Petin vaimoani, sain klamydian ja

se on tarttunut vaimooni

Tapahtui tuossa n. 1 kk sitten. Olin kavereideni kanssa mökkeilemässä Kalajoella. Juopoteltiin päivä ja naapurimökistä tuli jossain vaiheessa naisseurue kyläilemään meidän mökille. Eräs naisista liittyi seuraani. Keskustelimme koko illan juoden samalla. Jossain vaiheessa yötä löysin itseni petihommista tämän naisen kanssa.

Eilen iski pettämismorkkiksen lisäksi sellainen morkkis jota en haluaisi pahimmalle vihamiehellenikään. Sain eilen testituloksen virtsatestistä ja siinä oli todettu klamydia.

Mitä v..... mä teen, vaimoki on varmaan saanu tartunnan, koska on ihmetelly kutinaa alapäässä.

Ollaan oltu naimisissa 2 vuotta ja meillä on 1 vuoden ikäinen lapsi. Vaimo ei kestäisi tietoa pettämisestä. En uskaltaisi kertoa vaimolle, mutta jotenkinhan sen tauti ois hoidettava. Auttakaa....

76

17898

  Vastaukset

  • Pitikö olla hoppu, nyt se on leikin loppu!!

  • nimittäin silloin minullakin varmaan olisi se kamala klamydia.......

  • 1. Käy lekurissa ja sano että ei auttanut eka lääkekuuri ja saat uudet lääkkeet, sitten jauhat tabletit jauheeksi ja teet naisellesi ruokaa jonka sekaan sotket jauheen, toimii varmasti vaikka ei uskoisi!

   2. sano naisellesi että sulla on ollut se piilevänä ilman oireita, se on tosi yleistä miehillä!

   3. kaikki taudithan aina saadaan saunanlauteilta!

   • EKA vaihtoehto EI ainakaan toimi! Jos meet lääkäriin ja sanot, et eka kuuri ei "toiminu" niin ne ottaa uudestaan testin, et silleen! Miks et suoraan pyydä kahta kuuria eli naiselles kanssa??? Tietääkseni lääkäri määrää myös kaksi kuuria jos kertoo, että se on kumppanillakin. Sitäpaitsi kaikkein reiluinta olis et kertoisit vaimolles totuuden!


   • sotke lääkkeet puuroon ja syötä sille salaa... toimiiko tama oikeasti, meinaan mulla on sama tilanne (olen itse nainen) ja pelkaan etta olen tartuttanut mieheni, mutta pelkaan etta han tartuttaisi minulle oman tautini takaisin.

    Ajattelin syottaa laakkeet ruuan mukana, mutta hmm... maistuukohan se ruuassa? Pitaako ne kaikki laittaa samaan aikaan?

    Miten suomessa, saako laakkeet itse hakea apteekista, meinaan ulkomailla laake tulee syoda hoitajan edessa... vahan huono siina on kielen alle piilotella, ku ne sulaa. hehe.


   • Mulla oli aikanaan klamydia, ja voin taata että niitä lääkkeitä ei voi syödä huomaamatta. Ainakin ne mitä mulle määrättiin oli älyttömän vahvoja, ja piti ottaa vielä useampi antibiootti päivässä, vatsa tuli monesti niin ärtyneeksi ja kipeäksi että oksensin. Jos vaimollesi tulee tälläisiä oireita, hän menee varmasti lääkäriin ja kappas, sieltä löytyy klamydia.

    Ja kuka uskoo internetin ihmeaikana mitään selityksiä tarkastamatta faktaa.

    Tunnusta vaan suoraan, kadu, ole pahoillasi, älä selittele. Ja mahdollisimman nopeasi!


   • Voi tuota lapsellisuutta kertoilla satuja ja selityksiä kun oma tyhmyys on pysäyttänyt. Selitykset ei auta. Totuus on kerrottava puolisolle ja jos tulee turpaan oma on vikas!


   • juupasjaapas3 kirjoitti:

    sotke lääkkeet puuroon ja syötä sille salaa... toimiiko tama oikeasti, meinaan mulla on sama tilanne (olen itse nainen) ja pelkaan etta olen tartuttanut mieheni, mutta pelkaan etta han tartuttaisi minulle oman tautini takaisin.

    Ajattelin syottaa laakkeet ruuan mukana, mutta hmm... maistuukohan se ruuassa? Pitaako ne kaikki laittaa samaan aikaan?

    Miten suomessa, saako laakkeet itse hakea apteekista, meinaan ulkomailla laake tulee syoda hoitajan edessa... vahan huono siina on kielen alle piilotella, ku ne sulaa. hehe.

    Haloo ne on antibiootteja. Moni on allerginen osalle antibiooteista, niistä voi tulla vähintään muillekin vatsaoireita, lisäksi osaa ei saa ottaa yhtä aikaa muiden lääkkeiden tai tiettyjen ruokien kanssa jne.

    Pakko tunnustaa vaimolle asia. Lisäksi jos ei tunnusta, säilyttää loppuelämänsä salaisuutta ja luultavasti paljastaa sen myöhemmin. joku kaunis päivä kun ap on humalassa eikä kontrolli pelaa niin hyvin kuin selvänä, hän tulee livauttaneeksi asian suustaan, tai unissaan tms. Sellainen salaisuus on raskas kantaa ja lyö peruuttamattoman kiilan väliinne. ja kun se paljastuu myöhemmin, olet lisäksi paitsi pettänyt, myös paljastunut elämäntapavalehtelijaksi, john ei voi luottaa enää koskaan missään asiassa.

    Ainoa mitä voi tehdä on olla rehellinen, katua aidosti ja jättää ryyppääminen ja parantaa tapansa.


   • Toivon kaikille taudin naisellensa antaneille hyvää eroa. Yksin jäätte lopulta itkemään. Sen jälkeen voitte paneskella niin paljon kuin sielu sietää ilman kortonkia :-)


   • Kondylooma se pahempi on kuin klamydia. Veressä on aina vaikka se olisi hoidettu. Aiheuttaa lapsettomuutta ja kohdunkaulan syöpää. Että näin mukavaa.


   • Siitä sait kirjoitti:

    Voi tuota lapsellisuutta kertoilla satuja ja selityksiä kun oma tyhmyys on pysäyttänyt. Selitykset ei auta. Totuus on kerrottava puolisolle ja jos tulee turpaan oma on vikas!

    Juuri näin. Ottakoot vastuun omista tekosistaan. Jos ei ole järjen jättiläinen voi olla sen verran selkärankaa että tunnustaa tekonsa. Järki päähän ajoissa ja omaa puolisoa kunnioittaa. Se on vakavampi asia kuin tyhmät käsittää.


  • muistaakseni klamydia pitkään pesiessään naisen kropassa voi olla täysin oireeton mutta tukkia munatorvet.... joka siis tarkoittaa, että vaimosi ei saa enää ikinä lapsia. Sehän olisikin reilu temppu.

   Eli valinnan ei pitäisi olla vaikea sinulle jos omaat edes jonkinlaisen selkärangan tyyppisen...

   • Niin hän ei saa siis lapsia UUDEN miehensä kanssa. Sinut voidaan kyllä tässä jo ohittaa ...


  • olen ollut vastaavassa tilanteessa. Sepitin tarinan, että ex muijalla on todettu klamydia ja että lääkärit oli kertonu sille, että se voi olla vuosikausia oireeton-mikä on totta! Sanoin exän kertoneen, että lääkäri oli suositellu entisille partnereille testejä...

   • ei kannata myöntää mitään, vaikka jäisi rysän päältä kiinni.Mä olin saanutkerran joltain huoralta visvasyylät,valehtelin muijalle että kävin paskalla jossain bensiksellä ja munan pää hipas pöntön reunaa,ja pöpö tarttu.Hyvin meni läpi,yhdessä mentiin käsi kädessä penslaukseen ja asia unohtui.


   • ... ja jos sun muijas on niin tyhmä että uskoo sun saaneen klamydian saunan lauteista tai pöntön reunasta niin vaihda ihmeessä eukkoa! Eihän niin sinisilmäisen pösilön kanssa kukaan voi elää.

    Toivon kuitenkin että kikkelisi surkastuu ja syöpyy rusinaksi, kutiaa irti tai jotain muuta kaunista pel(k)uri.


   • kumiukko kirjoitti:

    ei kannata myöntää mitään, vaikka jäisi rysän päältä kiinni.Mä olin saanutkerran joltain huoralta visvasyylät,valehtelin muijalle että kävin paskalla jossain bensiksellä ja munan pää hipas pöntön reunaa,ja pöpö tarttu.Hyvin meni läpi,yhdessä mentiin käsi kädessä penslaukseen ja asia unohtui.

    Kumi-ukko et sä saanut sitä visvasyylää keltään huoralta.Sait sen aiheesta
    ja välinpitämättömyydestä omaa itsesäsi ja vakisuhdettasi kohtaan .
    Aikuinen ihminen vastaa itsestään joka tapauksessa .Taasen yksi munaton
    mies joka siirtää vastuun toisille.Kumen käyttö tai käyttäminen on aina
    ja vain itsestä kiinni.Yleensä ns.maksulliset naiset huolehtivat suojaamisen.
    Kasva aikuiseksi niin sanoissa kuin teoissakin.


   • jep kirjoitti:

    ... ja jos sun muijas on niin tyhmä että uskoo sun saaneen klamydian saunan lauteista tai pöntön reunasta niin vaihda ihmeessä eukkoa! Eihän niin sinisilmäisen pösilön kanssa kukaan voi elää.

    Toivon kuitenkin että kikkelisi surkastuu ja syöpyy rusinaksi, kutiaa irti tai jotain muuta kaunista pel(k)uri.

    Repesin. Ja komppaan täysin! Mahtavaa artikulointia...


  • sitä saa mitä tilaa, eli mitä helevettiä menit muhinoimaan toisen ämmän kans??? "olin niin kaljoissa että..." ja selityksiähän riittää...
   ja muille tiedoiksi: taudit ei tartu pöntöistä ja turha selitellä et se on vuosia oireeton.. mitäs jos akkas käyki salaa testeissä??? niin teen minäkin, joka vuosi testissä... siihen on syy, tutkitaan lapsettomuutta (kiitos entisen ukon, sain klamydian ja lapsettomuuden, venäjällä käyny huoris...). ja ukolle ei mitään. itselle ja nykyiselle ei lapsia.. eli miettikääs te äidin hameissa kasvaneet ns. aikuiset lapset -> lue miehet! mitä toiselle voitte aiheuttaa...

   GROW UP!

  • Mäkin haluaisin klamydian joltain ihanalta naiselta. Enkä onneksi ole naimisissa joten saisin kärsiä siitä ihan itse. Se olisi vain mukava muisto yhteisestä hetkestä!

  • Tapahtui tuossa n. 1 kk sitten. Olin kavereideni kanssa mökkeilemässä Kalajoella. Naukkailtiin viiniä päivä ja naapurimökistä tuli jossain vaiheessa miesseurue kyläilemään meidän mökille. Eräs miehistä liittyi seuraani. Keskustelimme koko illan juoden samalla. Jossain vaiheessa yötä löysin itseni petihommista tämän miehen kanssa.

   Eilen iski pettämismorkkiksen lisäksi sellainen morkkis jota en haluaisi pahimmalle vihamiehellenikään. Sain eilen testituloksen virtsatestistä ja siinä oli todettu klamydia.

   Mitä v..... mä teen, mieskin on varmaan saanu tartunnan, koska on ihmetelly kirvelyä virtsatessa.

   Ollaan oltu naimisissa 2 vuotta ja meillä on 1 vuoden ikäinen lapsi. Mieheni ei kestäisi tietoa pettämisestä. En uskaltaisi kertoa miehelle, mutta jotenkinhan sen tauti ois hoidettava. Auttakaa....

   niin se vaan on että jos nainen kirjoittaisi näin
   niin eivät olisi vastaukset linjaa...
   valehtele miehellesi..
   sano, että miehesi on tartuttanut sinut..
   pöntöstä poiminut..

   vaan HUORA, LUMPPU, MITÄS PETIT, IHAN OIKEIN..
   että sillä tavalla...

   • Ei nyt ehkä kannatta tehdä tästä(kin) mies-naissotaa, vaikka niinhän teillä naistutkimuksen opiskelijoilla on tapana. Nähdäkseni tässäkin ketjussa suurin osa viesteistä sanoo aloittajan olevan munaton jne. ja suurin osa valehtelemaan kehoittavista viesteistäkin on kirjoitettu kieliposkella, vaikka sitä sinä tuskin tajuat.

    Että sillä tavalla.


   • koodakoo kirjoitti:

    Ei nyt ehkä kannatta tehdä tästä(kin) mies-naissotaa, vaikka niinhän teillä naistutkimuksen opiskelijoilla on tapana. Nähdäkseni tässäkin ketjussa suurin osa viesteistä sanoo aloittajan olevan munaton jne. ja suurin osa valehtelemaan kehoittavista viesteistäkin on kirjoitettu kieliposkella, vaikka sitä sinä tuskin tajuat.

    Että sillä tavalla.

    Ei kannata tosiaan käyttää sarkasmia tai huumoria naistutkimuksen opiskelijoihin, ei toimi. Kumma juttu, että kyseiset henkilöt saavat kaikesta mies-nais-sodan, vaikka tässäki suurin osa tosissaan vastanneista on sanonut aloittajaa munattomaksi...


  • Mun kaverin mies petti sitä ja sai myös klamydian. Ei kertonut mun kaverille siitä. ystäväni meni rutiini käynnille gynegologille ja lääkäri totesi että hänellä on klamydia -oli ollut jo useamman kuukauden. Selvisivät tästä seuranneesta kriisistä, mutta mies petti uudestaa ja mun kaveri jätti sen. Nyt uuden miehen kanssa ovat yrittäneet lasta, mutta ei ole onnistunut...Klamydiahan (voi) aiheuttaa lapsettomuutta!!!!

   • Naisethan käyvät yleensä kerran vuodessa gynekologilla, joten hän tietää varsin hyvin, ettei ole ollut aikaisemmin klamydioita. Lisäksi kun hän menee gynelle seuraavan kerran, hän kysyy lääkäriltä, voiko mies olla saanut sen vessanpöntöstä. Lääkäri sanoo, että ei ole mahdollista. End of story.


  • Älä nyt ainakaan mee sanomaan että olet saanut sen yleisestä vessasta tai saunasta. Tyhmempikin tajuaa että sitä kautta klamydian saaminen on aika epätodennäköistä

  • Käy uudelleen testeissä (kannattaa vaatia, yleensä suostuvat), nimittäin on tapahtunut aikasemminkin sellaista että tulos onkin todellisuudessa negatiivinen. Virtsanäytteet otetaan kolmen päivän ajan ja tulokset saa seuraavalla viikolla. Näin kävi itselläni ja säikähdys oli melkoinen kun kuulin että sellainen tauti olisi :-( mutta onneksi ei !

  • Ihan oikein et sait tartunnan,mitäs menit pettää,mutta sulla on velvollisuus kertoo vaimolles jotta hänkin pääsee hoitoon.Klamydia on vaarallinen tauti naisilla et oleppa nyt mies ja kerro asioiden oikea laita.Jos susta on enää miestä yhtään jäljellä..

  • Jo lapsikin ymmärtää syy-seuraussuhteet. Vastuuta pitää kantaa. Olen pahoillani puolestasi, koska tohon sun ongelmaan ei löydä apua edes maailman paras juristi, koska tuomioistuimen ainoa tuomari on sun vaimos.

   Kerro siis koko tarina vaimollesi ja kanna seuraukset. Voi hyvinkin olla, että jatkossa opit käyttämään kumia seikkailuissasi.

   • ...jopa olemaan seikkailematta!!

    Lapsettomuus on nykyään monen parin ongelma ja musta on uskomatonta kuulla että aikuinan (?) mies edes harkitsee lisäävänsä tämän vaivan todennäköisyyttä vaimolleen, jota hän rakastaa, tai ainakin kuuluisi rakastaa!


  • Syötä eka omat lääkkees vaimolle ja käy uudestaan testeissä... ja hups sulle todetaan klamydia ja saat itselle uudet...

   • Niin, sotke lääkkeet puuroon ja syötä sille salaa... just. Eihän ne sun lääkkeet välttämättä vaimolles sovi vaikka kuin ois sama tauti. Päin vastoin terveydentila saattaa vaikka pahentua.


  • vittu et oot ääliö!!!!!!!.. mitä enää parut ,olisit miettiny aikasemmin!!!..kerro HETI muijalles (toivottavasti saat ansiosi mukaan) , nokkaan tommosia äijiä pitäis laittaa, muijas hyväuskoisena ei varmaan edes osaa epäillä kantavansa tartuttamaasi tautia, vitun I D I O O T T I ! ! !

  • ...JOTEN TOIVOTTAVASTI KUOLISIT JA KÄRSISIT MAHDOLLISIMMAN PALJON PETTURIHOMO!

   • Vaikka en olekaan pettäjien puolella, niin c'mon, kenenkään kuolemaa ei tarvitse tässäkään asiassa toivoa. Sitäpaitsi pahat asiat joita muille toivoo kalahtaa yleensä omaan nilkkaan ;)


  • Aiheeseen liittyen... Itse olen kohta 2 v tytön äiti ja toinen tulossa. Viikko sitten sain tietää mieheltä et hänellä on klamydia, kuten myös minulla... olin jo epäillyt pettämistä, eipä se olisi ensimmäinen kerta... ja vielä oikean henkilön kans... syytinkin monesti mut tunnustusta ei tullut kun vasta nyt kun oli pakko... Tämä toinen nainen oli naapurin jakorasia, kaksnaamasin ihminen jonka tunnen..
   Nuo kaksi paskaa, varsinkin mieheni saattoi miedän vauvan vaaraan... klamydia voi käynnistää synnytyksen ym... minkä kanssa minulla jo muutenkin ollut hankalaa...
   en ymmärrä miten ihminen; tässä tapauksessa minä, voi kerta toisensa jälkeen antaa anteeksi.. vaikka tietää että se tapahtuu uudelleen... inhoan itseäni siitä... mutta se on nyt ohi, tämä oli jo ihan liikaa...
   onneksi sain hoidettua sen pois ja yritän jatkaa elämää. kaks kuukautta laskettuun aikaan vielä...

  • Tuohon nyt ei voi sanoa oikein muuta kuin että sun on kestettävä seuraukset jotka hölmöilysi aiheutti. Jos rakastat vaimoasi, kerrot sille tapahtuneesta koska täytyyhän sun ajatella vaimosi terveyttä! Toisaalta jos rakastat vaimoasi, et ehkä olisi pettänyt häntä. Et sinä vaimos klamydiaa saa mitenkään salassa hoidettua, jos niin luulet, eikä sitä hoitamatta kannata jättää koska se voi aiheuttaa lapsettomuutta.
   VOI VOI.

  • Eräs urheilumaailman julkkis on selittänyt vaimolleen sukupuolitaudin saunan lauteilla.
   Hän hankki "lääkärintodistuksen" siitä kuinka tauti voi tarttua lauteiden välityksellä. Oli kuulemma menny läpi.
   Ainahan voit syyttää vaimoa tartunnan aiheuttajaksi. Kannattaa kokeilla!!!

  • Jos tuo mitä kirjotat on totta, oot kyllä aivan uskomattoman tyhmä ihiminen. Yksinkertaisuuessaan tuo sana tyhmä käsittää kaiken sen, mitä sinusta voi hyvässäkään mielessä sanoa. Ole mies ja kerro vaimollesi, mikä on homman nimi ja seiso tekojesi takana. Oot just semmonen perusnilkki, joka kyllä tekee, muttei tajua mitä tekee. Mikä lie miehesä vikana, kun järki ja kyrpä seisoo yhtä aikaa?

  • Olisiko kannattanut ajatella aiemmin?

  • no se olisi ehkä parasta kuitenkin kertoa,mitä tuli tehtyä..kestä ne seuraukset..voi olla että tulee ero,mutta siitä olet itsekkin tietoinen!:o(

  • Tuota, tuota.. vaikea tilanne. Aika moni sanoo sitä, että se voi muhia oireettomana pitkäänkin. Hmm.. toi voisi mennä läpi, jos vaimosi tosiaan luottaa sinuun eikä epäile pettämistä.

   Voisit myös kertoa, että sulla on joku mikrobin aiheuttama tulehdus (et muista nimeä), johon lääkäri määräsi antibiootin ja samalla kuurin myös partnerille. Voi mennä läpi, jos vaimo luottaa sinuun eikä epäile pettämistä. Pyydä lääkärin kirjoittamaan siihen lääkepakkauksen ohjeeseen, että mikrobin aiheuttaman tulehduksen hoitoon. Voihan klamydialääkettä syödä muihinkin infektioihin!

   Mulle kävi niin, että oli klamydia. Ukko oli varmasti ollut uskoton, mutta popsinut pillerit aiemmin, joten klamydiatesti oli puhdas. Niinpä sitten ainoa syyllinen olinkin sitten minä, jolla muka olisi ollut klamydiainfektio jo pitkäänkin hoitamattomana. Ihme vaan kun ukkokulta ei sitä siinäkään tapauksessa ollut saanut. No..ukko on nyt pistetty pihalle, mutta silloin kun tuo tapahtui, niin uskoin sitä! Ihminen voi olla sokea.

  • Petit vaimoasti ja sait klamydian. Käy kävi, se on karu totuus!

   Olet todennäköisesti amatööri, koska sinut sain noin helposti satimeen ilman kondomia. Pelimiehelle noin ei kävisi.

   Otahan poika opiksi!

   Ja nyt selvität asian suoraan ja kiertelemättä vaimollesi.
   Kurjat seuraukset, mutta olet kyllä nyt selkä seinää vasten.

  • Kerro testin tuloksesta rehellisesti, mutta syytä vaimoasi taudin aiheuttajaksi. Vaihtoehtoisesti hoida oma tautisi ja kehoita vaimoasi käymään testeissä kutinan vuoksi ja syytä sitten vaimoasi!

   So simple!

   • Eiköhän se ämmäkii oo jo kahdeksassa vuodessa sen hoksannu..


  • välillä kyllä joutuu miettimään että mitä helvettiä ihmisten päässä liikku.

   ihan oikein että sulle tuli klamydia! toivottavasti jäät kiinni ja toivottavasti sun vaimo tajuaa että se ansaitsee paljon parempaa!
   Vaimo ei kestäisi tietoa vai sinä et kestäisi että vaimo jättää?

  • Ei sulla oikeasti ole muuta vaihtoehtoa kun mennä ja kertoa! Tuo sukupuolitauti ON hoidettava!

   Voi luoja että pettävät ihmiset tajuaisivat todella sen että kun suhteessa on, niin sitä on vastuussa toisen ihmisen hyvinvoinnista ja siitä TERVEYDESTÄ!

   Nyt otat ittees niskasta kiinni ja hoidat homman.
   Koita korjata se minkä olet rikkonutkin!!

  • Klamydia on yleisin seksitauti. Mutta voi sulla olla HIV! Kannattaa päästellä ilman kortsua, vitun iditootit.

   • Veit sanat suustani... Jos mies toisi kotiin jonkun seksitaudin, niin puoli vuotta saisi olla ilman seksiä - sen aikaa menee varmistaa, ettei hiv-tartuntaa tullut.


   • mutta klamydiankin voi olla tuskanen tauti... sain mieheltäni pari vuotta sitten,,, en tietenkään tiennyt et mulla mitään on,,, se kerkes muhiin useamman kuukauden,, ja oireet tuli hiljalleen,, loppujen lopux mun maha oli niin kipeä et hyvä et pystyin oleen seisoma asennos,, ja perä vuosi jotain ihan hirveetä,, yök. se siitä sain hoidettua mutta lapsien tekoa en ole vielä kokeillut kuinka tää klamydia teki siihen sit vaikeuksia,,, klamydia ei ole pikkutauti jos sitä ei hoida pois,,, !!!!


   • Kyllä on typerää... kirjoitti:

    Veit sanat suustani... Jos mies toisi kotiin jonkun seksitaudin, niin puoli vuotta saisi olla ilman seksiä - sen aikaa menee varmistaa, ettei hiv-tartuntaa tullut.

    Hmm... olen vaatinut itse kortsun käyttöä...silloin miehet katsovat minua ihmeissään ja kysyvät, onko minulla tauti!!!


   • nainennnnnn35. kirjoitti:

    Hmm... olen vaatinut itse kortsun käyttöä...silloin miehet katsovat minua ihmeissään ja kysyvät, onko minulla tauti!!!

    Just tota sarjaa!

    Mulla oli joskus yhdenillanjuttu. Viimeinen yhdenillanjuttuni. Kysyin kans mieheltä kumia, että ilman ei onnistu. Kävi jostain lopulta hakemassa, kun oli ensin ihan hämmästyneenä takellellut, että ei tarvi... No jossain kohtaa sit huomasin, että äijä oli poistanut kumin! Sain aika sätkyn, mies vaan toteaa että ei hän päästä sisälle!

    Voi luoja, kamala painajainen että mitä sillä ääliöllä oli tarjottavana kun niin väkisin ja salaa piti paljaalla panna. Seuraavina päivinä lääkäriin, selitin tilanteen ja sain ilman labrakokeita lääkeet varmuuden vuoksi. Myöhemmin kävin testaamassa ison litanian kaikkia testattavia sukupuolitauteja, eikä onneksi löytynyt mitään!

    Nainen on aika turvaton tollasessa tapauksessa. Toiminta siirtyy raiskaukseksi hyvin nopeasti.


  • on tää hienoa, kun tällasia kaheksan vuotta vanhoja ketjuja nostellaan.

  • no miten siinä kävi lopulta kävi, kerroitko vai syötitkö puuron. Jatko-osa please. Muuten hyvä pätkä, jos noi moralisoijat olisi pysyneet pois.

  • Mikähän siinä on että varsin asialliseen kysymykseen tulee aina muutama idiottivastaus ja joka kerta tämä mies-nais asetelma.

   Aivan sama kuka kävi vieraissa,tauti on ja pitää hoitaa.
   Hoitoalan ammttilainen pystyisi hoitamaan kumppanin syöttämällä salaa tälle lääkkeitä kuten viestissä ehdotettiinkin ja temppu on jopa onnistunut.

   Moralisoijia on aina,osa uskovaisia hörhöjä mutta myös näitä omasta mielestään täydellisiä joiden mokatessa vahingonilo onkin moninverroin makeampaa !

   • Vaikka onkin vanha viesti, niin tosi sairaita on noi jutut lääkkeitten syöttämisestä salaa??? Ei kyllä täysillä mennä, päässä kusi virtaa ja paska tekee patoja.


  • No en usko et se sun nainen halus klamydiaa ittelleen, joten kasva aikuseksi ja kanna vastuusi kun olet viattoman osapuolen tartuttanut! pistää niin v****aan ku ensi pettää ja sit ei osaa olla reilu ja kantaa vastuutaan, varsinkin kun vielä viattoman pistää kärsimää!!!, ainoa oikea teko on kertoa totuus et hän sais oikeet lääkkeet mahd. pian! Vai meinasitko vaan ittes hoitaa kuntoon ja sit valheilla pistää naisesi syyksi?

   Jos se sun naises olis pyytäny sua pettämään ja tartuttamaan, niin sit asia olis eri.

  • mene terveyskeskukseen sairaanhoitajan luo ja kerro asia antavat lääkkeen, en minäkään kertonut kumppanille.

   • Nii siin on vaan se, et jos nait sitä kumppaniis niin saat klamydian siltä takas


   • Oletkos vähän pipo? Vuosia vanhaan viestiin vastaat ja käsket menee terkkarii? hahahahahahaaaaa Olet tosi toope. Eiköhän näitten vuosien aikana kaveri ole keksinyt mitä klamylle tekee heheheheheee


  • Turha selitellä yhtään mitään satuja, niillä ei saa kuin epäilyksen heräämään. Kerrot ja otat riskin miten käy. itse olet probleeman kehittänyt

   Tuo tartuttaja nainen ei ollut ensi kertaa asialla, saattaa kostaa omalle kohdelleen tullutta asiaa.
   Siis viina ja vieraat naiset, silloin ei olla oikeilla poluilla. Pitää jättää viinä pois, että osaa ajatella ei voi tulla hyväksikäytetyksi.

   Vaimosi pitää saada tarkistus ja lääkkeet, muutoinhan se on kohta lapsessakin,

  • Kai huomasitte, että aika vanhaa juttua kommentoitte. Aloittaja varmaan kuollu jo kuppaan :D

  • Jos joku epäilee että puoliso on salaa syöttänyt pillerit niin lekurilta lähete vasta-ainetesteihin. Vaikka tauti olisi hoidettu pois niin tämä testi paljastaa onko teillä ollut ko. tautia. Vasta-aineet kun pysyy iäti kropassa.

  • Et ole kumista kuullut...niin säästyy ikäyyksiltä. En koskaan vehtais ilman suojaa vieraan kanssa, elämä opettaa.

   • Ei kannattaisi vehdata vieraan kanssa kuminkaan kanssa, senkin sairas pervo. Toivottavasti kuolet kuppaan vitun kiimainen huoripukki.

    Vihaan sinua, ja toivon sinulle vilpittömästi kaikkea pahaa.


  • Tuo vilpitön pahan toivominen vie sydämeni. Jotenkin ihana lause. Hyvin rehellistä.

  • Kondylooma ei edes parane ikinä

  • Miehet ne on niin vietävissä, niin vietävissä…aivot jää jonnekin viivalle kun naisen pimpsloorasta on kyse. Sitten itketään jälkeenpäin. Älkää hyvät miehet ruvetko vakavaan parisuhteeseen ja vielä lapsiakin värkkäämään kun ette ole edes rakastuneita naiseenne. Kun jotain TODELLA rakastaa, ei edes tartte miettiä pettääkö.

  • Laitoin ukon testeihin kun jäi kiinni pettämisestä. Se on kuulkaa kaikkien kannalta paras että hoitaa pois.

   • Kun käyttää kumia ei tartuta mitään tai saa itse, käytän aina vieraan kanssa suojaa voi sitten huoletta panna vaimoa paljaalla.


  • Minäkin petin vaimoani kostean illan päätteeksi, typerää kun ilman kumia naitiin mutta en saanut mitään, kävin jälki käteen testeissä ihan mielenrauhan takeeksi. Sitten taas rauhassa vaimoa hoitelemaan.

  • Nyt selkärankaa mies! Nainen ei ole tyhmä- kyllä klamydian nainen tunnistaa ihan varmasti ennen pitkää kun gynegologille menee ja testit tekee. Parempi myöntää heti. Raivoa tulee ja muutakin mutta anna hänelle aikaa. Myönnä virheesi ja tekosi. Jos antaa anteeksi niin hyvä mutta jos ei, luottamus on mennyt ja suhde siinä samassa. Valitettavasti.

  • Salaamallako yrität tekosi karvautta piilottaa. Mies saa tekojensa mukaan vaimot ei ole tyhmiä. Jos vaimosi eroaa porsaasta se on sinulle oikein.
   Sairastiedoissasi tulee aina näkymään testit ja hoidot, myös kun lääkettä on saanut vaimosikin. Siinä taas yksi tyhmä jota taas kerran järjen puuttuessa muna vei.
   Halvoista leikeistä saa kovan lopputuloksen. Se voi olla elämän pituinen kipu.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   175
   6208
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   351
   5079
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1592