on siellä mut niillä ei ole merkitystä tai tarkoitusta.

        No selitäpäs tämä: Tässä ketjussa on tähän mennessä 1046 lukulatausta 219 kommenttia.

        Miten joku tarkoitukseston ja merkityksetön "puumerkki" näin vetää?

        Koeta itse parempaa...


    • Tässä avaukessa on aloittajan toimesta mainittu nimi Maijaliisa Hiekkanen. Aloittaja ei ilmaissut asiaa suoraan, mutta antaa ohimennen ymmärtää olevansa Maijaliisa Hiekkanen.

      Kysytään nyt varmuuden vuoksi avauksen tekijältä ja kaikkien palstan lukijoiden puolesta:

      Oletko aloittaja Maijaliisa Hiekkanen?

      • Anonyymi

        Anonyymi nikki henki.
        Ilmoita hyvän tavan mukaisest kuka olet, siis oikea ihminen, tai vastaava?

        Kun yrität keskustella oikean ja aidon ihmisen kanssa, on asiallista esitellä itsensä!

        Oletko nikki henki ihminen vai trolli?


      • Anonyymi

        Mikäli nikki henki ei ol ymmärtänyt alotusta, kertaus voisi auttaa?




        Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle (06-04-2024)
        (Suomi24 helluntailaisuus: keskustele helluntailaisuudesta)


        Arvoisat Aikamedia OY:n hallituksen jäsenet; toimitusjohtaja!



        ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

        Näin lausui viisaudesta kuuluisa kuningas Salomo 3000 vuotta sitten. Mikä sitten on nyt se (eräs) ”määräaika”, joka koskee Aikamedian hallitusta? Sen käy selväksi tämän Avoimen kirjeen sisällöstä. (- Jonka lukemiseen ei tietenkään ole mitään pakkoa, eikä vastaustakaan vaadita!)

        Menettelykaava ja argumentit?


        Kuten Herramme Jeesus opetti, syntejä ja vääryyksiä koskevissa selvityksissä on oikeudenmukainen järjesty: ruohonjuuritasolta alkaen: (Matteus 18: 15-17)

        ”Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahdenkesken; jos hän sinua kuulee, niin olet voittanut veljesi. ”

        ”Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla'.”

        ”Mutta jos hän ei kuule heitä, niin ilmoita seurakunnalle. Mutta jos hän ei seurakuntaakaan kuule, niin olkoon hän sinulle, niinkuin olisi pakana ja publikaani. ”

        Annetut mahdollisuudet korjaukseen 2022-2024


        Teille Aikamedia OY:n hallitus on annettu useita mahdollisuuksia ottaa vastuuta. Teille on tuotu selkeästi tietoon se taannoinen, erittäin vakava ja raskauttava väärinkäytös.

        Koska aikaa tapahtumasta oli kulunut, se törkeys nousi päivänvaloon vasta tammikuussa 2022. Teille annettiin heti mahdollisuus tarttua asianmukaiseen selvitykseen ja mahdolliseen korjaukseen lainvastaisten tekojen uhria kohtaan. Mitään pahoittelua, saati anteeksipyyntöä ei näkynyt. Asenteenne vääryyksien ja vahinkojen uhria kohtaan oli sen sijaan ala-arvoista. (= Mm. esitetty ”ehdotus” 6.2.2022)

        2022-2024

        Oli siis vapaaehtoinen mahdollisuus (2022) korjata taikka edes selvittää tehty törkeä vääryys ja tuotettu ekonominen vahinko. Asiallisesti, Aikamedia OY:n hallinnon tasolla?
        Uusi muistutus annettiin asiassa 2023. Joka info tehtiin tiettäväksi myös Helluntaikirkon johdolle ( Esko Matikainen). Ei reagointia. Vielä kolmannen kerran teille osoitettiin mahdollisuus esittää vapaaehtoisesti, virallinen kantanne ja lausumanne ko asiasta. Toimenpide-ja lausumapyyntö 14.2.2024, jossa (juridisen) tason argumentit ja todisteet (8) tapahtuneen vääryyden seikoista.


        Vaitiolo? Myöntymisen merkki vai hallinnollinen laiminlyönti?

        Teille annetut vapaaehtoiset selvitys-ja korjaustoimet eivät ole tulleet notaaratuiksi tahollanne, 2022-2024. Viimeisen määräajan päättymisestä on kulunut noin kuusi (6) viikkoa. Täten on katsottava että vaitiolonne puhuu omaa kieltään. Hyvän hallintotavan mukaisesti, jokin reagointi kuuluu normaaliin asiointiin? Lopputulema ja - päätelmä on, että teillä Aikamedia OY:n hallitus ei osoita edes alkeellisinta ”hyvän tavan mukaista” hallintoasiointia? Puhumattakaan siitä, mitä ja miten Jeesus ja apostolit opettivat toimimaan. ( Matt 18:15-17, 1 Tess 4:6)


        Onko Jumala unohtanut selvittämättömän vääryyden?

        Joskus vaitiolo ja vaikeneminen on paikallaan. Mutta ei aina. Teitä Aikamedia OY:n hallitus pyydetään muistamaan Raamatun ja Jumalan lahjomattomat seikat. Mitkään väärät teot, taikka niiden seuraukset eivät (loputtomasti) ”hautaudu historian hämäryyteen.” Ne eivät katoa ”avaruuden mustaan aukkoon” - vaikka niitä koettaisi vaikenemisen metodilla paeta. Syntien ja tekojen vastuusta ei voi päästä pakenemalla totuuksia. Se koskee MYÖS Aikamedia OY:n hallitusta, sekä Helluntaikirkon johtoa ( = jolle tämä väärinkäytösasia on infottu).

        Jumala ei ole unohtanut.
        ”Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.” ( Luukas 8:17)

        Jatkuu . .


      • Anonyymi

        "Kysytään nyt varmuuden vuoksi avauksen tekijältä ja kaikkien palstan lukijoiden puolesta:"


        Huomautus: anonyymi nikki henki ei ole eikä voikaan olla puhemie, joka kysyy kaikkien puolesta.

        Suomi24 säännöt? Kannattaa lukea kertauksen vuoksi...


    • Anonyymi

      Kertausta anonyymi nikki hengelle, joka ei aloitusta ole ymmärtänyt?

      Aloitukseen jatkoa.. Avoin Kirje Aikamedia OY:lle


      Salatut teot ja vääryydet?

      On täysi argumentoitu syy olettaa, ettei se vääryys, joka tässä kirjelmässä on tapetilla, ole suinkaan ainoa lajissaan? Kenties vain eräs kuin jäävuoren huippu?
      ”Joka vähässä on väärä, on paljossakin väärä”. (Luukas 16:10)

      Tämä selvitystä vailla oleva vääryys ei ole kuitenkaan kuin ”nakkivarkaus”? Tapauksessa on todistettavissa useiden Lakien rikkomus. Sekä yhteiskunann että Jumalan valtakunnan raameissa. Tekoja voi luonnehtia näytetysti raskauttaviksi.

      Kun oikeusvaltion järjestelmä voi saattaa vastuuseen varkaudesta, varastetun tavaran myynnistä, tuotevarkaudesta, toisen omaisuuden hyväksikäytöstä?
      - Niin kuvitteliko joku, ettei Jumala piittaisi siitä, että Hänen nimissään sorretaan ja tallataan maahan jonkun Hänen palvelijansa asiaa, oikeuksia ja omaisuutta?

      Hyötyminen toisen (uskovan omiasuuden) kustannuksella?

      ”..ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.”

      "Kukaan ei saa pyrkiä hyötymään veljensä kustannuksella. Herra rankaisee kaikesta sellaisesta, niin kuin olemme teille sanoneet ja teroittaneet mieleenne.” (1 Tess 4:6)

      Teillä Aikamedia OY:n hallituksella on ollut ( ja on toki edelleenkin) vapaa mahdollisuus tarttua ongelmaan, joka teille on selkeästi tuotu tiettäväksi.

      Miten luulette asian etenevän, jos jatkatte linjaanne, ja kuvittelette että vaikenemisellanne asia ratkeaa? On todettava että (tässä tapauksessa) sellainen toivominen on täysin turhaa illuusiota. Asian tulee ratkaisu, tahdoittepa taikka ette?

      Teille on 14.2.2024 toimitetussa asiakirjassa kerrottu, mikä on seuraava foorumi, jossa tehtyä vääryyttä selvitetään. Sekä, viime kädessä Jumalan suvereeni ratkaisupöytä odottaa teitä. Hän ei ummista katsettaan sen tason vääryyksiltä, joista tässä tapauksessa on kysymys. Jumala on oikeuden Jumala.

      Jos joku varastaa toiselta (uskovalta) vaikkapa jonkun työvälineen ja käyttää sitä ahneudessaan saadakseen taloudellista hyötyä? Mitä siitä?

      Mutta KUN kristilliseksi mainostava kustannusliike tekee bisnestä siten, että hyötykäyttöön on luvattomasti otettu uskovalle kuuluvaa omaisuutta? Ja saatu hyöty on ollut yli 40 000 euron tasoa – jopa enemmänkin?

      (Kysymys on kuitenkin primääristi tehdyn vääryyden ja synnin selvityksestä.)


      LOPUKSI

      Miksi siis tämä Avoin kirje? Syyt ja seikat käyvät kyllä esille sisällöstä. Onhan näet niin, että mitä visummin koetetaan jotakuta asiaa lakaista maton alle, piilottaa komeroihin, kulissien taakse?- Sen vahvemmin ne saattavat nousta kuin komeetat esille. . .

      ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.” ( Saarn 3:1)

      Nyt oli ja on tämä ”määräaika” jossa asia tällä julkisuustasolla. Vastuuta kirjoituksesta kantaen.

      Koska Aikamedia OY soveltaa toiminnassaan yhteiskunnassa säädettyja lakeja, on perusteltu seikka tuoda myös julki niitä velvoitteita, jotka liittyvät julkiseen toimintaan. Samalla julkisuuden tasolla.

      Joka käyttää valtaa, sillä on myös vastuu. (Tämä Avoin kirje siksi, ettei mitään noteerausta ja reagointia ole toimitettu suoran yhteydenpidon tasolla..)

      Huomautus! Tämän Avoimen kirjeen sisällössä ei ole rikottu minkään lain säädöksiä, ei maallisen eikä taivaan valtakunnan ohjeistusta. Tämä ei ole kunnianloukkaus, taikka herjaaminen, panettelu, eikä mustamaalaus. Todisteet tapahtumista ovat enemmän kuin runsaat. Aikamedia OY:n hallitus on kaiken materiaalin saanut. Julkista toimintaa on oikeus julkisesti arvioida.


      Huhtikuun 6. päivänä 2024

      Maijaliisa Hiekkanen

    • Anonyymi

      Suomi24 säännöt, muun muassa.

      " Muistathan, että jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoittajia sitoo Suomen laki."

    • Anonyymi

      Komentelu ja käskyttäminen toiselle kirjoittajalle: vastaa, vastaa, vastaa!

      Ei ole Suomi24 sääntöjen mukaista keskustelua. Anonyymi nikki henki rikkoo sääntöjä.

      Aloittaja vastaa varmasti kirjoituksensa sisällöstä, siihen ei tarvita gestapo-tyyppistä käskyttäjää ja komentelua. Nikki henki on pahasti eksynyt niistä rajoista, joita palstalla tulee noudattaa.

      • Vääristelet jälleen kerran toisten sanoja. Kukaan ei käskyttänyt tässä ketään. Aloittajalle esitettiin kysymys ja hän on vapaa vastaamaan tai olla vastaamatta.

        Ghostaaminen eli vastaamatta jättäminen asettaa aloittajan hankalaan tilanteeseen. Nimittäin jos aloittaja ei ole se henkilö, kenen nimeä hän tässä keskutelussa käyttää, kyseessä on identiteettivarkaus, Oikealla Maijaliisa Hiekkasella, joka on viettänyt paljon aikaa eri oikeusasteiden instansseissa, on oikeus tietää hänen nimissään kirjoittelusta.

        Kirjoitettujen viestien perusteella on vaikea uskoa, että aloittaja osaa toimia verkossa vastuullisella tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että poliisilla ei tule olemaan vaikeuskia selvittää tarvittaessa hänen henkilöllisyyttä identiteettivarkauteen liittyen.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Vääristelet jälleen kerran toisten sanoja. Kukaan ei käskyttänyt tässä ketään. Aloittajalle esitettiin kysymys ja hän on vapaa vastaamaan tai olla vastaamatta.

        Ghostaaminen eli vastaamatta jättäminen asettaa aloittajan hankalaan tilanteeseen. Nimittäin jos aloittaja ei ole se henkilö, kenen nimeä hän tässä keskutelussa käyttää, kyseessä on identiteettivarkaus, Oikealla Maijaliisa Hiekkasella, joka on viettänyt paljon aikaa eri oikeusasteiden instansseissa, on oikeus tietää hänen nimissään kirjoittelusta.

        Kirjoitettujen viestien perusteella on vaikea uskoa, että aloittaja osaa toimia verkossa vastuullisella tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että poliisilla ei tule olemaan vaikeuskia selvittää tarvittaessa hänen henkilöllisyyttä identiteettivarkauteen liittyen.

        Aiemmin keskustelussa Lightning toi esille sen mahdollisuuden että omalla nimellä kirjoittaminen saattaa olla joissakin tapauksissa ongelmallista kirjoittajalle itselleen. Siinä yhteydessä aloittaja ei kiistänyt olevansa MLH. Henki puolestaan väitti aloittajaa keskustelun alussa huijariksi. Veikkaan että suurella todennäköisyydellä aloittaja on tuo MLH.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Vääristelet jälleen kerran toisten sanoja. Kukaan ei käskyttänyt tässä ketään. Aloittajalle esitettiin kysymys ja hän on vapaa vastaamaan tai olla vastaamatta.

        Ghostaaminen eli vastaamatta jättäminen asettaa aloittajan hankalaan tilanteeseen. Nimittäin jos aloittaja ei ole se henkilö, kenen nimeä hän tässä keskutelussa käyttää, kyseessä on identiteettivarkaus, Oikealla Maijaliisa Hiekkasella, joka on viettänyt paljon aikaa eri oikeusasteiden instansseissa, on oikeus tietää hänen nimissään kirjoittelusta.

        Kirjoitettujen viestien perusteella on vaikea uskoa, että aloittaja osaa toimia verkossa vastuullisella tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että poliisilla ei tule olemaan vaikeuskia selvittää tarvittaessa hänen henkilöllisyyttä identiteettivarkauteen liittyen.

        Josa tuo nikki henki palaisi omaan ruotuunsa.
        Hänellä ei ole minkään valtakunnan vastuuta eikä senkään vertaa mitään kompetenssia ryhtyä joksikin "dekkariksi" Suomi24 helluntapalstan kirjoittajiin nähden.

        Ei mitään, ei minkään vertaa. Suomi24, taikka mikään viranomainen ei ole ANONYYMIÄ palstakiusaajaa valtuuttanut joksisin palstapoliisiksi. Se on 100 % varmaa.

        Se ei kuulu anonyymi nikki hengen toimivaltuuksiin.

        Mutta? Itse hän voisi sivistyneesti ilmoittaa KUKA on Ihminen vai trolli?

        "että aloittaja osaa toimia verkossa vastuullisella tavalla. " ( henki)



        Herra tai rouva tai kuka onkin tämä nikki henki, on hyvä ja aloittaa ITSESTÄÄN.

        Alkaa toimia verkossa vastuullisella tavalla, eikä latele päivästä toiseen perättömiä valheita ja väitteitä! - vastuuta on myös että tekee korjauksen kroonisesta kiusaajan hommasta. ( Jota korjausta tuskin enää syntyy?)



        Suomi24 säännöt, muun muassa.

        " Muistathan, että jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoittajia sitoo Suomen laki."

        Siis?

        henki voi palata siihen asemaan, joka koskee kaikkia kirjoittajia.

        Lycka till!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Josa tuo nikki henki palaisi omaan ruotuunsa.
        Hänellä ei ole minkään valtakunnan vastuuta eikä senkään vertaa mitään kompetenssia ryhtyä joksikin "dekkariksi" Suomi24 helluntapalstan kirjoittajiin nähden.

        Ei mitään, ei minkään vertaa. Suomi24, taikka mikään viranomainen ei ole ANONYYMIÄ palstakiusaajaa valtuuttanut joksisin palstapoliisiksi. Se on 100 % varmaa.

        Se ei kuulu anonyymi nikki hengen toimivaltuuksiin.

        Mutta? Itse hän voisi sivistyneesti ilmoittaa KUKA on Ihminen vai trolli?

        "että aloittaja osaa toimia verkossa vastuullisella tavalla. " ( henki)



        Herra tai rouva tai kuka onkin tämä nikki henki, on hyvä ja aloittaa ITSESTÄÄN.

        Alkaa toimia verkossa vastuullisella tavalla, eikä latele päivästä toiseen perättömiä valheita ja väitteitä! - vastuuta on myös että tekee korjauksen kroonisesta kiusaajan hommasta. ( Jota korjausta tuskin enää syntyy?)



        Suomi24 säännöt, muun muassa.

        " Muistathan, että jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoittajia sitoo Suomen laki."

        Siis?

        henki voi palata siihen asemaan, joka koskee kaikkia kirjoittajia.

        Lycka till!

        Mikä sinä aloittajana olet sanomaan muille, mitä heidän tulee tehdä? Mitä tulee aloittajan levittämiin törkeisiin valheisiin, hänen henkilöllisyytensä on nyt paljastunut.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Mikä sinä aloittajana olet sanomaan muille, mitä heidän tulee tehdä? Mitä tulee aloittajan levittämiin törkeisiin valheisiin, hänen henkilöllisyytensä on nyt paljastunut.

        Aloittaja ei peruuta aloitustaan, kirjoitustaan.
        Aloittaja ei ole esittänyt törkeitä valheita.
        Kerropas yksikin, ja 2-3 todistajan vahvistus? ( Eipä taida tulla!!)

        Aloittajan henkilöllisyys ei ole mikään krypinen salaisuus!

        Mutta tämä anonyymi nikki henki? Hän koettaa edelleen puskasta huudelleen leikkiä uskottavaa, jopa koettaa ottaa dekkaristin viitan? Kyseessä on kuitenkin julkinen näyttö stalkkauksesta. Vainoamisen piirteestä, jonka objektiksi ja iljettävään tähtäimeensä henki on ottanut kirjoittajan, tämän ketjun alottajanjan. Vainoaminen tuli rikoslakiin 2014.



        Henki nyt ottaa lusikan käteensä, ja lopettaa absurdit sekoilut!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei peruuta aloitustaan, kirjoitustaan.
        Aloittaja ei ole esittänyt törkeitä valheita.
        Kerropas yksikin, ja 2-3 todistajan vahvistus? ( Eipä taida tulla!!)

        Aloittajan henkilöllisyys ei ole mikään krypinen salaisuus!

        Mutta tämä anonyymi nikki henki? Hän koettaa edelleen puskasta huudelleen leikkiä uskottavaa, jopa koettaa ottaa dekkaristin viitan? Kyseessä on kuitenkin julkinen näyttö stalkkauksesta. Vainoamisen piirteestä, jonka objektiksi ja iljettävään tähtäimeensä henki on ottanut kirjoittajan, tämän ketjun alottajanjan. Vainoaminen tuli rikoslakiin 2014.



        Henki nyt ottaa lusikan käteensä, ja lopettaa absurdit sekoilut!

        Aloittaja on Maijaliisa Hiekkanen, eläkkeellä oleva sananvapauden puolustaja. Hän on "opettamisen" ohella esiintynyt jonkin sortin teraupeuttina ja levittänyt valheita lukuisista palstan kirjoittajista.

        Oheisen keskustelun kommenttien ja linkkien perusteella ei voi erehtyä henkilöstä.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17694846


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja on Maijaliisa Hiekkanen, eläkkeellä oleva sananvapauden puolustaja. Hän on "opettamisen" ohella esiintynyt jonkin sortin teraupeuttina ja levittänyt valheita lukuisista palstan kirjoittajista.

        Oheisen keskustelun kommenttien ja linkkien perusteella ei voi erehtyä henkilöstä.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17694846

        Olikos kova kiire sensuroida pois tämä aloitus?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18360801/keskustelua-ja-kommentointia--(--avoin-kirje-6-4-2024)

        Pahus. Sivua ei löytynyt.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Aloittaja on Maijaliisa Hiekkanen, eläkkeellä oleva sananvapauden puolustaja. Hän on "opettamisen" ohella esiintynyt jonkin sortin teraupeuttina ja levittänyt valheita lukuisista palstan kirjoittajista.

        Oheisen keskustelun kommenttien ja linkkien perusteella ei voi erehtyä henkilöstä.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17694846

        Taas julkista valhetta nikki henki.
        Kyseisen aloituksen tekijä ei ole maijaliisa hiekkanen. siis linkin
        Asian voi selvittää vaikkapat Suomi24 ylläpidolta.
        Ei ole eikä voikaan olla lokitietoja.

        Nikki henki vain pahenee valheellisuudessaan.
        Kukaan ei enää ota häntä todesta; kaikki uskottavuus on romuttunut.

        Kun valehtelee Jumalasta, Jeesuksesta, Raamatusta, toisista ihmisistä.. kai lopulta paatuu että kaikki toiset huomaavat pimeät perättömyydet.

        Säälittävä tapaus...


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Mikä sinä aloittajana olet sanomaan muille, mitä heidän tulee tehdä? Mitä tulee aloittajan levittämiin törkeisiin valheisiin, hänen henkilöllisyytensä on nyt paljastunut.

        Kerroppas yksikin valhe? Missä ja mitä ja kuka. Sekä 2-3 todistajan nimet?


    • Anonyymi

      Uskovien OMAISUUS ON YHTEISTÄ!

      • Anonyymi

        Missä ja miten? Oletko sinä luovuttanut omaisuutesi johonkin yhteiseen kekoon?
        Mihin, kenelle?


    • Anonyymi

      Vastauskommenteissa esiintyy tutunoloista jankkaamista, inttämistä ja riitelemistä. Joko aloituksessa mainittu henkilö, tai hänen taustajoukkonsa ovat ennenkin vierailleet palstalla.

      • Anonyymi

        No kerropas mitä haamuja ja taustjoukkoja näet. Satuja ja fikiota ei aikuisten palstalle huoli sepittää..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kerropas mitä haamuja ja taustjoukkoja näet. Satuja ja fikiota ei aikuisten palstalle huoli sepittää..

        Tätä justiinsa tarkoitin, eli sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä justiinsa tarkoitin, eli sinua.

        Siis itseäsi?

        Ethän voi toisista tietää - jos et ole kaikkinäkevä Jumala?
        Älä edes koeta leikkiä tietäjää tai näkijää? Luulo ei ole tiedon väärti.
        Joka luulee tietävänsä ei muista että toiset tietävän tämän luulevan.

        Älä enää yritä pitää luulojasi faktoina.


    • Anonyymi

      Nikki henki kirjoittaa: 2024-04-13 10:55:16

      ”Aloittaja on Maijaliisa Hiekkanen, eläkkeellä oleva sananvapauden pHenkiuolustaja. Hän on "opettamisen" ohella esiintynyt jonkin sortin teraupeuttina ja levittänyt valheita lukuisista palstan kirjoittajista. ”

      Oikaisua,
      ja korjausta nikki hengen esittämään profiiliin Maijaliisa Hiekkasesta. Tämä siksi, ettei kenenkään tarvitse olla nikki hengen epämääräisten vihjailujen varassa!

      1) Aloittaja ei ole ”eläkkeellä oleva sananvapauden puolustaja” vaan työelämästä eläkkeellä oleva hoitaja.
      ( Sananvapauden puolustaja ei ole ”ammatti” josta jäädään eläkkeelle! Henki näyttää olevan sekaisin..)


      2) Hän on suorittanut todistetusti vaaditut Musiikkiterapian opinnot Sibelius-akatemiassa 1987-1990. (Hän ei siis ole ”jonkin sortin terapeutti” eikä harrasta ja harjoita valheiden viljelyä!)

      3) Hän on säveltäjä, sanoittaja, runoilija kirjailija. Kaikkea tuota, aktiivisesti, todistetusti.

      Tässä kansalliskirjaston Finna tietokanta:https://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000044021

      Henkilö: Hiekkanen, Maijaliisa. Laulaja, säveltäjä, sanoittaja, kirjailija Tekijänä 22 teoksessa
      Henkilö: Lönnqvist, Maija-Liisa (Hiekkanen 1984 alkaen)
      laulaja, säveltäjä, sanoittaja, kirjailija Tekijänä 87 teoksessa
      https://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000051568

      Julkaistuja kirjoja 24 nimekettä, alkaen 1980.
      Julkaistua musiikkia ( sanoitukset, sävellykset) 44 teosta,
      4 eri musiikkialbumia 1974. 1977, 1978, 1981)

      4) Sananvapauden puolustajana, koulukiusaamisen ja muun kiusaamisen vastustajana on kertynyt kokemusta vuosikymmenien ajalta. (Kirja: Syksystä syksyyn- koulukiusaamisen katsomo 1997)

      5) Julkisena vapaana kirjoittajana ja kirjailijana. Tässä eräs julkinen profiili:

      Maijaliisa Hiekkanen
      Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton; pasfisti.
      * Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija.
      * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.
      * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä.
      * Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin).
      * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni elämässä.
      MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet".

      Miksi tämä kommentti?
      Kun on täysi syy otaksua, että nikki henki kirjoittaa negatiivisessa ja valheellisessa tasossa nimeltä tunnetusta henkilöstä -- -niin Suomi24 sääntöjen puitteissa solvatulla tulee olla ( ja onkin) yhdenvertainen sananvapaus; puheoikeus – vastata.

      JK. Tätä kommenttia älköön kukaan edes yrittäkö nimetä ”itsensä korottamiseksi”. Koska?

      Syyn on tuottanut nikki henki, joka henkilöstä (MLH) kirjoitti epämääräisen ja pitkälle valheellisen profiloinnin.

      On siis oikeus oikaista faktoja.

      • Anonyymi

        Nim. Henki on siis oikeassa että olet Maijaliisa Hiekkanen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nim. Henki on siis oikeassa että olet Maijaliisa Hiekkanen?

        Kukas sinä ole joka kyselet? Kerropas nimesi? Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukas sinä ole joka kyselet? Kerropas nimesi? Kiitos.

        Miksi tiuskit ja purat pahaa oloasi ulkopuolisiin? Koetko että elämäsi on tasapainossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi tiuskit ja purat pahaa oloasi ulkopuolisiin? Koetko että elämäsi on tasapainossa?

        Kuka purkaa? tarkoitatko nimimerkki Henkeä joka koko ajan sohii ja käy valheilla joidenkin kimppuun! Nuhtele tuota henkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nim. Henki on siis oikeassa että olet Maijaliisa Hiekkanen?

        No, voitko kertoa siis nimesi, vai eikö se onnistu?
        Ikävää on, jos ei voi vastata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, voitko kertoa siis nimesi, vai eikö se onnistu?
        Ikävää on, jos ei voi vastata.

        Etkö ymmärtänyt kysymystä vai mikä on ettet voi vastata "kyllä" tai "ei" ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö ymmärtänyt kysymystä vai mikä on ettet voi vastata "kyllä" tai "ei" ?

        Smile:)) Älä ole infantiili!


    • Anonyymi

      Tosiaan! Ei tartte olla jonkun anonyymin vaelhtelijan (henki) infojen varassa.

      Googlen hakukone nostaa joka päivä 2000-3000 osumaa nimellä Maijaliisa Hiekkanen. Suomessa ja koko maailmassa se on ainoa nimi lajissaan.

      Tälläkin hetkellä nousee kymmeniä kirjoja, on web-sivustoja (2) on paljon julkisia kirjoituksia, on 46 musiikkivideota YouTubessa!

      Joten? Jokainen kiinnostunut voi saada todenperäistä infoa ja tietoa. Sellaista, joka ei ole toisen käden juorua ja väitettä? Vaan henkilön omaa kirjallista ja musiikillista tuotetta!

      Tässä videossa eräs kaikkien aikojen suosituimmista lauluista: Yksin istun huoneessani. Julkaistu 1974. Tekstitys englanniksi, laulu suomeksi: YouTubessa.

      https://www.youtube.com/watch?v=Gr3MPpROJG4

      • Anonyymi

        Siinä se. Totuus ei pala tulessakaan, mutta valheet palavat äkkiä poroksi.
        Anonyymi nikki henki kaikkine valheineen - joilla hän profiloitunut tällä palstalla -
        joutuu julkiseen häpeään, kun ei hillitse pahaa himoaan purkaa pahuuttaan toisiin.

        Onneksi tosiaan ei kenenkään tartte olla sen varassa, mitä joku sivullinen ( ja henkilöä oikeasti tuntematon) väittää.

        Riittää kun lukee ko. henkilön kirjoituksia, musiikkia, muuta materiaalia netissäkin, Eikä maksa mitään. M-liisa ei ole "huijareiden" jengiä; ne on ihan toiset tyypi ja tahot!!

        Mutta? Tuttua juttua? Onko se supisuomalalainen kateus, vai mikä? Käydään kuin käärmeet sellaisen kimppuun joka elää ja toimii! Elää täyttä elämää, käyttää lahjojaan Jumalan ja lähimmästen palveluun.

        Tai sitten. Pimeys vihaa valkeutta.


    • Anonyymi

      Onko aloittaja Anna-Liisa Hiekkanen?

      Lightning

      • Anonyymi

        Oletko lukutaidoton? Mitä siinä lukee?


    • Anonyymi

      Jos aloittaja ei ole Anna-Liisa Hiekkanen, koen että olet tarkoituksellisesti halunnut siihen suuntaan lukijoita ohjailla, että he uskoisivat aloittajan olevan kyseinen henkilö. Et ainakaan väärinkäsitystä ole millään tavalla pyrkinyt korjaamaan.


      Lightning

      • Anonyymi

        Oletteko sokeita vai lukutaidottomia?
        Missä lukee Anna-Liisa Hiekkanen?
        Tuokaapas välittömästi aito kommentti, ja kuka sen on kirjoittanut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletteko sokeita vai lukutaidottomia?
        Missä lukee Anna-Liisa Hiekkanen?
        Tuokaapas välittömästi aito kommentti, ja kuka sen on kirjoittanut?

        Aloittaja ei ole missään, koskaan eikä kertaaakaan esittänyt olevansa Anna -Liisa Hiekkanen.

        Nyt kannattaa pahuuksien ja valheiden viljely.


      • Anonyymi

        Lightning

        Ole hyvä ja esitä tämän päivän aikana, se täällä julkaistu kommentti, jossa lukee Anna-Liisa Hiekkanen.

        Ellet tuo, osoitat julkista valhetta. Ja kannat siitä seuraamukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lightning

        Ole hyvä ja esitä tämän päivän aikana, se täällä julkaistu kommentti, jossa lukee Anna-Liisa Hiekkanen.

        Ellet tuo, osoitat julkista valhetta. Ja kannat siitä seuraamukset.

        Tiedän kyllä mitä olen nähnyt. Olet itse pyytänyt poistoa omille viesteillesi.

        Tuskin kyseinen henkilö haluaa tulla yhdistetyksi sinuun, sekin on ikävää, että edes vedit hänet tähän ketjuusi. Te-ra-peut-ti.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän kyllä mitä olen nähnyt. Olet itse pyytänyt poistoa omille viesteillesi.

        Tuskin kyseinen henkilö haluaa tulla yhdistetyksi sinuun, sekin on ikävää, että edes vedit hänet tähän ketjuusi. Te-ra-peut-ti.

        Lightning

        Lightning kirjoittaa läpiä päähänsä, eli julkista valhetta, näin!


        "Jos aloittaja ei ole Anna-Liisa Hiekkanen, koen että olet tarkoituksellisesti halunnut siihen suuntaan lukijoita ohjailla, että he uskoisivat aloittajan olevan kyseinen henkilö. Et ainakaan väärinkäsitystä ole millään tavalla pyrkinyt korjaamaan."

        Lightning

        Kommenttia:


        On täyttä perättömyyttä, että aloittaja olisi vetänyt jonkun nimen? Anna-Liisa Hiekkanen?
        Ja sikamaista valhetta lisää, että olisi tahdottu "lukijoita ohjailla". Törkeää väitettä.

        Siis? Kun aloittajalla ei ole mitään osuutta tuollaiseen nimien sotkemiseen, niin on iljettävää valhetta mitä Linghting väittää:

        ":Et ainakaan väärinkäsitystä ole millään tavalla pyrkinyt korjaamaan."

        Lisää Lightinign valheita:

        "Olet itse pyytänyt poistoa omille viesteillesi."
        Täyttä perättömyyttä, En ole koskaan pyytänyt poistoa omille viesteille.
        Sananvapauden ja sananvastuun sisältö tarkoittaa vastuullista kirjoittamista.

        "Tuskin kyseinen henkilö haluaa tulla yhdistetyksi sinuun, sekin on ikävää, että edes vedit hänet tähän ketjuusi. Te-ra-peut-ti." ( =Lighting)

        Aloittaja ei ole vetänyt tuota henkilöä Anna-Liisa Hiekkanen, ketjuun.
        En ole koskaan edes törmännyt sellaiseen nimeen!

        Kyseessä on näköjään nimimerkki Linghtingin kasvava valheiden viljely. Valehtelun ykkös sijaa nikki henki - taitaa olla kohta vaarassa?

        Mutta kaksoismitali: Henki & Linghting - sellaisen he ovat tilanneet! Onnittelut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lightning kirjoittaa läpiä päähänsä, eli julkista valhetta, näin!


        "Jos aloittaja ei ole Anna-Liisa Hiekkanen, koen että olet tarkoituksellisesti halunnut siihen suuntaan lukijoita ohjailla, että he uskoisivat aloittajan olevan kyseinen henkilö. Et ainakaan väärinkäsitystä ole millään tavalla pyrkinyt korjaamaan."

        Lightning

        Kommenttia:


        On täyttä perättömyyttä, että aloittaja olisi vetänyt jonkun nimen? Anna-Liisa Hiekkanen?
        Ja sikamaista valhetta lisää, että olisi tahdottu "lukijoita ohjailla". Törkeää väitettä.

        Siis? Kun aloittajalla ei ole mitään osuutta tuollaiseen nimien sotkemiseen, niin on iljettävää valhetta mitä Linghting väittää:

        ":Et ainakaan väärinkäsitystä ole millään tavalla pyrkinyt korjaamaan."

        Lisää Lightinign valheita:

        "Olet itse pyytänyt poistoa omille viesteillesi."
        Täyttä perättömyyttä, En ole koskaan pyytänyt poistoa omille viesteille.
        Sananvapauden ja sananvastuun sisältö tarkoittaa vastuullista kirjoittamista.

        "Tuskin kyseinen henkilö haluaa tulla yhdistetyksi sinuun, sekin on ikävää, että edes vedit hänet tähän ketjuusi. Te-ra-peut-ti." ( =Lighting)

        Aloittaja ei ole vetänyt tuota henkilöä Anna-Liisa Hiekkanen, ketjuun.
        En ole koskaan edes törmännyt sellaiseen nimeen!

        Kyseessä on näköjään nimimerkki Linghtingin kasvava valheiden viljely. Valehtelun ykkös sijaa nikki henki - taitaa olla kohta vaarassa?

        Mutta kaksoismitali: Henki & Linghting - sellaisen he ovat tilanneet! Onnittelut!

        No kuka sen henkilön nimen tänne palstalle alun pitäen on tuonut? Älä väitä, että se olisin ollut minä tai henki nimmari, ei varmasti niin ole.


        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kuka sen henkilön nimen tänne palstalle alun pitäen on tuonut? Älä väitä, että se olisin ollut minä tai henki nimmari, ei varmasti niin ole.


        Lightning

        Sinä Lightning olet ensimmäinen ja AINOA joka tuon nimen olet tuonut tälle palstalle:
        Anna-Liisa Hiekkanen.

        Joten muuta epäiltävää ei ole.


        Anonyymi 2024-04-13 15:40:17


        Lightning

        Ole hyvä ja esitä tämän päivän aikana, se täällä julkaistu kommentti, jossa lukee Anna-Liisa Hiekkanen.

        Ellet tuo, osoitat julkista valhetta. Ja kannat siitä seuraamukset


    • Anonyymi

      Tämän ketjun synteesin ja analyysin (eräs) tulos on, että esimerkiksi nikki henki, on ottanut tyypillisen ja tunnetun roolinsa. Hän koettaa kuin taikatemppua?

      Aloituksen aiheen hän sivuuttaa (tarkoituksella)? Mutta sen sijaan hän on ottanut hampaisiinsa aloituksen kirjoittajan! Motiivi ja tavoite on koettaa mustamaalata aloittajaa. Kääntää siia musta valkoiseksi, valkoinen mustaksi.

      Osoittaa täydellistä pahuutta, pimeyttä ja kieroilua. Niin perin tuttua tarinaa tältä nikki hengeltä!

      Mutta nyt on aika ja paikka hiukan opiskella mitä S24 ylläpito säätää!


      Tässä muutamia otteita ylläpidon ”opastus, turvallisuus” – sivulta.


      1)
      ”Keskusteluja käydään keskustelijoiden omalla vastuulla eli kirjoittaja on aina vastuussa omista kirjoituksistaan.” (ylläpito)

      1) Kommenttia:
      Tämän ketjun aloittaja on noudattanut ja noudattaa sääntöä. Kirjoittaja on aina vastuussa, olipa henkilö, nimimerkki tai anonyymi.


      2)
      ”Palvelussa on kiellettyä keskustella yksityishenkilöistä nimellä tai antaa heistä henkilökohtaisia tietoja.” (ylläpito)

      2) Kommenttia:
      Tässä ketjussa yksityishenkilöön aloittajaan 6.4.2024 (nimellä) suunnattu valhekampanja, on kiellettyä. Vastuussa sääntörikkomuksesta nimimerkki henki. Hän koettaa jopa provosoida muita kirjoittajia hyökkäysrintamaan aloittajaa vastaan. Henki on rikkonut räikeästi tätä sääntöä.
      Hän on lukuisia kertoja väittänyt nimellä mainittua henkilöä ”huijariksi”. Tietenkin vailla mitään näyttöä tai todistetta!

      Ilmoitettu ylläpidolle.

      Asianajajalle on jätetty tiedoksi herjaamisen näytön kirjoitus (= henki) jossa hän väittää mm. aloittajaa ”huijariksi”. Tässä tekstejä, allekirjoittajana henki. 2024-04-07 15:38:58

      • ”Näkee selvästi, että käytät HUIJAREILLE tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.” (Henki)

      • ”Älä edes yritä. Linkki maksulliseen palveluun on tunnettu HUIJAREIDEN käyttämä kikka, jolla uhri ”ohjataan käyttämään tiettyä palvelua maksusta.” (Henki)

      • ”Kysessä on tyypillinen HUIJAUS jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.” (Henki)

      • Kysessä on tyypillinen HUIJAUS, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla. (Henki
      2024-04-07 13:51:40

      • ”Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten HUIJAREITTEN keskuudessa. ( Henki)

      • ”Edellisen kommentin kirjoittaja on siinä mielessä HUIJARI.” ( Henki) 2024-04-11 19:38:36

      EM:t julkiset kommentit ( = henki) ovat enemmän kuin kiistaton ja raskauttava todiste, mistä? RL 24:8-9 §. Yksityishenkilöön suunnatusta valhekampanjasta.

      Kun faktat ovat niin, ettei pienintäkään näyttöä ”huijauksesta” ole missään, kysyttäköön vaikka keneltä yksityishenkilöltä, verottajalta, entisiltä työnantajilta, muilta viranomaisilta, tilintarkastajalta, mistä vain ja keneltä vain! Ja missä vain! Jumala tietää kaiken.

      Joka koettaa väittää että maijaliisa hiekkanen on ”huijari ” (!) astukoon julkisesti esiin todisteineen, taikka vaietkoon lopullisesti!

      Kun nämä ovat faktat, anonyymi nikki henki on tuonut julkiset ja kirjalliset näytöt. RL 24:8-9 §. Ja on vastuussa kirjoituksistaan, vastaa niistä.

      Kun nimimerkki henki on toistuvasti jopa 6-7 eri kertaa (kommentteja) nimennyt aloittajaa, oikeaa henkilöä ”huijariksi” , rikosoikeudellisessa tarkastelussa kyseessä on tietoinen ja tahallinen teko (kriminaalinen) ei siis vahingossa tapahtunut lipsahdus (tahaton teko).



      (henki -04-09 20:32:56 Irmeli vaan jaksaa 😁

      • >>> Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten HUIJAREITTEN keskuudessa...

        Aloittaja on hyvä ja opettelee kirjoittamaan oikein sekä lakkaa vääristelemästä muiden kirjoituksia.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten HUIJAREITTEN keskuudessa...

        Aloittaja on hyvä ja opettelee kirjoittamaan oikein sekä lakkaa vääristelemästä muiden kirjoituksia.

        sianajajalle on jätetty tiedoksi herjaamisen näytön kirjoitus (= henki) jossa hän väittää mm. aloittajaa ”huijariksi”. Tässä tekstejä, allekirjoittajana henki. 2024-04-07 15:38:58

        • ”Näkee selvästi, että käytät HUIJAREILLE tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.” (Henki)

        • ”Älä edes yritä. Linkki maksulliseen palveluun on tunnettu HUIJAREIDEN käyttämä kikka, jolla uhri ”ohjataan käyttämään tiettyä palvelua maksusta.” (Henki)
        Tässä aamupalaa anonyymi nikki hengelle!

        Nuo alla olevat kommentit ovart aivan aitoa dataa, eivät mitään vääristelyä (hengen) kirjoittamasta. Jokainen normitason lukija osaa sen todeta.

        Kirjaimellisesti HENKI on nimennyt ja leimannut tämän aloittajan ( nimeltä tunnetun ihmisen) HUIJARIKSI. Kun julkisella nettipalstalla toistaa 6-7- kertaa sana "huijari" eri muodossa, asia on selvä kuin pläkki. NImimerkki henki leimasi Maijaliisa Hiekkasen "huijariksi". Ja vastaa teksteistään.
        -------------------------------------------------------------------------------
        Asianajajalle on jätetty tiedoksi herjaamisen näytön kirjoitus (= henki) jossa hän väittää mm. aloittajaa ”huijariksi”. Tässä tekstejä, allekirjoittajana henki. 2024-04-07 15:38:58

        • ”Näkee selvästi, että käytät HUIJAREILLE tyypillisiä sanakäänteitä. Olet siis yksi niistä.” (Henki)

        • ”Älä edes yritä. Linkki maksulliseen palveluun on tunnettu HUIJAREIDEN käyttämä kikka, jolla uhri ”ohjataan käyttämään tiettyä palvelua maksusta.” (Henki)

        • ”Kysessä on tyypillinen HUIJAUS jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.” (Henki)

        • Kysessä on tyypillinen HUIJAUS, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla. (Henki
        2024-04-07 13:51:40

        • ”Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten HUIJAREITTEN keskuudessa. ( Henki)

        • ”Edellisen kommentin kirjoittaja on siinä mielessä HUIJARI.” ( Henki) 2024-04-11 19:38:36
        • ”Kysessä on tyypillinen HUIJAUS jossa fiktiota myydään oikealla rahalla.” (Henki)

        • Kysessä on tyypillinen HUIJAUS, jossa fiktiota myydään oikealla rahalla. (Henki
        2024-04-07 13:51:40

        • ”Psykologinen kikka on tunnettu myös hengellisten HUIJAREITTEN keskuudessa. ( Henki)

        • ”Edellisen kommentin kirjoittaja on siinä mielessä HUIJARI.” ( Henki) 2024-04-11 19:38:36


        JK. Em:t julkiset tekstit täyttävät jopa törkeän kunnianloukkauksen tunnusmerkit.
        Ja sellainen motiivi onkin ilmeinen tämän nikki "hengen" - kirjoittajan taholla.
        Rikoksissa tutkijat tarvitsevat sen motiivin.

        Jokainen täyspäinen lukijakin sen osaa? Henki tahtoi valheilla ruvet mustamaalamaan aloittajaa kirjoittaja Maijaliisa Hiekkasta. Hän vihansa,, pahuutensa ja valheellisuutensa himoitsi iskeä ja leimata.

        Mutta se oli hengeltä paha teko. Erittäin paha teko.

        Nimettömillä nettikirjoittajilla ei ole lainmukaista oikeussuojaa mm. kunnianloukkausasiassa. Mutta niillä, jotka kirjoittava oikealla nimellään, oikeina kansalaisina? Heihin voidaan soveltaa RL24:8-9 § säädöstä.

        Tämä nikki henki voikin nyt orientoitua "vastaamaan kirjoituksistaan"`. Jos hän ei voi "todistaa" oikeusjärjestelmän puitteissa (rikostutkinta) että Maijaliisa Hiekkanen oli ja on "huijari"? Mitä seuraavaksi?

        Ja kun mikään taho, millään tasolla - ei nosta tapetille sellaista näyttöä, että Hiekkanen olisi ollut taikka olisi "huijari" --- niin miten käy tämän nikki hengen?

        Henki saa maistaa miltä tuntuu pureskella omin valheiden kakkuja. .


    • Anonyymi

      Lisää S24. sääntöjä ja ohjeita:


      3) ” Jos esität väitteitä viitaten faktatietoon, kerrothan lähteesi.” (ylläpito)

      3 ) Kommenttia:
      Aloituksessa esitetyt julkiset väitteet? Aloittaja on kertonut lähteet (3)

      4) ”Keskustellessasi julkisesti yrityksistä muista kirjoittaa totuudenmukaisesti ja asiallisia perusteluja käyttäen. ” ( ylläpito)

      4) kommenttia:
      Aloittaja on aloituksessa julkisesta yrityksestä ( Aikamedia OY) kirjoittaessaan ottanut 100% vastuun siitä, että sisältö vastaa dokumentoituja tapahtumia.

      Avointa kirjettä 6.4.2024) ei voi pitää minkään kriteerin nojalla ”asiattomana”. Se ei ole herjaa, panettelua, takapihan valheita, tms.

      Aloitus perustuu vahvoihin tausta-aineistoihin, dokumentteihin, todisteisiin. Aikamedia OY on täysin tietoinen asiaan littyvästä. Perusteet ovat asiallisia. Ja loogisia. Näin:

      4.1 Aikamedia OY:n hallitus ei vastannut MITÄÄN sille 14.2.2024 (todistetusti) toimitettuun asiakirjaan, tapausselostukseen ja vastauspyyntöön, on? Aikaa on ollut, vastata, nyt jo 2 kuukautta.

      Kun julkinen yritys ei vastaa millään tavalla, on hiljaista kuin kuolleitten hautausmaalla? Mitä siitä? Herää kysymys: Onko yritysoiminnassa jokin lamaannus?

      Ovatko yrityksen hallinnon jäsenet poissaolevia, kuolleet? ( Aikamedia OY:n hallituksessa on viisi (5) jäsentä.) Miksi yksikään hallituksen jäsen reagoi asialliseen asiakirjaan, oikeudellisiin selvityspyyntöihin? Miksi?

      4.2 Ja kun näin on ollut totaalinen ”hiljaisuus” on ainoa vastaus, seuraava aste kuin julkinen ”etsintäkuulutus”? Haloo, onko siellä enää ketään vastauskelpoista?

      Tällainen on siis vaihtoehto? Kadonneista henkilöistäkin julistetaan etsintä!

      Jospa joku helluntalainen olisi hereillä ja toimisi kuin entinen lukkari kirkossa? Koputtelisi kepillä olkaan niitä kirkkovierait, jotka kuorsata jyristelee papin saarnan aikana! Liittyyhän Aikamedia- yritys helluntailaisuuteen kuin nenä päähän.

      4.3 Yritystoimintaa säätelevät ja sitovat useiden lakien säädökset.
      Kuuluu hyvään yrityskulttuuriin, että se vastaa pyydettyihin kysymyksiin.

      Kun vaikenee, se ei ole vain ala-arvoinen loukkaus asiallista kysyjää koskien, vaan se on vastoin hyvän-tavan-mukaista asiointia!

      Sellaisella ”vaikenemisella” ja ylimielisyydellä (?) on seuraamuksensa? Kyllä. Asiallinen ja hyvän yrityskulttuurin tapa voi olla vaikkapa vain muutama sana:
      - Kiitos, saimme postin! Palaamme kenties asiaan….Piste.

      4.4. Kun Aikamedia OY:n hallitus siis jättää (jätti) vastaamatta mitään. Ja kun kyseessä oli ja on (tammikuussa 2022) tietoon tullut, erittäin vakavien lainrikkomusten syystä tuotettu haitta, menetys ja salatut laittomat menettelyt, - on katsottava olevan erittäin ala-arvoista, että
      - MITÄÄN vastuuta, vastinetta ei näy asioissa. Ei siis sanaakaan?

      Oikeusjärjestelmässä tällaista ”vaikenemista” ( no comment) harjoittavat pääsääntöisesti paatuneet rikolliset. Kristillisissä toiminnoissa pätee Jeesuksen ohjeet, ottaa vastuu. Tunnustaa tekonsa, tehdä parannus – siis profaanisti: korjaus.

      Raamatun (epärehellinen mies) Sakkeus teki totisen parannuksen:

      • ”Sakkeus astui esiin….jos joltakulta olen jotakin petokselle ottanut, niin annan nelinkertaisesti takaisin,” ( Luukas 19:8)

      Mies ei piilotellut itseään eikä yrittänyt ”vaieta kuoliaaksi” pahoja tekojaan.

    • Anonyymi

      Lisää S24 sääntöjä ja ohjeita.´:

      5) ”Myös yrityksillä on oikeus suojella mainettaan.” (ylläpito)

      5) Kommenttia.
      Kun on julkistettu Avoin Kirje, ja osoitettu se tietylle taholle ( tässä tapauksessa Aikamedia OY:n hallitus) kyseisellä yrityksellä on oikeus suojata mainettaan.

      Sille on annettu julkinen mahdollisuus kiistää, oikaista, moittia Avoimen kirjeen sisältöä. Näin voi toteutuu yhdenvertainen sananvapaus ja puheoikeus.

      Vanhan roomalaisen kaavan mukaan ”Audiatur et altera pars”. Aikamedia OY:n hallitus saa siis ”suojella mainettaan” - jos se katsoo sitä loukatun? Julkisesti. Se on heidän oikeutensa.

      Jos Aikamedia OY:n hallitus olisi käyttänyt oikeuttaan vastata 14.2.2024 heille toimitettuun asiakirjaan, pyyntöihin, ja vastausoikeuteen, ei julkista Avointa Kirjettä olisi noussut? Avoin kirje on siis jäänyt ainoaksi vaihtoehdoksi. Silti, vaikka Aikamedian Hallitus ei tätä julkista mahdollisuuttakaan käyttäisi.

      Asiassa olisi voinut toimia hyvän tavan mukaisesti: vain asianosaisten kesken! Ja? Sellainen hyvän-tavan-mukainen yritystoiminnan fakta? Sen olisi voinut julkistaa: Aikamedia Oy on suostunut keskustelemaan ja sopimaan vahinkojen kohteen; uhrinsa kanssa ...

      Se, että suostuu selvittämään sotkuja ruohonjuuritasolla? Sitä sanotaan oikeusasioissa: Pienemmän haitan periaate. Jeesus esitti saman periaatteen:
      Matteus 18:15-17. Sanoi jopa, että "suostu pian sopimaan".



      6) ”Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista.
      Väärälle palstalle kirjoitetut viestit voidaan siirtää oikeille palstoille.” (ylläpito)

      6) kommenttia:
      Tämän palstan aihepiiri (aloitus) ei anna lupaa sellaiselle, että kommentoinnissa ruvetaan spekuloimaan yksityishenkilön piiriin kuuluvia asioita. ( Kohta 2)

      Palsta on väärä. Anonyymi nikki henki on ilmeisen tahallisella tavalla ryhtynyt rikkomaan tätä Suomi24 sääntöä. Kohdistamalla iljettäviä valheväitteitä aloittajaan. Herjaamalla mm. ”huijariksi”

      Täysin vailla mitään todistetta taikka faktoja! Lopuksi (henki) koetti käskyttämisen tyylillä’ kovistella aloittajaa. Vallankäytöstä, överistä manipulaatiosta ei jää epäselvyyttä! Kommenttia: ” vastaa, vastaa, vastaa...”


      YHTEENVETOA

      • Aloitus: Avoin kirje Aikamedia OY:n hallitukselle, ei riko Suomi24 sääntöjä, eikä Suomen lakeja.

      • Aloituksen aihe ei tarkoita eikä oikeuta käymään jonkun kirjoittajan ( henkilön) kimppuun, jopa vainoamisen tunnusmerkkien tasolla. (= Nikki henki)

      • Keskustelun kommentointi on ollut vilkasta, 230 kommenttia viikossa. Lukukertoja yli 1113 ( 13.4.2024 ip:llä)

      • Ketjun (https://keskustelu.suomi24.fi/t/18350326/avoin-kirje-aikamedia-oyn-hallitukselle----(06-04-2024)#comment-127506122)

      • Aloittajana kunnioitan jokaisen sananvapautta, niiden rajoitusten ja sääntöjen puitteissa, joita Suomi24 ylläpito on säätänyt. Erilaiset kannat ovat ok. Kun ei valehdella.

      • Kommentoijat ovat saaneet vapaasti esittää kannanottojaan, enkä esitä julkista moitetta kenestäkään muusta kuin tässä mainittu anomyymi nikki henki.

      • Anonyymi

        Eiköhän tuota Aika-Median asiaa ole käsitelty jo tarpeeksi. Asia ei siitä kummene.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tuota Aika-Median asiaa ole käsitelty jo tarpeeksi. Asia ei siitä kummene.

        Sinä et sitä päätä, onko tarpeeksi vai ei? Jos et itse halua seurata käsittelyä, ei ole pakko
        seurata.


        Asia on aivan levällään siellä Aikamedian konttoreissa, eikä vastaajaa edes ole tullut esille?

        Sitä paitsi. Aika-Media ei ole virallinen yrityksen nimi. Huolellisuutta.


    • Anonyymi

      Annoit aiemmin ymmärtää että pelkuri ei kirjoita omalla nimellään. Ehkä sinun olisi aika lunastaa omat oppisi.

      Lightning

      • Anonyymi

        No mikäs nyt mättää?


      • Anonyymi

        Olet jäänyt kiinni itse teosta; Valheista tässä ketjussa.
        Viittaan väitteeseesi, jokin Anna-Liisa Hiekkanen. Väität että aloittaja on tuonut sellaisen nimen keskusteluun.

        Koska et ole sellaista viestiä tuonut tämän päivän aikana ( siis autenttista dokumenttia)
        josta jokainen voisi todeta väitteesi - asia on paha juttu kannaltasi. Paha.

        Valheesi olet liittänyt aloittajaan, ilmeisesti mustamaalataksesi häntä?

        Paha juttu.

        Ole hyvä ja poistu tästä ketjusta.

        Sinulla on omia ketjuja. Harjoita valheitasi ja kierouttasi niissä puitteissa.

        JK. Voit varautua siihen, mitä Raamattu lausuu valehtelijoista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet jäänyt kiinni itse teosta; Valheista tässä ketjussa.
        Viittaan väitteeseesi, jokin Anna-Liisa Hiekkanen. Väität että aloittaja on tuonut sellaisen nimen keskusteluun.

        Koska et ole sellaista viestiä tuonut tämän päivän aikana ( siis autenttista dokumenttia)
        josta jokainen voisi todeta väitteesi - asia on paha juttu kannaltasi. Paha.

        Valheesi olet liittänyt aloittajaan, ilmeisesti mustamaalataksesi häntä?

        Paha juttu.

        Ole hyvä ja poistu tästä ketjusta.

        Sinulla on omia ketjuja. Harjoita valheitasi ja kierouttasi niissä puitteissa.

        JK. Voit varautua siihen, mitä Raamattu lausuu valehtelijoista?

        Luuletko että pelkään tuomioita Raamatustasi? Katso peiliin.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet jäänyt kiinni itse teosta; Valheista tässä ketjussa.
        Viittaan väitteeseesi, jokin Anna-Liisa Hiekkanen. Väität että aloittaja on tuonut sellaisen nimen keskusteluun.

        Koska et ole sellaista viestiä tuonut tämän päivän aikana ( siis autenttista dokumenttia)
        josta jokainen voisi todeta väitteesi - asia on paha juttu kannaltasi. Paha.

        Valheesi olet liittänyt aloittajaan, ilmeisesti mustamaalataksesi häntä?

        Paha juttu.

        Ole hyvä ja poistu tästä ketjusta.

        Sinulla on omia ketjuja. Harjoita valheitasi ja kierouttasi niissä puitteissa.

        JK. Voit varautua siihen, mitä Raamattu lausuu valehtelijoista?

        Uskon vakaasti että kyseinen asia ja metkusi paljastuisivat ylläpidon datasta. Totuus on, etten halua sekoittaa enempää itseni sinuun tai koko keissiin.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskon vakaasti että kyseinen asia ja metkusi paljastuisivat ylläpidon datasta. Totuus on, etten halua sekoittaa enempää itseni sinuun tai koko keissiin.

        Lightning

        Ei tarvitse olla millään uskomisen tasolla - kun TIETÄÄ mitä on kirjoittanut, mitä ei ole.
        Kun ihminen toimii Jumalan silmien alla. Hänen joka näkee ja kuulee kaikki, Hän on se lopuksi se, jonka tieto on ratkaiseva.

        Jumala tietää, KUKA kirjoitti nimen Anna-Liisa Hiekkanen? Koska aloittaja ei sitä tehnyt!
        Sinun "totuutesi" näyttää olevan yhtä kuin sinun valheesi? Joten kannattaa nyt Jumalan silmien edessä varoa?

        Ylläpidon data on se, mitä kukin on sinne jättänyt. Luulosi ja "vakaa uskosi" on pimeyttä.
        Ja pimeässä ei näe. Valkoinenkin kissa tai hevonen on musta, vähintään harmaa!

        Otan heti arkipäivänä yhteyttä Suomi24 ylläpitoon ja selvitän kuka kirjoitti Anna-Liisa Hiekkanen, ja sotki (tahallaan) toisen ihmisen, Hiekkanen - nimen?

        Olen saanut ennenkin vastauksia.

        Teit jo pahan virheen kun ryhtyit asiattomuuksiin ja valheisiin tässä ketjussa.

        Olet sekoittanut itsesi, jälki jää. Julkinen sellainen.

        Toisen kerran: ole hyvä ja poistu kirjoittamaan omissa ketjuissasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko että pelkään tuomioita Raamatustasi? Katso peiliin.

        Lightning

        Taidat olal peloissasi? Kenenkään jolla on asiat kunnossa Jumalan ja ihmisten kanssa, ei tarvitse pelätä mitään Raamatun sisältöä? Mutta jos ei ole puhaat jauhot pussissa?

        Peiliin katsominen on naurettava ehdotus.

        Uskovan "peili" On Raamatun Sanat.
        Se peili kertoo totuuden - jos - ja kun antaa sen tehdä tehtävänsä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko että pelkään tuomioita Raamatustasi? Katso peiliin.

        Lightning

        "Luuletko että pelkään tuomioita Raamatustasi? Katso peiliin."

        Mitään tuomioita ei ole kirjoitettu. Raamatussa on paljon muuta.
        40 kirjaa, 66 kirjoittajaa.... ja --- ja


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olla millään uskomisen tasolla - kun TIETÄÄ mitä on kirjoittanut, mitä ei ole.
        Kun ihminen toimii Jumalan silmien alla. Hänen joka näkee ja kuulee kaikki, Hän on se lopuksi se, jonka tieto on ratkaiseva.

        Jumala tietää, KUKA kirjoitti nimen Anna-Liisa Hiekkanen? Koska aloittaja ei sitä tehnyt!
        Sinun "totuutesi" näyttää olevan yhtä kuin sinun valheesi? Joten kannattaa nyt Jumalan silmien edessä varoa?

        Ylläpidon data on se, mitä kukin on sinne jättänyt. Luulosi ja "vakaa uskosi" on pimeyttä.
        Ja pimeässä ei näe. Valkoinenkin kissa tai hevonen on musta, vähintään harmaa!

        Otan heti arkipäivänä yhteyttä Suomi24 ylläpitoon ja selvitän kuka kirjoitti Anna-Liisa Hiekkanen, ja sotki (tahallaan) toisen ihmisen, Hiekkanen - nimen?

        Olen saanut ennenkin vastauksia.

        Teit jo pahan virheen kun ryhtyit asiattomuuksiin ja valheisiin tässä ketjussa.

        Olet sekoittanut itsesi, jälki jää. Julkinen sellainen.

        Toisen kerran: ole hyvä ja poistu kirjoittamaan omissa ketjuissasi!

        >>> Otan heti arkipäivänä yhteyttä...

        Aamu on iltaa viisaampi. Tässä musiikkiterapeutille pohdittavaa:

        https://www.youtube.com/watch?v=nLtmxPWBbwQ&t=113s


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Otan heti arkipäivänä yhteyttä...

        Aamu on iltaa viisaampi. Tässä musiikkiterapeutille pohdittavaa:

        https://www.youtube.com/watch?v=nLtmxPWBbwQ&t=113s

        Kannattaa hengen pitää pienempää ääntä, Kaikki lisää kiviä omaan rekeen, hengen pahuuspakettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse olla millään uskomisen tasolla - kun TIETÄÄ mitä on kirjoittanut, mitä ei ole.
        Kun ihminen toimii Jumalan silmien alla. Hänen joka näkee ja kuulee kaikki, Hän on se lopuksi se, jonka tieto on ratkaiseva.

        Jumala tietää, KUKA kirjoitti nimen Anna-Liisa Hiekkanen? Koska aloittaja ei sitä tehnyt!
        Sinun "totuutesi" näyttää olevan yhtä kuin sinun valheesi? Joten kannattaa nyt Jumalan silmien edessä varoa?

        Ylläpidon data on se, mitä kukin on sinne jättänyt. Luulosi ja "vakaa uskosi" on pimeyttä.
        Ja pimeässä ei näe. Valkoinenkin kissa tai hevonen on musta, vähintään harmaa!

        Otan heti arkipäivänä yhteyttä Suomi24 ylläpitoon ja selvitän kuka kirjoitti Anna-Liisa Hiekkanen, ja sotki (tahallaan) toisen ihmisen, Hiekkanen - nimen?

        Olen saanut ennenkin vastauksia.

        Teit jo pahan virheen kun ryhtyit asiattomuuksiin ja valheisiin tässä ketjussa.

        Olet sekoittanut itsesi, jälki jää. Julkinen sellainen.

        Toisen kerran: ole hyvä ja poistu kirjoittamaan omissa ketjuissasi!

        Onko 4+8 niminen?Kirjoituksista päätellen perinteet,mistä tullut eli kasvatettu ettei ole lähimmäisille mallina siitä nuoriso ammentaa,mitä saavat tientonsa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan loistava biisi ja osuva nimi 👍

        Kaikki eivät kuuntele herjaaja "hengen" esittämiä linkkejä....
        Likatunkioilla kun ei ole yleensä arvotavaraa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki eivät kuuntele herjaaja "hengen" esittämiä linkkejä....
        Likatunkioilla kun ei ole yleensä arvotavaraa...

        Jos et ymmärtänyt Hengen äärimmäisen hienostunutta piilovi**uilua olet helvetin tyhmä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos et ymmärtänyt Hengen äärimmäisen hienostunutta piilovi**uilua olet helvetin tyhmä.

        Kuka ei ymmärrä mitä? Ja viisas ymmärtää ei ole koukutettavissa.

        Joka vit--- tuil---lee se on sen oma häpeä!


      • Anonyymi

        Taitaa olla lipsahdus


    • Anonyymi

      Anonyymi 2024-04-13 14:34:27

      Onko aloittaja Anna-Liisa Hiekkanen?

      Lightning

      -----------------
      Lightning on siis ainoa ja ensimmäinen, joka on tuonut palstalle nimen: Anna-Liisa Hiekkanen. Edellä on autenttinen viestikommentti.

      Se tarkoittaa että Linghtning on myös ainoa vastaaja tuosta asiasta, siitä valheesta, että tämän ketjun aloittaja olisi tuon nimen tuonut.

      Muita epäiltäviä ei ole.

      Tästä asia etenee.

      • Kyseessä ei ole Anna-Liisa Hiekkanen, kuten Linghtning on todennäköisesti virheellisesti kirjoittanut. Aloittaja pahastuu aina, kun häntä kutsutaan väärällä nimellä. Sinänsä se ei ole yllättävää ja on täysin hyväksyttävää ja ymmärrettävää. Esitin aloittajalle anteeksipyynnön, koska kutsuin häntä "Irmeliksi":

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17692933/kysymys-irmelille#comment-127505001

        Aloittajan oikea nimi on siis Maijaliisa Hiekkanen (ilman väliviivaa), ei Anna-Liisa Hiekkanen.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Kyseessä ei ole Anna-Liisa Hiekkanen, kuten Linghtning on todennäköisesti virheellisesti kirjoittanut. Aloittaja pahastuu aina, kun häntä kutsutaan väärällä nimellä. Sinänsä se ei ole yllättävää ja on täysin hyväksyttävää ja ymmärrettävää. Esitin aloittajalle anteeksipyynnön, koska kutsuin häntä "Irmeliksi":

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17692933/kysymys-irmelille#comment-127505001

        Aloittajan oikea nimi on siis Maijaliisa Hiekkanen (ilman väliviivaa), ei Anna-Liisa Hiekkanen.

        Ai Maijaliisa....sori, tosiaan, silloinhan siinä on selvä moka, nostan käden virheen merkiksi.


        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai Maijaliisa....sori, tosiaan, silloinhan siinä on selvä moka, nostan käden virheen merkiksi.


        Lightning

        Hyvä että tunnustit pahan tekosi. Se ei päästä sinua vastuusta.


    • Anonyymi

      Aikameedian ei tarvitse nyt perästä saataviaan. Lähi itä on tulessa! Ette saa killinkiäkään mukaan täältä.

      • Anonyymi

        Aikamafia ei kait ole saataviaan peräämässä, mutta sillä on melkoisia vastuita...


    • Anonyymi

      Aloittajan kommenttia 14.4.2024 (A)

      Tämän ketjun synteesi ja analyysi on nostanut julkiseksi sellaista, johon aloittajana jo eilen (13.4.24) otin kantaa. Kuten kirjoitin, kunnioitan kirjoittajien mielipiteen- ja sananvapautta. Sananvapauteen liittyy rajoituksia, kuten muutamat Lait sen säätävät.

      Suomi24, on sitoutunut noudattamaan Suomen Lakeja.
      • ”Suomi24-palveluissa ei saa: Rikkoa Suomen lakia, Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia toisista kirjoittajista.
      • ”Muistathan, että jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoittajia sitoo Suomen laki. ”


      1) Lainvastaiset, Suomi24 sääntöjen vastaiset kommentit; kirjoitukset
      -------------------------------------------------------------
      Tässä ketjussa on kaksi nimerkkikirjoittajaa ( Henki ja Lightning)

      - joiden kirjoitukset rikkovat sekä Suomen Lakia, että Suomi24 sääntöjä. Siis asiattomia ja Suomi24 sääntöjen vastaisia kirjoituksia.
      • ”Suomi 24 palveluissa ei saa esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä.” ( Ylläpito)

      Jokainen, joka ketjun aloituksen on lukenut, on ollut täysin tietoinen, että kirjoittaja on oikea henkilö: Maijaliisa Hiekkanen. https://keskustelu.suomi24.fi/t/18350326/avoin-kirje-aikamedia-oyn-hallitukselle----(06-04-2024)

      Valhekirjoitukset on kohdistettu (kohdistuvat) tässä ketjussa siis oikeaan henkilöön.

    • Anonyymi

      Aloittajan kommenttia 14.4.2024 (B)


      Herjatulla henkilöllä on siten lainmukainen oikeus ottaa kantaa julkisiin loukkauksiin ja (henkilönimeensä) liitettyihin valheisiin ja perättömiin väitteisiin.

      2) Vastaaja – kirjoittaja ”henki” ja lainvastaiset kirjoitukset
      ----------------------------------------------------------------------

      Kirjoittaja ”henki” on toinen niistä, joiden räikeät kirjoitukset ”antavat aihetta” julkiseen kannanottoon. ( = Julkiset (hengen) tekstit)

      • Henki on koettanut väittää ettei aloittaja ole ”oikea henkilö”.

      • Henki on nimittänyt aloittajaa (Maijaliisa Hiekkanen) rahanahneeksi ”huijariksi”.
      (6-7 julkista kommenttia asiassa!)

      • Henki on koettanut sotkea Maijaliisa Hiekkasta sepittämäänsä hahmoon: ”Irmeli”. (Henki: !rmeli vaan jaksaa 😁 2024-04-09 20:32:56)

      • Henki on koettanut väittää, että Maijaliisa Hiekkasta on epäiltävä ”identiteettivarkaudesta”!

      " Henki 2024-04-12 21:10:30 ”Nimittäin jos aloittaja ei ole se henkilö, kenen nimeä hän tässä keskutelussa käyttää, kyseessä on identiteettivarkaus.”

      • Henki on kirjoittanut Hiekkasesta perättömiä väittämiä, näin:
      Henki 2024-04-13 10:55:16
      ”Aloittaja on Maijaliisa Hiekkanen, eläkkeellä oleva sananvapauden puolustaja. Hän on "opettamisen" ohella esiintynyt jonkin sortin teraupeuttina ja levittänyt valheita lukuisista palstan kirjoittajista.”

      Yhteenvetoa:

      Tämä em. kooste ( jossa ei kaikkia) antaa julkisen todistenäytön, minkä? Nikki hengen on nähtävä ryhtyneen räikeään ja kattavaan sananvapauden väärinkäytökseen.

      Hän on ottanut nimeltä mainitun ihmisen valheidensa ja negatiivisen; verbaalisen hyökkäyksen kohteeksi. Motiivista ei kukaan voi erehtyä? Mittavassa tasossa tehty hyökkäys on ollut – mikä? Niin valitettavaa kuin se onkin, julkinen näyttö antaa RL 24:8-9 § kiistattoman todisteen.

      (jatkuu)

    • Anonyymi

      Aloittajan kommenttia 14.4.2024 (C)


      KORJAUS?
      ---------

      Kirjoittaja henki on koettanut päästä vastuustaan, esittämällä eräänlaisen ”anteeksipyynnön”?
      Henki 2024-04-13 20:38:19
      • ”Esitin aloittajalle anteeksipyynnön, koska kutsuin häntä "Irmeliksi”.

      Kun eilen vastasin tällä palstalla ”hengen” pahoitteluun ( = ”Irmeliksi” nimittely, 2022 alkaen = noin 10 x toistettu nimittely ja pilkkaaminen tällä palstalla!
      (Henki: !rmeli vaan jaksaa 😁 2024-04-09 20:32:56)

      - niin mitä tapahtui sille vastaukselle? 13.4.2024
      - Se oli kadonnut kuin ”avaruuden mustaan aukkoon”? Datasiirtojen kalmistoon? Miksi se vastaus kirjoittaja ”hengelle” niin hävisi? Ja kuka sen tahtoi julkisuudesta piiloon?

      (Siinä vastauksessa olen vastannut ”hengen” anteeksipyyntöön. . 😁.)

      KORJAUSTA ei ole tapahtunut
      --------------------------------------

      Kuten on täysin selvää, kirjoittaja ”hengen” vastuupaketti laajoista lainvastaisista teksteistään ei ole pikaisella ”anteeksipyynöllä” kuitattu. Saati ratkaistu.

      Vilpitön ja rehellinen anteeksipyyntö tarkoittaa: - että herjaaja tekee totisen parannuksen, täyskäännöksen. Lopettaa synnin ja laittomuuden harjoittamisen.
      Sellaista muutosta ei näy "hengen" taholla?

      Siksi " hengen" tuottama julkinen herjaus- ja valhepaketti on siirretty asianajanan pöydälle. Lainoppinut osaa arvioida, mikä kirjoittaja hengen juridinen vastuu on. Koska kunnianloukkaus ( RL 24:8-9 §) on oikeudellisesti ns "asianomistajarikos". Joka tarkoittaa, ettei virallinen syyttäjä voi nostaa syytettä, ellei asianomistaja (loukattu, herjattu henkilö) nosta syytevaatimusta.

      Tarkoittaa tässä tapauksessa, että Maijaliisa Hiekkanen on se (oikeushenkilö) joka päättää jatkosta. Yhdessä ammattilakimiehen kanssa.

      HUOMAUTUSTA!

      Tämä ”henki” on palstalla täysin tunnettu herjaaja. Hän on tuonut näytön ”kiihotuksesta kansanryhmää vastaan”. ( Solvannut satoja kertoja helluntailaisia ”lahkolaisiksi”, jne)

      Kirjoittaja ”hengen” harjoittama herjaaminen, pilkkaaminen, solvaukset? Arkistoitu valhepaketti on sanalla sanoen megalomaaninen.

      Hän on repostellut ja pilkannut Raamattua, uskovien ”pyhää kirjaa”. Hän on pilkannut apostoleja, jopa itse Herraamme Jeesusta, Jumalaa, Pyhää Henkeä!

      Voi kysyä: mitä ”henki” EI olisi pilkannut ja herjannut?

      Näyttää siltä, että Ramatussa lausuttu ” Syntimitta” on täyttynyt ääriään myöten, seurauksin? Joskus loppupiste tulee vastaan.

      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä sinä ihminen tuolla tavoin asioista provosoidut? Ajattelisin, että oikeuslaitoksella on muuta tärkeää asiaa kuin käsitellä sitä, onko asianomistajaa kutsuttu Annaksi vai Maijaksi vai Maijaliisaksi. Kuitenkin vieläkin jää hieman epäselväksi, että onko aloittaja mainittu Maijaliisa, jotenkin ketju antaa niin ymmärtää, onhan kerran asianomistajan kunniaa loukattu mitä ilmeisimmin ja sen puolesta asianomistaja aikoo asiaa lähteä eteenpäin viemään?

        Jotenkin kun tätä juttua katsoi, niin putoaa pohja pois kaikista ketjuistasi, mitä olet aloittanut.

        Lightning

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmeessä sinä ihminen tuolla tavoin asioista provosoidut? Ajattelisin, että oikeuslaitoksella on muuta tärkeää asiaa kuin käsitellä sitä, onko asianomistajaa kutsuttu Annaksi vai Maijaksi vai Maijaliisaksi. Kuitenkin vieläkin jää hieman epäselväksi, että onko aloittaja mainittu Maijaliisa, jotenkin ketju antaa niin ymmärtää, onhan kerran asianomistajan kunniaa loukattu mitä ilmeisimmin ja sen puolesta asianomistaja aikoo asiaa lähteä eteenpäin viemään?

        Jotenkin kun tätä juttua katsoi, niin putoaa pohja pois kaikista ketjuistasi, mitä olet aloittanut.

        Lightning

        Lightning

        Sinulta on pudonnut pohja pois, koska et ajoissa tarttunut korjaukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmeessä sinä ihminen tuolla tavoin asioista provosoidut? Ajattelisin, että oikeuslaitoksella on muuta tärkeää asiaa kuin käsitellä sitä, onko asianomistajaa kutsuttu Annaksi vai Maijaksi vai Maijaliisaksi. Kuitenkin vieläkin jää hieman epäselväksi, että onko aloittaja mainittu Maijaliisa, jotenkin ketju antaa niin ymmärtää, onhan kerran asianomistajan kunniaa loukattu mitä ilmeisimmin ja sen puolesta asianomistaja aikoo asiaa lähteä eteenpäin viemään?

        Jotenkin kun tätä juttua katsoi, niin putoaa pohja pois kaikista ketjuistasi, mitä olet aloittanut.

        Lightning

        Lightning

        Lightning sanailee:


        "Ajattelisin, että oikeuslaitoksella on muuta tärkeää asiaa kuin käsitellä sitä, onko asianomistajaa kutsuttu Annaksi vai Maijaksi vai Maijaliisaksi."

        Kommenttia:

        Saat ajatella mitä tahdot, mutta
        - et ole oikeuslaitos etkä oikeusviranomainen.

        He eivät kuuntele mitään selityksiä.

        He katsovat vain faktoja, kiistattomia todisteita.
        Niitä sinä ole ites tälle palstalle tarpeeksi tuonut. Näyttöpaketti on vahva.

        Viranomaisissa on ehdottoman tärkeä, että HENKILÖÄ käsitellään hänen OIKEALLA nimellään? Kyllä?

        Ei ole samantekevää. Anna-Liisa? Maija? Maijaliisa?

        Se mikä virallisen (hetun) mukainen nimi on; väestörekisteriin merkitty? Vain se kelpaa. Viranomaisissa, pankeissa, kaikkialla?

        Siis? Lightning . Kannat nyt vastuuta siitä mitä ITSE kirjoitit.

        * Koetit valheillasi vääristää aloittajan Maijaliisa Hiekkanen nimeä
        * Koetit valehdella että Maijaliisa Itse olisi tuonut tähän ketjuun nimen Anna-Liisa Hiekkanen.
        * Koetit sotkea, vääristää, syyllistää Maijalisa Hiekkasta.


        Nyt?
        Maijaliisa Hiekkanen antoi sinulle reilun (julkisen) mahdolisuuden korjaukseen. Eilisen päivän aikana.

        Koska tänään edelleen jatkat likaisia ja valheellisia vihjauksia Maijaliisasta , et osoita todistusta korjauksesta, parannuksenteosta.

        Kadotit ja ohitit mahdolisuutesi.

        On siirtyminen seuraaviin vaiheisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulta on pudonnut pohja pois, koska et ajoissa tarttunut korjaukseen.

        Aha, no vedä oikeuteen. Ei tällaista vääntämistä jaksa harjoittaa enempiänsä.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aha, no vedä oikeuteen. Ei tällaista vääntämistä jaksa harjoittaa enempiänsä.

        Lightning

        Kuules ne on ihan eri tahot jotka "haastaa" oikeuteen. Jos asia antaa aihetta?
        Sinä ole ilmeisen innokas ja valmis?

        Mutta oikeudessa (ei edes esitutkinnassa) enää esiinnytä nimimerkillä: Lightning.
        Katsos sellainen nimimerkki ei kelpaa. Joudut kertomaan KUA oikeasti olet? Nimesi, hetun.

        Oikeudessa mikään nimimerkki ei ole vastaaja. Vaan oikea väestörrkisteriin merkitty ihminen. Tai yritys tai muu oikeushenkilö.

        Joten on 100 % tärkeää, että kerrot OIKEAN nimesi? Olipa se Pekka, taikka Matti, taikka Paavo taikka Torre? Mikä on.

        Siis? Vastaat ihmisenä. Siitä mitä anonyyminä kirjoitit tällä palstalla. Sinulta ei kysytä "miksi" kirjoitit.

        Vaan pyydetään vastaamaan MITÄ kirjoitit Maijaliisa Hiekkasesta, hänen nimeensä ja henkilöllisyyteensä liittyvää.

        Kuten sanottu? Tästä ketjusta kootut kirjoituksesi on arkistoitu. Niistä vastaat.

        Ja kuten Suomi24 säännöt ja info lausuu: Suomi24 ylläpito luovuttaa kaikki pyydetyt tekstit poliisille, kun niitä tarvitaan.

        Näin se ikävä kyllä menee?

        Eikä tämä ole "provosoitumista"! Vaan normaalia ja loogista reagointia.

        Laittomiin kirjoituksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aha, no vedä oikeuteen. Ei tällaista vääntämistä jaksa harjoittaa enempiänsä.

        Lightning

        "Aha, no vedä oikeuteen. Ei tällaista vääntämistä jaksa harjoittaa enempiänsä."

        Nyt vastaisuudessa vasta tarvitset jaksamista.

        Eikä tämä ole uhkaus, vaan realistinen ILMOITUS.
        Ennakkoinfoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules ne on ihan eri tahot jotka "haastaa" oikeuteen. Jos asia antaa aihetta?
        Sinä ole ilmeisen innokas ja valmis?

        Mutta oikeudessa (ei edes esitutkinnassa) enää esiinnytä nimimerkillä: Lightning.
        Katsos sellainen nimimerkki ei kelpaa. Joudut kertomaan KUA oikeasti olet? Nimesi, hetun.

        Oikeudessa mikään nimimerkki ei ole vastaaja. Vaan oikea väestörrkisteriin merkitty ihminen. Tai yritys tai muu oikeushenkilö.

        Joten on 100 % tärkeää, että kerrot OIKEAN nimesi? Olipa se Pekka, taikka Matti, taikka Paavo taikka Torre? Mikä on.

        Siis? Vastaat ihmisenä. Siitä mitä anonyyminä kirjoitit tällä palstalla. Sinulta ei kysytä "miksi" kirjoitit.

        Vaan pyydetään vastaamaan MITÄ kirjoitit Maijaliisa Hiekkasesta, hänen nimeensä ja henkilöllisyyteensä liittyvää.

        Kuten sanottu? Tästä ketjusta kootut kirjoituksesi on arkistoitu. Niistä vastaat.

        Ja kuten Suomi24 säännöt ja info lausuu: Suomi24 ylläpito luovuttaa kaikki pyydetyt tekstit poliisille, kun niitä tarvitaan.

        Näin se ikävä kyllä menee?

        Eikä tämä ole "provosoitumista"! Vaan normaalia ja loogista reagointia.

        Laittomiin kirjoituksiin.

        Toki oikeuden edessä olisimme kumpikin omilla nimillämme, jos sinne tahdot. Olen saanut sen ymmärryksen kirjoituksestasi, että juuri sinä haluat asiaa viedä sinne suuntaan ja jos koet sen sinun tehtävänäsi olevan niin silloinhan en siihen mitään voi vai mitä?

        Mutta en tiedä hyödyttääkö tässä asiaa enempää puida, teet mitä teet, niin se tee.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki oikeuden edessä olisimme kumpikin omilla nimillämme, jos sinne tahdot. Olen saanut sen ymmärryksen kirjoituksestasi, että juuri sinä haluat asiaa viedä sinne suuntaan ja jos koet sen sinun tehtävänäsi olevan niin silloinhan en siihen mitään voi vai mitä?

        Mutta en tiedä hyödyttääkö tässä asiaa enempää puida, teet mitä teet, niin se tee.

        Lightning

        "Mutta en tiedä hyödyttääkö tässä asiaa enempää puida, teet mitä teet, niin se tee." (Lightning)

        Ei taida tuo Lightning ymmärtää omaa etuaan? Jos ymmärtäisi, ei olis tilannut itselleen ongelmia? Ja kun vastata pitää?

        Jeesus sanoi, että "sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi"... taikka? ( Matt 12:37)

        Mutta kun rikkoo maallisella tasolla, vaikkapa tällä palstalla lakeja ja sääntöjä, niin kuvittelevatko valheiden kirjoittajat ja herjaaja ettei tulisi "pää vetävän käteen"?

        Jotta ketään ai aiheettomasti ja syyttömästi kohdeltaisi, sitä varten ovat oikeat tahot ja viranomaiset,


        Suomi24 ylläpito säännöissä sanotaan:

        " Käyttäjien tuottama sisältö Suomi24-palveluihin säilyy arkistoissa voimassaolevan lainsäädännön mukaan."

        "Suomi24:llä on velvollisuus voimassaolevien lainsäädännön mukaisesti luovuttaa käyttäjien tiedot poliisille. Tiedot luovutetaan myös poistetusta sisällöstä. Rekisteröityjen nimimerkkien rekisteritiedot ovat myös viranomaisten saatavilla virallisen tutkinnan yhteydessä."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mutta en tiedä hyödyttääkö tässä asiaa enempää puida, teet mitä teet, niin se tee." (Lightning)

        Ei taida tuo Lightning ymmärtää omaa etuaan? Jos ymmärtäisi, ei olis tilannut itselleen ongelmia? Ja kun vastata pitää?

        Jeesus sanoi, että "sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi"... taikka? ( Matt 12:37)

        Mutta kun rikkoo maallisella tasolla, vaikkapa tällä palstalla lakeja ja sääntöjä, niin kuvittelevatko valheiden kirjoittajat ja herjaaja ettei tulisi "pää vetävän käteen"?

        Jotta ketään ai aiheettomasti ja syyttömästi kohdeltaisi, sitä varten ovat oikeat tahot ja viranomaiset,


        Suomi24 ylläpito säännöissä sanotaan:

        " Käyttäjien tuottama sisältö Suomi24-palveluihin säilyy arkistoissa voimassaolevan lainsäädännön mukaan."

        "Suomi24:llä on velvollisuus voimassaolevien lainsäädännön mukaisesti luovuttaa käyttäjien tiedot poliisille. Tiedot luovutetaan myös poistetusta sisällöstä. Rekisteröityjen nimimerkkien rekisteritiedot ovat myös viranomaisten saatavilla virallisen tutkinnan yhteydessä."

        Jos tässä olisi peukutusmerkki, niin kommentoisin niin.

        Lightning


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tässä olisi peukutusmerkki, niin kommentoisin niin.

        Lightning

        Peukutukset eivät ole ratkaisu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mutta en tiedä hyödyttääkö tässä asiaa enempää puida, teet mitä teet, niin se tee." (Lightning)

        Ei taida tuo Lightning ymmärtää omaa etuaan? Jos ymmärtäisi, ei olis tilannut itselleen ongelmia? Ja kun vastata pitää?

        Jeesus sanoi, että "sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi"... taikka? ( Matt 12:37)

        Mutta kun rikkoo maallisella tasolla, vaikkapa tällä palstalla lakeja ja sääntöjä, niin kuvittelevatko valheiden kirjoittajat ja herjaaja ettei tulisi "pää vetävän käteen"?

        Jotta ketään ai aiheettomasti ja syyttömästi kohdeltaisi, sitä varten ovat oikeat tahot ja viranomaiset,


        Suomi24 ylläpito säännöissä sanotaan:

        " Käyttäjien tuottama sisältö Suomi24-palveluihin säilyy arkistoissa voimassaolevan lainsäädännön mukaan."

        "Suomi24:llä on velvollisuus voimassaolevien lainsäädännön mukaisesti luovuttaa käyttäjien tiedot poliisille. Tiedot luovutetaan myös poistetusta sisällöstä. Rekisteröityjen nimimerkkien rekisteritiedot ovat myös viranomaisten saatavilla virallisen tutkinnan yhteydessä."

        Tiedäthän MLH että kun törkeä valehtelusi kantautuu oikean kirjastotyöntekijän korviin jota olet nimitellyt palstalla saatananpalvolvojaksi niin Suomi24:n kirjoitukset ovat pienin ongelmasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedäthän MLH että kun törkeä valehtelusi kantautuu oikean kirjastotyöntekijän korviin jota olet nimitellyt palstalla saatananpalvolvojaksi niin Suomi24:n kirjoitukset ovat pienin ongelmasi.

        Maijaliisa Hiekkanen ei ole koskaan kirjoittanut jostakin kirjastotyöntekijästä, ja väittänyt saatananpalvojaksi. Ei koskaan. Mutta nähty on sellaiset teksti!

        Ja se joka niitä on kirjoittanut, on toki se oikea vastaaja!

        Mutta? Härkää sarvista:

        Tuokaapa heti esille sellainen kommentti, kirjoitus.
        Ihan alkuperäinen, ja todistakaa kuka sen kirjoitti?


        Maijaliisa Hiekkasella ei ole mitään huolta! Ei voikaan olla.

        Ja? Jos joku kirjastohoitaja jota ei tunne aikoo ryhtyä joihinkin toimiin, siitä vain!
        Suomi24 ylläpidon data EI VOISI tutkinnassa löytää yhteyksiä Maijaliisa Hiekkasen dataan. Näin se on.

        Eli ei pidä ampua väärää kohdetta. Ei pidä tähdätä sinne tänne miten sattuu. Pelkkien luulojen varassa. Luulot kun ei vastaa faktoja.

        Mutta.

        Olkaapa hyvät ja tuokaaa sellainen saatanapalvojakirjoitus -hetimmiten!
        Niin katsotaan!


        Joten ongelmia ei ole.Ei pientä, ei suurta eikä mitään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedäthän MLH että kun törkeä valehtelusi kantautuu oikean kirjastotyöntekijän korviin jota olet nimitellyt palstalla saatananpalvolvojaksi niin Suomi24:n kirjoitukset ovat pienin ongelmasi.

        "Tiedäthän MLH että kun törkeä valehtelusi kantautuu oikean kirjastotyöntekijän korviin jota olet nimitellyt palstalla saatananpalvolvojaksi.."

        Missä se oikea kirjastonhoitaja on ja kuka? Miksei se itse toimi?
        Aika kummallista skeidaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedäthän MLH että kun törkeä valehtelusi kantautuu oikean kirjastotyöntekijän korviin jota olet nimitellyt palstalla saatananpalvolvojaksi niin Suomi24:n kirjoitukset ovat pienin ongelmasi.

        Suomi24 säännöt, muun muassa.

        " Muistathan, että jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoittajia sitoo Suomen laki."

        Siis: Maijaliisa Hiekkanen ei ole vastuussa toisten viesteistä. Niiden jotka kenties kirjoittivat jotakin saatananpalvonnasta?

        Joten. Pysykää asiassa, edes jotenkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi24 säännöt, muun muassa.

        " Muistathan, että jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoittajia sitoo Suomen laki."

        Siis: Maijaliisa Hiekkanen ei ole vastuussa toisten viesteistä. Niiden jotka kenties kirjoittivat jotakin saatananpalvonnasta?

        Joten. Pysykää asiassa, edes jotenkin?

        Kerro se hänelle. Nuo kaverit ovat hyviä kuuntelijoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tässä olisi peukutusmerkki, niin kommentoisin niin.

        Lightning

        Sä et voi peukuttaa kun oot anonyymi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maijaliisa Hiekkanen ei ole koskaan kirjoittanut jostakin kirjastotyöntekijästä, ja väittänyt saatananpalvojaksi. Ei koskaan. Mutta nähty on sellaiset teksti!

        Ja se joka niitä on kirjoittanut, on toki se oikea vastaaja!

        Mutta? Härkää sarvista:

        Tuokaapa heti esille sellainen kommentti, kirjoitus.
        Ihan alkuperäinen, ja todistakaa kuka sen kirjoitti?


        Maijaliisa Hiekkasella ei ole mitään huolta! Ei voikaan olla.

        Ja? Jos joku kirjastohoitaja jota ei tunne aikoo ryhtyä joihinkin toimiin, siitä vain!
        Suomi24 ylläpidon data EI VOISI tutkinnassa löytää yhteyksiä Maijaliisa Hiekkasen dataan. Näin se on.

        Eli ei pidä ampua väärää kohdetta. Ei pidä tähdätä sinne tänne miten sattuu. Pelkkien luulojen varassa. Luulot kun ei vastaa faktoja.

        Mutta.

        Olkaapa hyvät ja tuokaaa sellainen saatanapalvojakirjoitus -hetimmiten!
        Niin katsotaan!


        Joten ongelmia ei ole.Ei pientä, ei suurta eikä mitään!

        Tuokaapas väittäjät tänne se kommentti jossa saatanapalvojaksi sanotaan.


    • Anonyymi

      Aloittan kommenttia 14.3.2024 (D)

      Tähän ketjuun on nostettu nimi Anna-Liisa Hiekkanen.
      Kyseessä on vakava väärä menettely, jossa väärentämisen ja erehdyttämisen ilmeinen tarkoitusperä? Motiivina haitan tuottaminen aloittajalle.


      Tällä haavaa KAKSI epäiltävää kuka tuon nimen sepitti tälle palstalle?

      Lightning vai "henki"? Ja missä tarkoituksessa?
      Kyseessä on haitanteko, erehdyttämisaikomus. Näin:

      • Palstalla niin on väitetty, että aloittaja Maijaliisa Hiekkanen olisi itse (?)
      tuonut nimen Anna-Liisa Hiekkanen. (Lightning)
      • Jopa että aloittaja olisi tuonut em. nimen erehdyttämistarkoituksessa? ( Lightning)
      • Ja kirjoittaja, aloittaja aloittaja Maijaliisa Hiekkanen olisi ryhtynyt ”identiteettivarkauteen”! (henki)
      • Valheväite ( Lightning) että Maijaliisa Hiekkanen ITSE olisi koettanut huijata? (Lightning)

      Kaikki em. väitteet ja kirjoitukset todistavat että (henki ja Lightning) ovat ryhtyneet tekoihin, joissa niissä näkyy kiistataon kriminaalisuuden tunnusmerkistö.

      • Henkilöllisyyteen on luvattomasti kajottu, koetettu vääristää ja väärentää NIMEEN liittyvää laillista oikeutta ja asemaa!

      • Kenenkään virallista nimeä EI SAA muuttaa! Eikä edes vihjata ja harhauttaa tuomalla keksitty nimi Anna-Liisa Hiekkanen.

      • Ketään ei saa erehdyttää tuomalla OIKEAN henkilönimen yhteyteen keksitty nimi!

      Näyttö väärentämisen ja erehdyttämisen yrityksestä
      ---------------------------------------------------------

      Henki ja Lightning ovat julkisessa vastuussa. Heidän kierot yrityksensä, koettaa mustamaalata Maijaliisa Hiekkasta , niin ja näin! Keinoja ei ole kaihdettu (tässä ketjussa)!

      Mutta hinku ja himo lausua väärää todistusta - eteni liian pitkälle. Järkikulta ja todellisuutaju voi pimentyä jos -kun antaa valheen valloille ja pahuudelle täyden luvan?

      Henki ja Lightning eivät ole loukanneet vain Maijaliisa Hiekkasen oikeutta omaan nimeen liiyttyvään lailliseen suojaan.

      Vaan – kun Lightning toi palstalle nimen Anna-Liisa Hiekkanen,- hän loukkasi myös toisen henkilön oikeutta: Anna-Liisa Hiekkanen.

      Henki ja Lightning ovat tuoneet siis julkisen todistenäytön törkeistä menettelyistä.
      = Väärennyksen yrityksen, erehdyttämisen yrityksen ja valheiden paketista.

      ”Kriminalisoinnella suojataan myös yksityisten henkilöiden intressejä, kuten henkilön oikeutta omaan nimeensä. Väärennyksen kriminalisoivilla rikoslain säännöksillä on suuri merkitys esimerkiksi oikeudenkäynneissä.”

      • Anonyymi

        Viikon esillä olli aloitus on jostakin syystä nostanut vipinää?
        Tänään tilasto klo 12.50

        279 kommenttia
        1317 lukulatausta.


      • Anonyymi

        Sä et saa peukuttaa koska pitää olla rekisteröitynyt ei anonyymi! 😂

        Mut kovasti kasvaa tilasto. Klo 17.00

        287 kommenttia
        1376 lukulatausta. ( klo 12.50 = 1317)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä et saa peukuttaa koska pitää olla rekisteröitynyt ei anonyymi! 😂

        Mut kovasti kasvaa tilasto. Klo 17.00

        287 kommenttia
        1376 lukulatausta. ( klo 12.50 = 1317)

        Ketä vastaan yrität kilpailla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä vastaan yrität kilpailla?

        What? Kuka täällä ketään vastaan kilpailee???
        Joku numeromittari vain katsoo miten tää palsta on vauhdissa...
        ei numerot keskenän kisaa tee.. ne vaan kertoo omaa tarinaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        What? Kuka täällä ketään vastaan kilpailee???
        Joku numeromittari vain katsoo miten tää palsta on vauhdissa...
        ei numerot keskenän kisaa tee.. ne vaan kertoo omaa tarinaa

        Mistä on keskusteltu? Suurin osa viesteistä on aloittajan itsensä kirjoittamia eikä ne edes liity aiheeseen millään tavalla. Avauksen laatu on ala-arvoinen kaikilla mittareilla mitattuna. Täytyy sanoa että jopa MM tai vaikkapa Hengen kirjoituksissa on sentään jotain järkeä ja ideaa. Aloittaja taas jankuttaa itsekseen päivästä toiseen jostain tulevista oikeudenkäynneistä. Puuduttavaa ja tylsää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä on keskusteltu? Suurin osa viesteistä on aloittajan itsensä kirjoittamia eikä ne edes liity aiheeseen millään tavalla. Avauksen laatu on ala-arvoinen kaikilla mittareilla mitattuna. Täytyy sanoa että jopa MM tai vaikkapa Hengen kirjoituksissa on sentään jotain järkeä ja ideaa. Aloittaja taas jankuttaa itsekseen päivästä toiseen jostain tulevista oikeudenkäynneistä. Puuduttavaa ja tylsää.

        Jaa? Vähän lisää ...

        On tosi vilkkaasti keskusteltu! Osallistujia on ollut ja erilaisia kannanottoja. Aiheesta ja asian vierestä.

        Aloittaja on loogisesti ottanut kantaa aloituksensa aiheeseen. Toki? Kyseessä kun ei ole mikään nappikaupan juttu!

        Avauksen laadusta jokainen voi olla mitä mieltä tahansa! Vapaasti"

        Joka osaa ja on asiaa? Voi toki vaikka heti kirjoittaa Ylä-Arvoisia-Aloituksia! Kiva!

        Aloittaja ei ole missään vertailugallupissa? MM tai Henkäys tai kuka vain?

        Olkaa täysin vapaita kirjoittamaan järkeviä ja idearikkaita kirjoituksia! Lykkyä vain!

        JK,

        Jos joku potee tällaista: "puuduttavaa ja tylsää" (?) niin on absurdia lukea sellaista ketjua?
        Eikös? Kun lukemisen pakkoa ei ole? Miksi kuluttaa aikaa sellaisessa joka niin.... ?

        Kannattaa seurata niitä MM-henki- ja muiden laadukkaiden kirjoittajien tuotoksia?
        Eikös?

        Tämä oli taas jankuttamista. Itsekseenkö? Ei nyt ihan sentään?

        Mutta - kukin taaplatkoon tyylillään. Maailmaan mahtuu..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä on keskusteltu? Suurin osa viesteistä on aloittajan itsensä kirjoittamia eikä ne edes liity aiheeseen millään tavalla. Avauksen laatu on ala-arvoinen kaikilla mittareilla mitattuna. Täytyy sanoa että jopa MM tai vaikkapa Hengen kirjoituksissa on sentään jotain järkeä ja ideaa. Aloittaja taas jankuttaa itsekseen päivästä toiseen jostain tulevista oikeudenkäynneistä. Puuduttavaa ja tylsää.

        Montakos aloitusta oot tehny! Annapas tulla infoo. Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa? Vähän lisää ...

        On tosi vilkkaasti keskusteltu! Osallistujia on ollut ja erilaisia kannanottoja. Aiheesta ja asian vierestä.

        Aloittaja on loogisesti ottanut kantaa aloituksensa aiheeseen. Toki? Kyseessä kun ei ole mikään nappikaupan juttu!

        Avauksen laadusta jokainen voi olla mitä mieltä tahansa! Vapaasti"

        Joka osaa ja on asiaa? Voi toki vaikka heti kirjoittaa Ylä-Arvoisia-Aloituksia! Kiva!

        Aloittaja ei ole missään vertailugallupissa? MM tai Henkäys tai kuka vain?

        Olkaa täysin vapaita kirjoittamaan järkeviä ja idearikkaita kirjoituksia! Lykkyä vain!

        JK,

        Jos joku potee tällaista: "puuduttavaa ja tylsää" (?) niin on absurdia lukea sellaista ketjua?
        Eikös? Kun lukemisen pakkoa ei ole? Miksi kuluttaa aikaa sellaisessa joka niin.... ?

        Kannattaa seurata niitä MM-henki- ja muiden laadukkaiden kirjoittajien tuotoksia?
        Eikös?

        Tämä oli taas jankuttamista. Itsekseenkö? Ei nyt ihan sentään?

        Mutta - kukin taaplatkoon tyylillään. Maailmaan mahtuu..

        Olet kyllä niin ennalta arvattava. Siksi juttusi ovat puuduttavia. Ei ollut ollenkaan vaikea arvata että kirjoittaisit tyylillesi uskolliseen tapaan: " Kun lukemisen pakkoa ei ole? Miksi kuluttaa aikaa sellaisessa joka niin..." Koettaisit keksiä välillä jotain muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kyllä niin ennalta arvattava. Siksi juttusi ovat puuduttavia. Ei ollut ollenkaan vaikea arvata että kirjoittaisit tyylillesi uskolliseen tapaan: " Kun lukemisen pakkoa ei ole? Miksi kuluttaa aikaa sellaisessa joka niin..." Koettaisit keksiä välillä jotain muuta.

        No mikä nyt noin mättää?
        On absurdia, että joku motkottaa mutta lukee!
        Se ei oo oikein tervettä?

        Miksi joku kiusaa itteään sellaisen lukemisella jota motkottaa?
        Siinä ei oo järkee!!

        No, joku siinä nyt pätkii....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kyllä niin ennalta arvattava. Siksi juttusi ovat puuduttavia. Ei ollut ollenkaan vaikea arvata että kirjoittaisit tyylillesi uskolliseen tapaan: " Kun lukemisen pakkoa ei ole? Miksi kuluttaa aikaa sellaisessa joka niin..." Koettaisit keksiä välillä jotain muuta.

        "Olet kyllä niin ennalta arvattava. Siksi juttusi ovat puuduttavia. "

        Tuon tyypin kannattais varoa ettei lukemisesta johtuva puutuminen menisi pahemmaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olet kyllä niin ennalta arvattava. Siksi juttusi ovat puuduttavia. "

        Tuon tyypin kannattais varoa ettei lukemisesta johtuva puutuminen menisi pahemmaksi?

        Ketä tarkoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä tarkoitat?

        Tätä tyyppiä, joka kirjoittaa näin:

        Anonyymi
        2024-04-14 19:00:43

        "Mistä on keskusteltu? Suurin osa viesteistä on aloittajan itsensä kirjoittamia eikä ne edes liity aiheeseen millään tavalla. Avauksen laatu on ala-arvoinen kaikilla mittareilla mitattuna. Täytyy sanoa että jopa MM tai vaikkapa Hengen kirjoituksissa on sentään jotain järkeä ja ideaa. Aloittaja taas jankuttaa itsekseen päivästä toiseen jostain tulevista oikeudenkäynneistä. Puuduttavaa ja tylsää."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä vastaan yrität kilpailla?

        Eikös tää ollut kirjoituspalsta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montakos aloitusta oot tehny! Annapas tulla infoo. Kiitos.

        Katsoa kaikki sivut...Miten asia liityy aloittajaan,jos asiaa suoraan asianomaisille juoruajat seinällä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ole hyvin lähellä sitä, mistä on kysymys.
        Mutta? Tapaus on lajissaan paljon paljon pahempi....


      • Anonyymi

        Vastausta:
        Matteus 1:26
        Luukas 8:17
        Luukas 12:2

        Nuo sanat käyvät toteen.
        Jumala ei salaile syntiä ja vääryyksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastausta:
        Matteus 1:26
        Luukas 8:17
        Luukas 12:2

        Nuo sanat käyvät toteen.
        Jumala ei salaile syntiä ja vääryyksiä.

        korjaus edell viestiin, Matt 10.26


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        korjaus edell viestiin, Matt 10.26

        Onko aloittajalla jäänyt isovaihde päälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko aloittajalla jäänyt isovaihde päälle?

        Aloittaja osaa asiansa, ja tietää milloin pitää ajaa vitosvaihteella, milloin
        pitää jarruttaa, milloin pitää pysähtyä ja milloin on auto tallissa tai parkissa!
        Tätä kaikkea on opittu kymmenien vuosien aikana.

        Sinun ei tarvitse olla lainkaan huolissaan! Relaa hyvä ihminen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja osaa asiansa, ja tietää milloin pitää ajaa vitosvaihteella, milloin
        pitää jarruttaa, milloin pitää pysähtyä ja milloin on auto tallissa tai parkissa!
        Tätä kaikkea on opittu kymmenien vuosien aikana.

        Sinun ei tarvitse olla lainkaan huolissaan! Relaa hyvä ihminen!

        On aika puhua, vaieta. Aika toimia, aika olal toimimatta.
        Viisautta lukee Saarnaajan kirjan 3. luvussa.

        Kaikella on aikansa taivaan alla!


    • Anonyymi

      Turha aihe.

      • Anonyymi

        Jos sinulla on turha aihe, niin hyvä että sen tunnistit ja toteat. Mutta kertoisitko mikä sinun turha aiheesi on

        Tämän ketjun aloitus ja aihe tuskin ihan turha on?
        1508 lukukertaa ja 309 kommentointia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinulla on turha aihe, niin hyvä että sen tunnistit ja toteat. Mutta kertoisitko mikä sinun turha aiheesi on

        Tämän ketjun aloitus ja aihe tuskin ihan turha on?
        1508 lukukertaa ja 309 kommentointia.

        Sontatunkiot kiinnostaa ihmisiä. Jokaisessa ihmisessä asuu pieni sontakärpänen. Lannan tuoksu vetää puoleensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sontatunkiot kiinnostaa ihmisiä. Jokaisessa ihmisessä asuu pieni sontakärpänen. Lannan tuoksu vetää puoleensa.

        Jos sinuss asuu sontakärpänen, pieni tahi iso, niin paha juttu.

        Mutta kun suolaa heitetään tunkiolle se vasta kiinnosta...


    • Anonyymi

      Perästä kuuluu, sanoi entinen torventekijä...

    • Anonyymi

      Ollaan otettu selvää, ja on ilmeistä, että tämä aloituksen tapaus ei ole lajissaan ainoa?
      Pientä ja isompaa vilunkia on tehty, ja kaikki pistetty piiloon kulissien taakse.
      Eiväthän kiltit ja hiljaisiksi opetetut helluntailaiset uskalla suutaan avata. Mutta kohta taitaa jysähtää.... on tietoa.

      • Anonyymi

        Onkohan aloittajalla jäänyt kopiokone päälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan aloittajalla jäänyt kopiokone päälle?

        Sorry? Näet jotakin harhaa?

        Mutta jos aloittajan teksti -sivut 1-2 on faktaa ( eikä ole syytä epäilllä pötypuheesta!)

        niin voi olettaa, että tämä ei tähän jää?

        On odotettavissa jatkoa....


    • Anonyymi

      Eikö Teosto huolehdi siitä että musiikin tekijät saavat palkkion?

      • Anonyymi

        Teosto huolehtii niiden asioista, jotka ovat Teoston jäseniä.


    • Anonyymi

      Lapseni musiikkikerhossa opettaja tekee itse laulut ettei tarvitse maksaa Teostolle muiden tekemistä.

      • Anonyymi

        On teostovapaata musiikkia.
        Mutta mitään musiikkia ei saa koettaa omin luvin hyödyntää.

        Ne jotka eivä ole Teoston jäseniä he omistavat täydet oikeudet omaan tuotantoonsa.

        Se ei tarkoita, että sellaisia saisi ottaa jonkun riiston kohteeksi, saati käyttää taloudellisen hyödyn tavoitteessa. Rikoslaki 49: 1 §


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Suostu pian sopimaan riitapuolesi kanssa, niin kauan kuin vielä olet hänen kanssaan tiellä, ettei riitapuolesi vetäisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei sinua pantaisi vankeuteen." ( Matt 5.25)

      Entä jos joku ei suostu?

      • Anonyymi

        Tässä haetaan materiaalia tulevia oikeudenkäyntejä varten. Kaikkia kiinnostaa nämä sonnan hajuiset viestit. Pillerinpyörittelijöile tiedoksi että vääristä sanoista joutuu vastuuseen. Jos teet virheen niin tämä Pandora on kimpussasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä haetaan materiaalia tulevia oikeudenkäyntejä varten. Kaikkia kiinnostaa nämä sonnan hajuiset viestit. Pillerinpyörittelijöile tiedoksi että vääristä sanoista joutuu vastuuseen. Jos teet virheen niin tämä Pandora on kimpussasi.

        Mitäs täällä haetaan?
        Mitä itse haet kerropas?

        Toki kiinnostaa, onhan jo yli 1700 lukukertaa reilun 10 päivän aikana!

        Eivät kaikki ole sonnan hajusta innoissaan, vaan ova kauhistuineita miten kristllisest piirit toimivat.

        Aloittajalla ei ole mitään riskiä ja vaaraa joutua sanoista vastuuseen.

        Pitää osata pysyä faktoissa ja karttaa virheitä! Elämä on opettanut.

        Mutta. missä sitä hikoillaan?

        Siellä missä ei ollut eikä ole puhtaat jauhot pussissa.

        Ole rauhassa ja relaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä haetaan materiaalia tulevia oikeudenkäyntejä varten. Kaikkia kiinnostaa nämä sonnan hajuiset viestit. Pillerinpyörittelijöile tiedoksi että vääristä sanoista joutuu vastuuseen. Jos teet virheen niin tämä Pandora on kimpussasi.

        MIkä nyt mättää? Oletko itse menossa johonkin oikeudenkäytiin? Ja kenen kanssa, ja syy? Vai miksi oot niin stressaantunu ja kiukkuinen? Vai onko oma lehmä ojassa?

        Koeta itse nyt pysyä kaidalla tiellä, jos osaat? Ja rauhoitu, jos jotkut asiat ei sinua koske!
        Ei pidä sekaantua sellaiseen, johon ei ole viisasta sekaantua!


    • Anonyymi

      Anonyymi 2024-04-19 14:30:02
      • Kirjoittaa mm. näin:
      ”Jos teet virheen niin tämä Pandora on kimpussasi.”

      Kommenttia:

      Edellisen kirjoittaja ei näytä käsittävän mistä on kyse kun kirjoitetaan metaforaa ”pandoran lipas”. Kreikkalaisen muinaisen mytologian mukaan.

      Kyse on siitä että kun pandoran lipas aukeaa, sieltä nousee esille ei-toivottuja asioita?

      Kuka voi päättää, etteikö piilotettuja asioita voisi ruveta nousemaan päivänvaloon?
      Tapahtuu vain jotakin sellaista, että kätkeytyt ja salatut asiat astuvat esille.


      Niinkuin tapahtui tammikuussa 2022, kun Aikamedia joutui katsomaan silmästä silmään niitä faktoja jotka olivat olleet suljetussa komerossa 1977 alkaen!


      Joten, on aika absurdi esitys tämä: ”Jos teet virheen niin tämä Pandora on kimpussasi.” (Anonyymi 2024-04-19 14:30:02)

      Mikään kreikkalaisen mytologian hahmo - Pandora - ei ole käymässä kenenkään kimppuun?

      Eikä Jumalakaan erehdy "Käymään sellaisen kimppuun" - joka pysyy totuudessa ja tosiasioissa!

      Joten? Olisiko syytä pysyä asiassa?

    • Anonyymi

      Kun joku piiloutuu puskiin eikä ota vastuuta, on kuin jänis joka pisti pään pensaaseen. Mutta töpöhäntä jäi näkyville ja mitä sitten?

    • Anonyymi

      tilasto 20.4.2024

      330 komm

      1803 lukukertaa...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä Maijaliisa Hiekkanen

      Mikäli tarvitset apua, niin sitä ei tule tältä palstalta

      • Anonyymi

        Kiitos muistutuksesta! Jos luit Aloituksen sisällön? Niin varmaan huomasit, ettei Maijaliisa Hiekkanen pyytänyt sanallakaan "apua": Ei keneltäkään. Ei mitään.

        Eihän tämä ole mikään suomi24-helluntailaisuus-oikeusapu-kanava-lainopillinen-osasto!
        smile:))

        Ole käsittänyt väärin. Palsta ei siis ole missään mielessä jokin aputoimisto. Ei edes mikään "konsulttifirman expert-jaosto"!

        Jo lukutaito ja ymmärrys kenellä pelaa, voi todeta, että

        - Aloitus on sananmukaisesti: Avoin Kirje. Tietylle nimetylle taholle. Infoa, toteamusta tapahtuneista.

        Vaikkapa kuin verovirnanomaisen muistutuskirje: Valitusaikanne oli ja meni.

        Samalla aloitus oli ja on JULKISTA infoa.
        Julkisesta helluntailastoiminnasta ( johtotahot).

        Eli?

        Olet käsittänyt täysin väärin, että aloittaja jotakin "apua" anelisi. Nimettömiltä kirjoittajilta, jota puskista postaillen latelevat mitä sattuu.

        Mutta toki pitää ymmärtää ihmisiä, jotka ovat "pihalla" sellaisista asioista, joita Aloituksen asioihin kytkeytyy?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä helluntailaisilla olisi ja on oikeus tietää, mitä aikamedia heidän rahoillaan tekee!

    • Anonyymi

      Tänään 22.4. elonmerkkiä siitä, että joku hermostui ja heräsi, ja kirjoitti täyttä pötyä aloittajasta. Siitä lisää tuonnempana...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On tullut infoa siitä, miksi ehkä tuo Aikamedion porukka ei vastaa. Suomihan on pieni maa, ja helluntapiirit ovat mitä ovat. Joskus joku päättää kertoa vaikka olisi kielletty.

    • Anonyymi

      No, kun tätäkin ketjuá näkyy ladatun jo 1900 kertaa, ja puskaradio pelaa

    • Anonyymi

      Tämä aloitus on ajankohtainen, sitä ei huoli koettaa piilottaa...

    • Anonyymi

      tarpeen on pitää esillä!
      helluntailaisilla on oikeus tietää faktoja. Ja muillakin ihmisillä, että osaavat vältää kupruja ja koukutuksia.

    • Anonyymi

      Pian on käsillä se tieto, MIKSI aikamedian oy.n hallitus ei ole vastannut, miksi se on vaiennut kuin hautausmaan asukit!

    • Anonyymi

      Kaikkiin asioihin tuleee lopulta selitystä.

    • Anonyymi

      ”Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää taikka pahaa.” ( Saar 12:14, KR 1938)

      ”Jumala vaatii tuomiolle kaikista salatuistakin asioista, niin hyvistä kuin pahoista.” ( Saar 12:14, KR -92)

    • Anonyymi

      Tosiasiat tapahtumat nouseva mediajulkisuuteen.

    • Anonyymi

      Viisas ajattelee ennen kuin toimii`?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ”Iltalehti ei ole tavoittanut Vornasta kommentoimaan rikosepäilyään toistuvista yrityksistä huolimatta. ”

      Kun poliisikin pakoilee, niin ei ole ihme että tavalliset rötöstelijät koettavat piiloutua komeroihinsa, luurankojensa kanssa?


      Aika aikaansa kutakin - sanoi----

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaikka ei yksi pääskynen kesää tee, niin sekin on parempi merkki!!

      • Anonyymi

        XXX


    • Anonyymi

      Alkaa selvitä kummallisuudet!!

      • Anonyymi

        Olisikohan aika jo SULKEA tuo kirja?

        Ei tuota enää kukan jaksa lukea.


    • Anonyymi
      UUSI
    • Anonyymi
      UUSI

      Yleensä on niin, että kun joku juttu nousee pimennoista julki?
      Niin sen perästä alkaa nousta sitä ja tätä.
      Tämäkin poliisin ampumisjuttu? Alkoikin nousta muuta, eli?

      In täysin varmaa, että kun Jumala on päättänyt nostaa tapetille niitä pimeitä ja salattuja asioita, jota liittyvät kristilliseen yritystoimintaan...

      Niitä tulee nousemaan esille!

      Siksi, että Jumalan puhdistavien tuomioiden aika on läsnä.

      Ollaan vasta alkumetreillä!

    • Anonyymi
      UUSI

      Kyllä se siitä suttaantuu ku ensin rapa roiskuu??

    • Anonyymi
      UUSI
    • Anonyymi
      UUSI

      xxx

    • Anonyymi
      UUSI

      Kaikella on alkunsa ja loppunsa.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1659
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1461
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1129
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1091
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      950
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      944
    Aihe