Olen ruma

.....ruma.....

Minulla on helppoa, olen ruma, ei ole naisongelmia, ei tosin naisiakaan.

Aiemmin tuskailin heikon itsetunnon kanssa ja surin rumuuttani. Tajusin, että faktat tulee hyväksyä.

Tein kaikkeni parantaakseni ulkonäköäni, kaikki turhaan, ei tulosta baareissa yms.

Ruma naama ei saa enää pilata elämääni.

21

4895

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helpottaa

      kun hyväksyy tuon tosiasian. Kannattaa kuitenkin olla avoimin mielin ja muistaa, että joillekin naisille ulkonäkö ei tosiaan ole tärkeä. Moni "pelimiesten" kaltoin kohtelema voi jopa etsiä vähän rumempaa miestä. Keskivertobaarissa näitä naisia on yleensä ehkä yksi sadasta ja sekin varattu, joten ei mikään ihme, jos vientiä ei ole.

      Minäkin olen ruma kuin mikä, mutta joskus minullekin flirttaillaan...tai ehkä vaan kuvittelen =D. Itse en kyllä ikävän ulkonäköni takia jaksa enää tehdä itse aloitetta, mutta se ei tarkoita, että olisin luovuttanut tai päättänyt elää loppuelämäni yksin.

      Ulkonäkö on tietysti tärkein (95%), mutta kannattaa kiinnittää huomiota myös kävelytyyliin ja jopa siihen, miten pitää käsiään. Sitä voi harjoitella vaikka peilin edessä. Sitä voi myös pyytää jotain hyvää kaveria sanomaan, mikä olemuksessa ja käyttäytymisessä on häiritsevää. Sitä kun ei itse yleensä huomaa ja usein jopa liioittelee omia vikojaan (esim nenää).

    • Ruma 12v.

      Olen kauhean ruma ja lihava, omasta mielestäni ainakin. Kaverit sanoo, että se ei ole totta, mutta kyllä minä heidät tunnen. Kaverit valehtelee koska ei halua tuottaa huonoa mieltä.
      Olen joka tapauksessa ruma, eikä kukaan poika pidä minusta. Varmana. Useita kavereitani on jo pyydetty, mutta he ovat paljon nätimpiä. Pliis auttakaa saamaan paha mieli pois, on kamalaa kun muut puhuu seksistä ja pornosta josta en välitä tippaakaan enkä osaa siitä puhua. Sori kun toistelen, mutta olen niin ruma että alan jo masentua ja tulla pahalle päälle ;(

      • rumilus__^^

        Minäkin olen hemmetin ruma tyttö. Kuitenkin olen yhen pojan kanssa seurustellu sillee kunnolla (oon 16 vuotta siis)se on ikävää ku kukaan ei flirttaile ja osa vielä sanoo päin naamaa että "oot vitun ruma"


    • qwd

      olet ruma.. mene leikkaukseen sasa--oooo

    • rumaheppatyttö

      moi mäkin olen ruma. samassa veneesse kellutaan. kukaan poika ei kato muhun eikä haluu mua sillee XD mut elämä on, ja sanon vaan että elämä rumana on rankkaa ku mikä.. ;( mut älkää pelätkö kyl teist voi tulla ehkä kauniita ja jos ei nii aina voi mennä leikkauksee. mä aijon mennä ku musta tulee iso. mut nyt elän rumana :)) ja ei se oo niin kauheet, kyl mun on kavereit ainaki 5 :) ja mä tykkään niist XD

    • adgsdg

      Jep. Ruma naama ja vielä lyhyt päälle niin eipä ole ollut pulaa naisista. Mutta pitää vain päästä sen yli ja alkaa vihaamaan ihmisiä niin pystyy keskittymään kaikkein tärkeimpään: rahan ja varallisuuden tavoittelemiseen.

    • Kovajätkä-98

      No nii ootteki hyi vittu

    • Tys tys tys tys tys tys tys tys. Ei niin RUMAA olekaan.

    • 8+4

      Totta, ottakaa niskasta kiinni itteenee ja vitut välittätte mistää "rumuudesta". Senkun painatte vaan mukaan, älkääkä tehkö samaa juttua ku minä ja alkakaa ohjelmoimaan, 14 vuotta, tietokone, ohjelmia, käsite "ulkoilma" on jotain aivan muuta kuin inhimillinen ajatus, mutta minkäs sille tekee, itestäni aattelin joskus samoin enneku huomasin että naiset on kiinnostunu (viime syksynä, ei enää omien tekojen takia) :--D

    • rumarumempirumin

      Itselläni on sama ongelma, vaikka olen vaan 13 vuotta. En nyt ole mikään lissu, joka valittaa että "olen liian lihava" ja "voi ei! mulla on finni!"
      Ihan oikeasti olen todella ruma. Minulla on pyöreät kasvot ja luonnostaan erittäin rumat kasvonpiirteet. Silmälaseja ei ole (onneksi). Vartaloni on vatsan kohdalta hieman pyöreä, vaikka olen 36 kg ja 144 cm. Tiedän, että se on normaali paino, mutta mihin tahansa menen, kaikki haukkuvat minua ulkomuotoni vuoksi. En voi purkaa kenellekään tätä ahdistusta. Minulla ei ole ystäviä, eivätkä vanhemmat kuuntele, mitä sanon. He vain sanovat minun mieliksi, että olen nätti, vaikka tiedän, etten ole! Kerran kuulin mummoni puhuvan äitini kanssa ulkomuodostani. Mummoni kertoi, että olen lihonut, ja aika ruma. Kun kerron asiasta isälleni, hän vaan sanoo, ettei jaksa kuunnella, kun valitan, että kaikki on kunnossa. Mutta aina, kun menen johonkin leirille, kouluun, kadulle tai tutustun muihin ihmisiin, aina kaikki huomauttavat minulle ulkomuodostani. Lähes kaikilla kavereillani on poikaystävä, mutta minulla ei ole ulkoisen rumuuden takia. Sisällä minulla oli kaunis ihminen. Niin. Oli. Nykyään itsetuntoni on romuna, kiitos kaikkien, jotka ovat minua mollanneet.

    • diiiiipadaaapa

      Odottakaas vaan kun teini ikä on ohi nii ootte aivan eri näkösiä ja kauniita... mun luolkallani oli monta tosi ruman näköisiä tyttöjä ja nyt näin 10 vuoden jälkeen kun niitä vastaan tullut on meinannu silmät pudota päästä kun ovat kaunistuneet :) ja siis monet hyvän näköiset 10v sitten onkin nykyään aika lässähtäneitä että ei noin nuorena kannata paineita ottaa ulkonäöstä.

    • NumberOfTheLeast

      Itse en mielestäni naamaltani niin ruma ole, mutta hivenen ylipainoa on. Asiahan on toki hoidettavissa mikäli jokin asia motivoi tarpeeksi

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10022556

      Siinä minun motivaattori tällä hetkellä (valitettavasti)

    • Ruma 8v tyttö

      Olen ruma 8v tyttö pojat ei puhu minulle olen allapäin istun kotona pelaamassa runescae päivät pitkät kertokaa pitäiskö tehdä rinta vai naama leikkaus Terkuin ruma 8v tyttö Ps. en osannut kirjoittaa laskua oikein 8 kertaa

    • ...

      et nyt vittu oo tosissas... aattele nyt vähä itekki , oot 8 vuotias jolla ei oo ees murros ikä viel alkanu, ja ees aattelet jtn rinta leikkausta. ton ikäsen ei kantti ruveta tänne ruveta valittaa ku ei oikeestaa tajuu mite asiat oikeesto on. poikii ei tos iäs viel tytöt kauheesti kiinnosta, mut kyl ne tulee juttelemaa ku vähä nyt kasvat. ps. älä pelaa runee, se on aivan paska peli

    • lskoew

      Jos on ruma, niin raha ja valta auttaa. Ootteko nähnyt rumaa äijää ilman kauniita naisia, mikäli ukolla on valtaa ja rahaa?

      No joo. Itse olen sen verran körmy äijä, että naiset yleisesti karttavat seuraani, ellei sitten ole kyseessä joku ylisosiaallinen, jolla on vähän hullun vikaa (ihan mukavia he ovat).

      Paljastan sen verran, että olen naimisissa (hyvä tuuri), niin en tiedä, että mistä muualta saisin naisseuraa, kuin maksullisista? Se on tää ulkonäkö ja olemus nääs.

      Kun syntymälahjana saa tietyn (ruman) ulkonäön, niin eipä siinä paljon juhlimista ole. Otan osaa!

    • huulirasva ○

      Tämä on vanha aihe! 28.3.2006 22:17

    • rumamies

      Sama homma. Turhaan käyn salilla ja turhaan mitään yritän

      • ,.,

        Koko elämä on turhuuksien turhuus.


    • 12.v poika raumalta

      Olen poika 12.v ja olen ruma:( kaikki niin sanoo ja kiusataan ja hakataan koulussa mulla ei oo yhtään kaveria..:( koska oon kuulemma älllöttävä tyttö vain oonki poika. Eip oo kivvaa

    • Batt-Hört

      Epäilen, mutta olen onnellinen, mikäli löysit onnen myöntämällä olevasi ruma.
      Ellei sinulla ole OIKEASTI jotain erikoista kasvoissasi (vakava ihottuma/akne, kasvain, epämuodostuma tai jokin huomiotaherättävän kokoinen tai muotoinen osa)
      niin urheilulla, pukeutumisella ja siistillä parralla ja hiuksilla näytät riittävän hyvältä vaikka missien nappaamiseen.

      Silloin kaikki riippuu sinun asenteestasi, itsevarmuudestasi, karismastasi ja luonteestasi. Ulkonäön syyttäminen on tapa paeta vastuuta.

      Salillakin näkee samaa: normaalia isomman luuston omaava, luontaisesti voimakas ja rasvaton kaveri syyttää geenejään kun tuloksia ei tule. Ei kuitenkaan edes mietitä sitä, että jos jätettäisiin alkoholi, roskaruuat ja hauiskääntöön keskittyminen vähemmälle, niin ei tarvitsisi valittaa kun tuloksia alkaisi tulla.

      Olen itse komea, mutten saa naisia, koska en osaa käsitellä naisia.
      Tunnen lyhyitä ja rumia, jotka saavat naisia.

    • rumamies.

      Olen ruma ja en saa ikinä tyttöystävää. Naiset rakastuu rikollisiin ja muihin narkkareihin mut ei rumaan kunnon mieheen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      329
      1564
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      67
      1235
    3. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      176
      1077
    4. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      35
      1033
    5. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      146
      966
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      322
      947
    7. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      265
      890
    8. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      64
      872
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      235
      848
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      28
      720
    Aihe