Ja mummoni syntymäpäivä ovat SAMA PÄIVÄ.
Kyllä minä olen TAPOJEN MUKAAN JUHLINUT TÄNÄÄN niin MUMMOA niin, kuin MIEHIÄ.
ISÄNI ON MYÖS MIES.
OLEN KUUNNELLUT TÄNÄÄN MINÄ OLEN MIES BIISIÄ
https://youtu.be/fRf9MjIkz40?si=bHI4Ed5dkHwz_QD6
En ollut edes huomannut, että MIESTENPÄIVÄ
2
108
Vastaukset
- Anonyymi
Minun lapset löysivät aikoinaan HEIDÄN UKISTA SEKÄ ISÄSTÄNI LAULUN.
Oltiin Jouluna vanhempieni luona syömässä ja minä sanoin tytölle, että: LAULA UKILLE SE LAULU JOTA LAULOIT KOTONA JA SANOIT MULLE, ETTÄ TÄMÄ ON MEIDÄN UKIN BIISI.
MEILLÄ UKKI SAI HYVÄN JOULULAHJAN VAIKKA ME KAIKKI SÄIKÄHDETTIIN ENSIN, ETTÄ HÄN SUUTTUU.
HÄN SANOI, ETTÄ: TUO ON KYLLÄ NIIN, KUIN MINUSTA TEHTY JA MINÄ LUULIN, ETTÄ OLETTE ITSE KEKSINEET NUO SANAT.
SANOIN : EI TARVINNUT KEKSIÄ, KOSKA JOKU TOINEN MAURI ON ILMEISESTI SAMANLAINEN MIES, KUN SINÄ.
MEILLÄ EI TARVI KUNNIOITA SIIHEN, KUN OTETAAN LAPIO KÄTEEN JA LAPIOIDAAN LUNTA KAINALOT HIESSÄ!- Anonyymi
En ole tehnyt moneen vuoteen lumitöitä, koska EN OLE OLLUT KUNNIALLINEN.
Me tein silloin, kun OLIN VIELÄ KUNNIALLEN, koska KUNNIALLISET EI VALIKOI TÖITÄ VAAN HE TEKEVÄT VALITTAMATTA KAIKKI TYÖT.
EN KYLLÄ ENÄÄ ALA NOIN REIPAAKSI VAAN OLEN TYYTYVÄINEN, KOSKA VOIN SANOA: VITTU OOT KYLLÄ SEKAISIN JOTEN PAINU HULLU HOITOON! KUNNIATTOMAT EI TEE TÖITÄ VAAN YHTEISKUNTA ELÄTTÄÄ KUNNIATTOMAN, KOSKA EI KUNNIATONTA VOI PÄÄSTÄÄ KUNNIALLISTEN IHMISTEN KANSSA TÖIHIN.
Minä vähän CHILLAAN ja mietin samalla, että MISTÄ SAIS HELPOSTI TAAS KUNNIATTOMUUS TUOMIOTA!
Minusta tämä KUNNIATTOMUUS ON NIIN, KUIN MINULLE LUOTU TEHTÄVÄ JA JOS ONNISTUN VAHINGOSSA SAAMAAN KUNNIA NIIN MINÄ KYLLÄ SANON, ETTÄ: TUO ON KYLLÄ TÖRKEÄ KUNNIAN LOUKKAUS JA SYRJINTÄÄ, KOSKA OLEN SENTÄÄN TEHNYT SUUREN TYÖN NIIN PÄÄSEN EROON KILTIN NAISEN SYNDROOMASTA, KOSKA EI OLE KIVA OLLA AINA KILTTI JOKA SANOO, ETTÄ: VITTU EIKÖ TAASKAAN OLE KETÄÄN JOKA SINUN TYÖT TEKEE!
NYT VOIN SANOA JOS EN HALUA TEHDÄ, ETTÄ: JOO KYLLÄ MINÄ TULEN KAVERIKSI KIRKKOON JA KUSEN ALTTARILLE JA JÄTÄN LAPUN JOSSA LUKEE " IME MUNAA JA VEDÄ KÄTEEN! TERVEISIN KUNNIATON KIRKOLLISVERON MAKSAJA"
MINÄ SENTÄÄN YRITIN OLLA KUNNIALLINEN, MUTTA EI KELVANNUT KUNNIANSA LOUKANNEILLE JOTEN EN MINÄ KYLLÄ VIITSI OLLA KUNNOLLA VAAN MIETIN MITÄHÄN PASKAA KUNNIALLISET KAIPAA, KOSKA HEILLE EI KELPAA MIKÄÄN.
EHKÄ SEKSI TRIPPI SAARISELÄN KAPPELIIN JOKA ON KUULEMMA 24/7 AUKI.
EN OLE IKINÄ EDES KÄYNYT JOTEN VOIS KYLLÄ KUNNIATTOMANA PANOSTAJANA KORKATA TUON KIRKOSSA SEKSTAAMISEN.
SE ON KYLLÄ MINUN " KERRAN ELÄMÄSSÄ LISTALLA"
NYT VOIS SENTÄÄN TEHDÄ KERRAN ELÄMÄSSÄ TEMPUN KERRALLA USEAMMAN KERRAN YHDELLÄ KERRALLA!
MIESKIN VOIS OLLA SELLAINEN JOKA EI OLE MIKÄÄN TAVALLINEN ELI MINÄKIN SAISIN SPESIAALI KERRAN ELÄMÄSSÄ KIERROSTA.
Minä olen sentään ehtinyt keräämään vaikka mitä erikoisuuksia.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Säästäminen on typerää, muistakaa äänestää demareita
Säästäminen on typerää, koska aiheuttaa vain talouden taantumista ja lopulta tappaa potilaan. Demareiden tapa on satsat1077867Olli Rehn: Eläkkeistä pitää leikata. Nyt tuli Lindtmanille kauhun paikka
jos johtaa seuraavaa hallitusta. Purra: eläkkeisiin ei kosketa. Eikä tällä hallituskaudella varmasti kosketa, mutta seur4187014SDP:n budjetin peruskivi: "Rahaa nimittäin on!"
Demarien talouspolitiikan ydin on usein tiivistetty klassiseen meemiin: rahaa on, kunhan se on jonkun muun rahaa. Vuoden1685274Poliisien suosikkipuolueet ylivoimaisesti: Kokoomus ja persut
samoin on armeijan henkilöstön kanssa. Sen sijaan sekä vihreät, vasliitto ja SDP ovat hyljeksittyjä puolueita poliisien1094213Kun täällä kysytään aina vaan naisilta
Niin nyt kysytään miehiltä. Mies, voisitko ottaa kumppaniksesi naisen joka nostaa enemmän penkistä kuin sinä? Tienaa en744107Sdp, Vihreät ja vasemmistoliitto muuttumassa naisten puolueiksi?
Sdp 64 % naisia, vihreät 70 % naisia ja vasemmistoliitto 60 % naisia. Ilmankos ne puolueet ajaa autoilevien kantasuomal954106Hatunnosto! Mari Hynynen (os. Perankoski) ja Jouni Hynynen auttavat vähäosaisia upealla tavalla!
Hatunnosto! Mari ja Jouni Hynynen ovat Vailla vakinaista asuntoa ry:n uudet kummit. Hynysiä motivoi halu lisätä ymmärr103842Tiesitkö? Tämä suomalainen keksi Elämäni biisi -sarjan - Viinin lipittely mainittu!
Tiesitkö? Elämäni biisi on suomalainen formaatti ja sen takana on Petja Peltomaa. Hänen kynästä ovat lähtöisin myös mm.03530Epäonnistunut "Tuppurais-operaatio" kaatoi Purran hallituksen
Persut yrittivät viimemetreillä häivyttää omaa täydellistä epäonnistumistaan syyttämällä opposition edustajaa nimettömil132390Ostaisitko sinä rempattavan asunnon Italiasta tai jostain muualta ulkomailta, mistä?
Ella Kanninen on tehnyt Italiassa asuntokaupat. Hän kertoo Instagramissa kierrelleensä viime kesänä Toscanassa katselema161969