Petri Paavola elää riivaajahenkien maailmassa

Varokaa.Paavolaa

Paavolan uusin artikkeli käsittelee riivaajahenkiä ja mielisairauksia. Hän heittäytyy taas tekopyhäksi ja kirjoittaa vetoavalla otsikolla 'Jumalan rakkaus parantaa rikkinäisen ihmisen'.

Paholaisen toiminnan vaikutuksen alaiset ovat hyvin kiinnostuneita riivaajahengistä ja korostavat näitä oppeja enemmän kuin pelastavaa evankeliumia. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14404881/petri-paavola-pilkkasi-pyhaa-henkea

Paavola kirjoittelu vaikuttaa tarkalta, mutta se on tarkasti pielessä. Tilitoimistoissa on tapana sanoa, että on parempi laskea suunnilleen oikein kuin tarkasti pieleen. Paavola on nyt tarkasti pielessä ja kaukana suunnilleen oikeasta. Paavola jaarittelu tekee Paavolasta vaarallisen eksyttäjän.

Paavola yrittää ilmeisesti todistella, että hänessä olisi Pyhä Henki. Paavola kirjoittaa, ettei kenessäkään uudesti syntyneessä voi olla paholaisen vaikutusta. Paavola ei määrittele uudesti syntynyttä, mutta antaa sellaisen kuvan, että moni olisi enemmän uudesti syntynyt kuin luulevatkaan.

Simon teki parannuksen torontolaisesta eksyttämisestä ja otti kasteen Ap.t 8. Vähän sen jälkeen hän meni kateellisena rahalla ostamaan Pietarilta Pyhän Hengen voimia. Pietari nuhteli voimakkaasti Simonia ja sanoi, että Simon menköön helvettiin, jos luulee Pyhän Hengen olevan rahalla ostettavissa.

Kuningas Saulissa oli aluksi Pyhä Henki. Kun Saul teki syntiä, niin Pyhä Henki lähti sen jälkeen Saulista pois ja tilalle tuli niin riivaajat kuin se, että Pyhä Henki laittoi Saulin häpeällisesti riehumaan rangaistukseksi siitä, että Sauli yritti tappaa Daavidin.

Paavola artikkeli on harhaanjohtavaa kirjoittelua riivaajista, mielisairauksista ja niiden syy seuraus suhteista.

11

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totakotarkoitit
      • lukekaalinkkiuudestaan

        "Paavola yrittää ilmeisesti todistella, että hänessä olisi Pyhä Henki. Paavola kirjoittaa, ettei kenessäkään uudesti syntyneessä voi olla paholaisen vaikutusta. Paavola ei määrittele uudesti syntynyttä, mutta antaa sellaisen kuvan, että moni olisi enemmän uudesti syntynyt kuin luulevatkaan."

        -------------------------

        lainaus kirjoituksesta...

        ----------------------

        "Se tulee kuitenkin muistaa, että uudestisyntyneessä uskovassa, jonka sydämessä asuu Pyhä Henki ei voi samaa aikaan asua riivaajahenkiä.

        Se on tietenkin mahdollista, että jos uskova leikkii synnillä ja luopuu uskosta, niin tällaisessa tapauksessa on mahdollista joutua riivatuksi, mutta ei silloin jos ihminen on uskossa ja Pyhä Henki asuu hänen sydämessään. Silloin kun uskova katuu ja tekee parannusta synneistään, niin hän saa syntinsä anteeksi Jumalalta. Riivaajan vallassa oleva ihminen ei kadu eikä halua tehdä parannusta, koska riivaajahenget hallitsevat häntä. Jos olet uskovaisena langennut tekemään syntiä ja sydämeesi nousee katumus ja halu parannukseen, niin sinun sisälläsi ei asu riivaajia, vaan Pyhä Henki.

        Kun ihminen tulee uskoon, niin uskontien alussa hän ei ole harjaantunut uskossa erottamaan hyvää pahasta ja voi myös eksyä harrastamaan haureuden syntiä. Raamattu sanoo saatanan käyvän uskovan ympärillä niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenet hän saisi niellä. Raamattu ei siis opeta, että meidät vapautetaan saatanan pyrkimyksistä, jonka kautta saatana pyrkii saamaan meidät lankeamaan syntiin. Väärän opetuksen vallassa oleva uskoo ja opettaa, että jos ihmisellä on voimakkaita haureellisia ajatuksia, niin hänessä on riivaajahenki, joka pitäisi ajaa ulos. Todellisuudessa on kyse siitä, että saatana pyrkii houkuttelemaan uskovaa haureuden syntiin hänen ajatusmaailmassa ja uskovan tulisi vastustaa saatanaa ja synnin kiusausta. "


      • toisestakelsustelusta

        Paavola lähti puolustuskannalle, uppoi syvemmälle

        VarokaaPPaavolaa

        4.8.2016 18:10

        Petri Paavola on reagoinut S24 palstalla hänestä esitettyyn kritiikkiin. Hän ei pystynyt puolustautumaan vakavampien syntiensä osalta, mutta tarkensi muutamaa muuta keskustelua.

        Petri Paavola kehottaa koettelemaan kaiken ja Paavolaa ollaan koeteltu ja hänet on havaittu vaarallisella tavalla harhaoppiseksi. Hänen suuri syntinsä on vääristellä Raamattua opettamalla korvasyyhyyn oli opettamalla vain osan Raamatun opetusta hyväksymällä. Paavola ei ota huomioon kaikkea, mitä Raamatussa lukee ja sen takia hän opettaa mm. pelastuksesta väärin.

        Paavolan uusin artikkeli antaa väärän todistuksen. Paavola kertoo hyvin yksipuolisella tavalla, mitä vaaditaan pelastumiseen. Paavola kirjoittaa artikkelissa: 'Netissä olevat kirjoitukset ja huhut' seuraavaa:

        "Raamattu sanoo pelastuksen näkyvän merkin olevan suun tunnustus ja sydämen usko, jossa uskotaan Jeesus Herraksi, jonka Jumala nosti kuolleista. Jos tämän uskot sydämessäsi ja sen tunnustat, niin olet pelastettu Jumalan armosta Herran Jeesuksen sovitustyön ansiosta."

        Tämä ei ole koko totuus. Paavola ei opeta oikein, mitä Raamattu tarkoittaa uskolla. Uskominen ei ainoastaan tarkoita sitä, että uskoisin Jeesuksen oleva Herra, jonka Jumala nosti kuolleista. Paavola tekee syntiä, koska hän ei opeta, että sen lisäksi pitää uskoa Jeesusta. Tämä tarkoittaa Jumalan tahdon tekemistä eli lain tottelemista.


      • olettekoedes

        lukeneet tota kirjoitusta paavolalta???


      • toisestakeskustelusta

        Tuomiot.Tulossa.Varmasti

        4.8.2016 18:56

        Tämä aloittaja teki synnin! Hän antoi VÄÄRÄN TODISTUKSEN lähimmäisestä! Jumala tulee antamaan lopputuomion, kun Aika on.

        Haisevaa textiä, tämän kannanoton laitatan huomioksi.

        --------------

        kannataisko olla varovainen ettei pilkka kilahda omaa nilkkkaan??? ;)


      • TotuuttaRakkaudessa
        olettekoedes kirjoitti:

        lukeneet tota kirjoitusta paavolalta???

        Komppaan 'Tuomiot.Tulossa.Varmasti'...alottaja taas teki synnin, jatkui väärän todistuksen antaminen, lähimmäisen häpäisy, Petri Paavola kirjoittaa raitista, Sananmukaista antia; Pyhässä Hengessä.

        En tunne Petri Paavolaa, mutta Jeesuksen tunnen, Hänet ristiinnaulittuna ja ylösnousseena!
        Petrin totuudelliset textit rakentavat Messiaan ruumista, Pyhän Hengen Temppeliä, joka on kaikki Hengestä syntyneet Pyhät Jeesuksessa.


      • fghfhgfgfh
        TotuuttaRakkaudessa kirjoitti:

        Komppaan 'Tuomiot.Tulossa.Varmasti'...alottaja taas teki synnin, jatkui väärän todistuksen antaminen, lähimmäisen häpäisy, Petri Paavola kirjoittaa raitista, Sananmukaista antia; Pyhässä Hengessä.

        En tunne Petri Paavolaa, mutta Jeesuksen tunnen, Hänet ristiinnaulittuna ja ylösnousseena!
        Petrin totuudelliset textit rakentavat Messiaan ruumista, Pyhän Hengen Temppeliä, joka on kaikki Hengestä syntyneet Pyhät Jeesuksessa.

        Sinä tuomitset ilman Jumalan antamaa valtuutusta ja Raamatun mukaan sellaiset tuomitaan.

        Olet langennut Paavolan eksytykseen. Oletko sokea kana? Etkö erota totuutta valheesta? Tässä paljon asiaa Paavolan valheista:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14132055/onko-petri-paavola-todella-ovela-eksyttaja

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14227434/petri-paavola-jai-kiinni-valehtelusta

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14305512/petri-paavola-otti-vastaan-suuren-lahjoituksen

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14216244/petri-paavola-antoi-vaaran-profeetan-merkin

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14404878/petri-paavola-pilkkasi-pyhaa-henkea


    • tutki.omia.oppejasi

      Nyt sinun kannattaisi tutkia ihan omia oppejasi ja opetuksiasi !

      Raamattu ei sano todellakaan, että Pyhä Henki sai Saulin rihumaan ja vainoomaan Daavidia !

      1. Sam. 16:14 Mutta Herran henki poistui Saulista, ja Herran lähettämä paha henki vaivasi häntä.

      Saul siis menetti sydämen paatumuksensa vuoksi Pyhän Hengen ja paha henki tuli tilalle.

      Saul siis menetti pelastuksensa, Jumalasta luopumisen vuoksi, siis Pyhä Henki on pelastuksen vakuutena !

      Sitten missään ei sanota, että noita Simon olisi Torontolaisen eksytyksen vallassa, Torontolaisuus alkoi vasta kai 1980 luvulla ?

      Joten ihan puuta heinää kirjoittelet ihan itse.

      Miksi olet noin katkera PP:lle ?

      Miksi sinulla selvästikin siis on henkilökohtaista kaunaa häntä kohtaan ?

      PP kehoitti tutkimaan kirjoittamiaan asioita Sanan kautta ja Sanalla, mutta mitä sinä siis teitkään, vääristelit itse Sanaa, saadaksesi tehtyä PP:stä eksyttäjän.

      Siis valheiden avulla jopa sinä yrität mustamaalata toisen uskovan, miksi näin ?

      • Olet.Osaamaton

        Sanoit: "Nyt sinun kannattaisi tutkia ihan omia oppejasi ja opetuksiasi !
        Raamattu ei sano todellakaan, että Pyhä Henki sai Saulin rihumaan ja vainoomaan Daavidia !"

        Osoitan, että sinä et tunne Raamattua. Raamattu sanoo, että Jumala esti Salua surmaamasta Daavidia ja rangaistukseksi laittoi kuninkaan häpeällisesti riehumaan. Tämä osoitti muille sen, että Sauli oli langennut synteihin.

        1 Sam 19: 22 Silloin Saul lähti itse Ramaan. Tultuaan Sekun suuren vesisäiliön kohdalle hän kysyi: "Missä Samuel ja Daavid ovat?" Hänelle vastattiin: "Tuolla Raman Najotissa." 23 Kun hän lähti kulkemaan sinnepäin, Jumalan henki yllätti myös hänet, niin että hän vaelsi hurmostilassa koko matkan Raman Najotiin saakka. 24 Hänkin riisui vaatteensa ja riehui hurmoksissa Samuelin edessä kunnes kaatui maahan, ja siinä hän makasi alastomana koko sen päivän ja yön. Näin syntyi sananparsi "Onko Saulkin profeetta?".

        Petri Paavolan synnit paljastuvat. Hän on vaarallinen eksyttäjä.

        Et taida oikein ymmärtää muutenkaan asioita. Torontolaisuudessa ihminen menee transsiin pahojen henkien vaikutuksesta, vaikka pappi huutaa mitä nimeä tahanta. Sellaista on aina ollut.


    • Pölhöätouhua

      En tunne Petri Paavolaa enkä muitakaan sankareita. Omituista että kristityt riitelevät joistakin opinkappaleista. Kun kaikki on hyvin, on varaa riidellä turhanpäiväisyyksistä. Toista on muualla maailmassa, jossa kristittyjä todella vainotaan ja elämäsi on sen varassa, uskotko Jeesukseen vai et.

    • Räyhää

      Sen ja sen synnit paljastuvat, selitti tekopyhä? Olevinaan itse synnitön?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      56
      742
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe