Älkää profetoiko valheita

2. "Ihmislapsi, ennusta Israelin ennustavista profeetoista ja sano noille, jotka ovat profeettoja oman sydämensä voimasta: Kuulkaa Herran sana. 3. Näin sanoo Herra, Herra: Voi profeettahoukkia, jotka seuraavat omaa henkeänsä ja sitä, mitä eivät ole nähneet! (Hesekiel 13:2-3)

Valheita ei tulisi myös meidänkään profetoida, Jumalan sanomina

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanon että jokainen profetoikoon uskonsa mukaan. Kuulijalla on isompi vastuu koettelijana, vaikika väärän profetian tuojalla onkin lopullinen vastuu sanoistaan. Jos jokainen joutuisi pelkäämään sanomisiaan, ei kukaan uskaltaisi profetoida. Kyllä minä kehotan profetoimaan, jos hengessä on sellainen saatu.

      • En tietenkään kehota ketään valheita profetoimaan. Tää kommentti oli Mikkoa varten ja hänen tyyppisiään, joille asian voi tehdä vain yhdellä tavalla oikein.


      • Tässä maailman-ajassa ei tunnu olevan, niitä oikeat Kristuksen seuraajia, eikä siis oikeita Herran seuraajien merkkejäkään, joista hänen seuraajansa tunnetaan.

        On toinen sai puhua oman sydämesä voimasta, kuin Hengeltä saadulla lahjalla, vaan kukapa sen eron huomaisi, kun kaikki ovat sortuneet valheellisikis, eikä totuus ole saanut kenessäkään tilaa.

        Tämä aika on paha.


    • Jarmovääräprofeetta

      Jarmo on väärä profeetta. Hän keksi tarinan jostai Inarin säkkipukuisesta profeetasta. ja kun kysyttiin hän höpisi vain satuja!!!

    • Näkökulmaa

      Toivottavasti tämä on oikea palsta tälle. oikeaan palstaan.En ota tähän juuri nyt kantaa,mutta oli mielenkiintoista luettavaa.

      http://www.jouko-piho.fi/211357862

      Jukka K. Piironen

      • Näkökulmaa

        Hupsista,pikku kirjoitusvirhe,mutta haitanneeko se.


      • Tuossa Piiroisen profetiassa on useita raamatullisesti ristiriidassa olevia asioita, jotka yhdessä kyseenalaistavat rankasti koko kirtjoituksen. Olen pahoillani jos joku pettyy.

        1. Raamatullinen vuodenvaihde ei ala syksyllä, vaan se alkaa sillä että ensin pitää löytyä ohra Israelissa ja sitä seuraava uuden kuun sirpin näkyminen Israelissa muodostaa kunkin uuden vuoden ensimmäisen päivän. Löytyy 2. Mooseksen kirjasta.
        2. Antikristus ei ole lihallinen olento, eikä voi kuolla, eikä sitä siis voi murhata. Antikristus on henki joka on ollut ja joka tulee olemaan kaikissa niissä, jotka kieltävät Jeesuksen Jumalan poikana. Tämä lukee selvästi Paavalin kirjeissä.
        3. Ymmärrän kuitenkin että tämä antikristus tarkoittaa petoa, jolla oli miekanhaava ja IKÄÄNKUIN KUOLI. Ei Raamatussa käytetä termiä ikäänkuin, jos se tarkoittaa konkretiaa. Peto voidaan ikäänkuin murhata, muttei murhata, eikä tämä tule tuonelasta, vaan tässä oli miekan haava ja tämä virkosi.
        4. Antikristus ei mene tuosta kultaisesta portista, koska Jeesus itse on Raamatussa kieltänyt kenekään kulkemasta siitä ennen kuin hän saapuu itse ja tulee siitä kuninkaana sisään. Tästä on olemassa Israelissa todisteita, ettei kukaan ole selvinnyt hengissä kun on yrittänyt siitä kävellä läpi ja lopulta se muurattiin umpeen. Palestiinalaiset kumminkin tietävät myös tämän profetian ja ovat pystyttäneet hautausmaan sen toiselle puolelle koska juutalainen ei saa kävellä hautojen yli. Näin he koittavat estää juutalaisten kuninkaan paluuta.
        Enempää en viitsinyt etsiä...


    • VNI987

      PIHO ON TUULIVIIRI! USKOTTAVUUS NOLLA %.

      • Näkökulmaa

        Tuo laittamani linkki oli tosin Pihon kotisivulla,mutta ei ole hänen kirjoittamansa,vaan Jukka K. Piirosen.


    • 22. Koska olette valheella murehduttaneet vanhurskaan sydämen, vaikka minä en tahtonut häntä murehduttaa, ja olette vahvistaneet jumalattoman käsiä, ettei hän kääntyisi pahalta tieltänsä ja saisi elää, (Hesekiel 13:22)

      Minun nähdäkseni tässä kohden vastuu on varsi suuri myös profetoijilla, tai valheellisten sanomien levittäjillä, jos he vielä sen lisäksi, että valheillaan tekevät itsensä arvottomiksi, vielä valheillaan saattavat hurskaita murheeseen, ja vahvistavat pahatekijöitä, jotka näin pysyvät pahantekijöinä, eivätkä löydä parannukseen.

      • LÄSKILILLI

        oon nyt lihonu taas monta kiloo kun aloitin laihdutuskuurin.


      • Näkökulmaa

        Jumala on ankara Herra.


    • järjestellään

      järjestelyä ..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3219
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1965
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      191
      1533
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      128
      1433
    5. 80
      1095
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      255
      921
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      859
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      90
      773
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      66
      761
    Aihe