Kerjuuttamisjonot EIVÄT ole "sotea", kuten EK-Yle Disinformoi

Anonyymi-ap

Jo neljän päivän totaaliblokki sananvapauksille, Suomen kansalaisten kirjoitukset estetään EK-Ylen "keskusteluissa". Rekisteröityminen onnistuu, joten kyse ei ole teknisestä viasta, mistä on kyse, eikö Suomen kansalaisilla, ole oikeuksia saada tietää, miksi yksityistetty, laittomilla, perustuslain vastaisilla pakkomaksuilla rahoitettava EK-Yleisradio, käyttää valtuuksiaa disinformaation levittämiseen, taloudellisen hyötymisen tavoitteella ja äärioikealle politikoinnin, sekä miksi se rikkoo Suomen kansalaisten perusoikeuksia, sanan- ja mielipiteidenvapauksia vastaan ?

Saisimmeko muilta medioilta uutisia ongelmasta, mistä on kyse, kun sitä minkä pitäisi toimia sananvapauksien alustana, käytetään sananvapauksien estämiseen ja disinformaatioon ?

17

1312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansainväliset yksityiset "avustusjärjestöt", syövät sinun ja minun leipäämme Suomen kansalaiset, ne pakottavat meidät köyhiksi ja antavat muovikassin, jonka sisältöä eivät ruoka-ainerajoitteiset edes voi syödä, käteen tilalle.

      Teitä huijataan kerjuuttamiskeppiin uskovat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuo yksityinen Yle-nimen varastanut mediaoudokki EK-Yle, on niin loputtoman ahne kansan kustannuksella rahastaja, että köyhäksi tehtyjen äänet, eivät voisi vähempää siellä kuulua ja näkyä, sananvapaudet estetty tältäkin kirjoittajalta, jo viidettä viikkoa tällä kertaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18635046/600-000-000-ylelle-joka-vuosi#comment-131419581

      PetosKokPers käytännössä lisäsi EK-Ylen järjetöntä jättibudjettia, koska kyseinen veroparatiisifirma, hoitaa äärioikeiston PetosKokPersujen puoluetoimiston, vaalimainonnan ja AutokratiaUsan pörssirikollisten sota-hävittäjä-sote-ym bisneksien suoramainonnan, kansan harhauttamisen, disinformaation, manipuloinnin ja vihaväkivallan eläkeläisköyhiksi pahoinpideltyjä Suomen kansalaisia kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18645991/taloudellinen-vakivalta-kerjuuttamisjonot-normalisoitiin-aarioikeistohallituksessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Keiden tekemä kansalaisaloite, jos on äärioikeiston tarkoitusperä on pelkkä populistisen huomion kerääminen, eli harhauttaminen ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18629111/valeleikkaus-ek-ylen-budjetista-pelkkaa-harhauttamista#comment-131223046

      Äärioikeistohallituksen VALELEIKKAUS yksityisen Yle-nimen varastaneen, EK-mediaoudokin järkyttävästä liioittelujätti-budjetista, olikin loppupeleissä KOROTUS, joka tehtiin kansalle jälleen päin näköä valehtelemalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18635046/600-000-000-ylelle-joka-vuosi#comment-131419581

    • Anonyymi

      VeroparatiisiSpr-ym säätiöt-järjestöt-yhdistykset-kirkot ym ökyrikkaiden verovälttelijöiden VÄLISTÄ VETÄMIS-kanavat, on nyt normalisoitu ja niille järjestetty rahoitus kansalaisten oikeuksien, joihin ajanmukainen, aito taloudellinen oikeusturva kuuluu - kustannuksella, ihmiselämien- ja terveyksien hinnalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18645991/taloudellinen-vakivalta-kerjuuttamisjonot-normalisoitiin-aarioikeistohallituksessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Sote-ihmiskaupan välineiksi taloudellisella väkivallalla, ennenaikaisesti pakottaminen, on IHMISKAUPPAA.

      Aivan samoin kuin yrityksien ja tilojen verovälttely on edelleen rikos, Suomen perustuslain, demokratian, kansanvallan ja kansalaisoikeuksien lakien näkökulmasta, ovat nuo kerjuuttamisjonoihin taloudellisella väkivallalla, ökyrikkaiden monikansallisten veroparatiisi-järjestöjen-kirkkojen-säätiöiden-yhdistysten ym rahastuksen välineiksi pakottamiset, laittomia, Suomen perustuslainkin vastaisia, vaan niimpä EK-mediaoudokki EK-Yle niitäkin "sotena" koettaa disinformoida ja mainostella, aivopesu on jatkuvaa tuossa kansallemme, erittäin tuhoisassa EK-mediassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18286048/ek-yle-estaa-rajusti-sananvapauksia-sensuroi-suomen-kansalaisten-kirjoituksia

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taloudellisella väkivallalla sote-IHMISKAUPAN orjiksi ja veroparatiisi-kerjuuttamis-välistävetäjien jonoihin pakottaminen, on demokratian, oikeusvaltion ja kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien halventamista, väkivaltaa josta tulee nostaa rikoskanteita, kansainväliseen oikeuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18651969/viha-kouluttamattomaksi-pahoinpideltyja-kohtaan-on-erityisen-venalaismielista#comment-131522155

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yle on enää Cayman saarten postilaatikko-veroparatiisifirma, joka toistelee sovinistisia, äärifasistisia pörssirikollis-veroparatiisi-pormestarin turhakeviran PetosKok-KorruptioKummolan outoja ja onttoja sekoiluja Tampereella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-118459131

      https://www.reuters.com/breakingviews/trumps-rich-backers-normalize-criminal-behavior-2024-05-30/

      Miten noloa onkaan, kun ökykalliin veroparatiisiurheilu-stadionin, ihmiselämillä ja terveyksillä maksatetun veroparatiisimonumentin pysyvä kävijäkato, koetetaan peittää jakamalla "ilmaislippuja" rutiköyhäksi ryöstettyjen kaupunkilaisten kilometrien pituisiin kerjuuttamisbisnes-ihmiskauppajonoihin, kun eivät käy kaupaksi kenellekään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18574390/naiset-kertokaa-julkisuuteen-seksistisista-kokemuksista-vallankayttajien-taholta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      VeroparatiisiSpr:n ym kerjuuttamisjonoihin, taloudellisella väkivallalla pakotettuja ihmisiä, on tultu uhkailemaan veroparatiisijärjestöjen-kirkkojen-säätiöiden-yhdistysten toimesta, ettei saisi sanoa että mainitut ovat taloudellisen hyödyn perässä, syövät kansalaisten taloudellisen oikeusturvan, että kerjuuttaminen on maksullista.

    • Anonyymi

      EK-Yle määrittelee tasa-arvoksi, ökyrikkaiden korkeakoulutettujen perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden "lisää tuntemisen" ja tulojensiirrot heille joilla on jo liikaakin mm. veroparatiisi-säätiöiden-kirkkojen-yhdistysten-järjestöjen kautta.

      Aito tasa-arvoa ja Naisasia on haavoittuvimpiin asemiin pakotettujen ja pahoinpideltyjen, joita Suomessa lähinnä ovat eläkeläisväestön yksinasuvat naiset, erittäin heikon aseman, konkreettisilla taloudellisilla tulojensiirroilla korjaaminen.

      Suomi on diktatuuri ja yksipuoluejärjestelmä pörssirikollisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      901
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe