kääntyminen

sonjanz

Moi. Harkitsen kääntymistä helluntailaisuuteen. Voitteko kertoa mitä eroa sillä on ev.lut:iin nähden? Kaste nyt on ainakin yksi. Miksi kastatte vain aikuisia? Eikö koskaan vauvana? Mitä tapahtuu jos lapsi kuolee ilman kastamista?

53

2044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sonjanz

      Onko hellareilla rippikoulua? Entä ehtoollista? Kuuluvatko hellarit kirkkoon kun kuulemma jotkut silti kuuluvat? Minkä ikäisenä lapsi kastetaan?

      • että-.näin

        " Moi. Harkitsen kääntymistä helluntailaisuuteen."

        Juutalaisuuteen käännytään tai johonkin muuhun USKONTOON.

        Hell.srk.LIITYTÄÄN uskoontulon/ kasteenjälkeen.

        " Mitä tapahtuu jos lapsi kuolee ilman kastamista?"

        Hän menee Jumala luo.


    • jbhhbhb

      "Mitä tapahtuu jos lapsi kuolee ilman kastamista?"

      Ihan samaa kuin muillekin. Hän kuolee. Sitä mitä silloin tapahtuu ei tiedä kukaan muu kuin kuolleet. Eipä sitä kohtaloa taida yhden ihmisen kupista ottama vesi muuttaa..tai aika taikuri saa kyllä olla jos näin tapahtuu.

      • Anonyymi

        Helluntaalaisten usko poikkeaa muista
        uskonnoista siinä että: Helluntalaiset pääsevät suoraan
        taivaaseen kun taas muissa uskonnoissa
        ihmiset joutuvat ns välitilaan
        jossa jumala luo tuhoutuneen maapallon uudestaan
        ja valitsee silloin ketkä joutuvat helvettiin ja
        ketkä pääsevät paratiisiin?


    • 1234567---

      Ei ole juuri mitään eroa Luterilaisuuteen nähden tänäpäivänä. Heillä on yhteinen pyhäpäivä, joka on sunnuntai. Heille käy sika ruuaksi samoinkuin Luterilaisillekin ja monia muita yhtäläisyyksiä.

      • dfdfbgvdfb

        kyllä todellakn on eroa ja paljon luterilaisuuteen nähden. Oppi on täysin toinen oppi. lutrilainen pappi saa potkut jos puhuu kielillä, tai opettaa suoraan Raamatun sanaa, kuten homoseksuaalisuudesta tai avoliitoista, tms. Luterilaiset jopa vihkii kaksi homomiestä papin työhön Thaimaahan jne. Tälläkin hetkellä on. Avoin pappien lesbous on hyväksyttyä- ei mitään rajaa! on ihan eri uksonnosta kyse.


      • TosissaanEtsiväLöytää

        luterilaisuus on jo oikeastaan -epäuskonto. Vieläpä useimmiten antisemitistinen. Voi, kumpa joku sais Herralta Jeesukselta valtuudet tehdä asia ymmärrettävän selväksi!


    • Setä.neuvoo
      • Ei.Ilman.KutsuaYlimmältä

        Ratkaisu tehdään VAIN jos Jumala sitä on kysynyt!


    • Setä.neuvoo

      Keskusteluja on ollut paljonkin aiheesta. Mm. tällainen löytyi. Että omilla ratkaisuilla mentiin kasteelle ja sitten puhuttiin kielillä, esim. jurmuti jörmyti hömpsyn tömpsyn! Siinä on oikea oppi joidenkin helluntailaisten mielestä, että pitää puhua kielillä!

    • Setä.neuvoo
    • Yksilaumasta

      Setä on tunnettu hellareiden pilkkaaja, hänen kommentit vahvasti oman agendansa mukaisia.
      Mutta asiaan:
      Lapset ovat sellaisenaan taivaskelpoisia.
      Rippikoulua ei ole, monenlaisia leirejä ym löytyy.
      Suurimpina eroina kaste ja armolahjoja pidetään ev luttia avoimemmin esillä. Jumalanpalveluskäytäntö myös toisenlaista, ei niin kaavamaista kuin kirkossa, mutta toki siihenkin aina jonkinsortin kaava muodostunut (me ihmiset aina kehitetään kaavoja/lokerikkoja). Itse kuulun edelleen kirkkoon vaikka hellusrk:n liityin 15v sitten. Ihan sen vuoksi, että tulee ihmisten kanssa paremmin toimeen, kenelle on tärkeää se mihin/minkälaiseen srk:taan kuuluu :)

      • Setä.neuvoo

        Ei ole mikään pilkka minulta, että jotkut helluntailaiset ovat uhonneet menevänsä taivaaseen omilla ratkaisuilla. Se uho on järkyttävää todellisuutta, fakta, että sitä on esiintynyt. Ei siitä mitään pilkkasyytöksiä pidä minulle vääntää.


    • moronn
    • helluntailainen

      Yksi Herra, yksi usko, yksi kaste. Siis sama Herra, samanlainen (upotuskaste) ja samanlainen usko. Ja järjestys myös tämä. Luterilainen kirkko opettaa järjestyksen päin vastoin: kaste, usko ja Herra. Pitää tehdä Jumalan sanan järjestyksen mukaan.
      Jos lapsi, keskonen kuolee ilman kastetta, niin hän menee Taivaan Isän kotiin sellaisenaan. Helluntailaiset siunaavat vauvansa muutaman viikon iässä ja tietenkin luterilaisella kasteella voi nähdä saman merkityksen.
      Helluntailaiset ymmärtävät Raamatun mukaan, että ensin tullaan uskoon, synnytään uudesti ylhäältä ja sitten otetaan kaste.
      Jos paikkakunnan helluntaiseurakunta on yhdistys, ei siis kirkkokunta, niin voi jäädä halutessaan kirkon jäsenyyteen.
      Olen ollut hellari jo 30 vuotta ja erosin kirkosta, koska ymmärsin ettei Raamattu opeta valtion kirkkoa vaan että uskovilla on paikallisseurakunta ja kunnioittavat maallisia lakeja niiltä osin kun ne eivät sodi Jumalan säätämystä vastaan ja myös kasteasia selvisi. Olen silti yhteiskristillinen ja voin hyvin tehdä evankelioimis- ja lähetystyötä myös kirkon uskovien kanssa.

    • helluntailainen

      Onko hellareilla rippikoulua? Entä ehtoollista? Sorry, että jäi nämä kysymykset väliin.
      Lasille järjestetään seurakunnissa pyhäkoulua, lastenkerhoja ja kesällä on lasten ja varhaisnuorten leirejä, joihin toki ei hellareidenkin lapset tervetulleita. Kyllä nautitaan myös ehtoollista. On kahdenlaista käytäntöä. Joissain seurakunnissa ehtoollinen jaetaan kaikille, uudestisyntyneille ja uskovien kasteella käyneille, on seurakuntia joissa ehtoollinen annetaan vain uskoontulon jälkeen upotuskasteella käyneille.

    • Setä.neuvoo

      Luterilaiselle voi olla virkistävää käydä välillä helluntailaisten ehtoollisella, jos se tarjoillaan penkkeihin asti. Siinä mielessä parempi palvelu. Ei tarvitse baaritiskille asti mennä. Ryypätä Jeesuksen verta, ja sanoa vierustoverille skool, vinkaten silmällä, että kyllähän me nämä ratkaisut ymmärretään. Hyvää oli vuosikerta.

      • Luth1.0

        Kunnon kristitty kavahtaa vääriä oppeja. Näin se menee.


    • Setä.neuvoo
    • sonjanz

      Onko aikuiskaste pakollinen voidakseen olla helluntailainen? Entä jos ei koe olevansa valmis siihen vielä?

      • jaikalikivastaa

        Raamattu ei tunne aikuiskastetta eikä vauvakastetta. Raamattu tuntee vain uskovien kasteen. Siksi helluntailaisuudessa puhutaan uskovien kasteesta ja kastetaan vain uskoon tulleita. Ikä voi olla miltei mikä tahansa kunhan henkilö uskoo Herraan Jeesukseen Kristukseen niin hänet voidaan kastaa.


      • Vaikket vielä olisikaan omasta mielestäsi valmis uskovien kasteelle, voit kuitenkin käydä helluntaiseurakunnan kokouksissa, nuorten tapahtumissa ym. opetusta saamassa ja uskovia tapaamassa. Siunausta elämääsi!


    • Tiäremiäs

      Suosittelen, että harkitset asiaa vielä toisen kerran. Ei helluntailaisuus ole mitenkään hienoa - se ei operoi järjen alueella. Ryhdy vaikka lukemaan jotain tiedettä.

      • ja.sitä.se.onkin

        Järjellisen vastakohta on järjetön.


    • Hellari169

      Tutustu rauhassa ja etsi seurakunta. Kaste ei ole oleellinen. Itse mietin 20 vuotta ennen kuin menin kasteelle. Helluntaiseurakunnissa on hyvää ettei ole kaavoja ja liturgiaa eikä ylhäältä ohjata. Samaa Jumalaa palvelevat uskovat luterilaiset ja helluntailaiset. Oma suhde Jumalaan on tärkein. Srk voi tukea sitä.

    • jari-pekka--65

      Aloittajalle sanon, että jos tahdot etsiä Jeesusta kaikesta sydämestäsi, niin helluntailaisuus, eikä mikään muukaan "laisuus" ym uskonnolliset liikkeet tule silloin kysymykseen.

      • jaikali91

        Jumala liitti ja liittää uskoon tulleet uskovien yhteyteen (Apt 2:41-47, 5:13, 9:26, Ef 4:11-16). Mutta uskoon tulleen tulee itse vapaasta tahdostaan mennä uskovien yhteyteen. Jumala ei häntä väkisin sinne raahaa. Mutta kun uskoon tullut menee uskovien yhteyteen, se on Jumalan vaikutusta hänessä ja hänelle. Miksi sinä puhut tätä vastaan? Jumala ei ole tarkoittanut uskovia elämään yksinäisyydessä ilman yhteyttä toisiin uskoviin. Uskovien yhteys on seurakunta ja siellä on säännöt jotka ovat Jumalasta.


      • Kristinusko olisi kuollut viimeistään 200-300 luvulla, jos kaikki uskovat olisivat päättäneet ryhtyä "yhdenmiehenlahkolaisiksi".


    • Setä.neuvoo

      Harhaoppiseen lahkoon ei pidä missään tapauksessa liittyä, jos itse on uskova, ja jos lahko saarnaa, että tee tätä ja tuota pelastuaksesi. Se on Pyhän Jumalan pilkkaamista pohjimmiltaan, tekopyhää.

      Helluntailaisuutta voi verrata vaikka satanismiin, jossa on "vasemman käden polku", jumaluuden tavoittelu ikään kuin ihmisyyden kautta. Helluntailaisuuden "omilla ratkaisuilla taivaaseen" hölötys on POHJIMMILTAAN AIVAN SAMAA periaatetta. Ulkoiset muotomenot vain erilaisia.

      http://biblehub.com/pr38/john/10.htm

      http://biblehub.com/multi/isaiah/14-13.htm

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14275729/lucifer-on-tosi-jumala


      Jes 14 on tulkittu kertovaksi saatanasta (Lucifer joissain käännöksissä). Eli on kuin saatanan (antikristuksen) puhetta tuo omilla ratkaisuilla taivaaseen menemisen uhoaminen. Varsinkin jos sillä taistellaan Ef 2 -luvun armoa vastaan. Armo kun on ilmoitettu Kristuksessa, niin armon vastustaminen on antikristillistä.

      Toki en tällä väitä, että kaikki helluntailaiset kaikkialla olisivat samanlaisia. Joskus muinoin oli tapana vähän edes syynätä, kastetaanko vain uskovia, eikä ketä hyvänsä tekopyhäksi kolehdinmaksajaksi.

      • uskovase

        >>>Joskus muinoin oli tapana vähän edes syynätä, kastetaanko vain uskovia, eikä ketä hyvänsä tekopyhäksi kolehdinmaksajaksi.<<<

        Yleensä ihmisen lompakko pelastuu viimeisenä, jos pelastuu koskaan. Kaikkien uskovien lompakko ei pelastu koskaan. Uskosta osaton (ei uudestisyntynyt) ihminen ei varmasti pane helluntaiseurakunnan kolehtiin muuta kuin ehkä jonku sentin tai muutaman euron jos sattuu olemaan oikein hyvillä mielin ja kokouksen jälkeen saa ilmaiset kahvit ja pullat. Niin helluntaiseurakunnat ei kasta "kolehdin maksajiksi" ketään. Kolehtiin panee yleensä suurempia seteleitä uudestisyntynyt uskova joka on kokenut seurakunnassa Jumalan hyvyyttä.


      • Setä.neuvoo

        Sinäkö olet ollut kärpäsenä katossa katselemassa, mitä kukin laittaa kolehtihaaviin? Tämäpä mielenkiintoista! Mistä tiedät, mitä kuka on laittanut? Onko kuvattu valvontakameroilla? Vai niin kuin Ruotsissa tehtiin jossain "kirkossa", että mikrosirutouhuilla saadaan maksettua kolehti niin kuin olisi jo pedon merkki? Ensimmäisenä jossain ns. kristillisessä kirkossa, jossa ollaan olevinaan niin kristillisiä, että varmaan olisi Jeesustakin menty neuvomaan ristille, että kuule jätkä, sinun pitää nyt tehdä parannus, tee RATKAISU ja mene kasteelle, hopi hopi!

        Vrt. Matt 6.


    • helluntailainen

      Minä kävin melkein viisi vuotta helluntaiseurakunnan tilaisuuksissa ennen kuin kävin kasteella. Minulle kyllä kasteasiakin oli selvinnyt, mutta ajattelin ettei se ole niin tärkeää. Sitten kuitenkin tajusin, että ei kai Jumalan sana opeta mitään epäolennaista ja tottelemattomuus on synti. Siis ymmärsin, mutta en totellut Jumalan sanaa. Tapasin luterilaisia, jotka olivat käyneet kasteella vaikka eivät kokeneet että pitää muuttaa seurakuntaa.
      Niin mitä tarkoittanet sillä valmiudella?

    • sandonz

      Kun olen lukenut että helluntailaiset ovat tosiuskovia kaikki ja vasta uskoontulon jälkeen kastetaan. Itse toki uskon Jeesukseen täydestä sydämestä mutta elän myös maallista elämää mm juon ja käyn baareissa. Enkä tiedä voinko vielä muuttua. Miksi käydä kasteella jos aikoo vielä tehdä syntiä? Eikö kasteen tarkoitus ole että sen jälkeen noudatetaan Jumalan sanaa ja vältetään syntiä. En koe olevani tarpeeksi puhdas vielä kasteeseen.

      Kuinka kaste tapahtuu? Onko siinä koko seurakunta paikalla ja näkemässä? Olen myös hyvin ujo ja mun pitäisi mennä yksin kasteelle.

      Muhun on myös iskostettu lapsikasteen merkitys enkä tiedä jos tulee lapsia voinko olla kastamatta heitä. Siksi vielä mietin jäädäkö luterilaisuuteen vai ei. Luterilaisuuden taustoista vain selvisi mulle järkyttäviä asioita joiden kanssa en haluaisi olla tekemisissä.

      Helluntailaisuus käsittääkseni perustuu pyhään henkeen paljolti? Kuka on ns. Uskon perustaja ihmisenä?

      • helluntailainen

        Jos tekee tahallaan syntiä, niin ei ole mitään hyöytä uskosta, Se on itsepetosta ja jopa Jumalan pilkkaa. Sitähän polkee lokaan kalliin Kristuksen sovituksen ja lunastuksen. Ei ihminen voi kulkea kahta tietä.
        Ja nuorikin ihminen voi kuolla ja joka tuntee Jumalan tahdon mutta elää synnissä, niin kohtalo kuollessa on pahempi kuin täysin surttomalla.
        Jos haluat jatkaa syntielämää, niin jätä mielestä liittyminen helluntaiseurkuntaan. Ei lapsikaste mitään auta, jos et tee totta Jumalan edessä. Ei me uskovaiset synnittömiä olla, mutta kyllä tietoisesta synnistä ja elämästä maailmassa, on tehtävä parannus.


      • helluntailainen

        Raamattu sanoo selvästi:
        Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
        vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat. Hebr: 10: 26 - 27

        Joten ei leikitä armolla ja millään lapsikasteverukkeella Jumalan edessä.


      • vielätämähellari

        Ja sinä nuori totuuden etsijä. Jos haluat tietää enemmän helluntailaisuudesta, niin tutustu Nettmission ja UskoTV sivuihin ja ohjelmiin.


      • jaikalii91
        helluntailainen kirjoitti:

        Raamattu sanoo selvästi:
        Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
        vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat. Hebr: 10: 26 - 27

        Joten ei leikitä armolla ja millään lapsikasteverukkeella Jumalan edessä.

        >>>Raamattu sanoo selvästi:
        Sillä jos me tahallamme teemme syntiä,<<<

        Älä pelottele ihmisiä anteeksiantamattomalla synnillä. Yleensä vilpittömät herkän omantunnon omistavat uskovat ovat ahtaalla tämän asian edessä kun sielujemme vihollinen syyttää. Ja se hyökkää ja syyttää juuri niitä vilpittömiä heikkouskoisia Jumalan pienokaisia. Älä sinä anna viholliselle aihetta käyttää sinua jonkun vilpittömän Herran oman syyttämisessä ja masentamisessa ja jopa tuhoamisessa. Tämä on vakava asia. Julista sinä anteeksiantamusta ja anteeksisaamista uskon kautta Jeesukseen Kristukseen.

        http://www.jaikal.se/48683132
        http://www.jaikal.se/48683146


      • helluntailainen

        Ei ole pelottelua. Jos lähtee seuraamaan Jeesusta, niin kyllä se on vakava asia. Teen itsekin syntiä joka hetki: voin ajatella pahaa, sorrun juoruamaan, mutta en kyllä lähde kapakkaan ryyppäämään, tietoisesti tekemään asioita, joita Jumalan sana kieltää. Ei voi kantaa tulta helmassaan, puvun ja lopulla palamasta itse. Kun tulee uskoon, niin on kyllä tehtävä tietoinen pesäero synneistä, jotka tietää synniksi Sanan mukaan tai omatunto kieltää.
        Ja jos yrittää "teiteilla" kahdella tiellä, niin ei pääse koskaan uskonlepoon ja rauhaan. Ennen pitkää usko jää, maailma vetää puoleensa ja pettää.


      • jaikalii91
        helluntailainen kirjoitti:

        Ei ole pelottelua. Jos lähtee seuraamaan Jeesusta, niin kyllä se on vakava asia. Teen itsekin syntiä joka hetki: voin ajatella pahaa, sorrun juoruamaan, mutta en kyllä lähde kapakkaan ryyppäämään, tietoisesti tekemään asioita, joita Jumalan sana kieltää. Ei voi kantaa tulta helmassaan, puvun ja lopulla palamasta itse. Kun tulee uskoon, niin on kyllä tehtävä tietoinen pesäero synneistä, jotka tietää synniksi Sanan mukaan tai omatunto kieltää.
        Ja jos yrittää "teiteilla" kahdella tiellä, niin ei pääse koskaan uskonlepoon ja rauhaan. Ennen pitkää usko jää, maailma vetää puoleensa ja pettää.

        Hyvä on varottaa synnistä ja pyrkiä ohjaamaan kanssamatkaajiaan pyhityselämään. Mutta ottaa esille anteeksiantamaton ja anteeksisaamaton synti, - sitä minä en suosittele. Vilpitön heikko uskossaan kasvamaton uskova voi heti ajatella että hän on tällainen henkilö joka on tehnyt synnin jota ei enää saa anteeksi koska ei ole enää uhria.

        Uskoville on annettu tehtäväksi julistaa armon evankeliumia. Siihen kuuluu syntien anteeksisaaminen Jumalalta. Jos Jumala ei jollekin anna anteeksi, se on Hänen asiansa, ei meidän. Jumalan edessä syntinsä tunteva ja tunnustava ihminen voi aina saada syntinsä anteeksi. Perustelen tätä asiaa edellisissä linkeissä kotisivullani.


    • Niilo.Yli-Vainio

      Olisiako se Ylivainion Nipa joka HELL. uskonnon keksi/perusti?

    • Setä.neuvoo

      Uskon perustaja? Kristus itse on elävä usko. Mutta helluntailaisuuden historiaa on selostettu muualla. Myös branhamilaisuus -hakusanalla voi löytyä jotain. Moni menestysteologi on ollut alun perin helluntailainen. Moni menestysteologi on käyttänyt Lamsan käännöstä Raamatusta.

      https://duckduckgo.com/?q=historia tai alkuperä helluntailaisuus&ia=web

      https://duckduckgo.com/?q=origin or history of pentecostal&ia=web

      https://duckduckgo.com/?q=menestysteologia&ia=web

      https://duckduckgo.com/?q=branhamilaisuus&ia=web

      https://duckduckgo.com/?q=lamsa bible&ia=about

    • Setä.neuvoo
    • o------

      o-m-a-tk-o-i-r-a-t




      Olen aina oikeassa vai olenko.

      Helluntailaisilla on tunnettu alemmuuskompleksi, joka aiheuttaa heille pelkoa toiseksi jäämisestä, minkä takia he ovat julistaneet oman Jumalansa muiden Jumalien Jumaliakin ylemmäksi ja palvovat tätä mitä omaperäisimmillä tavoilla, kuten kumiankkojenpolttamisella, kärpästen lätkimisellä ja monilla muilla. Helluntailaiset myös haluavat aina pelata varman päälle, ja siksi kumartavat tasatunnein Mekkaa päin ja käyvät synagogassa ja kirkossa vuoroviikoin sunnuntaisin. Omat kokouksensa he pitävät lukujärjestyksensä mukaisesti joka arkipäivä. Perinteiseen helluntailaiseen kokoukseen yleensä kuuluu muutaman tunnin ajan pelkkää tanssia, laulua ja näytelmiä, joiden jälkeen mukaan astuvat perinteisemmät kristillisen messun toimitukset kuten saarna,ehtoollinen ja päivän rukous.

      Suurin ero muihin kristittyihin seurakuntiin on se, että kun muut seurakunnat suorittavat kasteen ja ripityksen vain kerran tai pari, niin helluntailaiset suorittavat nämä jokaisen kokouksen yhteydessä, eli toisin sanoen joka päivä. Helluntailaisessa seurakunnassa messun vetää pappi, piispa ja nunnat vuoron perään, muissa seurakunnissa taas alttarilla saarnaa ainoastaan pappi. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että helluntailaisen messun vetäjät tarvitsevat 15 minuutin lakisääteisen kahvitauon pystyäkseen jatkamaan messun loppuun asti.

      Helluntailaisuus perustettiin Paavalin toimesta . Tätä seuranneessa toisessa kirkolliskokouksessa vuonna 2001 päätettiin, ettei naisten tarvitse enää käyttää burkaa, sillä pyhien kirjoitusten iankaikkiset totuudet ovat kyseisessä jakeessa aikaansa sidottuja. Helluntailaisten on kiellettyä lukea vanhaa testamenttia, sillä he pitävät sitä vanhentuneena lukuunottamatta jakeita, jotka koskevat lohikäärmeitä, haitareita, Suurta Henkeä, lipeäkalaa, homoutta, vaatteita tai muita perversioita.

      Supervoimat

       paranemisvoima

       ajatusten lukeminen

       energiasäteiden ampuminen

       demonien läsnäolon aistiminen

       adamantium-luuranko

      Heikkoudet

       hidas lisääntyminen

       hopealuodit

       myrkkykäärmeet

      Mitä helluntailainen saa ja ei saa tehdä

      Helluntailainen saa

       Rukoilla, mikä ylistää Paavalia, joka on helluntailaisten kaikkivaltias. Rukousta varten on kuitenkin laadittu muutamia erityissääntöjä, joita ei kerrota seurakunnan ulkopuolisille.

       Puhua kielillä, elleivät kielet ole Saatanallisia. Tässä ollaan varovaisia, koska glossolaliaa harjoittaa myös avoinmielinen Sana ja Ylistys -seurakunta.

       Juoda verta, sillä siihen kehotetaan Raamatussakin.

       Vihata, sillä Jumalakin vihaa luotujaan.

      Helluntailainen ei saa

       Katsoa televisiota, sillä siellä voi näyttäytyä Saatana. (Television voi kuitenkin löytää jokaisen seurakunnan jäsenen kaapista. Samaan kaappiin on tungettu jokainen homo, joka seurakunnan jäsenille on syntynyt.)

       Kuunnella radiota, sillä siellä voi saarnata Saatana, tai joku Syntinen.

       Lukea lehtiä, sillä niiden kautta voi viestittää Saatana. Lisäksi helluntailaiset pitävät paperia epäpyhänä materiaalina.

       Pelata tietokoneella, sillä ruudusta voi ilmestyä Saatana. Tai meisseli.

       Syödä veriruokia, sillä se kielletään Raamatussa.

       Nukkua, sillä unet ovat usein syntisiä ja niiden kautta Saatana voi korruptoida mielesi.

       Syödä, sillä se on irstasta ja Saatana voi olla myrkyttänyt ruoan synnillä.

       Juoda, sillä Jeesus muutti veden viiniksi ja alkoholin nauttiminen on synti.

       Paskoa, sillä pöntössä piilee Saatana.

       Runkata, sillä käsi joka heitä runkkaa voi olla Saatanan.

      Että mäin . Halleluuujaaaaa.




















      1 VASTAUS:

    • maa888

      Harkitse uudestaan ja pysy kaukana niistä hulluista!

    • o-------

      o-m-a-tk-o-i-r-a-t




      Tämä on helluntailaisuutta toden totta.

      Käsketään ylistämään, ja hönöthän sen tekevät mielellään ja sairaat tervehtymisen toivosta tietenkin tavallaan ylistävät, tietämättään lahkosaarnaajaa.

      Ylistys on helluntailiikkeessä aina ollut muiden metodein sisäistämiä vain rahan haalimista, valheellisten lupausten pettäessä sairaat. Mutta mieleltään sairaat helluntailaiset eivät siitä välitä parantuukoo joku koska heillä on hauskaa odottaessaan että henki iskisi voimallisesti koska se tuo siminnähden mukanaan todistuksen että minäkin olen jotain. Suurta universaalisuutta ainutlaatuista kokonaisuutta, jota kutsutaan lahkohelluntailaisuudeksi.

      Valheellinen uskottavuus on petoksin ja valhein hiipinyt helluntaiseurakuntiin ja suomen ei uskovien joukko ei seuraa helluntailaisuutta koska se johtaa juurensa ja Jumalan voiman lutherilaiseen ja Raamatulliseen kasteen armoon.

      Halleelujaa







    • o------

      HELLUNTAILAISUUTTA ja ÄÄRI-ISLAMIA ei erota toisistaan millään, ei edes laboratoriossakaan. Kumpikin ääriliike haluaa siitä uskomuksestaan olla se ainoa, jonka DEMONISN pillin mukaan kaikkien pitäisi elää. Ja joka ei halua elää SURMATAAN. Ääri islamilaisuus TAPPAA RUUMIIN, mutta HELLUNTAILAISUUS TAPPAA , SIELUN sekä RUUMIIN.

      Taitaa olla perää väitteessäsi. Useat HELLUNTAILAISET on yhtä JYRKKIÄ, SYRJIVIÄ ja toisista PAHAA PUHUVIA, kuin on ÄÄRI-ISLAMISTITKIN.

      Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "RAJAN" yli, YLITTÄNEET "rajan", menneet pois USKOSTA, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa. Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa. Normaali ihminen ei SYRJI muita, normaali ihminen elää RAUHASSA uskonsa kanssa.

      OMAT KOIRAT PUREE.









    • Setä.neuvoo
    • o-l-i-s-i-asiaa

      Että näin

      27.4.2016 22:42

      " Kannattaa siis pitää kristillisiä arvoja ja maalaisjärkeä voimassa. Näin Hihhuli avauksessaan."

      Tähänkö avaaja viittaa?

      "Kansanedustaja Hirvisaari kuvaa helluntailaisuuden pedofilista ilmapiiriä seuraavasti:"

      "Valitettavasti myös PEDOFIILIT hakeutuvat seurakunnissa mielellään luottamustehtäviin, kuten esimerkiksi Vantaalla on taannoin tapahtunut.

      Ihmiset ovat hämmästyttävän sokeita "lapsia rakastaville" limaisille sedille, jotka pitävät muiden seurakuntalaisten lapsista niin paljon, että jopa suutelevat heitä suulle kaiken kansan keskellä."

      "Nuoret , lähtekää helluntaiseurakunnista , pääsette eroon näistä

      LIMAISISTA , LAPSIA RAKASTAVISTA SEDISTÄ .

      HALLE HALLE "

    • erilaisuus

      Taivaaseen mennään vain tekemällä parannus synneistä ja uskomalla Jeesuksen sovitustyöhön.
      Jeesus sanoi: "Joka minun tyköni tulee sitä minä en heitä ulos."
      Pyydä Jeesusta antamaan syntisi anteeksi ja luovuta elämäsi hänen johtoonsa. Ala lukea Uutta Testamenttia.
      Helluntalaisuus tai luterilaisuus ei sinua pelasta, mutta uskovien yhteydestä saat voimia matkallesi.
      Älä tuijota ihmisiin vaan ota oppia Raamatusta ja noudata itse sitä.

    • Setä.neuvoo

      Taas uskomattoman pelastusoppia, että taivaaseen mennään tekemällä jotain.

      Pelastusta ei saada teoilla, Ef 2.

      http://biblehub.com/pr38/ephesians/2.htm

      Tekopyhälle tuo armon kautta pelastumisen oppi ei sovellu, vaan hän haluaa selitellä pääsevänsä taivaaseen omilla teoilla / omilla ratkaisuilla. Se on juuri sitä satanismin kaltaista antikristuksen periaatetta, jota selostettiin keskustelussa ylempänä.

      Tällaisia antikristuksia on pastoreiksi valittu ratkaisukristillisiin lahkoihin, mm. Vapaakirkkoon ja helluntailaisille. Siis armoa vastaan väittelijöitä. Ovat olevinaan kuitenkin uskovia, kristittyjä, kun touhottavat laista ja ratkaisuista.

    • Anonyymi

      Kääntymistä?
      Miten kristitty voi kääntyä kristityksi?

    • Anonyymi

      Lukekaa kirjani,
      Pelkään mutta en pakene.
      Kiitos paljon.

      Putkis 0132

    • Anonyymi

      aloittaja:

      tutustu myös "uskonnon uhrit" sivustoon, siellä helluntailaisuudsta, ja myös muista lahkoista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe