EK-Yle estää rajusti sananvapauksia, sensuroi Suomen kansalaisten kirjoituksia

Anonyymi-ap

Ollaanko valtioneuvostossa tietoisia, vai tulevatko ohjeet sieltä, että EK-Yleisradiossa on käynnissä, todella rajua teipin vetämistä, Suomen kansalaisten suiden eteen ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

Esim. Venäjä-keskustelussa, saa olla vain yksi mielipide. Yksinkertaisia houkutellaan Venäjä-vihaan, ja luulemaan, että Suomen kansa olisi jotenkin "yhtenäinen", esittämällä viime vuosituhanne "sisu"-klisheitä, tyyliin nationalistit. EK-Yle on äärifasistinen, nationalistinen ja pörssirikollisOligarkkien äänitorvi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

35

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Keskusteluihin saa osallistua vain, kun ei sano mitään, vaan tyytyy taivastelemaan, kauhistelemaan ja siunailemaan, eli pönkittämään niiden juttujen sisältämiä ongelmia.

    • Anonyymi

      Miten se PunaYle on yhtäkkiä EK-Yle.

      • Anonyymi

        Kokoomus johtaa YLE:ä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Erikoinen keskustelu eläkkeistäkin EK-Ylessä, kun köyhyyseläkeläisten kirjoitukset sensuroidaan, estetään näkymästä.

    • Anonyymi

      Samoin lakkokeskusteluun, osallistuvat samat populistiporvarien nimimerkit, äärioikeistolaiset, jotka eivät varmasti ole työelämässä, kun niillä on aikaa, kirjoittaa agitaatiotaan EK-Ylen keskusteluihin. Niiden kanssa eri mieltä olevilta, estetään rajusti sananvapauksia. Vain "harmittomimmat" kommentit julkaistaan, jos on vähänkään terää ja särmää, ei mene läpi.

    • Anonyymi

      YLE on täydellisesti Suomea hallitsevan Kokoomus-EK mafian alaisuudessa toimiva kansan etujen vastainen valhepropagandamedia.

    • Anonyymi

      Muovi räjähde pommi sinne kuin myös muihin viranomais laitoksiin. Ps halpoja räjähteitä ja pistooleja saamme yllin kyllin kun slava ukraina rauhoittuu

    • Anonyymi

      Emme halua minkäänlaista väkivaltaa, vaan aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ajanmukaiset, aidot 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, Suomen vanhuksille, vammaisille ja kroonikkosairaille, sekä aitoja sananvapauksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18312368/6-200-000-000-porssirikollisten-havittaja-ym-sotabisneksiin

      EK-Ylen äärioikeistojohto, näyttää olevan AutokratiaUsan pörssirikollisten ja niiden hyökkäysliitto-hävittäjäbisneksien mainostaja, disinformaattori ja manipuloi kansalaisia, isoimpien talous-pörssirikollisten hankkeiden taakse. Mitään aitoa tiedonvälitystä EK-Yle ei tee.

      EK-Yle vihaignoroi ja on ikärasistinen, estää sananvapauksia eläkeläisköyhiltä naisilta, mutta pyörittää populistiporvarien trolliarmeijaa keskusteluissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Heti linkityksien määrästä ensi silmäyksellä näkee, että aloitus on peräisin kaalimaalta.

    • Anonyymi

      Pörssiperillisjuoppo näkee kaalimaita kaikkialla.

    • Anonyymi

      Yleisradio estää rajusti, Suomen kansalaisten, erityisesti köyhyyteen pakotettujen sananvapauksia. Teimme valituksen Valtioneuvostoon.

      https://yle.fi/a/74-20080856

      Esim. tuossa näennäisesti turvallisuuskeskusteluksi naamioidussa, äärioikeiston poliittisessa mainonnassa, kansalaisten pelottelussa ja uhkien vääristelemisessä, kun ei kerrota, että iso köyhyysongelma Suomessa, on Suomen vakavin turvallisuusuhka, eivät köyhyyteen pakotetut kansalaiset, saa sanoa mitään.

      Kirjoitin täysin asiallisen kysymyksen: mikä vaikutus rajulla sananvapauksien estämisellä kansalaisilta, on Suomen turvallisuuteen ?

      Ei näy ketjussa kysymystä, saati vastauksia. Viranomaiset ja Yle haluavat siis vähentää kansalaisten luottamusta viranomaisiin ja ns. viralliseen mediaan siten, että estävät sananvapauksia. Tieto uhkista yhteiskunnan sisällä, ei tule välittymään viranomaisille, kun kansalaisten sananvapauksia estetään niin rajusti Suomessa, aivan kuten Venäjällä, ei mitään eroa enää sananvapauksien estämisessä, eikä ilmeisesti köyhyysongelmassakaan.

    • Anonyymi

      YLE:llä on tehtävä. Eikä se ole kansalaisten palveleminen tasapuolisella ja puolueettomalla journalismilla. Globalisti-eliitin agendajournalismille annetaan kaikki tila.

    • Anonyymi

      EK-Ylen äärioikeistojohto maalittaa, eri mieltä olevia ihmisiä, estämällä heiltä sanan- ja mielipiteidenvapauksia. Siellä keskusteluissa on muutama sama vaki-nimimerkki, yleensä enimmäkseen miehiä ja äärioikeistolaisia, jotka saavat päteä siellä tuntea itsensä tärkeiksi, kun toistelevat niitä äärioikeistolaisia propagandanjuttuja, veroparatiisiyrityksien mainoksia ja AutokratiaUsan pörssirikollisten sota-sote-teknologia-ym pörssirikollisyrityksien- ja monopolien mainoksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

      https://www.aljazeera.com/opinions/2024/3/20/censorship-is-a-crucial-complement-of-genocide

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18333534/suomen-vakavin-turvallisuusuhka-on-iso-koyhyysongelma#comment-127143126

      Supo ei tunnista Suomen ehdottomasti vakavinta turvallisuusuhkaa: KÖYHYYSONGELMAA. Samaa äärifasistisen naurunremakkahallituksen elekieltä, ylimielistä köyhyyteen pakotetulle kansalle naureskelemista ja tyhjänjankutusta uhista, jotka ovat köyhyysongelmaan nähden toisarvoisia.

    • Anonyymi

      NYT ON ASIAA TUO KESKUSTELU ,sanan vapaus näkyi koonan aikaan ja aika selvästi ja SELVÄ ALAS AJO ON MENEILLÄÄN TAVIKSILLE !

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tälläkin hetkellä EK-Ylen palaute-osio on rikki, lomake ei aukea, joten palautetta sinne ei myöskään voi lähettää.

    • Anonyymi

      Palauteosio toimi nyt joten kuten, monimutkaistettuna, hankalana versiona, mutta uutiset-otsikon alla, tänäänkin pelkkiä äärioikeiston mainoksia ja pörssirikollisten ihailua julkkiksineen.

      Teimme valityksen valtioneuvostoon, oikeudet puolueettomaan tiedonvälitykseen, tärkeistä ja vakavista, isoista yht.kunnallisista ongelmista, kuuluvat Suomessa perustuslaillisiin oikeuksiin, jotka eivät nykyisessä Yle:ssä, toteudu alkuunkaan.

      Täytyy ihan kummastella, että miten se määrä porukkaa, toimittajia ökypalkoilla, saavat aikansa kulumaan siellä päivittäin, kun eivät tuloksesta päätelleen, tee ainakaan töitään.

    • Anonyymi

      Paljonko EK-Yle:ssä on työntekijöitä toimittajapuolella ja miten he tosiaan käyttävät aikansa, kun kokonaisena päivänä, sellainen lauma porukkaa, ei saa pullautettua kuin netistä somesta kopioitavien juoru-juttujen toistoja, äärioikeistomainontaa ja pörssirikollisuuden ihailua ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18357161/ek-ylenseiskapaivaassa-tanaankin-pelkkia-porssirikollis-aarioikeistojuoruja

      Paljonko Suomen kansalta ryövätään rahaa, tuon yksityistetyn äärioikeiston pörssirikollis-mainostoimiston ylläpitämiseen. Missä korruptiopoliitikkojen lupaukset, EK-Ylen rahoituksen poistamisesta viipyvät ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muu maailma taistelee rajusti, kansalaisten ja journalistien sananvapauksien puolesta, Suomessa EK-Yle toimii sananvapauksien estäjänä kansalaisilta, valeuutisoi pörssirikollisten sota-sote-ym mainoksia, vetää teippiä jatkuvasti, kansalaisten suiden eteen, jos ja kun nämä kysyvät keskusteluissa esim. onko EK-Ylen johdolla sota-sote-pörssimonopolien osakkeita tai kansanedustajilla ?

      https://www.aljazeera.com/opinions/2024/4/20/nigerias-cybercrime-reforms-leave-journalists-at-risk

      https://www.cbc.ca/news/world/gaza-khan-younis-israel-war-1.7181040

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

      KorruptioHäkkänenOligarkin vaalirahoitussotkuista kysyminen oli kiellettyä, eikä laittomasta sotarikos-hyökkäysliittoon pakottamisesta, olisi saanut kysyä, kansalaiset joutuvat kysymään itseltään, missä vika kun ei saa sanoa, eikä kysyä, eli aivan kuten Venäjällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17140892/kansanedustaja-elina-valtosella-oli-quotkayttorahaaquot-93-597-puntaa-paratiisisaaren-tililla

    • Anonyymi

      Täysin feikkikeskustelu EK-Ylessä jälleen, vieläpä oikeusministerin töpeksimisistä ja oikeuslaitoksen työryhmän muka-siihen-puuttumisesta, kun Suomen kansalaiset, eivät saa sanoa mitään, vain EK-Ylen vakikommentaattorit, jotka aina myötäilevät juttuja, kiittelevät niitä ja eivät sano ikinä mitään poikkipuolista, eri mieltä olevaa sanaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18377266/ek-yle-valekeskusteluihin-osallistuminen-estetty-suomen-kansalaisilta

      Kannattaa muistaa, että sananvapauksien estämisistä, on lyhyt matka kuolemanrangaistuksiin. Kyse on siis oikeusministeriön asioista, joista kansalaiset eivät saa sanoa sanottavaansa, erittäin huolestuttavaa, että media jonka pitäisi olla edistämässä sananvapauksia, onkin Suomessa niiden pahimpia estäjiä. Teimme toki jälleen valituksen Valtioministeriöön, vaan mitä sekään auttaa, Venäjän sananvapaudet Suomessa.

    • Anonyymi

      Ylen toimitusjohtajalle maksettiin entistä isompaa palkkaa – yli 28 000 e/kk ja bonukset Näitä johtajien palkkoja YLE ei sensuroi. Valtion tuki pitää ehdottomasti lopettaa ylelle.

    • Anonyymi

      Ylen lihava naisjohtaja on rohmunut itselleen mielettömän suuret palkkat eikä osaa edes hävetä.
      Ylen vasemmistolainen kapeakasvoinen pitkä naistoimittaja on erittäin puolueellinen Hän antaa Lee Anderssonin valehdella ihan suruttamasti mutta keskeyttää aina Perussuomalaisten ja kokoomuslaisen puheenvuoron kesken puheen. Ylen johto ja toimittajat on vaihdettava.

    • Anonyymi

      EK-Yleisradio jatkaa todella raskasta, Suomen kansalaisten aitojen sananvapauksien estämisiä. Keskusteluissa, ilmeisesti EK-Ylen omat, aina samat nimimerkit, myötäilemässä juttuja, kiittelemässä ja kehumassa, eivät koskaan sano mitään. He jotka eniten tarvitsisivat sananvapauksia, kuten eläkeläisköyhyyteen pakotetut, eivät saa julkaistuksi kirjoituksiaan, täysin asiallisia kirjoituksia.

      Teimme valituksen Valtioneuvostoon, EK-Ylen sananvapauksien estämisistä. Tehkää muutkin kansalaiset, sananvapaudet eivät enää ole itsestäänselvyys Suomessa.

    • Anonyymi

      Aseella uhkaillut ja ampunut kansanedustaja, kuuluu EK-Ylen hallitukseen ja viranomaistahoon joiden tehtävä, olisi valvoa viranomaisia. Erottaminen kansanedustajan ja kaikista mainituista viroista, on välttämätöntä. Kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään EK-Ylessä jatkuvasti, aivan kuten itärajan takana, ei mitään eroa enää. Kansalaiset Suomessa uumoilleet, että mitähän vakavia sisäisiä ristiriitoja, EK-Ylessä mahtaa olla kun, no nyt niitä taas tuli ilmi.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010390235.html

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010391268.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      On siis EK-Ylen hallintoneuvoston jäsen, tuo aseella paukutellut ja ihmisiä uhkaillut ampuja, ex-poliisi äärioikeistolainen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      UUSI
    • Anonyymi
      UUSI

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe