Vapaa kuvaus

You don’t need no teeth to eat my beef.

Aloituksia

46

Kommenttia

819

  1. "Sisälämpötila peräti tasan 100 astetta!
    Mureaa ja mehukasta."

    Kyllä pulled pork on taatusti hyvää, mutta joulukinkku ja pulled pork ovat eri asioita. Makuasioista ei voi kiistellä ja siasta on moneksi. Esimerkiksi norjalaiset paistavat jouluksi sian kylkeä kamaran kanssa eli ribbeä. Itsekin olen monesti meinannut tehdä jouluksi possun ribsejä vähän paksummalla lihalla. Ei ole ollenkaan väärin tehdä kinkusta pulled porkia kunhan se ei vaan kuivu liikaa vaan säilyy mehevänä ja maukkaana.
  2. Täällähän on ollut oikein aktiivista offtopiccia. Itse asiaan voisi todeta, että noita kaikkia makkaroita kun maistelee uudestaa kuukauden päästä niin voi sanoa, että ovat vielä paljon parempia. Vakuumiin pakkaaminen ja pakastaminen tasoittaa ja selkeyttää makuja, jolloin makkara on vieläkin herkullisemman savuinen ja mausteinen.