Flirtfair.fi

hyväuskoinen hölmö

Älkää ihmeessä rekisteröitykö kyseiselle sivustolle. Erehdyin ottamaan 7 päivän lähes ilmaisen kokeilun, enkä huomannut lukea pientä tekstiä tai en edes tiedä, missä ehdot sanottiin. Tämä lähes ilmainen on sen takia, että ne saa sun luottokortin tiedot. Kuitenkin sopimus jatkui, jos ei sitä irtisanonut kokeilun aikana ja luottokortilta veloitettiin joka kuukausi maksu, Minähän en tietysti käyttänyt palvelua kokeilun jälkeen ja huomasin vasta luottokorttitiliäni katseltuani parin kuukauden jälkeen, että joku velottaa tiliäni kerran kuukaudessa. Enkä löytänyt mistään tietoa miten irtisanoa sopimuksen, joten laitoin luottokortin kiinni, jotta sieltä ei enää velotettaisi mitään. Ja nyt kun ne ei saa veloitettua enää luottokorttiani, ne vaatii yhtä kuukausimaksua vielä sähköpostitse uhkailemalla. Mitä minun pitäisi tehdä? Onko muilla samanlaisia kokemuksia kyseisestä deittisivustosta?

114

32122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä maksa tyhjästä

      Tuosta sivusta en ole koskaan kuullutkaan, mutta olen lukenut Suomi24:sta ihan samanlaisista ongelmista jollain toisella treffisivulla (en nyt muista nimeä). Kokeile etsiä tästä palvelusta.

      • dg dfgd s

        Se toinen ongelma oli se B2, vai mikä sen nimi nyt oli. Ryöstöfirmoja.


      • Voi_lapsi_parkaa
        dg dfgd s kirjoitti:

        Se toinen ongelma oli se B2, vai mikä sen nimi nyt oli. Ryöstöfirmoja.

        Ihan sama mikä firma.

        LUKEKAA NE EHDOT !

        Tottahan luottokortin tiedot kannattaa lähettää netissä kenelle vain niitä pyytävälle...


      • Voi_lapsi_parkaa kirjoitti:

        Ihan sama mikä firma.

        LUKEKAA NE EHDOT !

        Tottahan luottokortin tiedot kannattaa lähettää netissä kenelle vain niitä pyytävälle...

        Kadunmiäs jos pyytää luottokorttia ja kaikkia muita tietoja heti ap huutelemassa tietojaan maailmalle.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Seksitreffit - https://hespac.com/victoriamilanfi.htm
        Maksulliset sivustot on tosiaan siinä mielessä hyviä että siellä ihmiset on enemmän tosissaan seuraa etsimässä kuin ilmaissivustoilla.


    • viisas mies

      Siis mihinkään maksulliseen treffi sivustolle ei kannata ikinä edes kirjautua. Sellaset sivustot on kaikki huijareita ja niistä ei eroon pääse

    • Boris_12345

      Luottokorttiyhtiöden mielestä tämä on ihan normaalia ja hyväksyttävää liiketoimintaa. He ovat kelpuuttaneet nämä palvelutarjoajat luottokorttipalveluidensa piiriin ja saavat tästä oman prosenttinsa. Vastaavasti maksulliset treffisivustot saavat toimia vapaasti ja näiden hallinnoimille tileille kertyy hyväuskoisten ihmisten roposia.

      • masalev

        minä maksoin ykkös erän ns. premium jäsenyydestä, olisin jatkanut mutta sen jälkeen visa elektron kortti ei enää kelvannut,. on tosi kusipäiden hommaa,. kun on jo olemassa asiakas joka maksaisi lisää niin ,joku Tamperelainen insinööri varmaan on säätänyt ohjelmaa, ilman jäitte mun rahoja,. loppui kärsivällisyys... masa.levanen@g
        mail.com


      • HVL64
        masalev kirjoitti:

        minä maksoin ykkös erän ns. premium jäsenyydestä, olisin jatkanut mutta sen jälkeen visa elektron kortti ei enää kelvannut,. on tosi kusipäiden hommaa,. kun on jo olemassa asiakas joka maksaisi lisää niin ,joku Tamperelainen insinööri varmaan on säätänyt ohjelmaa, ilman jäitte mun rahoja,. loppui kärsivällisyys... masa.levanen@g
        mail.com

        Niille riitti kun sai kerran kusetettua meitä


    • niinpä niin
    • pentelesentään

      No hei lukekaa tää pienellä oleva teksti:

      Jos olet tyytyväinen palveluumme ja haluat jatkaa viestien ja suudelmien lähettämistä, sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä Premium-jäsenyytesi tilaus jatkuu automaattisesti valitsemasi Premium-paketin sopimuksen mukaan. Sinun jäsenyytesi "7 päivän testipaketti" on voimassa 7 päivää. Tilauksesi jatkuu pakettina "1 kuukauden paketti 34,90 €". Halutessasi voit irtisanoa yhden kuukauden tai alle yhden kuukauden kestävän Premium-jäsenyytesi tilauksen vähintään 24 tuntia ennen tilauksen päättymistä. Tällöin jäsenyytesi ei jatku. Paketit, jotka kestävät kauemmin kuin yhden kuukauden, täytyy irtisanoa vähintään 10 päivää ennen tilauksen päättymistä. Tällöin jäsenyytesi ei jatku. Huomaathan, että "6 kuukauden paketti" ei uusiudu automaattisesti päättymisensä jälkeen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

    • Itse menin myös tyhmyyttäni liittymään ja maksamaan "ilmaisen" 14pvä koe ajan ja nyt tuli postia sähköisesti et he eivät ole saaneet perittyä 49.80e tililtäni jne.....kertokaahan kannattaako maksaa vai vaan antaa asian olla?=???

    • Onpahan riesa

      No täähän on tämmöstä ollut:

      Olit lähettänyt meille Premium-jäsenyytesi irtisanomispyynnön 27.03.2012, joten irtisanomisesi koskee viimeisintä tilausjaksoasi (kts. edellinen viestimme), jonka maksua et ole suorittanut. Heti, kun olemme vastaanottaneet maksusi, rekisteröimme sen nimiisi ja poistamme maksumuistutuksesi. Tulemme myös uudelleenaktivoimaan käyttäjätilisi, joka on nyt väliaikaisesti suljettuna puuttuvan maksun takia sekä tulemme tekemään pyytämäsi Premium-jäsenyyden irtisanomisen kuluvan tilausjakson loppuun. Tulemme lähettämään sinulle asiasta vahvistuksen sähköpostitse. Huomaathan, että kuluva Premium-jäsenyytesi tilausjakso päättyy 27.04.2012. Mikäli haluat irtisanomisen astuvan voimaan kyseisen tilausjakson aikana, tulee sinun suorittaa puuttuva maksusi mitä pikimmiten ennen tilausjakson päättymistä.

      Mikäli et halua profiilisi näkyvän sivustollamme, voimme poistaa sen online-tilasta. Niin halutessasi voimme poistaa profiilisi kokonaan, kun olet suorittanut puuttuvan maksusi.


      Ystävällisin terveisin,

      Asiakaspalvelu

    • Ei Makseta

      Ei kannata maksaa! jos asia meinaa mennä perintää, niin ensimmäisen käräjäoikeuden kirjeen tultua nokka kohti asianajotoimistoa, JA Kiistäkää kaikki, älkää parhaimmillaan edes myöntäkö liittyneenne.(vaikea todistaa juuri sinun olleen koneella) Kyllä asianajaja osaa tuollaisen riidan voittaa ja muistakaa häviäjä maksaa viulut. eli suurella todennäköisyydellä deittifirma!

    • hyvin toimii

      sinä tyhmä et siis huomannut lukea loppuun saakka tekstiä.
      maksa pois ja ilmoita kun haluat lopettaa ti8lauksen.

    • ????

      Ainoa asia mikä kiinnostaa, niin onko ne suomalaiset naiset tuossa palvelussa aitoja ja onko joku saanut sieltä seuraa?

      Vaikuttaa usein nimittäin liian hyvältä ollakseen totta ja toisaalta joskus siellä on kyllä ihan taviksenkin näköisiä.

      • HVL64

        Turha miettiä, suurin osa on jotain kusetusviestejä.


    • vipuun mennyt

      Jooo,olen tehnyt saman virheen kuin ap,samalla tavalla vieläpä.Irtisanominen on tuskallisen vaikeata.Siellä kun vielä sanotaan jossain vielä väitetään että pitäisi lähettää luxenburgiin kirje taikka meili jottta onnistuisi irtisanominen.Kuitenkin suomalainenkin neuvontapalvelu sen tekee,vaikka toisin neuvotaan.

      Ja mielestäni tuolla oleva tarjonta ei ole laaja eikä laadukas.Tietty jos haluaa löytää pelkkää panoseuraaa niin tuolta voikin löytää,mutta ei vakavaa suhdetta.

      Älkää vain tosiaan menkö halpaan.Tuo firma ei toimi suomalaisella rehellisyyden periaatteella vaan jollain etelä euroopalaisilla säännöillä.

    • toinen hölmö

      Selvennyksenä vielä, te jotka olette kokeilleet tuota 14 päivän jaksoa ja irtisanoneet itsenne sen aikana, miten olette toimineet?

      Itse lähetin jo samana päivänä sähköpostia, että haluan irtisanoa sopimukseni. Tapahtuuko tosiaan niin, eli irtisanovatko sen hetimiten eikä tarvitse enää pelätä että tulisi lisää maksupyyntöjä?

      Heillä lienee nimeni joka täytyy antaa maksua suorittaessa (maksoin Electronilla sen pari euroa), mutta sähköpostiosoitteesta ei nimeäni näy enkä myöskään kirjoittanut sitä irtisanomisviestiini. Mikä on siis worst case scenario, ja tarviiko tässä pelätä että joudun maksamaan suuriakin summia? Entä sitten kun on maksanut mitä he pyytävät, poistuuko silloin jäsenyys automaattisesti?

      Nyt odotetaan pelonsekaisin ja nolostunein tuntein viestiä...

    • toinen hölmö

      Noniin, irtisanoin eilen illalla sähkopostitse 14 päivän jäsenyyteni, ja tänään tuli jo vahvistus että se irtisanotaan hetimiten. Siinä mielessä täytyy antaa tunnustusta myös lafkalle, ja onhan se selvä että asiakkaallakin on hieman vastuuta näissä tilanteissa lukea ja hyväksyä ehdot (jonka tein, mutta luulin myöhemmin tulleeni pahasti kusetetuksi).

      Ei siis näillä näkymin mitään ongelmia, vaikka ensin pelästyinkin kun arvostelut olivat niin rankkoja.

      Eli ei tuo sinäänsä ole kusetusta, tosin harhaanjohtavaa, joten järkeä kannattaa käyttää. Kokeilu jää kuitenkin tähän kertaan.

      • Erkki

        Harhaanjohtavaa=KUSETUSTA


    • kolmas hölmö

      Harhaanjohtavaa todellakin, itsekkin yritin irtisanoa tuota "14 päivän testipaketti (yht 1,99€)*) sitä markkinoidaan täsmälleen noilla sanoilla, tuon tähden perästä toki löytää sen pienellä präntätyn tekstin josta käy ilmi, että jäsenyyt jatkuu automaattisesti ja uutta laskua pukkaa, tai menee suoraveloituksena tililtä.

      Minulla tuo irtisanominen sähköpostilla onnistui kyllä, tosin sen jälkeen kun tilitä oli mennyt 49,80€, tuota ennen yritin irtisanoa sitä puhelimitse, mutta aina kun yritti soitta asiakaspalveluun, niin tuli ilmoitus, että "valitsemanne numero ei ole käytössä"

      Niin ja minun käsityksen mukaan kun tosiaan mainostavat tuota 14 päivän pakettia hintaan (yht 1,99€) niin ei se silloin saa maksaa tuon enempää, vaikka jatkuisikin automaattisesti.

      Yritin saada rahojani takaisin, aivan periaatteen vuoksi, eivätkä suostu niitä palauttamaan, joten tein heistä ilmoituksen kuluttajavirastolle, sinne voi kuka tahansa käydä tekemässä ilmoituksen, jos on kokenut vääryyttä.

      Kun tulee tarpeeksi iloituksia, niin kuluttajavirasto saattaa puuttua asiaan ja mahdollisesti yritys joutuu maksamaan valheellisesti perittyjä rahoja takaisin, sekä muuttamaan toimintatapojaan, kuten tästä linkistä voi lukea.

      http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/tiedotteet-09/09/ryhmavalitus-on-lisannyt-yritysten-yhteistyohalua

      Tästä toisesta linkistä pääsee tekemään ilmoituksen kuluttajavirastolle, jos tuntee sen tarpeelliseksi.

      http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/ilmoitus/

      • ö.woodcock

        Voi olla turhauttaavaa vaivaa valittaa kuluttaja-asiamiehellekään...

        Yx tapaus monista--Elisa laskutti jostain "tuotteesta", jonka olen tilannut muka
        sellaisena aikana, jolloin ei minulla ollut edes nettiyhteyteen mahdollisuttakaan,
        enkä koskaan ole ollutkaan Elisan asiakas..

        Elisa ei edes tiennyt, mikä se "tuote" on, muuta sai Chicago-Linrdoffin gangsterien avulla ulosottoon. Nyt Lindorff vaatii jo "lailliseti" perintäkulujakin yli 1000€

        Nyt on uudessa kännyssä DNA prepaid salainen numeroSiihenkin Elisan lipevä
        nimenikin tietävä puhelinmyyjä kauppasi halpaa liittymää.....

        Oli ilo ilmoittaa, etten tarvitse halpaa liittymää, koska pääsen Elisan ja muidenkin verkkoihin ilmaseksikin avoilla WtFi verkoilla

        Huijaritreffipalveluista pääsee irti, kun laittaa spostit poisto avaamattomina
        jos avaa niiden yhdenin rakkauskirjeen, robotti spämmää viiden minuutina välein
        löve letters ökyrikkailta missiltä

        tilinumero vaan on saatava, eikä laskutus kelpaa

        Yxkin nigerian englantia puhuva neti soitt kännyyn ja pyysi Visanumeroa
        kun en antanutkaan, musta flikka ehdotti lähettämään numero spostina hehhee


    • APUA !

      Apua ! mistä saan kyseisen s-postin jossa tilaiksen voi perua ???

    • miten pois

      sanokaa miten tosta paskasta pääsee eroon. mailliin tulee postia. olen ns puolireisteröitynyt jonku alku jutun eli en pääse kirjoittamaan asti. mutta en pääse siis sisään niin että voisin jotenki erota?

    • iltaaa vaan

      sanokaa nyt...

    • mäkin halusin pois!

      Ite kans "puolirekisteröitynyt jäsen", ja niitä mainoksia ja viestejä pukkasi, enkä ole käyttänyt palvelua, kun huomasin mitä rahastusta on.
      Halusin siis lopettaa jäsenyyteni tuolla..
      Itekkin jouduin kysymään salasanan uudelleen, eli riittää, kun tiedät sähköpostiosoitteen (just se mihin sitä postia flirtfairilta tulee). Sivuston alalaidassa on yhteystiedot, ja mm. sähköposti ([email protected]), johon itse laitoin juuri eroamisilmoitukseni.
      Tuli heti automaattinen vastaus, että "vastaamme pian..plaa plaa.. ja jos haluat erota faxaa, soita TAI lähetä sähköpostia" Eli sähköpostilla homma pitäisi hoitua.. sähköpostiin vaan eroilmoitus sähköpostiosoite (se johon mainokset tulee) ja/tai nimimerkki (jos muistat)
      Mutta pyydä salasana uudestaan, niin pääset tarkistamaan nimimerkkisi.

      HUOM! En tosin tiedä miten "maksulliset" tilit lopetaan.

      Just tollasta rahastusta noi treffijutut on.. ja eipä siinä "rakkaudenhuumassa", kun sinne alkuun liittyy, niin tule mieleen että mites siitä pääsee sitten eroon ollenkaan.. :D

      Ps. ja ite kun pääsin viimein sinne sisään taas, niin kävin heti ruksimassa pois sieltä asetuksista, ettei enään lähettele posteja ja viestejä, jos sattuisi käymään niin että profiili jääkin sinne roikkumaan..

    • totta

      Kyllä, helposti tuolta pääsee pois ihan sähköpostilla ilmoittamalla.

    • Ei kauheen helpolla.

      Tommonen vastaus tuli, kun koitin suomi24-postia.
      Käyttäkää jotain muuta postipalvelua irtisanoessanne juttuja tuolta.


      - These recipients of your message have been processed by the mail server:
      [email protected]; Failed; 5.5.0 (other or undefined protocol status)

      Remote MTA mx.synserver.de: SMTP diagnostic: 554 5.7.1 ip address 80.76.154.16 is blacklisted (ix.dnsbl.manitu.net), see http://postmaster.synserver.de/554_IP_ADDRESS

    • suomi itseäsi

      Sinä hölmö lue tekstit ennenkuin ryntäät deittailemaan.
      Aivan tuntemattomia laskuja ei lähetellä ilman sinun lupaa - itsehän olet antanut luottokorttisi tiedot.
      vielä kerran - lue ohjeet ja sopimukset läpi ja laita vasta sitten rasti ruutuun, jolla suostut asiakkaaksi.
      olen ollut rekisteröityneenä ja päässyt myös irti siitä sähköpostilla.
      huonoa oli se, että tarjontaa ei sittekään ole niin paljon kuin annetaan ymmärtää. kontaktit ovat suurin osa jossa pääkaupunkiseudulla.

      • Kusetettu64

        Kiva suomia kusetettuja?


    • Ei oo totta :(

      Tuli kans hölmönä kokeiltua tuota 14 päivän kokeilu pakettia.
      Nyt alkoivat laskuttaa suoraan tililtä rahaa. Eli laskutus tili aktivoitui automaattisesti 14 päivän kokeilun jälkeen enkä tiennyt siitä. Onko kenelläkään antaa neuvoa miten tilin saisi suljettua?

    • jos kokeilisit

      Taitaa olla otettava heidän supportiin yhteyttä

      [email protected]

      ja laitat viestiisi mukaan käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteen jotka käytit.

      • Ei oo totta :(

        Kiitos otan yhteyttä siihen :) Imoitan myöhemmin miten kävi.


      • ei oo totta :(
        Ei oo totta :( kirjoitti:

        Kiitos otan yhteyttä siihen :) Imoitan myöhemmin miten kävi.

        Hienosti sai suljettua sähköpostista. :)


    • deitittäjä

      Minäkin tässä rakkauden ja seksin kaipuussa rekisteröidyin sinne Flirtfairin sivulle, mutta en ole vielä antanut luottokorttini tietoja heille, enkä annakkaan kun porukalla on noin huonot kokemukset kyseisestä palvelusta. Sähköpostini on kyllä täyttynyt sieltä tulleilla viesteillä!

    • flirtfukkkingFAIR

      Täällä taas yksi kusetettu. Laitoin kuluttajavirastoon viestiä, vaikka eipä taida auttaa edes. Juurikin vasta mailia laitoin, mietityttää mahtaako irtisanominenkaan onnistua. Ihmeellistä miten ihmisiä voi kaikella tapaa kusettaa.

    • popiiyu

      pystyykö ihan suomen kielellä lähettää sen irtisanomis sähköpostin???

    • vrr

      muakin kusetettiin! :D Ihan oikein kävi. Profiililla voi seuraavat 2kk silti pitää sitten hauskaa rahan edestä! Käykää tseikkaileen vähä esimerkkiä oon nimellä vrr tuolla!

    • VoiVoiJaLämminLeipä

      VOI VITTU itsekkään en huomannut, kun otin ton 14vrk kokeilun. Siis ihan vitun kusetusta, vaikka onhan se oma vika. Mutta ne on laittanu sen ohan tarkoituksella silleen sniikisti et kukaa ei huomaa, ku vast sit kuukauden päästä ja ne paskat on siin vaihees jos kerenny velottaa sun tilitä sen 49.80e . prkl

      • Apua5

        Auttakaa mut pois tuolta. Voin vaikka maksaa avusta jos joku osaa. [email protected]


    • Jeppe6

      Tein firmasta kuluttajavirastoon ilmoituksen

    • Helmipöllö

      Voi kyllä mua naurattaa te miesraasut jotka tuohon höynään meette! Senhän näkee jo päälle päin jo mainoksistakin ettei tuo sivusto ole mikään aito tahi laadukas.

      Hassua miten kiimaisia ihmisiä voi vedättää noinkin helposti

      • Hartsa64

        Hauskaa? No varmaan, otetaan sulta 50€ niin tuu sitten tänne selittää kuinka hauskaa. Ämmäraasu, halvat huvit sulla. No toiset osaa säästää.


    • poistaminen

      Jos ette ole maksaneet niin profiilin poistaminen onnistuu helposti kirjautumalla sisään, menemällä tili välilehdelle ja scrollaa ihan sivun alalaitaan ja klikkaa poista profiili.

    • mitenköhän??

      onko kukaan vastannut noihin flirtfairin postilaatikon viestien sähköposti osotteisiin. ovatko ne aitoja vai huijausta, uskaltaako niihin vastata.?

      • harza4

        Olen vastannut ja löysin flirtfairin kautta elämäni rakkauden.
        Kohta menen naimisiin. Onhan siellä paljon huijareita, mutta
        järki käteen, kyllä se siitä. Joka viestiin ei kannata vastata !
        Saavat kaapattua sähköpostitilisi.
        Virustorjunta pitää olla kunnossa, muuten käy huonosti.
        Suosittelen avastia.


    • Virt77

      Mut hei kertokaa, että onks kukaan saanu p****a tuota kautta oikeasti?

      • EN OLE

        En


      • Kusetusta on

        Ei sietä mitään oikeasti saa. Viestejä kyllä tulee kauniilta naisilta kymmenittäin päivässä. Ottavat kyllä hanakasti yhteyttä ja tarjoavat kuviaan ja haluavat tulla luoksesi. Eivät taida olla oikeita naisia vaan feikkiprofiileja jotka yrittävät saada sinut antamaan rahaa lentolippuun ym. Kyllä te tiedätte.


    • just3

      Vittu te ootte tyhmiä!

    • virsta10

      Terve!

      Tutustuin myös kyseiseen sivustoon ja huomasin ilman sen suurempia sitoumuksia, että kyseinen sivusto huijaa hyväuskoisia ihmisiä.

      Ota yhteys kuluttajasuoja henkilöstöön.

      Seuraavaksi kyseisen sivuston ylläpitäjä henkilö tai henkilöt käyttävät ulosottoa rahojensa saamiseksi. Mikäli nostat asiasta metelin, he perääntyvät ja antavat "väärin tekemisesi" anteeksi, jotta eivät joutuisi oikeuteen.

      • virsta10

        Hei!

        Pitää vielä lisätä edelliseen, että sivustolta tuleva sähköposti kannattaa ohjata ns. SPAM-postiksi eli roskapostiksi tai estää sivuston lähettämän sähköpostin kokonaan. Se estää tehokkaammin esimerkiksi tietokonevirusten, makrojen ja muiden epämiellyttävien tietokone yllätysten leviämisen.

        Vielä pitää sanoa, että ÄLKÄÄ hyvät ihmiset antako luottokorttitietojanne yhdellekään epämääräiselle sivustolle.

        Nettiostosten kanssa pitää olla aina tarkkana. Olkoon kyseessä ostettava palvelu tai ostos.

        Yleisenä neuvona voisin sanoa, että vain tunnetut ja luotettavat sivustot ovat turvallisempia. Silti pitää AINA suhtautua varauksella luottotietojen antamiseen.


      • sählä hyvällä tavalla
        virsta10 kirjoitti:

        Hei!

        Pitää vielä lisätä edelliseen, että sivustolta tuleva sähköposti kannattaa ohjata ns. SPAM-postiksi eli roskapostiksi tai estää sivuston lähettämän sähköpostin kokonaan. Se estää tehokkaammin esimerkiksi tietokonevirusten, makrojen ja muiden epämiellyttävien tietokone yllätysten leviämisen.

        Vielä pitää sanoa, että ÄLKÄÄ hyvät ihmiset antako luottokorttitietojanne yhdellekään epämääräiselle sivustolle.

        Nettiostosten kanssa pitää olla aina tarkkana. Olkoon kyseessä ostettava palvelu tai ostos.

        Yleisenä neuvona voisin sanoa, että vain tunnetut ja luotettavat sivustot ovat turvallisempia. Silti pitää AINA suhtautua varauksella luottotietojen antamiseen.

        Huhhuh!! Mä olin ite just tekemässä kyseistä profiilia mutta onneks painoin vahingossa pois ja laitoi google hakuu flirtfair ja ekaks tuli tää suomi 24. Kiitti kaikille pelastitte mun rahat :)


    • 58joke

      Huijareita on paljon naisissa,pakolaislerillä Afrikassa miljoonia pankissa Irlannissa tarvitaan apua(rahaa) rahojen siirtoon tai kuvausmatkalla promoottorin kanssa Nigeriassa halutaan tulla naimaan kun saa ensin rahaa lentolippuihin yleensä vielä kuluja enemmän sitten paljon venäläisiä naisia.Kaikki kuitenkin profiilin mukaan Suomessa.On ollut aikaa seurata vaikken ole senttiäkään maksanut,oma s-posti vain flirtfairia varten,näen lähetetyistä viesteistä vain 2 riviä ja jos joku on laittanut s-posti osoitteensa olen vastannut(paljon on alastonkuvia,rivojakin kertynyt).

      • Kuvia joo

        Minullekin on tullut siis kuvia tosi paljon. Niitä yhteydenottojakin tuli kymmenittäin päivässä silloin kun olin siinä.


    • 58joke

      Kuten joku mainitsikin kone kirjoittaa jäsenille omia viestejä,huomasin kun loin kaverille oman profiilin kokeeksi,sieltä löytyi muka minun lähettämiäni viestejä ja sama toistenpäin.Ja kahden vuoden aikana kukaan suomalainen ei ole laittanut viestiin s-posti osoitetta,vain ulkomaisia,estääkö sivusto suomalaisten yhteyden otot jos ei ole maksava jäsen,mutta nykyään visa elektron ei kelpaa maksuvälineeksi.

    • Jeppe855

      Joo itsekkin kirjauduin kyseiseen palveluun jotenkin kun katselin sihteeriopiston sivuja.. En hankkinut mitään jäsenyyttä, mutta rupes ärsyttään kun spämmi viestejä satoi sähköpostiin, kattelin tililtä et sinne oli tullut jotn automaattiviestejä "ihmisiltä" joiden profiileita olin katsonut, kaikilta tyyliin sama viesti :)

      Enivei, laitoin s-postia lyhyesti [email protected] ..kerroin nimimerkkini ja sähköpostini ja sanoin että en halua jatkossa mitään viestejä kyseiseltä sivustolta.. Sain automaattisen viestin että pyyntö on mennyt käsiteltäväksi ja noin 5min päästä tuli viesti että tili on poistettu jne.. Toimi hyvin tuo poisto, mutta katotaan nyt tuleeko sieltä sit vielä jatkossa viestejä. Jos tulee niin merkitsen ne roskapostiksi ja gmail ainakin aika hyvin siirtelee noi viestit automaattisesti roskapostiin.

    • testaaja3

      Otin kahden viikon testipaketin hintaan 1,99 ja peruin sähköpostilla tilausvahvistuksessa olevaan osoitteeseen ennenkuin määräaika paketin muuttumiseksi pysyväksi meni umpeen. Pyysin varmistuksen sähköpostiin kaiken varalta.

      Ja varmistus tuli parin tunnin sisällä jossa sanottiin selvällä suomenkielellä että tilaus on nyt peruttu, jos haluaa premiumin jatkossa se pitää tilata uudestaan, jos haluaa poistaa koko tilin sen voi tehdä lähettämällä sähköpostia tai poistamalla tili itse palvelun asetuksissa.

      Eli ei mitään ongelmaa ollut.

    • Lukekaa ehdot

      Käytännössä aina homma menee niin että ilmaisen jakson aikana täytyy perua, tai palvelu jatkuu normaalilla hinnalla. Kenelle tuo muka on vielä joku yllätys? Ihan samaa on esim. lehtitarjouksissa, nettiliittymissä, maksu-tv-paketeissä jne jne. Ei missään taida enää mennä niin että palvelu loppuu kun tarjousaika loppuu?

      Toivottavasti sinä ja muutkin otitte nyt opiksenne. Jatkossa olettakaa aina että ilmaisen jakson jälkeen tulee veloitus ja lukekaa ne sopimusehdot. Flirtfairin ilmaisjaksoa tilattaessakin taisi olla mahdollisuus lukea ne ehdot, eikös vaan?

    • jamppa11

      Aivot pitää olla mukana, eli yläpäässäkin liikettä, kun tollaiseen ryhtyy. Sillä yleensä pärjää. Eli ymmärtää perua ajoissa.

      Sinänsä vaikuttaa tuo Flirtfairikin aika turhanpäiväiseltä miesten vedätykseltä, sillä JOKAINEN nainen sivustolla on ilmeisesti maksullinen. Sen voi päätellä siitä, että JOKAINEN nainen on koko ajan "Nyt online". Miehistä vain muutama.

    • Harriba64
    • paki1

      No joopajoo. Tämä deittisivusto lupailee panoseuraa heti, mutta osittautuu täysin samanlaiseksi huijauspalstaksi kun kaikki muutkin. Ainoa hyvä åoikkeus on kahden viikon sopimus, mitä en ole muissa havainnut. Sekin on irtisanottava hyvissä ajoin, muuten se uusiutuu automaattisesti.
      Tällä palstalla jos missään vilisee venäläisiä huijareita jotka puhuvat koneellakäännettyä siansaksasuomea eli varokaa.
      Itse törmäsin kyllä harvinaiseesn huijariin jonka myös treffasin naamatusten.
      Luulin häntä maksulliseksi, mutta ulkonäkö oli varsin tavallinen suomalainen blondi 35v. about. Pyysi minulta samantien 250€ ollessamme hänen kerrostalonsa ulko-ovella. Annoin summan holtittomasti jonka jälkeen hän sanoi, että odota tässä. Hän käy vielä saunalla.
      Piru vieköön. En tajunut heti että selvä huijaus. Vei rahat ja pillu jäi saamatta.
      Arvatkaapa tuliko takaisin vielä sinä iltana.
      Kyseessä mitä ilmeisimmin työtön köyhä kotiäiti joka oli niin kekseliäs että osasi harhauttaa välkyimmänkin miehen. Se oli ensimmäinen rahallinen tappiö mitä on tullut tähän mennessä. Yrittäjiä on ollut kaikkialla.
      Että vahingosta viisastunenna taas jälleen olkaa varovaisia.

      • eikinä

        voi vttu, meikä kävi myös tuolla ala ovella kääntymässä, "blondi" pyysi rahoja etukäteen, onneksi itse siinä kohtaa haistoin huijausyrityksen ja lähdin pois.,se muija oli myös niin hirveän näköinen kotka ettei edes kinnostanut hänen palvelunsa.


      • paki1
        eikinä kirjoitti:

        voi vttu, meikä kävi myös tuolla ala ovella kääntymässä, "blondi" pyysi rahoja etukäteen, onneksi itse siinä kohtaa haistoin huijausyrityksen ja lähdin pois.,se muija oli myös niin hirveän näköinen kotka ettei edes kinnostanut hänen palvelunsa.

        Kyllä vaan. sellainen vinohampainen huuhkaja. Kyl silt ny sauhut olis ottanu, mut miten saatoin olla niin tyhmä. kantsii vaan mennä suoraan alan ihmisen asiakkaksi. tollaset varmaan vetää yhtä köyttä ja suunnittelevat mitä ovelampia juttuja.


      • eikinä
        paki1 kirjoitti:

        Kyllä vaan. sellainen vinohampainen huuhkaja. Kyl silt ny sauhut olis ottanu, mut miten saatoin olla niin tyhmä. kantsii vaan mennä suoraan alan ihmisen asiakkaksi. tollaset varmaan vetää yhtä köyttä ja suunnittelevat mitä ovelampia juttuja.

        just se, tee uusi nim.merkki kyseiselle sivustolle ja sovit uudet tärskyt sen haaskan kanssa, menet paikalle ja pyydät rahat vaan takaisin, reilu peli.


      • paki1
        eikinä kirjoitti:

        just se, tee uusi nim.merkki kyseiselle sivustolle ja sovit uudet tärskyt sen haaskan kanssa, menet paikalle ja pyydät rahat vaan takaisin, reilu peli.

        Kertoiko harakka sulle nimeään tai ylipäätään yhteystietojansa?
        Mulle ei kertonut mitään. Tiedän vain asuinpaikan.


    • paki1

      Kiitos ideasta. Epäilen vaan sen toimivuutta. Kun kyseinen henkilö tulee alaovelle, tuskin sillä on mukanaan summaa. Sanoo et odota käyn hakemassa. ja soittaa samalla poliisit ahdistelusta. Mene ja tiedä. Ain tiätty kantsii yrittää. Kyl tommosen summan menetys harmittaa. saishan sil jo melkeen kaksi rehellistä maksullista.

    • bisnes hölmöit rahat

      Tulipa naurettua oiken kunnolla, kun luin näitä typeryksien kirjoituksia.
      Pitääkin perustaa oma deitti ja seuranhakupalvelu.

    • take2

      Joo ei näis mitää ku tiätää mikä on name of the game. Irtisanominen täytyy tehdä hyvissä ajoin sivuston palvelunumeroon tai sähköpostiin. hyvin helppoa. Muuten sitä jatketaan automaattisesti eteenpäin. Ehdot kantsii lukea tarkkaan ettei tule ikäviä yllätyksiä.
      Kusetustahan noi kaikki deittailupalstat ovat. omakohtaisesti en ole kohdannut näissä kuin taloudellista menetystä lähinnä sopimusmaksuista joita on vuosien aikana kertynyt jo useita satoja euroja. Fyrkalla saisi jo kymmenittäin maksullista seksiä, mikä on täydellistä vastinetta rahoille, sens ijaan et kuuntelee kaikenmaailman liirunlaaruneita ja huijausyrityksiä saamatta yhtään mitään.
      tämä oli kyl absoluuttisesti viimeinen deittipalsta mihin maksan jäsenyyden.

    • Luonnollista

      Rakkauden ja läheisyyden kaipuu tekee ihmisistä hölmöjä ja helppoja huijattavia.
      flirtfairiin tein ilmaisen profiilin ja johan rupes pukkaamaan viestejä nigerialasilta huijareilta myöskin venäläiset huijarit ovat olleet aktiivisina :D Eipä tulis mieleenkään antaa luottokortin tietoja tonne...

    • VILPERTTI

      MENE TAI MENKÄÄ..,.
      Täysin ilmaiselle seksi treffi sivulle, on vuoden kokemus...
      www.iha.ee

    • Asiaan vihkiytynyt

      Mikäli sivusto on selvästi harhaanjohtava, kannattaa tehdä valitus Euroopan kuluttajakeskukseen. Firma sijaitsee Luxemburgissa, joten turha on käräjöidä suomalaista perintätoimistoa vastaan, joka tekee vain työtänsä.

      Joskus aikaa sitten osallistuin johonkin arvontaan tms. (en muista) kännykkä numerolla ja tuli kännykkälaskuun ylimääräistä laskua joistain tanskalaisesta firmasta. Soitin kuluttajaneovontaan ja poliisille. Poliisi ei voi mitään suomessa. Interpolia tuskin kiinnostaa pikku petokset, jotka ovat lain puitteissa OK. Paras tapa menetellä on kirjoittaa asiallinen viesti yrityksen/osaston johdolle, jossa mainitset haluavasi rahat takaisin tai vaadit sitä euroopan kuluttajakeskuksen reklamaatiolla. Silloin useimmiten epäselvissä tapauksissa huijjariyritykseltä tulee rahat takaisin. Ainakin itse sain takaisin menettämäni 5,8 euroa.

      • asiaan vihkiytynyt

        Tuli vielä mieleen jottei turhaa uhoa, että kannattaa tarkistuttaa kuluttaja- ja kilpailuviraston tai Euroopan kuluttajakeskuksen lakimiehillä, onko sivusto tai mainoskampanja asian mukainen. Muistaakseni jommalta kummalta ellei kummaltakin taholta löytyy epäreilujuista yrityksistä "musta lista", josta kannattaisi tarkistaa status jo ennen pankki-/luottokortti tietojen antamista...


    • kysymys3

      onko kukaan saanut rahoille mitään vastinetta? eli siis päässyt ns selkään sivun kautta?:D

      • KYllä vain

        Jos nyt tunnustetaan niin kyllä. useaampaan otteeseen ja löytyipä sieltä panokaveri kenen kans on tullu tuunailtua jo vuoden päivät :)


    • Kinder692

      Kokeilin palvelua ja yllätys yllätys; venäläisiä "sinkkuneitejä" (erittäin kauniita) lähestyi heti. Kun sitten jatkoin viestittelyä, olisi pitänyt laittaa rahaa lentolippua ym. varten, jotta tyttö pääsisi ensimmäistä kertaa elämässään ulkomaille-Suomeen minua tapaamaan. Paras oli tämänpäiväinen tyttö Senegalista, joka hymyilee lähettämissään kuvissa ilman minkäänlaista huolta huomisesta huomioon ottaen allaolevaa kirjettään.

      Olkaapa pojat varovaisia, ettei teitä kuseteta tai vedätetä. Siellä toisessa päässä kun saattaakin olla miespuolinen henkilö, eikä kuvassa oleva kaunis tyttö.....

      Tässä tämä saamani posti tänään:
      Kaikki minusta rakkautta ja luottamusta , auttakaa minua ulos tästä tilanteesta olen osaksi .

      Auta minua Tarvitsen apuanne kiitos , elämäni on vaarassa

      Rakas haluanmies kuin sinua elämääni . Auttakaa minua olen vilpitön sinulle . Odotan nähdä vastauksen .

      Kirjoitan tämän viestin sinulle kyyneleet ja surun sydämestäni . Kaikella kunnioituksella , luottamus ja inhimillisyys , vetoan teihin käyttäähieman kärsivällisyyttä ja lukea kirjeeni tunnen melko turvallista käsitellä sinua tässä tärkeä liiketoiminnan mentyään läpi merkittävä profiilin , rehellisesti Kirjoitan tämän sinulle sähköpostia kipuja , kyyneleitä ja surua sydämestäni , olen todella haluavat ollahyvät suhteet sinun ja minunerityinen syy miksi päätin ottaa sinuun yhteyttä . Päätin ottaa sinuun yhteyttä kiireellisyyden vuoksi minun tilannetta .

      Nimeni on Miss Stella Kipkalya KONEen , i am single naisia ja olen Keniasta Itä-Afrikassa . Valo ihonväri , yksi ( koskaan naimisissa) , mutta tällä hetkellä olen asuvat täällä Dakarissa Senegalissa pakolaisleirillä . Isäni Late tohtori Kipkalya KONEen olientinen Kenian tien ministeri . Hän ja Assistant Sisäasiainministeri Lorna Laboso oli ollut aluksellaCessna 210 , joka suuntasi Kerichon ja syöksyisyrjäisellä alueella nimeltään Kajong'a , Länsi-Keniassa . Syöksyi tiistaina 10. kesäkuuta 2008 . Voit lukea lisääkaatua läpi alla sivusto :
      http://edition.cnn.com/2008/ WORLD/africa/06/10/kenya . crash / index.html

      Jälkeenhautaaminen isäni, äitipuoli ja setänsä salaliiton ja myydään isäni omaisuuttaItalian Expert hinnan , jonka he jakoivat rahat keskenään ja elää mitään minulle . Yksi uskollinen aamuna avasin isäni salkku ja selville asiakirjoista, jotka ovat tallettaneet valtava määrä rahaa yhdessä pankissa Skotlannissa nimeänilähiomaiset sillä kun hän oli elossa hän talletettu noin paljon rahaajohtava pankki Euroopassa , jossa hän käyttää nimeänilähiomaiset . Kyseinen summa on $ 3,8 M ( kolme miljoonaa kahdeksan satoja tuhansia dollareita ) .

      Olen ilmoittanutpankin kanssa vaativat tätä rahaa jaainoa asia, he kertoivat minulle on etsiäulkomainen kumppani , joka auttaa minuasiirto johtuu minun pakolaisaseman täällä Senegalissa . He myös kertoivat minulle, että edesmennyt isäni ohjettapankki on , ettärahaa olisi vain release minulle, kun olen naimisissa tai esittääedunvalvoja , joka auttaa minua ja sijoittaarahaa ulkomaille . Olen etsimäänrehellinen ja luotettava henkilö, joka auttaa minua ja seisoa minun edunvalvoja , jotta voin esittää hänetBank siirronrahaa hänen pankkitilille ulkomaille . Olen päättänyt yhteyttä, kun rukoukseni ja uskon , että et petä minun luottamusta . Vaan vie minut kuin oma sisko tai voimme mennä naimisiin heti tulen maasi .

      Rakas , asia on erittäin huono minulle täälläpakolaisleirillä , jossa elän tänään . Ihmisiä kuolee täällä päivästä toiseen , koska ruoan puute ja huono sairaanhoitoa . Jopa yksi meistä kuoli viime yönä ja haudattiin tänään . Pelkään , mitä olen nyt täällä . En tiedä kuka se on hänen vuoronsa huomenna . Olin ensimmäisen vuoden opiskelijayliopistossa opiskelee lakia ennenruma tapaus, joka tappoi vanhempani että laittaa minua tässä kamala paikka löysin itseni pyrstönnuolija . Tämä paikka on kuinvankila , koska olemme vain saa mennä ulos maanantaina ja perjantainaviikon antamaYK sääntöjä ja sääntelyä täällä Senegalissa . Se on aivan kuin yksi oleskelevatvankilassa ja toivon jumalten armosta minä tulen tänne pian . Tässä pakolainen olemme vain saa mennä ulos kaksi kertaaviikossa .

      Sen aivan kuten yksi oleskelevatvankilassa ja toivon jumalten armosta minä tulen tänne pian . Minulla ei ole mitään sukulaisia nyt jolle voin mennä jaainoa henkilö, olen nyt Rev Chris Johnson , joka onpastori( Kristuksen kaikkien kirkkojen ) täälläpakolainen hän on ollut hyvin kiltti minulle , koska minulla oli täällä, mutta en ole luonaan melko Lähdennaisten hostellissa , koskapakolaisella on kaksi hostellit yksi miehilletoinen naisille .

      Ole hyvä ja haluan sinun soittavan minulle pastoreidemme Puh numero ( 221766883786) jos soitat , kerro hänelle, että haluat puhua kanssani hän lähettää

    • asap7

      Noni. Ite menin duunaan tonne profiilin tänään ja maksoin sen 1,99. Eksyin kuitenkin vast jälkikäteen tänne lueskelemaan näitä. Soitin kyseisen palvelun asiakaspalveluun josta nainen vastasi ja lupasi sulkea palvelun ja myös lupasi että enempää rahaa ei veloiteta. Katsotaan veloittavatko kuitenkin. Tyhmää on näemmä helppo huijata.

    • miekku

      hei aika jännä, mun senegalilaiselle miehelle tuli toi sama viesti kesällä kun oltiin senegalissa, siis ihan sähköpostiin! se oli ranskaksi ja siinä oli kans toi pastori tyyppi! ei kande joo mennä halpaan!!

    • Sulle "HYVÄUSKOINEN HÖLMÖ" tiedoksesi : EN OLE MAKSANUT ENSIMMÄISTÄKÄÄN "FLIRTFAIR.FI" maksua enkä maksa

    • joke55

      Toi Senegalin Kenian tieministerin Kiplakat Konella on ollut jo 10 tytärtä samojen rahojen kanssa ja sama pastorin numero.Nyt huijarit siirtyneet Malesiaan,miten muuten voi tulla 6 osoitetta parin viikon aikana ja esim.pyydettiin rahaa viisumiin Suomeen 850euroa,kun Malesiasta saa tulla kolmeksi kuukaudeksi Suomeen ilman viisumia,tiedot löytyy netistä kun osaa hakea.Keväällä oli moni nainen kuvausmatkalla Nigeriassa ja tarvi rahaa lentolippuihin tänne.Venäläiset ovat oma lukunsa,parikin muka matkusti Moskovaan järjestään matkaa ja kas kumma rahat loppu kesken,paras oli kun pyysi 1000euroa lentolippuihin vaikka Tolstoi junalla pääsee Helsinkiin 110eurolla.Välillä säälittää nuo rahan pyynnöt milloin milläkin verukkeella,kannattaa pitää vain omat rahat itsellään ja aina voi sanoa ettei Suomesta voi lähettää rahaa joka paikkaan ettei epäillä rahanpesusta.Jos jollakin naisella on varaa maksaa matkansa tulkoon sitten antaan.

    • kukkaaa

      En ole maksanut palevelusta mitään koskaan ja toimii silti :D mitä ihmettä..

    • xxxxxxxxxxxxxxxx1

      naiset ovat ilmeisen feikkiprofiileja ja viestit automatisoituja.

      ilmenee viestien alusta ja nikkien samankaltaisuudesta

    • petetty nainen

      mä en kestä enää...sain selville ,et mun mies on täällä:( nyt pitää miettii mitä mä teen...tää on KAMALAA!!!!!

    • höynäytetty

      Tulipa kans vedätetyksi oikein kunnolla. Maksoin viime kesänä kans tuon kokeilun ja luulin, että olin saanut suljettua tilin ja lopetettua sen maksujäsenyyden. Luottokortin maksuissa on ollut toi jadorra S.a.r.L/jabill.net ja 49,80€ jo muutamaan otteeseen ja olen ne maksanut kun oon luullut niitä muiksi maksuiksi :D. nyt googlasin tota hommaa ja flirtair.sivustohan se tosiaan on joka mua laskuttaa.
      Tässä on mennyt jo satasia palveluun, josta en edes tiennyt. Kyllä on ihminen voinut tyhmä olla että luottokortin tiedot on tuonne antanu. Sinkkuna sitä on ollut epätoivoinen. Sähköpostiin on toki tullut niitä sivuston deitti viestejä kokoajan mutta kun on tullut luotua tili varmaan kaikkiin olemassa oleviin deittisivustoihin niin ei nuota ole noteerannut. Ja kun kaikki menee suoraan roskakoriin.

      Nyt on [email protected] spostiin laitettu viestiä, että sulkis ja poistais kaikki. Saa nähdä miten käy. Ja vaikka poisto onnistuisikin niin arveluttaa silti että niillä noi luottokortin tiedot on. Eli kai tuo luottokortti täytyy myös vaihtaa,

      • eeppinen1

        Mitenkä kävi?


    • että näin...

      Toihan on mahtava sivusto laitoin sinne profiilin piruuttaan niin pirkanmaan 03 alueelta on ny 728kpl tullut viestiä toinen toistaan kauniimpaa bikini/fitness/alaston/mallinaista jättänyt vastauksen mulle sinne boxiin,joten siitä voi jokainen itse päätellä oliskoos tekaistuja tai sit vaan Tre- suunnalla asustelee tosi rohkeita omilla kasvo ja alastonkuvilla ilmoittelevia mallitypyjä =P

      • Jotta täällä näin

        Joo samoin täällä Pudasjärvellä yli 300 viestiä toinen toistaan rohkeammilta naisilta. Multa on varmaan jokin kehitysvaihe mennyt ohi, kun en tajua tätä hetkellistä suosiotani :D


    • vuke (flirt.com)

      Itsehän liityin flirt.com-sivustolle ja tuntuu olevan aivan samat systeemit ja ongelmat sielläkin. Eli, kokeilujakso alle 2 euroa ja sitten jatkuu automaattisesti normaalihintaisena. Irtisanoutuminen äärimmäisen hankalaa ja ongelmista valittaessaan saa ainoastaan englanninkielisiä automaattivastauksia sähköpostiin. Tekaistuja profiileja sivusto täynnä ja jotain ulkomaisia huoria on profiilien takana. Todella tautista meininkiä jota en tule suosittelemaan koskaan kenellekään. Toivottavasti pääsen laskutuksesta eroon kun olen nyt vihdoin saanut firmalta sähköpostina koodin jonka syöttämällä erääseen kohtaan oman profiilin asetuksissa laskutuksen pitäisi loppua. Sain jopa vahvistuksen sähköpostiin tästä lopetuksesta mutta niillähän on edelleen mun mastercardin tiedot, joten saapa nähdä vieläkö rahaa lähtee tililtä.
      Tulipahan tämäkin vääryys koettua.
      Olen muuten sivustolla nimimerkillä vuke. Jos joku on ko. sivustolla jäsenenä niin käyppäs laittamassa viestiä sitä kautta niin näkee pystyykö siellä oikeasti edes laittamaan mitään viestiä kenellekään :). Vaikuttaa siltä että keskustelu on siellä mahdollista vain näiden sivuston omien huoraprofiilien kanssa.

      • Esko Mörkö

        Vanhan kortin sulkeminen ja uuden tilaaminen taitaa olla helpoin ja halvin vaihtoehto tuollaisista eroon pääsemiseksi. Niillä ei taida kuitenkaan henkilötietoja olla tallessa, jotta voisivat kinuta "oikeusteitse" saataviaan.


    • kokemusta

      Varokaa sivustoa ja lukekaa tarkkaan ohjeet jäsenmaksu automaattisesta uusiutumisesta ja myös ohjeet irtisanoutumisesta. Olin jonkin aikaa jäsenenä ja erilaisten huijareiden määrä oli valtava. Huijareita Venäjältä, Britanniasta, Nigeriasta ja suomalaisia tehtyjä profiileja, joista ehkä yksi oli aito. Osa rikollisista on niin taitavia, että tilisi tyhjennetään varmasti. Älkää missään nimessä antako kenellekään rahaa matkalippuihin tai muuhun hätätilanteeseen, vaikka kuolisivat siihen paikkaan. Menetätte rahanne varmasti. Mukana myös kansainvälinen rikollisuus.

      Sama ilmiö myös muilla deiting-sivustoilla mm. Beenauhgty.com on myös täynnä pankkikortin tietojjen kalastajia ja sen jälkeen sähköposti on täynnä huijareiden viestejä. Kauniit naiset ovat houkutuslintuja. Suomalaiset naiset eivät osaa edes suomea.

    • valopää

      Ennenkuin hyväksyy niin kannattaa lukea ne ehdot.Jälkikäteen on turha itkeä.Maksu menee delleen jos et ole irtisanonut sopimusta ja sivulta varmasti löytyy joku,johon ottaa yhteys.Vähän tyhmä olet kun luulet,et luottokortin katkaisulla loppuu laskut heh.Mutta kiitos päivän nauruista.

    • Flirttailija

      Itse liityin myös tälle sivustolle ja maksoin aamulla tuon 1,99 € testijakson. Profiiliani en ole saanut toimimaan, eli en kykene lukemaan saamiani ilmeisimmin automaattien luomia) viestejä, en saa ladattua kuvaa, en katseltua kenenkään kuvia, vaan aina kun yrtitän, aukeaa sivu jossa on erilaiset premium.jäsenyysmaksut ja vaitoehdot.
      Laitoin viestiä juuri tuonne sivustolta löytyvään sähköpostiosoitteeseen, kyselyn toimivuudesta ja samalla irtisanoin sopimukseni tuon 14 vuorokautisen testijakson päätyttyä.
      Muutaman minuutin kuluessa tuli autoviesti, jossa kiiteltiin palautteesta ja kerrottiin, että lähetetyssä viestissä tulee olla myös tiedot kirjautumisnimestä ja rekisteröityessä annetusta sähköpostiosoitteesta.
      Laitoin uuden viesti, sama teksi kuin edellisessä, lisättynä kirjautumisnimelläni ja antamallani sähköpostiosoitteella.
      Vaikka lähetin viestini juuri siitä osoitteesta jonka annoin kirjautuessani, niin sekin lienee noiden tapa saada huijattua, jos asiakas ei ole antanut kaikkia pyydettyjä tietoja niin he eivät ole vastuussa ja maksut jatkuvat, näin luulisin käyvän?
      Olkaa tarkkoina niiden ehtojen kanssa ja irtisanokaa sopimuksenne aina riittävän ajoissa, se antaa ainakin pienen mahdollisuuden olla tulematta kusetetuksi.
      Saas nähdä miten itselleni käy, onnistuiko irtisanominen ja saanko ylipäätään tuolla parieurosella luettua saapuneita viestejäni?

    • kokeil3

      Käyttäkää Tin Eye palvelua tai vaihtoehtoisesti Googlen photo recognition softwaria. Kumpikin on saatavissa netistä ilmaiseksi.

      Tin Eye toimii nopeammin ja helpommin. Ei tarvitse kun laittaa hiiren kursori kuvan päälle, ja klikata oikealla. tämä tuo näkyviin idioottiboxin, jossa yksi kohta on "Check photo with Tin Eye".

      Tulokset ovat näkyvissä ruudun yläosasta maatamassa sekunnissa. Klikkaamalla tulosta, saat esille sivun, johon on listattu kaikki paikat jossa sama kuva esiintyy.

      Kokemuksesta voin sanoa, vaikka olenkin vain ilmaiskäyttäjä, ja en ole koskaan lähettänyt mitään meiliä yhdellekkän muijalle, että suurin osa kuvista on varastettu, usein ulkomaalaisilta porno- tai vastaavilta sivuilta.

      Ehkä 2-3 kymmenesta naisen kuvasta flirtair.fi sivuilla ei ole millään muulla sivulla.

    • Testing testing

      Kokeilin tuota palvelua ihan mielenkiinnosta ja menin ottamaan myös 14pv kokeilun. 3pv ennen umpeutumista laitoin asiallisen sähköposti viestin :D noh asiallinen ja asiallinen. Kaikki tiedot suomeksi ja englanniksi sekä maininta että tulostan tämän sähköpostin todisteeksi että olen irtisanonut 1pv kokeilu jakson sinä ja sinä päivänä.

      Tulikin heti seuraavana päivänä posti että
      " Täten vahvistamme, että Premium Jäsenyytesi on irtisanottu, "
      14pv kokeilu jakso on premium jäsenyys joka jatkuisi muuten maksullisena.

      Postin lopussa oli myös:
      " Otathan huomioon, että Premium Jäsenyytesi irtisanominen ei tarkoita, että profiilisi poistuu sivultamme. Mikäli haluat lopettaa palvelumme käytön kokonaan, riittää että lähetät meille pyynnön profiilin poistosta."

      Sitten vielä vastauspostina että poistavat koko profiilin myös.
      Ei mennyt kuin vajaa 2€.

      Meni tosiaan hermot kun alkoi satamaan googlella käännettyjä ilmoituksia. Kaikki samankaltaisia. Suoraan sanottuna ihan paska palvelu!!

    • Testing testing

      Ja niinhän siinä sitten kävi että kaikki meni ihan ongelmitta. :D onneksi.

      > kiitos viestistäsi! Harmi, ettet halua enää jatkaa jäsenyyttäsi meillä.
      > Käyttäjätunnus: ******
      > Sivu: flirtfair.fi
      > Täten vahvistamme, että profiilisi on poistettu.
      > Premium-Sopimuksesi irtisanottiin pyynnöstänne myös jo 24.08.2014.

    • Ajan hukkaa

      Älkää ikinä menkö tähän flirtair.fi kusetukseen. Silkkaa ajanhukkaa. Sieltä tulee joo kymmeniä viestejä päivässä kauniilta naisilta. Kaikki ovat muka jostain etelä Suomesta vaikka todellisuudessa ehkä pari saattaa olla oikeasti Suomesta. Sitten loput ovatkin jostain Nigeriasta, Senegalista tai Venäjältä, samoin Englannista.. Yrittävät kusettaa lentolippurahoja ym.. Sitten ne pakolaiset joiden kuolleiden sukulaisten englantilaisella tilillä on muka 3,2 miljoonaa, 6,4 miljoonaa tai 8,4 miljoonaa dollaria:).. Se 14 päivän kokeilu tilaus kannattaa sitten irtisanoa hyvissä ajoin jos meinaa päästä siitä eroon ja luottokortti kannattaa ilmoittaa varastetuksi varmuuden vuoksi etteivät pysty velottamaan sun kortilta mitään..

      Sinänsä huvittavaa kirjotella niiden feikkiprofiilien kanssa ja kirjoittaa paskaa niille ja kusettaa sen minkä ehtii mutta ei kai kukaan ole niin tyhmä että menee niiden ansoihin?:).

    • eemil49

      liityin kokeilumielessä palveluun, piti maksaa vain pari kymmppiä kaksi viikkoa, nyt karhutaan 149 euroa. MISTÄ OIKEIN ON KYSYMYS. tämä menee nyt kuluttajasuoja asiamiehen tutkittavaksi,ja suljen kyseisen pankkitilini jotta sieltä ei voi veloittaa mitään,ja samalla sanon myös irti kaiken tämän palvelun jota yritätte väkisin saada minut maksamaan.en tule maksamaan euroakaan tästä sivustosta enää koskaan,maksoin jonkun kympin ja se saa riittää, ei auta minkäänlaiset uhkailut sillä en ole tehnyt minkäänlaista sopimusta teidän palvelunne kassa. se pitää olla nyt totaalisesti loppu kertakaikkiaan.terv nim.mer. eemil49

      • eemil49

        nimimerkki eemil49 haluaa että kyseinen palsta osaltani suljetaan lopullisesti, eikä minkäänlaisia uhkauksia karhuamisia enäää lähetetä minulle. kuluttajasuoja asimies ottanee teihin yhteyttä jos muu ei auta


    • eemil49

      tässä toinen samanlainen hölmö, en missään tapauksessa halunnut kuin sen oliko viikon tai kahden tutustumijakso, mutta nyt ne karhuaa 150 euroa, en ole tehnyt mitään sellaista sopimusta kenenkään kanssa, aivan törkeää käytöstä tältä ko sivustolta. varokaa huijareita.tilini suljettiin pyynnöstäni ettei sieltä voi mitään veloittaa,en tule koskaan maksamaan euroakaan kyseiselle puulaakille

    • netti5

      Kuluttajasuojalaki sanoo että, jos määräaikainen sopimus jatkuu toistaiseksi, se on selkeästi ilmoitettava. Sopimusten ketjuttaminen on myös kiellettyä suomessa. eemil49 nimimerkille, jos sinulla on roskapostisuodatin laita sivuston postit sinne

    • Jaska1980
    • petos

      Minulle kävi Fistdate- nimisessä treffipalvelussa siten että kerran kokeilin palvelua, sitten irtisanoin palvelun mutta laskutus jatkui monta kuukautta luottokortiltani ! Huomasin asian vasta kun lyhensin luottoni pois ja sen jälkeen tuli tämän ikivanhan kokeilun laskutus tililtä jonka olin juuri saanut maksettua nollille. Juu, olin ollut hölmö kun en huomioinut asiaa aikaisemmin. Ilmoitin kuitenkin asiasta heti Nordealle josta korttini on ja kerroin tästä deittipalvelusta sekä siitä että olin kuullut joskus muualtakin samaa. Nordea kuoletti korttini ja lähetti minulle uuden kortin ja kusetus siis loppui siihen ko. deittipalvelusta. Moni on kuulemma joutunut myös tekemään samoin, pitää joko sulkea oma tili tai luottokortti kun muu ei auta ! Kuluttaja-asiamiehet eivät pysty tekemään mitään näille kun ko. firmaa ei mistään edes löydy että voisivat ottaa yhteyttä !!! Tein muuten vielä rikosilmoituksenkin asiasta.

    • LankesinHah

      En etsinyt suoraan seksiseuraa, vaan jotain siltä väliltä. Joten sitten sellaiset sivut kuin www.treffihaku.net antavat toimivan kuvan kyseisistä sivuista. Etenkin kun mainitsevat suomi24 sivun sekaan.

      Monesti googletan etukäteen asioista, ja maksu ongelmista kaikki inisee joka foorumilla joka asiasta.
      Yllätyin, miten vaikeaksi noiden sopimusten katkaiseminen on tehty. Miksi siihen pitää vastata sähköpostilla. Sehän tarkoittaa suoraan, että katkaisemisesi viivästyy ja kerkee mennä seuraavaan kuukauteen.
      Onneksi www.tineye.com esim näyttää kuinka monella sivustolla samainen kuva ilmenee.

      Toivon että, se lyhyt viikon kokeilu katkeaa sähköpostin johdosta ajoissa.
      Voi se joskus olla niin vaikeaa. Täytyy pysyä maksuttomissa sivuissa, sekä jatkaa harrastekaverien ja kassaneitien kiusaamista :)
      Vai meniskö selvinpäin baariin, sehän kuulostaa jo melkein laittomalta! :)
      Eli kun miettii, miten saa hyvää erotiikkaa, eikä vitun kännisäheltämistä.

    • Terje6

      kyl niist irt pääse ko on aikaa ja nokkeluut. Mut ulkomaille tehdyt ostot onkii sit toinen juttu. Nääs tarviit enkun kiält ja ymmärryst. Chat on hyvä apu isomoiin firmoin kans.

    • kusetusta se koko homma jos käytössä olisi joku paysafe tai safepay niin voisin ehkä kokeilla mutta muuten en niin ja sama pätee esim euroadultiin ja foxyaffairin kaltaisiin palveluihin noon ihan rahannlypsämistä ajatellen pistetty pystyyn

    • 66v.nainen

      pystyykö ne mitenkään ottamaan maksua jos ei ole antanut luottokortin numeroa

    • kaikella_hintansa

      Runkkarilla on runkkarin kohtalo. Maksat vain virheestäsi.

    • örkkinen333

      älkää sekaantuko paskapulju !

    • Anonyymi

      Täysi huijaus koko vitun pulju, yllytetään ihmisiä niin että kokeile 3 päivää noin 4 euroa ja laskutettu kuitenkin tililtä 30 euroa, ei saatana mitä neekleri hommaa. Huoriin ku olis menny nii 70 lisää ja olis saanu aitoa ehtaa tavaraa eikä mitään tollasta paskaa. En suosittele, vetäkää ennemmin käteen tulee halvemmaksi ja saa tuttua ja turvallista ilman kusetusta. PASKA SIVUSTO JA HUIJAUSTA !!!

    • Anonyymi

      Kortti kuoletettu ja uus tilattu, eihän tuolta jumalauta saa edes sitä automaattista kuukausiveloitusta pois muuta ku kortin uusimisella. voi vittu mitä kusetusta koko paska. tuosta pitäis tehdä melkein rikos ilmoitus. Huoriin suoraan vaan eikä mitään kusetus sivuston haaveilua.

      • Anonyymi

        Tee ihmeessä rikosilmoitus! Eihän se voi olla muutako rikollista jossun tilii aletaan järjestelmällisesti tyhjentään, eikä sulle anneta mahdollisuutta puuttua asiaan!!!
        Mä kokeilin 9,99 euron tarjousta jonka sanoin irti kahden päivän kuluttua, kun tajusin täyden huijjauksen! Irtisanoin heti kahden päivän sisällä kirjallisesti!
        Tää tapahtui keväällä ja nyt uhkaillaan edelleen perintä toimistolle menevistä saatavista!
        Voi Vee mikä paska koko lafka :(
        Miten voi nykypäivänä laillisesti "ryöstää" rahat, ystävyyttä, lämpöä ja läheisyyttä kaipaavalta?
        Eikä siinä vielä kaikki: Siitä ei pääse vissiin eroon mitenkään ...
        Niijja täysfeikkejä suurin osa profiileista!
        Että rikosilmoituksen tekoon tästä täytyy lähtee! Kortti on jo vaihdettu, mut silti laskua tyrkkää .. :(
        Aika rankka kokemus kahdenpäivän kokeilusta :(


    • Anonyymi

      Flirttair.fisivutolla maksupalvelusivuto mene tuolle sivulle

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe