Ulkomaalainen nainen = kova kilpailija???

Me

Mitä mieltä olette ulkomaalaisesta naisesta?

1. Miten suomalainen nainen suhdautuu ulkomaalaisin naisen ?
2. Miten suomalainen mies suhdautuu ulkomaalaisin naisen ?

Koetko ulkomaalaisen naisen kovana kilpailijana Suomen sinkku markkinala?

176

731

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies..

      En ole rasisti mutta muslimi/somali/mustalais naisiin en koske.
      Venäläisen naisen ottaisin ihan mielelläni.

      • Me

        Miksi niin vaikea myönta olevansa rasisti jos nimenmaan sitä olet???


      • 77766663333000

        Joo, kyllä venäläinen nainen varmasti hyvinkin kelpaa suomalaismiehille, ja niin se on aina kelvannut. Se on kyllä huomattava että venäläisiä on myös eskimoista keskiaasialaisiin ja nämä ovat sitten oma lukunsa. Mutta sanotaan tästä itämeren alueelta ja tietenkin karjalasta olevat ja myös yleensäkin n.s. eurooppalisiin kuuluvat venäläiset naiset kyllä kelpaavat.


      • mies..
        Me kirjoitti:

        Miksi niin vaikea myönta olevansa rasisti jos nimenmaan sitä olet???

        Minähän nimenomaan sanoin, että en ole rasisti.


      • Rasssismi
        Me kirjoitti:

        Miksi niin vaikea myönta olevansa rasisti jos nimenmaan sitä olet???

        "En ole rasisti mutta..." on taika sana jonka jälkeen voi ulkomaalaisista sanoa ihan mitä tahansa olematta rasisti.


      • kg9ö5f
        Rasssismi kirjoitti:

        "En ole rasisti mutta..." on taika sana jonka jälkeen voi ulkomaalaisista sanoa ihan mitä tahansa olematta rasisti.

        Aika yllättäviä hyökkäyksiä miestä kohtaan, joka sanoo, että hänelläkin on jonkinlainen naismakunsa. Mies on ilmeisesti heti rasisti jos häntä nyt ei vain sytytä muslimi- tai somalinainen.

        Ilmeisesti se on valtavan kova kolaus naisen itsetunnolle, että miehet eivät olekaan valmiita ottamaan ihan ketä tahansa naista, vain siksi että tämä on syntynyt naiseksi.


    • suominainen outo jut

      No ulkomaalaisen naisen on aika vaikea ymmärtää suominaista tai hänen käyttäytymistään ja ylipäätänsä meidän parisuhde/seksi-markkinakulttuuriamme.
      Suominaisessa on mm. sellainenkin ulkomaalaisille outo piirre piirre, että suominainen nimenomaan kiihottuu seksuaalisesti siitä jos hän nussii vaikkapa jonkun tatuoidun laitapuolen machomiehen kanssa ja samalla piehtaroi siinä ajatuksesssa että joku fiksumpi ja paremman näköinen suomalaismies jää tykkänään ilman naista.

      • 25

        Olet ilmisesti naisiin erikoistunut terapeutti tai jokin muu vastaava kuuntelija, jolle naiset avautuvat kiihottumisistaan ja muusta sen sellaisesta.


    • FF

      Ystäväpiirissäni on paljon ulkomaalaisia naisia, niin Ruotsista, Virosta, Venäjältä, Espanjasta, Brasiliasta, Kosovosta, Irakista, USA:sta kuin monesta muustakin maasta. Suhtaudun heihin ihan kuten muihinkin ystäviini ja tuttaviini.

    • 13+7

      Miten sitä nyt "suhdautuisi"? Riippuu naisesta itsestään. Työssäni tapaan eri puolilta maailmaa tulevia ihmisiä. Jotkut ovat hyvin miellyttäviä, harvat k...ipäitä, useimmat jotain siltä väliltä.

      Suomi-poikien suhtautuminen ulkomaisiin naisiin? Joillakin on vahvoja asenteita, jotka pohjautuvat kansallisuuksiin. Osa miehistä osaa suhtautua myös naisiin ihan luontevasti, yksilönä.

      En koe olevani mukana missään sinkkukisoissa tai markkinoilla. En ole lainkaan kilpailuhenkinen edes. Ehkäpä minulla ei ole miestä, koska en ole älynnyt kisata heistä.

    • ps

      Vaikea niputtaa ulkomaalaisia naisia yhdeksi ryhmäksi. :) Mulla on useita eri maalaisia naisia ystävänä ja samoin olen itse asunut ulkomaalaisena naisena useassa eri maissa. Suomen sinkkumarkkinoilla ulkomaalaisuus toki tuo tiettyä eksoottisuuslisää, joka voi olla positiivinen asia tai sitten rasite (ja välillä molempia yhtä aikaa).Itse Moskovassa asuessani matkalla Suomeen törmäsin välillä tödellä ällöttäviinkin suomalaismiehiin, jotka luulivat minua venäläiseksi naiseksi. Totesin, ettei elämä venäläisnaisena Suomessa olisi herkkua. :( Varsinkin venäläisiin ja aasialaisiin (filippiiniläisiin, thaimaalaisiin) liittyy varmasti mielikuvia suomalaisnaisia suuremmasta naisellisuudesta ja kotikeskeisyydestä, mutta myös huoruudesta ja ostovaimona olemisesta. Suomalaisissa miehissä löytyy varmaan niitä, joiden käsitys ulkomaalaisista naisista on yltiöpäisen ihaileva, suomalaisissa naisissa taas voi ilmetä mustasukkaisuutta, jonka vuoksi ulkomaalainen nainen voi jäädä syrjään suomalaisten naisten ystäväporukoista.

    • fdsfdsfdsfds

      Enpä varmaan seurustelemaan alkaisi (riippuu toki paljon mistä maasta on kotoisin, mutta en näiden tyypillisten maahanmuuttajien kanssa), mutta kyllähän nuo jotkut ulkomaalaiset naiset ovat aivan mahdottoman seksikkäitä ja eksoottisia. Silmä lepää todellakin.

    • Me

      Asia, mitä eniten hämmästyttä on se, että monet suomalaiset naiset kokee minut kilpailijana ja mustasukkaisuus (vatsinkin jos nainen on parisuhdessa) kädenkoskettava.
      Monesti olen ollut hämmästynyt, koska käytokselläni en antanut syytä semmoisen reaktion.
      Huomasin myös sen, että ulkomaalaisilla naisfrendillä mustasukkaisus kohtauksija ei ilmenyt, vaikka heidän poikaystävät ollut mukana.

    • Mulla ei ole mitään väliä sillä onko nainen mistä kotoisin, kunhan vaan toimeen tulee hyvin yhteen.
      Eli voisin hyvinkin olla ulkomaalaisen kanssa jos natsaa.

      • Me

        itmies

        Ilmeisesti olet ainut tämä palstan NORMAALI / SUVAITSEVAINEN MIES!

        Bravo!


    • 2+9

      kreikkalaisen miehen näkemys eri maiden naisista yhdeltä palstalta:

      Greek stereotypes about girls are like this
      1.Poland.O la-la,amazing girls,good girls to marry
      2.Czech Republic-girls godesses,top models,lots of boyfriends
      3.Slovakia-what a bunch of amazing beauties
      4.Germany-girls want too much spanking
      5.France-girls do not shave their armpits
      6.Spain-girls have big noses
      7.Sweden-Tall,blonde,perfect beauties,the problem being they can eat,read newspaper or watch TV while the man is sweating above them
      8.England-they get so drunk they can get shagged with everything which has two legs(or more sometimes)(this is the opinion of greek women who are jealous).The opinion of greek men-if they are not dirty,they can be good-small english they are called
      9.Russian-super gold diggers,you can lose your car,your track or your home spending for them.
      10.Romania-blood thirsty vampires,balkan sly girls who can buy and sell you one million times.Very tricky girls only for sharks
      11.Bulgaria-province,cows,sheep and some girls in between,girls smelling of milk
      12.Serbia-bam bam hotties,all the hot is here
      13.Finland-sex starved women who try to find a mediteranean man to live some passion.They also tend to pay instead of getting paid
      14.Irish-catholics
      15.Albania-no way.First you ask if a girl has a brother and you then move.Because otherwise the brother appears with a kalashnikov
      16.Italy-Lolobridgita,girls with stockings
      17.Hungary-porn capital.Cicciolina flavours of perversions
      18.Greece-hairy women
      19.Holland-the cows of Europe

      These are some stereotypes about european females.

    • violet.

      Suhtaudun tai pyrin suhtautumaan ihmisiin ihonväriin ja kansalaisuuteen katsomatta yksilöinä.

      Sitten muutamia yleistäviä huomioita. Suurin osa tuntemistani Suomessa asuvista ulkomaalaisista naisista on ollut venäläisiä, virolaisia, viron-venäläisiä ja thaimaalaisia. Heissä on ollut monia yhteisiä hyviä piirteitä kuten auttavaisuus, empaattisuus, vieraanvaraisuus ja huumorintaju. Enkä ole rasisti hihhih, mutta edelleen yleistäen ovat usein myös kaksinaamaisia ja häikäilemättömiä rahanhimoisia saalistajia, joilla on mieletön tarve kilpailla sekä keskenään että suomalaisten kanssa kaikesta (ulkonäkö, raha, omaisuus, asema, miesten huomio). Osa tuosta on sikäli ymmärrettävää, sillä tietyissä asioissa maahanmuuttajalla ei ole samoja mahdollisuuksia kuin syntyperäisellä suomalaisella tai he joutuvat tekemään enemmän työtä tavoitteen saavuttamiseksi (esim. eteneminen tietyillä aloilla työelämässä). Kilpavarustelu omaisuudella taas on lähinnä naurettavaa. Ja kun suomalaisia väitetään aina kateellisiksi, niin kyllä tuo nähdäkseni nimenomaan on myös venäläisten naisten erityisominaisuus.

      • Me

        //Enkä ole rasisti hihhih, mutta edelleen yleistäen ovat usein myös kaksinaamaisia ja häikäilemättömiä rahanhimoisia saalistajia, joilla on mieletön tarve kilpailla sekä keskenään että suomalaisten kanssa kaikesta (ulkonäkö, raha, omaisuus, asema, miesten huomio).//

        He-he!!
        Jos tämä ei oo kilpaileva persoonan mustamalausyritys niin mitä se on??? Hih!;)))

        Ja tyttu "enkä ole rasisti" - mantra/taikasana taas tili esile!
        Voi naiset!!!


      • violet.
        Me kirjoitti:

        //Enkä ole rasisti hihhih, mutta edelleen yleistäen ovat usein myös kaksinaamaisia ja häikäilemättömiä rahanhimoisia saalistajia, joilla on mieletön tarve kilpailla sekä keskenään että suomalaisten kanssa kaikesta (ulkonäkö, raha, omaisuus, asema, miesten huomio).//

        He-he!!
        Jos tämä ei oo kilpaileva persoonan mustamalausyritys niin mitä se on??? Hih!;)))

        Ja tyttu "enkä ole rasisti" - mantra/taikasana taas tili esile!
        Voi naiset!!!

        Diplomaattisesti muotoiltu totuus asiasta.

        Sitä paitsi ei liikuta enää samoissa piireissä joten ei tarvitse tai voi kilpailla.


    • oooooooooooooooooooo

      1. Miten suomalainen nainen suhdautuu ulkomaalaisin naisen ?

      - Olen suomalainen nainen ja suhtaudun ulkomaalaisiin aivan samoin, mitä suomalaisiinkin ystäviini. Eli riippuu henkilökemioista, että tuleeko meistä ystäviä vaiko ei. Minulla on ulkomaalaisia ystäviä, sekä miehiä että naisia ja eri maista.

      2. Miten suomalainen mies suhdautuu ulkomaalaisin naisen ?

      - Usein ihaillen, ulkomaalainen kiehtoo lähes aina ja se säälittää kun köyhimmistä maista, naiset lähtevät paremman elämän toivossa kamalan miehen mukaan (alkoholistin, väkivaltaisen etc..).

      Koetko ulkomaalaisen naisen kovana kilpailijana Suomen sinkku markkinala?

      - En koe ulkomaalaisia naisia kilpailiakseni, heillä on yhtäläinen oikeus tutustua suomalaisiin miehiin, mitä meillä suomalaisilla naisillakin. Mielestäni on vaan mukavaa, kun suomalainen katu on saanut väriä toisista kulttuureista :) ilo silmälle, koska usein ulkomaalaiset ovat kauniimpia ihmisiä mitä suomalaiset.

    • mustamuna import co.

      Kyllä he kokevat.

      Esim. maahanmuutto suomeen tapahtuu miesvoittoisesti. Olisi hauska nähdä jos pakolaiset olisivat nuoria naisia, olisivatko naiset enää niin suvaitsevaisia.

      • FF

        Kiintiöpakolaisina otetaan nimenomaan naisia ja perheitä.

        Turvapaikanhakijoihin suhtautumiseni ei riipu sukupuolesta. Mielestäni hakuprosessia tulisi nopeuttaa ja kielteisen päätöksen saaneet poistaa maasta paljon nykyistä aikaisemmin. Ja jos henkilö on tullut turvapaikanhakijana niin hänelle ei tule myöntää oleskelulupaa millään muulla perusteella (avioliitto, lapsi suomalaisen kanssa).

        Näkisin pelkästään positiivisena sen, jos naiset nimenomaan pääsisivät pois kriisialueilta. Valitettavasti emme voi vaikuttaa siihen, ketkä lähtevät turvapaikanhakijoiksi ja käytännössä ne ovat miehiä ja ankkurilapsia.


      • FF

        Jatka kaikin mokomin mutta älä heijasta omia himojasi muihin.


    • Me

      Taita olla niin, että suomalaiset miehet ovat yleisesti ottaen huomattavasti rasistisempa kuin suomalaiset naiset... hmm... mielenkiintoista.

      • sillitrooli

        Syy on hyvin yksinkertainen: suurin osa suomalaisista naisista on ainakin kerran elämässään päässyt eksoottisen munan makuun. Suomalaisille miehille kokemus ulkomaalaisista taas on useammin se, että tyttöystävä lähti eksoottisen munan matkaan, kuin se, että joku ulkomaalainen nainen olisi suomalaisesta miehestä kiinnostunut.


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        Syy on hyvin yksinkertainen: suurin osa suomalaisista naisista on ainakin kerran elämässään päässyt eksoottisen munan makuun. Suomalaisille miehille kokemus ulkomaalaisista taas on useammin se, että tyttöystävä lähti eksoottisen munan matkaan, kuin se, että joku ulkomaalainen nainen olisi suomalaisesta miehestä kiinnostunut.

        Kanattako otta esimerkin suomalaisesta naisesta, hih!:)))))

        Eikö tullut koska mielen---> MIKSIKÖHÄN HE TEE NIIN???

        Mitä estää suomalaisia miehiä kokeilla jotain uuta???
        Oletteko te niin kalkistuneita kaavoihin, että ei osatte matkusta ja kokeilla jotain mielenkiintoista/uuta???


      • sillitrooli
        Me kirjoitti:

        Kanattako otta esimerkin suomalaisesta naisesta, hih!:)))))

        Eikö tullut koska mielen---> MIKSIKÖHÄN HE TEE NIIN???

        Mitä estää suomalaisia miehiä kokeilla jotain uuta???
        Oletteko te niin kalkistuneita kaavoihin, että ei osatte matkusta ja kokeilla jotain mielenkiintoista/uuta???

        Ei se ole pelkästään matkustamisesta ja uuden kokeilemisesta kiinni. Suomessa on niin paljon enemmän miehiä pakolaisina, siirtotyöläisinä, vaihto-oppilaina, tavallisina maahanmuuttajina, että se on vain puhdasta matematiikkaa. Huomattavasti useampi suomalainen nainen on harrastanut eksoottista munaa kuin mitä suomalaiset miehet ovat olleet missään tekemisissä ulkomaalaisten naisten kanssa.


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        Ei se ole pelkästään matkustamisesta ja uuden kokeilemisesta kiinni. Suomessa on niin paljon enemmän miehiä pakolaisina, siirtotyöläisinä, vaihto-oppilaina, tavallisina maahanmuuttajina, että se on vain puhdasta matematiikkaa. Huomattavasti useampi suomalainen nainen on harrastanut eksoottista munaa kuin mitä suomalaiset miehet ovat olleet missään tekemisissä ulkomaalaisten naisten kanssa.

        Kuin itse totesit, miehet tule tänne,niin mitä estä suomalaisia miehiä matkusta ulkomaale???

        Ei mitä! Olette vaan laiskoja peräkamarinpoikia!


      • sillitrooli
        Me kirjoitti:

        Kuin itse totesit, miehet tule tänne,niin mitä estä suomalaisia miehiä matkusta ulkomaale???

        Ei mitä! Olette vaan laiskoja peräkamarinpoikia!

        Jos minä muuttaisin naista etsimään johonkin, niin ensinnäkin se täytyisi olla EU:n sisällä, muuten tulisi niin paljon paperisotaa. Sitten jos mietitään, kun olen kuitenkin tuntenut ja tavannut ulkomaalaisia naisia Suomessa ja ulkomailla, että minkämaalaisista naisista pitäisin. EU:n sisältä nousee heti muutama maa mieleen: Kreikka, Espanja ja Portugali. Sattumoisin niitä maita yhdistää tällä hetkellä muutama muukin asia kuin se, että minusta siellä on kivoja naisia. Oletko ehkä seurannut uutisia noihin maihin liittyen? Ymmärrätkö, miksi en ole ihan just pakkaamassa matkalaukkuja ja muuttamassa?


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        Jos minä muuttaisin naista etsimään johonkin, niin ensinnäkin se täytyisi olla EU:n sisällä, muuten tulisi niin paljon paperisotaa. Sitten jos mietitään, kun olen kuitenkin tuntenut ja tavannut ulkomaalaisia naisia Suomessa ja ulkomailla, että minkämaalaisista naisista pitäisin. EU:n sisältä nousee heti muutama maa mieleen: Kreikka, Espanja ja Portugali. Sattumoisin niitä maita yhdistää tällä hetkellä muutama muukin asia kuin se, että minusta siellä on kivoja naisia. Oletko ehkä seurannut uutisia noihin maihin liittyen? Ymmärrätkö, miksi en ole ihan just pakkaamassa matkalaukkuja ja muuttamassa?

        Kuule on olemassa Italia , Ranska, Monaco, Saksa, Belgia jne!
        Euroopassa vaikka kuinka paljon maita!


      • sillitrooli
        Me kirjoitti:

        Kuule on olemassa Italia , Ranska, Monaco, Saksa, Belgia jne!
        Euroopassa vaikka kuinka paljon maita!

        En ole mitenkään erityisen spesiaali mies. Muuttaminen ulkomaille olisi saatanallisen riskialtista puuhaa, voi olla että en saisi töitä ollenkaan ja joutuisin tulemaan maitojunalla takaisin kotiin. Puhumattakaan, että löytäisin naisen.
        Jos riskit ovat noin kovat, niin miksi menisin vaikka johonkin Saksaan, jonka naisia en ole tähän asti pitänyt paljoakaan suomalaisia naisia viehättävämpinä?


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        En ole mitenkään erityisen spesiaali mies. Muuttaminen ulkomaille olisi saatanallisen riskialtista puuhaa, voi olla että en saisi töitä ollenkaan ja joutuisin tulemaan maitojunalla takaisin kotiin. Puhumattakaan, että löytäisin naisen.
        Jos riskit ovat noin kovat, niin miksi menisin vaikka johonkin Saksaan, jonka naisia en ole tähän asti pitänyt paljoakaan suomalaisia naisia viehättävämpinä?

        Kuule, minäkin otanut kovat riskit ja taas otamassa vielä isomat riskit muutamalla Japanin.

        Kun huomat, olen vielä elossa!Hih!:))))


      • sillitrooli
        Me kirjoitti:

        Kuule, minäkin otanut kovat riskit ja taas otamassa vielä isomat riskit muutamalla Japanin.

        Kun huomat, olen vielä elossa!Hih!:))))

        Läntisessä maailmassa naisilla on helpompaa kuin miehillä.


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        Läntisessä maailmassa naisilla on helpompaa kuin miehillä.

        SE riipu perusluontesta ja luone ei oo sukupuoliriipuvainen asia... niin.


      • sillitrooli
        Me kirjoitti:

        SE riipu perusluontesta ja luone ei oo sukupuoliriipuvainen asia... niin.

        Läntisessä maailmassa naisille ei ole juurikaan vaatimuksia, mutta naisille on paljon oikeuksia. Se tarkoittaa sitä, että kun nainen lähtee läntisestä maailmasta ulkomaille, niin kukaan ei odota mitään. Nainen voi mennä naimisiin paikallisen köyhän miehen kanssa ja elää köyhää elämää; nainen voi löytää hyväpalkkaisen paikallisen miehen ja alkaa edustusrouvaksi; toisaalta nainen voi tavoitella ulkomailla myös uranaisen elämää ja keskittyä omaan uraansa, ja katsoa jos joku mies siinä samalla tulee vastaan. Nainen voi myös tulla maitojunalla kotiin, jos ei viihtynytkään. Kukaan ei odota naiselta mitään, mutta naisella on valtava määrä oikeuksia. Länsimaissa homma menee näin, ja Suomi on siitä vielä ääriesimerkki.

        Miehen elämä on erilaista. Miehelle ei ole vaihtoehtoja, jos ulkomaille lähdetään työtä/ naista/ onnea etsimään. Sieltä on tultava kädet täynnä takaisin, jos edes takaisin tulee.


      • ps
        Me kirjoitti:

        Kuule, minäkin otanut kovat riskit ja taas otamassa vielä isomat riskit muutamalla Japanin.

        Kun huomat, olen vielä elossa!Hih!:))))

        Siili taas höpöttää ja Me kirjoittaa asiaa. :)

        Ulkomaille muutto vaatii ennenkaikkea pokkaa ja kykyä ottaa riskejä. Tai itseasiassa, ei se paljon vaadi edes niitäkään. Minä olen aika ujo ihminen ja silti olen uskaltanut lähteä useammankin kerran.

        Kun muutin Moskovaan, jouduin lainaamaan matkarahatkin sisareltani. Palatessa oli sitten vähän enemän rahaa tilillä. :)


      • sillitrooli
        ps kirjoitti:

        Siili taas höpöttää ja Me kirjoittaa asiaa. :)

        Ulkomaille muutto vaatii ennenkaikkea pokkaa ja kykyä ottaa riskejä. Tai itseasiassa, ei se paljon vaadi edes niitäkään. Minä olen aika ujo ihminen ja silti olen uskaltanut lähteä useammankin kerran.

        Kun muutin Moskovaan, jouduin lainaamaan matkarahatkin sisareltani. Palatessa oli sitten vähän enemän rahaa tilillä. :)

        Olen asunut ulkomailla yhden päälle puolen vuoden pätkän. Tiedän, että ulkomaille muutto sinänsä ei ole mikään paha juttu.

        Paha juttu on pikemminkin se, minkä kerroin tuossa viimeisessä viestissäni. Sinä naisena voit tehdä mitä tahansa. Oikeastaan en arvosta ulkomaille muuttavia naisia juuri ollenkaan, koska se ei ole saavutus eikä mikään naiselta. Nainen saa aina suojelijoita miehistä mihin sitten meneekään, ja työkin saattaa löytyä, jossei muuten niin vähän rakoa raottamalla sopivalle miehelle. Nainen voi myös tulla takaisin, eikä kukaan kysy, että mitä jäi käteen. Koittakaa nyt ymmärtää, että elämä miehelle on erilaista. Miestä ei päästetä niin helpolla erilaisista tempauksista, joita te naiset harrastatte ihan vaan siks kun oli niin ihqua.


      • ps
        sillitrooli kirjoitti:

        Olen asunut ulkomailla yhden päälle puolen vuoden pätkän. Tiedän, että ulkomaille muutto sinänsä ei ole mikään paha juttu.

        Paha juttu on pikemminkin se, minkä kerroin tuossa viimeisessä viestissäni. Sinä naisena voit tehdä mitä tahansa. Oikeastaan en arvosta ulkomaille muuttavia naisia juuri ollenkaan, koska se ei ole saavutus eikä mikään naiselta. Nainen saa aina suojelijoita miehistä mihin sitten meneekään, ja työkin saattaa löytyä, jossei muuten niin vähän rakoa raottamalla sopivalle miehelle. Nainen voi myös tulla takaisin, eikä kukaan kysy, että mitä jäi käteen. Koittakaa nyt ymmärtää, että elämä miehelle on erilaista. Miestä ei päästetä niin helpolla erilaisista tempauksista, joita te naiset harrastatte ihan vaan siks kun oli niin ihqua.

        Suojelijoita? Kuules siili, mulla mm. oli Moskovassa vuokraisäntä, joka olisi mieluusti ottanut osan vuokrasta luonnossa ja kun ei sitä saanut, nosti vuokraani (määräaikainen vuokrasopimus oli juuri loppumassa) kaksinkertaiseksi kahden päivän varoitusajalla.

        Siinä tilanteessa paras tuki ja turva olivat kyllä naispuoliset ystävät, eivät mitkään miespuoliset suojelijat. Naisten tuki ja ystävyys kun katsos olivat vastikkeettomia...


      • sillitrooli
        ps kirjoitti:

        Suojelijoita? Kuules siili, mulla mm. oli Moskovassa vuokraisäntä, joka olisi mieluusti ottanut osan vuokrasta luonnossa ja kun ei sitä saanut, nosti vuokraani (määräaikainen vuokrasopimus oli juuri loppumassa) kaksinkertaiseksi kahden päivän varoitusajalla.

        Siinä tilanteessa paras tuki ja turva olivat kyllä naispuoliset ystävät, eivät mitkään miespuoliset suojelijat. Naisten tuki ja ystävyys kun katsos olivat vastikkeettomia...

        Eli toisin sanoen, jos asiat olisivat menneet yhtäkkiä totaalisesti metsään, niin olisit voinut vähän raottaa vuokraisännälle, ja pian sinulla olisi ollut ihminen, joka olisi auttanut vaikeuksissa. Samaan aikaan Moskovassa asunut, vastaavassa tilanteessa ollut expat-mies olisi vaikeuksien seurauksena heitetty kämpästä pihalle, mafiaäijät olisivat vieneet henkilökohtaisen omaisuuden (mm. passin) pantiksi veloista, ja mies nukkuisi kadulla, kunnes kohtaisi loppunsa uusnatsien teräskärkibootseihin.


      • ps
        sillitrooli kirjoitti:

        Eli toisin sanoen, jos asiat olisivat menneet yhtäkkiä totaalisesti metsään, niin olisit voinut vähän raottaa vuokraisännälle, ja pian sinulla olisi ollut ihminen, joka olisi auttanut vaikeuksissa. Samaan aikaan Moskovassa asunut, vastaavassa tilanteessa ollut expat-mies olisi vaikeuksien seurauksena heitetty kämpästä pihalle, mafiaäijät olisivat vieneet henkilökohtaisen omaisuuden (mm. passin) pantiksi veloista, ja mies nukkuisi kadulla, kunnes kohtaisi loppunsa uusnatsien teräskärkibootseihin.

        No just. En viitsi sanoa enää mitään, oot siili niin pihalla tästä elämästä. :(

        Hyvää päivänjatkoa.


      • sillitrooli
        ps kirjoitti:

        No just. En viitsi sanoa enää mitään, oot siili niin pihalla tästä elämästä. :(

        Hyvää päivänjatkoa.

        Itse veit keskustelunaiheen pois siitä, että naisilta ei vaadita mitään. Itse vaihdoit keskustelunaihetta siitä, mikä on se tärkein kysymys. Miksi vastaisin sinulle tosissani, jos et halua miettiä sitä kysymystä, mikä on se tärkein ja aidosti yhteiskunnallisin, kulttuurisin ongelmakohta asiassa?


      • 645645645
        sillitrooli kirjoitti:

        Itse veit keskustelunaiheen pois siitä, että naisilta ei vaadita mitään. Itse vaihdoit keskustelunaihetta siitä, mikä on se tärkein kysymys. Miksi vastaisin sinulle tosissani, jos et halua miettiä sitä kysymystä, mikä on se tärkein ja aidosti yhteiskunnallisin, kulttuurisin ongelmakohta asiassa?

        Siili on IDIOOTTI.


      • violet.
        sillitrooli kirjoitti:

        Läntisessä maailmassa naisille ei ole juurikaan vaatimuksia, mutta naisille on paljon oikeuksia. Se tarkoittaa sitä, että kun nainen lähtee läntisestä maailmasta ulkomaille, niin kukaan ei odota mitään. Nainen voi mennä naimisiin paikallisen köyhän miehen kanssa ja elää köyhää elämää; nainen voi löytää hyväpalkkaisen paikallisen miehen ja alkaa edustusrouvaksi; toisaalta nainen voi tavoitella ulkomailla myös uranaisen elämää ja keskittyä omaan uraansa, ja katsoa jos joku mies siinä samalla tulee vastaan. Nainen voi myös tulla maitojunalla kotiin, jos ei viihtynytkään. Kukaan ei odota naiselta mitään, mutta naisella on valtava määrä oikeuksia. Länsimaissa homma menee näin, ja Suomi on siitä vielä ääriesimerkki.

        Miehen elämä on erilaista. Miehelle ei ole vaihtoehtoja, jos ulkomaille lähdetään työtä/ naista/ onnea etsimään. Sieltä on tultava kädet täynnä takaisin, jos edes takaisin tulee.

        Mitä vittua selität??!? Vai ei ole länsimaisille naisille mitään vaatimuksia tai odotuksia ulkomailla? (Vai tarkoitatko kenties kolmannessa maailmassa??) Keneltä? Ja kuka vastaavasti vaatii mieheltä? Yhteiskuntako rankaisee, jos mies ei tule "kädet täynnä" takaisin?

        Olet sekaisin. Ja väärässä.


      • violet.
        sillitrooli kirjoitti:

        Olen asunut ulkomailla yhden päälle puolen vuoden pätkän. Tiedän, että ulkomaille muutto sinänsä ei ole mikään paha juttu.

        Paha juttu on pikemminkin se, minkä kerroin tuossa viimeisessä viestissäni. Sinä naisena voit tehdä mitä tahansa. Oikeastaan en arvosta ulkomaille muuttavia naisia juuri ollenkaan, koska se ei ole saavutus eikä mikään naiselta. Nainen saa aina suojelijoita miehistä mihin sitten meneekään, ja työkin saattaa löytyä, jossei muuten niin vähän rakoa raottamalla sopivalle miehelle. Nainen voi myös tulla takaisin, eikä kukaan kysy, että mitä jäi käteen. Koittakaa nyt ymmärtää, että elämä miehelle on erilaista. Miestä ei päästetä niin helpolla erilaisista tempauksista, joita te naiset harrastatte ihan vaan siks kun oli niin ihqua.

        Meinaatko että kun suomityttö lähtee ulkomaille isin maksamaan yliopistoon, kenelläkään ei ole mitään odotuksia asian suhteen? Vastaavasti miespuolisella jälkeläisellä ei ole takaisin tulemista ilman tutkintoa?

        Ainiin, olethan asunut ulkomailla PUOLI VUOTTA joten tiedät kaiken. :D


      • sillitrooli
        violet. kirjoitti:

        Meinaatko että kun suomityttö lähtee ulkomaille isin maksamaan yliopistoon, kenelläkään ei ole mitään odotuksia asian suhteen? Vastaavasti miespuolisella jälkeläisellä ei ole takaisin tulemista ilman tutkintoa?

        Ainiin, olethan asunut ulkomailla PUOLI VUOTTA joten tiedät kaiken. :D

        Ainoa mitä tarkoitin sillä puoli vuotta asumisellani, on se, että tajuan ettei ulkomaille lähteminen ole mikään mahdoton asia. Ilmeisesti kalikka kalahti sinuunkin, kun noin älähdit.

        Ja niinhän se menee, ettei naiselta mitään vaadita, kun nainen lähtee ulkomaille. Sitä vaan mennään ulkomaille ja koto-Suomessa kerrotaan ihanista karvaranteista siellä ulkomailla ja siinä se. Suomalaiselta naiselta aivan erityisesti ei vaadita yhtään mitään.


      • violet.
        sillitrooli kirjoitti:

        Ainoa mitä tarkoitin sillä puoli vuotta asumisellani, on se, että tajuan ettei ulkomaille lähteminen ole mikään mahdoton asia. Ilmeisesti kalikka kalahti sinuunkin, kun noin älähdit.

        Ja niinhän se menee, ettei naiselta mitään vaadita, kun nainen lähtee ulkomaille. Sitä vaan mennään ulkomaille ja koto-Suomessa kerrotaan ihanista karvaranteista siellä ulkomailla ja siinä se. Suomalaiselta naiselta aivan erityisesti ei vaadita yhtään mitään.

        Elämme 2000-luvun toista vuosikymmentä. Luuletko, että joku pitää ulkomaille lähtemistä mahdottomana asiana? Itse asiassa se ei ole ollut sitä yleisessä mielipiteessä ainakaan kymmeniin vuosiin. Ja suomalaiselta mieheltäkö sitten "aivan erityisesti" vaaditaan asioita? Edelleen, ketkä vaativat?

        Mutta niinhän se menee, että ulkomailla on ihanaa tummaa karvamunaa aina saatavilla. Kyllä ne adonikset suomiolmit voittaa.


      • sillitrooli
        violet. kirjoitti:

        Elämme 2000-luvun toista vuosikymmentä. Luuletko, että joku pitää ulkomaille lähtemistä mahdottomana asiana? Itse asiassa se ei ole ollut sitä yleisessä mielipiteessä ainakaan kymmeniin vuosiin. Ja suomalaiselta mieheltäkö sitten "aivan erityisesti" vaaditaan asioita? Edelleen, ketkä vaativat?

        Mutta niinhän se menee, että ulkomailla on ihanaa tummaa karvamunaa aina saatavilla. Kyllä ne adonikset suomiolmit voittaa.

        Ei suomalaiselta mieheltä, vaan miehiltä ympäri maailmaa. Ei mies voi lähteä toiseen maahan, elää hetken paskaduunilla ja tulla takaisin, kun tuli koti-ikävä. Sen sijaan tunnen useita naisia, jotka ovat tehneet jotain kyseenalaista näissä ulkomaankeikoissa. Hyödytöntä paskaduunia ja karvaranteita on käyty läpi, tai oltu suhteilla saadussa lentoemännän duunissa ja elvistelty ympäriinsä kuin olisi isompi saavutus (vaikka oli oikeasti niin ikävää että maitojunalla takaisin), tai kuten yksi nainen, meni Tanskaan, iski hyvätuloisen äijän kahden ekan viikon aikana ja sen jälkeen äijä onkin hoitanut naisen elämässä kaiken (suomalainen loisnainen). Tai kuten yksi, joka meni britteihin taidekouluun, kun ei Suomessa päässyt. Vaihtoi kolmea taidekoulua briteissä ja nussi brittiladien kanssa, ja sitten takaisin Suomeen.Todellakin tiedän ja olen nähnyt ihan tarpeeksi näitä juttuja.


      • sillitrooli
        sillitrooli kirjoitti:

        Ei suomalaiselta mieheltä, vaan miehiltä ympäri maailmaa. Ei mies voi lähteä toiseen maahan, elää hetken paskaduunilla ja tulla takaisin, kun tuli koti-ikävä. Sen sijaan tunnen useita naisia, jotka ovat tehneet jotain kyseenalaista näissä ulkomaankeikoissa. Hyödytöntä paskaduunia ja karvaranteita on käyty läpi, tai oltu suhteilla saadussa lentoemännän duunissa ja elvistelty ympäriinsä kuin olisi isompi saavutus (vaikka oli oikeasti niin ikävää että maitojunalla takaisin), tai kuten yksi nainen, meni Tanskaan, iski hyvätuloisen äijän kahden ekan viikon aikana ja sen jälkeen äijä onkin hoitanut naisen elämässä kaiken (suomalainen loisnainen). Tai kuten yksi, joka meni britteihin taidekouluun, kun ei Suomessa päässyt. Vaihtoi kolmea taidekoulua briteissä ja nussi brittiladien kanssa, ja sitten takaisin Suomeen.Todellakin tiedän ja olen nähnyt ihan tarpeeksi näitä juttuja.

        Niin ja nythän ei edes vielä ollenkaan käsitelty niitä tapauksia, jossa joku espoolainen suomenruotsi-wannabe ämmä hankkii sukulaisten suhteilla jonkun työpaikan suomalaisen firman Pariisin tai Tukholman toimistosta ja sitten ollaan niin kosmopoliittia niin kosmopoliittia. Vittu sen sanon että suomalaisten naisten hommat on nähty.


      • violet.
        sillitrooli kirjoitti:

        Ei suomalaiselta mieheltä, vaan miehiltä ympäri maailmaa. Ei mies voi lähteä toiseen maahan, elää hetken paskaduunilla ja tulla takaisin, kun tuli koti-ikävä. Sen sijaan tunnen useita naisia, jotka ovat tehneet jotain kyseenalaista näissä ulkomaankeikoissa. Hyödytöntä paskaduunia ja karvaranteita on käyty läpi, tai oltu suhteilla saadussa lentoemännän duunissa ja elvistelty ympäriinsä kuin olisi isompi saavutus (vaikka oli oikeasti niin ikävää että maitojunalla takaisin), tai kuten yksi nainen, meni Tanskaan, iski hyvätuloisen äijän kahden ekan viikon aikana ja sen jälkeen äijä onkin hoitanut naisen elämässä kaiken (suomalainen loisnainen). Tai kuten yksi, joka meni britteihin taidekouluun, kun ei Suomessa päässyt. Vaihtoi kolmea taidekoulua briteissä ja nussi brittiladien kanssa, ja sitten takaisin Suomeen.Todellakin tiedän ja olen nähnyt ihan tarpeeksi näitä juttuja.

        Jankkaat aiheen vierestä etkä vastaa kysymykseen. Kuka vaatii suomalaiselta mieheltä asioita? Ja mitä tapahtuu jos suomalainen mies tulee maitojunalla takaisin kotiin?


      • sillitrooli
        violet. kirjoitti:

        Jankkaat aiheen vierestä etkä vastaa kysymykseen. Kuka vaatii suomalaiselta mieheltä asioita? Ja mitä tapahtuu jos suomalainen mies tulee maitojunalla takaisin kotiin?

        Ihmiset langettavat häpeän miehen päälle.

        Ennen kuin vastaat, mieti miksi Mika Myllylälle kävi kuten kävi. Ja mieti, miksi yhdellekään dopingista kärähtäneelle naiselle ei ole käynyt lähellekään kuten Myllylälle.


      • sillitrooli
        violet. kirjoitti:

        Mitä vittua selität??!? Vai ei ole länsimaisille naisille mitään vaatimuksia tai odotuksia ulkomailla? (Vai tarkoitatko kenties kolmannessa maailmassa??) Keneltä? Ja kuka vastaavasti vaatii mieheltä? Yhteiskuntako rankaisee, jos mies ei tule "kädet täynnä" takaisin?

        Olet sekaisin. Ja väärässä.

        Länsimainen yhteiskunta, perhe ja ystävät eivät aseta länsimaiselle naiselle mitään vaatimuksia. Naisilla on vain oikeuksia länsimaissa. Naisen perinteinen rooli on purettu, nainen saa toimia naisen roolissa, miehen roolissa, tai vaikka avaruusolion roolissa jos perinteiset kaksi sukupuolta eivät riitä. Naisille ei ole enää rooliodotuksia Suomen kaltaisissa maissa.

        Sen sijaan miehille on rooliodotuksia edelleen, ja paljon onkin.


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        Ihmiset langettavat häpeän miehen päälle.

        Ennen kuin vastaat, mieti miksi Mika Myllylälle kävi kuten kävi. Ja mieti, miksi yhdellekään dopingista kärähtäneelle naiselle ei ole käynyt lähellekään kuten Myllylälle.

        Koska Mylyllä on juoppo?


      • violet.
        sillitrooli kirjoitti:

        Ihmiset langettavat häpeän miehen päälle.

        Ennen kuin vastaat, mieti miksi Mika Myllylälle kävi kuten kävi. Ja mieti, miksi yhdellekään dopingista kärähtäneelle naiselle ei ole käynyt lähellekään kuten Myllylälle.

        Aina yhtä looginen aasinsilta Myllylään. Niin, miksi juopolle käy joskus huonosti? Ja miksi vain 1/4 (tai 1/8 jos lääkärit ja valmentajat lasketaan mukaan) näistä miehistä ei saanut elämäänsä otetta itse aiheutetun skandaalin jälkeen? Mikäli näille 1/2 tai 2/2 naiselle olisi käynyt samoin, olisi tämä lopputulos ollut naisille todennäköisempää, mutta tuskin täällä silloin itkisit että maailma on naiselle pahempi paikka. Tai edes myöntäisit sitä.


      • violet.
        sillitrooli kirjoitti:

        Länsimainen yhteiskunta, perhe ja ystävät eivät aseta länsimaiselle naiselle mitään vaatimuksia. Naisilla on vain oikeuksia länsimaissa. Naisen perinteinen rooli on purettu, nainen saa toimia naisen roolissa, miehen roolissa, tai vaikka avaruusolion roolissa jos perinteiset kaksi sukupuolta eivät riitä. Naisille ei ole enää rooliodotuksia Suomen kaltaisissa maissa.

        Sen sijaan miehille on rooliodotuksia edelleen, ja paljon onkin.

        Minkälaisia rooliodotuksia länsimaisille miehille on? Mitä seuraa, jos niitä ei täytä?


      • komppausta kokemukse
        sillitrooli kirjoitti:

        Olen asunut ulkomailla yhden päälle puolen vuoden pätkän. Tiedän, että ulkomaille muutto sinänsä ei ole mikään paha juttu.

        Paha juttu on pikemminkin se, minkä kerroin tuossa viimeisessä viestissäni. Sinä naisena voit tehdä mitä tahansa. Oikeastaan en arvosta ulkomaille muuttavia naisia juuri ollenkaan, koska se ei ole saavutus eikä mikään naiselta. Nainen saa aina suojelijoita miehistä mihin sitten meneekään, ja työkin saattaa löytyä, jossei muuten niin vähän rakoa raottamalla sopivalle miehelle. Nainen voi myös tulla takaisin, eikä kukaan kysy, että mitä jäi käteen. Koittakaa nyt ymmärtää, että elämä miehelle on erilaista. Miestä ei päästetä niin helpolla erilaisista tempauksista, joita te naiset harrastatte ihan vaan siks kun oli niin ihqua.

        Uskon että Silli puhuu tässä sikäli kokemuksesta, että miehellä ovat usein jeesaajat ulkomailla vähissä, kun kakka iskee tuulettimeen. Sen sijaan naiset saavat sympatiatukea sekä miehiltä että naisilta.


    • Riippuu vähän kulttuurista, josta nainen tulee. En halua avioitua kenenkään suvun kanssa, enkä saada isoäitiä ja muita sukulaisia luokseni asumaan luoksemme ja sitä rataa... Tämä näistä yleisemmistä kulttuurieroista... Onhan sitä muitakin asioista kuin tuo.

      Kovin on ihmeellinen summaus tämä... sanaan ulkomaalainen. Olen joistain niistä eri mieltä kuin joistain.

    • Me

      No, en nähnyt yhtäkä ulkomaalaista kenen vanhemmat tai sukulaiset asuisi puoliksi suomalaisessa perhessä.
      Mistä semmosen idean kaivaisit???

      Ai, niin!!! Olethan hölmö tapaus, hih!:))))))))

      • Et ole kuullut tämän "perheen" käsittävän kolme sukupolvea suurimmassa osassa maailmaa?

        Joo minä olen hölmö tässä...


      • sillitrooli
        hahmotelma kirjoitti:

        Et ole kuullut tämän "perheen" käsittävän kolme sukupolvea suurimmassa osassa maailmaa?

        Joo minä olen hölmö tässä...

        Ei sitä "laajennettua perhettä" tarvitse kotiin ottaa asumaan. Niille vaan kuuluu vipata tai ihan suoraan lahjoittaa rahaa, jos niillä on tarvetta, ja sinulla on selkeästi enemmän rahaa kuin niillä.


      • sillitrooli kirjoitti:

        Ei sitä "laajennettua perhettä" tarvitse kotiin ottaa asumaan. Niille vaan kuuluu vipata tai ihan suoraan lahjoittaa rahaa, jos niillä on tarvetta, ja sinulla on selkeästi enemmän rahaa kuin niillä.

        No joo on se kai parempi maksaa niiden asuminen/eläminen, kuin elää yhdessä niiden kanssa. Tosin myös tämä vaihtoehto on ei kiitos.


      • Me
        hahmotelma kirjoitti:

        Et ole kuullut tämän "perheen" käsittävän kolme sukupolvea suurimmassa osassa maailmaa?

        Joo minä olen hölmö tässä...

        Voi sua! "Teoretikko" Hih:)))))))

        Jos nainen tulee asuman suomen niin tuskin koko perhe muuta perän!


      • Me
        sillitrooli kirjoitti:

        Ei sitä "laajennettua perhettä" tarvitse kotiin ottaa asumaan. Niille vaan kuuluu vipata tai ihan suoraan lahjoittaa rahaa, jos niillä on tarvetta, ja sinulla on selkeästi enemmän rahaa kuin niillä.

        Eikä kuulu tehdä mitä!

        Mikä ihme teorioita te kehittelette ihan omasta tyhmästä päästä???


      • Me kirjoitti:

        Voi sua! "Teoretikko" Hih:)))))))

        Jos nainen tulee asuman suomen niin tuskin koko perhe muuta perän!

        Niin sitten raha menee siihen suuntaan mahdollisesti kuten silli huomautti. Ja ei ole ihan tavatonta, että perhettä tulee perässä.


      • Me kirjoitti:

        Voi sua! "Teoretikko" Hih:)))))))

        Jos nainen tulee asuman suomen niin tuskin koko perhe muuta perän!

        Sä nyt et vaan taida tietää aiheestä yhtään mitään.


      • sillitrooli
        Me kirjoitti:

        Eikä kuulu tehdä mitä!

        Mikä ihme teorioita te kehittelette ihan omasta tyhmästä päästä???

        Kyllä kuuluu. Jos nainen on jostain muualta kuin Länsi-Euroopasta, USA:sta tai Japanista, eli mistä tahansa vähänkään köyhemmästä maasta, niin on aika luultavaa, että mies joutuu jossain vaiheessa rahoittamaan naisen sukulaisten elämää. Ei se minua haittaisi, jos itse olisin siinä tilanteessa, ja avustussummat pysyisivät kohtuullisina. En kuitenkaan halua, että tällaisia seikkoja jätetään pimentoon. Niinhän se vaan nyt menee tässä maailmassa...


      • Me
        hahmotelma kirjoitti:

        Sä nyt et vaan taida tietää aiheestä yhtään mitään.

        Kyllä minä tiedän aiheesta enemmän kuin sinä!

        Sinähän nyt toistat juoruja mitä naapurin täti tai sun päiväkotin akkat sanonut!


      • Me kirjoitti:

        Kyllä minä tiedän aiheesta enemmän kuin sinä!

        Sinähän nyt toistat juoruja mitä naapurin täti tai sun päiväkotin akkat sanonut!

        Ei kun näin asia on. Maailmassa on erilaisia kulttureita. Tiedän, tämä tulee sinulle yllätyksenä ja uutisena, kannattaa ehkä tehdä muistiinpanoja, kun isot pojat puhuu.


      • Me
        hahmotelma kirjoitti:

        Ei kun näin asia on. Maailmassa on erilaisia kulttureita. Tiedän, tämä tulee sinulle yllätyksenä ja uutisena, kannattaa ehkä tehdä muistiinpanoja, kun isot pojat puhuu.

        Todista!

        Seurustelitko ITSE ulkomaalaisen naisen kanssa?

        Minä nyt vastan sun puolesta, hih!:)))

        - En seurustelut, mutta nähnyt ulkomaalaisia TV:sta, ihan omin silmin!

        Hi-hi-hi-hi-hihihihi:)))))))))))))))


      • Me kirjoitti:

        Todista!

        Seurustelitko ITSE ulkomaalaisen naisen kanssa?

        Minä nyt vastan sun puolesta, hih!:)))

        - En seurustelut, mutta nähnyt ulkomaalaisia TV:sta, ihan omin silmin!

        Hi-hi-hi-hi-hihihihi:)))))))))))))))

        Ok. Olet oikeassa. Ei ulkomaalaisilla ole omia kulttuureja.


      • Me
        hahmotelma kirjoitti:

        Ok. Olet oikeassa. Ei ulkomaalaisilla ole omia kulttuureja.

        Kultsi!
        Sinun ongelmasi on se, että elät outoen ennakoluuloen vankina,


      • Me kirjoitti:

        Kultsi!
        Sinun ongelmasi on se, että elät outoen ennakoluuloen vankina,

        Olet oikeassa, maailma on sun.


      • Me
        hahmotelma kirjoitti:

        Olet oikeassa, maailma on sun.

        Ei kuka estä sinut valoittaman sen, paitsi itse.


    • 7657567576

      Ulkomaalaisuudella sinänsä ei ole mitään merkitystä. Kunkin ulkomaalaisen oma luonne ratkaisee suhtautumisen.

    • mettis..

      Monet vanhoista naispuolisista ystävistäni ovat geeniperimältään osaksi muualta kuin Suomesta -mikä on melko harvinaista ikäluokassani. Suomessa kasvaneita, mutta osaksi aasialaisia, tunisialaisia jne.
      En ymmärrä miksi pitäisi olla mustis. Olen nähnyt myös paljon asenteellisuutta, jota ovat elämänsä varrella kohdanneet.

      • Me

        No, se että monella paikallisilla asenttelinen suhtautuminen ulkomaalaisen ymmärsin oikein hyvin lukemalla tämä palstan... ikävä juttu...


      • mettis..
        Me kirjoitti:

        No, se että monella paikallisilla asenttelinen suhtautuminen ulkomaalaisen ymmärsin oikein hyvin lukemalla tämä palstan... ikävä juttu...

        Suomalaiset ovat aina olleet eristäytyneitä, ja erilaisia.

        Suomalaisten geenit ovat Italian Alppien ohella maailman eristäytyneimmät. Siis omaleimaisimmat. Tarkoittaen tietysti, että meillä ei kovin paljoa ulkomaailmasta tulleita ole ollut. Siitä seuraa rasitteensa, kansantaudit, sekä etunsa, mm. ainutlaatuinen vastustuskyky espanjantautiin ja sikainfluenssaan.
        Ensimmäinen suurin ihmisryhmä ulkomaisia ihmisiä, joita tänne on saapunut, olivat "venepakolaiset" ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Venepakolainen ), joita Suomeen tuli muistaakseni 80-luvun alussa. Heitä ihmeteltiin silloin paljon.
        Siis pakolaisia. Muunlaisista ulkomaalaisista -satunnaista tanssinopettajaihmettä lukuunottamatta- suomalaisilla on perinteisesti hyvin vähän kokemusta.

        Eräs maailmaa kiertänyt tanskalainen minulle kerran kertoi, että suomalaiset taitavat olla Atlantiksen kadonnut kansa.
        Ehkäpä ;)

        Meissä on siis hyvät puolemme, jätän ne nyt kertomatta, sekä rasitteemme, niinkuin kaikissa.
        Bare with us.


      • Me
        mettis.. kirjoitti:

        Suomalaiset ovat aina olleet eristäytyneitä, ja erilaisia.

        Suomalaisten geenit ovat Italian Alppien ohella maailman eristäytyneimmät. Siis omaleimaisimmat. Tarkoittaen tietysti, että meillä ei kovin paljoa ulkomaailmasta tulleita ole ollut. Siitä seuraa rasitteensa, kansantaudit, sekä etunsa, mm. ainutlaatuinen vastustuskyky espanjantautiin ja sikainfluenssaan.
        Ensimmäinen suurin ihmisryhmä ulkomaisia ihmisiä, joita tänne on saapunut, olivat "venepakolaiset" ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Venepakolainen ), joita Suomeen tuli muistaakseni 80-luvun alussa. Heitä ihmeteltiin silloin paljon.
        Siis pakolaisia. Muunlaisista ulkomaalaisista -satunnaista tanssinopettajaihmettä lukuunottamatta- suomalaisilla on perinteisesti hyvin vähän kokemusta.

        Eräs maailmaa kiertänyt tanskalainen minulle kerran kertoi, että suomalaiset taitavat olla Atlantiksen kadonnut kansa.
        Ehkäpä ;)

        Meissä on siis hyvät puolemme, jätän ne nyt kertomatta, sekä rasitteemme, niinkuin kaikissa.
        Bare with us.

        //Meissä on siis hyvät puolemme,//

        Mitä???

        Olisi kyllä hyvä tiedä, ennen kuin muutan Japanin.
        Koska SE puoli jäi hämärän peitton alle... vaikka asun suomessa 4v, niin rehellisesti sanotuna, en tiedä....

        Ja viime kevän tapahtumat känsi minun näköktlmä suomalaisesta selkeästi negatiiviselle puolelle....


    • jackaroo

      1. En tiedä miten suomalainen nainen suhtautuu ulkomaisiin naisiin, sillä en ole nainen, enkä tunne kovinkaan montaa naista jotka olisivat oman mielipiteensä asiasta minulle ilmaisseet.

      2. Itse suhtautun suomalaisena miehenä ulkomaalaisiin naisiin melko neutraalisti. Nykypäivänä ulkomaalaisiin naisiin on helppo saada kontaktia (minullekin on tullut kymmeniä sähköpostiviestejä :D) ja mukaan mahtuu varmasti monenlaisia naisia.

      Se miten suhtaudun ulkomaalaiseen naiseen riippuu kyllä täysin siitä naisesta itsestään. Opiskeluaikoina tuli juteltua usein kiinalaisten, venäläisten ja espanjalaisten naisten kanssa, ja monenlaista naista mahtui tuohon joukkoon. Osa olisi varmasti melko kovia kilpailijoita Suomen sinkkumarkkinoilla, osa taas ei.

      Kyllä minulle varmaan ulkomaalainenkin nainen parisuhteeseen kelpaisi, mutta enemmän minä kuitenkin näen siinä ongelmia kuin mahdollisuuksia, joten keskityn varmaan suomalaisiin naisiin ainakin seuraavat 10 vuotta. Mutta jos ei siinäkään ajassa mitään mainittavaa tulosta synny, niin kai se minäkin sitten suuntaan katseeni Suomen rajojen ulkopuolelle.

      • Me

        //mutta enemmän minä kuitenkin näen siinä ongelmia kuin mahdollisuuksia,//

        Mikä ongelmia???


      • jackaroo
        Me kirjoitti:

        //mutta enemmän minä kuitenkin näen siinä ongelmia kuin mahdollisuuksia,//

        Mikä ongelmia???

        No ne mahdolliset ongelmat riippuu tietenkin hyvin paljon siitä naisesta itsestään. Kulttuurieroa voi olla hyvinkin paljon, kielitaidon kanssa voi olla paljonkin ongelmia ja etäisyys kotimaahan voi myös muodostua tiiviit perhesuhteet omaavan naisen kanssa hyvinkin suureksi ongelmaksi, jos sitä pitää useita kertoja vuodessa matkustaa toiselle puolelle maapalloa.

        Toki voihan sitä olla niinkin ettei ulkomaalaisen kumppanin kanssa välttämättä tule mitään noita ongelmia, joten kyllä jokaisen sinkun kannattaa pitää mieli avoinna myös ulkomaalaisten ehdokkaiden suhteen.

        Itse ainakin myös kommunikoisin suhteessa mieluiten suomenkielellä, sillä en ainakaan omasta mielestäni osaa ilmaista itseäni vieraalla kielellä yhtä hyvin kuin suomeksi.


      • sillitrooli
        jackaroo kirjoitti:

        No ne mahdolliset ongelmat riippuu tietenkin hyvin paljon siitä naisesta itsestään. Kulttuurieroa voi olla hyvinkin paljon, kielitaidon kanssa voi olla paljonkin ongelmia ja etäisyys kotimaahan voi myös muodostua tiiviit perhesuhteet omaavan naisen kanssa hyvinkin suureksi ongelmaksi, jos sitä pitää useita kertoja vuodessa matkustaa toiselle puolelle maapalloa.

        Toki voihan sitä olla niinkin ettei ulkomaalaisen kumppanin kanssa välttämättä tule mitään noita ongelmia, joten kyllä jokaisen sinkun kannattaa pitää mieli avoinna myös ulkomaalaisten ehdokkaiden suhteen.

        Itse ainakin myös kommunikoisin suhteessa mieluiten suomenkielellä, sillä en ainakaan omasta mielestäni osaa ilmaista itseäni vieraalla kielellä yhtä hyvin kuin suomeksi.

        Seksillä voi ratkaista ymmärrysongelmia tiettyyn rajaan asti.


      • Me
        jackaroo kirjoitti:

        No ne mahdolliset ongelmat riippuu tietenkin hyvin paljon siitä naisesta itsestään. Kulttuurieroa voi olla hyvinkin paljon, kielitaidon kanssa voi olla paljonkin ongelmia ja etäisyys kotimaahan voi myös muodostua tiiviit perhesuhteet omaavan naisen kanssa hyvinkin suureksi ongelmaksi, jos sitä pitää useita kertoja vuodessa matkustaa toiselle puolelle maapalloa.

        Toki voihan sitä olla niinkin ettei ulkomaalaisen kumppanin kanssa välttämättä tule mitään noita ongelmia, joten kyllä jokaisen sinkun kannattaa pitää mieli avoinna myös ulkomaalaisten ehdokkaiden suhteen.

        Itse ainakin myös kommunikoisin suhteessa mieluiten suomenkielellä, sillä en ainakaan omasta mielestäni osaa ilmaista itseäni vieraalla kielellä yhtä hyvin kuin suomeksi.

        //Itse ainakin myös kommunikoisin suhteessa mieluiten suomenkielellä, sillä en ainakaan omasta mielestäni osaa ilmaista itseäni vieraalla kielellä yhtä hyvin kuin suomeksi.//

        No, se on tuttu asia minulekin:)
        Mutta, katsomata sitä yritän tässä sinnitela teidän kanssa, hih!;)))


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        //Itse ainakin myös kommunikoisin suhteessa mieluiten suomenkielellä, sillä en ainakaan omasta mielestäni osaa ilmaista itseäni vieraalla kielellä yhtä hyvin kuin suomeksi.//

        No, se on tuttu asia minulekin:)
        Mutta, katsomata sitä yritän tässä sinnitela teidän kanssa, hih!;)))

        Suomen kieli on paras kieli! Se on niin joustava, että me ymmärrämme hyvin kirjoituksiasi, vaikka ne eivät ole oikein kirjoitettu.

        Siitä ehkä oppii pitämään vasta sitten, kun sitä osaa hyvin ja ymmärtää kaikki samaa tarkoittavat sanat.

        Miksi haluat pois Suomesta?


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Suomen kieli on paras kieli! Se on niin joustava, että me ymmärrämme hyvin kirjoituksiasi, vaikka ne eivät ole oikein kirjoitettu.

        Siitä ehkä oppii pitämään vasta sitten, kun sitä osaa hyvin ja ymmärtää kaikki samaa tarkoittavat sanat.

        Miksi haluat pois Suomesta?

        Olen tutustumismatkalla.
        Suomi on tutkitu ja korkea aika siirtyy etenpäin.

        Aasia kiehtoo enemmän kuin euroopa.
        Heillä on huomattavasti enemmän anettava kuin euroopalaisella;))

        Aasialaisella kiehko kaikki!!!
        Äly, sielu ja keho (varsinkin komeat aasialaiset miehet, NAM!!!)


    • m.a.numminen

      Ulkomaalaiset naiset on usein kauniimpia ja kurvikkaampia, kuin suomalaiset. Ottaisin kyllä sellaisen heti, jos osaisin kieliä.

    • Naisten ystävä

      Ulkomaalaiset naiset tuntuvat olevan paljon sanavalmiimpia ja mukavampia kuin suomalaiset. Suomalaiset ovat kyllä musta kauniimpia. Ulkkisnaisten kanssa tulee helpommin juttuun.

      Naisten suhtautumisesta en osaa sanoa.

    • Me

      Itse ajattelen, että ulkomaalaiset ylipäätänsä ovat huomattavasti empaatisempiä kuin suomalaiset ja vähemmän itsekämpä porukka... kai se johtuu siitä kun yksin ulkomaalla asut, niin oppi enemmän elämästä ja sitä kautta kykenet ymärtämän toista ihmistä aivan eri tasolla.

      • kantasuomalainen

        Perinteisesti suomalaisuuteen on kuulunut rehellisyys ja luottamus siihen, että sovitut asiat hoidetaan niin kuin on puhuttu. Kättä päälle-sopimus on pitänyt yhtä varmasti kuin paperille kirjattu sopimus. Polkupyörän on voinut perisuomalaisissa kylissä jättää kaupan eteen, eikä kenenkään mieleen ole tullut, että se pöllittäisiin siitä heti kun silmä välttää. Nämä ovat niitä vanhanaikaisen suomalaisuuden hyviä puolia, ymmärrän jos ne ovat sinulle tuntemattomia jos asut moikulttuurisuuden pilaamassa helsingissä.


      • Me
        kantasuomalainen kirjoitti:

        Perinteisesti suomalaisuuteen on kuulunut rehellisyys ja luottamus siihen, että sovitut asiat hoidetaan niin kuin on puhuttu. Kättä päälle-sopimus on pitänyt yhtä varmasti kuin paperille kirjattu sopimus. Polkupyörän on voinut perisuomalaisissa kylissä jättää kaupan eteen, eikä kenenkään mieleen ole tullut, että se pöllittäisiin siitä heti kun silmä välttää. Nämä ovat niitä vanhanaikaisen suomalaisuuden hyviä puolia, ymmärrän jos ne ovat sinulle tuntemattomia jos asut moikulttuurisuuden pilaamassa helsingissä.

        En tiedä suomalaisten rehellisyydesta mitään, kun kohtan valehteliviä suomalaisia aika usein. Tämä palstai hyvää esimerkki:

        1. Älyn haamun ikä vaihtele melkein joka päivää, välillä : 25-28, hih!;)))
        2. Hahmotelma väitti antaneen minulle pakit, vaikka ei koska semmosta ei tapahtunutkan (yksinkertaisesti en ehdottanut hänelle mitään, että saisin pakit, hih!;)))))
        ja niin edellen.

        No, kuulostako rehelliselta toimintalla???

        Vielä yksi asia tapahtuu juuri minulle!
        Kerran unohdin käsilaukun bussipysäkilla Oulussa, pysäkki oli isoen marketien vastapäätä ja poliisilaitoksen vieressä! Laukussa oli passi, lompakko ja muu pikku tavara.
        Arva! Löytykö laukku, kun palasin etsimän noin 30min jälkeen ???
        EI !!!
        Käynyt kysymän sekä marketien että poliisilaitoksen löytötavara osastosta.
        Lauku katosi forever!

        Toki joudun hakeman uuden passin, kaikki kortit jne.

        Jep! Siinä sitten oli suomalaisten rehellisyys!

        Vielä, mun polkupyörä pöllity Helsingissa, ihan pihalta! No, ei se mitään, ei ollut niin kallis... niin... tässä karu faktat silmien edessä... ehkä olette pohimilta rehellisiä?.... kenties?


    • sdsdb

      Itse en ottaisi tummaihoista naista vaimokseni, ihan moraalisesta velvollisuudentunnosta omaa "rotuani" kohtaan. Koska tummaihoisen ja vaaleaihoisen lapsista todennäköisesti tulee tummaihoisia. Olisi suuri sääli, jos vaalea ihoiset lopulta häviäisivät tältä planeetalta. Mielestäni se ei ole rasismia, koska minulla ei ole mitään tummaihoisia vastaan.

      • Kirjoittaja

        Terve ihminen kyllä yleensä tuntee vetoa vastakkaisen sukupuolen ihmiseen, jolla on erilainen geeniperimä. Suomalaiset ovat monilla alueilla liian sukusiittoisia ja siksi minunkin esi-isissäni on ulkomailta muuttaneita. Tällaiset muukalaiset olivat kovassa huudossa aikoinaan lisääntymismielessä, kun välimatkat kylien välillä olivat pitkät.

        En oikein suosittelisi serkkujen naimista, joka näyttää olevan melkein enemmän sääntö kuin poikkeus joissakin suvuissa. Itselleni ajatus on vastenmielinen. Äärimmillään tämä johtaa muinaisen Egyptin faaraoiden kaltaiseen heikentyneeseen perimään ja syntyperäiseen sairaalloisuuteen.

        Kaikki maailman ihmiset ovat geneettisesti erittäin lähellä toisiaan, joka viittaa siihen, että ihmiskunta on ollut sukupuuton partaalla, mutta selviytynyt. Apuna on saattanut olla risteytyminen Neandertalinihmisen kanssa. Mielenkiintoista onkin, että afrikkalaisilta ei ole löydetty merkkejä tästä risteytymästä, mutta aasialaisilta ja eurooppalaisilta on. Siinä mielessä afrikkalaiset ovat lähempänä puhdasta Homo Sapiensia.

        Siitä huolimatta en huolisi romania puolisokseni ja tuskin afrikkalaista tai arabiakaan. Joku taso pitää säilyttää. Tässä on joku kummallinen ero suomalaisten miesten ja naisten välillä, sillä naisille nuo kyllä yleensä kelpaavat.


    • Me

      Vaaleaihoiset ei todelakin häviä meidän planeetalta, voi sinua, hih:))))))))))))))))

      • Kirjoittaja

        Se on totta. Minun esiäitiäni on kuvattu aikalaisten toimesta mustaihoiseksi, mutta minusta siitä ei näy enää merkkiäkään. Minulla on hyvin vaalea iho. Eipä siihen tarvita muuta kuin pari punatukkaista esi-isää, niin iho on taas vaalea.


      • sdsdb

        Miten niin ei? Ei tietenkään ihan heti, mutta pidemmällä aikavälillä katsottuna kyllä. Ellei sitten aleta valitsemaan geenejä koeputkimenetelmillä.


      • Kirjoittaja
        sdsdb kirjoitti:

        Miten niin ei? Ei tietenkään ihan heti, mutta pidemmällä aikavälillä katsottuna kyllä. Ellei sitten aleta valitsemaan geenejä koeputkimenetelmillä.

        Totuus on kuitenkin se, että alkujaan tumma iho on vaalentunut itsestään aikojen saatossa. Tumma pigmentti estää saamasta vähäisestä auringonvalosta riittävästi D-vitamiinia. Siksi ihmisen iho vaalenee sitä enemmän, mitä pohjoisemmaksi tullaan.

        Niukalla ravinnolla elävät vaaleaihoiset pärjäsivät aikoinaan paremmin pohjoisessa. Tummaihoiset eskimot saavat tarvitsemansa D-vitamiinin ravinnosta, eli kaloista ja hylkeistä.

        Ihmisen ihon pigmenttiä ohjaama geenimutaatio on äärimmäisen vähäinen, mutta se on selvästi näkyvä ja periytyvä. Rasismille ihonvärin perusteella ei ole biologista perustetta.


      • sdsdb
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Totuus on kuitenkin se, että alkujaan tumma iho on vaalentunut itsestään aikojen saatossa. Tumma pigmentti estää saamasta vähäisestä auringonvalosta riittävästi D-vitamiinia. Siksi ihmisen iho vaalenee sitä enemmän, mitä pohjoisemmaksi tullaan.

        Niukalla ravinnolla elävät vaaleaihoiset pärjäsivät aikoinaan paremmin pohjoisessa. Tummaihoiset eskimot saavat tarvitsemansa D-vitamiinin ravinnosta, eli kaloista ja hylkeistä.

        Ihmisen ihon pigmenttiä ohjaama geenimutaatio on äärimmäisen vähäinen, mutta se on selvästi näkyvä ja periytyvä. Rasismille ihonvärin perusteella ei ole biologista perustetta.

        Niin, rotuja syntyi kun ihmisjoukot elivät eristyksissä toisistaan. Samalla tavalla rodut häviävät kun ei enää eletä eristyksissä toisistaan. Tyhmempikin sen tajuaa. Valkoisesta ihosta tulee globalisaation myötä koko ajan harvinaisempi. Ei se ole rasismia. Se on vain totuus, jos ei tosiaan aleta valitsemaan geenejä itse koeputkimenetelmin.


      • Kirjoittaja
        sdsdb kirjoitti:

        Niin, rotuja syntyi kun ihmisjoukot elivät eristyksissä toisistaan. Samalla tavalla rodut häviävät kun ei enää eletä eristyksissä toisistaan. Tyhmempikin sen tajuaa. Valkoisesta ihosta tulee globalisaation myötä koko ajan harvinaisempi. Ei se ole rasismia. Se on vain totuus, jos ei tosiaan aleta valitsemaan geenejä itse koeputkimenetelmin.

        Nuo "ihmisrodut" ovat vain ulkonäön samankaltaisuuteen viittaava termi. Se on vanhentunutta ajattelua eikä sille ole biologista perustetta. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, ihmislajin geneettinen vaihtelu on äärimmäisen pientä, verrattuna esimerkiksi gorillan perimään ( vaikka se on äärimmäisen uhanalainen laji).

        Vielä 1960-luvulla suomalaisetkin luokiteltiin asuinpaikkansa mukaan eri rotuihin. Itäsuomalaiset edustavat itäbalttilaista rotua ja länsisuomalaiset pohjoista rotua. Lisäksi tietysti saamelaiset. Nämä nyt voivat nykypäivänä sekoittua iloisesti keskenään ja ovat sekoittuneetkin.


      • sdsdb
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Nuo "ihmisrodut" ovat vain ulkonäön samankaltaisuuteen viittaava termi. Se on vanhentunutta ajattelua eikä sille ole biologista perustetta. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, ihmislajin geneettinen vaihtelu on äärimmäisen pientä, verrattuna esimerkiksi gorillan perimään ( vaikka se on äärimmäisen uhanalainen laji).

        Vielä 1960-luvulla suomalaisetkin luokiteltiin asuinpaikkansa mukaan eri rotuihin. Itäsuomalaiset edustavat itäbalttilaista rotua ja länsisuomalaiset pohjoista rotua. Lisäksi tietysti saamelaiset. Nämä nyt voivat nykypäivänä sekoittua iloisesti keskenään ja ovat sekoittuneetkin.

        Niin, siksi alunperin käytinkin rotu sanaa lainausmerkeissä. Mutta kun ei ulkonäön samankaltaisuuteen ole oikein muutakaan termiä olemassa, en jaksanut joka kerta käyttää lainausmerkkejä. Ehkä olisi pitänyt ettei herkkänahkaiset pillastu.
        No joka tapauksessa pointtini tuli jo selväksi edellisessä viestissä, eikä siihen ole mitään lisättävää.


      • Kirjoittaja
        sdsdb kirjoitti:

        Niin, siksi alunperin käytinkin rotu sanaa lainausmerkeissä. Mutta kun ei ulkonäön samankaltaisuuteen ole oikein muutakaan termiä olemassa, en jaksanut joka kerta käyttää lainausmerkkejä. Ehkä olisi pitänyt ettei herkkänahkaiset pillastu.
        No joka tapauksessa pointtini tuli jo selväksi edellisessä viestissä, eikä siihen ole mitään lisättävää.

        Joidenkin tutkijoiden mukaan blondit häviävät vähitellen maailmasta, eikä siihen mene kuin 200-300 vuotta.

        Lainaan HS-artikkelia:

        "Tutkijoiden mukaan viimeinen aito blondi syntyy Suomessa, jossa on maailman suurin blonditiheys.

        Vaaleahiuksiset kuolevat sukupuuttoon, koska blondigeeniä kantavia ihmisiä on yksinkertaisesti liian vähän, tutkijat selittävät.

        Blondigeeni on resessiivinen eli väistyvä. Jotta perheeseen syntyisi vaaleahiuksinen lapsi, molemmilla isovanhemmilla täytyy olla kyseinen geeni."

        Näin se nyt vain menee. Mielestäni ominaisuuden pitäisi antaa kadota jos on kadotakseen, eikä pitää sitä yllä keinotekoisesti.

        Itse vaalea iho tulee säilymään ties kuinka kauan.


      • sdsdb
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Joidenkin tutkijoiden mukaan blondit häviävät vähitellen maailmasta, eikä siihen mene kuin 200-300 vuotta.

        Lainaan HS-artikkelia:

        "Tutkijoiden mukaan viimeinen aito blondi syntyy Suomessa, jossa on maailman suurin blonditiheys.

        Vaaleahiuksiset kuolevat sukupuuttoon, koska blondigeeniä kantavia ihmisiä on yksinkertaisesti liian vähän, tutkijat selittävät.

        Blondigeeni on resessiivinen eli väistyvä. Jotta perheeseen syntyisi vaaleahiuksinen lapsi, molemmilla isovanhemmilla täytyy olla kyseinen geeni."

        Näin se nyt vain menee. Mielestäni ominaisuuden pitäisi antaa kadota jos on kadotakseen, eikä pitää sitä yllä keinotekoisesti.

        Itse vaalea iho tulee säilymään ties kuinka kauan.

        "Näin se nyt vain menee. Mielestäni ominaisuuden pitäisi antaa kadota jos on kadotakseen, eikä pitää sitä yllä keinotekoisesti."

        Sitten olemme eri mieltä. Minusta maailma on paljon rikkaampi paikka kun täällä on paljon erinäköisiä ihmisiä. On tylsää jos tulevaisuudessa kaikki ovat saman näköisiä. Tietysti voi ajatella että aina voi kuitenkin värjätä tukkansa blondiksi. Ehkä tulevaisuudessa ihmiset vaihtavat myös ihonväriään samalla tavalla kuin nyt vaihdetaan hiustenväriä. Mutta ei se ihan sama asia ole kuitenkaan.


    • Me

      Ei heti eikä myöhemmissa vaihessa!

      Syy, tulevaisuudessa ihmiset tule valitseman tuleva lasten ominaisuudet itse!
      Tarpellinen teknikka jo olemassa, vaan odottelan että ihmiskunta "kypsä" ajatuksen;))
      Minä kyllä mielellän tekisin sen valintan jo meidän aikakaudella, se antaisi mahdollisuuden vältä atm/n persoonien syntymästä.

      • sdsdb

        Niin, tuohan oli omakin näkemykseni. Mutta niin kauan kuin tuon tekniikan käyttöönotto ei ole varmaa, niin toimin sen mukaan että asiat jatkuvat entiseen malliinsa.


      • Kirjoittaja

        Noita ATM-tyyppejä ei juuri muualla näe kuin tällä palstalla. He luokittelevat itse itsensä. Lopettaisivat ruikuttamisen! Sen verran pitää jokaisella ihmisellä olla itsetuntoa, että tajuaa olevansa ainutlaatuinen ja arvostaa itseään.

        Vaikka tyyppi olisi kuinka "YTM", niin aina niillä on jokin negatiivinen ominaisuus, joka ei sovi tuohon luokitukseen. Ihminen kokonaisuudessaan on muutakin kuin raha ja omaisuutensa.


      • Me
        sdsdb kirjoitti:

        Niin, tuohan oli omakin näkemykseni. Mutta niin kauan kuin tuon tekniikan käyttöönotto ei ole varmaa, niin toimin sen mukaan että asiat jatkuvat entiseen malliinsa.

        Kyllä en halua olla tän näköinen valkoinen:

        http://www.bothbrainsandbeauty.com/wp-content/uploads/2010/02/226-1111954595-ugly_man.jpg

        http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/rh/hd/di/ugly_man.jpg

        http://www.clunkline.com/images/Tzmtl/ugly345.gif

        Tämä olisi parempi valinta:

        http://blog.eogn.com/.a/6a00d8341c767353ef0134882a3b5b970c-800wi


    • Me

      Teknikka otetan käytön jo seuravaa 100v sisällä, koska kalkistunet/vanhalliset sukupolvet lähte nauttiman paremmasta maailmasta:)

      Olen sitä mieltä että sellaisen valinnan mahdollisuus nostaisi meidät seuravalle tasolle aika nopeasti.
      Ihmisiä olisi vähemmän, mutta "laatu" parempi.
      Sosiaalipummeja, mielenterveysongelmalisijä, sisurumia jne, olisi vältetty syntymästä. Sitä kautta ihmisten turha kärsimys myös vältetty.

      • Kirjoittaja

        Geeneistä tuskin näkee suoraan sosiaalipummin tai susiruman. Ongelmana on myös älykkyys, sillä luonnonvalinnasta johtuen yleensä rumat ovat älykkäämpiä ja kauniit tyhmiä.

        En välttämättä haluaisi nähdä ensimmäisten "jalostuskokeiden" tuloksia :D

        Luonto on kuitenkin vielä pitkään viisaampi kuin ihminen.


      • Kirjoittaja

      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Geeneistä tuskin näkee suoraan sosiaalipummin tai susiruman. Ongelmana on myös älykkyys, sillä luonnonvalinnasta johtuen yleensä rumat ovat älykkäämpiä ja kauniit tyhmiä.

        En välttämättä haluaisi nähdä ensimmäisten "jalostuskokeiden" tuloksia :D

        Luonto on kuitenkin vielä pitkään viisaampi kuin ihminen.

        Ruumuus ei varmasti taaka älykkyden!

        Katso vaikkapa huippuyliopistoiden opiskeliat, harva heistä ruma!
        Päinvastoin! Monet heistä todella hyvä näköisiä nörtteja! ;))

        Harvard university students:

        http://www.amitbhawani.com/Images/E/Economics-Degree.jpg

        http://img.ehowcdn.com/article-page-main/ehow/images/a08/9c/b1/minority-grants-women-harvard-university-800x800.jpg

        http://news.harvard.edu/gazette/2004/02.05/photos/10-loan1-450.jpg

        http://cache.boston.com/resize/bonzai-fba/Globe_Photo/2008/10/17/1224294232_0644/539w.jpg

        http://www.college-admission-essay.com/medstudents.jpg


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        Ruumuus ei varmasti taaka älykkyden!

        Katso vaikkapa huippuyliopistoiden opiskeliat, harva heistä ruma!
        Päinvastoin! Monet heistä todella hyvä näköisiä nörtteja! ;))

        Harvard university students:

        http://www.amitbhawani.com/Images/E/Economics-Degree.jpg

        http://img.ehowcdn.com/article-page-main/ehow/images/a08/9c/b1/minority-grants-women-harvard-university-800x800.jpg

        http://news.harvard.edu/gazette/2004/02.05/photos/10-loan1-450.jpg

        http://cache.boston.com/resize/bonzai-fba/Globe_Photo/2008/10/17/1224294232_0644/539w.jpg

        http://www.college-admission-essay.com/medstudents.jpg

        Nuo ovat pelkästään sisään päässeitä opiskelijoita. Ei niistä näy älykkyys mitenkään.

        Ei tietenkään ole niin, että ruma on automaattisesti älykäs. Hänellä täytyy olla kuitenkin muita ominaisuuksia saadakseen omaa tasoaan "kauniimpi" puoliso. Vastaavasti hän voi tyytyä omaan "tasoonsa" ja saada fiksuja jälkeläisiä, jotka eivät ole kauniita.

        "Kauniit" ovat taas ulkonäkökeskeisiä ja heille usein riittää pelkkä ulkonäkö. Se näkyy väistämättä jälkeläisissä esimerkiksi erilaisina luonnehäiriöinä.


      • Kirjoittaja

      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Nuo ovat pelkästään sisään päässeitä opiskelijoita. Ei niistä näy älykkyys mitenkään.

        Ei tietenkään ole niin, että ruma on automaattisesti älykäs. Hänellä täytyy olla kuitenkin muita ominaisuuksia saadakseen omaa tasoaan "kauniimpi" puoliso. Vastaavasti hän voi tyytyä omaan "tasoonsa" ja saada fiksuja jälkeläisiä, jotka eivät ole kauniita.

        "Kauniit" ovat taas ulkonäkökeskeisiä ja heille usein riittää pelkkä ulkonäkö. Se näkyy väistämättä jälkeläisissä esimerkiksi erilaisina luonnehäiriöinä.

        Tuskin!

        Olen kaunis, omaan todella hyvän koulutuksen ja minun lapsesta ei varmasti kasva "bimbo".
        Ihan varmasti koulutta itsensä ja tulee oleman hyvänäköinen myös!
        Koska valitsen puolisoksi älykkän ja hyvänäköisen japanilaisen miehen, hih!;))))


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Ei ole vaikea keksiä, mistä sai päähänsä antaa käyttöjärjestelmän nimeksi "Windows" ;)

        Helppoa!

        Ikkuna maailman! Palava haluu kurkista maailman ikkunasta, hih;))


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        Tuskin!

        Olen kaunis, omaan todella hyvän koulutuksen ja minun lapsesta ei varmasti kasva "bimbo".
        Ihan varmasti koulutta itsensä ja tulee oleman hyvänäköinen myös!
        Koska valitsen puolisoksi älykkän ja hyvänäköisen japanilaisen miehen, hih!;))))

        Japanilaisella miehellä on pienempi penis.


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Japanilaisella miehellä on pienempi penis.

        Tuskin pienempi kuin suomalaisella.


      • Kirjoittaja

      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        Tuskin!

        Olen kaunis, omaan todella hyvän koulutuksen ja minun lapsesta ei varmasti kasva "bimbo".
        Ihan varmasti koulutta itsensä ja tulee oleman hyvänäköinen myös!
        Koska valitsen puolisoksi älykkän ja hyvänäköisen japanilaisen miehen, hih!;))))

        Olet ilmeisesti opiskellut ATK-alaa ;)


    • Me

      Kyllä Hitler halunnut ainoastan valkoisen rodun pärjävän, toisten roduen kustanuksella. Nimenoman se teki hänestä natsin/rasistin.

      Minä taas ajattelen, että ihmisten pitää pyrkki jalostaman KAIKKI maa pallossa asuvat rodut.
      IHAN KAIKKI RODUT!!!
      Ja sen pitää tehdä humaani menetelmällä, pikkuhilja.
      Eli, ottamalla nyky ja tulevaaisuuden teknikka/menetelmät hyväksi.
      Ihmisia EI ELIMINOIDAN, vaan kaikki elä oma elämänsä loppun ihan normaalisti.

      Vaan varmistetan, että tulevat sukupolvet saa alkunsa vaan A-luokan munasoluista.
      Eli täysin virhettömistä munasoluista. Se vältäisi monien geneetisten sairauden perimästä jne. Ihmiset olisi terveitä, älykkäitä, kauneita.
      Mutta, kaikki rodut olisivat tasavertoisia!

      • lksjalöjksd

        Aika ironista että rasismia vastustava kirjoittaja kannattaa rodunjalostusta.


      • 9+8

        "Kyllä Hitler halunnut ainoastan valkoisen rodun pärjävän, toisten roduen kustanuksella. Nimenoman se teki hänestä natsin/rasistin."

        Onkohan natsismi monikulttuurisuuden taustalla laajemminkin. Tehdään sama kuin Hitler, mutta tällä kertaa otetaan ihmiskunta yhtenä rotuna mukaan. Monikulttuurisuudessa ihmiskunta on yksirotu, jota hallitsee yksi natsi-ideologia, joka näkee ihmisen geneettisenä koneena, jonka geenejä on jalostettava.

        Ihminen on enemmän kuin geneettinen kone, mutta sitä te pikkunatsit ette koskaan tule ymmärtämään. Tulette epäonnistumaan Me.


      • Me
        lksjalöjksd kirjoitti:

        Aika ironista että rasismia vastustava kirjoittaja kannattaa rodunjalostusta.

        Sinähän omassa pikku päässä ajattelet että nämä kaksi asia yhtä sama.

        Mutta ei!

        Rasismi vahingoita ihmiskunta, eli se ei ole meille -> ihmisille hyväksi.

        Taas, ihmisten geenien parantaminen antaisi ihmiskunalle paremmat edelytykset säily hengissa missä tahanssa olosuhdesssa.

        Terve ja älykäs ihminen kestä huonomat olosuhdet parempi ja vielä kykene löytämään ratkaisun tilantessa kuin tilanteessa.

        Taas tyhmää ja sairas ei.


      • lsdltöjl
        Me kirjoitti:

        Sinähän omassa pikku päässä ajattelet että nämä kaksi asia yhtä sama.

        Mutta ei!

        Rasismi vahingoita ihmiskunta, eli se ei ole meille -> ihmisille hyväksi.

        Taas, ihmisten geenien parantaminen antaisi ihmiskunalle paremmat edelytykset säily hengissa missä tahanssa olosuhdesssa.

        Terve ja älykäs ihminen kestä huonomat olosuhdet parempi ja vielä kykene löytämään ratkaisun tilantessa kuin tilanteessa.

        Taas tyhmää ja sairas ei.

        http://www.image-identity.eu/artists_images_folder/germany/hein-neuner/neuner-jugend.jpg


      • sdsdb
        Me kirjoitti:

        Sinähän omassa pikku päässä ajattelet että nämä kaksi asia yhtä sama.

        Mutta ei!

        Rasismi vahingoita ihmiskunta, eli se ei ole meille -> ihmisille hyväksi.

        Taas, ihmisten geenien parantaminen antaisi ihmiskunalle paremmat edelytykset säily hengissa missä tahanssa olosuhdesssa.

        Terve ja älykäs ihminen kestä huonomat olosuhdet parempi ja vielä kykene löytämään ratkaisun tilantessa kuin tilanteessa.

        Taas tyhmää ja sairas ei.

        Varmaan ymmärrät miksi en ole yhtä varma kuin sinä, että se teknologia otetaan käyttöön sadan vuoden sisällä. Kun katsoo näiden natseihin vertaamis viestien määrää.


      • 9+2
        Me kirjoitti:

        Sinähän omassa pikku päässä ajattelet että nämä kaksi asia yhtä sama.

        Mutta ei!

        Rasismi vahingoita ihmiskunta, eli se ei ole meille -> ihmisille hyväksi.

        Taas, ihmisten geenien parantaminen antaisi ihmiskunalle paremmat edelytykset säily hengissa missä tahanssa olosuhdesssa.

        Terve ja älykäs ihminen kestä huonomat olosuhdet parempi ja vielä kykene löytämään ratkaisun tilantessa kuin tilanteessa.

        Taas tyhmää ja sairas ei.

        Eikö luonnonvalinta ole muokannut nuo geenit selviytymään elossa eri olosuhteissa mutaatioiden kautta? Ihmisen tietoinen valinta ei kykene huomioimaan kaikkia olosuhteita, jolloin lopputuloksena voidaan aiheuttaa enemmän pahaa kuin hyvää. Myös hyödyllisiä geenejä voidaan hyljätä, vain koska joku natsi sattuu tykkäämään enemmän ekstroverteista kuin introverteista jne.


      • 4+13
        9+2 kirjoitti:

        Eikö luonnonvalinta ole muokannut nuo geenit selviytymään elossa eri olosuhteissa mutaatioiden kautta? Ihmisen tietoinen valinta ei kykene huomioimaan kaikkia olosuhteita, jolloin lopputuloksena voidaan aiheuttaa enemmän pahaa kuin hyvää. Myös hyödyllisiä geenejä voidaan hyljätä, vain koska joku natsi sattuu tykkäämään enemmän ekstroverteista kuin introverteista jne.

        Lopputuloksena monimuotoisuus vähenee koska kapitalistisessa yhteiskunnassa vain yhdenlainen ihminen menestyy. Kaikki alkavat näyttämään samalta, ja ovat lopulta toistensa klooneja. Monimuotoisuus on kadonnut. On vain menestyviä pikku kapitalisti kuluttajia, jotka eivät osaa kyseenalaistaa sairasta järjestelmää.

        Sitten järjestelmä romahtaa, koska kaikki valitsivat samat geenit joilla menestyy parhaiten. Syntyy anarkia ja tuho. Jossain tulee mutaatioita ja mutantit tuhoavat multikultti natsien uuden uljaamman maailmaan ja se oli ihan oikein se.


      • Me
        4+13 kirjoitti:

        Lopputuloksena monimuotoisuus vähenee koska kapitalistisessa yhteiskunnassa vain yhdenlainen ihminen menestyy. Kaikki alkavat näyttämään samalta, ja ovat lopulta toistensa klooneja. Monimuotoisuus on kadonnut. On vain menestyviä pikku kapitalisti kuluttajia, jotka eivät osaa kyseenalaistaa sairasta järjestelmää.

        Sitten järjestelmä romahtaa, koska kaikki valitsivat samat geenit joilla menestyy parhaiten. Syntyy anarkia ja tuho. Jossain tulee mutaatioita ja mutantit tuhoavat multikultti natsien uuden uljaamman maailmaan ja se oli ihan oikein se.

        Oletpa tehokasti aivopesty amerikalaisella leffoila!


      • 18+8
        Me kirjoitti:

        Oletpa tehokasti aivopesty amerikalaisella leffoila!

        Sulta puuttuu kunnioitus luontoa kohtaan ja yrität pakkomielteisesti hallita sitä. Mutta muuttujia on miljardeja ja ihminen ei osaa ennakoida kaikkea. Sitten tapahtuu odottamaton, mitä kukaan ei osannut kuvitellakaan. Fukushima jälleen kerran. Tiedemiehet menettävät luomuksensa hallinnan. Kaiken piti olla laskettua ja tällaista ei pitänyt voida tapahtua.

        Luonto on jo tehnyt valinnan. Uusia mutaatioita syntyy kaiken aikaa. Sun pitää oppia kunnioittamaan sitä ja ymmärtää että kaikkea ei voi hallita. Sun uusi uljampi maailma johtaa siihen, että kaikki ihmiset valitsevat itsekkäästi samat geenit koska se tuo rahaa ja henkilökohtaista menestystä. Kukaan ei valitse geenejä joista yhteisö ja laji hyötyy mutta yksilö itse ei, geeniä joka voisi olla jopa taakka mutta hyödyllinen muita ajatellen. Kuka valitsisi sellaisen geenin jos saisi valita. Ei kukaan, kun kaikki ajattelee itsekkäästi itseään, rahaa, valtaa ja menestystä. Kaikilta puuttuu kunnioitus. Siksi ihminen ei voi hallita maailmaa, vaan tuhoaa lopulta itsensä.


      • Me
        18+8 kirjoitti:

        Sulta puuttuu kunnioitus luontoa kohtaan ja yrität pakkomielteisesti hallita sitä. Mutta muuttujia on miljardeja ja ihminen ei osaa ennakoida kaikkea. Sitten tapahtuu odottamaton, mitä kukaan ei osannut kuvitellakaan. Fukushima jälleen kerran. Tiedemiehet menettävät luomuksensa hallinnan. Kaiken piti olla laskettua ja tällaista ei pitänyt voida tapahtua.

        Luonto on jo tehnyt valinnan. Uusia mutaatioita syntyy kaiken aikaa. Sun pitää oppia kunnioittamaan sitä ja ymmärtää että kaikkea ei voi hallita. Sun uusi uljampi maailma johtaa siihen, että kaikki ihmiset valitsevat itsekkäästi samat geenit koska se tuo rahaa ja henkilökohtaista menestystä. Kukaan ei valitse geenejä joista yhteisö ja laji hyötyy mutta yksilö itse ei, geeniä joka voisi olla jopa taakka mutta hyödyllinen muita ajatellen. Kuka valitsisi sellaisen geenin jos saisi valita. Ei kukaan, kun kaikki ajattelee itsekkäästi itseään, rahaa, valtaa ja menestystä. Kaikilta puuttuu kunnioitus. Siksi ihminen ei voi hallita maailmaa, vaan tuhoaa lopulta itsensä.

        Tutkian tehtävä on --> sekä kunnioita että paranta luontoa!


        Unohdit pikku seikkan, yleensä oikeasti älykkät ihmiset ovat vähemmän itsekkäitä.
        Ja matala IQ omavat ihmiset itsekkämpi!

        Eli, älykkäiden ihmisten yhteiskunta olisi jalomielisimpa!


    • typerä kysymys

      "1. Miten suomalainen nainen suhdautuu ulkomaalaisin naisen ?
      2. Miten suomalainen mies suhdautuu ulkomaalaisin naisen ?

      Koetko ulkomaalaisen naisen kovana kilpailijana Suomen sinkku markkinala? "

      Nämä ovat sellaisia kysymyksiä mihin on vaikeaa vastata. Hilpeintä on yleistää että kaikki naiset levittävät kinttunsa kaikkien ulkolaisten miesten edessä...

      Miesten puolesta en voi vastata koska olen nainen. En voi vastata myöskään kaikkien naisten puolesta koska olen vain yksi nainen, eikä mielipiteeni ole kaikkien naisten mielipide.

      Olen tutustunut monenmaalaisiin naisiin. Kaikista löytyy mukavia, ihania ihmisiä, mutta myös niitä joille ei uskalla selkäänsä kääntää.
      Ketään en koe uhkana sinkkumarkkinoilla. Makuja ja mieltymyksiä on niin monenlaisia että uskon oman pärjäämiseni olevan ihan itsestäni kiinni.

      • Kirjoittaja

        Kannattaisi huolestua.

        Ulkomaalaiset naiset vievät väistämättä suomimiehet, mikäli tänne niitä saadaan riittävästi.

        Suomalainen justiina-tyyppi, eli brutaali lehmänainen harvinaistuu. Elämä ei ole enää niin rankkaa, että ominaisuudesta olisi enää huomattavaa hyötyä.


    • Me

      //Ihminen on enemmän kuin geneettinen kone, mutta sitä te pikkunatsit ette koskaan tule ymmärtämään. Tulette epäonnistumaan Me. //

      Jos sä laaentaisit näkökylmäsi ja astuisit jo meidän aikakaudelle niin ymärtäisit että ihmiskunta jo kasvoi vanhoista ajattelu maailmoista.
      Me, uusi sukupolvi ymmäretän jo että autamalla itseämme antaisimme sälyttämisen mahdollisuuden ihmiskunnalle nopeasti muutuvassa ympäristössä.

      Se on vanhempi sukupolvi pilanut omalla ajattelemuudela ja ahneudella luonton ja me johdutan korjaaman heidän virheitä!
      Jos tilanne käntyy vielä huonomman suntaan niin ihmiskunta kohta vaikeita aikoja. Meidän keksitävä ja otettava käytöön KAIKKI säilytymisen edeltyvät keinot hyväksi!

      • äänestysoikeus pois

        Nainen = typerät aivopierut


      • Kirjoittaja

        Olisit varmaankin hippi, jos olisit elänyt 1960-luvulla. Hippiliikkeen edustajat kuvittelivat naiivisti tekevänsä paremman maailman, mutta se kaatui omaan mahdottomuuteensa.

        Maailman parantaminen lähtee asenteista. En kannattaisi geeniteknologista karsintaa ihmiskunnan jalostustukseen. Se vaikuttaa tosi rasistiselta ajatukselta.

        Sinänsä se on sama kuin tietynlaisia ihmisiä kiellettäisiin lisääntymästä.


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Olisit varmaankin hippi, jos olisit elänyt 1960-luvulla. Hippiliikkeen edustajat kuvittelivat naiivisti tekevänsä paremman maailman, mutta se kaatui omaan mahdottomuuteensa.

        Maailman parantaminen lähtee asenteista. En kannattaisi geeniteknologista karsintaa ihmiskunnan jalostustukseen. Se vaikuttaa tosi rasistiselta ajatukselta.

        Sinänsä se on sama kuin tietynlaisia ihmisiä kiellettäisiin lisääntymästä.

        //Sinänsä se on sama kuin tietynlaisia ihmisiä kiellettäisiin lisääntymästä. //

        Tietunlaisillä ihmisillä myös on olemassa A, B,C,D -luokkan munasolut.

        Antaisimme mahdollisuuden valita parhat geenit heidänkin kohdalla!
        Ei sen kumempa!


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Olisit varmaankin hippi, jos olisit elänyt 1960-luvulla. Hippiliikkeen edustajat kuvittelivat naiivisti tekevänsä paremman maailman, mutta se kaatui omaan mahdottomuuteensa.

        Maailman parantaminen lähtee asenteista. En kannattaisi geeniteknologista karsintaa ihmiskunnan jalostustukseen. Se vaikuttaa tosi rasistiselta ajatukselta.

        Sinänsä se on sama kuin tietynlaisia ihmisiä kiellettäisiin lisääntymästä.

        En olisin!
        Mielestäni he tehnyt oma "tehtävänsä" aikoina.

        Olen huomattavasti asia suntautunut ihminen ja heidän huumehörhöen elämäntyyli ei sovisi minulle.


      • Me
        Me kirjoitti:

        En olisin!
        Mielestäni he tehnyt oma "tehtävänsä" aikoina.

        Olen huomattavasti asia suntautunut ihminen ja heidän huumehörhöen elämäntyyli ei sovisi minulle.

        Tarkoitin, että en olisi hippi.


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        //Sinänsä se on sama kuin tietynlaisia ihmisiä kiellettäisiin lisääntymästä. //

        Tietunlaisillä ihmisillä myös on olemassa A, B,C,D -luokkan munasolut.

        Antaisimme mahdollisuuden valita parhat geenit heidänkin kohdalla!
        Ei sen kumempa!

        "Tietunlaisillä ihmisillä myös on olemassa A, B,C,D -luokkan munasolut."

        Mielenkiintoista. Kertoisitko tästä lisää? Rasismin vastaisuutesi vaikuttaa yhä enemmän vitsiltä ja näyttää pätevän vain jos se kohdistuu omaan rotuusi.

        Minulla ei ole mitään aasialaisia vastaan ja varsinkin niiden naiset ovat yleensä ihan ok. Tietysti kaikki ovat yksilöllisiä.


      • mene pois
        Me kirjoitti:

        Tarkoitin, että en olisi hippi.

        Voi jeesus sä olet idiootti. Sulla ei ole tässä keskustelussa yhtään viestiä, joka ei olisi ahdasmielinen ja yksinkertaisesti tyhmä.
        Mistä helvetistä tuollaisia paskiaisia kuin sinä oikein sikiää.

        Mene pois. Katoa. Häivy.


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        "Tietunlaisillä ihmisillä myös on olemassa A, B,C,D -luokkan munasolut."

        Mielenkiintoista. Kertoisitko tästä lisää? Rasismin vastaisuutesi vaikuttaa yhä enemmän vitsiltä ja näyttää pätevän vain jos se kohdistuu omaan rotuusi.

        Minulla ei ole mitään aasialaisia vastaan ja varsinkin niiden naiset ovat yleensä ihan ok. Tietysti kaikki ovat yksilöllisiä.

        Lyhyesti.
        Ihan kaikkilä ihmisillä on olemassa huvälaatuiset ja huonompilaatuiset munasolut ja spermat.
        Jos sattumala tapahtuu niin että A-luokkan munasolu hedelmöityy A-luokkan spermalla niin syntyy terve vauva.

        Taas jos C- luokkan munasolu hedelmöityy C- luokkan spermalla niin vauvalla on paljon geneetisiä virheitä mitä tule väistämättä vaikuttaman terveyden, älyn, ulkonäkön (riipuen mitä osa geeneistä on virhellinen)

        Ja tämä on puhdas biologia! Ei rasismi!
        Meidän pitää vaan antaa terveiden vauvoen syntymä, ei sen kummempa.


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        Lyhyesti.
        Ihan kaikkilä ihmisillä on olemassa huvälaatuiset ja huonompilaatuiset munasolut ja spermat.
        Jos sattumala tapahtuu niin että A-luokkan munasolu hedelmöityy A-luokkan spermalla niin syntyy terve vauva.

        Taas jos C- luokkan munasolu hedelmöityy C- luokkan spermalla niin vauvalla on paljon geneetisiä virheitä mitä tule väistämättä vaikuttaman terveyden, älyn, ulkonäkön (riipuen mitä osa geeneistä on virhellinen)

        Ja tämä on puhdas biologia! Ei rasismi!
        Meidän pitää vaan antaa terveiden vauvoen syntymä, ei sen kummempa.

        Tuosta on aika pitkä matka siihen, että vanhemmat voivat valita syntyvän vauvansa kaikki ominaisuudet. Periaatteessa vastaavaa harrastetaan jo Kiinassa laittomasti, jolloin tyttösikiöt abortoidaan. Suomessakin tehdään sikiöseulontaa, jolloin syntyvän vauvan terveys voidaan taata jollakin tasolla etukäteen.

        Kuljetko kadulla miettien, mitä geneettisiä virheitä kenelläkin vastaantulijalla on? Entä oletko miettinyt, mitä perittyjä ominaisuuksia sinulla on ollaksesi juuri Sinä itse? Entä jos joku olisi valinnut sinulle geneettisesti siskosi pään ja aivot? Luulisitko vielä olevasi sama henkilö?

        Minusta luonnon sorkkiminen pitäisi jättää mahdollisimman vähiin. Kuten sanottua, luonto on vielä pitkään viisaampi kuin ihminen.


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Tuosta on aika pitkä matka siihen, että vanhemmat voivat valita syntyvän vauvansa kaikki ominaisuudet. Periaatteessa vastaavaa harrastetaan jo Kiinassa laittomasti, jolloin tyttösikiöt abortoidaan. Suomessakin tehdään sikiöseulontaa, jolloin syntyvän vauvan terveys voidaan taata jollakin tasolla etukäteen.

        Kuljetko kadulla miettien, mitä geneettisiä virheitä kenelläkin vastaantulijalla on? Entä oletko miettinyt, mitä perittyjä ominaisuuksia sinulla on ollaksesi juuri Sinä itse? Entä jos joku olisi valinnut sinulle geneettisesti siskosi pään ja aivot? Luulisitko vielä olevasi sama henkilö?

        Minusta luonnon sorkkiminen pitäisi jättää mahdollisimman vähiin. Kuten sanottua, luonto on vielä pitkään viisaampi kuin ihminen.

        //Kuljetko kadulla miettien, mitä geneettisiä virheitä kenelläkin vastaantulijalla on? //

        Pahimmassa tapauksessa--> kyllä. Silloin kun se "hyppä silmin"

        //Entä oletko miettinyt, mitä perittyjä ominaisuuksia sinulla on ollaksesi juuri Sinä itse? Entä jos joku olisi valinnut sinulle geneettisesti siskosi pään ja aivot? Luulisitko vielä olevasi sama henkilö?//

        Ajattelen, että minule kävi tuuri, kun olen perinnyt hyvät geenit.
        Hyvän/terven/harmoonisen kehon, olen todistetusti (hih, mensan jäsen;)) älykäs, ja saanut hyvän koulutuksen/kasvatuksen, hih;)))))

        Jo, näin on, vaikka sanonkin itse!

        Itse asiassa olisin tyytyväinen jos mahdolliset huonot geenit poistaisin minusta.
        Mitä pahaa siinä voisi olla??? Olisin vielä kaunempi, tervempi, älykkämpi!
        Miksi olisin sitä vastan??!!!
        En oo hölmö, suostuisin!


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        //Kuljetko kadulla miettien, mitä geneettisiä virheitä kenelläkin vastaantulijalla on? //

        Pahimmassa tapauksessa--> kyllä. Silloin kun se "hyppä silmin"

        //Entä oletko miettinyt, mitä perittyjä ominaisuuksia sinulla on ollaksesi juuri Sinä itse? Entä jos joku olisi valinnut sinulle geneettisesti siskosi pään ja aivot? Luulisitko vielä olevasi sama henkilö?//

        Ajattelen, että minule kävi tuuri, kun olen perinnyt hyvät geenit.
        Hyvän/terven/harmoonisen kehon, olen todistetusti (hih, mensan jäsen;)) älykäs, ja saanut hyvän koulutuksen/kasvatuksen, hih;)))))

        Jo, näin on, vaikka sanonkin itse!

        Itse asiassa olisin tyytyväinen jos mahdolliset huonot geenit poistaisin minusta.
        Mitä pahaa siinä voisi olla??? Olisin vielä kaunempi, tervempi, älykkämpi!
        Miksi olisin sitä vastan??!!!
        En oo hölmö, suostuisin!

        Minusta sinulla on rikkinäinen minäkuva ja se vaatii pönkitystä. Olet katkera suomalaiselle miehelle. Rintasi ovat pienet, joten haluaisit silikonitäytettä niihin. Et ole läheskään niin tyytyväinen kuin väität.

        Varmaan ohjelmointia opiskelleena tiedät, että tärkeää on ymmärtää kokonaisuus, ennen kuin mennä sorkkimaan kriittistä kohtaa ohjelmasta. Sama se on geenien kanssa, mutta vaikutukset ovat vielä paljon arvaamattomampia ja monimutkaisempia. Yhden kohdan muuttaminen muuttaa monta muutakin asiaa ja varmasti myös negatiiviseen suuntaan.

        Luonnonvalinta toimii kokonaisuuksina, se ei ole minkään nörtin pakkomielle muuttaa yhtä kohtaa geneettisessä koodissa.


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Minusta sinulla on rikkinäinen minäkuva ja se vaatii pönkitystä. Olet katkera suomalaiselle miehelle. Rintasi ovat pienet, joten haluaisit silikonitäytettä niihin. Et ole läheskään niin tyytyväinen kuin väität.

        Varmaan ohjelmointia opiskelleena tiedät, että tärkeää on ymmärtää kokonaisuus, ennen kuin mennä sorkkimaan kriittistä kohtaa ohjelmasta. Sama se on geenien kanssa, mutta vaikutukset ovat vielä paljon arvaamattomampia ja monimutkaisempia. Yhden kohdan muuttaminen muuttaa monta muutakin asiaa ja varmasti myös negatiiviseen suuntaan.

        Luonnonvalinta toimii kokonaisuuksina, se ei ole minkään nörtin pakkomielle muuttaa yhtä kohtaa geneettisessä koodissa.

        //Minusta sinulla on rikkinäinen minäkuva ja se vaatii pönkitystä. Olet katkera suomalaiselle miehelle. Rintasi ovat pienet, joten haluaisit silikonitäytettä niihin. Et ole läheskään niin tyytyväinen kuin väität.//

        Hih!:)))))
        Omaan täydellisen kroppan! Naisellisen sellaisen!
        Ja en oo kotoisin rikkinäsestä/juoppo perhestä, vaan vanhemmat elää vieläkin yhdessä ja ovat onnelisiä!
        Sain paljon rakkauta ja tukea ja nimenoman sen takia minulle helppo kehua itseni ulkomaalaiset ei kärsii huonosta itsetunnosta kuin suomalaiset.
        Meillä ihan noraalia osata sanoo positiivisiä asioita sekä itsesta että ymparissä olevista ihmisistä! Fakta!

        Suomaalaisille miehelle katkera mistä???

        Olen vaan sitä mieltä että parhat geenit minun lapset saa aasialaiselta, koska tutkitusti heillä korkeampi IQ kuin euroopalaisella tykkään heidän ulkonäköstä!

        Se on vaan niin yksinkertaista, mä tykkän heidän olemuksesta ja heidän ritallinen käytös on oma luokanssa!!!


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        //Minusta sinulla on rikkinäinen minäkuva ja se vaatii pönkitystä. Olet katkera suomalaiselle miehelle. Rintasi ovat pienet, joten haluaisit silikonitäytettä niihin. Et ole läheskään niin tyytyväinen kuin väität.//

        Hih!:)))))
        Omaan täydellisen kroppan! Naisellisen sellaisen!
        Ja en oo kotoisin rikkinäsestä/juoppo perhestä, vaan vanhemmat elää vieläkin yhdessä ja ovat onnelisiä!
        Sain paljon rakkauta ja tukea ja nimenoman sen takia minulle helppo kehua itseni ulkomaalaiset ei kärsii huonosta itsetunnosta kuin suomalaiset.
        Meillä ihan noraalia osata sanoo positiivisiä asioita sekä itsesta että ymparissä olevista ihmisistä! Fakta!

        Suomaalaisille miehelle katkera mistä???

        Olen vaan sitä mieltä että parhat geenit minun lapset saa aasialaiselta, koska tutkitusti heillä korkeampi IQ kuin euroopalaisella tykkään heidän ulkonäköstä!

        Se on vaan niin yksinkertaista, mä tykkän heidän olemuksesta ja heidän ritallinen käytös on oma luokanssa!!!

        Aasialaisten korkeampi yleinen IQ on pelkkä harhaluulo. Keskimäärin se on sama 100 (kaikkien ihmisten keskiarvo) kuin Suomessakin. Testit pitäisi kalibroida kulttuurikohtaisesti. Älykkyystestit (IQ-arvo) mittaavat vain loogista päättelykykyä, mutta älykkyyden lajeja on lukuisia muitakin. En tosin usko, että sinä olisit koskaan käynyt Mensan testissä saati että olisit Suomen Mensan jäsen.

        Sinun yleiskuvasi suomalaisista on kertomasi mukaan negatiivinen, vaikka olet opetellut kielenkin. Se kertoo katkeruudesta. Mitä viime keväänä tapahtui?


      • Me
        Kirjoittaja kirjoitti:

        Aasialaisten korkeampi yleinen IQ on pelkkä harhaluulo. Keskimäärin se on sama 100 (kaikkien ihmisten keskiarvo) kuin Suomessakin. Testit pitäisi kalibroida kulttuurikohtaisesti. Älykkyystestit (IQ-arvo) mittaavat vain loogista päättelykykyä, mutta älykkyyden lajeja on lukuisia muitakin. En tosin usko, että sinä olisit koskaan käynyt Mensan testissä saati että olisit Suomen Mensan jäsen.

        Sinun yleiskuvasi suomalaisista on kertomasi mukaan negatiivinen, vaikka olet opetellut kielenkin. Se kertoo katkeruudesta. Mitä viime keväänä tapahtui?

        Viime kevälä tapahtuu vaalit ja perseiden voitto kertoo enemmän kuin tuhat sana suomalaisten ihmisten kehitysvaiheesta.

        Nimenomaan SE MUUTI MINUN SUHTAUTUMISEN SUOMALAISIN.

        Mutta, kyllä se on teidän ongelma.


      • Me
        Me kirjoitti:

        Viime kevälä tapahtuu vaalit ja perseiden voitto kertoo enemmän kuin tuhat sana suomalaisten ihmisten kehitysvaiheesta.

        Nimenomaan SE MUUTI MINUN SUHTAUTUMISEN SUOMALAISIN.

        Mutta, kyllä se on teidän ongelma.

        Joo, olen eri mieltä sinun kanssa.
        Aasialaisten IQ taso keskimäärin korkeampi kuin euroopalaisella, kyllä se on hyvin epämielyttävä fakta meidän kanalta, mutta sen kanssa nyt elätään!
        Musta väri ei muutu valkoiseksi vaan sen vuoksi, että me emme tykkätän sen olemassa faktan:))

        Joo, usko tai älä, olen mensan jäsen.


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        Viime kevälä tapahtuu vaalit ja perseiden voitto kertoo enemmän kuin tuhat sana suomalaisten ihmisten kehitysvaiheesta.

        Nimenomaan SE MUUTI MINUN SUHTAUTUMISEN SUOMALAISIN.

        Mutta, kyllä se on teidän ongelma.

        Perussuomalaiset voittivat lisäämällä kannatustaan. Silti vain noin yksi viidestä suomalaisesta kannattaa sitä. Käsittääkseni jopa syntyperältään vietnamilainen Suomessa syntynyt Suomen kansalainen voi äänestää hyvillä mielin Perussuomalaisia (vietnamilaiset ovat rehellistä ja ahkeraa väkeä). Puolueen yksi tarkoitus on puolustaa Suomen historiallista kulttuuria.

        Et kai sinäkään halua tuhota Suomen ainutlaatuista ja omaleimaista kulttuuria ja tapoja? Sellaista lisääntyvä ulkomaalaismuutto tekee, ja varsinkin rikollisen väen maahanmuutto, joka on omaan rikolliseen väkeen suhteutettuna huiman korkea. Toki ulkomaalaiset ovat tervetulleita muuten maahamme.


      • Kirjoittaja
        Me kirjoitti:

        Joo, olen eri mieltä sinun kanssa.
        Aasialaisten IQ taso keskimäärin korkeampi kuin euroopalaisella, kyllä se on hyvin epämielyttävä fakta meidän kanalta, mutta sen kanssa nyt elätään!
        Musta väri ei muutu valkoiseksi vaan sen vuoksi, että me emme tykkätän sen olemassa faktan:))

        Joo, usko tai älä, olen mensan jäsen.

        Voit saada keskimääräistä tyhmemmän japanilaisen miehen. Siihen eivät keskiarvot vaikuta, vaikka kansallisia eroja olisikin.

        Älykkyys ja viisaus ovat eri asioita. Suomen koululaiset ovat aivan kärjessä kansainvälisessä koululaisten osaamista mittaavassa PISA-tutkimuksessa. Miten sen selität, jos älykkyysosamäärä ei sitä selitä?


    • Me

      No, en!

      ;))))

      Mun tehtävä tässä maailmassa paranta ihmisten bioloogiset ominaisuudet, että tulevaisuudessa ei syntyisi sinun kaltaisia ihmisiä.
      Ketkä syrjantyy normaali elämästä, kärsii naisettomuudesta, pienistä peniksesta, rumista olemuksesta, mielenterveysongelmistä jne.
      Eli, kärsi turhaan.... ymmärä sinäki... haluatko tulevien ihmisten kärsivän kuin sinä??? Tai haluatko heille normaalia elämä???

      • Köyhä gambian poika

        Keneltä näin vastenmielisiä ajatuksia oikein sikiää?


      • PYH!
        Köyhä gambian poika kirjoitti:

        Keneltä näin vastenmielisiä ajatuksia oikein sikiää?

        Jostain hyvin pahasta ja kammottavasta paikasta todennäköisesti. Ei kai tuollaisia hirviöitä muunlaisista paikoista voi tulla. Pelottava ihminen, hyi olkoon. Jalostusta ihmiskunnan parhaaksi... bbrrrrhhh... Kylmät väreet ajatuksesta että tuollaiset pääsisivät joskus määrittelemään sen millaisia toisten ihmisten täytyy olla. Tuollaiset ahdasmieliset, julmat, tietämättömät idiootit luomassa jotain standardeja, joilla mitataan ihmisen ominaisuudet ja samalla ihmisarvo. Käsittämätöntä pahuutta.


      • Kirjoittaja
        PYH! kirjoitti:

        Jostain hyvin pahasta ja kammottavasta paikasta todennäköisesti. Ei kai tuollaisia hirviöitä muunlaisista paikoista voi tulla. Pelottava ihminen, hyi olkoon. Jalostusta ihmiskunnan parhaaksi... bbrrrrhhh... Kylmät väreet ajatuksesta että tuollaiset pääsisivät joskus määrittelemään sen millaisia toisten ihmisten täytyy olla. Tuollaiset ahdasmieliset, julmat, tietämättömät idiootit luomassa jotain standardeja, joilla mitataan ihmisen ominaisuudet ja samalla ihmisarvo. Käsittämätöntä pahuutta.

        Älkääs nyt! Näillä palstoilla helposti kärjistetään asioita kun halutaan johonkin asiaan huomiota. Eivät kaikki mielipiteet ole niin yksioikoisia, eivätkä varsinkaan ihmiset niiden takana.


      • Me
        PYH! kirjoitti:

        Jostain hyvin pahasta ja kammottavasta paikasta todennäköisesti. Ei kai tuollaisia hirviöitä muunlaisista paikoista voi tulla. Pelottava ihminen, hyi olkoon. Jalostusta ihmiskunnan parhaaksi... bbrrrrhhh... Kylmät väreet ajatuksesta että tuollaiset pääsisivät joskus määrittelemään sen millaisia toisten ihmisten täytyy olla. Tuollaiset ahdasmieliset, julmat, tietämättömät idiootit luomassa jotain standardeja, joilla mitataan ihmisen ominaisuudet ja samalla ihmisarvo. Käsittämätöntä pahuutta.

        Kylähän sinun kaltaisia idiooteja pelotta kun maapalosta häviä vakavat sairaudet, IDIOOTIT KUIN SINÄ, MIELENTERVEYSONGELMALLISET, SUSIRUMAT jne.

        Ompa paha maailma kun joka vastan tuleet ihminen on --> TERVE, ÄLYKÄS, HYVÄNÄKÖINEN!!!

        HYI, KAMALA PAIKKA!!!
        Kun ei ennää pääsee alistaman ihmisiä heidän rodun tai ulkonäön perustella, kun kaikki ihmiset ovat YTM:it ja YTN:it!
        Ja saavat perusta perhettä herättämätä toisessa fyysistä/hengista älötystä!

        Idiooti Bimbo olet!


      • Muuuuuu
        Me kirjoitti:

        Kylähän sinun kaltaisia idiooteja pelotta kun maapalosta häviä vakavat sairaudet, IDIOOTIT KUIN SINÄ, MIELENTERVEYSONGELMALLISET, SUSIRUMAT jne.

        Ompa paha maailma kun joka vastan tuleet ihminen on --> TERVE, ÄLYKÄS, HYVÄNÄKÖINEN!!!

        HYI, KAMALA PAIKKA!!!
        Kun ei ennää pääsee alistaman ihmisiä heidän rodun tai ulkonäön perustella, kun kaikki ihmiset ovat YTM:it ja YTN:it!
        Ja saavat perusta perhettä herättämätä toisessa fyysistä/hengista älötystä!

        Idiooti Bimbo olet!

        JAWOHL, MEINE FUHRER!


      • Notredamen_soittaja
        Muuuuuu kirjoitti:

        JAWOHL, MEINE FUHRER!

        SIEG HEIL!
        Me teemme sivistymättömyydestä ja epäloogisesta ajattelukyvystä pakollista. Koulusta poistettakoon turhat oppiaineet kuten filosofia ja taiteet. Terveiden täydellisten ihmisten maailmassa kun ei ole sijaa kummallekaan, molempien kummutessa juuri ihmisyyden epätäydellisyydestä. Epätäydellisyyden myötä kun maailmasta katoaa myös luovuus ja kaiken uuden kehittäminen. Ei enää elokuvia, kirjoja, musiikkia, kuvanveistoa, maalaustaidetta tai luovaa tanssia. Ei tiedettä, ei pyrkimystä parempaan, ei tahtoa selvittää universumin salaisuuksia, miksi maailma on, koska ketään ei enää ahdista maailman epätäydellisyys. Me ihmiset olemme valmiita, maailma on valmis.
        SIEG HEIL!


      • Me
        Notredamen_soittaja kirjoitti:

        SIEG HEIL!
        Me teemme sivistymättömyydestä ja epäloogisesta ajattelukyvystä pakollista. Koulusta poistettakoon turhat oppiaineet kuten filosofia ja taiteet. Terveiden täydellisten ihmisten maailmassa kun ei ole sijaa kummallekaan, molempien kummutessa juuri ihmisyyden epätäydellisyydestä. Epätäydellisyyden myötä kun maailmasta katoaa myös luovuus ja kaiken uuden kehittäminen. Ei enää elokuvia, kirjoja, musiikkia, kuvanveistoa, maalaustaidetta tai luovaa tanssia. Ei tiedettä, ei pyrkimystä parempaan, ei tahtoa selvittää universumin salaisuuksia, miksi maailma on, koska ketään ei enää ahdista maailman epätäydellisyys. Me ihmiset olemme valmiita, maailma on valmis.
        SIEG HEIL!

        He-he!

        Älykkys ja luovus ei katoa mihinkään niin kauan kun ihmiskunta on olemassa!

        Mitä kaunempi ja täydelisempi ihminen on sitä helpompa kehittä sen etenpäin!

        Se on kuin haltioiden maailma, hih!
        Kaunis, luova, perinterikas, viisas, eli harmoonisen täydellinen!!!


      • Me
        Me kirjoitti:

        He-he!

        Älykkys ja luovus ei katoa mihinkään niin kauan kun ihmiskunta on olemassa!

        Mitä kaunempi ja täydelisempi ihminen on sitä helpompa kehittä sen etenpäin!

        Se on kuin haltioiden maailma, hih!
        Kaunis, luova, perinterikas, viisas, eli harmoonisen täydellinen!!!

        Tulevasuuden ihmiset;)))))

        1. http://www.poster.net/lord-of-the-rings/lord-of-the-rings-photo-xxl-lord-of-the-rings-6228668.jpg

        2. http://www.mwolson.org/static/quizzes/galadriel.png

        3. http://images12.fotki.com/v532/photos/3/371161/2095854/LegolasForest_W-vi.jpg

        4. http://home.comcast.net/~cindysnow69/Legolas_Haldir2_by_SNowLass63.jpg

        Hih!;)))))))))))))))))))

        Me


      • Säälin sua
        Me kirjoitti:

        He-he!

        Älykkys ja luovus ei katoa mihinkään niin kauan kun ihmiskunta on olemassa!

        Mitä kaunempi ja täydelisempi ihminen on sitä helpompa kehittä sen etenpäin!

        Se on kuin haltioiden maailma, hih!
        Kaunis, luova, perinterikas, viisas, eli harmoonisen täydellinen!!!

        Ei vaan sun haltioiden maailmassa kaikki ovat yhtä huumorintajuttomia ja kykenemättömiä luovaan ja älykkääseen ajatteluun kuin sinä. Sun maailmaan ei synny uusia Dostojevskeja, ei Van Gogheja, ei Mozartteja, ei George Lucaseja, ei yhtään koomikkoa tai näyttelijää. Surullinen, synkkä paikka. Ei todellista kauneutta, ei sieluja, vain tyhjiä ihmisten kuoria.


      • jackaroo
        Me kirjoitti:

        Tulevasuuden ihmiset;)))))

        1. http://www.poster.net/lord-of-the-rings/lord-of-the-rings-photo-xxl-lord-of-the-rings-6228668.jpg

        2. http://www.mwolson.org/static/quizzes/galadriel.png

        3. http://images12.fotki.com/v532/photos/3/371161/2095854/LegolasForest_W-vi.jpg

        4. http://home.comcast.net/~cindysnow69/Legolas_Haldir2_by_SNowLass63.jpg

        Hih!;)))))))))))))))))))

        Me

        Heh, tästä ketjusta tulee mieleeni Warren Beattyn tähdittämä Bulworth elokuva, jossa senaattori esittää melko hyvän keinon rasismin lopettamiseksi maailmasta.

        http://www.youtube.com/watch?v=d8lUY9jS8oQ

        (jostain 4 minuutin kohdalta eteen päin)


      • Me
        Säälin sua kirjoitti:

        Ei vaan sun haltioiden maailmassa kaikki ovat yhtä huumorintajuttomia ja kykenemättömiä luovaan ja älykkääseen ajatteluun kuin sinä. Sun maailmaan ei synny uusia Dostojevskeja, ei Van Gogheja, ei Mozartteja, ei George Lucaseja, ei yhtään koomikkoa tai näyttelijää. Surullinen, synkkä paikka. Ei todellista kauneutta, ei sieluja, vain tyhjiä ihmisten kuoria.

        Minun mielestä sinä olet se kenellä ei oo humoria eikä mielikuvitusta!
        Veikkan sun olevan ruma myös! Tuslin olet lukenut Taru sormusten herrasta kirjan kun et tiedät mistä puhun! Hih!;)))))))
        Eikä sinulla mitän hauakaan monesta muu kirjasta!

        Rumuus ei kulje käsi kädessä luovuuden ja älykkyden kanssa!
        Eikä sinulla tarpeeksi mielikuvitusta hahmotta parempaa, kauniimpa maailma!
        Jauhat iki vanhat teoriat mitä jauhettu jo vuosikymmeniä eikä keksi mitä oma!

        Säälin sinua, koska olet niiiiin kalkistunut kaavoihin, että pelkä ajatuus paremmasta/kaunemasta/viisamasta maailmasta saa sut panikkikohtauksen partalle!
        No, mutta! Olethan jo pikuhiljä ohi menevän ajan "luomus"

        Ruma pelkuri(koska et uskalta kirjoita omalla nikillä) ja mielikuvikseton!

        Sen lisäksi et osaa haaveila paremmasta yhteiskunasta!!!


      • Hyvästi
        Me kirjoitti:

        Minun mielestä sinä olet se kenellä ei oo humoria eikä mielikuvitusta!
        Veikkan sun olevan ruma myös! Tuslin olet lukenut Taru sormusten herrasta kirjan kun et tiedät mistä puhun! Hih!;)))))))
        Eikä sinulla mitän hauakaan monesta muu kirjasta!

        Rumuus ei kulje käsi kädessä luovuuden ja älykkyden kanssa!
        Eikä sinulla tarpeeksi mielikuvitusta hahmotta parempaa, kauniimpa maailma!
        Jauhat iki vanhat teoriat mitä jauhettu jo vuosikymmeniä eikä keksi mitä oma!

        Säälin sinua, koska olet niiiiin kalkistunut kaavoihin, että pelkä ajatuus paremmasta/kaunemasta/viisamasta maailmasta saa sut panikkikohtauksen partalle!
        No, mutta! Olethan jo pikuhiljä ohi menevän ajan "luomus"

        Ruma pelkuri(koska et uskalta kirjoita omalla nikillä) ja mielikuvikseton!

        Sen lisäksi et osaa haaveila paremmasta yhteiskunasta!!!

        Voi Tolkienin Tarut sentään. Olen mä lukenut sen, voi surku sua raukkaparkaa.
        Mä olen pahoillani sun puolesta, ihan oikeasti. Sä et ole ilmeisesti koskaan lukenut Tolstoita, Dostojevskia, Camusta, Gogolia, Vonneguttia tms ja oivaltanut sitä mitä todellinen kauneus ja viisaus on.
        Sä et ole koskaan seissyt Matissen, de Toulouse-Lautrecin, Renoirin tai Van Goghin edessä ja nähnyt sitä mitä tunnet.
        Kun sä kuulet musiikkia, sä et kai koe. Sun sielussa ei ole sitä intohimoista rakkautta elämää ja sen ihmeellisyyttä kohtaan, joka räjähtää musiikin mukana säveliksi.

        Mä olen pahoillani siitä ettet pysty sellaiseen. Mä olen pahoillani että filosofia, humanismi ja altruismi ovat sulle niin merkityksettömiä. Olen pahoillani siitä, ettet ole elämässäsi koskaan ymmärtänyt mitä viisaus, kauneus tai parempi maailma tarkoittaa.

        Ei, mä en kirjoita tunnustettavalla nikillä, koska sä vaikutat henkisesti epätasapainoiselta ihmiseltä. Mitä muuta mä saatan ollakin, mutten niin itsetuhoinen. Mä lopetan tämän keskustelun nyt omalta osaltani, koska tämä ei enää huvita mua. Mun nauruni loppui jo jokin aika sitten, en enää pysty ottaa sua sillä keveydellä, kuin otin tämän keskustelun alussa. Mut on vallannut sääli sua kohtaan.
        Toivon sulle kaikkea hyvää sinne Japaniin. Elä rauhassa ja ole onnellinen.


      • Me
        Hyvästi kirjoitti:

        Voi Tolkienin Tarut sentään. Olen mä lukenut sen, voi surku sua raukkaparkaa.
        Mä olen pahoillani sun puolesta, ihan oikeasti. Sä et ole ilmeisesti koskaan lukenut Tolstoita, Dostojevskia, Camusta, Gogolia, Vonneguttia tms ja oivaltanut sitä mitä todellinen kauneus ja viisaus on.
        Sä et ole koskaan seissyt Matissen, de Toulouse-Lautrecin, Renoirin tai Van Goghin edessä ja nähnyt sitä mitä tunnet.
        Kun sä kuulet musiikkia, sä et kai koe. Sun sielussa ei ole sitä intohimoista rakkautta elämää ja sen ihmeellisyyttä kohtaan, joka räjähtää musiikin mukana säveliksi.

        Mä olen pahoillani siitä ettet pysty sellaiseen. Mä olen pahoillani että filosofia, humanismi ja altruismi ovat sulle niin merkityksettömiä. Olen pahoillani siitä, ettet ole elämässäsi koskaan ymmärtänyt mitä viisaus, kauneus tai parempi maailma tarkoittaa.

        Ei, mä en kirjoita tunnustettavalla nikillä, koska sä vaikutat henkisesti epätasapainoiselta ihmiseltä. Mitä muuta mä saatan ollakin, mutten niin itsetuhoinen. Mä lopetan tämän keskustelun nyt omalta osaltani, koska tämä ei enää huvita mua. Mun nauruni loppui jo jokin aika sitten, en enää pysty ottaa sua sillä keveydellä, kuin otin tämän keskustelun alussa. Mut on vallannut sääli sua kohtaan.
        Toivon sulle kaikkea hyvää sinne Japaniin. Elä rauhassa ja ole onnellinen.

        //Mä olen pahoillani sun puolesta, ihan oikeasti. Sä et ole ilmeisesti koskaan lukenut Tolstoita, Dostojevskia, Camusta, Gogolia, Vonneguttia tms ja oivaltanut sitä mitä todellinen kauneus ja viisaus on. //

        Hi-hi-hi!!!:))))

        Lukenut!
        Kaikki klasikkot on luettu ennen kuin täytin 20v :)
        Lisän vielä--> Solzhenitsyn, Heminguei, varsinkin hänen "Vanhus ja meri" teki vaikutuksen ja hänen takia matkustanut Cuban ja käynyt Havanassa sijaitsevassa Heminguein kodissa, missä hän kirjoitti monet kuluisa teoksensa;)))
        Mahatma Gandhi, oma elämäkerta "Kokemukseni totuuden kanssa", lämpimästi suosittelen!;))
        Oikein vaikea sanoo nyt missä museossa en oo käynyt, jopa Pietarin "Ermitaasissa", ihailut Rembrantin, Aivasovskin, Glasunovin jne taidemaalarien teoksia.
        Käynyt Vatikaanissa ja ihailut Mikelandjelon ja monien italialaisten, kreikkalaisten teoksia.... pitäkö jatka listan ;)))

        Kiitos Kulta, samoin kalkistuu etenpain:)


      • Me
        Me kirjoitti:

        //Mä olen pahoillani sun puolesta, ihan oikeasti. Sä et ole ilmeisesti koskaan lukenut Tolstoita, Dostojevskia, Camusta, Gogolia, Vonneguttia tms ja oivaltanut sitä mitä todellinen kauneus ja viisaus on. //

        Hi-hi-hi!!!:))))

        Lukenut!
        Kaikki klasikkot on luettu ennen kuin täytin 20v :)
        Lisän vielä--> Solzhenitsyn, Heminguei, varsinkin hänen "Vanhus ja meri" teki vaikutuksen ja hänen takia matkustanut Cuban ja käynyt Havanassa sijaitsevassa Heminguein kodissa, missä hän kirjoitti monet kuluisa teoksensa;)))
        Mahatma Gandhi, oma elämäkerta "Kokemukseni totuuden kanssa", lämpimästi suosittelen!;))
        Oikein vaikea sanoo nyt missä museossa en oo käynyt, jopa Pietarin "Ermitaasissa", ihailut Rembrantin, Aivasovskin, Glasunovin jne taidemaalarien teoksia.
        Käynyt Vatikaanissa ja ihailut Mikelandjelon ja monien italialaisten, kreikkalaisten teoksia.... pitäkö jatka listan ;)))

        Kiitos Kulta, samoin kalkistuu etenpain:)

        Ja joo, Mika Valtarin kaikki teokset myös lukenut, Täällä Pohjan tähden alla -trilogia oli mielenkiintoista luettava, Kalevala eepos oli loistava!


    • Me

      Sitäpaitsi, ei kukaan halua poista/eliminoida sinut tästä maailmasta!
      Kyllä elät elämäsi niin kuin itse tahdot loppun saakka!

    • Eipä juurikaan eroa onko suomalainen tai jostain muualta. Ja ainakin Helsingin yöelämässä ulkomaalaiset naiset tulevat oma-alotteisesti juttelemaan huomattavasti helpommin kuin suomalaiset.

      Tunnen enemmän ulkomaalaisia naisia (Saksasta, Sveitsistä ja Japanista) kuin suomalaisia.

    • alea_iacta_essi

      Mitä se "Me" täällä mekastaa? Ihmisissä on monenlaisia piirteitä, "ulkomaalaisuus" voi olla yksi piirre. Määrittääkö se paljon vai eikö se ole lainkaan olennaisin piirre - makuasioita, näkökulmia.

      En koe ulkomaalaisia naisia kovina enkä heikkoina kilpailijoina Suomen sinkkumarkkinoilla.

      Salaisuus paljastunut: "Me" tuli tänne vokottelemaan joukoittain suomalaisia miehiä viedäkseen ne kotiplaneetalleen.

    • Me

      //Salaisuus paljastunut: "Me" tuli tänne vokottelemaan joukoittain suomalaisia miehiä viedäkseen ne kotiplaneetalleen. //

      Jep!

      Otan mukan kaikki suomen at-miehet ja minun planeetalla parenetan heidän geenit syvä nukutuksessa;)))
      Ohelmoidan uudelen heidän ajatukset ja maailmankuva, tehdän heistä adoniksen näköiset ritareitä;))))

      Pari vuoden päästä palautan heidät takaisin suomen:)

      • nainennnnnnn

        Suomen naiset kiittävät!


    • "Me" on kyllä mielenkiintoinen tapaus :D Mistä sie tänne tupsahit ja miks?

      Mutta asiaan.

      Naiset, olitte te mistä vaan, nautin teidän kauneudesta ja lämmöstä :) Kiva on, että teitä löytyy joka maasta, mukavempaa matkustella maailmalla :D

      Joskus kysyin tuolla idempänä paikallisilta miehiltä, että mitä te ajatteletta meistä länsiukoista. Kun siellä näytti paikalliset naiset olevan erityisen kiinnostuneita meistä parista tiukan budjetin reppureissaajasta. Häiskät sano vaan, että nauttikaa pojat, ei se meiltä pois ole :D Ja oltiin vähän off the track paikoissa, pois turismimestoista.

      Itsellä on sellainen pieni mielikuva, että Suomalaiset naiset pitävät ulkkareita jonkin sortin uhkana (varsinkin hiukankin kauniimpaa kanssasisarta). Mutta eikös se oo suht normaalia? Mun mielestä ihan ok, kunhan reagointi asiaan ei mene yli. Eiks niin :)

    • mies jostakin

      Jo vaikka virolainen kaunis nainen ja suomalainen kaunis nainen tulis ehdottaa seksiä niin valitsisin virolaisen. Syytä ei varmaan tarvii kertoo

    • Me

      No, kerro!

      Miksi???

      • Me

        p.s. en harrastanut seksia virolaiten/suomalaisten kanssa, hih!;))))

        Miten he eroa toisestan ?


      • Kirjoittaja

        Virolainen on varmaankin halvempi.


    • näin se kait menee

      1) Todella heikosti. Suomalaisella naisella on äärimmäisen huono itsetunto ihan kansanväliselläkin mittapuulla noin keskimäärin.
      Pääsääntöisesti suhtautuminen on hyvin rasistista ja pitää sisällään paljon vihaa.

      2) Ei kait sen kummemmin kuin suomalaiseenkaan naiseen..
      Naisen rakenne on hyvin samankaltainen etnisyydestä riippumatta,
      samoilla piirustuksilla rakennettu ja osat samoissa paikoissa.
      Monesti ulkomaalaisen naisen käsitetään
      (kuitenkin riippuen mistä maasta tulee)
      Itsestään paremmin huolehtivaksi kuin suomalainen.
      Tällä käsitetään hyvin usein lähinnä ulkonäkö, siisteys ja painoindeksi,
      sekä terveemmät ja suomalaiselle miehelle sopivammat perhe arvot.

    • !

      Kyl jotkut sellaset kurdilaiset tai kosovolaiset muijat on kunnon lattareit. Panisin ihan huolella, jos ne antais.

      Valitettavasti vaan suurin osa noist maahanmuuttajist on miehii ja komeita sellasii, joten ne vaan heikentää mun mahiksii näihi suomityttöihinki, et haistakaa vittu vaan kaikki!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      391
      2072
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      54
      1747
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      215
      1408
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      87
      1130
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      72
      1043
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      968
    7. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      125
      951
    8. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      50
      899
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      256
      813
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      50
      744
    Aihe