Lista huonoista työnantajista!

Call-Up!

Listatkaa tähän keskusteluun kaikki huonot työpaikat JOISTA SINULLA ITSELLÄSI ON KOKEMUSTA!

Älä mustamaalaa syyttä, mutta jos työpaikallasi on syrjintää, epärehellisyyttä tai jopa rikollisuutta, ja miksi muitten työnhakijoitten tulisi kiertää kyseinen firma kaukaa, kerro siitä.

Kerro Kaupunki, firma ja se miksi sinulla on moinen mielipide kyseisestä firmasta.

173

14713

  Vastaukset

  • ... tuskin tarvii kertoa miksi... mutta kerron silti: (lainaukset Helsingin sanomista)

   "Kampaamoketju HairStoren toimitusjohtaja Veikko Nenonen joutuu syytteeseen työsyrjinnästä, yksityisyyden suojan rikkomisesta, kahdesta työturvallisuusrikkomuksesta sekä työsopimuslain rikkomisesta."

   "Syyttäjä vaatii Suomen suurimmalta kampaamoalan ketjulta HairStorelta ja sen toimitusjohtajalta Veikko Nenoselta 50 000 euron korvauksia. Syyttäjän mukaan omistaja sai sen verran voittoa, kun hän jätti sairauslomien palkkoja maksamatta ja muutti raskaana olevien alaistensa työsopimuksia."

   Veikko on kuulemma kieltänyt kaikki syytteet. Itse voin todeta entisenä työntekijänä, että kaikki josta häntä syytetään on totta, ja jos oikein alkaisi kaivaa (ja jos kaikki uskaltaisivat kertoa) lisää löytyisi. Meininki ei ole kuulemani mukaan muuttunut miksikään näiden syytteiden jälkeen, paremminkin on löytynyt vielä lisää keinoja kiustata työntekijöitä.

   Eli välttäkää kyseistä firmaa, ja kertokaa tästä myös tietämättömille jotka suunnittelevat menevänsä hänelle töihin!

   • kyllä hairstore kuuluu ehdottomasti paskimpiin työnantajiin.En ikinä,koskaan suosittele pahimmallekkaan vihamiehelle.


  • Tamfelt Oyj, Köyliön vanha kartano ja Biolan Oy. Lisäksi Härkälän puutarha (Köyliö) ei osaa henkilöstöhallintoa, sillä en saanut palkkaani koko työsuhteen (2,5 kk) aikana. Härkälä itse suunnitteli TES:n mukaisen työsopimuksen, jota rikkoi työsuhteen ajan.

   Euran kunta ja Porin kaupunki ovat korruptoituneita: pitää olla SDP:n jäsenyys, jotta pääsee kaupungin palkkalistoille edes määräaikaiseen työsuhteeseen. Vastaavasti Kokemäki, Köyliö ja Säkylä vaativat Keskustan jäsenyyttä.

   Sukupuolirasismi ja epätasa-arvoinen asema ovat perustuslain ja rikoslain rikkomisia.

   • Siis ihan tosi, vai? Kuka on muka töissä 2,5kk saamatta siitä palkkaa? Jotenkin haiskahtaa katkeralta kitinältä ja keksityltä tarinalta. Jos ei ole, niin kerro ihmeessä lisää tästä!


   • Epäilen... kirjoitti:

    Siis ihan tosi, vai? Kuka on muka töissä 2,5kk saamatta siitä palkkaa? Jotenkin haiskahtaa katkeralta kitinältä ja keksityltä tarinalta. Jos ei ole, niin kerro ihmeessä lisää tästä!

    maksanut palkkaani tämän 2,5 kk:n ajalta. En saanut käydä yrityksen "hallinto-osastolla", vaan työni oli joka päivä tomaatin "varkaiden" poistoa. Näin ollen mm. sadonkorjuu, istutus ja kasvutekijöiden säätely jäivät kokematta.

    Tämä ei ole keksitty tarina, kuten luulet, vaan oma kokemus. Ilmoitin kokemukseni myös työvoimatoimistolleni. Virkailija oli kanssani samaa mieltä!

    Olisin halunnut edes vähäisen palkan opintotuen jatkeeksi mm. matkakulujen korvaamiseksi keskitalvella, mutta mitään ei herunut. Oli pakko tyytyä siihen, mitä silloinen koulu tyrkytti, vaikka laihduin kyllä työsuhteen aikana liikaa.


   • ei todellakaan kirjoitti:

    maksanut palkkaani tämän 2,5 kk:n ajalta. En saanut käydä yrityksen "hallinto-osastolla", vaan työni oli joka päivä tomaatin "varkaiden" poistoa. Näin ollen mm. sadonkorjuu, istutus ja kasvutekijöiden säätely jäivät kokematta.

    Tämä ei ole keksitty tarina, kuten luulet, vaan oma kokemus. Ilmoitin kokemukseni myös työvoimatoimistolleni. Virkailija oli kanssani samaa mieltä!

    Olisin halunnut edes vähäisen palkan opintotuen jatkeeksi mm. matkakulujen korvaamiseksi keskitalvella, mutta mitään ei herunut. Oli pakko tyytyä siihen, mitä silloinen koulu tyrkytti, vaikka laihduin kyllä työsuhteen aikana liikaa.

    Siis työ on ollut opiskeluun kuuluvaa työharjoittelua, joka ei ole työsuhde vaan harjoittelua, jolloin olet koulun kirjoissa ja palkkaa ei yleensä makseta.


   • Siis olitko kirjoittanut työsopimuksen ja palkka oli jo neuvoteltu siihen? Nää asiat jäi kertomatta. En nimittäin itse aikanaan tarhuriksi opiskellessani saanut myöskään palkkaa kesäharjoittelusta, mutta sitä ei oltu sovittukaan.


  • ei maksa palkkoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Saman omistajan yhtiö kuin tuo Väylämedia. Ei maksa palkkoja!

  • Kaikki samaisen yrittäjän yhtiöt.Kiertäkää kaukaa! Kaikki mättää eikä palkkaakaan saa kuin pakkokeinoin!

  • mutta tämä tuskin tulee kellekään yllätyksenä...

   • MUOVIALAN TEHDAS HELSINGIN KURKIMÄESSÄ!ÄLKÄÄ MENKÖ!PERHEYRITYS JOHTAJAT PSYKOPAATTEJA SAMOIN HENKILÖKUNTA SAIRAS SEURAKUNTA.


   • maverick ja iceman kirjoitti:

    MUOVIALAN TEHDAS HELSINGIN KURKIMÄESSÄ!ÄLKÄÄ MENKÖ!PERHEYRITYS JOHTAJAT PSYKOPAATTEJA SAMOIN HENKILÖKUNTA SAIRAS SEURAKUNTA.

    Kaarinassa samanlainen muovitehdas. Perhefirmana lähtenyt ja perustajan kakarat "johtajina nyt" eikä mitään käytöstapoja tarvitse olla! Konttori eli toimihenkilöpuoli vastuuvapaudessa kaikesta. Siellä yks ämmä koka hoitelee talon pomoja :)


  • Turva-alan firmat, siis ne kaikki.

  • GO ON -vuokratyöyhtiö Hämeenlinnassa.
   Lupaa ummet ja lammet, sopii työvuorot pitkälle ja sitten kun työntekijä on tehnyt yhden vuoron: kaikki työvuorot perutaan yhdellä TEKSTIVIESTILLÄ! Ilman mitään perusteluja.
   Elikkä tarkoituksena heillä on huijata joku tekemään yksi työvuoro johonkin paskaduuniin lupaamalla kymmenen hyvää ja ykstoista kaunista. Totuus on kuitenkin toinen.
   Kun asiasta vaatii perustelut esim. puhelimitse, alkaa "rekrytoijan" ääni värisemään. Ei ollakaan enää niin polleita kun joudutaan henk. koht. vastaamaan huijatulle.
   No, liitto saa hoitaa loput...

  • HYVÄT IHMISET - KAIKKIEN ON RYHDYTTÄVÄ BOIKOTOIMAAN VUOKRATYÖFIRMOJA. KUN KUKAAN EI HAE NIIDEN KAUTTA, NE LOPPUVAT OMAAN MAHDOTTOMUUTEENSA!!!

  • En kyllä itse lähtisi täällä haukkumaan mitään firmaa. Muistaakseni tässä vähän aikaa sitten joku fiksu haukkui työpaikkaa netissä niin, jotta taisi joutua korvausvastuuseen sanomisistaan. Ei netissäkää ihan kaikkea kannata kertoa.

   • Hairstorea voi haukkua vapaasti.

    Milipiteensähän ihmiset sanoi entisistä työnantajistaan, tai vankasta kokemuksesta. Omaa työpaikkaa ei kannata moittia.


  • Tarjoustalo/Tokmanni/ Prisma/C-marketit/kaikki vartiointiliikkeet/ Stockmann Seppälä/ Seppälän varastot. Siinä pahimmasta päästä.

   • Laittakaa kokemuksia näistä. Tokmannissa ainakin myyjät vaihtuvat jatkuvasti. Tokmanni palkkaa pitkäaikaistyöttömiä, ilmaisia "harjoittelijoita" työvoimatoimistosta. Hei ovat ilmeisesti kaupan ilmaistyövoimana muutaman kuukauden harjoittelujaksolla ja jakson lopulla heidät laitetaan pihalle? Tavallinen myyjä on kouluttamaton, 20 -vuotias tyttö, joka ei tiedä kysyttäessä mistään mitään, pyörittelee silmiään ja nakkelee niskojaan.

    Kaupan alalla on töissä opiskelijoita ja iäkkäitä naisia ja miehiä, jotka eivät pääse muualle töihin.


  • Tuholaistorjunta Taisto Eronen.....IHAN P...A!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Löysin googlettamalla tällaisen listan ja näin kolmen entisen työntekijän kokemia, karmeita vääryyksiä, sivusta seuranneena voin paljastaa, että gr8- keilahalleilla maksetaan epätasa-arvoisia palkkoja työntekijöille ja pyritään kusettamaan työsopimuksista lähtien jokaikisessä asiassa.
   Gr8 Viihdekeskusten takana on yritys System-300 Finland Oy.
   Terkut sinne, että vetäkää handuun!

  • Seuraaviin työpaikkoihin ei kannata hakea, mikäli on hakemaansa tehtävään
   a) oikeasti todella pätevä, sillä esimiehet siellä pelkäävät selvästi sellaisia
   ABB, SOK, Valora Trade, Callidus, MOL

   b) mikäli ei ole enää alle 40 v ja työpaikan vaihtaja, vaikka olisi kuinka pätevä
   ABB, Kone, SOK, Planmeca, Management Events, Kemira, Fortum

   • Olen ollut SOK:lla töissä melko pitkään ja voin sanoa, että tuo on todella karkea yleistys. Esimerkiksi omassa nykytilanteessani ei pidä lainkaan paikkaansa. Henki on oikein hyvä kokonaisuutena ja esimies antaa täydelliset vapaudet käyttää osaamistaan.


   • Nesteen voi lisätä samaan kategoriaan. Esimiehet pelkäävät älykkäitä ja ahkeria työntekijöitä. Lisäksi naisille ollaan avoimen sovinistisia ja esimiestehtäviin palkataan lähinnä miehiä.


  • ABB:stä olen kuullut ihan ulkopuolisena erään alihankkijani kautta, että siellä esimerkiksi markkinoinnissa on ihan asiantuntematonta työskentelyä. Siis jos nyt on vähänkin tietoinen suunnitelmallisen markkinoinnin menetelmistä.

   Ylipäätään on aika erikoista, että markkinointia pidetään useassakin paikassa aiheena, jota kaikki osaavat käsitellä ja tooodella ammattimaisesti. Olen työskennellyt yhdessä sun toisessa paikassa, jossa homma on aivan lapasesta ja jotkut suurinpiirtein juristit johtavat sitä tuntematta edes perusterminologiaa! (Sama, jos meikäläinen menisi juristiksi oikeden istuntoon). Päätökset ja ratkaisut tehdään näissä paikoissa vailla mitään ammattimaisia perusteluja tai tutkimusta, ylipäätään analysointitasot ovat miinuksella. Ihmettelen, mikä taso yhtiöiden hallituksissa on, kun tällainen näyttää olevan melko yleistä. Pahinta on, jos joku työntekijä on ajautunut markkinoinnin tehtävään ja on siitä ns. innostunut. Säästäkää maailma siltä!

  • Envor Group forssa... jos avaat suusi pyytääksesi laillisia oikeuksia niin susta hankkiudutaa eroon ikävillä keinoilla. Ylitöihin painostetaan eikä niistä kuitenkaan makseta kun olet niitä "vapaaehtoisesti" tehnyt (jos et tee, niin hankkiudutaa eroon).
   Vaihtuvuus on talossa todella suurta. Autonkuljettajat tekee töitä siivoojan palkalla jne...

  • Ei varsinaisesti työnantaja vaan rekrykonsulttiyritys Target Headhunting. Tästä oli aikaisemmin ketju, mutta se näemmä poistettiin. Ihan turhaa, ei netin sensurointi muuta sitä asiaa miksikään, että Minna valehteli päin naamaa.

   Löimme kättä päälle, että hän soittaa vaikken tulisikaan valituksi jatkoon, jotta voidaan katsella onko joku muu paikka avautumassa. Ei soitellut, ja soitin perään että eikös sovittu että ollaan yhteyksissä. Oli kuin pienen lapsen olisi yllättänyt puun takaa ja selitystä tuli.

   En mä siitä miksikään mene, jos en tule valituksi. Mutta luottamuksen pettäminen, sitä en anna anteeksi. Suomessa perinteisesti on ollut niin että kun lyödään kättä päälle, sana pitää. Minna osoittautui huijariksi ja aikavarkaaksi.

   • Tervetuloa elämään. Valitettavasti tuollainen Minnan käytös on ihan normaalia toimintaa. Lupaukset ovat niin kauan turhia ennen kuin nimet on papereissa. Työnhakutilanteet ovat kuin jotain absurdia satunäytelmää, jossa luvataan ummet ja lammet, ollaan yhteydessä ja yms. mutta koskaan et kuule siitä porukasta enää yhtään mitään... En vaan ole koskaan jaksanut ymmärtää kuka tuossa oikein voittaa, ei ainakaan rekrytoiva yritys, kysehän pitäisi kuitenkin olla normaalista liiketoiminnasta.
    Markkinointi ja brändin rakentajat tekevät kovasti töitä yrityskuvan eteen ja sitten Minna pilaa kaiken. Itse juuri tässä Googlettelen työpaikkoja ja tuonneTarget Headhunting en ainakaan mene.


   • Näyttäisi sama meno jatkuvan Target Headhunterin suunnassa, harmi että epäpätevät konsultit romuttaa tyhjillä puheilla asiakasyritystensä huolella ja vuosien varrella luodun brändin .


  • Huonoja työnantajia ovat mielestäni kaikki ne työnantajat, jotka sallivat työpaikkakiusaamisen. Hyvä työnantaja on sellainen joka vaatii nollatoleranssia työpaikkakiusaamisen suhteen! Työpaikkakiusaaminen vaikuttaa myös firman tulokseen.

  • Erittäin huono työpaikka Rauman seudun katulähetys.
   Idiootit ihmiset sitäkin hoitaa.
   Samoin Rauman isokadulla olevan työkkärin paja jossa ei tehdä mitään järkevää.

  • Turun kaupunki terveysvirasto.

  • Seinäjoen Cumulus: kiusaamista ja asiakkaista piittaamattomuutta. Sekä nipottamista ja jos on hyvä päivä se ärsyttää joitain esimiehiä. Mitä enemmän hampaat irves leikkii hyvää työntekijää eikä puutu työpaikan epäkohtiin sen parempi.

   Muita huonoja työpaikkoja en ole kymmenen vuoden ja reilu kymmenen työpaikan nähneenä kokenut paitsi vuokrafirman asiakasfirmat nyt ovat helposti hieman asiattomia. Koska syy miksi firmat käyttää vuokratyöntekijöitä on mm. se että riitaantuvat herkästi työntekijöiden kanssa.

  • up

  • Itella jakelu hyvinkää. Työvuorot ylimitoitettuja huolellisuus on laiskuutta koska aikaa kuluu ja jos tekee vain työpäivän täyteen on vedättäjä. Työ jota työnanta olettaa että se tehdään hosuen ja tauoitta.

  • Erittäin huono työpaikka Esko Nurmisen Maalamo OY. antaa potkut kaikille jos naama ei käy, erikoismaalarit saivat potkut. sitten päälikö on tullut niin paskaksi, että myös mestarit saivat potkut.
   Pomo rutise teet liian hitasti, kävelet liian useida kerdoja. virolaiset pitä tehkä 10 kertaa nopeampi.Pomo on tullut aivan hulluksi. Tunteista oteti rahat pois.Laske joka ikina senteja.Ei semmune firma ei käy.

  • Tänne en suosittelisi ketään töihin hakemaan. Huono työilmapiiri ja erittäin huono esimiestaso ja sitä kautta johtaminen, mikä levittää tulehtunutta ilmapiiriä koko taloon. Kiusaavia ja huutavia pomoja ja erilaisia suosikkijärjestelmiä. Aiemmin menneisyydestä löytyy tämä.Toiminta lähinnä tutkimusprojekteja ja rahoituksen varassa.

   http://yle.fi/uutiset/karajaoikeus_katsoi_patkatyon_vakituiseksi/5193686

  • Opasmedia ja kontaktia tampere.kumpikin paikka on semmosia että silloinn pärjää jos on yhtä mieltä heidän kanssaan asioista eikä tuo julki omaa mielipidettä asioihin

  • Aikoinaan oli Teboil huoltamo Aaltoset, tietenkin suosittelen tarkistamaan pitävätkö työolosuhteen vielä paikkansa, tästä kun on aikaa, mutta yhden omistajan aikana, riepotteli kovakouraisesti työntekijöitä myös asiakkaiden läsnäollessa, vaati myymään kiellettyjätuotteita asiakkalle, jotka ostivat tiettyjä tuotteita juomatarkoituksiin, esim: Marinol. Piti estää kyseisiä asiakkaita asioimasta liikkeessä ja ottaa rahaa vastaan ja käydä noutamassa halutut tuotteet kyseisille asiakkaille. yhden työntekijän kohdalla potkaisi pullon kohti ja työntekijän loukkaantuessa pakeni paikalta. Tämä siis 2000 luvun alussa, jälkeenpäin kuullut vastaavanlaisia tarinoita, mutta ne ovat kuulopuheita, tämän työntekijän tunnen henkilökohtaisesti ja ollut myös todistamassa näitä tapauksia, niistä luonollisesti tehtiin rikosilmoitus, se että jatkuuko toiminta tänä päivänäkin niin en voi vahvistaa tietoa varmaksi. Mutta suosittelen olemaan varautunut tämän paikan suhteen.

  • Kuntoutussäätiö, Helsingin Malminkartanossa. Erittäin huono työilmapiiri ja ihmisten johtamisesta ei tietoakaan.

   • Tämä sama meininki vieläkin Kuntoutussäätiöllä!


  • CL-YHTIÖPALVELU , palkat aina myöhässä, jos nyt viitsii tai jaksaa kovan tappelu jälkeen edes maksaa. Sika kapitalisti porsas, ikinä en sinne mene.

  • En halua mustamaalata, mutta sanompa vaan että henkilöstöyrityksissä on oltava TODELLA tarkkana...
   Ja varautua ongelmiin.

  • Kaikista kirjoituksista yhteenvetona mietin, mitä ihmettä tekevät työsuojeluviranomaiset Suomessa. Joko heillä on täysin laput silmillä tai sitten heille on joku maksanut siitä, että ovat epäkohdista hiljaa. Jokaisella on oikeus työpaikkaan, josta maksetaan ihmillisen elämän edellyttämä palkka sekä kohdellaan asiallisesti. Työnantajalla on rekyrtoitaessa kerrottava työstä rehellisesti ja pidettävä huolta siitä, että työntekijällä on edellytykset suoriutua hyvin työn tekemisestä. Kiitoskin silloin tällöin auttaa varmaan jaksamaan. Aina on mukana myös laiskoja työntekijöitä, mutta suurimmalle osalle suomalaisista työn hyvin tekeminen on kunnia asia. Työpaikat, joilla on runsaasti sairaspoissaoloja sekä paljon lyhyitä määräaikaisuuksia ja vaihtuvuutta, pitäisi laittaa erityistarkkailuun. Työn tähden sairastuminen ei ole todellakaan sen arvoista.

   • Itse lähdin vuoden määräaikaisesta - mutta lopputyö kainalossani - lepäämään kortistoon. Oli nimittäin todella rankka kokemus - ja nyt siitä on jo vuosikymmen aikaa! Jälkeenpäin kuullut, että lähdettyäni joku muu joutui kohtaamaan tämän ilmeisen sairaan yksilön työpaikkakäyttäytymisen.. töitä ei muuten sen jälkeen ole tarvinnut juuri tehdä, eli maksaa se yhteiskunnallekin.


  • CANVAS Oy/Muuttohaukat Oy. Palkka tuli ajallaan mutta duuninani verhojen irrotus ja vanhojen kalusteiden purku/muuttotyöt PK-seudulla.

   • Muuttohaukat on kyllä yksi perseenreikä.


  • Sonoco-alcore.

  • Sivina oy espoo, firma lupailee kaikkea mutta kusetaa työtekijöitä minkä ehtii. Täysin paska firma ei kannatta mennä tähä firmaan töihin

  • Jälleen tänään odotin haastattelun jälkeistä viestiä sähköpostiin työnantajalta joka lupasi viikon aikana laittaa ilmoituksen saako töitä vai ei...mitään ei ole kuulunut ....arviolta jo 30 :s työpaikka peräjälkeen joka hoitaa asioitaan näin. Hyvä että tulee ilmi työnantajan moraali tekijöitä kohtaan esiin tässä vaiheessa kun ei ole työpaikassa. Hakevat luotettavaa työntekijää mutta työnantajat eivät pidä edes ensimmäistä lupausta !!!! Miksi enää kannattaa nähdä edes vaivaa kun työnantajat vain huijaavat. Tuskin menee 3 ihmiselle sähköpostin laitto viemää koko päivää missä ilmoittaa että valitettavasti et tullut valituksi.Piste.

  • matti ja liisakoti pieksämäki. Työnantaja ei välitä muusta kuin rahasta, kiusaaminen on talon tapa, ja selkään puukottajia talo täynnä.

  • Iss Keski-Suomessa täyttä paskaa,pärstän perusteella palkataan ja potkitaan pois. Annetaan ymmärtää että on töitä sit mukamas ootkin ollut koeajalla tietämättä itse siitä mitään sit ne palkkaa aina kuukauden välein uusia työntekijöitä ei väliä teetkö hommat hyvin aina keksitään tekosyitä saada potkittua pois hyvä työntekijä

  • Hinauspalvelu Hietamäki, Lahti. Hannu(omistaja) kusettaa palkoissa, kaikessa.. Nyt menossa oikeuteen kyseisen firman kanssa, palkkoja kusetti minulta n. 3300€ Irtisanominen oli laiton, olin työtapaturman takia sairaslomalla kun irtisanottiin vakituisesta työsuhteesta. Työilmapiiri todella huono, pomon prinsessan käskyjen mukaan pomppaa kaikki kun akka vaan viheltää. Prinsessa on myös palkanlaskija kirjaimellisesti, joka tilistä puuttuu..

  • Extraajat/ Turku
   Täysin ammattitaidoton ja epäreilu " esimies". Työntekijällä ja hänen sanomisillaan ei ole mitään painoarvoa.

  • Hillevi Saarinen. Se ei maksa ylitöistä mitään.

  • Up. Kertoilkaas metallialan firmoja tampereella....

  • Uudenmaan leipä Oy klaukkala.
   en voi suositella kenellekään.
   Itsellä 5 vuoden kokemus paikasta takana ja varmaan joskus jatkuu elämä eteenpäin.
   En perustele enempää.
   Johtajat sekä työilmapiiri pahasta pielessä.

  • Louhi Net Oy, Espoo. Johtajat sekä työilmapiiri pahasti pielessä. Jatkuvaa taistelua korvauksista, työntekijöiden uhkailua ja painostamista. Sietäisi häviko koko firma maan päältä.

  • Porissa eräs huoltoaseman myymälä/ravintola. Nimeä en uskalla mainita kun meininki siellä oli muutenkin todella kyseenalaista. Ensinnäkin minua kiellettiin kertomasta työpaikastani mitään kenellekkään. En siis saanut edes kertoa meneväni töihin. Tiedä sitten onko normaalia tänä päivänä.

   Ensimmäisenä päivänä "kattava perehdytykseni" oli tilojen esittely ja nopea yhteenveto työtehtävistäni, joista kuitenkin jäi yli puolet puuttumaan ja olin aivan sormi suussa kun kollegat vauhkosivat miksi en ole tehnyt sitä enkä tätä. Kukaan ei auttanut ellei kysynyt. Kysyessä moni pyysi kysymään joltain muulta kun oli kauhea kiire näpytellä puhelinta tiskin takana.

   Työpäiväni kesti vähintään 7 tuntia ja koko sen ajan kirjaimellisesti juoksin ja yritin saada kaiken tehtyä ettei tule sanomista. Kuitenkin jouduin useasti auttamaan vielä muidenkin työtehtävissä omieni ohella. Taukoni olivat 10-15 minuuttia per päivä. Ainakin joka toinen päivä jouduin jäämään ylityöihin. Minulle ei kuitenkaan kerrottu sitä, että minun tulee itse kirjata ylös omat ylityötuntini johonkin pieneen vihkoseen. Ajattelin, että pomo joka sitä kysyy merkitsee sen myös ylös, mutta eihän se niin mene.

   Päivän päätyttyä jouduin kysymään vuoropäälliköltä saanko poistua työpaikalta. Tämä ko. vuoropäällikkö myös usein pisti minut siivoamaan omat sotkunsa ja levitti työympäristössä juttua, että minä en "oikein nyt ota työtäni vakavasti". Olin siis ihan palkkatöissä ja täysi-ikäisenä.

   Noh sitten kun harjoitteluaikani päättyi ja palkan piti nousta, niin minut päätettiin siirtää toiseen työtehtävään samassa paikassa. Suostuin siihen, mutta tajusin, että koko juttu olikin vain juonittu. Palkkani ei noussutkaan, vaan työpisteeni vaihduttua palkkani jatkui taas harjoittelijana.

   Tähän uuteen tehtävään minut perehdytettiin niin, että sain kotiin monta pinkkaa lappuja, jotka tuli lukea ja opetella ulkoa kahdessa päivässä.

   Minulla on todella huono paineensietokyky ja jo ensimmäisenä päivänä huomasin, ettei työtehtävä sopinut minulle alkuunkaan ja juttelin pomoni kanssa jos saisin palata vanhaan pisteeseen. se "sopi", mutta minulle ei laitettu enää vuoroja ja olin puoli vuotta työttömänä, mutta silti töissä. Kyselin vuoroista, mutta niitä ei kuulemma nyt juuri ollut tarjolla, koska työsopimuksessani luki "tarvittaessa töihin kutsuttava", vaikka tein töitä 5-6 päivää viikossa.

   Että sellaista. Kaikkea en tähän viitsi edes kirjoittaa.

  • Ekoloon ei kannata mennä töihin, ainakaan niin että joudut olemaan tekemisissä toimitusjohtajan kanssa.

   • Niin moni ystävä kärsinyt tuolla turhaan. Henkilökunta vaihtuu tiuhaa tahtia. Ihan peestä!


   • Joo en voi kyllä suositella kenellekään. Hauskaa, että itse ystävystyin parin ihmisen kanssa siksi, että jätettiin tämä työpaikka samoihin aikoihin ja meillä oli yhteinen kärsimys. En ymmärrä miten siellä voi kukaan viihtyä.


   • Minua kiinnostaisi tietää tästä enemmän. Miksi on huono paikka?


  • Purso,tuskin tarvii perustella

  • KuntaPro. Pori.

  • Siis Suomi on nykyään tupaten täynnä ihan paskoja onnettomia ja surkeita luuuseri-työnantajia onnettominne kakkayrityksineen siis.

  • Perheen omistamat suurehkon yritykset. Työntekijät pelkkiä pelinappuloita jatkuvassa yt neuvottelussa. Pärstäkerroin on tärkein ja suhteet. Kiusaamisen ohella voidaan pitää silmä tikkuna myöhemminkin

  • Transval, ei tarvitse muuta sanoa, tietoa löytyy netistä jos haluaa.

   Kaikki Transvalilla olleet tietävät kuinka hirveä paikka on kyseessä.

  • Löytyykö uusimpia päivityksiä Turun alueeelle?
   Eli firmat joita vältellä viimeiseen asti.

  • Olen ollut työttömänä kohta 2 vuotta. Aktiivisesti etsinyt uutta haastetta sekä sopivaa työtä. Yks päivä törmäsin palveluun nimeltä evulate.fi. Palvelu vaikuttaisi olevan suhteellisen uusi. Siellä ihmiset ovat kirjoittaneet arvosteluita entisistä sekä nykyisistä työnantajista. Olen odottanutkin, että Suomeen rantautuisi joku vastine Glassdoorille. Jos teistä joku on tyytymätön taikka tyytyväinen omaan työhön niin käykää ihmeessä kirjoittamassa sinne. Meidän on pakko saada muutos suomalaisiin työmarkkinoihin. Työnantajien on kuultava ja otettava meidät paremmin huomioon!

   • Minä kävin näillä sivulla myös äskettäin. Mielenkiintoinen idea, he tarvitsisivat enemmän arvosteluita, että hyödyt nousisivat. Nyt minä en esimerkiksi löytänyt työpaikkaani.


   • kiirastuli99 kirjoitti:

    Minä kävin näillä sivulla myös äskettäin. Mielenkiintoinen idea, he tarvitsisivat enemmän arvosteluita, että hyödyt nousisivat. Nyt minä en esimerkiksi löytänyt työpaikkaani.

    Sama juttu. Mutta huomasin, että esim oikeassa laidassa (läppärillä) oli, että "etkö löytänyt etsimääsi yritystä..." Näinpä sitten huvikseni kirjoitin arvostelun (positiivisen tosin :) ) vaikka omaa nykyistä yritystä ei sieltä löytynyt. Ei tosin tainnut heti tulla julki vaan menee heidän tarkastuksen kautta.


  • Personal Husetiin ei kannata tuhlata aikaa. Kutsuvat haastatteluun mutta eivät haastattele. Nauravat työnhakijoille.

  • Siis minun on tosivaikea uskoa että Suomessa löytyisi joku hyvä työnantaja kaikki yksityisistä työnantajista, kuntiin ja sairaanhoitopiireihin ovat olleet jollain tasoilla häiriintyneitä, epäasiallisia työpaikkoja. Eniten asiattomuutta ja häiriintynyttä kiusaamista ovat suorittaneet huonot esimiehet joita Suomessa tuntuu olevan loputtomiin, mutta kätyreitähän heille tuntuu löytyvän myös loputtomiin että kyllä häiriintynyttä käyttäytymistä tukeviakin epäasiallisia hännystelijöitä yms riittää loputtomiin riippumatta ihan työpaikasta. Sen takia
   normaalia työpaikkaa tuskin ei
   Suomesta ehkä juuri tule
   löytymään, nuo häiriintyneet kun jotenkin osaavat manipuloinnin ja ovat aivan yliaktiivisia verrattuna suhteellisesti normaalimpiin.. Siinä ei auta mitkään tutkimukset(esim Työterveyslaitos)joita voidaan aina vähän manipuloida myös haluttuun suuntaan! : kun noita vaikeita tosiasioita työelämän murskaavuudesta ja epäasiallisuudesta ei haluta
   tunnustaa.(on helpompi laittaa mieleltään sairaan esimiehen suorittama kiusaaminen sen kiusatun syyksi esim. niin sitten yhteiskuntako pelastuu, vai mitenköhän se asia sitten oikeasti olisi? )

   • Täyttä asiaa, Suomi on häiriintyneiden työpaikkojen maa missä kukaan ei halua olla kuin olosuhteiden pakosta.

    Tämäkin on yksi olleelinen seikka ,miksi firmat eivät saa työntekijöitä ja vaihtuvuus on suurta vaikka maassa on suurtyöttömyys.

    Firmojen narsistit eivät tätäkään koskaan myönnä vaan syyllinen on aina duunari.

    Toivottavasti mahdollisimman moni ihminen ymmärtää alkaa elämään vaatimatonta elämää mielummin ja jättävät paskafirmat taakseen ikuisiksi ajoiksi sillä nehän ovat jo nykyään kuin pakkotyölaitoksia ja muistuttavat enemmin vankiloita kuin työpaikkoja.


  • Tulkaapa joensuuhun ,niin näette ketkujen työnantajien kirjon.Alkuun ei mitään mutta odotas kun olet ollut talossa jonkun aikaa niin alkaa selkäänpuukotus ja eristäminen.Yhdessä työpaikassa pomo käytti muita työntekijöitä jotka etsivät virheitä työtavoistani ,että pääsisi helpommn eroon.Täällä ei tykätä fiksuista ihmisistä vaan paskanjauhajista..Etsitään vain negatiivisia asioita kunnon ihmisistä jotka yrittää pärjätä.Yksi naurettava syy miksi eräskin joutui lähtemään työstä pois, kiusaamisen takia oli väärä automerkki jolla henkilö ajeli.Ja saatat caan huvikseen joutua pomon hampaisiin jos et ole varakas tai nuori ja hölmö..

   • Saako arvata että oot töissä CGI:llä?


   • Ei joensuussa töitä saa vaikka hakisi, ei ainakaan ilman "suhteita" että pitää olla melkein siinä firmassa tuttuja tms töissä jotka suosittelevat sinua työnantajalle näin ainakin haastatteluun mahdollisesti pääset. Yksi hyvä esimerkki tästä sisäsiittoisesta toiminnasta on abloy mitä olen kuullut niin sinne et pääse edes työpaikkahaastatteluun jos et tunne ketään joka on abloy:lla töissä tai sinulla ei ole ketään tuttuja siellä jotka suosittelisivat sinua työnantajalle, että tälläistä touhua on myös monessa muussakin pohjois-karjalaisessa yrityksessä, siihen tulokseen tullut vähitellen että velttoja ja kieroja on pohjois-karjalan työnantajat jotka, palkkaavat sitten siskon kummin kaiman tms töihin vaikkei henkilöllä olisi alan koulutusta tai työkokemusta, että suoraan sanottuna melkein voi jokaikisen työhakemuksen jälkeen ottaa yhteyttä työsuojelupiiriin ja epäillä ns työsyrjintään jos ei edes haastatteluun asti ole päässyt


  • Sofiakylä Nokian Pitkässäniemessä. Olin siellä aikoinaan työharjoittelussa. Henkilöstöpolitiikka muistuttaa enemmän rangaistuslaitosta kuin nykyaikaista suomalaista työpaikkaa. Porukkaa lensi ulos milloin mistäkin syystä, yleensä jos erehtyi kertomaan mielipiteensä ääneen.

   • Missäs puolella olit siellä? Mikä talo/osasto? Onko olot nykyään paremmat? Itse en tunne paikkaa. Harkitsen harkkapaikaksi.


  • Huonoja työnantajia ovat kaikki ne, jotka ns. provisiopalkoilla "palkkaavat" ihmisiä hoitamaan vain työnantajan oman tuoton kasvua.
   Näillä provisoilla ei Suomen väestöpohjan omaavassa maassa voi mitenkään ansaita elinkustannuksien vaatimia ansioita ja se on helposti vähemmälläkin järjellä käsitettävä asia.

   Mutta tässä globaalissa markkinataloudessa, jota meilläkin suitsutetaan, on orjatyövoima käyttö täysin sallittua, jopa suotavaa, että päästään pääomapuolella kunnon tuottoihin.
   Niihin ei mitkään kohtuuprosentit riitä, kohtuutta, joustamista ja nöyrtymistä vaaditaan vain prosenttit hankkivalta taholta.

   Jollei työssä käyvä ihminen voi jokaista senttiä laskematta selvitä jokapäiväisistä pakollisista elinkustannuksistaan, on työ orjatyötä.

  • IT-alalta täytyy mainita Digia yhtenä todella huonona työnantajana.
   Johdon ja esimiesten osaamistaso täysi nolla mukaanlukien hr:n väen, mutta mitenpä siellä voisi hyviä olla jos yleinen taso on vaatimaton.
   Olin asiantuntijana, mutta en kauaa viihtynyt ahdistavassa ilmapiirissä.
   Älkää vahingossakaan menkö ko. firmaan.

   • Digialla on paljon CGI:ltä poispotkittuja tai lähteneitä johto- ja asiantuntijatehtävissä. Eikö se ole parantanut tilannetta?


  • Tupla-luuta, Oulu

   Lähettelee mustamaalaavia sähköposteja edellisistä työntekijöistä muille oululaisille yrityksille, varmistaa että henkilö joka ei ole miellyttänyt ei myöskään saa muualta töitä
   ->johtaja kostonhimoinen

   Yritys käy kilpailijoiden asiakkaille tekemässä "parempia tarjouksia-> vetoaa huonoon siivoukseen" eli vie muilta yrityksiltä sopimuksia välistä, laskuttaa asiakkailta ylimääräistä.

  • Mx software oy oy Helsinki Rahat loppuneet ja henkilöutä potkittiin pihale

  • No yks on mx softwere oy. Aluks pyydettiin monta kertaa sit firmasta loppu rahat. Et sellainen firma se.

  • Ensto on pahin paikka. Se työpaikkakiusaaminen on jotain hurjaa. Varsinkin kun se on esimies tasolta alaspäin. Tosi kiva perhe yhtiö. Ensio kierii haudassaan jos tietäisi mikä on nykymeno.

  • Työskentelin eräässä Suomalaisessa rengasalan yrityksessä.Yritys korjaa käytettyjä sekä myy uusia renkaita.Pinnoitetettujen Ka-renkaiden rungoista poistettiin valmistus vuodet, käytettyjä traktorin renkaita jotka oli halki sisältä kasattiin korjaus liemen kanssa paripyöriksi, yrityksessä ei ollut raskaalla puolella vessoja ja kävimme pihalla kun pissa hätä tuli, hallissa oli rotan loukut jotka tarkistettiin aamuisin.Paisto korjasimme muiden rengaskauppiaiden romuttamia työkoneen renkaita joita myytiin asiakkaille,hallissa ei ollut valoja eikä lämmitystä,johtaja huusi joka asiasta ja epäili kaikkia varkaiksi,yrityksessä porattiin myös henkilö auton vanteiden pultin reikiä isommaksi tarvittaessa että saatiin ne sopivaksi asiakkaan autoon.Päällikön poika möi pimeänä omia renkaita ja vaati muuttamaan myyntimiehiä asiakkaille kuitteja verotuskelpoiseksi, päällikkö repi pakkasilla työntekijöiden autojen lämmitys roikat irti ettei kulu sähköä, vanhat työ hanskat vietiin pesulaan, yrityksen johtaja väitti että kilpailijat salakuuntelevat hänen puhelintaan,turvahäkkejä ei ollut eikä minkään näköistä työsuojelua,kiireaikoina ei keretty pitämään ruokatunteja ja ne merkattiin ylityöksi mutta palkan laskija ei niitä maksanut,sähkömiestä ei saanut tilata kun sitä tarvittiin vaan sähkötyöt tehtiin itse.Tämmöinen rengasalan perheyritys löytyy Pohjois Pohjanmaalta.

  • Tieto! Firma lupasi koulutusta työntekijöille jos projekteissa tulee rauhallisempia aikoja. Koulutuksen sijaan tulikin lomautuksia ja irtisanomisia. Ehkä firma laski nuo koulutuksesi.

  • _elshingin ja uusmaann suorahuoltopäär

   • kaikki vuokrafirmat


  • Jos olet peloton, mutta haluat kuitenkin tuntea pelkoa päivittäin, tule meille. Ota yhteyttä: CGI - pistämme sinulle paskat housuun jo koeajalla.

  • Silta asennus mäkelä

  • Perhefirmoja on Suomi täynnä.Kunnat ja Valtio näitä tukee
   työllisyyden/työttömyyden nimissä.Suomi on yrittäjien luvattu maa.
   Työttömän ainoa pakopaikka on maaseutu ja eläminen siellä omavaraisesti,
   nämäkin yritetään torpata EU:n tuella lisäämällä pelto ha pinta-aloja.

  • Hei te palkasta urputtajat! Jos työnantaja ei maksa palkkaa, niin se tarkoittaa sitä, että te olette sen palkan saaneet työn ja kokemuksen muodossa. Rahallinen palkka tulee sitten, kun on osoittanut yritykselle että on rahan arvoinen työntekijä. Ei se ole mikään itsestäänselvyys, että kun työmaalle mennään paskartelemaan ja askartelemaan, niin siitä automaattisesti killinki kilahtaisi tilille! Yrityksen tehtävä on tuottaa voittoa ja työntekijän tehtävä on mahdollistaa voiton tuottaminen, jokaisesta ei siihen alkuvaiheessa ole, osasta ei ikinä.

   • Alle tessin ei ole asiaa mennä työnantajalla vaikka miten mieli tekisi


  • Lakeja tuntuu olevan niin paljon, että en ihmettelisi, vaikka moni firma mokaisi jossain kohtaa. Esimerkiksi olen nähnyt eräässä tapahtumasta poistuneiden kävelijöiden käyttävän ajoradan vasenta reunaa, vaikka oikeaa pitäisi käyttää. Minä en edes uskaltaisi nykytiedoilla perustaa firmaa, kun joutuisi niin paljon opettelemaan lakia että kaikki menisi oikein.

  • Empower IM. It alan töitä teettävät määräaikaisilla tappiin asti. Pitäisi olla mahdollisuus vakutuiseen työpaikkaan. Sitä ei ole eikä tule. Kun edellisen sopimus sanotaan irti hankitaan toinen määräaikainen tilalle.

  • Vanhaan ketjuun vastaan, mutta koska itse olisin aikoinani tästä kyseisestä firmasta halunnut kuulla kokemuksia niitä löytämättä niin tässä tulee: jos oma mielenterveys on kallis, niin en voi suositella hakemaan Professio Finland olleet ja lähes poikkeuksetta jokainen entinen työntekijä sanoo näin. Viimeinen niitti oli ehdottomasti se, kun olin irtisanoutunut ja kuulin tämän jälkeen, että kyseisen lafkan johto mustamaalaa minua mm. väittämällä, että sain potkut. Siis ihan ulkopuolisille ihmisille, esimerkiksi paikkaani hakeneille. Ja näin käynyt suunnilleen kaikille firmasta lähteneille. Mm. Erään työntekijän lähdettyä johto antoi sivulauseessa ymmärtää, että koko vuoden huono liikevaihto on tämän lähteneen henkilön syytä. Ja tämä henkilö työskenteli firmassa alle 2 kk kunnes sai tarpeekseen. Itse oli esimiesasemassa ja kun totesin johdolle työkuorma olevan liian iso (80 tuntia ylitöitä 3kk aikana) eikä aika riitä johtamiseen, he totesivat, että unohda se johtamiseen panostaminen. He ainakin todella olivat sen unohtaneet. Johto mm haukkui ja puhui pahaa etänä olevista työntekijöistä toisille työntekijöille ja ahdisteli nuoria naisia firman bileissä mm. keski-ikäinen toimari paljussa pyytänyt alaisiani suutelemaan hänen edessään (molemmat naisia). Firma on hyvä, jos olet vastavalmistunut ilman omia mielipiteitä. En suosittele.

   • Näyttäis menevän aika hyvin.


  • Kaikissa kokemissani vuokrafirmoissa joissa olen vuosien varrella ollut, palkat maksetaan myöhässä, lomia ei anneta pitää ja kohdetyöpaikassa kukoistaa kaks-kastijärjestelmä. Ulkoistetut vastaan vakiporukka. Kahvitunneilla istutaan eri pöydissä jne.

  • Toys R Us. Olin Vantaan myymälässä jouluapulaisena vuonna 2017 ja pari muuta työntekijää kohtelivat minua älyttömän alentavasti ja ilkeästi, kiroilivat ja syyttelivät ja yrittivät nöyryyttää asiakkaiden edessä. Eivät meinanneet tehdä työsopimuksiakaan, yksi jouluapulainen oli ollut töissä jo 3 viikkoa eikä ollut saanut sopimusta. Minä menin itse pyytämään työsopimuksen kun sitä ei kuulunut. Sain potkut koska en muistanut kolmen päivän jälkeen miten kassan laskennan kanssa tehtiin kun sitä varten ei oltu laitettu kirjallisia ohjeita esille ja koko toimisto oli ihan sekaisin. Yritys on kai konkurssin partaalla, joten suosittelen ettette tue tai työskentele kyseisessä lelufirmassa.

  • Jyskän varastomyymälä oli kyllä melkoinen pettymys. Eka kaikki tuntui niin mukavilta mutta yhtäkkiä siellä alettiin syrjimään ja puhumaan pahaa seläntakana. Kaikki oli aina minun syytäni vaikka tasan tarkkaan tiesin että ei ollut minun virheeni. Pomolle ei voinut sanoa koska hänellä oli säpinää yhden kassa tyttösen kanssa joka oli pahin paskan jauhaja.

  • Välttäkää Pörssiin listautuneita. Työmäärät valtaisia. Henkilöstö sairastaa jatkuvasti. Työ epämääräistä huonosti organisoitua. Asiakkaalle valehdellaan. Sijaiskärsijänä työntekijä. Laatu täyttä paskaa. Vain raha kiinnostaa. Työntekijästä tullut yrittäjä. Hyväkin työntekijä uupuu paskan keskellä. Pikkunilkit myös puun ja kuoren välissä. Keskijohto sliippareita yms.

   Suomi on sairastunut huonoista työnantajista. Toki varmasti työntekijöissäkin vikaa (osassa). Mutta moraali, laatu ym. on kadonnut useista yrityksistä. Tosi tarina tämänpäivän suomesta.

  • E helaakoski. Palkanmaksu toimii huonosti, tunteja vähennetään sekä km korvauksista saa tapella jatkuvasti

  • HELEN

   - hyvät jaetaan kaverien kesken, koskee palkkaa, työtehtäviä ja etuuksia
   - säännöt eivät koske kaikkia
   - vähän liikaa kuppikuntia ja johtamistyyli ei ole tätä päivää
   - työntekijöitä kohdellaan eriarvoisesti
   - leijutaan liiaksi ja ollan olevinaan ykkösiä monessa asiassa kun itseasiassa ei olla

  • Mirasys Oy

   Työntekijöiden osaamista ei arvosteta ja asiantuntijoiden sanaan ei luoteta. Johto häröilee omiaan. Puhutaan paskaa firman menestymisestä vaikka kilpailjat pärjäävät paremmin.

  • Kiinteistöleijonat oy. omistaja on luonnehäiriöinen pahimman lajin työpaikkakiusaaja. Jopa te- toimisto tiesi tämä työnantajan maineen jo entuudestaan kun jouduin sen noita- akan kynsiin.

  • Souranmaa Oy, palkanmaksu tökkii eikä tietoakaan tessistä!

  • En uskalla vieläkään kirjoittaa firman nimeä, mutta ketjun innoittamana etsin tietoa entisestä työnantajastan Helsingissä. Firmaa ei ole enää olemassa, ja näkyi johtuvan maksuhäiriöistä. Töitä oli mielettömästi, ja ihmiset (kaikki keski-ikäisiä naisia, kuten itsekin olen tätä nykyä) olivat käsittämättömän ilkeitä ensitapaamisesta lähtien, vaikka olin koulutettu, ystävällinen ja täsmällinen. Asiakkaista nämä työntekijät puhuivat todella halventavasti iskettyään puhelinlinjan kiinni keskustelun jälkeen. Mistä näitä ihmisiä tulee? En ymmärrä, miksi toisille työntekijöille pitää olla ilkeä. Toivottavasti kukaan tapaamistani ihmisistä (lienevät nyt noin kuusikymppisiä) ko. firmassa ei koskaan saanut uutta työtä.

  • Laittakaa nyt lisää niitä firmoja!!!

  • J. Helaakoski ei noudata tessiä!

  • Kaukora Oy Turku huonot palkat vuodesta toiseen, lupaavat prosentuaalinen korotuksen, mutta eivät huomioi centtejä. Vaativat palkkaan nähden liikaa

  • Viime aikojen ulostulojen perusteella suosittelen Suomen yrittäjien jäsenyritysten työpaikkojen boikotointia ja erityisesti muutenkin alle 20 hengen työnantaja yrityksiä välttää,

   antaa heidän yrittäjien yrittää ihan itse.

   Aluksi hakeudutaan kaikki pois Suomen yrittäjien jäsen yrityksistä ja erityisesti alle kahdenkymmenen hengen yrityksistä ja jos vaikka joutuisi jostain syystä hakemaan tuollaiseen töihin niin laittaa vaan asiallisen palkkatoivomuksen, niin ei pelkoa että joutuisi töihin, aluksi ilman sen suurempaa meteliä puolivuotta ja jos asiaton toiminta ja ulostulot Suomen yrittäjiltä ja hallitukselta jatkuvat niin sponttaania valikointia jatkossakin, ehkä se keskustelun aihe muuttuu kun ainoa millä Suomen yrittäjien jäsenyritykset saavat tekijöitä on raha jos kohta silläkään

   Ehkä parempi että yrittäjät tekevät ihan itse työt joista ei katsota voivan maksaa asialisesti ja kohdella työtä tekeviä asiallisesti.

   Siis ilman meteliä ja keskustelua nostetaan työhakemusten palkkatoivomukset asialliseksi Suomen yrittäjien ja alle kahdenkymmenen hengen työnantajille jos hakemuksen lähettää ja jos kun olemme tällaisessa yrityksessä niin heti hakemaan väliaikainen työtodistus ja aletaan hakeutumaan pois Suomen yrittäjien jäsenyrityksistä ja alle kahdenkymmenen hengen yrityksistä, kaikki emme työtä asiallisilta työmarkkinoilta tule saamaan, mutta jos toimitaan ilman sen enempiä pulinoita, niinI eivät voi syyttää ay-liikettäkään.

   Mikä haku boikotti... missä, mikä valikointi työantaja yrityksen koon perusteella, ...ei kai nyt semmosta mitä , ...mitä takkuileeko Suomen yrittäjien jäseyritysten rekrytointi, ...mitä , ai että palkkatoivomukseni , niin että teillä 9 euroa tunti jaa että hyvälle 11..12 euroa tunti ja oma auto pitäisi olla... ja ylitöillä sitten tulo tasoa paremmaksi... just just.

   Kokeiltaisko joko näkyy ensi kesänä Suomen yrittäjien ja alletaideteollinen kaksikymmentä henkeä työllistävissä "yrityksissä" ja lehtikirjoittelussa ja Sipilän muminassa, että mitä on tekeillä kun Suomen yrityäjien jäsenyrityksillä lähtevien tilalle ei löydy tekijöitä ja alle kahdenkymmenen hengen työnantajat joutuvat ihan itse yrittämään melkein ihan perheen voimin, kyllä on yrittäjien jaksaminen koetuksella.

   No ei kauheasti kiinostaisi, ei "yrittäjiäkään " kiinosta työntekijöiden työhyvinvointi, elämän laatu , kunhan vaan saavat helposti irtisanottavaa orjaluokkaa mahdollidimman isosta osasta työvoimaa ihan kansanedustuslaitoksen parlamenttasrisilla toimilla.

   Toivotaan että vaalien aikaan äänestäjät muistavat, ymmärtääkseni Suomen yrityäjien jäsenmäärä ei riitä tällsisen politiikan jatkumiseen tyntekijöitä kohtaan olimme sitten tähän asti äänestäneet nykyisiä hallituspuolueita tai oppositiota kansanvaltaa käyttämään.

   Muuten maatalousyrityäjät, tekisi mieleni mutta en viitsi, koska arvostan teitä ja erinomaista kotimaista ruokaa, mutta jos jatkossa valitsette tuollaisia henkilöitä kansanedustuslaitoksern asioitanne hoitamaan kuin viime vuosina, niin kun tekin ilmeisesti hyväksytte heidän toimensa koska ette ole suutanne aukaisseet, niin jos vastakkain asettelua haluatte niin ilmeisesti seuraava Kiky tehdään teille maatalousyrityäjät seurauksista välittämättä, ensimmäiseksi voitte alkaa itse maksamaan eläketurvan vanhuuden turvakdi ihan itseitse, ettei veronmaksajien eli tuöntekijöiden verötuloja sellaisiin tuhlata .

   Kannattaa muuten teidän maaseudun ihmisten pitää mielessä kuka tämän vastakkain asettelun aloitti ja kun nyt moititte työntekijöitä lakoista, niin kun toimet teihin kohdistuu nii älkää vaan lähtekö traktorimarsseille, ei teidän jaksamisenne tai työstä saatu palkan pienuus kiinnosta, kun nyt teitä ei kiinnosta työntekijän asema ja erityisesti työelämää aloittelevien nuorten turvattu alku työelämässä.

   Että kiitos kansanvallan edustajista jotka meille valtaan olette äänestäneet maaseudulla asuvat lähimmäisemme, vaikeneminen on hyväksymisen merkki ja maalaisjärjen käyttöä on ollut nyt liiankin kanssa ,

   että terveen järjen käyttöä tarvitaan jatkossa

  • Lemminkäisen taloushallinto oli ainakin viimeisillä metreillä täydellinen suojatyöpaikka. Ilmankos sitä yritystä ei enää ole. Terkkuja Teflonanskulle, jäi ikävä!

  • PostiKusti Oy Pohjois Pohjanmaa Nivala oli alkuun järjestäytymätön ja noudatti sovelletusti VKL jakajien tessiä (ihan omine sovelluksineen sitäkin) kun olisi pitänyt noudattaa PAU:n tessiä kun 1 työntekijä sai sen selville silloisen VKL:än toimihenkilö laittoi työnantajalle kehotuksen käyttää PAU:n tessiä ei ollut sillä mitään vaikutusta työnantajaan.Työnantaja yritti viimeiseen asti valehdella työntekijöille että PAU:n tes ei koske meitä tarjosi uutta työsopimusta kesken vuoden
   kaikkien lakien ja asetusten ja tessin vastaista

   Meni siinä sitten reilut 2 vuotta taistellessa että saatiin PAUN tessin mukaiset palkat maksuun VKL:ästä tuli Tuli Teollisuusliitto osa yötyöpalkoista pääsi vanhenemaan työnantaja liittyi Medialiittoon Liittojen välisessä väännössä (kesti pari tuntia) työnantaja sitten lopulta määrättiin maksamaan

   Valittiin Luottamusmies ei ole saanut Luottamusmies tietoja PostiKusti Oy:n toimipaikoista eikä työntekijöistä on yrittänyt ainakin 3 kuukautta eikä kaikki työntekijät tiedä vieläkään että palkkoja on maksamatta (ei viime kuulemalta tienny)

   PostiKusti Oy:llä on" työsuojeluasiamieskin" (firman omistajan avovaimo en tiedä kuka hänet on valinnut) on lähetellyt maksamattomia palkkoja perinneille haistattelu ja uhkailu tekstareita ja jopa keskisormen kuvan ja soitellut toisille ja valittanut että viipyvät liian kauan postilaatikoilla kahvitaukoja ei saa pitää tarpeillakaan ei saa hänen mukaansa käydä
   (luottamusmies kysyi lakimieheltä pitääkö paikkansa ei pidä)

   Työnantaja on antanut vääriä tietoja ainakin 1 työntekijän palkasta työttömyyskassalle
   "Työsuojeluasiamies" on myöskin palkanlaskija palkkaa on listassa 1 kpl. ja summa
   että laske siitä sitte onko tarpeeks vai ettei ole vain liikaa

   • Mitähän tarkoittaa Jyväskylän postin työpaikkailmoituksessa mainittu 'tiedonkeruulaite'? https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9766027?lang=fi

    Mitä kaikkea 'tietoa' postinjakaja siihen joutuu räpläämään? Huomioita asuinpaikasta? Ulkonäköhavaintoja? Tetoja iästä, kansallisuudesta tjms?

    Olisin aiemmin tänä vuonna hakenut postinkantajaksi, mutta en sitten hakenut, kun homasin, että he tallettavat kaikkio tietosi pilvipalveluun, eli jakavat sen koko maailmalle, käytännössä, ja varastoitavaksi ikuisiksi ajoiksi jonnekin Utahiin.

    Miksei Posti jaa postia ja tee sitä tehokkaasti ja edullisesti ja luotettavasti sen sijaan, että kyylää ihmisiä?


  • Cramo. Ei ole mitään hyvää kerrottavaa.

  • Kaukoran Oy Turun tehdas: Niben pienellä budjetilla pyörivä yhtiö, eli palkat surkeat tulijoille ja palkkoja ei nosteta vaikka olisi ahkera ja luokkahitsauspaperit (eli luokka 4-5), työkaluja on vaike saada, savunpoisto surkea jne. Ainoat hyväpalkkaiset ovat entisiä Jämän työntekijöitä, jotka saivat hyvät palkat Jämältä

   • Jos istuu vessassa kokoajan ei palkka nousekkaan.


  • Rantalainen Oy Helsinki , kirjanpito. Aloittava kirjanpitäjä saa kaikista vittumaisimmat asiakkaat ja kun hommat menee pieleen, pomo haukkuu työntekijää vaikka itse ei ole perehdyttänyt mihinkään ja hyvä kun edes tietää ,mitä koko toimistossa tapahtuu. Ei voi suositella kenellekään.

  • Kyllä se on sillalailla, että työntekijän pitää tiukissakin tilanteissa pitää puolensa ja työsoppariin mustaa valkoisella kaikki sovitut asiat. Esim. luvatuista enenevistä työtunneista. Ei kannata kenenkään allekirjoittaa tai suostua esim. sellaisiin tunteihin kuin tyyliin " 5 - 30 tuntia/ viikossa". luultavasti saat tehdä sitä 5 tuntista viikkoa. Kokemusta on jollakin. palkasta ja työnkuvasta selvää tekstiä. Suulliset lupaukset on aina suullisia ja onhan se koeaikakin olemassa, jolloin saa sanoa itsensä irti, jos näkee ettei kannata tehdä. Mutta sitten työnantajan näkövinkkelistä myös, että koeajan jälkeen työntekijä on heittäytynytkin hankalaksi vätykseksi. ..mikä on ennenkuulumatonta. Mielestäni varoituksen arvoinen asia, jos ei tee sovittuja töitä. On se niin vaikeata. Mutta tsemppiä kaikille ja toivottavasti osapuolet saavat suunsa auki ja sekä työnantaja, että työntekijä löytävät yhteisen sävelen.

  • Muistakaa kuitenkin että monen työntekijän palkoista pihistämällä on pienyrittäjän mersut talot yms hankittu!

  • Forssassa yksi teknologian teollisuuden firma missä huonot palkat, TES istä luistetaan, työntekijöitä uhkaillaan, valehdellaan, otetaan silmätikuksi, turhia lomautuksia, työntekijät eriarvoisessa asemassa, turvallisuudesta ja työoloista ei välitetä. Luottamusmiehet ja työsuojeluhenkilöt ovat jo luovuttaneet, eivät jaksa enää tapella pomojen kanssa ja kukaan muukaan työntekijä ei halua asettua ehdolle näihin tärkeisiin tehtäviin. Liitostakaan ei tunnu saavan mitään apua.

   • Onkohan eräs S-alkuinen pulju kyseessä, jolla on monia toimipaikkoja Suomessa?


  • Fourforest oy. Kyseisen lafkan toimitusjohtaja on huijari joka toimii täysin mielivaltaisesti. Työsuhteen ehtoja muutetaan kesken kaiken huomattavasti ja jos ei pysty muuttuneita vaatimuksia täyttämään niin potkitaan heti pois. Kenenkään metsäalalla työskentelevän tai opiskelevan ei pidä harkita tätä yritystä työpaikkanaan missään tapauksessa.

  • Kun ihmisiä yleisesti kohdellaan huonosti työpaikalla, se vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Miksei tästä puhuta enempää mediassa? Ay-liike ei pidä huolta jäsenistään vaan keskittyy omaan hyvinvointiinsa. Työsuojelu ei herää enää oikein mistään. Helsingin suurin työpaikka kohtelee työntekijöitä sairaalla tavalla. Esimiehet kostavat alaisiin ylemmän johdon asettamat vaatimukset. Miten sairas yhteiskunta voi olla, että inhimillisyydestä luovutaan tyystin?

  • Kaukora Oy on huono työpaikka: Huonot palkat, työntekijöiden terveydestä ei välitetä, ammattikoulutuksella ja luokkahitsauspätevyydellä ei ole merkitystä palkkaan eikä sillä vaikka olisi niidenkin mielestä ahkera, ei ole kokemuksella merkitystä, eivät maksa koulutusrahaa vaikka vaativat työntekijöitä opettamaan ulkomaalaisia, valittavat kaikesta jne

   • Turun alueen pajat ovat häpeäpilkkuja. Pthyi ttu.


  • Jätän mainitsematta firman nimen mut se o kuitenkin kuljetusfirma ja sijaitsee Huittisissa. Työnantaja on pihi/saamaton: firman autoista ei pidetä huolta eli jos tulee jokin vika nii ei tehdä mitään vaan sit tehdään ku auto ei käynnisty saati liiku. Hallissa epäsiistiä ku turhaa rojua siellä joita hävitetään vähemmän kuin niitä kertyy sinne ja lämmityksenä toimii pieni puhallin joka pistetään päälle vaan kovilla pakkasilla taikka pidetään päällä välillä ja sit sammutetaan. Ja välillä firman naftakorttien kanssa saa tapella ku työnantaja pitää ns. saldorajaa niissä ettei liikaa tuhlata.

   Noiden edellämainittujen syiden takia en työskentele enää tuolla enkä palaa vaikka pyydettäis!

  • Riikonen Group Ylöjärvi. Riistofirma mut saa pitää pääasiakkaansa, koska myy tuotettaan halvemmalla kuin muut. Eli myy hyvää halvalla ja se näkyy työntekijöiden nahassa. Vaihtuvuus aikoinaan suurta ja palkan nostamisen perään kysyville muistutettiin päivittäin et aidan takana on kyl tulijoita.

  • Voisikos joku kirjoittaa vaikka välillä Autokorjaamoista työnantajina? niitä kyllä riittää sekä kerrottavaa myös, itse seuraan kyseistä keskustelua aika-ajoin ja tulen joskus kirjoittamaan omat kokemukset kyseisestä hommasta, kuinka korjaamoilla toimitaan työaikojen ja palkkojen kanssa.-

  • Eksyin tähän keskusteluun ihan vahingossa, mutta voin lisätä listaan ison työnantajan HUS.n. Siellä ainakin muutama vuosi sitten tehtailtiin määräaikaisia työsopimuksia putkeen, minullakin oli yli 30 pikku sopimusta vuoden aikana. Ihmettelin asiaa, ja nyt olenkin työtön, kun määräaikainen päättyi vuosia sitten. Siellä pelattiin ihmeellistä oma jengi, paras jengi peliä...tunsin itseni todella ulkopuoliseksi koko vuoden ajan. Yritin olla tosi ahkera jotta työ jatkuisi joskus vaikka vakituisena, mutta minulle naureskeltiin ja sanottiin, että älä vaan rasita itseäsi liikaa. En saanut lähtiessä työtodistusta ja se onkin hankaloittanut uuden työn saantia ja aikaa on kulunut ja olen nyt pitkäaikaistyötön. Kiitos vaan !!

   • Työnantajalla on lainmukainen velvollisuus todistuksen toimittamiselle sitä pyydettäessä 10 vuoden aikana sopimuksen päättymisestä (työsopimuslaki 6. luku 7§). Sen toimittamatta jättäminen on rikos.


  • Psg eli Personalhuset staffing group.

   En suosittele todellakaan. Jos työpaikalla tulee jokin ristiriita tai esimiehesi on kertonut heille jotain huonoa palautetta - uskovat esimiestä kuin kirveen silmää ja sinulle ei anneta minkäänlaista mahdollisuutta antaa omaa vastinettasi asiaan. Edes kysyttäessä et saa itseäsi koskevia tietoja ulos psg:ltä. Muuttavat vastauksiaan jatkuvasti oman etunsa mukaisiksi. En suosittele.

   Tekevät yhteistyötä Pohjanmaalla esim. ISS Palveluiden kanssa.

  • Rentop ei noudata tessiä

   • Yllätys. Lehkosen firma, insinöörismies, mutta en tiedä minkä alan... lopputyötä ei ole vielä julkaistu. Hevoskauppias sopis paremmin.


  • Hei,

   Teen etätyötä tietokoneellani ja voin tehdä sitä missä vain, milloin vain, myös niin paljon tai vähän kuin haluan. Yritykseen haetaan nyt lisää työntekijöitä, joten jos sinäkin haluaisit tehdä töitä tällä tavalla niin ota yhteyttä.

   http://asiakas-palvelut.com/signup-form/?ref=FI1454

  • Ihme kun Jeld-Wen ei ole vielä tässä ketjussa mainittu. Ala-arvoinen palkka.

  • Hoivakoti Elämänkaari Lopella. Porukkaa lähtee työnantajan käytöksen vuoksi pihalle jatkuvasti. Työnantaja on selvästi narsisti, haukkuu työntekijöitä ja pyytää kertomaan jos jokin on vialla. Todellisuudessa jos avaat suusi, saat paskaa niskaan ämpärikaupalla siihen asti kun henkiset voimavarat ei enää riitä siellä työskentelyyn ja sitten vaan pihalle. Opiskelijoita käytetään työvoimana ja hoitajamitoitukset eivät kohtaa. Todellinen hoidon laatu on heikkoa vaikkei siltä näytä. Hoitajat joutuvat pakon vuoksi alittamaan riman joka päivä. Yksin hoidetaan myös vuoteeseen hoidettavat, eikä mitään turvasysteemejä ole. Eli yksin menet ja toivot että seuraava työvuoro tulee ajoissa jos jotain sattuu. Työnantaja työskentelee myös alkoholin vaikutuksen alaisena ja itse vielä ammattinimikkeeltään sh. Järjetöntä, kiertäkää kaukaa...

  • Uskovaisten kirpputori Kirkkis.Siellä oli myyjä joka sai kassat täsmää niin sitä edelleen uskovaiset,se pomo ja epärehelliset kassa akat mustamaalaa varkaaks kun ne pelkää kiinni jääntii.Oli ainoo joka anto aina kuitin.Siellä pomo kassa akkojen kanssa pölli lahjotuksista mitä halus.Pyöristyttävää että on joku niitä varastelevii kassa akkoja palkannu.Ihmetelty että yks niistä akoista sit jatkaa varasteluu Fidassa.

  • Miten olis huonot työntekijät?

  • Kaikki huoltoyhtiöiden asiakaspalvelut.
   Työtä ei kunnioita kukaan ja kaikki pska tulee niskaan koska olet jäteastia

  • Lista huonoista työnantajista... Tässä tapauksessa työnantajataho saattaa olla ihan ok, mutta esimiesasemassa olevan taidot olemattomat ja esimiesasemassa olevan - miksikäs tätä nyt sanoisi - luonne, motiivit tekemisille, tilannetaju, oman aseman tajuamisella ei ole mitään vakaata pohjaa...

   Perusturvakuntayhtymä Akseli!
   Esimiesasemassa oleva oli kyseessä olevana aikana monen postin haltija: osastonhoitaja (ellei peräti ihan ylihoitaja), työturvallisuuspäällikkö, työsuojelupäällikkö (tätä viimeistä kehotan tosiaan ajattelemaan verraten siihen mitä tilanteessa kävi!).

   Otettiin töihin sijaiseksi. Sijaistettava oli osin vielä töissä itsekin. Tämän kanssa sovittiin (esimiehen asiaan vastaan sanomatta, itse asiassa esimies antoi hyväksynnän), miten hommaa tehtiin.
   Kyseinen perusturvakuntayhtymä toimi kyseisellä toimialueellaan eli piti ovet asiaikkaille auki 7 päivää viikossa (siis arjet ja pyhät) kello 7-22. Kyseiseen sijaistettavaan toimenkuvaan hommia tuli nimenomaan sen mukaan miten talo oli avoinna ja miten asiakkaita siellä kävi. Viikonloppuisin tästä sijaistettavasta tehtävästä oltiin tietenkin viikonloppuvapailla niin kuin sijaistettava itsekin. Mutta töitä kertyi siis kuitenkin viikonloppujen ja arki-iltojen aikanakin, eli tavallisesti maanantai-aamuna oli pitkä lista tehtäviä töitä, vaikka perjantaina kotiin lähtiessä ei olisi ollut kaksi tai kolme tekemätöntä työtä.
   Sijaistettava kertoi että tehtävän hallinta yksin on mahdotonta - sijaistettava kertoi että hän oli saanut apua kahdelta talossa olevalta muita töitä päätöinään tekevältä henkilöltä, ja puheiden perusteella (tuntityöntekijöistä puhui) hänellä oli ollut silloin tällöin ulkopuolistakin apua. Lisäksi sijaistettava kertoi tehneensä runsaasti ylitöitä! Ylitöitä - sanotaan tähän nyt, että tehtävässä oli käytössä liukuva työaika - eli tämä sijaistettava oli ylittänyt "lisätyörajan" ja mennyt ylitöiden puolelle, ylittänyt kaiketi liukumaan kuuluvat rajat, mennyt ylitöiden puolelle. Sijaistettava ollut talossa vuosia, vuosikymmeniä tehtävää hoitamassa.

   No, tämän sijaisuuden alkaessa sovittiin siis esimiehen hyväksymänä kuviot sijaistettavan kanssa. Näiden mukaan sijainen käytti myös liukumaa hyväkseen. Nämä kaksi jotka olivat avustaneet tarvittaessa sijaistettavana ollutta vakinaista henkilöä, kieltäytyivät heti ensi kättelyssä antamasta minkäänlaista apua sijaiseksi tulleelle - ja tämän toinen näistä tyypeistä kertoi olleen esimiehen sana. Esimies oli näin sanonut, että ette auta!
   Ainakin toisella näistä tyypeistä oli omassa työssä aika lunkit oltavat, sillä hänellä oli rutkasti aikaa istuskella kahviossa naureskelemassa typeryyksiä ja olla muiden toimistotyöntekijöiden kiusoiteltavana, tietynlainen "kuti, kuti" -tilanne, hauskanpitoa keskinäisesti.... Siltikin tässä sijaiseksi tulleen olisi ollut tilanteen salliessa autettava tätä tyyppiä jossakin tehtävässä - sijaiseksi kuitenkin pestattiin nimenomaan tämän osa-aikaiseen työhön ryhtyneen hommiin, ne olivat pääasiallinen työ ja ensimmäinen työ, tärkein. No, tämä hauskaa lunkkia työelämää viettävä siis itse kieltäytyi auttamasta sijaista (esimiehen käskemänä kertomansa mukaan. Tosin miksei esimies itse tullut sanomaan että tilanne on näin? Samanlaista esimiehen sanansaattajana toimimisen kuvaa tämä sama tyyppi käytti muutaman kerran jälkeenpäinkin - edelleen pitää ihmetelleä miksei esimies itse tullut sanomaan. Ketään muuta ei esimieheksi esitelty kuin tämä muutamankin postin hoitajana toiminut osastonhoitaja!) ja toisaalta tämä sama tyyppi ei myöskään tehnyt ensimmäistäkään aloitetta sen suhteen, että olisi ruvennut niistä omista hommistaan jotain (toisen ihmisen hommiin) sijaiseksi tulleelle delegoimaan, ei tehnyt aloitetta! Kuitenkin erään kerran kuulin että sanoi jollekin toiselle että tämä sijaiseksi tullut "ei halua tehdä"! Niinkö - nyt kysytään tässä oikein, että kuka kieltäytyi, ja kuka ei tehnyt aloitettakaan, kuka paineli käytävällä niin kuin ei olisi kuullutkaan kun häneltä jotain yritettiin kysyä, paineli korvaansa lotkauttamatta eteenpäin? Kyllä se oli tämä tietty räkättäjä, esimiehen sanansaattajan virkaa hoitanut kammotus!

   Sitten päästiin tilanteeseen, että sijaistettava jäi pitkälle lomalle kesken kevätkauden. Oli kuulemma kertynyt niin paljon kaikenmoista ylityökorvausta ja muuta varsinaisen pitämättä olleen lomapäiväkertymän lisäksi, siis talviloman lisäksi. Lomaa kertyi - siinä oli vielä arkipyhät välissä jaksoa pidentämässä, arkipyhät joiden aikana talossa oli toimintaa 7-22 ja töitä kertymässä pyhien jälkeen tehtäväksi - muistaakseni yli kuukauden päivät. No, tässä tilanteessa jonkun muun aloitteesta kuin sijaiseksi pestatun, päättivät ottaa taloon tuntityöntekijän sijaista avustamaan.
   Tuntityöntekijä tuli, hänet perehdytettiin, ja hyvin homma lähti käyntiin, tosin tämä halusi tulla lauantaisin töihin opiskelija kun oli ja esimies hänelle luvan antoi! Siis esimies antoi luvan!
   Jatkuu alla...

   • Huono esimies jatkuu:
    Tuntityöntekijä hoito työnsä ihan ok, perehdytetty oli ja homma meni hyvin.
    Mutta eipä ehtinyt käväistä töissä kuin muutaman päivän verran, niin nämä kaksi - nämä kaksi kieltäytyjää ja päällepäsmäriä, tyyppejä jotka kaiketi kokivat olevansa sijaiseksi tulleen yläpuolella, sijaistettava oli kaikista pohjimmainen siinä laumassa - tunkivat mukaan hommiin. Kun sitten toiselle niistä soitettiin, että miksi sinä tähän tulet - kaiken lisäksi kun näytti olevan sellainen juttu, että otti yhden työn "hoitaakseen" ja se työ oli monta tuntia keskeneräisenä listalla näkyvissä, eli oli oikein kunnon työtahti! ja siihen vielä se, että alun alkujaankaan eivät olleet halukkaita yhteistyöhön, ei halua! - niin vastattiin: "Ettei sen tytön (tuntityöntekijän) tarvitse tulla!"
    Näin siis, nämä kaksi sekaantuivat hommaan, puuttuivat toisen työhön, halusivat tytön veks, halusivat vaikeuttaa homman hoitoa kaikin tavoin! "Me ei sun kanssa töitä tehdä, mutta et sä kyllä muiltakaan apua saa saada!"
    Työmäärä tässä tehtävässä oli valtava! Kuten yllä kerrottu, sijaistettava itse tämän ilmaisi. Sijaistettava muuten itse kehotti aivan työsuhteen alussa, että pyydä vaan näiltä kahdelta apua, kyllä ne auttaa... Yhden kerran kysyin josko jeesaisivat sen maanantaisen kuorman kanssa, ja vastaus tuli niin kuin yllä sanottu: esimies kieltänyt auttamasta!
    Ai niin tämä sanansaattajan virkaa hoitanut: se käväisi tämän sijaistettavan loman aikana hirnumassa sitäkin seikkaa, että sijaistettavalle oli esimies "laskenut lomat väärin, saanut liikaa lomaa!" Peukut taas tästäkin tiedonvälityksestä!
    Sijainen itse oli käyttänyt tässä sijaistettavan loman aikana liukumaa, mitään mahdollisuutta loman aikana ei ollut ottaa lisätunteja pois vapaana, Ja tämä sanansaattaja, hän kun hoiteli niitä toteutumatuntilistojen koonteja ja toimitti ne esimiehelle hyväksyttäväksi, niin tämä sanansaattaja tuli kertaalleen hirnumaan sitten sitäkin että "kohta sun ei tarvi tulla enää olleenkaan!" Tunteja kun oli niin paljon!!!!!!!!!!! Huomauttaisin myös: Esimies hyväksyi tuntitoteumat, esimies oli alun alkaen antanut luvan liukuman käyttöön, esimies oli ollut hankkimassa tuntityöntekijää jonka sitten muutaman kerran jälkeen oli työntämässä ulos, ja niin päin pois! ESIMIES!!!!!!!!!!! Jos esimies olisi halunnut ettei lisätöitä tehdä, sen olisi pitänyt tulla se sanomaan.... MIKÄ HELVETTI TÄÄ TÄLLAINEN ESIMIES ON!

    Esimiehestä itsestään vielä se, että se kun oli työsuojelupäällikkö, niin kaiketi se keräsi itselleen jotain työsuojelullista tekstikokoelmaa. Ja tämän se toteutti sillä tavalla, että se luki nauhalle jostakin työsuojeluopuksesta tekstejä ja toimitti ne nauhat sitten itselleen teksteiksi purettaviksi tälle uudelle sijaiselle, näitä töitä rupesi tyrkyttämään yleensä silloin kun oli se pahin tilanne päällä sen varsinaisen työn suhteen, ja juu, kun kysyttiin, että kuinka kiire näillä nauhojen purulla olis, niin "heti" piti saada!
    Ai niin juu, ja jos oli joku ongelma sen suhteen, että wordiin tehty jotain asetuksia kun näitä tekstejä sille kirjoitettiiin, niin ei ollut tyypillä kanttia tulla kysymään että mites kun tämä menee näin! Ei, ei.

    Sellainen esimies. Täysi....

    Eikä tämä harmi tähän päättynyt. Työsuhde päättyi sijaisen irtisanoutumiseen, koeajan päättyessä, koeajan jälkeen ei muuten olisi ollut vakinaistaminen kyseessä vaan sijaisuus olisi edelleen jatkunut! Pyydettiin tältä tyypiltä vanhanaikainen työtodistus arviointeineen. Sen se teki, mutta se teki siihen vielä sitten lisäpaperin - siis lisäpaperin, jossa se kertoi työsuhteen päättymisen syyn, minkä se kyllä ilmaisi niin, että työntekijä itse päätti suhteen, mikä on aivan oikein!
    Mutta tämä tyyppi tai sen kätyri, tuo sanansaattaja, kun tiesivät että sijaiseksi pestaamansa ("paras ja kokeinen hakijoista" kuten esimies heti haastattelun jälkeen sanoi. Itse ei tosin ollut haastattelussa mukana, siellä olivat sijaistettava sekä tämä sanansaattaja. Sanansaattaja lähinnä vääntelemässä naamansa ja kääntelemässä päätään syrjään kun siihen päin katsottiin. Ilmeisen selvästi jo haastattelussa osoitti, ettei ole halukas yhteistyöhön ainakaan tämän haastattelussa olleen kanssa, mutta katos vaan, kun ei asiaa sitten siinä eteenpäin ilmaissut, vaan alkoi temppuilla sitten kun työsuhde oli päällä!) joutuu menemään TE-toimistoon, niin oli soittanut sinne ja TE-toimiston kirjauksen mukaan väittänyt "työnantajalla pitkin matkaa vaikeuksia tämän tyypin kanssa!".
    No, jopa murjaisivat valeen! Työtehtävän osalta, vaikka sitä tehtävää oli valtavasti yhden ihmisen osalle - monessa muussa paikassa sitä ei edes olisi jätetty yhdelle - niin siinä töiden hoidossa ei oltu millään lailla jumissa, ei oltu myöhässä, työt tulivat ajallaan ja parhaansa mukaan tehden, työnlaadusta ei kuulunut valituksia, kaikki sujui ok... liukuman käytön ansiosta, eli sijainen teki työnsä ja oli halukas sen parhaansa mukaan tekemään! Sen sijaan haluttomuutta, pelleilyä ja temppuilua oli talon oman porukan taholta kuten yllä kerrottu!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huono esimies jatkuu:
    Tuntityöntekijä hoito työnsä ihan ok, perehdytetty oli ja homma meni hyvin.
    Mutta eipä ehtinyt käväistä töissä kuin muutaman päivän verran, niin nämä kaksi - nämä kaksi kieltäytyjää ja päällepäsmäriä, tyyppejä jotka kaiketi kokivat olevansa sijaiseksi tulleen yläpuolella, sijaistettava oli kaikista pohjimmainen siinä laumassa - tunkivat mukaan hommiin. Kun sitten toiselle niistä soitettiin, että miksi sinä tähän tulet - kaiken lisäksi kun näytti olevan sellainen juttu, että otti yhden työn "hoitaakseen" ja se työ oli monta tuntia keskeneräisenä listalla näkyvissä, eli oli oikein kunnon työtahti! ja siihen vielä se, että alun alkujaankaan eivät olleet halukkaita yhteistyöhön, ei halua! - niin vastattiin: "Ettei sen tytön (tuntityöntekijän) tarvitse tulla!"
    Näin siis, nämä kaksi sekaantuivat hommaan, puuttuivat toisen työhön, halusivat tytön veks, halusivat vaikeuttaa homman hoitoa kaikin tavoin! "Me ei sun kanssa töitä tehdä, mutta et sä kyllä muiltakaan apua saa saada!"
    Työmäärä tässä tehtävässä oli valtava! Kuten yllä kerrottu, sijaistettava itse tämän ilmaisi. Sijaistettava muuten itse kehotti aivan työsuhteen alussa, että pyydä vaan näiltä kahdelta apua, kyllä ne auttaa... Yhden kerran kysyin josko jeesaisivat sen maanantaisen kuorman kanssa, ja vastaus tuli niin kuin yllä sanottu: esimies kieltänyt auttamasta!
    Ai niin tämä sanansaattajan virkaa hoitanut: se käväisi tämän sijaistettavan loman aikana hirnumassa sitäkin seikkaa, että sijaistettavalle oli esimies "laskenut lomat väärin, saanut liikaa lomaa!" Peukut taas tästäkin tiedonvälityksestä!
    Sijainen itse oli käyttänyt tässä sijaistettavan loman aikana liukumaa, mitään mahdollisuutta loman aikana ei ollut ottaa lisätunteja pois vapaana, Ja tämä sanansaattaja, hän kun hoiteli niitä toteutumatuntilistojen koonteja ja toimitti ne esimiehelle hyväksyttäväksi, niin tämä sanansaattaja tuli kertaalleen hirnumaan sitten sitäkin että "kohta sun ei tarvi tulla enää olleenkaan!" Tunteja kun oli niin paljon!!!!!!!!!!! Huomauttaisin myös: Esimies hyväksyi tuntitoteumat, esimies oli alun alkaen antanut luvan liukuman käyttöön, esimies oli ollut hankkimassa tuntityöntekijää jonka sitten muutaman kerran jälkeen oli työntämässä ulos, ja niin päin pois! ESIMIES!!!!!!!!!!! Jos esimies olisi halunnut ettei lisätöitä tehdä, sen olisi pitänyt tulla se sanomaan.... MIKÄ HELVETTI TÄÄ TÄLLAINEN ESIMIES ON!

    Esimiehestä itsestään vielä se, että se kun oli työsuojelupäällikkö, niin kaiketi se keräsi itselleen jotain työsuojelullista tekstikokoelmaa. Ja tämän se toteutti sillä tavalla, että se luki nauhalle jostakin työsuojeluopuksesta tekstejä ja toimitti ne nauhat sitten itselleen teksteiksi purettaviksi tälle uudelle sijaiselle, näitä töitä rupesi tyrkyttämään yleensä silloin kun oli se pahin tilanne päällä sen varsinaisen työn suhteen, ja juu, kun kysyttiin, että kuinka kiire näillä nauhojen purulla olis, niin "heti" piti saada!
    Ai niin juu, ja jos oli joku ongelma sen suhteen, että wordiin tehty jotain asetuksia kun näitä tekstejä sille kirjoitettiiin, niin ei ollut tyypillä kanttia tulla kysymään että mites kun tämä menee näin! Ei, ei.

    Sellainen esimies. Täysi....

    Eikä tämä harmi tähän päättynyt. Työsuhde päättyi sijaisen irtisanoutumiseen, koeajan päättyessä, koeajan jälkeen ei muuten olisi ollut vakinaistaminen kyseessä vaan sijaisuus olisi edelleen jatkunut! Pyydettiin tältä tyypiltä vanhanaikainen työtodistus arviointeineen. Sen se teki, mutta se teki siihen vielä sitten lisäpaperin - siis lisäpaperin, jossa se kertoi työsuhteen päättymisen syyn, minkä se kyllä ilmaisi niin, että työntekijä itse päätti suhteen, mikä on aivan oikein!
    Mutta tämä tyyppi tai sen kätyri, tuo sanansaattaja, kun tiesivät että sijaiseksi pestaamansa ("paras ja kokeinen hakijoista" kuten esimies heti haastattelun jälkeen sanoi. Itse ei tosin ollut haastattelussa mukana, siellä olivat sijaistettava sekä tämä sanansaattaja. Sanansaattaja lähinnä vääntelemässä naamansa ja kääntelemässä päätään syrjään kun siihen päin katsottiin. Ilmeisen selvästi jo haastattelussa osoitti, ettei ole halukas yhteistyöhön ainakaan tämän haastattelussa olleen kanssa, mutta katos vaan, kun ei asiaa sitten siinä eteenpäin ilmaissut, vaan alkoi temppuilla sitten kun työsuhde oli päällä!) joutuu menemään TE-toimistoon, niin oli soittanut sinne ja TE-toimiston kirjauksen mukaan väittänyt "työnantajalla pitkin matkaa vaikeuksia tämän tyypin kanssa!".
    No, jopa murjaisivat valeen! Työtehtävän osalta, vaikka sitä tehtävää oli valtavasti yhden ihmisen osalle - monessa muussa paikassa sitä ei edes olisi jätetty yhdelle - niin siinä töiden hoidossa ei oltu millään lailla jumissa, ei oltu myöhässä, työt tulivat ajallaan ja parhaansa mukaan tehden, työnlaadusta ei kuulunut valituksia, kaikki sujui ok... liukuman käytön ansiosta, eli sijainen teki työnsä ja oli halukas sen parhaansa mukaan tekemään! Sen sijaan haluttomuutta, pelleilyä ja temppuilua oli talon oman porukan taholta kuten yllä kerrottu!

    "kohta ei tarvi tulla ollenkaan" - ei varmaan monessakaan työpaikassa uhkailla (sanansaattajan suulla vieläpä) potkuilla sen vuoksi, että tekee työnsä - venyttää työpäiviä valittamatta saadakseen työnsä tehdyksi, tuottaakseen talolle hyötyä.

    No, mitä opimme tästä?
    Kukaan ei kiitä, vaikka kuinka tekisit ja venyisit. Ei tule ulkopuolisilta - niiltä, joille sitä työtä teet - mitään tukea siinäkään tilanteessa että tuollainen, mikä lie kuvaava sana, esimies tekee mitä tekee!
    Työsuojelupäällikkö, joka ei tiedä perustyösuojelustakaan näköjään mitään!
    Olipa tyypillä titteleitä...

    Kukaan ei kiitä! Ja siinä kun teet, nämä saivareet järsivät koko ajan sun sopimustas, työpaikkaas....


  • Huono esimies:

   Sijaiseksi pestaamalleen tämä esimies kyllä sitten sen suorasanaisen työtodistuksen kirjoitti, kas kun ei siinä haukkunut. Hoitanut työnsä hyvin ja itsenäisesti!

   Että tällainen henkilögalleria tuossa työpaikassa!

   Siitä se lähtee, mikä on esimiehen taidot ja kyvyt ja tahto!

   Tuolla niitä ei taida kovinkaan korkealle voida arvostaa... Nämä nauhat mitä se toi niistä työsuojelujutuistaan... no, hänellä oli ikään kuin sihteeristö käytettävissään, että pitihän sitä leikkiä!

   Se tyyppi näyttää muuten olevan asuintalonsa hallituksen puheenjohtaja... täytyy ihan miettiä, että meneeköhän senkään toimen hoidon osalta kaikki niin kuin pitää ja löytyykö paljonkin sotkuja!

   Todennäköisesti toi tyyppi on levitellyt tästä sijaiseksi pestaamastaan tyypistä erilaisia puheita pitkin seudun toimijoita.

   Ai niin, siinä työhakemuksessa mikä tonne lähetettiin liitteenä oli yksi työtodistus. Työtodistus vastaavasta paikasta, tosin siellä ei ollut toimipiste auki kuin virka-aikaan yhtä viikottaista arkipäivystystä lukuun ottamatta, jolloin olivat auki klo 18:aan. Muuten täysin vastaava. Ja tässä tämä sijaiseksi pestattu oli arvioitu erittäin kiittävällä tavalla. Hän oli sielläkin sijaisen vakanssilla! Työsuhde päättyi yleisen organisaatiomuutoksen vuoksi, samassa rytäkässä meni muutamilta muiltakin saman tason toimen hoitajalta työt loppuun.
   Joten, mahtoiko olla ihan niin kuin jonkinlainen yritys osoittaa tuo todistus pätemättömäksi! No, menikö se pätemättömäksi? Tässä yllä kuvatussa paikassahan, se työ johon ensisijaisesti pestattiin, se työ joka oli ensimmäiseksi hoidettavana, se valtava työkuorma jota joka viikonpäivä klo 7-22 kertyi hoidettavaksi, niin sen suhteenhan siellä ei oltu siemättömästi jäljessä, ei tainnut pahimmillaan olla kuin päivän viive työn valmistumisessa siitä kun se oli tehtäväksi laitettu... Että joo! Saitteko nollattua sen työtodistuksen! ETTE, VAIKKA HELVETISTI YRITITTE, JA MUSTAMAALAAMISEEN PITI VIELÄ HALPA-ARVOISESTI RYHTYÄ!

   Saiko se sanansaattaja muuten jotain taloudellista hyötyä siitä kaikesta mitä se pelleillen tämän sijaiseksi pestatun työsuhteen turmelemiseksi täysin tahallisesti teki! Alkoiko tilipussi kasvaa ja maine kohota!

   • Ensimmäiseen kommenttiin esimiehen hoitamien postien listaan korjaus: Työsuojelupäällikkö ja henkilöstöpäällikkö. Alkuperäisessä tekstissä työturvallisuuspäällikkö - sen voi vetää yli! Osastonhoitaja tai ylihoitaja, jompi kumpi!


  • Huono esimies:
   Työkuorman valtavuus oli aivan selvästi todistettavissa, tietoteknisten arkistojen avulla!
   Työmäärästä ei ole mitään epäselvyyttä, niin kuin ei myöskään siitä, miten sitä kuormaa sijaisena ollut hoiti!

   Se siitä!

   No, mites hyödyitte tekemisistänne? Tuliko hyvä mieli, ja kasvoiko palkkapussi?

   Jälkeenpäin tämä toimi oli muutamaankiin kertaan TE-toimiston avoimissa työpaikoissa!
   Oliko työantajalla vaikeuksia työntekijöiden kanssa?
   Vai missä vika? Esimiesasemassa olevan......?

   • Malliesimerkki siitä, miten sama työtehtävä voi olla eri työnantajilla täysin erilainen kuormittavuutensa suhteen.
    Tämän yllä olevan työnantajan palveluksessa tehtävän kuormittavuus yhdelle työntekijälle oli liian suuri - se on selvä. Jonkun toisen työnantajan palveluksessa samassa työtehtävässä päivittäinen työmäärä on niin pieni, että suurimman osan päivästä saa pyöritellä peukaloitaan tai olla tekevinään jotain hyödyllistä palkkansa eteen! Siltikään työnantaja ei edes lähde vaatimaan tehokkaampaa työskentelyä, vaikka kuinka olis homma niin, että kolmen sijasta homman hoitaisi kaksi, jos kumpikin työntekijä nimittäin on kokenut. Kolme tarvitaan, koska joukossa yksi on sellainen, jonka on kuljettava koko ajan jonkun kokeneemman vanavedessä. Vanavedessä kulkemalla tietysti pärjää ja turvaa työsuhteeseen uusia sopimuksia... Otettu töihin ns. suoraan kadulta, vaikka rekrytoinnissa on hakemuksia kokeneemmiltakin... Tehokkuusajatteluakin on niin monenlaista! Sen minkä kaksi kokenutta pystyisi hoitamaan hyvin keskenään, ja jopa niin, että joutilasta luppoaikaa olisi vähemmän, hoitaa kolme tyyppiä, koska yksi (kolmatta varhemmin pestattu) ei pysty täysin itsenäiseen työskentelyyn tai ei halua tehdä itsenäisesti.
    Ja kuormittavassa paikassa palkka on sama kuin siellä missä pyöritellään peukaloita ja vahdataan kolmen kesken seuraavaa työtä, kuka ehtii tai saa napata sen tehtäväkseen!


   • Huono esimies:
    Siirtyivät tuolla sitten lopulta virka-ajan noudattamiseen aukiolossa. Päivystykset jäivät pois.
    No.... no.... Kuinkas sitten kävi kun tuosta päivystysten kera kuormittavasta työtehtävästä jäi suurin piirtein neljännes kuormasta pois.... Mites sitten kävi.....

    Jumankauta: Ne ämmät pistää hätäviestiä että apua, apua, tarvittais tilapäisapua kun on ruuhkaa! Juu, niin ja se viesti tuli myös sille jota olivat sinne TE-toimistoon haukkuneet!

    Siinä.... Ja tekisi ihan oikeasti mieli pistää tähän noitten parin tyypin nimet.... Että tulis tietoon, millaista työsuojelupäällikköä ynnä muuta ynnä muuta tyyppiä siellä adjutantteineen touhuaa!

    Oli sitten vielä siinä kun siirtyivät virka-aikaan vaikeuksia työnantajalla saada työt valmiina eteen!

    Oli vaikeuksia!

    On meillä tässä maassa ja yhden sortin........ annettu virka-asemia....... On joo!

    Oliko vaikeuksia...... Missä mahtoi olla suurin vaikeuksien aiheuttaja? Olisko väärä arvaus, että siellä johtoportaassa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huono esimies:
    Siirtyivät tuolla sitten lopulta virka-ajan noudattamiseen aukiolossa. Päivystykset jäivät pois.
    No.... no.... Kuinkas sitten kävi kun tuosta päivystysten kera kuormittavasta työtehtävästä jäi suurin piirtein neljännes kuormasta pois.... Mites sitten kävi.....

    Jumankauta: Ne ämmät pistää hätäviestiä että apua, apua, tarvittais tilapäisapua kun on ruuhkaa! Juu, niin ja se viesti tuli myös sille jota olivat sinne TE-toimistoon haukkuneet!

    Siinä.... Ja tekisi ihan oikeasti mieli pistää tähän noitten parin tyypin nimet.... Että tulis tietoon, millaista työsuojelupäällikköä ynnä muuta ynnä muuta tyyppiä siellä adjutantteineen touhuaa!

    Oli sitten vielä siinä kun siirtyivät virka-aikaan vaikeuksia työnantajalla saada työt valmiina eteen!

    Oli vaikeuksia!

    On meillä tässä maassa ja yhden sortin........ annettu virka-asemia....... On joo!

    Oliko vaikeuksia...... Missä mahtoi olla suurin vaikeuksien aiheuttaja? Olisko väärä arvaus, että siellä johtoportaassa!

    https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10167007?searchPhrase=kirjanpitäjä&locations=Uusimaa&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

    Bilanssi Oy. Firmaan on jatkuvasti rekry päällä kun ei yllättäen pikkufirmaan löydykään heille riittävän tasokkaita työntekijöitä "vaativia asiakkaita" palvelemaan. Vähemmän yllättäen muut työntekijät on jotain 10 vuotta talossa istuneita tanttoja jotka ei halua tehdä mitään uutta ja uuden työntekijän perehdyttäminen on sitä että joku täti urputtaa. Onneksi vaihdoin pois, nyt saa enempi palkkaa ja koeaikakin loppui jo elokuussa. en suosittele hakemaan.


  • https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10167007?searchPhrase=kirjanpitäjä&locations=Uusimaa&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

   Bilanssi Oy. Firmaan on jatkuvasti rekry päällä kun ei yllättäen pikkufirmaan löydykään heille riittävän tasokkaita työntekijöitä "vaativia asiakkaita" palvelemaan. Vähemmän yllättäen muut työntekijät on jotain 10 vuotta talossa istuneita tanttoja jotka ei halua tehdä mitään uutta ja uuden työntekijän perehdyttäminen on sitä että joku täti urputtaa. Onneksi vaihdoin pois, nyt saa enempi palkkaa ja koeaikakin loppui jo elokuussa. en suosittele hakemaan.

  • Nobina

  • Voin nyt vihdoin sanoa, että loppu vantaan vanhainkodin touhusta, asukkaista ei välitetä eikä liioin henkilökunnasta,ketään ei kiinnosta.Surullista ja eletään Suomessa.

  • Ehdottomasti autoliike vaihtoautomaa palkat tulee jos tulee, työntekijöitä ei arvosteta (keski töissä oloaika n.5kk) kertoo paljon.
   Kusetetaan asiakkaita ja kun johto ei sillä tienaa tarpeeksi muutetaan myyjien palkkamallia jotta myyjät tienaa vähemmän ja talolle enemmän.
   Surullista mutta totta

  • Kultajousi Oy

  • Kultajousi Oy

  • DSV Vantaa ET JUO KAHVIA JOS EI OLE OMAA KUPPIA JOS KUPPISI ON PÖYDÄLLÄ NIIN SE HEITETÄÄN ROSKIIN. Jne. ihan sairasta toimintaa natsi meininki

  • Pikajako Petri Heino Ky, 32700 Huittinen

   En suosittele tätä kuljetusfirmaa työpaikaks enkä myöskään tilaan tämän kautta mitään tiettyjä tilauksia!

   - Hommaa paljon tosi vanhaa käytettyä kalustoa eikä huolla ja korjauttaa sit vasta kun hajoaa tien päällä
   - Lämpösäädeltyjä kuljetuksia ei kannata ottaa koska missään kalustossa ei oo kylmäkonetta ja jos on nii ei toimi
   - Varastohalli jossa pakataaan tavarat niin on talvisin kylmä koska lämmittäjänä pieni puhallin ja sillon vaan ku o tosi kylmä eikä paljoo auta koska yksi vaan ja hallin nosto-ovet vetäää eli jos menet töihin nii pukeudu lämpimäksi
   - Sosiaalitilana ainoastaan vessa eli minkään sortin pukuhuonetta ei ole jossa voi pukeutua tai pitää taukoja
   - Aamuisin ruuhkaa koska käytössä vaan 3kpl lastauslaituria ja nekin vaan suunniteltu kuorma-autoille
   - Eikä varastohalli oo muutenkaan mikään iso koska asiakkaiden tavaroita siellä vuokralla
   - Työnjohtaja suunnittelee kaikki ajot viime tippaan eli saattaa useasti ilmoittaa vasta illalla seuraavan päivän suunnitelmasta sekä anottujen vapaiden suhteen
   - Eikä johtaja itse aina maksa kaluston maksuja ja muutaman kerran saattaa jäädä jokin paku/kuokki katsastamatta
   - Puhelimeen/Sähköpostiin vastaaminen o useasti vaikeaa
   Ainoat plussat se että maksaa palkan ajallaan ja ihan TESin mukaisesti

   Muuten en suosittele tätä firmaa työpaikaksi enkä tilauttaa kuljetuksia!

   Terveisin. entinen työntekijä

  • Myyntiboosti. Totaalinen huijarifirma.

  • Nordlab IT

   Ei mitään kehitysmahdollisuutta uralla, ei arvosteta työntekijänä eikä osaajana.
   Huono työilmapiiri.
   Lisäksi työ ei ollut kokemusta vastaavaa työtä.
   Erittäin pettynyt.

  • Olen joutunut työpaikkakiusatuksi mm Kontulan ja Myllypuron hely kodissa, Wilhelmiina palvelutalossa. Molemmat sijaitsevat Hgissä. Helykoti voi olla jo lopettanut toimintansa mutta en ole varma. Wilhelmiinassa minulle naurettiin päin naamaa ja sain perättömiä saarnoja joita en ollut edes tehnyt. Älkää ikinä haetko kumpaankaan töihin. Siellä annettiin todella hyvä kuva kun kävi tutustumassa mutta sit kun työ alkaa niin helvettiä seurasi. Moni uskoo että Wilhelmiinassa on hyvä ilmapiiri mutta en sanoisi niin.

  • 1. ISS.

   Tänne jos menet kerrankin tai edes yrität hakea duunia niin yritys kyllä pitää huolen, että mistään muualta et mitään töitä saa olipa koulutus mikä tahansa ja aina olet lopun elämää tämän yrityksen kanssa naimisissa. Eivät kaihda kymmenien tuhansien eurojen lahjuksiakaan kunhan saavat pitää sinut otteessaan.

   Esimiehet joko järjestään ulkoisesti toinen toistensa kopioita, epäasiallisia ahdistelijoita tai järkensä menettäneitä ikuisesti sairaslomalla olevia.

   Teettävät pitkää päivää, eivät maksa kuin osan palkasta ja osa pidetään esimiestyössä rivityöntelijän palkalla. Työt tulee kotiin, ilmaiseksi teet työtä, kentällä teet 10 ihmisen työt yhden palkalla.

   Varoitus! Tämä yritys luulee omistavansa sinut, sielusi, elämäsi ja mielesi. Koko loppuelämän!

   2. Securitas

   Täällä minua työpaikkakiusattiin hyvin paljon. En suosittele kenellekään

   3. Espoon kaupunki

   Hyvässä että pahassa, hyvin korruptoitunutta. Laitonta kyttäämistä.

   4. Manpower

   Yhdessä korruptoitunut yo. firmojen kanssa. En suosittele.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   168
   8188
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3695
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   97
   2681
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1047