Miksi ihmiskunnalle ei anneta 10 lisävuotta?

harriveijonen

MIKSI IHMISKUNNALLE EI ANNETA KYMMENTÄ LISÄVUOTTA?

Leo Meller Mikkelissä 7.1. 2015: "Annetaanko vuonna 2018 10 lisävuotta ihmiskunnalle?"

Käsittääkseni ei anneta syystä että

1. Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan. Tämä on synnytystuskien alkua. Tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tapahtuu.

Katoamaan ehtimätön sukupolvi alkoi siis ensimmäisestä maailmansodasta 1914 (Tapio Nousiainen) tai 1917 (Uuras Saarnivaara ja Harri Veijonen). Sukupolvi katoaisi, jos vuosia sadan päälle kertyisi paljon.

2. Mistä löytyisi Antikristus, joka täyttää kaikki antikrisyusprofetiat kun vain Gorba on jo täyttänyt suurimman osan niistä?

Gorba on jo nyt niin vanha, että hänen on tultava hyvin pian ettei kuolema yllätä kesken valtakauden, jota Antikristukselle ei voi tapahtua.

3-6. On myös muita syitä, joiden mukaan aikaa ei enää voi olla useita vuosia. Olemme niitä aiemmin käsitelleetkin, mutta tärkeimmät syyt ovat mielestäni nuo kaksi. HV http://wwnet.fi/users/veijone/

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jarmokoivunen

      juu

      • kaikenmoista-lukee

        En mie ole mikään Veijonen, ja kirjoitteletkos sinä itse sitten psyk. sairaalasta tänne??


    • pieleenmeni

      Ei tuolla maailman sodan alkamisella, v. 1914 ole mitään raamatullista perustaa muille kuin jehovantodistajien opin kannattajille ja hekin taitavat jo horjua vakaumuksessaan, kun se Harmagetonin sota ei ole tullut vaikka kuvittelivat että v. 1914 vuona syntyneiden sukupolvi ei katoa ennen sodan puhkeamista.

      • zalaam

    • Minusta ensinnäkin termin antikristus voisi kristillisissä piireissä lihallisena henkilönä lopettaa. Kyse on pedosta ja väärästä profeetasta, jotka saavat lihallisena vallan. Mutteivät nekään täyttä valtaa koko maailmassa, vaan siinä maassa minkä Jumala kutsuu maaksi, eli Israelin koko alue, jonka Jumala on sille luvannut. Eikös se ole jotain 2300x2300km halkaisijalta.
      Sitten toiseksi, mitkä ovat pedon tunnusmerkit? Pieni valta oli ensimmäinen, jota yksikään entinen presidentti tai hallitsija ei täytä, koska pieni valta ei ole esimerkiksi suurvallan päämiehellä. Michail Gorbatshev ei ollut mikään pienen vallan omannut henkilö, vaan aikoinaan maailman vaiukutusvaltaisimpia, ellei jopa vaikutusvaltaisin, NL:n aikana. Ei siis voida ikikuuna päivänä puhua pienestä vallasta, vaan päin vastoin.
      Sen sijaan kiinnittäkää katseenne Israeliin ja sen ns. Jumalan lupaamaan alueeseen, joka joistain kartoistakin voi tarkistaa. Sitä kutsutaan maaksi ja pakanakansoja kutsutaan mereksi. Tästä lähtökohdista luetaan ilmestyskirjan 13. lukua jakeesta yksi alkaen:
      Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua....>>> Ensimmäinen peto siis nousee pakanakansojen seasta!
      Sitten toinen peto (väärä profeetta) jakeesta 11-13 jne...
      Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden....>>>
      Toinen peto on väärä profeetta joka siis nousee "siitä maasta minkä Jumala lupasi" eli siltä alueelta jota kutsutaan luvatuksi maaksi. Ilmeisimmin Abrahamin jälkeläinen ainakin.
      Tältä pohjalta minä kehoitan teitä...

    • Tuli tässä vielä PH johdatuksen puhuttamana tahto sanoa teille tämä:
      Kieltäkää nimi antikristus! Tunnustakaa nimi Jeesus Kristus, Jumalan poikana ja hylätkää ajatuksena koko nimi antikristus.
      Oletteko törmänneet sellaiseen ilmiöön että kaupungilla kuulee jonkun olevan Helvetin Enkeli? Miettikääs minkälaista mainetta ja arvostusta tällainen henkilö saa, josta sanotaan että se on täysjäsen Helvetin Enkeleissä ja sillon kun ne tulee, niin kellän ei oo enää sillon kivaa. Funtsatkaa sitä efektivaikutelmaa, joka on yllättävästi sama kuin antikristuksella. Emmehän me halua tunnustaa koko antikristusta, vaan kiellämme tämän saastaisena nimenä, emmekä pidä sitä pelonsekaisen kunnioituksen nimenä.
      Siksi kehotan kaikkia muuttamaan millimetrin tuota käsitystä saatanan ideologiasta. Sitä ei kannata ihannoida eikä korottaa antikristuksia, vaan sieltä on tulossa pelkää valhetta ja murhaa ja kaikkea mikä pahuus vaan voi pitää sisällään.

    • Tutkisanaa

      Antikristus ei ole vielä syntynytkään. Raamatun tutkiminen on tainnut jäädä liian vähälle ja vain kuunneltu julistajia. Oma analyysi julistajien julistuksesta on Raamatun pohjalta jäänyt tekemättä. Miksi ihmiset menevät kuuntelemään sensaatiojulistusta - miksi julistajat julistajat sensaatiohakuisesti?
      Kristuskeskeinen julistus ei enää kelpaa korvasyyhykristitylle, pitää kuulla sanomaa antikristuksesta ja hänen pikaisesta saapumisestaan, pitää kuulla sanomaa sodista ja maailman tuhosta - herännetkö tämän lauseen jälkeen?
      Onko sydämesi täynnä halua palvella Kristusta? Onko sydämesi täynnä intoa julistaa tavalla tai toisella evankeliumia Kristuksesta?
      Kumpi sinua enempi kiinnostaa Kristus vai Antikristus?

      • JeesusTULEE

        Nuo tuon ensimmäisen kommentin antikristuksen syntymästä on maailman helpoin kumota, joka todistaa että tutkia pitää, eikä vaan huudella mitä sattuu. Luetaas 1. Johanneksen kirjeen neljännestä luvusta pätkä "se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa." ...että se siitä ja sen syntymästä.


      • miksi-kysyt
        JeesusTULEE kirjoitti:

        Nuo tuon ensimmäisen kommentin antikristuksen syntymästä on maailman helpoin kumota, joka todistaa että tutkia pitää, eikä vaan huudella mitä sattuu. Luetaas 1. Johanneksen kirjeen neljännestä luvusta pätkä "se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa." ...että se siitä ja sen syntymästä.

        Kai se antikristus sentään sen takia uteloittaa, kun tiedämme että se on tulossa mutta me emme tiedä kuka se on!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3219
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1965
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      191
      1533
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      128
      1433
    5. 80
      1095
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      255
      921
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      859
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      90
      773
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      66
      761
    Aihe