Jos ei vaan naama/olemus miellytä

ronkeli akka

Täällä oli joskus ketju aiheesta mutta en nyt löydä sitä enää.. eli mitä ootte sanonu kohteliaasti jos joku on liian ruma tai muuten "väärän" olonen ja kysyy jatkosta treffien tai kuvan lähetyksen jälkeen? Jotenkin tuntus liian tylyltä olla vastaamatta mitäänkään.. monet miehet tosin tekee juuri näin, enkä niiden perään koskaan kysele ja ymmärrän tosta sitten tilanteen. Kyllähän sen syyn tietysti arvaa miksei näkemisen jälkeen kiinnostakaan enää, mut miten sen sanos sillei hienovarasesti ettei kauheesti loukkaantuis? Joo, "oot ihan komee ja tosi mukava mut ei vaan sellasta mitä mä oon hakemassa", "sori, mut ei siinä vaan ollu sellasta tunnetta mitä pitäs olla", "mun mielestä meidän kannattaa vielä jatkaa etsintää", "tunnut enemmänkin hyvältä kaverilta, mut en oikein pysty aatteleen eroottisessa mielessä"? Jotain tällästä, vai vetoisko johonkin muihin (teko)syihin, vaikka jos asuu liian kaukana, on erosta vielä niin vähän aikaa, lapset rajottaa niin paljon, tms. että tuli sittenkin toisiin ajatuksiin?

16

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kumpi kampi

      Itsellä juuri samanlaiset tilanteet päällä. Miehet olivat jo kuvansa laittaneet ja laitoin sitten omani. Kummastakaan ei ole kuulunut mitään, enkä ole perään kysellyt. Toisaalta olen ollut helpottunut, en olisi halunnut itsekään perustella miksi kumpikaan ei miellyttänyt.
      Toiset miehet ottavat torjunnan haasteena ja sitten alkaakin hirveä kerjääminen perusteluille ja selittely, että "ei mua haittaa pitkä matka, ei mua haittaa sun lapset/työ, ihan hyvin riittää nähdä harvoin" yms. Eli joudut selitysten kierteeseen, joka loppuu vasta, kun todella joudut sanomaan törkeästi. Ja siitähän jää sitten paha mieli molemmille..
      Eli, jos viestit loppuu puolin tai toisin saa riittää perusteluksi näillä nettimarkkinoilla.

    • Perskeles

      Kyllä aikuisilla ihmisillä pitäisi olla sen verran pokkaa sanoa, ettei kiinnosta, eikä antaa vaan olla. Mitä omiin kokemuksiini tulee, niin miehillä ei tosiaankaan ole kanttia ilmaista, jos ei kiinnosta!
      Törkeää ensin pari kuukautta olla yhteydessä, puhelimitse, vakuuttaa, että kyllä täällä ainakin sykkii ja sitten vaan lopettaa yhteydenoton ilman mitään syytä:)

    • ap.
      • ap.

    • VaikeneminenParas

      Mulla on nettihistoriassani tapaus, joka on vaikenemalla torjunut ensitreffien jälkeen (tai niin ainakin silloin luulin). Minäkin sitten vaikenin, eikä kumpikaan kertonut mitään syytä siihen, ettei jatkoja kyselty. Ihan ok mielestäni silloin ja olisi nytkin vielä.

      Sitten mies alkoi kuukausien!!! päästä kyselemään uusille treffeille, vieläpä useaan kertaan. (Oli kyllä silloin nähnyt minut kaupungilla useaan otteeseen, ilman että olimme edes jutelleet).

      Jotenkin ymmärsin, että miehen kiinnostus heräsi vasta kun hän oli nähnyt minut useasti kaukaa ja omassa elementissäni (lenkillä, viihteellä, jne).

      Olen omalta kohdaltanikin huomannut, että kiinnostusta ei aina tiedä/tajua heti ekan tapaamisen jälkeen. Ja jos on aikoinaan kertonut jonkun syyn (ruma naama jne.) ei ole korrektia pyydellä mielen muuttuessa enää uusia tapaamisia.

    • 16+16

      Mä vetäisin johtopäätöstä siihen malliin että on ajatellut sun olevan ihan ok silloin ekoilla treffeillä, mutta ikuisen nettideittaajan tyylillä ajatellut löytävänsä vielä jotain parempaa. Sitten hakenut ja hakenut, ja huomannut että pirskales, eipäs sitä parempaa löydykään ja nyt sitten haluaa palata sinuun.

      • paremman puutteessa?

        Mulle tuli kans mieleen että sillon aiemmin ollu jotain muitakin tarjolla mut kun ne ei sit huolinukaan eikä tullu mitään niin palataan epätoivosena aiempaan.. no itse en yleensäkään oo enää huolinu myöhemmin torjujaa, siitä on vaan sit jo kadonnu kaikki fiilis vaikka ois ollu kuinka ihastunu ja tän takia antanu ehkä kohdella itteeni huonomminkin. Ite en myöskään kehtais enää myöhemmin kysellä sellasta jonka oon jo kertaalleen torjunu, luulis että toisellekin tulis siitä sellanen hyväkskäyttö olo. No eipä niitä oo tarttenu koskaan katuakaan että anto olla heti alkuunsa jos kuitenkin heti on tullu se tunne että ei tästä tuu mitään..


    • -

      Musta ei ole mitään pahaa jos haluaakin palata johonkin joka ei ensimmäisellä kerralla ihan sytyttänyt. Ihminen on erehtyväinen ja saattaa nähdä toisen jonkin ajan kuluttua uusin silmin.

      Itse asiassa toivoisin, ettei meidän tarvitsisi häveten jättää uutta mahdollisuutta käyttämättä, jos siltä alkaisi tuntua. Eihän sen tarvitse tarkoittaa sitä, että tyytyy vähempään.

      • Banaanipiirakka

        Niinpä. En minäkään olisi päätynyt yhteen mieheni kanssa jos en olisi antanut toista mahdollisuutta.... Silloin ekalla kerralla kun oltiin yhteyksissä, kummallakin taisi olla vähän muitakin virityksiä ja homma vaan kuivahti kokoon. Sitten parin kuukauden päästä hän otti tekstarilla yhteyttä (olin jo poistanut numeronkin muistista), ja homma lähti sitten uudestaan ihan eri tavalla käyntiin. Mistä sitä aina tietää, olosuhteet voi vaihdella eikä ehkä aina kannata niin ehdoton olla. : )


    • 1512

      1) Vastaa vain kuvallisille tai sellaisille, jotka lupaavat lähettää kuvan ensimmäisessä viestissä
      => jos ei nappaa, ei ole mitään syytä perustella, riittää kun ilmoittaa että etsii toisenlaista

      2) Tapaa heti! Muutaman päivän sisällä ennen kuin mitään mielikuvia on ehtinyt syntyä tai mitään kovin henkilökohtaisia asioita on kirjoiteltu
      => jos ei nappaa, ei ole mitään syytä perustella, riittää kun ilmoittaa että etsii toisenlaista

    • D69

      Itse sanoisin tai sanon vaan että etsin vähän toisenlaista.

      Rehellisenä olen muutamalle kertonut että näyttävät samalta kuin joku eksäni tai mies jonka kanssa olen hetken seurustellut, en tiedä hyödyttääkö se kun ei se taida kuulostaa kovin uskottavalta. Vaikka totta se on. Jos olen jo jonkin eksänkin turpavärkkiin aikoinaan kyllästynyt, niin en kai ala toisen samanmoisen kanssa deittaamaan... Kaiken huippu oli kun yksi ihan ok tyypiltä kuulostanut näytti samalta kuin yksi äijä joka melkein raiskasi minut kerran. Vaikka olisi miten mukava mies, ei sellaista naamataulua kestä katsella josta tulee aina se säikähtäminen silloin vuosia sitten mieleen. :( Senkin menin sitten sanomaan suoraan, vaikkei se kai hyvältä kuulosta.

      Ihan helvetin vaikea näitä on kertoa jos alkaa oikein juurtajaksain läpikäymään, eli ehkä se "et ole tyyppiäni" on vaan paras.

      Parille bodaajalle kun olen sanonut että en välitä bodaajista, on alkanut kauhea haukkuminen ja vähättely, ja sen vihjaileminen että minusta ei kukaan kumminkaan halua kuin pelkkää reikää. Jos nämä bodaajat pitävät itseään minua niin paljon upeampina ilmestyksinä että voivat haukkua, niin miksi sitten ottavat tällaiseen pallinaamaan ensinnäkään yhteyttä???

      • se yks

      • Maailma ja me

        Villefranche-sur-mer (eteläinen meri) tuli nähtyä kämpästä, josta oli suora näkyvyys lahdelle ja sänky tolppaikkunoiden lähellä..(ikkunat sai auki vetämällä...)...Cannes, Nizza (turkoosi meri), Antibes...
        Como-järven uskomaton kauneus,(uskomaton vihreä vesi.. vuorten syvyys ja vehreys ja rauhallisuus)..Ja se tyyli..Ei ihme , että ökyrikkaat(George Clooney yms.)viihtyvät Comolla...Uskomattoman romanttinen paikka!
        Milano oli suht töykeä...


      • D69
        se yks kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=vKOAryfQSqo&feature=related

        Joo, mullekin kävis tää...:)

        Eli sinulle kävisi se nainen, mutta ei ole varmaa kävisitkö sinä hänelle, vai?

        Sellaistahan se elämä on. Omalla kohdallani olen havainnut että kukaan josta minä kiinnostuisin ei kiinnostu minusta, ja ne jotka kiinnostuvat minusta eivät ole kiinnostavia omasta mielestäni. Varsinkin kun heistä 95 % on aina itseäni 10 - 20 v vanhempia.

        Silloin kun miehen tekee mieli sanoa että ikähän on vain numeroita, niin siitä vain sitten mies itse seurustelemaan itseään 10 - 20 v vanhemman naisen kanssa. Markkinoita kyllä on, kun miehiä alkaa tippumaan matkan varrelle (eli kuolemaan) ja siellä loppupäässä naisia alkaa olla enemmän sinkkuina kuin miehiä.


    • 11+3

      Täällä on mies joka on sanoo kyllä neitokaiselle ettei homma enään kiinnosta jos asia on niiin.Ja kohteliaasti.
      Oikeestaan neitokaiset voisivat itse katsoa mitenkä käyttäytyvät nettitreffeissä.On nimittäin mun mielestä melko tylyä että toinen näkee vaivaa kirjottaa liirumlaarumit räätälöiden neitokaisen tekstiä koskien.
      Sitten toiselta puolelta ei voida laittaa edes että "kiitos kivasta viestistä mutta et ole ihan minun tyyppinen.Onnea kuitenkin metsästykseen"

      Siis mitään muuta ei tarvitsisi.Tuosta jäisi vaan niiiiin paljon parempi mieli itelleenki.
      Yksi on tehnyt tämän 40:stä ja tästä syystä halusin tutustua entistä enemmän toiseen.Sillä on nimittäin käytöstavat ja osaa ajatella muitakin.

    • Ei voi olla totta

      Jos et osaa alkeellistakaan kommunikaatiota nini miksi etsit parisuhdetta?

      Tiesitkö että parisuhteessa saattaa joutua tekemään paljon vaikeampikin juttuja kuin sanomaan jollekin tuntemattomalle jota koskaan ei enää kohtaa ja josta ei koskaan enää ehkä kuule kohteliaasti hyvästit?

      Olisiko aika teidän palata sinne lastentarhaan opettelemaan sitä kommunikaatiota.

      No, näiden vuoksi en etsi enää seuraa nettideitistä. Täynnä ihmisiä yrittämässä kommunikoida ja eivät osaa edes sen alkeita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe