Suomi matkalla kohti diktatuuria

Anonyymi-ap

Äärioikeisto pääsee valtaan vaikuttamalla ihmisten alhaisimpiin tunteisiin. Ja alhaisin kaikista tunteista on pelko. Pelkäävä ihminen ei kykene kriittiseen ajatteluun, vaan kuultuaan taikasanat "kansallinen turvallisuus", hän on oitis valmiina marssimaan vahvan Johtajan osoittamaan suuntaan.

Me tiedämme historiasta, että "Kansallisen turvallisuuden" nimissä maailmassa on murhattu vieraiden valtioiden päämiehiä ja ministereitä ja poliitikkoja. Kidutettu ihmisiä. Pommitettu siviilejä. Rahoitettu sotilasvallankaappauksia. Valehdeltu törkeästi oman maan kansalaisille.

Talvella kun käännytyslakia Suomessa alettiin valmistella, peloteltiin kansaa, että heti kun lumet sulavat, kymmenet ja taas kymmenettuhannet "pakolaiset" vyöryvät itärajan metsien kautta isänmaamme kamaralle. Siitä huolimatta, että viralliset rajanylityspaikat on suljettu. Kesä on nyt puolivälissä, eikä ennustettua kansainvaellusta ole näkynyt. Rajalla vallitsee rauha. Silti kritisoitua käännytyslakia, joka ei edes käytännössä toimi, ajetaan eteenpäin kuin käärmettä pyssyyn.

Ja miksi laki ei voi toimia? Jos Suomi käännyttää pakolaiset, ja Venäjä kieltäytyy ottamasta heitä takaisin, jäävätkö he ei-kenenkään maalle loppuelämäkseen? Kun kansainvälisiä säädöksiä ja humanistisia arvoja rikotaan, Venäjä on aina pitkän askeleen edellä. Ja jos Suomi seuraa tässä asiassa Venäjän mallia, toimimme täysin Putinin käsikirjoituksen mukaan.

68

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pelkoon perustuvat päätökset eivät johda hyvään lopputulokseen. Pitää kyseenalaistaa vallanpitäjien tarkoitusperät.

      • Anonyymi

        kekkosslovakiasssakin pelättiin vain yhtä asiaa - Neuvostoliittoa


      • Anonyymi

        Koksupersu-Penoilla nostetaan oikeiston suosiota, kuten Natomiehillä Pekka Toverilla ja Mika Aaltolalla eurovaaleissa. Pelko myy.


    • Anonyymi

      Varautuminen on viisautta - ei pelkoa.

      Aloittaja taitaa olla demari?

      • Anonyymi

        Tuskin on demari, koska demarit äsken hyväksyivät oikeusvaltioperiaatteen hylkäämisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin on demari, koska demarit äsken hyväksyivät oikeusvaltioperiaatteen hylkäämisen.

        Oikeusvaltio tarkoittaa, että viranomaisten toiminta perustuu lakiin. Oikeusvaltioperiaatetta ei ole rikottu.

        Suomeen tuleminen ei ole mikään ihmisoikeus. Suomi on suomalaisten omaisuutta, ja suomalaiset päättävät itse, keitä he haluavat maahansa päästää.

        Jos tämä on mielestäsi oikeusvaltioperiaatteen rikkomista, niin silloin minullakin on oikeus murtautua kotiisi, eikä sinulla ole oikeutta pakottaa minua lähtemään. Turha sitten inistä, että eri asia, koska ei ole. Suomi on suomalaisten koti.


    • Anonyymi

      Pelko ei ole "alhainen" tunne. Se perustuu itsesuojeluvaistoon, joka jokaisella ihmisellä on. Toiset vain ovat myöhäisherännäisiä...

      Ihmiset tuntuvat unohtavan salamannopeasti sen, mihin kaikkeen Venäjä pystyy - ei pelkästään kotimaassaan, vaan pitkin maailmaa: myrkytykset, katoamiset, kylmäveriset teloitukset jne jne. Paljon on meille kerrottu, mutta harva uhraa ajatustakaan sille, millainen ihmistyyppi tuollaiseen pystyy. Kannattaisi avata ne sinisilmät.

      Yksi Suomi ei paljoa vaakakupissa paina, jos siellä ihan vakavissaan suunnitellaan Suomelle jo "Kiovan kohtaloa".

      Tosin Kiova on edelleen Ukrainan hallinnon alainen ja siten turvassa.

    • Anonyymi

      "Rajalla vallitsee rauha". Niinpä hyvinkin, mutta entäs huomenna? Ensi viikolla? Ensi vuonna?

      Kyse on poikkeusoloissa sovellettavasta poikkeuslaista. Eihän sitä oteta käyttöön ennen kuin tarvittaessa.

      Sinunko mielestäsi meidän pitäisi odottaa kaikessa rauhassa, varautumatta mitenkään tuleviin uhkakuviin?

      Sama kuin jos sota syttyisi ja Suomen armeija yllätettäisiin housut kintussa, täysin puolustuskyvyttömänä.

      Kumma, kun suomalaiset eivät tunnu tajuavan, mihin kaikkeen naapuri on kykeneväinen. Eihän Venäjän hyökkäyssodankaan pitänyt alkaa?

      Ja SDP teki itsestään täyden pellen järjestämällä farssin. Toivottavasti tuntevat sen nahoissaan seuraavissa vaaleissa, sillä ko puolue on ollut jo vuosikaudet täysin alapuolella arvostelun.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18389214/autokratiausassa-on-edelleen-virallisia-lapsiavioliittoja

      https://www.reuters.com/breakingviews/trumps-rich-backers-normalize-criminal-behavior-2024-05-30/

      Suomen valtion ja eläkerahastot ym kansamme valtavat varallisuudet, korruptiolla, lahjomisella ja kiristämisellä ym ryöstäneet, PetosKok-juristi-insinööri-ym suursijoittaja-pörssirikolliset, ostivat eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, kansaltamme varastamillaan varoilla ja sen jälkeen alkoi demokratian alasajo, kansalaisoikeudet vietiin, oikeusvaltio romutettiin, laiton ex-ex-äärioikeistohallitus nähty ja sen tekemät, demokratianvastaiset päätökset AutokratiaUsan hyökkäysliittoon pakottamisineen ja mainittujen, jenkkien kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneiden pörssirikollisten, hävittäjä-sota-sote-ym bisneksien, maksattaminen kansaa köyhyyteen, taloudellisella väkivallalla pahoinpitelminen. - Isoja rikoksia tehty viimeiset kymmenet vuodet, ilman minkäänlaista isoimpien talous-pörssirikosten rikostutkintoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18537538/oikeuskanslerin-vakavista-virheista-rajalaki-on-pienimmasta-paasta

      https://www.svt.se/nyheter/granskning/sjunde-ap-fondens-dubaibolag-i-affarer-med-maffiapengar

      Ikävä kyllä, Suomi on jo diktatuuri, banaanivaltio ja kehitysmaa, jossa ihmiselämän arvo on pahasti miinuksella.

      • Anonyymi

        Näin sanoo "isovenäläinen" heikon äo:n omaava Putinin kannattaja, senkin pakosta.


    • Anonyymi

      Rajalaki-show loppui lyhyeen, kun ÄärioikeistoSdp:nkin korruptio ja osallisuus, tuossa isoimmassa talous-pörssirikollisuudessa, Tuppuraisen ja Pöystin väliset korruptiot mitkä lie, uhkasivat paljastu kaikkineen, liittyisikö Uniperiinkin vai mihin, mutta Tuppuraisen kengän kannat löivät kipinää, kun lähti tikkaamaan kohti myönnytyksiä, ja päinvastoin uutisoitiin, että kaikki vaatimukset jne, kyllä ne jaksavat ökyankka-medioissa ja ek-ylessä kansalle huttua keittää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18537807/taisi-oikeuskanslerin-kritisoiminen-laittaa-tuppuraisen-kinttuihin-vipinaa

    • Anonyymi

      Aloittajalle tiedoksi, ettei voi ajaa humanitäärisiä oikeuksia kenellekään, minkään maalaisille, aiheuttamalla humanitäärisen katastrofin kotimaassa. Sellainen on jo meneillään, käväiseppäs katsomassa kilometrien pituisia kerjuuttamisjonoja kaupungeissa, joihin Suomen eteen ilmaiseksi raatamaan pakotetut, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, vakavan suku-perhe-lähisuhdeväkivallan kohteet, kouluttamattomaksi ja osattomaksi pahoinpidellyt, on ajettu veroparatiisikauppojen jätehuoltomaksujen kiertokasseja, almuja jonottamaan.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Hallituksen itärajan teatteri pitää perussuomalaisten äänestäjien huomion pois siitä, että muidan rajojen kautta Suomeen on tullut tämän hallituksen aikana ennätysmäärä ulkomaalaisia halpatyöläisiä. Hallituksen ns. potkulaki, joka poistaa irtisanomissuojan sallii suomalaisen duunarin irtisanomisen ja tilalle voidaan palkata ulkomaalainen halpatyöläinen. Sitä voidaan kyykyttää mielin määrin, kun ei tiedä työlainsäädännöstä mitään.

      Yle areenassa on ohjelma riistetyt, joka kertoo miten ulkomaalaisia käytetään täällä hyväksi. Yksikin asui siivouskomerossa ja teki 10-14 tuntisia päiviä 10€ viikkopalkalla:
      https://areena.yle.fi/1-50927114

      • Anonyymi

        Ei kerrottu että nämä "riistäjät" usein omasta kulttuurisra tulevia " yrittäjiä" starttirahoineen".
        Vihervassarit on aina p..kan jauhannan mestareitta..


    • Anonyymi

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009864887.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      Oppositiopuolueille, erityisesti Vasemmistolle ja Anderssonille, siellä isompien vaikutusmahdollisuuksien EU:ssa, nyt on se hetki, kun 2 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan MINIMIELÄKKEET, on tultava ja ajettava Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, eläkeläisväestö pois kerjuuttamisjonoista. Sen te olette, meille teitä kymmeniä vuosia, turhaan, kaikesta huolimatta äänestäneille VELKAA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18508486/anderssonin-on-aika-maksaa-kiitollisuudenvelka-elakelaisaanestajille

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Purran sote-säästöjen takia ruumishuoneet ovat täynnä. Vainajia säilytetään päällekkäin konteissa ja jopa parikin vainajaa samalla pedillä. Vainajat menevät välillä sekaisinkin. Omaisten olisi syytä tarkistaa onko arkussa oma sukulainen.
        Uutinen vainajien säilytyksestä:
        https://yle.fi/a/74-20083070

        M.O.T puolen tunnin pätkä kun kuvaajat seurasivat hautaustoimiston työntekijää pari päivää:
        https://areena.yle.fi/1-66871390


    • Anonyymi

      Onko Martin Schein ja Kaarlo Tuori Kremlin agentteja? Ainakin äärivasemmiston tukijoita molemmat !!

      • Anonyymi

        Halla-aho on Putinin projekti. Parikymmentä vuotta siinä kesti, mutta nyt alkaa tuottaa tulosta.


      • Anonyymi

        Eiköhän ne Kremlissä rampanneet ja verokeitaissa yhtä oligarkkien kanssa pitävät, löydy äärioikealta PetosKokPersRkpKeKdjne porukoista.

        https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/efter-sapos-varning-ryska-kyrkan-utan-stod

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18536511/onko-stubbilla-siimeksella-ym-vallankayttajilla-norjalaista-elakeyhtiota-salkuissaan-

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18537538/oikeuskanslerin-vakavista-virheista-rajalaki-on-pienimmasta-paasta

        Hyväosaiset korkeakoulutetut oikeusoppineet ja muut, joiden pitäisi tutkia aidon demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen ja ennenkaikkea kaikkien kansalaisten, aitojen taloudellisten ja muiden tärkeiden oikeuksien aidosti toteutumisia, ovat kyllä aika paljon myöhässä, oikeusministeriön- ja kanslerin kritisoinnin suhteen, kun sieltä NygårdNiinistön vvm-ajoilta alkaen, on tuota kansaltamme ryövättyä valtavaa varallisuutta, vuotanut biljoonissa laskettavissa, Cayman saarilta New Yorkiin ja ties minne.


    • Anonyymi

      Niillä on Aatun 30-luvulla käyttämät keinot käytössä. Ei ole ihminen juurikaan viisastunut noista päivistä kun purematta nielevät saman pelottelutaktiikan.

    • Anonyymi

      Nimenomaan. Esimerkiksi tosta ei ole puhuttu ollenkaan, että mitä tapahtuu jos suomi käännyttää jonkun ja venäjä ei ota häntä vastaan enää. Jääkö kyseinen ihminen sitten hortoilemaan talvipakkaseen sinne suomen ja venäjän rajavyöhykkeelle? Venäjähän voi aseella uhaten pakottaa ihmiset olemaan palaamatta. Paljon järkevämpää on pitää raja kokonaan suljettuna ja ohjata oikeiden turvaa tarvitsevien vastaanotto muille raja-asemille. Turvaa tarvitsevia ihmisiä pitää auttaa, mutta miksi se muka pitäs tehdä suomen ja venäjän rajan kautta? Ihan hyvin voidaan pitää itäraja jatkossakin suljettuna jollon mitään käännytys lakia ei tarvita.

      • Anonyymi

        ENSIN hoidettava humanitäärinen kriisi kotimaassa, eläkeläisköyhät rollaattoreineen ja ilman, vakavien sairauksien kanssa, eivät kuulu kerjuuttamisjonoissa nälissään pakkasessa tärisemään, vaan aidon, taloudellisen oikeusturvan piiriin.

        Ei voi korjata humanitääristä kriisiä missään, aiheuttamalla sitä kotimaassa.


      • Anonyymi

        Ensin sitä aitoa ja ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, pitää tulla ja toteuttaa, omalle kansalle. Ei mikään toinenkaan valtio ja kansa, ota maahanmuuttajia, omiensa kustannuksella, pahoinpitelemällä haavoittuvimpia eläkeläisväestön vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, humanitäärisiin avustusjonoihin ja sielläkin paarialuokkaan, eväämällä samat, paremmat taloudelliset oikeudet Kelasta ja Valtiolta, kuin antaa rasismikortti-maahanmuuttajille, täsmälleen samoissa humanitäärisen avustusjonoissa.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

        https://stat.fi/julkaisu/clmixlq2e5fnt0bw60d4l2t7g

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18540475/elakelaisvaestolle-myonnettava-humanitaarisen-avunhakijan-virallinen-asema-eli-status#comment-130086709


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Terveydenhuollosta leikattiin; köyhiltä vammaisilta ja eläkeläisiä .Ja siirrettiin maton toiseen päähän. Hölmlmöläisten hommaa., sama kuin matosta leikataan ja pistetään toiseen päähän.
      BDSM- hommaa; kidutuksesta ja ruoskinnasta ja sadismista mielihyvää, vielä kaupallinen vapaus ja liikkeen harjoittaminen mukana, liberaalidemokratia kaikilla pervo mausteilla.

      • Anonyymi

        Ei liity mitenkään aiheeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei liity mitenkään aiheeseen.

        Eikö leikkaaminen ole diktatuurinen teko? Siitä sen tunnistaa, mitä on tekeillä. Käyttäkää aivojanne, älkääkä vinoilko!


    • Anonyymi

      Noin juuri

    • Anonyymi

      Kenestä nössöstä täällä olisi diktaattoriksi ?

    • Anonyymi

      Oma moka jos pelkää. Naureskelin jo sille valtion velalla pelottelullekin. Sehän on pelkkää politiikkaa. Aurinko nousee joka päivä jatkossakin.

      • Anonyymi

        Noin onkin paras ajatella, ni ei ala ahistamaan


    • Anonyymi

      Diktatuurissa saa tehdä mitä tykkää. - Vaikka harrastaa maksullista BDSM:mää.

    • Anonyymi

      Seuraavaksi puretaan omaisuudensuoja...

      • Anonyymi

        Ette voi väittää, etteikö teitä kaiken ilmaiseksi, siskoja hakkaamalla ja vanhempia harhauttamalla, nimiinne ottaneita ja muita perintö- ja verosuunnittelija-venkuloita, osake-vakuutuskuorinenne verokeitaissa, ole varoitettu, että kyllä se vielä teihinkin iskee, kun diktatuuria syvennetään ja demokratia murskattiin jo laittomalla ex-ex-äärioikeistohallituksella, pakkoliittämisellä AutokratiaUsan hyökkäysliittoon, ja sen kansalaisiksi kansalaisuuden vaihtaneiden PetosKok-juristi-insinöörien hävittäjä-ym sota-sote-pörssirikollisbisneksien väkisin kansallamme, köyhimpiä ennenaikaisesti hengiltä ottamalla maksattamisesta.

        AutokratiaUsan pörssirikolliset, pakkolunastavat metsät, maat, talot, torpat, mökit, autot, kaikki ja panevat vielä puolisioannekin siitä hyvästä, että niitä äänestitte ja päästitte valtaan.

        https://www.cbc.ca/news/billionaire-bunkers-doomsday-1.7130152


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18538882/humanitaarinen-kriisi-kotimaassa-elakelaiskoyhyys-hatatila

      Kunhan ensin saataisiin, aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, ihmisille jotka on sairaina pakotettu humanitäärisen avun piiriin kerjuuttamisjonoihin, ilman muiden siellä jonottavien, humanitäärisen avunsaajien etuuksia ja tukia, eli haavoittuvimpia Suomen kansalaisia, ilmaiseksi kotimaan eteen raatamaan pakotettuja, pidetään paarialuokkana, jopa kerjuuttamisjonoissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

    • Anonyymi

      Sinä toimit Putinin käsikirjoituksen mukaan.

      Jos Venäjä työntää omassa maassaan olevia ihmisiä sellaisen maan rajoille, jolla ei ole mitään objektiivista velvollisuutta ottaa heitä vastaan, niin nuo ihmiset ovat aivan Venäjän vastuulla. Se mitä Venäjä heille tekee ei liity suomalaisiin mitenkään.

      Kaiken lisäksi valehtelet siitä, että suomalaisille oltaisiin luvattu kymmenientuhansien matujen vyöryä. Suomalaisille sanottiin, että noin olisi mahdollista tehdä. Venäjän nyt nähtävät hybridioperaatiot Suomen rajoilla ovat selvästi alustavaa testausta, että kuinka hyvin tuo toimisi, minkä vuoksi rajalaki on paikallaan.

      Tuo kirjoituksesi on naurettavaa näennäisälykkömäistä soopaa muutenkin. Käsittelet parissa kappaleessa pelkoa, mutta et ollenkaan avaa sitä, että miksi ne pelot olisivat aiheettomia. Kaiken lisäksi olet hypokriitikko, koska väität "äärioikeiston" vetoavan ihmisten alhaisimpiin tunteisiin, kuten pelkoon, mutta itse yrität lietsoa pelkoa "äärioikeistoa" kohtaan viittaamalla ties mihin kauhuskenaarioihin. Yrität myös lietsoa pelkoa uutta rajalakia kohtaan väittämällä aivan typerää soopaa jostain päässäsi keksimästä skenaariosta.

      Sano, minkä takia Puolassa tuo rajalain kaltainen tilanne onnistui täydellisesti. Venäjä yritti tunkea Puolan itärajalle Valko-Venäjän kautta matuja, jotka Puola onnistuneesti torjui, eikä mitään sen kummempaa tapahtunut. Miksi se onnistuu Puolalta, mutta ei Suomelta?

    • Anonyymi

      Suomalaisten maksuhäiriöt kasvussa

    • Anonyymi

      Onko sillä nyt enää todellakaan mitään väliä? Suomi on Syksyyn mennessä viittä vaille sisällis-sodan partaalla. Se syy miksi te juntit olette nyt niin kääntyneet persepossuja vastaan on että te VASTA nyt huomaatte että teitä on petetty ja oikein raskaimman kautta!

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010511098.html

      Persepuolueen tarkoitus oli ihan alusta asti ratsastaa Suomalaisessa kansanluonteessa piilevässä ihan normaalissa rasismissa + muukalaisvihassa ja käyttää sitä hyväkseen noustakseen vallan kahvaan.

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-149.png

      He käyttivät tuota muukalaisvihaa polttoaineenaan mutta haluavat nyt aikaansaada sen sijaan Suomeen luokkasodan ulkomaalaisten omistajiensa etujen ajamiseksi!

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010513813.html

      Suomi tuhoutuu tätä menoa vuoteen 2030 mennessä mikä oli omistajien tavoite alunperinkin!

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-151.png

      Sitten Suomesta tulee käytännössä autioitunut luonnonsuojelualue Euroopan Juutalaisirkkaille mikä oli se alkuperäinen suunnitelma ihan alusta asti ;=))

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-152.png

      Ja te juntit vasta tässä vaiheessa tausitte tämän kuten esim sen että tuo OLENTO tuossa kuvassa on TRANSU!!!

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-153.png

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-154.png

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-155.png

      Siis ihan aikuisten oikeasti ;=))

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-156.png

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-157.png

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-158.png

      Mutta näin se menee Suomijuntit! Te astuitte käytännössä SUORAAN MIINAAN!!!

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-159.png

      Ja tämä olikin Suomen ulkolaisten omistajien suunnitelma alunperinkin jota on suunniteltu vähintäänkin Koiviston Konklaavin päivistä lähtien.

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-160.png

      Eli Suomi kirjaimellisesti SILEÄKSI ulkomaalaisten omistajien hyväksi ;=))

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-161.png

      Ja siihen vielä päälle jenkkijoukot siivoaamaan sisällis-sodasta selviytyjät. Onpa todella kiero ja samalla suorastaan NEROKAS suunnitelma!

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fde53fd0-0e64-4b52-a111-75f974d3cc4e

      Eihän tuohon voi nyt muuta kuin pistää oikein kunnon Suomalaiset röhönaurut pystyyn ;=))

      https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/06/image-162.png

      MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Onneksi on heräämistä. Se on ollut kautta historian diktatuuria joka valtiossa nämä systeemit. Sen tietää jos köyhyyttä luotu että missä mennään. Miten kohtelee heikompia, siten kohtelee muitakin lopulta.

      • Anonyymi

        Toistetaan vielä: ei voi ratkaista sotia ja konflikteja, eikä tehdä humanitääristä työtä auttamista, aiheuttamalla mainittuja kotimaassa, oman kansan keskuuteen, kuten nykypäättäjät vauhtisokeudessaan, korruptiossaan ja pörssirikollisuudessaan, Suomessa tekevät.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18312368/6-200-000-000-porssirikollisten-havittaja-ym-sotabisneksiin

        Kyllä tuosta järjettömästä ylimilitarisoinnin jättisummista, on mistä leikata ja puolet pois heti kättelyssä, loputkin joutaisi, mutta vähintään ja heti.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18537538/oikeuskanslerin-vakavista-virheista-rajalaki-on-pienimmasta-paasta


      • Anonyymi

        Vaan kestääkö se havahtuminen, kun sellaiset, jotka ovat joskus, olleet höynäytettävissä PetosKokPersuja ym äärioikeiston pörssirikollisia äänestämään, ovat tuulella käyviä muutenkin, voivat olla uudestaankin vedätettävissä, kun tarpeeksi kova raha painostus ja mainostus laitetaan päälle ja ek-yle tms ek-mediat, hoitavat disinformaation, manipuloinnin ja muun painostuksen. En luottaisi yhtään kehenkään, joka on koskaan erehtynyt, pörssirikollis-äärioikeistoa äänestämään, anteeksi voi ajan kanssa antaa, jos osoittautuvat tulleensa järkiinsä, mutta luottaisi en ihan äkkiä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi tekee vakavan virheen, kun se pakottaa eläkeläisväestön, humanitäärisen avunhakemisen piiriin, mutta ilman humanitäärisen avunhakijan virallisia oikeuksia, ja taloudellisia parempia etuuksia ja tukia, jotka se maahanmuuttajille, jotka ovat täsmälleen siellä samoissa, humaniitäärisen avun piirissä, kerjuuttamisjonoissa on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18540475/elakelaisvaestolle-myonnettava-humanitaarisen-avunhakijan-virallinen-asema-eli-status

      EU rekisteröi Suomen humanitääristen avustustenhakijoiden määrät, elikkäs kun niitä vähätellään ja pienennellään, estämällä eläkeäisväestöä saamasta samoja taloudellisia ja muita virallisia oikeuksia, jotka muille, samoissa humanitäärisen avustuksen pariin pakotetuilla ovat, EU tulkitsee sen siten, että Suomeen voi lähettää lisää humanitääristä turvapaikkaa hakevia, ja maahanmuuttajia kaikenlaisia, kun lukemat eivät näytä todellisuutta, niitä määriä jotka noissa ihmisarvoa alentavissa kerjuuttamisjonoissa ovat.

    • Anonyymi

      MEILLÄ ON VIHREÄ SOFIA VIRRAN DIKTATUURI, MUTTA SE TULLAAN HAJOITTAMAN.

      • Anonyymi

        Persut putoaa seuraavissa vaaleissa, luojan kiitos.


    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, ei ole mitään eroa, pörssirikollisten sota-sote-ym bisneksien ajajissa, kansamme aidon taloudellisen oikeusturvan kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18537538/oikeuskanslerin-vakavista-virheista-rajalaki-on-pienimmasta-paasta

    • Anonyymi

      Putin on naZi.

      • Anonyymi

        Putin vapauttaa suomen kommunisteista.


    • Anonyymi

      Suomi on tuhon tiellä nykyhallituksen mielisairaalla rikkaat ensin politiikalla.

      Tässä ei hyvin käy.

      • Anonyymi

        Hallituksen on erottava.


    • Anonyymi

      Vappusatanen on unohdettu.....pakkorokotus, lakkokielto. Vasemmistolla lyhyt ja huono muisti....

      • Anonyymi

        Marinaadi sulki uudenmaan ja jakoi kansalaiset koronapsilla eri kasteihin aika karua oli meno marinaadin vallan alla.


    • Anonyymi

      Joko vihavasemmisto on unohtanut miten edellinen hallitus pelotteli koronalla. Ja mitä Marin on kirjoittanut pelolla johtamisesta…

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pelko ja ahneus, niitä Kokoomus-SYÖPÄ osaa käyttää hyväksi. Samalla kun se varastaa valtiolta miljardeja, jakaa se ahneille pikkurikkaille sijoitus- ja veronkiertotuottoja muutamia kymppitonneja vuodessa ja saa nuo idiootit äänestämään itseään, sekä sahaamaan oksaa alta itseltä ja kaikilta, jotka eivät kuulu miljonäärien rosvoeliittiin.

    • Anonyymi

      Täsmälleen noin se on. Ovat kuin raadonsyöjiä ihmisten joukossa, eivät itse sitä ole älyävinään, kun ahneus sokaisee, nuo pörssirikollisreppanat veroparatiisisosialistit.

    • Anonyymi

      Mikäli ÄärioikeistoSdp:n (todellisuudessa PetosKok:n) KorruptioKiuru, otetaan mukaan EK-Ylen budjetin päätöksentekoon, tarkoittaa se, että peli kansan osalta, on jo menetetty, eli entistäkin enemmän pörssirikollisten ja korruptiopoliitikkojen, sovinistinen, ikärasistinen, äärioikeistolainen, veroparatiisihovien mainoskanava, jossa kansalaisille vedetään teippiä suiden eteen, "profiloidaan" siten, että köyhiksi tehdyt, saavat osallistua, vain marinakeskusteluihin, eivät mihinkään tärkeistä asioista keskusteluihin, kuten Suomen ylimilitarisointi ja pörssirikollisille rahankylväminen verokeitaisiin.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010557244.html

    • Anonyymi

      Putinistipersut käyttävät hyväkseen järjestelmää ja pyrkivät vain omaan voitolliseen etuunsa välittämättä muista tai yhteiskunnasta. He ovat kuin petoeläimiä, jotka vain ajavat omaa etuaan muiden kustannuksella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Homma etenee...

      Kremlin persut asettivat Supon johtoon putinistin, ja nyt pääputinisti Tynkkynen lausuu toimivansa Venäjällä Supon tiedustelijana.

      Kuka tätä vielä uskoo? No putinistipersut tietenkin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe