Onko totta?

14+2

Tällä palstalla jatkuvasti kirjoitetaa kuinka "tavallinen" mies jää rannalle ruikuttamaan. En jotenkin pysty uskomaan, etteikö "tavallinen" mies saisi edes kerran vuodessa tai pääsisi jossain vaiheessa parisuhteeseen, jos yritystä löytyy. Onko asia oikeasti niin, että ei vain riitä? Toisin sanoen, oletteko oikeasti "tavalliset" miehet tehneet useita aloitteita, mutta saaneet aina pakit?

Tavallisella miehellä tässä yhteydessä viittaan mieheen, joka mahtuu pituushaarukkaan 170-200cm, joka EI ole ujo vaan sosiaalisesti normaali. Esimerkiksi itse olen ujo ja kärsin itsetunto-ongelmista, minkä takia en vain kykene tekemään aloitteita. Jotenkin veikkaisin, että muutkin ikisinkkumiehet ovat kaltaisiani normaalilla ulkonäöllä varustettuja, mutta sosiaalisesti rajoittuneita.

11

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huuliiiii

      Kyllä vaan voi tavallinen mies jäädä ilman. Satoja yrityksiä viimeisen 10 v. aikana takana. Kärsin kylläkin pienipalkkaisuudesta enkä ole erityisen jännitävä.

    • Ei jaksais

      No mikä on "sosiaalisesti rajoittunut"?

      Tahtoisin nyt sanoa että on aika helvetin moinen ero sillä onko sosiaalinen tai onko seuraa tai nauttiiko tietyn tyyppisestä sosiaalisesta toiminnasta kuten baarit josta sitä seuraa voisi löytää.

      Kyllä tavalliselle miehellekin on nykyään aika hankala seuraa löytää koska jos jaetaan miehet 1-10 asteikkoon niin naiset ettii herkästi vähintään sitä 6-7 akselilla olevaa. Sitä kautta 4-5 jää miettimään että missä mättää. Jos tehdään tasajako näiden arvosanojen välillä niin silloinhan heitä on 20% miehistä ja jos käytetään keskimääräistä jakaumaa niin vielä enemmän.

      Itse arvioisin itteni kokonaisuutena tulojen, luontaisen ulkonäön (keho on kunnossa, naama ei) sekä käytöksen perusteella olevan joku 4.

      Tarjolla on sitten yksinhuoltajia ja pyöreitä naisia (ei kiinnosta pätkän vertaa). Valitseppa niistä omasi jos kiinnostaa ja sitten pitäisi vielä löytää joku jonka kanssa oikeasti sujuu ja toinen ei tunnu ihan toisesta maailmasta olevalta.

      Toki onnella saat sen normaalipainoisen joka tuntuu ihan vieraalta ja sen mukavan kivan pikku suhteen sekä seksiä. Siinä sitten olla köllötät kunnes nainen haluaa sitoutua ja sitten perhettä perustamaan.

      Se olikin sitten siinä kunnes tulee jotain ongelmia suhteeseen.

      Ajatus siitä että kyse on "yrityksen puutteesta" on paskapuhetta.

      Se mikä ratkaisee on se että luovutko kaikista kriteereistä ja jaksat möyrytä tuolla menopaikoissa illat putkeen tai omaat juuri ne oikeanlaiset tuttavapiirit esitellen itseäsi.

      "tavallisilla miehillä" voi olla pakkeja takana aivan helvetisti ja sen jonka löytää ei ollut välttämättä edes sen vaivan arvoinen.

    • miesvaillatyttöä

      Sama tilanne kuin sinulla, olen kyllä kerran käynnyt treffeillä mutta en ole ollut
      suhteessa eli en ole suudellut seksistä puhumattakaan. Nuorenpana olin
      sosiaalisempi eli juttelin tytöillekkin. Viimeset noin 9 vuotta tosin tilanne on
      mennyt siihen että sosiaalisuuteni on aika olematon, kärsin kyllä masennuk-
      sesta mutta se alkoi myöhemmin kuin sosiaalisuuteni katoaminen. Osasyy
      masennukselle toki on varmasti itsetunto ja sosiaaliset ongelmat.

      Olen tehnyt aloitteita joista kaikki ovat johtaneet pakkeihin, netissä yksi suostu
      treffeille mutta sielläkin muuten tulee pakkeja. Johtuneeko osin siitä että en
      osaa juuri enää jutella tytöille. Aloitteet menee sillain että sanon hei, haluaisitko tutustua vaikka kahvilla tyyliin. Small-talkia en osaa yhtään.

      Mielestäni olen muuten normaali mies, kiltti ja kohtelias. No olenko sitten
      liikaa kohtelias? Mieluummin kyllä olen kohtelias eli avaan oven muille,
      otan lakin päästä sisällä jne. kuin että olisin kokoajan äänessä ja ruinaisin
      pillua jokaiselta vastaan tulevalta tytöltä.

      Eli ilmeisesti olen se "tavallinen" mies joka jää yksin.

      • Pryh

        Jaah.

        "Mieluummin kyllä olen kohtelias eli avaan oven muille,
        otan lakin päästä sisällä jne. "

        Ainakin omassa tuttavapiirissä lähes jokainen mies tekee näin, ainakin useinmiten.

        ."..kuin että olisin kokoajan äänessä ja ruinaisin pillua jokaiselta vastaan tulevalta tytöltä."

        ...mutta näin ei. Silti suurimmalla osalla on tyttöystävä tai vaimo, eivätkä tosiaan ole kaikki mitään läpänheittäjä-adoniksia. Tuollaisista hyvistä tavoista naisettomuutesi ei siis johdu.

        Siitä tietysti voi johtua, jos et tosiaan osaa minkäänlaista small-talkkia, tai ylipäätään jutella ja viedä keskustelua eteenpäin. Silloin sinuun on vaikea tutustua ihmisenä, sen opiskelu/työroolin sijasta.

        Jos ei puhuta täysin ulkonäkökeskeisestä ihastumisesta, niin se vaatii yleensä sen, että näkee millainen persoona toinen on. Se taas vaatii ainkin jonkinlaista oman kuoren ja roolin raottamista. Jos siihen ei kykene, niin jää ehkä liian etäiseksi ja persoonattomaksi toisille.

        Esimerkkinä vaikka se, että jonkun kanssa voi olla työkaveri vaikka vuosia, tietämättä toisesta oikeastaan mitään. Vasta rennommissa olosuhteissa jutellessa yleensä tutustuu paremmin tyyppeihin, eikä se vaadi edes sitä viinaa.


    • Rannalla ruikuttaja

      En tiedä. Itse olen kanssa sosiaalisesti rajoittunut ja kärsin itsetunto-ongelmista.

    • sir_eino

      Tuntemani tavallisen normaalit kaverit ovat yleensä naimisissa. Kummajaiset eivät ole. Minä olen kummajainen.

    • Free to walk

      Olis tosi kiva tietää mikä se "tavallinen" mies on ja viime viikonloppuna kyselin tähdennystä "kunnollinen nainen"-termille, sitä ikinä saamatta.

      Ketään vähättelemättä ja ongelmianne mitätöimättä, sanoisin että tavallisilla miehillä on kovin kysyntä. Ainakin minun tuttavapiirissäni. Turvallinen, ystävällinen, kiltti, normimies(mitä ikinä sekin nyt kenellekin tarkoittaa..mulle keskivertoa tavoiltaan,olemukseltaan ja elämäntyyliltään&-katsomukseltaan) on haluttu suhdemielessä.

      Miksi ujo ei olisi tavallinen?

      • 30-v. sinkkumies

        Olen "tavallinen" mies, ainakin melko tavallinen: normaalivartaloinen, keskimittainen, en silmiinpistävän komea tai ruma, en erityisen äänekäs tai ujo. En huippusosiaalinen, vaikka viimeksikin junamatka kului rattoisasti tuntemattomien ihmisten kanssa jutustellen, mutta en myöskään hirveä erakko, vaikka vietän toisinaan mielelläni viikonlopun yksin omissa oloissani. Mukavaksi, vaatimattomaksi ja luotettavaksi tyypiksi kehuttu. Reilu, rauhallinen ja ystävällinen - olen kuullut antavani itsestäni yleensä "vilpittömän vaikutelman". Tunnen oloisani kotoisaksi farkuissa ja t-paidassa yhtälailla kuin kauluspaidassa ja pikkutakissa. Ikää on kolmekymmentä, löytyy työpaikka ja koulutusta tohtorin tutkinnon verran.

        Ja naisonni? Aika olematon. Kyllähän naisista kavereita saa - tällä hetkellä paras kaverini on vähän itseäni nuorempi nainen - mutta parisuhteiden ja seksin suhteen olen kokematon. Viime vuonna oli kaksi naista, joiden kanssa alku näytti lupaavalle, mutta toinen (lomaromanssinpoikanen) kaatui välimatkaan ja toinen juoksi karkuun kun erehdyin mainitsemaan raittiudestani (joka siis on vain elämäntapavalinta, mua ei tippakaan haittaa toisten kohtuukäyttö tai -käyttämättömyys, ja tein sen selväksi, mutta tyttö ei halunnut enää nähdä).

        Mitä nettideittejä olen myös kokeillut, niin niiden pohjalta kyllä vaikuttaa, että tällaisista miehistä on runsaasti tarjontaa muttei juuri yhtään kysyntää.


    • Free to walk

      Hups, meinasi ihan mennä ohi tämä kirjoitus. No vastailen jotakin mitä juolahti mieleen..

      Kuulostat ihan normaalilta mieheltä, ei mitään vikaa kirjoituksesi perusteella.
      Onko sulla korkeat kriteerit kumppanin suhteen,eli rajaako se tietyn osan naisista pois?
      Onko koulutuksella merkitystä, eli rajaako se naisia pois?

      Raittiina oloa en pitäisi miinuksena, päinvastoin, mutta ehkä se pelottaa joitakuita(tuntevat olonsa ehkä pulsuiksi XD ). Itse käytän kohtuudella ja juon juodessani aina punkkua, en vahvempia viinaksia, jos toisella ei siihen ole vastaan panemista, en välitä toisen raittiudesta.
      Ennemmin raitis kuin liikakäyttö!

    • 30-v. sinkkumies

      Korkeat kriteerit? Enpä usko - kyllä mä itse olen aina ollut pakkien vastaanottavalla puolella :)

      Naiselta odotan hyväsydämisyyttä (muuten ei arvomaailmat meillä kohtaa), yhteensopivaa huumorintajua, kohtalaista älykkyyttä, savuttomuutta. Ulkonäön puolesta ei tarvitse olla mikään missi, että minun silmääni miellyttää. Samankaltainen elämäntilanne olisi syytä olla - työssä käyvä tai opiskelija, ei vielä lapsia hankkinut nainen. Koulutuksella ei ole merkitystä, eikä silmien tai hiusten värillä. Liiat tatuoinnit ja lävistykset vähentävät mielenkiintoani, luonnollisuus on plussaa.

      Viimeisin nainen, johon ihastuin, oli vaalea suomalainen eronnut nainen, jolla oli aivan upea hymy ja ihana ominaistuoksu hikisenäkin. Tapailtiin ehkä neljä kertaa, kunnes nainen päätti, että hakee jotain muuta (eli tyypillinen litania "mä en ehkä ookaan vielä valmis mihinkään, voidaanko olla kavereita...") Tätä en laske noihin lupaaviin alkuihin, koska tunsin tunteiden yksipuolisuuden heti alkuunsa.

      Toiseksi viimeisin ihastus oli tuo mainittu lomaromanssi, ulkomaalainen tummahiuksinen, ruskeasilmäinen sinkkutyttö, jonka kanssa ei varsinaisesti käyty treffeillä, vietettiin aikaa muuten vaan mm. uiden ja pelaten. Hänen luomensa vaikuttivat tähtikuvioilta ja pitkä arpi käsivarressa oli kuin kaunis tatuointi, jonka hively kuulemma kutitti hyvällä tavalla. Viimeiseksi muistoksi jäi jäähyväissuudelma huulille, ennen kuin tyttö nousi taksiin ja vei palan sydämestäni mennessään.

      Mitä yhteistä heillä oli? Teeskentelemättömyys, ihana hymy. Kumpikin piti itseään vähän poikamaisena, minä en.

    • Mä en ole tavallinen olen epäsosiaalinen ollut jostain tuosta 20:n iästä lähtien. Muuten varmaan olen tavallinen. Ei kenellekkään kelpaisi epäsosiaalinen mies? Joka merkkaa sitä että puhetta ei juuri tule, tuttujen seurassakin olen se hiljaisin mies.

      Eli siis ikisinkkuna jatketaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      189
      3638
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2892
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2732
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2209
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2017
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1657
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1615
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1568
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1419
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1321
    Aihe