Let's Go katkeruus und hast

Reipas Poikamies

Minulle kuuluu kuulkaas tosi hyvää.

Palstalla vaan sama katkeruus, viha ja neuroottisuus vaan jatkaa kiertokulkuaan kirjoituksissa. Yksikään nainen ei ole niin ruma kuin mies on sisältäpäin, joka näin sanoo. Nainen voikin tykätä seksistä ilman että naimisiin on menossa sen siliän tien.

Mielestäni mies ja nainen on tarkoitettu niin että ollaan yhden kanssa kerrallaan, oli kuvio mikä vaan loppupeleissä. Nainen ei ole "käytetty" suhteen loputtua, kuten joku kone tai laite jolle määritellään käyttöikä. Vihaatte lähinnä vain itseänne tätä hokiessanne ;).

Kaikki miehet eivät ole siis pelimiehiä ja kaikki naiset eivät varmastikkaan edes halua pelimiestä. Comprende? "Markkinat" tulevat siitä että baarissa x-määrä/miesjoukosta saa naisten kiinnostuksen aikaiseksi, loput eivät siinä onnistu. Miten tämä voi olla naisten syytä jos mies on mitäänsanomaton? Kuitenkin moni täysipäinen mies voisi löytää taatusti, kunhan etsisisi avoimin mielin itselleen mieluisan ja toisin päin naiselle mieluisan-kumppanin. Viha, katkeruus ja palstan adjektiivit naisesta eivät tästä kuulkaa auta yhtään. Se muutos jonka moni tarvii tulee korvien välistä. Ei siinä muuta tarvita. Monesti.

Jos mies ei ole pelimies-eli tälläinen baarien smoothoperator, naistennaurattaja niin eihän sitä kannata tyrkyttää sellaista etsivälle naiselle itseään. Smoothoperator on bile-naisten mieleen: hyvää seuraa, viihdyttäjä, ja tanssitaitoinen puhelias ja rohkea seuramies. Mies jonka kanssa nainen viihtyy ja tuntee olonsa hyväksi.

Suomi-baari? Se on areena jolla annetaan ja otetaan, myös katkeruus saamattomuuden happamina pihlajan marjoina-moni mies vaan takoo päätäänsä kuin edesmenneeseen Berliiniin muuriin, odottaen että aukko muuriin syntyy kun tarpeeksi pitkään paukuttaa. Mitä vähemmän käyn baareissa, sitä parempi mieli koko ajan minulla on :) Kiitos ja anteeks.

8

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • True Elvis

      Pääsitkö vihdoin poikuudestasi? Eikö kannattanutkin laittaa sitä karkkirahaa säästöön sitä varten?

      • Reipas Poikamies

        Mikäli se yhtään aiheeseen kuuluu, tämä kyssäri on näköjään kaikilla tämän palstan kirjoittajilla poltavavaa mielenkiintoa aiheuttava. En ole menettänyt poikuuttani känni-säätönä (irstaammista vaihtoehdoista puhumattakaan), vaan antanut naiselle jonka kanssa olin suhteessa.

        Tosi kivasti vastattu *viivi :)

        Itmies samoin. Mitään sen enempää paljastamatta naishenkilöhän tähän hyvyyteen vahvasti liittyy.

        Hardc-orenaistenmies antoi mulle kännissä vinkin: vaikka hän kaataa naisia kuin heinää, silti oikeassa suhteessa olo on ihan muuta, ja jos ei kemiat mätsää miehen ja naisen välillä ei mitään näyteltyä roolia voi vetää loputtomiin. Se arki voi tulla vastaan aika armottomana kun roolit rapistuu. Myös peli-väellä.
        Tämän olen tiennyt koko ikäni jo.

        Ehkäpä en viihtyisi bilettäjäprinsessan kanssa jos hänellä ei olisi muuta annettavaa suhteessa kuin ulkonäkönsä. Jokainen arvostaa eri asioita kumppanissaan, ja kaikki eivät vastaa kaikkien ihanteita ja haluja. Se on hyvä tajuta. Eikä katkerana kirjoitella mitä sylki suuhun tuo.


    • Ei käytetty

      "Mielestäni mies ja nainen on tarkoitettu niin että ollaan yhden kanssa kerrallaan, oli kuvio mikä vaan loppupeleissä. Nainen ei ole "käytetty" suhteen loputtua, kuten joku kone tai laite jolle määritellään käyttöikä. Vihaatte lähinnä vain itseänne tätä hokiessanne ;). "

      Paska puhetta.

      Mitä vihaa siinä itseä kohtaan on jos kokee jonkun olevan kelvoton kun nainen on ollut täydellisen hippelihappelin kanssa suhteessa tai munamaisterin kanssa sängyssä tai yhden illan juttuja alkaa olla joka sormelle vuoden aikana?

      Käytetty mikä käytetty.

      Tällöin miehenä olet yksi vain monista etkä SE YKSI.

      Tietysti tämä ei tarkoita että suhteessa yleensä ollut olisi aina käytetty, mutta jos nainen ei osaa katsoa miten usein ja kenen kanssa makaa niin käytetty jakorasia on kysymyksessä.

      Makunsa kullakin. Tykkäähän joku mämmistäkin. Kaiketi.

    • *viivi

      Ihana kuulla järkevää ja kerrankin ei-naisvihamielistä puhetta miehen suusta. Tämä palsta on alkanut inhottaa todella, lutkittelut "käytetyt naiset" yms. hourailu...

      • Katkera homo

        Siellä taas joku käytetty nainen yrittää puolustella omaa syntistä elämäntapaansa. Naisilta pitäisi olla seksi kiellettyä. Se on miesten hommia jos mikä!


      • :)
        Katkera homo kirjoitti:

        Siellä taas joku käytetty nainen yrittää puolustella omaa syntistä elämäntapaansa. Naisilta pitäisi olla seksi kiellettyä. Se on miesten hommia jos mikä!

        "Naisilta pitäisi olla seksi kiellettyä. Se on miesten hommia jos mikä!"

        homo homo homo homo homo homooooooooooooooooooooo


      • Herkules-mies
        :) kirjoitti:

        "Naisilta pitäisi olla seksi kiellettyä. Se on miesten hommia jos mikä!"

        homo homo homo homo homo homooooooooooooooooooooo

        Komps;)


    • "Minulle kuuluu kuulkaas tosi hyvää."
      Mitäs hyvää kuuluu?

      "Jos mies ei ole pelimies-eli tälläinen baarien smoothoperator, naistennaurattaja niin eihän sitä kannata tyrkyttää sellaista etsivälle naiselle itseään"
      Nimenomaan ei kannata ainakaan minun. Kun en bileistä baareilusta perusta ollenkaan, niin etsinkin samoin ajattelevaa sekä samantyyliset tulevaisuuden suunnitelmat omaavaa naista. Tähän asti tulokset ovat kehnoja, mutta kyllä se vielä joku päivä ehkä onnistuu tai sitten ei.

      "Mitä vähemmän käyn baareissa, sitä parempi mieli koko ajan minulla on"
      Se on oikea asenne minä en käy niissä juuri lainkaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      317
      10696
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2361
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2189
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1944
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      162
      1838
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1398
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1335
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1334
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1329
    Aihe