Mitä tekisitte tässä tilanteessa?

kwejvoi3jg0453jgh504

atm mies olen, viimeksi ihastunut ikätoveriin tai ylipäätään kehenkään joskus ala-asteella niin että oikein sydäntä vihloi. Siitä ei tietenkään tullut mitään, muutamia sanoja joskus vaihdettiin ihan muista asioista, siinä kaikki.
Myöhemmin rankkaa koulukiusaamista, vuosikymmenten yksinelämistä, ei ensimmäistäkään tyttö-/naisystävää ja nyt pitkästi yli kolmikymppisenä työpaikalla jälleen sellainen nainen joka säväyttää samalla lailla kuin silloin joskus se ikätoveri koulussa. Olen pitänyt omana tietonani tälläkin kertaa asianlaidan varsinkin kun hän on toisen oma. Harvoin on missään tekemisissäkään oltu mutta joskus on pieniä juttutuokioita ollut ja olen silloin kuin shokissa. En ole oikein tyytyväinen suoritukseeni näissä juttutuokioissa joten olen yrittänyt jopa vältellä kohtaamista mutta eihän se loputtomiin onnistu.
Onko kellään muulla samanlaisia kokemuksia ja miten olette ratkaisseet ongelman? Tietysti jotkut ovat voineet ratkaista ongelman niin etteivät ole sitä enää kertomassa...

9

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • napakymppi kaitsu

      Unohda alkuun noi juttelu paineet, runkkaat ni kyllä se siitä.

    • Se on tuttu tunne tuo että varattuun ihastuu, ei sille vain voi mitään pitää vain ajatella aivan muita asioita. Siis niin olen itse tehnyt. Alkaa nimittäin olemaan tässä iässä jo sellainen tilanne että toista vapaata ei noin vain kohtaakaan ja jos kohtaakin niin ei sitten ihastu ollenkaan. Sopivat tuntuu olevan jo varattuja, ei sille mitään mahda. Mutta joo kummiskin on melko samanlainen tilanne että en ole ihastunut juuri keneenkään muuta kuin varattuun viime aikoina, no elämä on. Juttelu onnistuu kyllä aivan hyvin silloinkin kun joutuu sen naisen kanssa olemaan tekemisissä, kunhan vain ei ajattele sitä asiaa ollenkaan. Ja aika äkkiä sen ihastuksen unohtaa myös, kun tietää että varattu on.

      No mutta kuitenkin katselee vain muualle jospa joskus kohtaisi sopivan vapaanakin.

    • --------
    • ujo erakko

      Koita ottaa tuo elämys positiivisena ilmiönä. Nauti ihastumisen tunteesta. Saat voimaa siitä että tiedät pääseväsi taas töihin mennessä näkemään ihastuksesi kohteen. Vaikka tunne onkin tietysti katkeransuloinen koska nainen on jo varattu. Sitä en osaa sanoa kannattaako sinun mennä tunnustamaan ihastuksesi, hän tuskin ajattelee sinua samalla tavalla ja käyttäytyminen saattaisi muuttua sen jälkeen.

      Ja mikäli tuo viimeinen lause viittaa itsetuhoisiin ajatuksiin, ne saat unohtaa tykkänään. Ihastuksia tulee kyllä varmaan vielä lisää jos yhtään pyörit ihmisten ilmoilla. Vaihda ennemmin vaikka työpaikkaa jos et kestä nähdä häntä. Ihatumiset, ja jopa rakastumisetkin kyllä hiipuvat muutamassa vuodessa jos niitä tunteita joutuu yksin kantamaan ilman vastakaikua, näkemättä toista enää.

      Itselläni on ollut usein samantapainen tilanne. Olen ihastunut elämäni aikana puolisenkymmentä kertaa. Nuorena olin yksinkertaisesti liian ujo ja osaamaton tekemään mitään asian suhteen, sitten naiset olivat jo varattuja, ja nyt liki nelikymppisenä ikäero on tullut esteeksi kun ihastuksen kohteet ovat jo puolet itseäni nuorempia. Naismaku kun ei tunnu muuttuvan vuosien vieriessä. Sellainen iloisuus ja söpöys joka minua viehättää tuntuu katoavan naisilta ennen kolmeakymmentä ikävuotta, yleensä ottaen. Yhteen kolmikymppiseen yksinhuoltajaan ehdin pikaisesti tutustua joka vaikutti vielä olevan sellainen, ja hän vaikutti peräti kiinnostuneelta mutta odotti minulta sellaisia iskijän otteita mitä en itsestäni ehtinyt löytää sinä lyhyenä aikana jolloin olisi ollut tilaisuus. Mutta nyt meni jo harhateille.

      Mitä itse olen tehnyt vastaavassa tilanteessa? Romanttisena haaveilijana olen joskus laittanut rakkauskirjeen naiselle joka vei jalat altani, kun en muuten tiennyt mitenkä hänet tavoittaisin, ja sainkin kivan vastauksen missä nainen ylisti kirjettäni mutta kertoi kuitenkin olevansa jo varattuna. Joskus olen tehnyt suoran lähestymisen, ja saanut pakit. Ja nyt mietiskelen pitäisikö ennen muualle muuttoa (muutto ei liity ihastumiseen btw.) laittaa kiitokseksi nimettömänä sydänkoru söötille naapurintytölle, joka on sulostuttanut elämääni jo muutaman vuoden, ihan vain noin romanttisessa mielessä, toki tiedän että olen liian vanha mies lukiolaistytölle jolla on koko elämä vielä edessään. Sydän kun ei tunne ikärajoja, toisin kuin pää.

      tv. Ujo erakko, joka tulee pysymään varmaankin yksinäisenä, mutta silti kohtalaisen onnellisena lopun ikäänsä.

    • vaihtoehtomies

      Mieleen tulee kaksi vaihtoehtoa. Joko flirttaile sen naisen kanssa, ole jonkunasteinen kaveri (jos pystyt), ja kun naisen suhde joskus ehkä päättyy, ja itse olet vapaa, niin iske kiinni.

      Toinen vaihtoehto on, että annat ihastumisen mennä ohi pikkuhiljaa, ja unohdat koko jutun.

      • Reipas Poikamies

        "En ole oikein tyytyväinen suoritukseeni näissä juttutuokioissa "

        Osoitat hyvin suurta kehityskelpoisuutta tässä lauseessasi. Aivan oikein! Minusta sinun pitäisi vaan lisätä näitä juttu hetkisiä, siten että jutustelun pääpaino ei ole sinun ja naisen välisessä suhteessa vaan tuot itsesi esille miehenä ilman iskemistä. Okei, tie kamumieheksi on riskinä, mutta tie kun tie tulee pohjustaa ensin.

        Tätä kautta kun tutustuisit naiseen paremmin, voisit olla varmempi tulisiko jutusta mitään vai ei...

        Tottahan se on minustakin mitä Itmies kirjoitti. Itse olen jo huomannut että normimiehen olisi nuorena kollina ollutkin fiksua iskeä kiva nainen kun niitä pörräsi enemmän sinkkuna ja vakiintua. Näin kolmekymppisenä alkaa naistarjonta olla suppeaa, parhaat on naimisissa-joskin heihin jos mahkuja henkilökohtaisesti olisikaan, mutta sinänsä kivat ja omaan makuun sopivat naisetkin on vähissä.
        Pilke silmäkulmassa katsellen etiäpäin. Juu ja ei se polttopuista tuleva :D


    • 40 pillun mies

      monenko miehen nussima tämä "neito" on?

      Tyypilliselle 30v suomalaiselle naisella on 10-50 ex-panoa ja sinkkuaikana seksisuhde. Älä unohda villien nuoruusvuosien ulkomaalaisten miesten kokeiluja.

      • kgjfkhj

        Kaikkia ei tiäksä kiinnosta "monenko nussima" joku on. En ole ap.


      • ketjun aloittanut

        voi olla että kauniille naisille voi olla yleistä että on ollut paljon seksiä elämässä, se on varmaan aivan arkipäivää ollut jo nuoresta asti. Niinpä elämä varmasti näyttäytyy täysin toisenlaisessa valossa heille kuin atm-miehille eikä varmasti minkäänlaista yhteistä näkemystä ole asioista.
        Olen ajatellut että toisille tämä elämä on taivas, toisille helvetti, minä kärvistelen helvetissä paraikaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      404
      12985
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2562
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2544
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      141
      2170
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2057
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2018
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1957
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1515
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1450
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      60
      1449
    Aihe