NAISPARIT

Täällä stadin syntisillä kaduilla liikkuu kaikennäköistä pipertäjää ja hiihtelijää. Yx erikoisimmista ilmiöistä ovat nämä naisparit. Minun mielestä kaikkien kukkien-myös rikkaruohojen-on saatava kukoistaa rauhassa, mutta kyllähän se vähän arveluttavaa on näitten friikkien elämäntapa. Naisparin muodostaa
miehekkään oloinen (yleensä iso, roteva nainen joka pukeutuu maihinnoususaappaisiin ja on muutenkin kuin joku kovanaama tatuointeineen ja kaljuineen) Toinen on sitten normaalin näköinen
naisellinen nainen (yleensä kaunis kasvoiltaan) No, en lähde tuomitsemaan ketään, mutta kuten sanottu niin aika outoa tollanen elämäntyyli kyllä on.


"Joissain perheissä on kaksi äitiä"


MarttyyriMallari-TTt

7

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sä vähän

      provoat tuossa avauksessasi. Tietty totta tuossa toinen puoli varmaan on. Mutta on meitä vaan niin moneen junaan täällä menossa. Syyllinen ei ulkoisiin puitteisiinsa ole juuri yksikään meistä onnettomista.
      "Friikki" sanoit,ehkä niin ajattelet, kuten moni muukin. Mutta vain kerran ja pirun lyhyesti täällä eletään. Minä, etkä varmaan sinäkään tahdo kieltää kiintymystä kahdelta ihmiseltä. Tykkääminen on kuin huume meille vähän saanneille. Varmaan myös sinä olet joskus rakastanut toista enemmän kuin itseäsi. Toivottavasti niin koet edelleen, vain silloin tässä elämässä joku järki tuntuisi olevan.
      On olemassa vanha sanonta, että kauneus on katsojan silmissä. Varmaan parisuhteissa pitääkin paikkansa, oli sitten naisten keskinäinen tai miesten välinen suhde kyseessä. Ainakin ns.normaali (hetero) suhteessa toinen näyttää kauniimmalta mitä onkaan.

    • Mitä siis?

      Mitä tarkoitat tuolla "arveluttavalla"? Onko kuvailemiesi ihmisten oleminen jotenkin vaarallista tai uhkaavaa?

      Olen ymmärtänyt, että moni mies pitää lesboja pelottavina ja uhkaavina, mutta syytä en tuohon tiedä. Eihän lesbo kai miehiä tule puremaan, eikä lesbopari miehiltä "vie" naisia sen enempää kuin homomieskään kutista naisilta valikoimaa.

      Homomiehiä on ollut kavereinani montakin, joten miespuoliset parit eivät hätkäytä enää ollenkaan. Noita lesbopareja olen nähnyt toistaiseksi niin harvoin, että melkein tekisi mieli tuijottaa, etenkin niitä rotevan pystytukkaisen ja simpsakan rimpsumekkoisen yhdistelmiä.

      No, tehkööt keskenään, mitä tekevät, kunhan eivät minua tule kutittelemaan. Pari kertaa niinkin on käynyt, mutta nyt taidan jo olla vikittelyn tuolla puolen. ;)

    • .......................

      On siinä homoudessa jotain pahasti vialla kun se näkyy jo päälle päin. Miehillä suhisee ässät ja pikkulillit sojottaa tai sitten ollaan Tom of Finlandeja. Lesbot korostavat miehisiä piirteitään ja pukeutuvat mahdollisimman paljon miehen näköiseksi, kainalossa alistunut tytön näköinen ihmisraunio.

      VASTENMIELISTÄ !!!!!!!!!!!!!!!!

      • voisivat parantua, jos he niin haluaisivat.
        Kyllä siinä on jotain vialla, jos tykkää samasta sukupuolesta. Mutta, kuten jo sanoin eläkööt miten lystäävät ja tehkööt parannuksen jos haluavat.


        "They are dangerous people"


        MarttyyriMallari-TTt


      • MItä vaan
        MarttyyriMallari-TTt kirjoitti:

        voisivat parantua, jos he niin haluaisivat.
        Kyllä siinä on jotain vialla, jos tykkää samasta sukupuolesta. Mutta, kuten jo sanoin eläkööt miten lystäävät ja tehkööt parannuksen jos haluavat.


        "They are dangerous people"


        MarttyyriMallari-TTt

        Mikähän niillä ihmisillä on sitten vikana, mihin heidät pitäisi laittaa mikä on se normaali. Mutta tuskin se todellakaan kentään vahingoittaa jos tulevat toimeen keskenään et ehkä se on meidän normaalien vika jos emme tuota hyväksy???


    • caballeros

      "Täällä stadin syntisillä kaduilla liikkuu kaikennäköistä pipertäjää ja hiihtelijää."

      Mutta etkö asukaan kehä kolmosen ulkopuolella? Mistä tiedät mitä stadissa liikkuu?

      • Mikä hitto meitä vaivaa?

        Minä tunnen kaksikin lesboa, miksikö?
        No joo, erinomaisten ja vaikuttavien isku-yritysteni
        seurauksena. Tämä tapahtui kauan sitten, silloin kun olin himpun verran nuorempi, myöskin kokemattomuus ehkä vaikutti asiaan. Piirittelin heistä toista jonkin aikaa. Lopulta "kohteeni" ihastukseni kertoi olevansa kiinnostunut sil'lai omasta sukupuolestaan.
        Tietty hiukan se korpesi ja miestä söi, mutta mä selvisin siitä. Onneksi (kenelle?) sitten sain iskettyä hetero-naisen. Oltiin ihmisikä kimpassa ja hyvin meni.
        Sittemmin vaimo lähti etsimään itseään, sitä en oo seurannut löysikö. Mutta mä selvisin siitäkin, tän kaiken oppimani jälkeen; jos kaksi ihmistä toisistaan tykkää, niin antaa mennä vaan. Ulkonäkö kysymykseen en tällä turvalla kantaa ota, niin moni sitä on meinaan,,,

        Alussa viittaamiini naisiin palatakseni vielä, ovat ihan ok, joskus kaupoilla kun nähdään kuulumiset vaihdetaan. Tästä nyt ei tosi heteroiden kannata pulttia ottaa, mutta annetaan kaikille ihmisille elämänsä. Ilman leimoja,ilman ilkeitä sanoja ja sormien heristelyä. Kun näin tehdään niin maailma pelastuu. Jos ei pelastu, niin ainakin ihmiset voi paremmin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4976
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2761
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1985
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1668
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1533
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      63
      1397
    7. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      51
      1390
    8. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1377
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1334
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe