Köyhyys tappaa Suomessa

VALTAKUNNANOIKEUS

88

1076

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
      • SiniPiikaSOINIco

        Kyseessä ovat Sipilän ostamat ja lahjomat Soini ja Sinipiiat!
        ...
        JuudasSipilä PetturiUrpo Sinipiiat ja taustalla SS, SilmätSeisoo-NynnyNiinistö !
        ...


    • sitä.on.vasen

      Oikeasti kyseessä on jo vuosia sitten demareiden masinoima vähävaraisten ja etenin eläkeläisten kurjistamisohjelma, johon viime hallituksessa etenkin vasurit ottivat innolla osaa ja jättivät kädenjälkensä taitekohtaan, josta Suomen historian jyrkin syöksykierre alkoi.
      Heillä kaikilla oli mahdollisuus nostaa hallituskautenaan Suomi jaloilleen mutta kävi juuri toisinpäin. Asiaa kuvaa hienosti se, että hallitusohjelmastaan he eivät toteuttaneet ainuttakaan kohtaa, ja syyhän tietysti se, että hallitusohjelman mukaiset toimet olisivat lisänneet vähäosaisten vaurautta ja hyvinvointia. Eihän siihen voi kirjoittaa että tarkoitus on köyhdyttää kansa ja ryöstää heidän varallisuutensa.
      Kiitos, vasurit, että olitte tuhoamassa Suomea demareiden seitsemän ministerin keralla.
      Tätä maata ei tästä enää yksikään hallitus nosta, tosin tällä nykyisellä ole edes halua siihen, he vain yrittävät putsata kansalta sen minkä vielä voivat.

      • www2

        Ehkä mulle o läns-media tuottanu paskaa. Arhis kuulemma nostatti toimeentulotukee, oliks jopa satasen luokkaa kuukauves.

        Hyvä meiän VASSUT.


      • SullaVäärätTiedot

        Viimeiset 13-14 vuotta porvarijohtoisia hallituksia ja nyt täysporvarihallitus ja sen täystuho. Pääministeri-päöhallituspuolue päättää kansan mandaatilla hallituspolitiikan suuntaviivat ja politiikan suuntaviivat. Apupuolueet alistuvat suurimman linjoihin, ja ottavat ahteriinsa kuten persut tai koittavat saada edes jotain aikaan. Apupuolue voi myös tajuta lähteä oppositioon jos ei saa muuta kuin syyt niskoilleen päähallituspuoluepolitiikan syntipukkina. Koko porvarijohtoisen hallituspolitiikan aikana Suomi lisännyt valtionvelkaa yli 100 mrd euroa, ei ainakaan hyvinvoinnin parantamiseen, sitä on alettu alas koko ajan porvarien tahdosta. Sen sijaan rikkaiden, muiden kermisten, omistajien ja elinkeinoelämän veroja laskettu valtiovelan oton laskuun. Viimeisimpänä tämän vuoden 2017 alusta voimaan pikana saatettu Orpon Kokoomuksen ajama 5% Apteekkarivähennys. Vähennys jota keskiverto apteekkari, juristi, lääkäri ym. saa yli 10 000 euroa vuodessa nettolisätulona. Suurin osa saajista kuuluu 10%:n varakkaimpien yrittäjien joukkoon. Tästä syystäkö työläiset leikasivat etujaan KiKyssä?
        Porvarien valtionvelan otto valuu varakkaimpien taskuihin. Viimeksi kaksi SDP:n Paavo Lipposen hallitusta 90-luvulla laskivat valtionvelkaa rajusti, velkaa jota taas porvarijohtoisen Esko Ahon hallitus oli kasvattanut järkysti. Vain kokoomusjohtoisen Jyrki Kataisen pääministerikautena Suomi on pystynyt pahempaan valtiovelan nostoon.


      • Pms

        Kuka vei saarsnhoitajien kunta työntekijöiden lpmarshat yritysjohtajien optioihi veroparatiiseeihin.
        Sipulä vei ja yritystukin ei työllistetty.
        Maataloustuki in tomaatitsuomiruokaaksaa 50€ kilo.
        Kun huomioivaa maataloustuki veroissa 100€ kuussa joikainen kansalainen.
        Millä kulutatkun lomarahtkin viety.
        Haloo keoupettää aina.
        Sipilä valehteleeaina.
        Sipilä peruu lupauksensa ainsr


    • sos.hallitus

      Köyhiä saa ja pitää kyykyttää.

      • kyykyyttäjä

        Oot oikees. Aina ko meen pikkufirmaan "panemaan" lain vaatimat tietotekniikat kuntoon kyykytän ne kuoliaaks.


      • lapsen_asteella

        Mites sinua,metrin mittaista idioottia enää kyykyttää?


    • RAUHAEINATOLLEVAS1
    • 2000KansaneläkeVasL
      • puskayllätys

        Vasemmisto kärjessä haalimassa tänne ikuisia elättejä. Turha toivo että saavat ääniä kuntavaaleissa. Vasemmisto viis veisaa suomalaisista köyhistä kun vain saadaan kaikki maailman köyhät suomeen elätettäviksi.


      • niinpäniijuupajuu
        puskayllätys kirjoitti:

        Vasemmisto kärjessä haalimassa tänne ikuisia elättejä. Turha toivo että saavat ääniä kuntavaaleissa. Vasemmisto viis veisaa suomalaisista köyhistä kun vain saadaan kaikki maailman köyhät suomeen elätettäviksi.

        porvari hallituksella olisi ollut mahdollisuus laittaa stoppi siihen elättien saapumiselle suomeen , mutta eivät tehneet mitään. päinvastoin kepuli tarjosi jopa asuntoonsa. :p


    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      Pankki- ja finanssimaailman kouluttamat, lääkärit, tohtorit, professorit - Ovatkin kovan veroparatiisi-soten myyntitykkejä, jotka keinoja kaihtamatta, käyttävät Suomen terveydenhoitoa, omien ja lähipiiriensä osakkeiden edistämisiin, kansalaisten aidon perusturvan ja aitojen julkisen terveydenhoidonpalvelujen kustannuksella.


      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml


      Lukekaa tuokin juttu - Nyt pitäisi äkkiä, laittaa VEROPARATIISI-SOTE JÄIHIN.

    • wertaimeekepulikoka

      rikkaat vain rikastuneet pienituloisten kustannuksella. kepulikokkareet pääpuolueina vain kiihdyttäneet köyhien tappamista leikkauksillaan, jotka koskevat eniten juuri köyhiä. .äänestä vasemmistoliittoa.

      • realismi

        ei pysty vihervasemmisto tuhoaa hyvinvointi suomen rajat auki politiikallaan se on vielä tuhoisampaa?


    • Vitun.moukka

      Köyhyyden suurin syy on sairaan suvaitsevainen pakolaispolitiikka joka maksaa Suomelle joka vuosi 1000 000 000 €. Lausutaan miljardi euroa. Tämän takia suomi hukkuu köyhiin ja heitteille jätettyihin vanhukksiin. Tiet reikiintyy ja hometalojen määrä lisääntyy. Suomessa on ennätysmäärä asunnottomia ja tähän suurimmat syylliset ovat vasemmisto ja vihreät sekä sdp. OLIKO MUUTA KYSYTTÄVÄÄ ???????

      • korjaako.finexitkää.enää

        tämä on nyt sitä eu:n tuomaa "ihanuutta",, jota KOKOOMUS :P aikoinaan etupäässä kailotti.


      • Asunnottomuus on ollut laskussa jo pitkään. Köyhyyskään ei ole uusi juttu. Mutta älä suotta anna faktojen häiritä maahanmuutto'kritiikkiäsi'.


      • WALTTE

        PORVARIN KLANTTU . AJELE VAAN SILLÄ, "MILJOONA" MERSULLAS KUOPPASILLA TEILLÄ, VAI VIELÄ TOLLASELLE LIMASKOLLE TEITÄ SILOTTELEE. MINÄ KU LYÖN NI NENÄS PUTUAA.


      • enpä.usko
        TheUrbanLegends kirjoitti:

        Asunnottomuus on ollut laskussa jo pitkään. Köyhyyskään ei ole uusi juttu. Mutta älä suotta anna faktojen häiritä maahanmuutto'kritiikkiäsi'.

        Suomessa ei ole ollut koskaan suurta asunnottomuutta ihan siitä syystä, että kukaan ei selviä -20 asteen pakkasessa vuorokautta pitempään ulkosalla. Asunnottomat tietävät itsekin olemattomat selviämismahdollisuutensa Suomen ilmastossa ja yrittävät parhaimpansa mukaan kysellä punkaamista soffalla, varastoissa, julkisissa odotustiloissa yms. paikoissa.

        Joku tuttava tai sukulainen ottaa aina asunnottoman hoiteisiinsa - ja kas näin, voilá, on asunnottomalla katto pään päällä, ja yksi asunnoton virallisissa tilastoissa vähemmän. Tilastoista voi lukea lähinnä vain sen, että suomalaisilla on korkea halu auttaa perheenjäseniään, sukulaisiaan ja ystäviään. Valtio ei ole lotkauttanut eväänsäkään asian suhteen.

        Todellisuudessa asunnottomuuteen tähtäävät toimenpiteet eivät ole Suomessa olleet erityisen menestyksekkäitä. Sen ymmärtää ihan sitä vasten, että sellaiset asunnonsaantiin vaikuttavat yleiset tekijät, kuten korkea vuokrataso, asuntojen heikko saatavuus, kansan yleinen velkaantuminen ja luottotietomerkintöjen yleisyys ja monet muut hankaloittavat asunnon saamista ovat menneet vain pahempaan suuntaan.

        Suomessa on vuonna 2018 paljon vaikeampaa ponnistaa takaisin asuntoon, mitä oli vaikkapa vuonna 1995. Siksipä näitä tilastoja asunnottomuudesta kannattaakin lukea kriittisellä mielellä. Kuuluvat samaan luokkaan hyvän työllisyyden ja valtiontalouden kanssa.


    • erterert

      Köyhyys on seuraus joka johtuu vihervasemmistosta.

      • realismi

        neuvostoliitto sen jo opetti vihervasemmiston maailmanparannus on pelkkää harhaista sekoilua ilman realistista päämäärää?


    • kivenpotkija

      Leikkauspaineet johtuvat edellisten hallitusten toimista. Nykyinen oppositiokin on kovasti vastuussa maamme talousahdingosta. Persuja on turha syyttää.

    • tappaminen.alkoi.90-luvu

      Demarit aloittivat tappamisen jo joskus 20 vuotta sitten taittamalla eläkeindeksin. Sen jälkeen sen seurauksena on yli 100000 suomalaista pudonnut köyhyysrajan alle.

    • KAADAVEROPARATIISISOTE
    • ei_tule_säästöä

      Moni vanhus ja sairas on näinä pyhinä kuollut, koska kelan päätökset ovat
      viikkoja ja jopa kuukausia myöhässä.Jokainen voi koittaa olla viikon tai kaksi
      syömättä, saati ilman tarvitsemiaan lääkkeitä.Tuntuu että tämä oli tarkoituksella
      tehty, koska tiedettiin ettei kaikki vanhukset pysty hoitamaan asioitaan.
      Kaikessa on aina takana säästäminen, mutta tämä on tullut moninverroin
      kalliimmaksi.Sote on seuraava joka tulee niittämään sairaita vanhuksia.

    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      Maksat sitten tulevaisuudessa, lisää laittomia pakkomaksuja, kun äänestit PetosjytkyKokoomusKepuja.


      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3724032-sote-uudistuksen-palvelusetelin-pelkka-hallinnoiminen-maksaa-50-euroa


      Köyhille se tarkoittaa, jo entuudestaan pahan köyhyyden pahenemista. Nytkään useimmilla sairas- ja kansaneläkeläisillä, ei ole rahaa käydä edes terveysasemalla, siihen sitten 50€:n hallinnointimaksu päälle - Ei ole todellakaan enää laillista, vaan täysin perustuslain vastaista ja rikollista toimintaa, koko VEROPARATIISI-sote.

      • ex-tohtori

        En ole koskaan kuullut, että vanhus tai sairas ihminen kuolisi. Mistähän tässä on kyse?


      • RAUHAEINATOLLEVAS

        Etpä sitten paljonkaan ole kuullut - tosin eiväthän mediat Suomessa, uutisoi isosta, hoitamattomasta köyhyysongelmasta ja kovasta taloudellisesta väkivallasta, jota tuo veroparatiisiväen äärioikeistohallitus toteuttaa.


    • 264768189

      Talous kasvaa ja työttömyys vähenee. Ei kai taas ole käynyt niin, että sosialismin sijaan markkinatalous on saanut vaurauden lisääntymään? Andersson ja Rinne punastelevat jo häpeästä kilvan punalippujensa kanssa.

      • eipäs.narrata

        IHan turhaa suitsutusta yrittäjätrolleilta Sipilän hallitukselle. Suomen talous on hädintuskin BKT:n mittapuilla suurempi kuin vuonna 2008, laman alkaessa. Ja uusi lama on jo nurkan takana :D

        Työttömyyden vähenemiseen ei usko edes se kuuluisa, sokea reettakaan. Suurimmissa kaupungeissa Helsingistä Tampereeseen toimeentulotukimenot vain kasvavat, vaikka työllisyys on huipussaan. Helposti narrattavalle kansallekin paljastui vasta tänä vuonna, että 1 tunnin viikottaisella työnteolla pääsee työttömyydestä pois, vaan jonkun on siitä huolimatta maksettava eläminen... sossu maksaa ja sieltä se työttömyyden väheneminenkin kannattaa lukea (siis ei ole laskenut).


    • VeroparatiisitKiinniVasL

      Vasemmistoliitto puolustaa ihmisiä Suomessa - Muistakaa äänestää !


      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3728707-andersson-vaatii-luopumaan-asumistuen-heikentamisesta

      PersKokoomusKepujen EK-vetoinen, äärioikeistolainen veroparatiisihallitus, on kohdistamassa TAAS kovaa taloudellista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa, täysin puolustuskyvyttömiin ihmisiin.

      Onneksi Vasemmistoliitto puolustaa - kiitos Li Andersson, olet paras !

      • fngkfug

        Vasemmistoliitto puolustaa sosiaalipummeja. Siksi se haluaa, että ihmisistä mahdollisimman suuri osa tulee sellaisiksi. Päätavoite on romahduttaa Suomen talous holtittomalla törsäyksellä.


    • LääkebisnesTappaa

      Aito sanan- ja mielipiteenvapaus on estetty, Suomen kansalaisilta. Median äärioikeistolaisuudesta, eli puolueellisuudesta valittaminen, on estetty. Yle ja JSN ovat estäneet, syvässä korruptiossaan ja jääviydessään.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3749183-taloudessa-puhuvat-sopivimmat-ajatukset

      Kovaa taloudellista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa, täysin puolustuskyvyttömiä ihmisiä kohtaan, EI saa hyväksyä. Veroparatiisi-Sote kaadettava, täysin ja kokonaan.

    • 2000KansaneläkeVas

      Suomessa on jo aliravittuja lapsia ja vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita. - Tuo äärioikeistohallitus, sen korruptioministerit, ovat syyllisiä ahneudessaan.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3755217-kansallista-omaisuutta-siirretaan-ylikansallisille-porssiyhtioille

      Pienimmät sairaus- ja kansaneläkkeet, pitää vähintään tuplata, että niillä tulisi aidosti toimeen, voisi syödä riittävän monipuolisesti, käydä julkisessa terveydenhoidossa ja ostaa lääkkeensä.

      Vanhukset, vammaiset, lapset, pitkäaikaissairaat ym eivät kuulu kerjäämään, sitä mikä lakien ja oikeusvaltion mukaan, pitäisi kuulua heillekin.

    • RUOKAAEIASEITAKAKSI
    • sivuvaikutuksia

      Eikös se aikaisempi Vasemmistoliiton puh.johtaja siirtynyt kansainvälisen lääketeollisuuden edusnaiseksi.

    • näinhän.se.menee

      Köyhiä pitää ja saa kyykyttää.

      • Kyykkijä

        Mutta mun kyykyttäminenpä maksaa,saa kyykyttää mutta veloitus on riippuen tapauksesta vähintään satojatuhansia/ kerta aina miljooniin euroihin saakka. Tähän se on yleensä loppunut nuo oikeiston kyykytyshalut,ovat yleensä hyvin hiljaista poikaa esittämieni vaatimusten jälkeen,pitää vain ihmetellä miksi rikkaille uhoojille nyt noin menee pupu pöksyyn,eivätkä vastaa huutoonsa? Osaatko sinä kenties sanoa asiaan mitään?


    • RUOKAAEIASEITANRO2

      Porvarit syyllistyvät jo sotarikoksiin ja kansanmurhiin mm. Turkissa ja Jemenissä, vieraitten valtojen, eli maanpetos-naton joukoissa. Heitä odottavat syytteet sotarikoksista, ihan lähitulevaisuudessa.


      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3839851-yhteiskunnan-on-pidettava-huolta-heikoimmista

      Menkää nyt äänestämään, ettei tarvitse kuutta vuotta, tuijottaa veroparatiisiporvareiden hovielämää tv:ssä. Olkaa armollisia itsellenne ja toisille ihmisille. Se kannattaa aina.

    • HengenpelastajatVasL

      Kävin jo allekirjoittamassa, käykää ihmiset, sillä on vaikutusta. Voitte pelastaa ihmishenkiä.

    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      Mediat Suomessa, erittäin äärioikeistolaisia, varsinkin Yleisradio, joka uutisoi rikkaiden verojenkiertäjien "unelmien ekoelämistä", muttei sanallakaan mainitse, köyhyyteen pahoinpideltyjä ihmisiä Suomessa.

      https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/helsinkilaismies-loysi-ihmisjalan-puusta-evaat-jaivat-silla-kertaa-syomatta-poliisin-reaktio-tyrmistyttaa/6940184#gs.NYhyEQY

      Ilta-Sanomille puolestaan, kelpaamme ilmaiseksi orjatyövoimaksi, mutta niitä vakavia ja tärkeitä kirjoituksia Suomesta, taloudellisesta, fyysisestä ja henkisestä väkivallasta, he sensuroivat ja julkaisevat vain äärioikeiston, PetosjytkysinKokoomusKepujen siskojenhakkaajien ja peräkammaripoikien, äärioikeistotrollauksia.

    • realismi_____

      pääministeri vihjaisi jo kultarannan keskustelussa että vihreät haluavat vähentää suomalaisten kulutusta ja sehän tarkoittaa ilman muuta köyhien ja työläisten olojen kurjistamista?

      • Alavalehtele

        Nim realismi. Mitä sinä tyhjäpää höpötät??? Väitteesi on sontaa!!


      • viher.uskonto
        Alavalehtele kirjoitti:

        Nim realismi. Mitä sinä tyhjäpää höpötät??? Väitteesi on sontaa!!

        Realismilla on tuossa kyllä hyvä huomio. Vihreät ovat tehneet hyvää työtä kokoomuksen kanssa suurimmissa kaupungeissa ja ovat myös istuneet vanhasen hallituksissa ihan (katkeraan) loppuun saakka. Tuli jopa -30% kannatukseen, mutta loppuun saakka istuttiin.

        Vihreiden idea on verottaa kulutusta. Jos tarkastellaan vaikkapa ruokaa, joka on Suomessa hirmuisesti verotettua, niin sehän vie saman verran köyhältä kuin rikkaaltakin. Käytännössä vihreiden ajama kehitys on siis lähellä oikeiston pitkään ajamaa tasaverotusta.

        Ruoan verotus on myös vihreille tärkeää ihan aatteen vuoksikin, koska se tuottaa liikenteen lisäksi melkoisesti hiilidioksidipäästöjä. Liha on tietysti kaiken pahan alku ja juuri.

        Tottakai vihreät haluavat kurittaa myös muuta kulutusta, siis kulutusta ylipäätään. Suhteellisesti tuollainen ajattelutapa rankaisee eniten köyhiä. Rikas nyt maksaa muutaman satasen lisää, mutta ei muuta käyttäytymistään. Osa jopa on valmis maksamaan erityistä ". Köyhä sen sijaan joutuu kylmästi lopettamaan koko käytön, kuten esim. lihansyönnin vihreiden oppien saadessa jalansijaa.

        Vihreiden asema tässä oikeisto-vasemmisto -akselissa on kuin entisellä papistolla. Rikkaus on paheksuttavaa ja köyhyys jaloa, mutta se siitä. Toimeentuloerot eivät oikeastaan kiinnosta, koska heillä on missio, pelastaa maailma. Mitä joku leipäjonossa seisova kansaneläkeläinen kiinnostaa, kun merenpinta nousee ja hirmuhurrikaanit riehuvat. Tehkää parannus, maailmanloppu tulee! Harva oikeastaan edes tajuaa, kuinka lähellä uskonnollista ajattelua vihreys on - vain liperit puuttuvat kauluksesta. Viheruskonto.

        Vihreä aate on yksi syy nykyiseen ahdinkoon. Nykyistä 20-30 vuotta voi sanoa syylläkin menetetyiksi vuosiksi. Mielenkiinto on kohdistunut juuri yhteiskunnallisista kysymyksistä oikeistolaisiin talousaatteisiin mutta myös vihreään kohkaamiseen. Sen vuoksi kait oikeisto tykkääkin vihreydestä, kuten Hesarista voi lukea. Pitää nämä surusilmäiset maailmantuskaa kantavat kansalaiset omissa touhuissaan pöhisemässä jostain #meetoosta ja turhaan sekaantumasta lakko-oikeuksieen rajoittamiseen, elinikäodoteen laskemiseen ja moniin muihin yhteiskunnallisiin epäkohtiin, jotka ovat kärjistyneet vuosi vuodelta.


    • PainukaaHlvettin

      Vtun köyhät juurittava pois Suomesta.

    • KiitosHallitus

      Oikein hyvä uutinen että pummeista päästään eroon

    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      PETOSJYTKYSINKOKOOMUSKEPUT LEIKKAAVAT LISÄÄ - AKTIIVILEIKKURILLA TYÖTTÖMILTÄ.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3921535-sak-hallituksen-vedettava-pois-nuoria-ja-pienten-tyopaikkojen-tyontekijoita-koskevat-heikennykset

      Rasismikorttia nöyristelevien takia, kokonainen Suomen kansa kärsii.

      Sanan- ja mielipiteidenvapaudet, on käytännössä estetty. Yle:ssä niitä ei ole - Ilta-Sanomien VALEKESKUSTELUT, ovat vain populistiääriokeiston suoramainoksia. Sensuurilla estävät, asialliset Vasemmiston, eli Suomen kansan kirjoitukset.

    • KuolemaVapauttaa

      Köyhät pummit joutavat kuolla nälkään. Miksi noita elukoita pitäisi kestitä ja pitää hengissä?

    • VALTAKUNNANOIKEUS
    • HÄVITTÄJÄKAUPATMAANPETOS

      "Älkää murehtiko" = Syökää köyhät leivoksia - pahvilausunto kuultiin sitten FloridaNiinistön, tuulten liikuttamilta huulilta.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3950635-vasemmistoliiton-vero-ohjelma-varallisuutta-ja-ymparistohaittoja-pitaa-verottaa-nykyista-enemman

      Keskinkertaisten veroparatiisijuristien - laittomat, maanpetokselliset hävittäjäbisnekset, Usa:n ja Ranskan äärioikeisto-fasisti-militaristien eduksi - Suomen kansalaisten laskuun ja kustannuksella, on peruttava Valtakunnanoikeudessa.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      LAITON IHMISKAUPPAHALLITUS Suomessa, jota kukaan ei koskaan, ole edes äänestänyt.

      Se rikkoo nyt raskaasti, oikeusvaltion ja demokratian lakeja ja tärkeitä periaatteita vastaan, painostamalla työntekijöitä RIKKUREIKSI ja ostamalla heitä rahalla, vastustamaan oikeusvaltiota ja demokratiaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15441111/veroparatiisisijoittaja-karppinen-lopeta-jo-!

      Tiedetään kyllä, ketkä ovat kaiken takana. Ex-Suomen kansalaiset, nykyiset Usa:n kansalaiset, veroparatiisisijoittajat, joilla EI pitäisi olla, enää mitään sananvaltaa Suomen asioihin.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3979536-teollisuusliitto-lapwall-oy-painostaa-tyontekijoitaan-eroamaan-liitosta-ja-ryhtymaan-rikkuriksi-erosta-saa-500-euroa-ja-rikkuruudesta-puolitoistakertaisen-palkan

      Siinä karuimmillaan esimerkki, kun ahneus saa vallan ja VEROPARATIISITERRORISTIT, käyttävät kansalta varastamaansa rahaa, painostukseen ja Suomen oikeusvaltion/demokratian murskaamiseen.

      Ex-Suomen kansalaiset Floridasta - hillitkää ahneuttanne, vai oletteko mukana, myös Usa:n nykyisissä tapahtumissa, kun oikeusvaltion rippeitä murskataan sielläkin ?

    • Maammelaulut_on_laulettu

      Jos täällä olisi äärioikeistohallitus niin ekana leikattaisiin matuilta ja herroilta. Mutta kun täällä on kapitalistinen rosvohallitus niin leikkurissa ja kurituksessa on köyhät ja keskiluokka.
      Lopuksi: siniset eivät ole oikeistoa vaan kepun ja kokkareiden sätkynukkeja jotka pettivät oikeiston.

    • Kaskassss

      Joo, paitsi että työttömyys ja itsemurhat ovat selvästi vähentymässä. Pienten tulojen verotusta on kevennetty ja pieniä eläkkeitä ym korotettu.
      Suunta on ollut oikea kun punavihreät ovat keskittyneet siihen minkä parhaiten osaavat, eli räksytykseen.

      • vähällä_pärjää_hyvin

        "Köyhyys" määriteltynä hurjan korkeaksi prosentiksi keskiansioista ehkä lisääntyy.

        Oikeat toimeentulovaikeudet ovat harvinaisia,
        Kipein kohta on asumiskustannukset.
        Asumistuellakin saa asustella leveästi kalleimmilla paikoilla.

        Asumiskustannusten jälkeen elää säästeliäs parilla eurolla päivä.


    • ent.demari
    • RAUHAEINATOLLE

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3988989-maailma-uuden-asevarustelun-kynnyksella

      Kyllä oli irvokasta katsottavaa Pariisista, kun siviilejä maailmalla tappavat, äärioikeisto-militaristi-veroparatiisi-fasistit, puhelevat "maailman sodan päättymisen ja rauhan" tilaisuudessa siitä, kuin paha asia nationalismi ja fanaattisuus onkaan - kun itse ovat eläviä esimerkkejä, äärioikeistolaisina nationalisteina siitä, miten pahaa se on.

    • 2000KansaneläkkeiksiVas

      Täysin puolustuskyvyttömiä, köyhyyteen pahoinpideltyjä ja pakotettuja, Suomen kansalaisia, ei näy medioissa, miksi ?

      Se on aika iso määrä, asukasluvultaan reilun 5,5 miljoonaisesta kansasta, kun toista miljoonaa, on täysin vailla perustuslaillisia oikeuksiaan, eli aitoa perusturvaa.

    • RAUHAEINATOLLE
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Keskiluokan köyhyyteen pudottaminen, valtionhallintojen, eli demokratioitten ja oikeusvaltioitten alasajo, on käynnissä Suomessakin.

      https://abcnews.go.com/Politics/tens-thousands-federal-employees-called-back-work-government/story?id=60431671

      Olette varmasti jo huomanneet, että tavallisten elintarvikkeiden ja vaikkapa hygieniatuotteiden hinnat, on hilattu yhtäkkiä ylöspäin. Enää saat neljäsosan, jos sitäkään, siitä, mitä ennen, kun ostat samalla rahalla esim. hammastahnaa, vitamiineja, ruokaa, jne.

      Omakotitaloissa asuminen, on enää rikkaiden luksusta, tavallisilla pieni- ja keskituloisilla, ei sellaiseen ole enää varaa. Kerrostalo-asuminen EI ole ratkaisu, omakotitaloissa asumaan tottuneille, niissäkin on nykyisin, monenlaista maksua ja ongelmaa, kireitä tunnelmia, kun ihmiset putoavat köyhyyteen, eikä moni elintasoon tottunut, sitä kestä.

      Rasismikortin nöyristely, tuli ja tulee kalliiksi, tavallisille pieni- ja keskituloisille kansalaisille - sillähän se kurjistaminen ja halpatyövoiman maahantuonti, toteutetaan, laittoman porvarihallituksen toimesta.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Arvoisat Suomen kansalaiset, jos aiotte syödä leipää / ruokaa, vielä eduskuntavaalien jälkeen, on Vasemmiston äänestäminen henkivakuutus.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4027057-li-andersson-esperi-care-skandaalista-sipila-puhui-puuta-heinaa

      Veropakolaisyritykset on aika laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen.

      Vastikkeettomien yritys- ja maataloustukien jakaminen, suoraan verosuunnitteluun, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, on loputtava. Ääniä Vasemmistolle ja paljon.

    • realismi______

      Pieni Suomi on liian korruptoitunut selvitäkseen tulevasta taantumasta ainoastaan persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa?

    • Köyhäonvihollinen

      En kyllä ymmärrä miksi köyhiä pitäisi rahoittaa ja pitää elossa. Ei heistä ole mitään muuta kuin haittaa tälle yhteiskunnalle. Menisivät muualle loisimaan ja lisääntymään.

    • Anonyymi

      Nyt on Suomi siirretty, sitten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄN, jossa ei ole mitään eroa, opposition ja hallituksen välillä, vaan koko eduskunta, on valjastettu ökyrikkaiden veroparatiisisijoittajien etujenajamiseen.

      https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/hyvinvointiyhteiskunta/joka-kymmenes-suomalainen-on-koyha-voiko-koyhyytta-voittaa

      Te joilla on tiedossa, missä veroparatiisisote- ja sotabisneksissä, nykyisen eduskunnan kansanedustajilla ja ministereillä, on osakkuuksia, niin olkaa hyvät ja kertokaa. Korruptio Suomessa, on tuottanut jo, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, jossa ei ole aidosta demokratiasta, saati kansalaisten perustuslaillisista oikeuksista, enää tietoakaan.

      Yleisradio on pelkkä, jättimäinen, rikkaiden viihde- ja ajanviettokeskus, päiväkoti toimittajille, jotka saavat pitää työpaikkansa, äärioikeiston veroparatiisijoittajia ylistämällä.

      Uusi hallitus, käänsi selkänsä, kaikkein köyhimmille, heille joiden äänillä pääsivät uuteen hallitukseen. On tasan viimeinen kerta, kun äänestämme, ellei luvattua 1000€/kk sairaus- ja kansaneläkkeiden minimeläkkeiksi, ala näkymään.

      Lapsiperheillä ja nuorilla, on etuja, joista köyhyyseläkeläiset, voivat vain unelmoida. Valheilla ja petoksilla hallitukseen, selittämällä yksipuoluejärjestelmään.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole enää perustuslaki voimassa, ainakaan miljoonan suomalaisen, aitoa perusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, sanan- ja mielipiteidenvapauksia, oikeuksia puolueettomaan, älykkääseen ja asialliseen tiedonvälitykseen, ei enää ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia#comment-97957745

      Kultarannan Bilderberg-kokous, halveksii ja häpäisee demokratiaa, oikeusvaltiota, Suomen köyhyyteen pahoinpideltyjä kansalaisia. Ökyrikkaiden verojenkiertäjien, ei pitäisi saada, kokoontua verovaroilla.

    • Anonyymi

      Bilderberg-Yle:n uutisissa, rikkaat juovat skumppaa ja juhlivat luksusmökeillään - köyhyyteen pahoinpideltyjä ja pakotettuja, noin miljoonaa Suomen kansalaista, ei mainita sanallakaan.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilta-synkka-tieto-47-itsemurhayritysta-tai-sen-uhkaa-viikonloppuna-taustalla-koyhyytta-toivottomuutta-ja-pahoinvointia/7231556#gs.kb106o

      "Hyvinvointi- ja tekeväisyys- ym auttamis"FASISMI, eivät ole oikeudenmukaista tulojenjakoa, saati demokratiaa, jota äänestimme.

      Veroparatiisisote-väkivalta, kela-hoitaja-sossu-virkamies-ARMEIJAT, eivät ole aitoa perusturvaa.

      Ruotsissa kevennettiin, sairaus- ja kansaneläkeläisten verotusta, juhannuslahjaksi. Suunta on verotuksen poistaminen kokonaan, vaikka siellä pienimmätkin eläkkeet, ovat Suomeen verrattuna, paljon parempia.

      Suomessa eduskunta, jakaa Paimion veroparatiisisäätiölle, tuosta noin vain 3 miljoonaa - missä viipyvät, kaikkein köyhimmille sairaus- kansaneläkeläisille, luvatut 1000€/kk MINIMIELÄKKEET ? Niitä lupasitte, ennen vaaleja, se oli ainut syy, miksi vielä äänestimme.

      ONKO SUOMI YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, JOTA ÄÄRIOIKEISTON JÄRJESTÄYTYNEET VEROPARATIISIRIKOLLISET, JA EK johtavat ? Eikö äänestämisellä ole enää vaikutusta ja puolueiden välillä mitään eroa ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

      Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat onnistuneet, rakentamaan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN Suomeen.

      Yle mainostelee veropakolaisyrityksiä ja villieläinten pilaamista haaskojenpidolla, veropakolais-matkailuyrityksien eläintarhoihin.

      Vappuviiskymppinen on syvään köyhyyteen pahoinpideltyjen ja pakotettujen pilkkaamista. Uusi hallitus, jatkaa ex-äärioikeistohallituksen, kurjistamispolitiikkaa. Suomi ei ole enää aito demokratia ja oikeusvaltio, jossa kansalaisilla olisi yhdenvertaiset oikeudet.

    • Anonyymi

      just niin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15714622/koyhyystutkija-ohisalo


      Ohisalon papereita näkyi useissa köyhien avustuspaikoissa ja sitten sipilähasllitus leikkasi loppuvaiheissaan jättiosan avusatusrahoista näihin köyhien apupaikkoihin- - joista tämän jälkeen yllättäen loppui useita esim yli 30 vuotta huumenuoria ja syrjäytyneitä auttanut kristillinen ry pitämä paikka joka oli erittäin tärkeä ja hyvä apu monelle.

      Samoin ehkä puolet näistä apupaikoista loppui- useat juuri nitä kristillisiä-

      = pakanavihreys ja sipilä-fasismin tulosta?

      Luinastiko Ohisalo sitten tälläå suomalaisten köyhien kurjistamiserllas pliiisiministerin paikan- jossa alkuun hyväksyikin heti mediakohun avulla kurdimielenosoittajia vastaan kohdistetut voimatoimet?

      = EU-fasismin luominen?

      Ohisalo yritti lopettaa Hurstin leipäjonotkin?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15714622/koyhyystutkija-ohisalo

    • Anonyymi

      "Hyväntekeväisyysvaltio" on aidon oikeusvaltion ja demokratian vastakohta.

      Isoa köyhyysongelmaa, populistiporvareiden aikaansaannosta, eriarvoisuutta, ei lopeteta rikkaiden veropakolaisten "hyväntekeväisyydellä", vaan laittamalla veropakolaisyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/26d04107-a9f0-4536-bf94-7efb11f8f528

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

      Kokoomuksen puoluetunnus on laiton uusnatsisymboli, jota ei pitäisi näkyä eduskunnassa, eikä Suomen valtiossa.

      Ministeri Paateron eroamaan painostaminen, on laiton hyökkäys veroparatiiseista, äärioikeistoterrorismia.

      Veropakolaisyritys-Postin, ei kuuluisi voida erottaa yhtään mitään, eikä ketään, vaan se pitää laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen Valtakunnanoikeudessa, kuten muutkin veropakolaisyritykset Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perusdiktatuuri pesiytyi kansaneläkelaitokselle tulevaisuuteen.

    • Anonyymi

      Minäkin arvelen vaalien lähestyvän 😁

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Piti ihan katsoa Suomen pankin sivuilta, että miltä näyttävät isommat setelit, kuten 500€:n seteli, kun ei ole koskaan köyhyyteen pakotetuilla, noin suuria rahoja.

      https://www.suomenpankki.fi/fi/raha-ja-maksaminen/eurosetelit/erisuuruiset-setelit/

      Rikkailla veropakolaisilla on taas mässäily-juhlat meneillään - köyhyyteen pakotetuilla, noin viidesosalla Suomen kansalaisista, joilta puuttuvat aidot perustuslailliset ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, ei mitään mahdollisuuksia, edes välttämättömiin reseptilääkkeisiin, ym ole.

      Hei rikkaat, mitä jos lähettäisitte siitä runsaudestanne, nyt niille köyhimmille sukulaisillenne, joilla ei mitään ole ? Edes kerran.

      http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

    • Anonyymi

      Jatkuvasti tulehduskivuista kärsivä, liikuntakyvytön voi anoa Kelalta taksinkäyttökorttiä. Tosin taksin hinta silloinkin on 3,50€/matka kaupunkialueella.
      Normaalitaksilla kärsivä ihminen voi mennä ensiapuun tai terveyskeskukseen, se matka ei paljoa maksa, jos kipuihinsa saa avun!
      Normaali bussiin ei noin kärsivä voikaan mennä, hänellä on jo vaikeus edes nousta bussiin sisälle!

      • Anonyymi

        Voi voi kun olisikin noin helppoa kelan lääkärin ihmeparantumisen kokemuksella voin sanoa että mitään ulkoista apua et saa?


    • Anonyymi

      Ei ole tarvetta kalliille taksikyydeille, vaan tarve on saada edullisempi bussiliikenteen vuosi-matkakortti.

      Älä koeta tehdä asioita monimutkaisemmiksi, mitä ne ovat, sillä juuri siten, tuota eriarvoistamista on jatkettu ja perusteltu, Tampereen kaupungin sosiaalivirastossa, missä eivät kuuntele asiakkaita, eli ihmisiä itseään, millä säästettäisiin kaupungin ja kansalaisten, eli valtion varoja.

      Ei siis mitään taksipelleilyjä - vaan OSAMAKSU-mahdollisuus bussien vuosikortteihin siten, että sairaus- ja kansaneläkeläiset, maksaisivat sen rikkaille nyt edullisemman esim. 2-vyöhykkeellä noin 400€ vuosikortin, ihan itse, suoraan omilta tileiltään osamaksulla, 50€ erissä.

      Tulehdus- ja kipupotilaiden tulehdukset ja kivut pahenevat aina, jos joutuvat olemaan Tampereen ylimielisten ja änkyräisten sos.virkailijoiden kanssa tekemisissä, kuten nytkin yrittävät vain pakottaa ja pakottaa, eivätkä kunnioita, eläkeläisköyhien ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUKSIA.

    • Anonyymi

      Ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET, ovat perustuslaillisia kansalaisten oikeuksia - joita Tampereen kaupunki ei nyt kunnioita.

      ELÄKEKOROTUKSET OVAT MENOSSA SUORAAN RIKKAILLE - EDULLISEMPIIN VAPAAMATKUSTAMISIIN, kun Tampereen kaupunki tahallaan ja ilkeyksissään, tekee väkivaltaa köyhimpiä autoimmuuni- ja reumasairaita, tulehdus- ja kipupotilaita kohtaan - eikä usko, että vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat eivät kykene tekemään mitään hakemuksia, eivätkä halua, koska niistä ei ole apua saatu kymmeniin vuosiin, ovat hukkaan heitettyä energiaa ja pahentavat niihin liittyvän stressin takia, tulehdus- ja kipusairauksia.

      Missään terveysasemilla ym emme ole kymmeniin vuosiin käyneet, emmekä käy, koska niistä ei myöskään ole, kuin haittaa sairauksienhoidossa, eli pahenevat sairaudet, jos niihin menisi.

      KYLLÄ PÄÄTTÄJIEN ON NYT KORJATTAVA, TUO ISO JA RÄIKEÄ IHMISKAUPPA JA ERIARVOISTAVAT APARTHEID TAMPEREEN KÖYHYYSELÄKELÄISIÄ KOHTAAN.

    • Anonyymi

      SUOMEN VÄHÄVARASET HUUTTA APUA MINNE VOI OTTAA YHTEYTTÄ

      KUKA ON AVUN ANTAJA KUN ON LOPU RUOKA JA LÄMPÖ.

      onko niin että suomalainen mies ei kelpaa mihinkään pitää olla värikästä.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1743
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1431
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      212
      821
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe