Ihmisten vakoilu ja seuranta paljon odotettua edistyneempää?

salateoria

Aivan tavallisten ihmisten tietoisuuteenkin tuli selville, että esimerkiksi valtiolliset tahot voivat vakoilla ja seurata heitä helposti. On aivan yleisesti ottaen tiedossa, että esimerkiksi kännykkää voidaan suhteellisen helposti vakoilla ja kännykänkäyttäjän sijainti voidaan helposti selvittää. Tässä ei nyt ole sinänsä mitään uutta.

Mitäs jos heitettäisiin ilmoille vielä hurjempi teoria? Ehkä ihmistä voidaan vakoilla ja seurata, vaikka ihminen ei käyttäisi mitään sähköistä välinettä. Jo iät ja ajat on ollut vakoilusatelliitteja ja niillä on saatu erittäin tarkkoja kuvia. Niillä voidaan vaikka lukea ihmisen käsissä olevaa lehden tekstiä jos halutaan. Mistäpä sitä tietää jos nykyaikana vakoilusatelliiteissa on vielä paljon monipuolisempia ominaisuuksia.

Vakoilusatelliiteilla voitaisiin kenties kuvata yläilmoista yksityiskohtaisesti ihmisen päänmuoto, mitata ruumiinlämpötila, hartiaseudun muoto ja leveys ihmisen selkäpuoli, sen muodot ja mittasuhteet, ihmisen etupuoli, sen muodot ja mittasuhteet jne. Lisäksi otetaan huomioon ihmisen päällä olevat vaatteet yms. Tässä olisi kyseessä sellainen tunnistusohjelma, joka etsii yhtäläisyyksiä. Tunnistusohjelma ei ole ollenkaan uusi keksintö, esimerkiksi äänentunnistus ja kasvojentunnistusohjelmia on ollut jo kauan. Sitten vain painetaan jotakin "kohde lukittu" tapaista nappia. Täten ihmistä voitaisiin seurata ja vakoilla ulkona, kadulla, maastossa, missä vain yksityiskohtaisesti, vaikka ihminen ei kantaisi minkäänlaista elektronista laitetta tai jäljitintä mukanaan. Laite lähettäisi seurattavan ihmisen tietoja, kuten sijainnin jollekkin keskustietokoneelle koko ajan ja reaaliajassa.

Kuulostaako kaukaa haetulta? Ehkä, mutta tietyssä ympäristössä voi olla aivan mahdollista ainakin lyhytaikainen tuollainen seuranta. Ja tekniikka kehittyy koko ajan. Jos ei nykypäivänä ole mahdollista, niin ainakin tulevaisuudessa tuollainen seuranta voi olla täysin mahdollista.

115

3191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoa...

      "Jo iät ja ajat on ollut vakoilusatelliitteja ja niillä on saatu erittäin tarkkoja kuvia. Niillä voidaan vaikka lukea ihmisen käsissä olevaa lehden tekstiä jos halutaan."

      Ei voida, vaikka asiasta kirjoitettiin jopa TM:ssa jo kauan sitten. Jo ilmakehän häiriöt estävät niin tarkan kuvan muodostamisen.

      • ghfhfjhgjkkj

        1983 TEKNIIKAN MAAILMA

        Kädessä oleva lehti voidaan tunnistaa, lähden päivämäärää ei.


      • Psykolooginen-Sotatomi

        26.7.2017 n16:40

        Tavallaan....mutta, mielestäni esim. Snowdenin paljastus oli sekä totta että CIA Psykolooginen Operaatio (siis nk. CIA Operation Limited Hangout)... joitakin asioita CIA NSA ym on paljon edistynempi mitä me tiesimme ennen Snowden paljastuksen, mutta yhtä paljon on pelottelu koska mailmaan kansaa haluaa kyykytä ja saada itsensensuroid oma kommunikointi netissä puhelimitse ym... kun katsellan takaisin silloin Snowdenin paljastus tuli ilmin oli suurin piirtein joka viikko uusi paljastus ja tämä Psykolooginen Operaatio kesti noin 2 vuotta, sitten kun tämä oli käytetty loppun tuli uusi oepraation kaikki hakkeroitui, miljoonia ihmisten tilitedot "vuotti nettin"... mutta tosiasiassa CIA-NSA oli kaiken takana... eri käyttö järjestelmiä älypuhelimia oli jatkuvasti valtamedian mukaan "VAARALISIA AUKKOA"...


      • Psykolooginen-Sotatomi

        hitto mikä huono suomi, tiedän... olen rantaruottalainen pohjanmaalta, peace.


    • totale

      US Spy Satellite Logo Not At All Subtle: Octopus Enveloping The Earth
      https://www.techdirt.com/articles/20131205/15585425475/us-spy-satellite-logo-not-all-subtle-octopus-enveloping-earth.shtml

      Vakoiluorganisaatio NRO:n uuden satelliitin logo ilmoittaa, että kaikkia vakoillaan kaikkialla.
      http://i.imgur.com/XaIWseY.jpg
      "Nrol-39 logossa näkyy jättimäinen mustekala, joka on kietonut lonkeronsa maapallon ympärille. Sen alla on teksti Nothing is Beyond Our Reach (”Mikään ei ole meiltä tavoittamattomissa”)"
      http://www.marmai.fi/uutiset/jenkkien vakoilusatelliitilla nolo logo monsteri syo maapallon/a2220838

      DARPA Total Information Awareness Logo! Illuminati All Seeing Eye! Satanic pyramid and Anti-Christ Capstone! The Luciferian New World Order project!
      http://socioecohistory.files.wordpress.com/2012/12/darpa-total-information-awareness-logo_illuminati_all_seeing_eye.png?w=450&h=450

      NSA logo
      https://jamesletoile.files.wordpress.com/2014/04/eff_version_of_nsa_logo.jpg

      • Skurkku

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen auki
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14186760/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-auki

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen itsekin auki
        Lainaukset: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-itsekin-auki-6401767

        "Edward Snowden pitää FBI:n ja Applen välistä oikeudenkäyntiä teatterina. Hän uskoo FBI:n halutessaan saavan San Bernardinon ammuskeluun osallistuneen terroristin iPhonen auki ilmankin Applen apua.

        ”FBI väittää, että Applella on hallussaan ainutlaatuiset tekniset keinot puhelimen avaamiseen. Kaikella kunnioituksella, mutta se on paskapuhetta”, Snowden sanoi.

        Twitterissä Snowden jatkoi, että teknologia-alan konsensus aiheesta on eri mieltä kuin FBI. Hän linkkasi väitteensä tueksi myös kansalaisoikeusjärjestö ACLU:n kirjoitukseen, jossa selitetään, miten FBI olisi voinut peruuttaa iPhonen tietojen automaattiputsauksen. Snowdenin mukaan tämä oli yksi esimerkki ja muitakin keinoja löytyisi".

        --

        Jokainen voi miettiä kumpi on luotettavampi kertomaan totuuden Applen iPhonen tietoihin pääsystä, NSA:n supervuotaja Edward Snowden joka paljasti USA:n harjoittaman ultimaattisen digitaalisen massavalvonnan, vai FBI ja USA:n hallinto joille on hyödyksi pestä kasvojaan, ja vähätellä kykyjään päästä Applen, Googlen, Facebookin, Microsoftin, Yahoon jne. PRISM ym. yhteistyökumppaneidensa laitteisiin ja dataan. ES:n paljastukset ovat aiheuttaneet USA:lle miljarditappiot, ja paljon enemmän kun mukaan otetaan kansallisen etuaseman menetetyt urkintatiedot muiden maiden uhkaan havahtumisen ja tätä varten paremmin rakennetun tietoturvan takia.

        Ranskassa terroristit eivät olleet edes salanneet puhelinviestintäänsä ja lähettivät vielä pohjapiirroskuvia iskukohteista liitetiedostoina, mutta kas kummaa heistä ei satu ennakkotietoa Ranskan kehittyneiltä turvapalveluilta tai NSA:lta tai GCHQ:lta –. On päivänselvää että massaurkintaa tehdään muusta syystä kuin muutaman terrori-iskun pysäyttämiseksi, nehän palvelevat nimenomaan totaalitaarisen urkintajärjestelmän olemassaolon tarpeellisuutta. Todellisuudessa kaiken tuotetun datan analysoinnilla parannetaan kansallista etuasemaa mm. kilpailutuksia voittamalla, patentteja varastamalla ja yleensäkin tieto-taitoa viemällä kilpailijamailta.

        --

        PRISM (ohjelma)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/PRISM_(ohjelma)

        --

        Xkeyscore
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Xkeyscore

        --

        NSA
        https://fi.wikipedia.org/wiki/NSA

        --

        Echelon
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Echelon

        --

        UKUSA-sopimus "Five Eyes"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/UKUSA-sopimus

        --

        Maailmanlaajuista joukkovalvontaa koskevat paljastukset (2013 alkaen)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanlaajuista_joukkovalvontaa_koskevat_paljastukset_(2013_alkaen)

        --

        Edward Snowden
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

        --

        Joukkovalvonta (tunnettu myös nimityksillä massavalvonta ja joukkoseuranta)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkovalvonta

        --

        Valvonta
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Valvonta

        --

        IAO - Information Awareness Office (Total Information Awareness (TIA))
        https://fi.wikipedia.org/wiki/IAO "scientia est potentia – tieto on valtaa"

        "Information Awareness Office (IAO) oli Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa. Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia".Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa".

        -IAO:n logossa tuttu pyramidi ja kaikennäkevä silmä (Illuminati)
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

        --

        Eli IAO - TIA -projekti on käynnissä "deep state" statuksella koko ajan.


      • Kuinsuoraansnowdenilta
        Skurkku kirjoitti:

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen auki
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14186760/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-auki

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen itsekin auki
        Lainaukset: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-itsekin-auki-6401767

        "Edward Snowden pitää FBI:n ja Applen välistä oikeudenkäyntiä teatterina. Hän uskoo FBI:n halutessaan saavan San Bernardinon ammuskeluun osallistuneen terroristin iPhonen auki ilmankin Applen apua.

        ”FBI väittää, että Applella on hallussaan ainutlaatuiset tekniset keinot puhelimen avaamiseen. Kaikella kunnioituksella, mutta se on paskapuhetta”, Snowden sanoi.

        Twitterissä Snowden jatkoi, että teknologia-alan konsensus aiheesta on eri mieltä kuin FBI. Hän linkkasi väitteensä tueksi myös kansalaisoikeusjärjestö ACLU:n kirjoitukseen, jossa selitetään, miten FBI olisi voinut peruuttaa iPhonen tietojen automaattiputsauksen. Snowdenin mukaan tämä oli yksi esimerkki ja muitakin keinoja löytyisi".

        --

        Jokainen voi miettiä kumpi on luotettavampi kertomaan totuuden Applen iPhonen tietoihin pääsystä, NSA:n supervuotaja Edward Snowden joka paljasti USA:n harjoittaman ultimaattisen digitaalisen massavalvonnan, vai FBI ja USA:n hallinto joille on hyödyksi pestä kasvojaan, ja vähätellä kykyjään päästä Applen, Googlen, Facebookin, Microsoftin, Yahoon jne. PRISM ym. yhteistyökumppaneidensa laitteisiin ja dataan. ES:n paljastukset ovat aiheuttaneet USA:lle miljarditappiot, ja paljon enemmän kun mukaan otetaan kansallisen etuaseman menetetyt urkintatiedot muiden maiden uhkaan havahtumisen ja tätä varten paremmin rakennetun tietoturvan takia.

        Ranskassa terroristit eivät olleet edes salanneet puhelinviestintäänsä ja lähettivät vielä pohjapiirroskuvia iskukohteista liitetiedostoina, mutta kas kummaa heistä ei satu ennakkotietoa Ranskan kehittyneiltä turvapalveluilta tai NSA:lta tai GCHQ:lta –. On päivänselvää että massaurkintaa tehdään muusta syystä kuin muutaman terrori-iskun pysäyttämiseksi, nehän palvelevat nimenomaan totaalitaarisen urkintajärjestelmän olemassaolon tarpeellisuutta. Todellisuudessa kaiken tuotetun datan analysoinnilla parannetaan kansallista etuasemaa mm. kilpailutuksia voittamalla, patentteja varastamalla ja yleensäkin tieto-taitoa viemällä kilpailijamailta.

        --

        PRISM (ohjelma)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/PRISM_(ohjelma)

        --

        Xkeyscore
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Xkeyscore

        --

        NSA
        https://fi.wikipedia.org/wiki/NSA

        --

        Echelon
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Echelon

        --

        UKUSA-sopimus "Five Eyes"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/UKUSA-sopimus

        --

        Maailmanlaajuista joukkovalvontaa koskevat paljastukset (2013 alkaen)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanlaajuista_joukkovalvontaa_koskevat_paljastukset_(2013_alkaen)

        --

        Edward Snowden
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

        --

        Joukkovalvonta (tunnettu myös nimityksillä massavalvonta ja joukkoseuranta)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkovalvonta

        --

        Valvonta
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Valvonta

        --

        IAO - Information Awareness Office (Total Information Awareness (TIA))
        https://fi.wikipedia.org/wiki/IAO "scientia est potentia – tieto on valtaa"

        "Information Awareness Office (IAO) oli Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa. Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia".Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa".

        -IAO:n logossa tuttu pyramidi ja kaikennäkevä silmä (Illuminati)
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

        --

        Eli IAO - TIA -projekti on käynnissä "deep state" statuksella koko ajan.

        ""Information Awareness Office (IAO) oli Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa. Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia".Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa"."
        .
        Tuohan on Edvard Snowdenin NSA paljastusten perusteella edelleen käynnissä ja ihan Total Information Awareness (TIA) -tilan mukaisena.

        Takana taitaa hääriä Illuminatin NWO-negatiivinen eliitti saatanallisine suunnitelmineen. Vain sirutus tuntuu puuttuvan, vai onko sekin jo suoritettu nanokoneilla ja nanoistutteilla?


      • A.I.T
        Kuinsuoraansnowdenilta kirjoitti:

        ""Information Awareness Office (IAO) oli Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa. Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia".Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa"."
        .
        Tuohan on Edvard Snowdenin NSA paljastusten perusteella edelleen käynnissä ja ihan Total Information Awareness (TIA) -tilan mukaisena.

        Takana taitaa hääriä Illuminatin NWO-negatiivinen eliitti saatanallisine suunnitelmineen. Vain sirutus tuntuu puuttuvan, vai onko sekin jo suoritettu nanokoneilla ja nanoistutteilla?

        Total Information Awareness (TIA)

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12355322/ihmisten-vakoilu-ja-seuranta-paljon-odotettua-edistyneempaa

        http://www.lampuri.fi/big_brother.htm


      • X-Files

      • Skurkku kirjoitti:

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen auki
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14186760/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-auki

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen itsekin auki
        Lainaukset: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-itsekin-auki-6401767

        "Edward Snowden pitää FBI:n ja Applen välistä oikeudenkäyntiä teatterina. Hän uskoo FBI:n halutessaan saavan San Bernardinon ammuskeluun osallistuneen terroristin iPhonen auki ilmankin Applen apua.

        ”FBI väittää, että Applella on hallussaan ainutlaatuiset tekniset keinot puhelimen avaamiseen. Kaikella kunnioituksella, mutta se on paskapuhetta”, Snowden sanoi.

        Twitterissä Snowden jatkoi, että teknologia-alan konsensus aiheesta on eri mieltä kuin FBI. Hän linkkasi väitteensä tueksi myös kansalaisoikeusjärjestö ACLU:n kirjoitukseen, jossa selitetään, miten FBI olisi voinut peruuttaa iPhonen tietojen automaattiputsauksen. Snowdenin mukaan tämä oli yksi esimerkki ja muitakin keinoja löytyisi".

        --

        Jokainen voi miettiä kumpi on luotettavampi kertomaan totuuden Applen iPhonen tietoihin pääsystä, NSA:n supervuotaja Edward Snowden joka paljasti USA:n harjoittaman ultimaattisen digitaalisen massavalvonnan, vai FBI ja USA:n hallinto joille on hyödyksi pestä kasvojaan, ja vähätellä kykyjään päästä Applen, Googlen, Facebookin, Microsoftin, Yahoon jne. PRISM ym. yhteistyökumppaneidensa laitteisiin ja dataan. ES:n paljastukset ovat aiheuttaneet USA:lle miljarditappiot, ja paljon enemmän kun mukaan otetaan kansallisen etuaseman menetetyt urkintatiedot muiden maiden uhkaan havahtumisen ja tätä varten paremmin rakennetun tietoturvan takia.

        Ranskassa terroristit eivät olleet edes salanneet puhelinviestintäänsä ja lähettivät vielä pohjapiirroskuvia iskukohteista liitetiedostoina, mutta kas kummaa heistä ei satu ennakkotietoa Ranskan kehittyneiltä turvapalveluilta tai NSA:lta tai GCHQ:lta –. On päivänselvää että massaurkintaa tehdään muusta syystä kuin muutaman terrori-iskun pysäyttämiseksi, nehän palvelevat nimenomaan totaalitaarisen urkintajärjestelmän olemassaolon tarpeellisuutta. Todellisuudessa kaiken tuotetun datan analysoinnilla parannetaan kansallista etuasemaa mm. kilpailutuksia voittamalla, patentteja varastamalla ja yleensäkin tieto-taitoa viemällä kilpailijamailta.

        --

        PRISM (ohjelma)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/PRISM_(ohjelma)

        --

        Xkeyscore
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Xkeyscore

        --

        NSA
        https://fi.wikipedia.org/wiki/NSA

        --

        Echelon
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Echelon

        --

        UKUSA-sopimus "Five Eyes"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/UKUSA-sopimus

        --

        Maailmanlaajuista joukkovalvontaa koskevat paljastukset (2013 alkaen)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanlaajuista_joukkovalvontaa_koskevat_paljastukset_(2013_alkaen)

        --

        Edward Snowden
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

        --

        Joukkovalvonta (tunnettu myös nimityksillä massavalvonta ja joukkoseuranta)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkovalvonta

        --

        Valvonta
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Valvonta

        --

        IAO - Information Awareness Office (Total Information Awareness (TIA))
        https://fi.wikipedia.org/wiki/IAO "scientia est potentia – tieto on valtaa"

        "Information Awareness Office (IAO) oli Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa. Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia".Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa".

        -IAO:n logossa tuttu pyramidi ja kaikennäkevä silmä (Illuminati)
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

        --

        Eli IAO - TIA -projekti on käynnissä "deep state" statuksella koko ajan.

        Olen itse mind controllin, MKultran uhri ja arvelen neljän muun henkilön olevan tällä hetkellä samassa tilanteessa. Asun pohjanmaalla, ja tiedän varmalla ("mielenhallinan aseen" omistajan tyttärenpoika) olevan eräässä pohjanmaan rannikkokaupungissa. Henkistä väkivaltaa. Tarvitsisin kipeästi tukea. Ottakaa yhteyttä jos koette samaa.


      • nunnannännit
        Skurkku kirjoitti:

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen auki
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14186760/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-auki

        Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen itsekin auki
        Lainaukset: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/snowden-riitely-teatteria-fbi-saisi-iphonen-itsekin-auki-6401767

        "Edward Snowden pitää FBI:n ja Applen välistä oikeudenkäyntiä teatterina. Hän uskoo FBI:n halutessaan saavan San Bernardinon ammuskeluun osallistuneen terroristin iPhonen auki ilmankin Applen apua.

        ”FBI väittää, että Applella on hallussaan ainutlaatuiset tekniset keinot puhelimen avaamiseen. Kaikella kunnioituksella, mutta se on paskapuhetta”, Snowden sanoi.

        Twitterissä Snowden jatkoi, että teknologia-alan konsensus aiheesta on eri mieltä kuin FBI. Hän linkkasi väitteensä tueksi myös kansalaisoikeusjärjestö ACLU:n kirjoitukseen, jossa selitetään, miten FBI olisi voinut peruuttaa iPhonen tietojen automaattiputsauksen. Snowdenin mukaan tämä oli yksi esimerkki ja muitakin keinoja löytyisi".

        --

        Jokainen voi miettiä kumpi on luotettavampi kertomaan totuuden Applen iPhonen tietoihin pääsystä, NSA:n supervuotaja Edward Snowden joka paljasti USA:n harjoittaman ultimaattisen digitaalisen massavalvonnan, vai FBI ja USA:n hallinto joille on hyödyksi pestä kasvojaan, ja vähätellä kykyjään päästä Applen, Googlen, Facebookin, Microsoftin, Yahoon jne. PRISM ym. yhteistyökumppaneidensa laitteisiin ja dataan. ES:n paljastukset ovat aiheuttaneet USA:lle miljarditappiot, ja paljon enemmän kun mukaan otetaan kansallisen etuaseman menetetyt urkintatiedot muiden maiden uhkaan havahtumisen ja tätä varten paremmin rakennetun tietoturvan takia.

        Ranskassa terroristit eivät olleet edes salanneet puhelinviestintäänsä ja lähettivät vielä pohjapiirroskuvia iskukohteista liitetiedostoina, mutta kas kummaa heistä ei satu ennakkotietoa Ranskan kehittyneiltä turvapalveluilta tai NSA:lta tai GCHQ:lta –. On päivänselvää että massaurkintaa tehdään muusta syystä kuin muutaman terrori-iskun pysäyttämiseksi, nehän palvelevat nimenomaan totaalitaarisen urkintajärjestelmän olemassaolon tarpeellisuutta. Todellisuudessa kaiken tuotetun datan analysoinnilla parannetaan kansallista etuasemaa mm. kilpailutuksia voittamalla, patentteja varastamalla ja yleensäkin tieto-taitoa viemällä kilpailijamailta.

        --

        PRISM (ohjelma)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/PRISM_(ohjelma)

        --

        Xkeyscore
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Xkeyscore

        --

        NSA
        https://fi.wikipedia.org/wiki/NSA

        --

        Echelon
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Echelon

        --

        UKUSA-sopimus "Five Eyes"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/UKUSA-sopimus

        --

        Maailmanlaajuista joukkovalvontaa koskevat paljastukset (2013 alkaen)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanlaajuista_joukkovalvontaa_koskevat_paljastukset_(2013_alkaen)

        --

        Edward Snowden
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

        --

        Joukkovalvonta (tunnettu myös nimityksillä massavalvonta ja joukkoseuranta)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Joukkovalvonta

        --

        Valvonta
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Valvonta

        --

        IAO - Information Awareness Office (Total Information Awareness (TIA))
        https://fi.wikipedia.org/wiki/IAO "scientia est potentia – tieto on valtaa"

        "Information Awareness Office (IAO) oli Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa. Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia".Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa".

        -IAO:n logossa tuttu pyramidi ja kaikennäkevä silmä (Illuminati)
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

        --

        Eli IAO - TIA -projekti on käynnissä "deep state" statuksella koko ajan.

        Jopa Suomen mittakaavassa olisi kansallinen itsemurha jättää IAO:n kaltainen passiivinen tiedonkeruu käyttämättä.


    • 666 yhteiskunta

      kävely tyyli tarkkailun kohteena , jolla voi paljastaa jo ennalta tiedetyn ihnisen väkijoukon keskeltä, tai kadulla, myös reitti jota ihminen kulkee onautomaatti kameroiden tietokoneohjelmien seurauksessa,, jos se poikkeaa valtaryhmästä voi katukamerat alkaa seuraamaan kohdetta , tai kaupassa.

      Näin yle ohjelman jossa kerrottiin kauppiaiden kameroiden mahdollistavan ihmisen lämpötilavaiheteluiden tarkkailun silloinkun asikas on kiinnostunut tai ei ole kiinnostunut jostain tuotteesta.

      Ihmisen lömpötilan väri mustasta masentuneesta surullisesta keltaiseen punaiseen muuttu silloin kun ihminen on aktiivinen, kiinnostunut, iloinen, rakastunut,
      masentunut, tästä yle lähetti jonkun prisma tiede ohjelman.

    • 666 yhteiskunta

      jenkeissä on kuumailmapalloja ja isot ilmalaivat hyörii hd kameroilla ja lämpökameroilla, yö kameroilla 24h vrk ja kuvaa koko kaupungia ja he tallentaa tiedot joita voidaan käyttää hyväksi vielä vuosienkin jälkeen, youtubessa onv videoita näistä isoista ilmalaivoista ja palloista. Tiede lehdissä oli juttua näistä, muistaakseni englantilaisen DailyMail tiede sivulla.

      Kuumailmapalloja on käytössä myös lähi-idän maissa ne kuvaa ja seuraa todella laajoja aluieta ja , jopa tutkia niissä on, ja televakoilu laitteet. Ties mitä tekniikkaa joista ei ole kerrottu.

      • TrueBB

        "jenkeissä on kuumailmapalloja ja isot ilmalaivat hyörii hd kameroilla ja lämpökameroilla, yö kameroilla 24h vrk ja kuvaa koko kaupungia ja he tallentaa tiedot"

        Ja PRISM yhteistyökumppanit Google ja Facebook suunnittelevat Afrikkaa ja muita kehitysmaita kattavia aurinkoenergialennokkiarmadoita, jolla saadaan Internetyhteydet kaikille, toki samalla myös HD-videovalvonta, suurtarkkuus kuvat ja valvonta kiinnostavista kohteista, signaalivalvonta eri kaistoilla jne. No jotenkin kulut on katettava, olkoon se vaikka sitten kansallisen etuaseman ohjelma.


    • ihan varmasti näin

      On olemassa laite, jolla voidaan vakoilla esim.kerrostalossa ylä- tai alakerran naapurin tekemisiä. Olen joutunut luonnehäiriöisen vainoamaksi ja tällaista on tapahtunut minulle. Laite on jonkinlainen tutka tai röntgensäteilyyn perustuva, en tiedä varmaksi.

      • påoihphpjhip

        Ei ole. Tutka ei läpäisen betonilattiaa ja röntgenlaitteen käyttö talossa olisi omalle hengelle hupaa.
        Luonnehäiriöisen naapurin asemasta taidat kärsiä paranoiasta.


      • paranoia toteutui
        påoihphpjhip kirjoitti:

        Ei ole. Tutka ei läpäisen betonilattiaa ja röntgenlaitteen käyttö talossa olisi omalle hengelle hupaa.
        Luonnehäiriöisen naapurin asemasta taidat kärsiä paranoiasta.

        Uudella WLAN-tekniikalla voidaan seurata seinien läpi ihmisten tekemisiä huoneistoissa.

        ..ja ennen kuin joku laitostieteilijä vetää taas foliopipot esiin, niin linkki uutiseen:

        Wlan voi olla tulevaisuuden lapsenvahti - MIT:n tutkijat näkevät seinän läpi
        http://www.tekniikkatalous.fi/ict/wlan voi olla tulevaisuuden lapsenvahti mitn tutkijat nakevat seinan lapi/a994099

        "Kuulostaa science-fictionilta, mutta maineikkaan MIT:n tutkijat ovat onnistuneet tunnistamaan ihmisen hengityksen ja liikkeet seinän läpi langattoman lähiverkon eli wlanin signaalien avulla. Nukkuvan lapsen hengitys pystytään havaitsemaan etäältäkin seinän läpi ilman lapseen asetettuja lisäantureita.

        Erittäin heikkojen wlan-signaalien ansiosta pystytään mittaamaan lapsen rintakehän kohoamien ja laskeminen. Signaali lähetetään ulkopuolelta seinän läpi ja tutkijat mittaavat, kuinka kauan menee ennenkuin signaali palautuu huoneessa olevista ihmisistä tai esineistä. Tutkijoiden juju on siinä, että palavista signaaleista pystytään erottamaan asiaan kuulumattomat signaalit, kertoo saksalainen Handelsblatt-lehti.

        Jo aikaisemmin ovat MIT:iin kuuluvan Tietokonetekniikan ja tekoälyn laboratorion CSAIL:n tutkijat pystyneet tunnistamaan ihmisen liikkeet seinän läpi. Rintakehän nousu ja lasku hengitettäessä ovat niin pieniä liikkeitä, että niiden lähettämien signaalien tulkitseminen edellyttävää vielä tarkempaa erottelukykyä."


        ..ja haitat ovat samat kuin langattomilla verkoilla yleensäkin, eli syöpää jne. Turvallista mikroaaltosäteily ei ole.


      • kjhgjhojhgjh
        paranoia toteutui kirjoitti:

        Uudella WLAN-tekniikalla voidaan seurata seinien läpi ihmisten tekemisiä huoneistoissa.

        ..ja ennen kuin joku laitostieteilijä vetää taas foliopipot esiin, niin linkki uutiseen:

        Wlan voi olla tulevaisuuden lapsenvahti - MIT:n tutkijat näkevät seinän läpi
        http://www.tekniikkatalous.fi/ict/wlan voi olla tulevaisuuden lapsenvahti mitn tutkijat nakevat seinan lapi/a994099

        "Kuulostaa science-fictionilta, mutta maineikkaan MIT:n tutkijat ovat onnistuneet tunnistamaan ihmisen hengityksen ja liikkeet seinän läpi langattoman lähiverkon eli wlanin signaalien avulla. Nukkuvan lapsen hengitys pystytään havaitsemaan etäältäkin seinän läpi ilman lapseen asetettuja lisäantureita.

        Erittäin heikkojen wlan-signaalien ansiosta pystytään mittaamaan lapsen rintakehän kohoamien ja laskeminen. Signaali lähetetään ulkopuolelta seinän läpi ja tutkijat mittaavat, kuinka kauan menee ennenkuin signaali palautuu huoneessa olevista ihmisistä tai esineistä. Tutkijoiden juju on siinä, että palavista signaaleista pystytään erottamaan asiaan kuulumattomat signaalit, kertoo saksalainen Handelsblatt-lehti.

        Jo aikaisemmin ovat MIT:iin kuuluvan Tietokonetekniikan ja tekoälyn laboratorion CSAIL:n tutkijat pystyneet tunnistamaan ihmisen liikkeet seinän läpi. Rintakehän nousu ja lasku hengitettäessä ovat niin pieniä liikkeitä, että niiden lähettämien signaalien tulkitseminen edellyttävää vielä tarkempaa erottelukykyä."


        ..ja haitat ovat samat kuin langattomilla verkoilla yleensäkin, eli syöpää jne. Turvallista mikroaaltosäteily ei ole.

        Mikroaaltosäteily on todennetusti aivan turvallista, kunhan rajoja ei ylitetä. Ammatikseen mikroaaltolähettimien kanssa työskentelevillä ei ole havaittu kohonnutta syöpäriskiä.


      • hekoheko
        kjhgjhojhgjh kirjoitti:

        Mikroaaltosäteily on todennetusti aivan turvallista, kunhan rajoja ei ylitetä. Ammatikseen mikroaaltolähettimien kanssa työskentelevillä ei ole havaittu kohonnutta syöpäriskiä.

        Langattomat verkot ovat terveysriski
        http://sateileeko.wordpress.com/2013/03/26/langattomat-verkot-ovat-terveysriski/
        "Maailman terveysjärjestön WHO:n alainen syöväntutkimusinstituutti IARC luokitteli vuonna 2011 radiotaajuisen säteilyn mahdollisesti syöpää aiheuttavaksi."

        Sulla on kuule todella ihmetietoja. Kummaa vain että täälläkin ammatikseen mikroaaltolähettimien kanssa työskentelevä henkilö ja säteilytieteen proffa muuttivat pois talosta, kun kerrostalon katolle tuli tukiasema.

        Vaikuttaako tutkimustulosten päätelmiin se että olemme Nokia-maa?
        Ei riitä että tutkitaan nukella lämpövaikutusta.


      • säteilee se
        hekoheko kirjoitti:

        Langattomat verkot ovat terveysriski
        http://sateileeko.wordpress.com/2013/03/26/langattomat-verkot-ovat-terveysriski/
        "Maailman terveysjärjestön WHO:n alainen syöväntutkimusinstituutti IARC luokitteli vuonna 2011 radiotaajuisen säteilyn mahdollisesti syöpää aiheuttavaksi."

        Sulla on kuule todella ihmetietoja. Kummaa vain että täälläkin ammatikseen mikroaaltolähettimien kanssa työskentelevä henkilö ja säteilytieteen proffa muuttivat pois talosta, kun kerrostalon katolle tuli tukiasema.

        Vaikuttaako tutkimustulosten päätelmiin se että olemme Nokia-maa?
        Ei riitä että tutkitaan nukella lämpövaikutusta.

        Lainaus uutisesta:

        Langaton lähiverkko säteilee

        Saksan hallitus varoittaa kansalaisia langattoman lähiverkon säteilystä. Saksalaistietojen mukaan langaton internet-yhteys säteilee käyttäjälleen usein voimakkaammin kuin matkapuhelin. Myös sen terveyshaitoista kiistellään.

        Saksalaishallitus kehottaa kansalaisia käyttämään mieluummin lankayhteyttä kuin niin kutsuttua wlania internetiin menossa.

        Wlan eli wireless local area network tarjoaa internet-yhteyden tietokoneen, sylimikron tai kännykän kautta. Useisiin koneisiin wlan-vastaanotin on asennettu valmiiksi. Langatonta yhteyttä tarjotaan nykyään joka puolella: kahviloissa, toreilla ja lentoasemilla.

        Wlan-lähetin säteilee vähemmän kuin kännykkäantenni, mutta ratkaisevaa on lähettimen läheisyys. Wlan-asema työpöydällä säteilee voimakkaammin kuin matkapuhelinasema vastapäisellä talon katolla.

        Siksi myös Sveitsin terveysviranomainen suosittelee wlan-vastaanoton katkaisemista, kun yhteyttä ei käytetä. Wlan-sylimikroa ei saisi pitää surfauksen aikana kehossa kiinni kuten sylissä. Wlan-lähetin olisi sijoitettava vähintään kahden metrin päähän työasemasta.


      • seseseko
        kjhgjhojhgjh kirjoitti:

        Mikroaaltosäteily on todennetusti aivan turvallista, kunhan rajoja ei ylitetä. Ammatikseen mikroaaltolähettimien kanssa työskentelevillä ei ole havaittu kohonnutta syöpäriskiä.

        Langattoman reitittimen vieressä kasvaneet krassinsiemenet jäivät itämättä, vaikka naapurihuoneessa kasvatetut siemenet kasvoivat normaalisti. Tutkijoiden mukaan syytä huoleen ei silti ole.

        Lähde http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288567746016.html


      • ihan varmasti näin
        paranoia toteutui kirjoitti:

        Uudella WLAN-tekniikalla voidaan seurata seinien läpi ihmisten tekemisiä huoneistoissa.

        ..ja ennen kuin joku laitostieteilijä vetää taas foliopipot esiin, niin linkki uutiseen:

        Wlan voi olla tulevaisuuden lapsenvahti - MIT:n tutkijat näkevät seinän läpi
        http://www.tekniikkatalous.fi/ict/wlan voi olla tulevaisuuden lapsenvahti mitn tutkijat nakevat seinan lapi/a994099

        "Kuulostaa science-fictionilta, mutta maineikkaan MIT:n tutkijat ovat onnistuneet tunnistamaan ihmisen hengityksen ja liikkeet seinän läpi langattoman lähiverkon eli wlanin signaalien avulla. Nukkuvan lapsen hengitys pystytään havaitsemaan etäältäkin seinän läpi ilman lapseen asetettuja lisäantureita.

        Erittäin heikkojen wlan-signaalien ansiosta pystytään mittaamaan lapsen rintakehän kohoamien ja laskeminen. Signaali lähetetään ulkopuolelta seinän läpi ja tutkijat mittaavat, kuinka kauan menee ennenkuin signaali palautuu huoneessa olevista ihmisistä tai esineistä. Tutkijoiden juju on siinä, että palavista signaaleista pystytään erottamaan asiaan kuulumattomat signaalit, kertoo saksalainen Handelsblatt-lehti.

        Jo aikaisemmin ovat MIT:iin kuuluvan Tietokonetekniikan ja tekoälyn laboratorion CSAIL:n tutkijat pystyneet tunnistamaan ihmisen liikkeet seinän läpi. Rintakehän nousu ja lasku hengitettäessä ovat niin pieniä liikkeitä, että niiden lähettämien signaalien tulkitseminen edellyttävää vielä tarkempaa erottelukykyä."


        ..ja haitat ovat samat kuin langattomilla verkoilla yleensäkin, eli syöpää jne. Turvallista mikroaaltosäteily ei ole.

        No niin, tiesinhän minä etten ole hullu vaan tämä on totta. Laitteesta kuuluu välillä sellainen wirrrrr, wirrrr, wirrrr- ääni. Katseleeko lie silloin kun se ääni kuuluu? Tuollainen vakoilu on laitonta, toisen rajojen ja yksityisyyden suojan rikkomista, moraalisesti väärin ja ihan sairasta. Tuollaiseen pystyy vain ihminen, joka ei tunne häpeää, katumusta ja jolla ei ole omaatuntoa, moraalia, empatiakykyä eikä välitä vaikka ehkää tietää tekevänsä väärin. Siis narsisti, sosiopaatti tai psykopaatti.


      • Harassment-uhri

        Ei ole paranoiaa vaan totta, koska olen itsekin joutunut 90-luvulla elektro-magneettisen häirinnän kohteeksi kerrostalossa asuessani. On olemassa laitteita, jotka tunnistavat ihmisen liikkeet vaikka betoniseinänkin läpi. Ja on myös laitteistoja, joilla voidaan kohdistaa uhriin esim. mikroaaltosäteilyä betoninkin läpi. Joka muuta väittää, ei ole perehtynyt asioihin.

        Itse pelastuin tältä terveyttä vaarantavalta rikokselta kun muutin maalle omakotitaloon. Ero oli valtava: ei enää esim. sängyn tärisyttämistä. Joku asiantuntija kertoi minulle myöhemmin, että ei siinä suinkaan sänkyäni tärisytetty, vaan minun kehoani! Järkyttävää. Kehoni oli siis altistunut todennäköisesti juuri mikroaaltosäteilytykselle. Tuo häirintä suoritettiin alakerrasta lattian läpi.

        Voimia sinulle "ihan varmasti näin". Älä lannistu paranoia-syytöksistä, en minäkään lannistunut.


      • Mitäpä tuosta
        ihan varmasti näin kirjoitti:

        No niin, tiesinhän minä etten ole hullu vaan tämä on totta. Laitteesta kuuluu välillä sellainen wirrrrr, wirrrr, wirrrr- ääni. Katseleeko lie silloin kun se ääni kuuluu? Tuollainen vakoilu on laitonta, toisen rajojen ja yksityisyyden suojan rikkomista, moraalisesti väärin ja ihan sairasta. Tuollaiseen pystyy vain ihminen, joka ei tunne häpeää, katumusta ja jolla ei ole omaatuntoa, moraalia, empatiakykyä eikä välitä vaikka ehkää tietää tekevänsä väärin. Siis narsisti, sosiopaatti tai psykopaatti.

        Nykyihminen on tuota kaikkea siis narsisti sosiopaatti ja psykopaatti. Kehittynein teknologia tätä nykyä on juuri kyttäysteknologia. Uutuudet tuodaan hyvän nimissä ja hups kohta ne ovat vallankäytön arkivälineistöä. Toisiin ihmisiin suhtautuminen on alistavaa ja vihamielistä ja ei tahdota myöntää samaa vapautta kuin itselle. Varsinainen tirkistelijäryhmä taas käy läpi omia ongelmiaan toisten avulla, heitä seuraamalla. Olemmehan samaa juurta, sinä voisit olla minä ja minä voisin olla sinä.


      • Microwave system


      • Anonyymi
        kjhgjhojhgjh kirjoitti:

        Mikroaaltosäteily on todennetusti aivan turvallista, kunhan rajoja ei ylitetä. Ammatikseen mikroaaltolähettimien kanssa työskentelevillä ei ole havaittu kohonnutta syöpäriskiä.

        Erilaisia neurologisia vaivoja tosin voi ilmetä. Esim. sähköallergia, joka Ruotsissa määritellään sairaudeksi.


      • Anonyymi

        wifi


    • Tri Outolempi

      Kaikki massoille (tai perusinsinörteille) esiteltävä teknologia on ainakin pari vuosikymmentä vanhaa. Sota- ja vakoiluteknologia menee tänä päivänä jo ihan tieteisfiktiomaisissa sfääreissä, joita "kehityksen aallonharjalla olevat" iphonen nyplääjät tuskin voivat kuvitellakaan.

      • legendaa

        Tuokin on monelta osin nykypäivänä pelkkää nettilegendaa. Nykyään tekniikan kehitystä vievät eteenpäin sellaiset yhtiöt kuin mikrosoft. Arvaa vaan suostuvatko ne panttaamaan kehitelmiään, jos niillä kykenee tekemään rahaa.
        Militaripuoli on toki edellä, mutta aina yhä kapeammalla sketorilla. Militaripuoli kehittelee sektoreitä, joista siviilielämässä ei ole käyttöä. Sielläkin on havaittu jo ajat sitten sama kuin NASA on havainnut viime vuosina. Yksityinen puoli tekee kaiken tehokkaammin ja halvemmalla.
        Olen itse ollut MIL puolen elektroniikan ammattilainen ja voin kertoa, että jopa Suomessa oltiin kapeilla osa-alueilla jenkkien sotatekniikkaa edellåä.


      • varmatietola
        legendaa kirjoitti:

        Tuokin on monelta osin nykypäivänä pelkkää nettilegendaa. Nykyään tekniikan kehitystä vievät eteenpäin sellaiset yhtiöt kuin mikrosoft. Arvaa vaan suostuvatko ne panttaamaan kehitelmiään, jos niillä kykenee tekemään rahaa.
        Militaripuoli on toki edellä, mutta aina yhä kapeammalla sketorilla. Militaripuoli kehittelee sektoreitä, joista siviilielämässä ei ole käyttöä. Sielläkin on havaittu jo ajat sitten sama kuin NASA on havainnut viime vuosina. Yksityinen puoli tekee kaiken tehokkaammin ja halvemmalla.
        Olen itse ollut MIL puolen elektroniikan ammattilainen ja voin kertoa, että jopa Suomessa oltiin kapeilla osa-alueilla jenkkien sotatekniikkaa edellåä.

        Ensin strategiset teknologia tulevat NSA:n ja muiden jenkkien turvallisuustahojen ja puolustusvoimien käyttöön, esim. NSA on maailman suurin huipputiedemisten työllistäjä, sielä löytyy matemaatikoita, fyysikoita ym. enemmän kuin mistään siviilipuolen suurfirmasta. Budjetti on lähes rajaton, koostuen huimasta virallisesta budjetista ja sitäkin suuremmasta varjobudjetista sekä vastaavasta pimeästä budjetista, jonne saadaan tuloja vakoilun ja urkinnan avulla mm. millisekuntipörssikauppa, vakoillun sisäpiiritiedon hyväksikäyttö jne. Lisäksi NSA ym. varastavat valtavasti teknis-tieteellistä tietoa, jota kehitetään salaa näiden laitosten salaisissa projekteissa. Tämä salainen tiede ja teknologia on kymmeniä vuosia julkista edellä. m. kuvantunnistus, kuvanparannus, kielenkäännös, puheesta-tekstiksi teknologia on paljon edellä kaupallisia ratkaisuja.


      • eyererye
        varmatietola kirjoitti:

        Ensin strategiset teknologia tulevat NSA:n ja muiden jenkkien turvallisuustahojen ja puolustusvoimien käyttöön, esim. NSA on maailman suurin huipputiedemisten työllistäjä, sielä löytyy matemaatikoita, fyysikoita ym. enemmän kuin mistään siviilipuolen suurfirmasta. Budjetti on lähes rajaton, koostuen huimasta virallisesta budjetista ja sitäkin suuremmasta varjobudjetista sekä vastaavasta pimeästä budjetista, jonne saadaan tuloja vakoilun ja urkinnan avulla mm. millisekuntipörssikauppa, vakoillun sisäpiiritiedon hyväksikäyttö jne. Lisäksi NSA ym. varastavat valtavasti teknis-tieteellistä tietoa, jota kehitetään salaa näiden laitosten salaisissa projekteissa. Tämä salainen tiede ja teknologia on kymmeniä vuosia julkista edellä. m. kuvantunnistus, kuvanparannus, kielenkäännös, puheesta-tekstiksi teknologia on paljon edellä kaupallisia ratkaisuja.

        Budjetti, jos nyt ei aivan rajaton, on yhtä kaikki hulppea:

        http://projectcamelotportal.com/blog/31-kerrys-blog/2127-the-current-black-budget


    • asghjhglg

      "Tuokin on monelta osin nykypäivänä pelkkää nettilegendaa. Nykyään tekniikan kehitystä vievät eteenpäin sellaiset yhtiöt kuin mikrosoft. Arvaa vaan suostuvatko ne panttaamaan kehitelmiään, jos niillä kykenee tekemään rahaa."

      Vanha hokema tuo raha. Kun rahaa on jo riittävästi, astuu valta ja valvonta asioita eteenpäin vieviksi voimiksi.

      Kumoat militaripuolen valovuoden etumatkan ja lopuksi kerrot asian juuri olevan niin. Se kapea ala missä olitte "huipulla" liittyy kokonaisuuteen josta kenelläkään kapean alueen huipulla olijoista ei kukaan tiedä mitään.

      Nokialla 2 insinööriä tiesi liikaa kokonaisuudesta ja perustivat Benefonin. Sen jälkeen asiat on hajautettu ja vain pieni ydinjoukko tietää missä mennään. Tulee mieleen hajauttiko Nokia tietämystään vainoharhaisesti liikaa?

      • TodettuTodeksi

        Edward Snowden paljasti jo massiivisen TIA:n jota oltiin pidetty foliopipojen satuiluna. Suurvalta on valjastanut somen, pilvipalvelut, Internetin & verkot, softan ja hardwaren kansallisen etuaseman varmistamiseen ja Big Brother 1984 Orwell -isoveljen hallintaan, joka ajaa rahavallan asiaa.


      • Näköalattomuus

        "Kumoat militaripuolen valovuoden etumatkan ja lopuksi kerrot asian juuri olevan niin. Se kapea ala missä olitte "huipulla" liittyy kokonaisuuteen josta kenelläkään kapean alueen huipulla olijoista ei kukaan tiedä mitään."

        Aivan, esim. suorotinarkkitehtuurin puolella normi insinööri ei tiedä mitä piirit sisältävät, kuten ei myöskään ohjelmoijat softapuolella esim. suljetuissa käyttöjärjestelmissä tai verkkopiirien RTOS -firmwaressa. NSA:aan yhdistetty McAfee osti suomalaisen Stonesoftin joka oli tutkimuksissaan löytänyt uuden massiivisen ja vaikeasti havaittavan uhkamuodon kehittyneet evaasiotekniikat, joilla evaasiodataa saadaan kulkemaan huomaamatta normidatan joukossa, siis dataa datassa. Tätä voidaan käyttää verkkoliikenteessä jolloin se ohittaa nykyiset palomuuri ym. turvaratkaisut, mutta sitä saatetaan käyttää myös softassa mm. käyttöjärjestelmät ja firmware. Suorittimet voidaan myös valjastaa evaasiodatan käsittelyyn. Syvällinen kyberturvallisuuden tutkimus on lapsenkengissä tässäkin asiassa.


      • fhshjdghgh

        Mihin katosi KAUPALLINEN idea sähköverkon käyttämisestä datan siirtoon? Idea on edelleen olemassa, kuka sitä käyttää?


    • askeleDellä

      > Snowden: Riitely teatteria, FBI saisi iPhonen auki
      Mikä takaa sen, että vaikka salausalgoritmi olisi julkinen, sen murtanut taho ilmoittaisi onnistumisestaan julkisesti?

    • Tekn.ei.voi.pysäyttää

      Kameroiden tarkkuus on nykyään ihmeellisen suurta ja henkeäsalpaavaa,jos kykenevät näkemään ihon muutokset hengitettäessä sekä sydämen lyönneissä.Niitähän voisi myös käyttää yksilöimään ihmisen DNA:n ja silmien ja sormenjälkien tapaan,jokaisella kun on oma rytminsä kummallekin toiminnolle.
      Ja nuo tiedot yhdistettynä vielä lämpötilamittaukseen, jolloin ihmisen tunnetilatkin voidaan saada selville ja myös se valehteleeko ihminen vai ei.

      Ja ei varmaan mene pitkään kun etäältä pystytään mittaamaan myös aivojen sähköimpulsseja röntgen aivokuvantamisen tapaan ja muuttamaan ne takaisin mielikuviksi mitä ihminen kulloinkin ajattelee ja tuntee.
      Tuolloin rikollismielisten aika olisi jo lopullisesti ohi, sillä heidän olisi erittäin vaikeaa olla enää olemassa,koska viranomaiset voisivat pidättää heidät pelkkien toistuvien rikollisten mielikuviensa perusteella, ja ennenkuin kerkeäisivät edes toteuttaa , mitä olivat suunnittelemassa.
      Aika huima tulevaisuus on ihmiskunnalle luvassa.

      • yyyttt

        joo rikollismielisten aika olisi ohi mutta kun noita tekniikoita käytetään täysin syyttömiin hyväsydämisiin ihmisiin kiusaten ja kiduttaen päivästä toiseen.


      • ajatuksia.luetaan

        Minua ainakin seurataan sillä tarkkuudella, että kun nukkumaan mentyäni makaan patjalla pää tyynyllä silmät kiinni, havaitsevat sen hetken, jolloin nukahdan. Viimeksi juuri siihen hetkeen ajoitettiin metallinen repivä kova ääni.Pari kertaa. Sen jälkeen kuittasin tapahtuneen viestimällä,että joka kerta, kun tämä tehdään, minäkin teen tietyn jutun. - On jo moneen kertaan toistunut kuvion. -Poraaminen oli kerran aseena. No, minäkin omistan poran. -Nämä stalkkereiden tuottamat äänet ovat e-häirintää. Muut talon asukkaat eivät häiriydy. Minun tuottamat äänet kuuluvat.


      • fvkkhsvkh
        ajatuksia.luetaan kirjoitti:

        Minua ainakin seurataan sillä tarkkuudella, että kun nukkumaan mentyäni makaan patjalla pää tyynyllä silmät kiinni, havaitsevat sen hetken, jolloin nukahdan. Viimeksi juuri siihen hetkeen ajoitettiin metallinen repivä kova ääni.Pari kertaa. Sen jälkeen kuittasin tapahtuneen viestimällä,että joka kerta, kun tämä tehdään, minäkin teen tietyn jutun. - On jo moneen kertaan toistunut kuvion. -Poraaminen oli kerran aseena. No, minäkin omistan poran. -Nämä stalkkereiden tuottamat äänet ovat e-häirintää. Muut talon asukkaat eivät häiriydy. Minun tuottamat äänet kuuluvat.

        Harmi kun vanhat ddr-ketjut on poistettu. Tarvitsisin kertausta eräästä keskusteluissa esitellyistä termeistä joka oli "mimaaminen" tms?


      • Derkkuketjumies

        Mimicking eli matkinta. Tarkoittaa sitä että kun asut kerrostalossa, naapuri tai naapurit jäljittelee asuntosi ääniä. Jos vaikka kävelet, seinän takana kävellään ja jos tiskaat, sama kolina kuuluu seinän takaa.


      • gs.tutkija
        Derkkuketjumies kirjoitti:

        Mimicking eli matkinta. Tarkoittaa sitä että kun asut kerrostalossa, naapuri tai naapurit jäljittelee asuntosi ääniä. Jos vaikka kävelet, seinän takana kävellään ja jos tiskaat, sama kolina kuuluu seinän takaa.

        Jos vedät vessan vaikkapa keskellä yötä niin naapuri tekee samoin? Yksi kerta tai kaksikin voisi olla sattumaa mutta kun asian toistuessa jatkuvasti kyseessä voisi siis olla mimaaminen? Onko kyseessä gangstalking-metodeista "seuratuksi tulemisen tunteen luominen uhrille"?

        Entä miten levitetään vaino voidaan levittää asuinympäristöön gangstalkingista tietämättömien keskuuteen?
        Esimerkiksi niin että vainojen kohde on kerrostaloasunnossaan ja yksi gangstalkkaaja käy kerrostalossa asuvan kohdehenkilön rappukäytävän vauhdilla läpi pudottaen kohteen naapureiden postiluukkuihin outoja häiritseviä lappuja ja samalla soittaa kohteen ovikelloa poistuen paikalta vikkelästi niin että kohde saataisiin rappukäytävään. Jotkut naapurit tulevat rappukäytävään ja huomaavat kohdehenkilön olevan rappukäytävässä, jolloin ovat varmoja tämän "mielenterveysongelmista", joista on saatettu levittää "tietoa" jo ennakkoon. Gangstalkingista tietämättömissä naapureissa herää ahdistusta sekä halua saada "hullu" pois asuinympäristöstä, kukapa haluaisi asua hullun naapurissa. Gangstalkkaajat seuraavat tilannetta ja naapurusto saadaan mukaan tarkkailemaan kohdetta ilman että he tietävät kohteen olevan uhri. Myös isännöitsijältä tai poliisilta voidaan pyytää apua "häirikön" kuriinsaamiseksi.
        Sitten seuraa uusia lavastuksia ja mustamaalauksia, joiden "syyllinen" on jo valmiiksi tiedossa. Gangstalkkaajat seuraavat sivusta ja ohjaavat huutoäänestystä uhria vastaan. Viha yltyy ja kun gangstalking viimeistellään toimittamalla uhri hoitoon niin naapurusto huokaisee helpotuksesta tietämättään ettei uhri ollut syyllinen mihinkään vaan uhri.


      • ei.enempää.nyt

        Minä en mimannut, kun e-häirinnällä samantien herätettiin. Naapurit eivät kuulleet e-häirintä ääniä, mutta kuulivat minun samantapaiset mekaaniset äänet. Tarkoitus oli että valittavat eteenpäin, vaikka stalkkeri-isännöitsijälle. ja tämä mahd.vielä ylöspäin. Lähetin viestit: jos teette sitä minulle, minä teen tätä täällä oleville. On aina tehonnut, nopeastikin. Metallin repimisen sijasta tuli silloin tällöin"puunuijalla puun pamauttamista". Poraamisen jälkeen ei mitään.

        Ihan hyvä kuvaus tuo edellinen. Myös niin tämä taloyhtiö, kolme taloa, vastapäinen rivitalo ja pari omakotitaloa on saatu mukaan. Osa on ollut stalkkaamassa jo ennen tänne muuttoa.

        Minua on auttanut se ,että olen kirjoittanut aika paljon kaupungin omalle suomi24 keskustelupalstalle. Olen valistanut gs:stä ja kertonut erilaisia juttuja, joiden kohteeksi olen joutunut. Kun kirjoitan, pienellä paikkakunnalla ei tarvitse mainita nimeä, ei edes tapahtumapaikkaa. Kerran lähetin viestin linjaston kassahenkilölle. "Kaikki" tiesivät kenestä on kyse. En haukkunut, vaan kerroin millä tavoin häntä käytetään hyväksi. -Käytän aika muiden kirjoittamia tekstejä, esim. Mar.M Richin, tai lainaan toisesta ketjusta muiden kirjoittamia viestejä, jne.


      • monta.kumma.asiaa

        Ettei stalkkereiden kunnia kärsisi, kerron, että aina kun puutun heidän puuhiinsa itsesuojelumielessä, siitä rangaistaan. -
        Tuosta edellisestä rangaistiin niin huoltoyhtiöstä nuori poika säätelemään ulko-ovea. Satuin kulkemaan siitä. Pelästyi ja luimisteli itse teosta kiinni saadun oloisesti.
        Sääti lukon kielen niin,että kun ovi klonksahti kiinni, kieli ei pitänyt sitä pakoillaan, vaan aukesi uudestaan ja klonksui uudelleen kiinni ja auki ja kiinni,jne. Käytävässäkin klonksaukset kuuluivat, mutta minun viereisessä ekan kerroksen asunnossa moninkertaisella voimakkuudella. Eteissä aiheutti niin kovan kumun,että huimasi.
        Kun kävin tutkimassa asiaa ja huomasin myös, että se säädin, joka on kiinni oven yläosassa ja karmin yläosassa, välissä nivel, oli säädetty niin, ettei hidastanut oven liikettä, päivastoin kiskaisi oven kiinni.(Mutta" syy oli "tietenkin nuoren pojan taidon puuttessa.)
        Panin pari lappua käytävän ilmoitustaululle. Ei tapahtunut mitään, paitsi,että ovessa kuljettiin vähän väliä.
        Soitin isännöitsijälle ja kerroin tilanteen ja sanoin, että jos ei tällä ilmoituksella tilanne korjaannu, jatkan asian käsittelyä keskustelupastalla. Huoltoyhtiö ehti sitten seuraavana pnä. Melkoinen meluhäirintä ehti taas olla.-Meluhäirintähän on tavallinen gs:n stressaamistapa.

        Olisi kiva tietää, miten tämä äänen voimistaminen tehdään. Jos huushollissani olisi ollut toinen ihminen, olisiko hänkin kuullut voimistuneen äänen. -Esim. Kahdessa isossa marketissa, jossa sitä voimistamista on tehty, selvästikään muu asiakkaat eivät sitä kuule, kuulevatko ylipäätään mitään.


      • hittoako.sotkeudut

        Pidä lapsenuskosi: ihmiset on hyviä. Jos luulee niiden tehneen pahaa, se on vain väärinkäsitys.- Eihän maailmallakaan mitään tapahdu. Rikoslaki on turha, poliisit tarpeettomia, mitä ihmeen kilttejä tyyppejä vankiloihin on suljettu.

        Niin, kun ihmisille tulee harhoja, täytyy pyytää huoltomies paikalle.Siinä minultakni äänihallusinaatiot katosivat samantien.(Kun ihan poissaollessani oli se huoltomies käynyt.)


      • stalkkeriyhtiöt
        hittoako.sotkeudut kirjoitti:

        Pidä lapsenuskosi: ihmiset on hyviä. Jos luulee niiden tehneen pahaa, se on vain väärinkäsitys.- Eihän maailmallakaan mitään tapahdu. Rikoslaki on turha, poliisit tarpeettomia, mitä ihmeen kilttejä tyyppejä vankiloihin on suljettu.

        Niin, kun ihmisille tulee harhoja, täytyy pyytää huoltomies paikalle.Siinä minultakni äänihallusinaatiot katosivat samantien.(Kun ihan poissaollessani oli se huoltomies käynyt.)

        On olemassa asuntoyhtiöitä jotka rajoittavat huoltoyhtiön käyttöä asukkailta, vaikka tietävät häirinnästä. Ta ei perustele tätä mitenkään, eikä muutakaan mitä tekee. Poismuutto ei ole mahdollista, koska stalkkerit seuraavat perässä joka paikkaan.


      • mistä.laiskuus.johtuu
        stalkkeriyhtiöt kirjoitti:

        On olemassa asuntoyhtiöitä jotka rajoittavat huoltoyhtiön käyttöä asukkailta, vaikka tietävät häirinnästä. Ta ei perustele tätä mitenkään, eikä muutakaan mitä tekee. Poismuutto ei ole mahdollista, koska stalkkerit seuraavat perässä joka paikkaan.

        Tää "poismuutto ei ole mahdollista" on hyvä osoitus siitä että "uhrilla" ei ole ihan kaikki murot kulhossa; kenties ei edes koko kulhoa.

        Normaali ihminen muuttaa muualle kun kokee kotonaan olonsa häirityksi.

        Kerrotte että tavoite on lannistaa uhri, teette senkin aivan itse. Ottakaa nyt itseänne niskasta kiinni ja muuttakaa.


    • GooglellejaApplelle

      F-Securen Hyppönen Kalevalle: "Kännykät enemmän seurantalaitteita kuin puhelimia"
      Maanantai 16.1.2017 klo 05.16 IL
      Suomalaisten liikkumista seurataan kännyköiden avulla ennennäkemättömän tarkasti
      Älypuhelimet lähettävät jatkuvasti tietoa omistajansa sijainnista.
      Kuluttajat antavat siihen suostumuksensa.
      Monen taskuista löytyvät Android- ja iPhone-puhelimet lähettävät jatkuvasti tietoa omistajansa sijainnista. Paikannustiedot menevät Googlelle ja Applelle.

    • Per-kel

      Ei sillä niin väliä ole enään tässä iässä, hyvä jos pitävät silmällä.- Eivätkä varmaan meikäläisen elämään puutu nii kauan ko jaksaa aisoissa olla :)

      • LaatikonUlkopuolella

        Onko koskaan tullut mieleen että kun ihmiset kertovat ihmeellisiä kokemuksia mitenkä heitä on seurattu jne kyseessä olisi harkittu toiminta.

        Ts. kertovat tahallaan sepitteellistä tarinaa jotta toiset ottavat asiat totena. Ja sitten hykertelevät nähdessään mitenkä nämä juttuihin uskovat keuhkoavat asiasta.

        Muilla kuin kirjoittajalla ei ole mitään mahdollisuuksia todeta onko tarina totta vai ei, lukija tulkitsee asiaa puhtaasti oman uskomuksensa perusteella.

        Mikä voisi olla motiivi? Riippuen mitenkä asiaa halutaan tulkita, joko vain oma huvi; tai sitten anarkia siinä mielessä että halutaan antaa kanssaihmisille paranoidia siitä että heitäkin voidaan seurata koska sepitteellistä henkilöä seurataan.


      • tässä.jotain

        Mitä mieltä lukijat ovat; onko kännykän laiton salakuuntelu teknisesti mahdollista käytännön olosuhteissa Suomessa? Sehän on varsin yleisesti tiedossa, että järjestetyissä ja suljetuissa tutkimusolosuhteissa on murrettu jos jonkinlaista salausalgoritmia.

        - ehkä tekevät jotain galluppia suomalaisten kaikenlaisista uskomuksista ?
        - paljonko on vaikutusta massahysterialla ihmisten mieliin ?
        - rosvo vastaan poliisi-asetelma ?


      • hetkinenvaan

        Taidanpa kirjoitella tänne muutaman linkin. Täytyy käydä toisessa paikassa valikoimassa.


      • toimiikohanse

      • mutkankautta

        Tuo ylläoleva saa ilmoituksen, ettei sivua löydy, mutta esitellään alempana uusia Vastavalkean julkaisuja, joissa artikkeli esitetään.
        Tiedejulkaisu: harppaus "ajatustenluvun"teknologiaan
        Vesa Raiskila 11.7.2017


      • Löytyy.täältä

      • DeepMind
        Löytyy.täältä kirjoitti:

        Tiedejulkaisu: harppaus ’ajatustenluvun’ teknologiassa
        https://vastavalkea.fi/2017/07/11/tiedejulkaisu-harppaus-ajatustenluvun-teknologiassa/

        En ole neuorologian/neurofysiologian asiantuntijia, mutta osittain valistunut.
        Artikkelissa esiintuodut asiat ovat faktaa tai toteutettavissa. Kukapa olisi muutamama vuosikymmen sitten uskonut tietotekniikan nykykykyyn saati magneettikuvauksen myötä tulleeseen diagnostiikkatasoon.
        Poliittiset tahot päättävät suunnan: Orwell road tai Merkel DDR-polku. Muut tiet?


      • What_Is_This
        DeepMind kirjoitti:

        En ole neuorologian/neurofysiologian asiantuntijia, mutta osittain valistunut.
        Artikkelissa esiintuodut asiat ovat faktaa tai toteutettavissa. Kukapa olisi muutamama vuosikymmen sitten uskonut tietotekniikan nykykykyyn saati magneettikuvauksen myötä tulleeseen diagnostiikkatasoon.
        Poliittiset tahot päättävät suunnan: Orwell road tai Merkel DDR-polku. Muut tiet?

        ”Polske försvarsministern erkänner att mind control offer finns”, http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1522-polske-foersvarsministern-erkaenner-att-mind-control-offer-finns.html

        ”Tankekontroll/Mind Control introduktion av Lars Drudgaard”, http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/660-tankekontrollmind-control-introduktion-av-lars-drudgaard.html
        Artikkelissa esitellyt, nykyisin jo nanokokoiset mikrosirut herättävät kysymyksen, työnnetäänkö sellaisia ihmisten kehoihin mm. (pakko)rokotuksissa?

        ”Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control”,
        http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1771-arr-rikspolischefen-dan-eliasson-inte-sparkas-visar-att-sverige-styrs-av-fraemmande-makt-med-mind-control.html

        Tulipahan mieleen noista mikrosiruista, että jo monia vuosia sitten (nyt jo manan majoille toimitettu) lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoi yhdessä haastattelussa, että kerran eräs ’epäeettinen kollega’ laittoi häneen salaa mikrosirun. Luukanen-Kildellä oli yhteyksiä tiedustelupalvelu-piireihin ja sieltä saamansa avun ansiosta hän pystyi toteamaan, paikantamaan ja poistamaan sirun kehostaan.

        Moni raudanlujassa MATRIXISSAAN elävä hyödyllinen idiootti!
        Moni kieltää uhkaaviksi kokemansa asiat epätosiksi ja tuntee siten olonsa turvallisemmaksi kuten pupujussi laittamalla päänsä pensaaseen vaaran uhatessa.


      • BrainFörsti
        DeepMind kirjoitti:

        En ole neuorologian/neurofysiologian asiantuntijia, mutta osittain valistunut.
        Artikkelissa esiintuodut asiat ovat faktaa tai toteutettavissa. Kukapa olisi muutamama vuosikymmen sitten uskonut tietotekniikan nykykykyyn saati magneettikuvauksen myötä tulleeseen diagnostiikkatasoon.
        Poliittiset tahot päättävät suunnan: Orwell road tai Merkel DDR-polku. Muut tiet?

        Kolmen Koon Mies. Monet muutkin ymmärtävät ”tuhatvuotiskauden” virheellisesti. Tuhatvuotiskausi on se aika jollion tapahtuu ennallistamisen lupausten aikaa. Sillä ei ole mitään tekemistä ”Saatanan järjestöjen aivojen manipuloimisen kanssa”. Ihmisellä ei ole mitään oikeuksia kaivella toisten yksilöiden ajatuksia taikka aivoja,se kaikki on paholaisen juonimista alusta loppuun asti. Sehän loukkaa yksilön oikeuksia jo lakiasioissa,kuitenkin Zionistit harjoittavat kaikenlaisia metkuja johtaakseen ihmiskuntaa harhateille pirullisin keinoin. Kaikkivaltias pitää heistä ”huolen aikanaan”,onneksi muille.


      • brainstorms
        What_Is_This kirjoitti:

        ”Polske försvarsministern erkänner att mind control offer finns”, http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1522-polske-foersvarsministern-erkaenner-att-mind-control-offer-finns.html

        ”Tankekontroll/Mind Control introduktion av Lars Drudgaard”, http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/660-tankekontrollmind-control-introduktion-av-lars-drudgaard.html
        Artikkelissa esitellyt, nykyisin jo nanokokoiset mikrosirut herättävät kysymyksen, työnnetäänkö sellaisia ihmisten kehoihin mm. (pakko)rokotuksissa?

        ”Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control”,
        http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1771-arr-rikspolischefen-dan-eliasson-inte-sparkas-visar-att-sverige-styrs-av-fraemmande-makt-med-mind-control.html

        Tulipahan mieleen noista mikrosiruista, että jo monia vuosia sitten (nyt jo manan majoille toimitettu) lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoi yhdessä haastattelussa, että kerran eräs ’epäeettinen kollega’ laittoi häneen salaa mikrosirun. Luukanen-Kildellä oli yhteyksiä tiedustelupalvelu-piireihin ja sieltä saamansa avun ansiosta hän pystyi toteamaan, paikantamaan ja poistamaan sirun kehostaan.

        Moni raudanlujassa MATRIXISSAAN elävä hyödyllinen idiootti!
        Moni kieltää uhkaaviksi kokemansa asiat epätosiksi ja tuntee siten olonsa turvallisemmaksi kuten pupujussi laittamalla päänsä pensaaseen vaaran uhatessa.

        Se on eri asia kuin paranoia, jonka vaara on suuri monilla kun oma pää alkaa irtaantua realiteetista.
        Terve epäily on eri asia mutta jos vakuuttuu liikaa asioista joista ei ole selvyyttä niin helposti ajautuu paranoian puolelle.


      • Truth_hunter
        BrainFörsti kirjoitti:

        Kolmen Koon Mies. Monet muutkin ymmärtävät ”tuhatvuotiskauden” virheellisesti. Tuhatvuotiskausi on se aika jollion tapahtuu ennallistamisen lupausten aikaa. Sillä ei ole mitään tekemistä ”Saatanan järjestöjen aivojen manipuloimisen kanssa”. Ihmisellä ei ole mitään oikeuksia kaivella toisten yksilöiden ajatuksia taikka aivoja,se kaikki on paholaisen juonimista alusta loppuun asti. Sehän loukkaa yksilön oikeuksia jo lakiasioissa,kuitenkin Zionistit harjoittavat kaikenlaisia metkuja johtaakseen ihmiskuntaa harhateille pirullisin keinoin. Kaikkivaltias pitää heistä ”huolen aikanaan”,onneksi muille.

        Teknokratia mahdollistaa massojen hallinnan ja mitä enemmän ihminen saadaan robotin kaltaiseksi sen helpompaa häntä on hallita. Varmaan tiede tekee kaikkensa tämän eteen.
        Ja jo epäily että ajatuksiani voidaan lukea ulkopuolisen toimesta vetää kyllä valtaosan ihmisiä hiljaiseksi. Ja onhan jo valtavasti laitteita joilla meitä kontrolloidaan.
        Itse uskon kyllä siihen että tiede on NWO-eliitin palveluksessa ja tekee sille työtä ja ellei tee niin se joutuu vaikeuksiin. Jo nyt tiedemiehet jotka esittävät eliitille hankalia näkemyksiä eliminoidaan tavalla tai toisella.
        http://www.serendipity.li/more/mind_control.htm


    • Itseännevastaansoditte
    • vanhojaUUSIAteille

      patentteja mieleenvaikuttamisesta

      USP# 3009080- Apparatus and method for generating and containing plasma having ultra high temperatures.

      USP# 4245909- An optical instrument for measurement of particle size distribution.

      USP# 6238333- Remote magnetic manipulation of nervous systems.

      USP# 6091994- Pulsative manipulation f nervous systems.

      USP# 5782874- Method and apparatus for manipulating nervous system.

      USP# 6017302- Subliminal acoustic manipulation of nervous system.

      USP# 6506148-Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitor.







      Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors

      Patent number: 6506148

      Remote magnetic manipulation of nervous systems

      Patent number: 6238333

      Pulse variability in electric field manipulation of nervous systems

      Patent number: 6167304

      Pulsative manipulation of nervous systems

      Patent number: 6091994

      Electric fringe field generator for manipulating nervous systems

      Patent number: 6081744

      Subliminal acoustic manipulation of nervous systems

      Patent number: 6017302

      Method and apparatus for associative memory

      Patent number: 5995954

      Magnetic excitation of sensory resonances

      Patent number: 5935054

      Thermal excitation of sensory resonances

      Patent number: 5800481

      Note this patent includes microwave radiation inducements

      Bipolar fog abatement system

      Patent number: 4475927

      Multiple wavelength instrument for measurement of particle size distributions

      Patent number: 4361403

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ydinaseesta on patentteja ja niitä on olemassa.

        Montako sulla on?

        Montako sun naapurilla on?

        että tällaista gaslightingiä

        pitääpä kirjoittaa ao.sivustolle kiitos, tämä on semmoinen yleinen kaava


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        että tällaista gaslightingiä

        pitääpä kirjoittaa ao.sivustolle kiitos, tämä on semmoinen yleinen kaava

        Mutta kun fakta on että se että jostain laitteesta on patentti tai jopa toimiva kappale ei takaa sitä että sinun naapurissasi olisi sellainen laite.

        Lähdet kuitenkin kirjoituksessa siitä oletuksesta että koska laite on olemassa, olet sellaisen laitteen käytön uhri ja muodostat koko tarinan sen perusteella.


    • Ystävällisin_terveisin

      Hei!
      Etsimme osallistujia tulevaisuuden teknologiaa käsittelevään kyselytutkimukseemme!
      Osallistumalla pääset mukaan Finnkinon elokuvalippujen arvontaan. Jaossa on 5 elokuvalippua osallistuneiden kesken.

      Kyselyyn vastaaminen vie arviolta 30 minuuttia. Kyselyn alussa sinulta kysytään kysymyksiä asenteistasi ja suhtautumisestasi erilaisiin tilanteisiin. Tämän jälkeen tulet lukemaan lyhyen tulevaisuuteen sijoittuvan tarinan ja vastaamaan siihen liittyviin kysymyksiin. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.

      Tutkimuksemme on tieteellistä perustutkimusta, eikä sillä ole kaupallisia sovellustarkoituksia. Klikkaamalla alla olevasta linkistä pääset vastaamaan kyselyyn.

      http://www.netherworlds.org/lomake.html

      Kyselytutkimuksesta saatavaa aineistoa voidaan käyttää tieteellisessä raportoinnissa, esimerkiksi psykologian, kognitiotieteen tai sosiaalipsykologian julkaisuissa.

      Kyselytutkimus on osa tutkijatohtori Michael Laakasuon (michael.laakasuo [at] protonmail.com) tutkimusprojektia.

      Ystävällisin terveisin,
      Helsingin yliopiston Moralities of Intelligent Machines -tutkimusryhmä

    • UskotMitäHaluat

      Patenttikirjan lukemista ja uskomus että on kaikkien mahdollisten patentoitujen laitteiden uhri on vähän kuin lukisi lääkärikirjaa ja uskoo että on kaikki mainitut vaivat itsellä; myös ne jotka on mahdottomia (miehellä naistentaudit ja päinvastoin).

      Mutta tuollakin tilalla on ihan diagnoositermi.

      • kauankidutettu

        Patenttikirjan lukemista tarjotaan tässä niille, jotka eivät usko, että tällaisia apparaatteja on olemassakaan ja sillä perusteella väittävät, että e-häirintä ei ole mahdollista.

        "Meillä" on suunnitteilla kansanedustajille tietopaketti. Ehdotapa sinä, mitä tietoa olemassa olevista häirintälaitteista/DEW)heile pitäisi kertoa, mitä vaikutuksista ja käytöstä Suomessa ja kohteista, kohdistuu muihinkin kuin meihin TI-nimikkeellä tunnettuihin.

        Taidat sinä olla se, joka uskoo mihin haluat ja e-häirintä on asia, johon et halua uskoa.


      • SopivastiLääkitty
        kauankidutettu kirjoitti:

        Patenttikirjan lukemista tarjotaan tässä niille, jotka eivät usko, että tällaisia apparaatteja on olemassakaan ja sillä perusteella väittävät, että e-häirintä ei ole mahdollista.

        "Meillä" on suunnitteilla kansanedustajille tietopaketti. Ehdotapa sinä, mitä tietoa olemassa olevista häirintälaitteista/DEW)heile pitäisi kertoa, mitä vaikutuksista ja käytöstä Suomessa ja kohteista, kohdistuu muihinkin kuin meihin TI-nimikkeellä tunnettuihin.

        Taidat sinä olla se, joka uskoo mihin haluat ja e-häirintä on asia, johon et halua uskoa.

        Kukaan ei epäile häirintään sopivan tekniikan olemassaoloa; tai sitä etteikö tekniikkaa käytetä kohteisiin tilanteen niin vaatiessa.

        Mutta tuon tekniikan käyttö merkityksettömiin ihmisiin ei tuo mitään lisäarvoa. Päinvastoin.


      • pitkäänkidutettu

        Käypä lukemassa ketjusta Ajatuksia gang stalkingista viesti: T_F 24.7.2017 20:17 on siellä ketjun keskivaiheela jälkenpäin alkaneessakeskuteluryppäässä. Vastaa kysymykseesi koheitten valinnasta, jkv.


      • pitkäänkiduttanut
        pitkäänkidutettu kirjoitti:

        Käypä lukemassa ketjusta Ajatuksia gang stalkingista viesti: T_F 24.7.2017 20:17 on siellä ketjun keskivaiheela jälkenpäin alkaneessakeskuteluryppäässä. Vastaa kysymykseesi koheitten valinnasta, jkv.

        Valitan, kriteerit joilla kohteita valitaan on salaista tietoa, jos kertoisin sulle tiedät mitä sen jälkeen tapahtuu.

        Nykytilanne on paljon parempi.


    • Ddddddff

      Uups.

    • TukkaJukkaJumala

      Jukka ainakin runkkaa pikkulapsia sirun avulla.

    • Mitähäh
    • temps.off

      Itse änestän seuraavissa eduskuntavaaleissa sosiaalidemokraatteja, koska he näkevät, että ns. poliisivalvonta vaatii vahvaa parlamentaarista valvontaa.

      Nykytilanteessa: lisää valtaa valvoville viranomaisille ja samalla se toinen vaakakuppi: valta tuo vastuuta ja sen parlamentaarinen valvonta. Presidentti yksin ei riitä valvomaan salaisen poliisin tai sotilastiedustelun toimintaa.

      Siinäpä temppu teille pohdittavaksi. Tulevilla poliitikoilla, jotka joutuvat koiria vahtimaan, tulee olemaan äärettömän vastuullinen työ.

      • MitäOnMenossa

        Asia on juuri näin, ainoastaan SDP ja Vasemmistoliitto haluavat näille urkintatahoille vahvat valvojat, jotka porvarihallitus ja erityisesti Kokoomus haluaa Suomeen suomalaisia urkkimaan. Jopa puolistusvoimien sotilasasiantuntija ihmetteli miten Airiston Helmi -keissi sattui samalle viikolle sen kanssa että eduskunta päätti tiedustelulain perustuslakiheikennyksistä. Viikkoja on vuodessa 52 ;) Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen ja kokoomuslainen presidentti Sauli Niinistö olivat tästä Airiston Helmen casesta tieneet jo keväästä saakka, eli siis Kokoomus oli tiennyt. Oikea-aikainen ajoitus pelästytti kansanedustajat ja perustuslakiheikennykset menivät viivana läpi. Mihin Turun false flag terrori-isku ei aivan pystynyt, sen hoisi Airiston Helmi Turun saaristossa.
        Tiedustelulain massojen joukkoseuranta perustuslakiheikennyksineen, Kokoomuksen vihapuhepoliisi, Mykkäsen vaatimukset nettikeskustelusta vain omalla nimellä, pankkitilien urkintaoikeuksien antaminen Kelalle, verottajalle ym. viranomaisille jne. Mitä Kokoomus ja porvarihallinto oikein ajaa ja miksi? Orwellin DDR-Stasi -tyylistä kansalaisten urkintajärjestelmää ei missään ole tehty kansaa palvelemaan, vaan pitämään marginaalieliitti vallassa.


        Asiantuntija: Pankkitilien viranomaisvalvonnan esityksessä ongelmia
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15432255/porvarien-pankkitilien-viranomaisvalvonnassa-ongel
        https://www.nykysuomi.com/2018/10/13/asiantuntija-pankkitilien-viranomaisvalvonnan-esityksessa-ongelmia/
        "EU:n ”rahanpesudirektiivi” ei sisällä valtiovarainministeriön esittämää laajaa pääsyä tilitietoihin.
        Valtiovarainministeriön esityksen mukaan pankkien tulisi pystyä tarjoamaan viranomaisille saldotiedot ja tiedot tilitapahtumista vähintään kolmelta vuodelta sekä tiedot asiakkaan luotoista ja niiden vakuuksista tiedonhakujärjestelmän kautta. Hakujärjestelmään olisi pääsy laajalla osalla viranomaiskuntaa."

        Miksi kansalaisten pitäisi antaa pankkitiedot kaikille viranomaisille ilman kunnon valvontaa väärinkäytöksiä estämään, ja samalla porvarihallitus teki omistuksia piilottamaan tarkoitetun hallintarekisterilain, jonka omistuksia tämä pankkitilikyttäys ei paljasta? Eikä se paljasta myöskään esim. Sipilän vakuutuskuoriomistuksia, säätiöityjä omistuksia. Ja myös eliitin esim. Nordean kautta tekemät Panama-tiliomistukset jäävät piiloon. Tämä pankkitilikyttäys on tehty taas vain ja ainoastaan tavallista kansaa vastaan, eliitin omistukset pysyvät piilossa.


      • korjaus.sanomaasi
        MitäOnMenossa kirjoitti:

        Asia on juuri näin, ainoastaan SDP ja Vasemmistoliitto haluavat näille urkintatahoille vahvat valvojat, jotka porvarihallitus ja erityisesti Kokoomus haluaa Suomeen suomalaisia urkkimaan. Jopa puolistusvoimien sotilasasiantuntija ihmetteli miten Airiston Helmi -keissi sattui samalle viikolle sen kanssa että eduskunta päätti tiedustelulain perustuslakiheikennyksistä. Viikkoja on vuodessa 52 ;) Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen ja kokoomuslainen presidentti Sauli Niinistö olivat tästä Airiston Helmen casesta tieneet jo keväästä saakka, eli siis Kokoomus oli tiennyt. Oikea-aikainen ajoitus pelästytti kansanedustajat ja perustuslakiheikennykset menivät viivana läpi. Mihin Turun false flag terrori-isku ei aivan pystynyt, sen hoisi Airiston Helmi Turun saaristossa.
        Tiedustelulain massojen joukkoseuranta perustuslakiheikennyksineen, Kokoomuksen vihapuhepoliisi, Mykkäsen vaatimukset nettikeskustelusta vain omalla nimellä, pankkitilien urkintaoikeuksien antaminen Kelalle, verottajalle ym. viranomaisille jne. Mitä Kokoomus ja porvarihallinto oikein ajaa ja miksi? Orwellin DDR-Stasi -tyylistä kansalaisten urkintajärjestelmää ei missään ole tehty kansaa palvelemaan, vaan pitämään marginaalieliitti vallassa.


        Asiantuntija: Pankkitilien viranomaisvalvonnan esityksessä ongelmia
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15432255/porvarien-pankkitilien-viranomaisvalvonnassa-ongel
        https://www.nykysuomi.com/2018/10/13/asiantuntija-pankkitilien-viranomaisvalvonnan-esityksessa-ongelmia/
        "EU:n ”rahanpesudirektiivi” ei sisällä valtiovarainministeriön esittämää laajaa pääsyä tilitietoihin.
        Valtiovarainministeriön esityksen mukaan pankkien tulisi pystyä tarjoamaan viranomaisille saldotiedot ja tiedot tilitapahtumista vähintään kolmelta vuodelta sekä tiedot asiakkaan luotoista ja niiden vakuuksista tiedonhakujärjestelmän kautta. Hakujärjestelmään olisi pääsy laajalla osalla viranomaiskuntaa."

        Miksi kansalaisten pitäisi antaa pankkitiedot kaikille viranomaisille ilman kunnon valvontaa väärinkäytöksiä estämään, ja samalla porvarihallitus teki omistuksia piilottamaan tarkoitetun hallintarekisterilain, jonka omistuksia tämä pankkitilikyttäys ei paljasta? Eikä se paljasta myöskään esim. Sipilän vakuutuskuoriomistuksia, säätiöityjä omistuksia. Ja myös eliitin esim. Nordean kautta tekemät Panama-tiliomistukset jäävät piiloon. Tämä pankkitilikyttäys on tehty taas vain ja ainoastaan tavallista kansaa vastaan, eliitin omistukset pysyvät piilossa.

        Pieni korjaus: Kuuntelin sen Mykkäsen puheenvuoron televisiosta. Hän ei todellakaan vaatinut kaikkia nettikeskusteluja omalla nimellä käytäviksi, vaan ainoastaan sellaiset kuin esimerkiksi Facebook, joilla sääntöjen mukaan on tarkoitus käydä ne omalla nimellä ja joilla osa tilin avanneista kuitenkin tekee sen nimimerkillä, jonka suojista käy nimellään esiintyviä vastaan. Sehän ei ole reilua.

        Mylkkänen sanoi nimenomaan, että ei tarkoita vain nimimerkillä käytäviä nettikeskusteluja eikä pidä tarpeellisena niiden kieltämistä.

        Näin pitää minunkin mielestäni vapaassa demokraattisessa yhteiskunnassa ollakin. Eivät vallanpitäjät tarvitse ihmisten nimiä vastatakseen alaansa koskevaan keskusteluun. Niitä tarvitsevat vain eräät psykopaatit, jotka haluavat pelkästään leimata ja mustamaalata toimintansa arvostelijoita, koska eivät asiaansa hallitsemattomina asialliseen keskusteluun pysty. Heitä on paljon esimerkiksi kolmannella sektorilla, jolla on paljon ammattitaidotonta ja moraalitontakin väkeä töissä esimerkiksi mielenterveyssektorilla.


    • Kuulostaa ehkä typerältä, mutta ketkä muut, kuin maan rakentaneet poliittiset liikkeet olisivat kykeneviä valvomaan ns. kansallista turvallisuutta ylläpitäviä kotimaisia voimia, jotka joutuvat alivoimaisina taistelemaan tahoja vastaan, joilla on teknologiaa, jonka tutkimus on meillä eettisesti kielletty, jota käytetään meitä vastaan kaikilla yhteiskunnan tasoilla ja jolla pyritään vaikuttamaan yhteiskuntaamme.

      Aika iso osa yhteiskunnasta ja yhteiskunnallisista vaikuttajista, mukaanlukien viranomaiset, poliitikot, liike-elämä ja ns. kolmas sektori, ovat vaikutuksen alaisia.

      Tässäpä poliittinen haaste:
      Jopa vaikutuksen alaisena voi vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihin, joiden ensisijainen tavoite pitäisi edelleen olla, perustuslain mukaisesti yksilönvapauksien, kotirauhan, työntekemisen, yrittämisen ja poliittisen toiminnan turvaaminen.

    • HolyProphet10

      Aloitus oli mielenkiintoinen ja siitä muistui lukemani lehtiartikkeli. Siinä kerrottiin, että jopa älykännykän kameralla voidaan tunnistaa spesifisesti henkilö. Eli kännykkään ladataan softa ja se toimii niin kuin lentoasemien kamerat, jotka tunnistavat kasvonpiirteistä terroristit ja rikolliset ennen koneeseen nousua. Lentokoneiden kameroiden kuvia verrataan automaattisesti rikollisten ja terroristien kuviin ja hetkessä hälytyslaitteet alkavat hälyttämään em. tyypin astuttua kameran eteen.

      Tätä teknologiaa voitaneen käyttää ihmisten tunnistamiseen muutenkin, jos halutaan saada tiettyjen ihmisten liikkeet selville. Kameroitahan on suurissa kaupungeissa kaikkialla, ties vaikka tämä teknologia olisi jo metroissa ja busseissakin käytössä?

    • Anonyymi

      yhdistyksen puheenjohtaja suosittelee tätä ketjua

    • Anonyymi

      Ymmärrän sen että diplomaatteja ja jotain yritysjohtajia ja tuotesuunnittelijoita vakoillaan.

      Mutta mitä lisäarvoa saa juoppohullujen seuraamisesta?

      • Anonyymi

        yllä oleva viesti on gaslightingiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        yllä oleva viesti on gaslightingiä

        Vastaa nyt vai kysymykseen, vai onko se jotenkin epämiellyttävä kun et voi vastata?


      • Anonyymi

        Minkä palstalaiset sille voi, jos sulta menee yli ymmärryksen ja ilmeisesti muutenkin järki jätättää?

        Gas Lightning on hullujen ja juoppohullujen huvitus. Ei siinä arvoa tai ammattia kysellä. Kostosta enemmin kyse. Eräänlainen hullukerho kyseessä, hullukostajien yhteenliittymä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä palstalaiset sille voi, jos sulta menee yli ymmärryksen ja ilmeisesti muutenkin järki jätättää?

        Gas Lightning on hullujen ja juoppohullujen huvitus. Ei siinä arvoa tai ammattia kysellä. Kostosta enemmin kyse. Eräänlainen hullukerho kyseessä, hullukostajien yhteenliittymä.

        Missähän minun IP osoite nykyään on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä palstalaiset sille voi, jos sulta menee yli ymmärryksen ja ilmeisesti muutenkin järki jätättää?

        Gas Lightning on hullujen ja juoppohullujen huvitus. Ei siinä arvoa tai ammattia kysellä. Kostosta enemmin kyse. Eräänlainen hullukerho kyseessä, hullukostajien yhteenliittymä.

        Missähän minun IP osoite nykyään on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missähän minun IP osoite nykyään on.

        Ootko taskus katsastanut, jos vaikka taskuun olet laittanut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko taskus katsastanut, jos vaikka taskuun olet laittanut?

        Minulta aamupäivällä IP osoite oli taas kerran pantu jäähytauolle. Kun iltapäivällä yritin viestiä lähettää, oli jäähyllä edelleen. Nyt sitten kokeilin, joko viestin lähetys onnistuisi,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulta aamupäivällä IP osoite oli taas kerran pantu jäähytauolle. Kun iltapäivällä yritin viestiä lähettää, oli jäähyllä edelleen. Nyt sitten kokeilin, joko viestin lähetys onnistuisi,

        Minulle siis ilmestyy näytölle lappu, jossa tämä jäähytauko ilmoitetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulta aamupäivällä IP osoite oli taas kerran pantu jäähytauolle. Kun iltapäivällä yritin viestiä lähettää, oli jäähyllä edelleen. Nyt sitten kokeilin, joko viestin lähetys onnistuisi,

        hyvä outi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missähän minun IP osoite nykyään on.

        googleen myip


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulta aamupäivällä IP osoite oli taas kerran pantu jäähytauolle. Kun iltapäivällä yritin viestiä lähettää, oli jäähyllä edelleen. Nyt sitten kokeilin, joko viestin lähetys onnistuisi,

        Oli munkin ip aamulla jäähyllä. Vaihdoin vauhdissa ip ja taas pelitti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli munkin ip aamulla jäähyllä. Vaihdoin vauhdissa ip ja taas pelitti.

        ainako vaan


    • Anonyymi

      Mukava huomata, että aloitus on laitettu oikealle palstalle.

    • Anonyymi

      VALTA JA RAHA, siinä motiivit-

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        puuttuu yksi kirjain, siis uusiksi

        https://en.wikipedia.org/wiki/surveillance


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        puuttuu yksi kirjain, siis uusiksi

        https://en.wikipedia.org/wiki/surveillance

        Mielenkiitoa tähän wikisivustoon lisäsi se, että olin käyttänyt hakusanoja survellance gang stalking. Luulin lukevani gang stalkingin sisällysluetteloa. Sitten rupesi tulemaan vastaan sellaista, että ei kai sentään--

        Tarkistin, olikin vakoilusurveillance.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiitoa tähän wikisivustoon lisäsi se, että olin käyttänyt hakusanoja survellance gang stalking. Luulin lukevani gang stalkingin sisällysluetteloa. Sitten rupesi tulemaan vastaan sellaista, että ei kai sentään--

        Tarkistin, olikin vakoilusurveillance.

        hakusana: espionge surveillance

        esille tulee mielenkiintoisia otsikoita sisältävä sivu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hakusana: espionge surveillance

        esille tulee mielenkiintoisia otsikoita sisältävä sivu

        Jos sinulla ilmenee yksikin koronavirustautiin sopivista oireista hakeudu testiin tekemällä Omaolo-oirearvio osoitteessa omaolo.fi tai soittamalla koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (joka päivä klo 8-18).

        Koronavirustartunnan oireita voivat olla

        haju- tai makuaistin muutos
        hengitysvaikeudet
        yskä, kurkkukipu tai nuha
        kuume
        päänsärky
        lihaskivut
        ripuli
        vatsakipu.
        Saat koronavirustestin yhteydessä kirjalliset ohjeet, kuinka toimia testin jälkeen.

        Mulla ei ollu ko toi ripuli. Ei o päänsärkyä eikä yskää tai lihaskipuja. Kävin tossa paskalla aamulla ni paska lensi ko varpusparvi mut nyt ei o tarttenu käyrä vessassa sen jälkeen. Mulla on melkein kerran viikossa tollanen päivä et paska tulee löysänä vellinä niin sanotusti mut se menee ohi ja pystyn syömään mitä vaan ettei se tohon ripuliin vaikuta kun se ei oikeastaan jatku sen kummemmin. Ei oikee kehtas soittaa tonne hätänumeroon ja nyt kun luin tämän ketjun ni kai mä joutuisin jonnekin seurantalistalle ja mistä tiedän koska se seuranta loppuu. Valvovat avaruudesta kun käyn paskalla. Eihän sitä pysty anonyyminä pysymään jos on epäilty koronasta.

        Miks täytyy ilmottautua jonnekin jos on vaikka vain yks tollanen oire kun vaikka pää- tai vatsakipu mikä voi johtua mistä vaan tai nuha mikä on talvisin ihan yleistä ja kurkkulipu. Aika lieviä juttuja kun on peloteltu kuitenkin että se on tappava tauti. Mihin ne koronaan sairastuneet sitten oikein kuolee. Ei ainakaan ripuliin. Mulla se tais mennä jo ohi tai voin mä viä kokeilla ja syön tossa vähän vaikka jätskiä ja oottelen vähän aikaa ni katotaa viäläkö varpusparvi lentää.

        Toisaalta se on aika kiva kokemus ko oikein töräyttää nii että koko pytty on paskan peitossa kauttaaltaan. Hyvää ripulia teille muillekin ja älkää provosoituko ni ette joudu tarkkailun alaisiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinulla ilmenee yksikin koronavirustautiin sopivista oireista hakeudu testiin tekemällä Omaolo-oirearvio osoitteessa omaolo.fi tai soittamalla koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (joka päivä klo 8-18).

        Koronavirustartunnan oireita voivat olla

        haju- tai makuaistin muutos
        hengitysvaikeudet
        yskä, kurkkukipu tai nuha
        kuume
        päänsärky
        lihaskivut
        ripuli
        vatsakipu.
        Saat koronavirustestin yhteydessä kirjalliset ohjeet, kuinka toimia testin jälkeen.

        Mulla ei ollu ko toi ripuli. Ei o päänsärkyä eikä yskää tai lihaskipuja. Kävin tossa paskalla aamulla ni paska lensi ko varpusparvi mut nyt ei o tarttenu käyrä vessassa sen jälkeen. Mulla on melkein kerran viikossa tollanen päivä et paska tulee löysänä vellinä niin sanotusti mut se menee ohi ja pystyn syömään mitä vaan ettei se tohon ripuliin vaikuta kun se ei oikeastaan jatku sen kummemmin. Ei oikee kehtas soittaa tonne hätänumeroon ja nyt kun luin tämän ketjun ni kai mä joutuisin jonnekin seurantalistalle ja mistä tiedän koska se seuranta loppuu. Valvovat avaruudesta kun käyn paskalla. Eihän sitä pysty anonyyminä pysymään jos on epäilty koronasta.

        Miks täytyy ilmottautua jonnekin jos on vaikka vain yks tollanen oire kun vaikka pää- tai vatsakipu mikä voi johtua mistä vaan tai nuha mikä on talvisin ihan yleistä ja kurkkulipu. Aika lieviä juttuja kun on peloteltu kuitenkin että se on tappava tauti. Mihin ne koronaan sairastuneet sitten oikein kuolee. Ei ainakaan ripuliin. Mulla se tais mennä jo ohi tai voin mä viä kokeilla ja syön tossa vähän vaikka jätskiä ja oottelen vähän aikaa ni katotaa viäläkö varpusparvi lentää.

        Toisaalta se on aika kiva kokemus ko oikein töräyttää nii että koko pytty on paskan peitossa kauttaaltaan. Hyvää ripulia teille muillekin ja älkää provosoituko ni ette joudu tarkkailun alaisiksi.

        Yllä oleva kerran viikossa ripuloiva vissiin kuuluisin tuonne gaslighting-ketjuun.

        Nyt minä äimistelin Wikipedia sousveillancea. huh tätä maailmaa. Hankalinta tässä on sietää se, että jouduin näille vakoilu Wikpedioille hakusanoilla surveillance gang stalking.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yllä oleva kerran viikossa ripuloiva vissiin kuuluisin tuonne gaslighting-ketjuun.

        Nyt minä äimistelin Wikipedia sousveillancea. huh tätä maailmaa. Hankalinta tässä on sietää se, että jouduin näille vakoilu Wikpedioille hakusanoilla surveillance gang stalking.

        Ehkä vakoilu ja xainoaminen (stalkkaus) kuuluvat yhteen.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16676998/voi-reika!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä vakoilu ja xainoaminen (stalkkaus) kuuluvat yhteen.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16676998/voi-reika!

        Ehkä vakoilu ja vainoaminen (stalkkaus) kuuluvat yhteen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16665122/onko-estonian-uppoaminen-totta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683122/estonia-ratkaisun-avain-on

        Vainoaminen on rikos, johon syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muulla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista. Vainoamisen on oltava sellaista, että se aiheuttaa vainotussa pelkoa tai ahdistusta. Vainoamisesta voidaan tuomita sakko -tai vankeusrangaistukseen enintään kahdeksi vuodeksi.

        Vainoamisen tulee olla oikeudetonta, eli teot ovat perusteettomia ja ne tapahtuvat vastoin kohteen tahtoa. Vainotun ei tarvitse sanallisesti ilmaista, että hän ei tahdo yhteydenottoja, vaan tahdonvastaisuus päätellään olosuhteista. Vainoaminen on virallisen syytteen alainen rikos eli syyttäjä nostaa siitä syytteen, vaikka asianomistaja ei vaatisi rangaistusta.

        Vainoaminen on melko yleinen ilmiö, joka on viime vuosikymmeninä tullut keskeiseksi aiheeksi oikeuspsykologisessa tutkimuksessa. Se voi olla vaanimista, eli slangissa stalkkaamista (englannin sanasta stalk), joka tarkoittaa jonkun ihmisen ja tämän toiminnan luvatonta seuraamista hyväksikäyttämällä erilaisia teknisiä (tietokone, puhelin, posti, rekisterit, tiedotusvälineet) ja muita keinoja (sosiaaliset verkostot, fyysinen seuranta).

        Yhdeksässä muussa EU-maassa on voimassa niin sanottu anti-stalking-laki.

        Suomessa vuonna 2010 tehdyn väitöstutkimuksen mukaan vaanija ja uhri tuntevat usein toisensa entuudestaan. Saman tutkimuksen mukaan erityisen alttiita vaanimiselle olivat naisopiskelijat, joiden häiritsijät olivat usein tuttuja miehiä.

        Pahimmillaan stalkkerointi johtaa kohteelle tehtäviin uhkauksiin ja väkivallantekoihin. Lievimmillään se voi olla suosikkilaulajan internet-nimimerkin selvittämistä.

        Stalkkeri tarkoittaa henkilöä, joka seuraa kohdetta.

        Vainoharhaisuus eli paranoidisuus on kohtuutonta levottomuutta tai pelkoa omasta hyvinvoinnista. Vainoharhaisuus saattaa olla kohtuutonta ja yltää psykoottisuuteen saakka. Paranoia sisältää vainokuvitelmia mahdollisesta uhasta tai salaliittoteorioista.

        Sana paranoia on kreikkaa (παράνοια), ja tarkoittaa yksinkertaisesti 'mielettömyyttä' (pará 'ulkopuolella', nóos 'mieli'), ja tätä alkuperäistä merkitystä psykiatria käytti kuvaamaan harhakuvitelmaa (engl. delusion). Sanan merkitys on muuttunut lääketieteessä, ja tämän vuoksi sen käyttö saattaa vaihdella nykypsykiatriassa.

        Paranoia on erotettava fobioista, jotka ovat itsepintaista tiettyjen tilanteiden, esineiden, eläinten, toimintojen tai sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Sitä vastoin vainoharhainen henkilö syyttää tai pelkää älykkäitä olentojaselvennä heidän tarkoituksenmukaisten toimiensa vuoksi. Paranoia pitää myös erottaa perustellusta epäluuloisuudesta,selvennä kun yksilö tuntee levottomuutta oman persoonansa, ammattinsa, sukupuolensa, rotunsa, poliittisen suuntaumuksensa, yhteiskuntaluokkansa tai muun ominaisuutensa takia eli kun pelkoon todella on aihetta.

        https://www.youtube.com/watch?v=z93Fs3N5yzY

        Tästä viestistä taisi tulla "susi". Tai jos autto niin hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä vakoilu ja vainoaminen (stalkkaus) kuuluvat yhteen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16665122/onko-estonian-uppoaminen-totta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683122/estonia-ratkaisun-avain-on

        Vainoaminen on rikos, johon syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muulla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista. Vainoamisen on oltava sellaista, että se aiheuttaa vainotussa pelkoa tai ahdistusta. Vainoamisesta voidaan tuomita sakko -tai vankeusrangaistukseen enintään kahdeksi vuodeksi.

        Vainoamisen tulee olla oikeudetonta, eli teot ovat perusteettomia ja ne tapahtuvat vastoin kohteen tahtoa. Vainotun ei tarvitse sanallisesti ilmaista, että hän ei tahdo yhteydenottoja, vaan tahdonvastaisuus päätellään olosuhteista. Vainoaminen on virallisen syytteen alainen rikos eli syyttäjä nostaa siitä syytteen, vaikka asianomistaja ei vaatisi rangaistusta.

        Vainoaminen on melko yleinen ilmiö, joka on viime vuosikymmeninä tullut keskeiseksi aiheeksi oikeuspsykologisessa tutkimuksessa. Se voi olla vaanimista, eli slangissa stalkkaamista (englannin sanasta stalk), joka tarkoittaa jonkun ihmisen ja tämän toiminnan luvatonta seuraamista hyväksikäyttämällä erilaisia teknisiä (tietokone, puhelin, posti, rekisterit, tiedotusvälineet) ja muita keinoja (sosiaaliset verkostot, fyysinen seuranta).

        Yhdeksässä muussa EU-maassa on voimassa niin sanottu anti-stalking-laki.

        Suomessa vuonna 2010 tehdyn väitöstutkimuksen mukaan vaanija ja uhri tuntevat usein toisensa entuudestaan. Saman tutkimuksen mukaan erityisen alttiita vaanimiselle olivat naisopiskelijat, joiden häiritsijät olivat usein tuttuja miehiä.

        Pahimmillaan stalkkerointi johtaa kohteelle tehtäviin uhkauksiin ja väkivallantekoihin. Lievimmillään se voi olla suosikkilaulajan internet-nimimerkin selvittämistä.

        Stalkkeri tarkoittaa henkilöä, joka seuraa kohdetta.

        Vainoharhaisuus eli paranoidisuus on kohtuutonta levottomuutta tai pelkoa omasta hyvinvoinnista. Vainoharhaisuus saattaa olla kohtuutonta ja yltää psykoottisuuteen saakka. Paranoia sisältää vainokuvitelmia mahdollisesta uhasta tai salaliittoteorioista.

        Sana paranoia on kreikkaa (παράνοια), ja tarkoittaa yksinkertaisesti 'mielettömyyttä' (pará 'ulkopuolella', nóos 'mieli'), ja tätä alkuperäistä merkitystä psykiatria käytti kuvaamaan harhakuvitelmaa (engl. delusion). Sanan merkitys on muuttunut lääketieteessä, ja tämän vuoksi sen käyttö saattaa vaihdella nykypsykiatriassa.

        Paranoia on erotettava fobioista, jotka ovat itsepintaista tiettyjen tilanteiden, esineiden, eläinten, toimintojen tai sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Sitä vastoin vainoharhainen henkilö syyttää tai pelkää älykkäitä olentojaselvennä heidän tarkoituksenmukaisten toimiensa vuoksi. Paranoia pitää myös erottaa perustellusta epäluuloisuudesta,selvennä kun yksilö tuntee levottomuutta oman persoonansa, ammattinsa, sukupuolensa, rotunsa, poliittisen suuntaumuksensa, yhteiskuntaluokkansa tai muun ominaisuutensa takia eli kun pelkoon todella on aihetta.

        https://www.youtube.com/watch?v=z93Fs3N5yzY

        Tästä viestistä taisi tulla "susi". Tai jos autto niin hyvä.

        Vaino on Rooman perussäännöstössä määritelty rikos ihmisyyttä vastaan, joka tarkoittaa perusoikeuksien tahallista ja törkeää epäämistä kansainvälisen oikeuden vastaisesti ryhmän tai yhteisön ominaisuuksien vuoksi. (tavisten vakoilu. Onko se vainoa?)

        Vaino yhdistyy usein vihapuheeseen. Vihapuheella on ollut vainoissa erilaisia rooleja ja itse vainot ovat erilaisia, mutta on vaikea löytää vainoa, joka olisi kokonaan vailla vihapuhetta: "Stalinin vainot olivat tyystin toisenlaisia luonteeltaan kuin Hitlerin, vaikka molemmat päätyivät miljooniin ja taas miljooniin uhreihin. Hitler tarvitsi paljon enemmän vihapuhetta. Stalin kai vainos niitä jotka oli Hitleri-mielisiä eli natseja. Tai toi ei nyt pidä paikkansa. Sori! Myönnän sen heti ja sori että möläytin. Stalin oli tai tuli sairaaksi vallan myötä. Hyvä aate mutta jätkät pilas. Kiinan kommunismi on aika ovelaa ja mitä siitä seuraa ei tiedä kukaan. Kiina omistaa kohta koko maailman eikä se periaatteessa vainoa ketään muita ko uiguureja jotka on muslimeja joita lännessäkään ei oikein hyväksytä ainakaan niitä jyrkimpiä kuten isis ja al-Qaida, vai mitä?


    • Anonyymi

      tässä ketjussa on paljon hyviä linkkejä

    • Anonyymi

      En ole koko ketjua lukenut että oliko täällä jo että voiko kerrostalon kodin ulko oven lukkoon asentaa jonkin seurantalaitteen? Miksi toimivaan oveen tullaan rämpläämään about 5 v välein jotain lukon sisälle? Samannäköiset tyypit.

      • Anonyymi

        Meidän kerrostalojen ovissa on sähköinen turvalukko. Joka kerta. kun avaimella avataan, menee tieto keskustietoneelle, että milloin ja millä avaimella avattu. Löytyy sieltä lokitiedoista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      AutokratiaUsan sotabisnes-pörssirikollismafiat, eivät kaihda mitään keinoja ja kun niissä on entisiä Suomen kansalaisia, on vakoilu ja urkinta jo viranomaisten "normaalia" toimintaa, muttei se siihen jää.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/1/17/the-biden-presidency-at-two-years-halfway-point-of-a-forever-war

      Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, esim. 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, aidon oikeusturvan vähimmäismäärällä, on turvattu aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ja siten estetty, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineiksi pakottaminen, toisin kuin Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe