Petsamo ja Karjala palautuvat Suomelle

Jouko_Piho

Kaksi eri henkilöä lähetti minulle tänään sanomia, toinen oli uni ja toinen näky, jotka kumpikin koskettelivat Suomen viime sodissa menettämien alueiden palautumista takaisin Suomelle. Ohessa sanomat ja kommenttini.

Nimimerkin "Myrskylyhty" v. 2011 näkemä näky Petsamon palautuksesta

Näin 3.9.2011 heti aamulla herättyäni näyssä Suomen kartan ja sen pohjoisosan, johon oli liitetty Petsamon alue. En ymmärtänyt, mitä näky tarkoitti. Raamattu kuitenkin puhuu, että vaikka Jumala katkaisee oksan, hän voi oksastaa sen uudelleen jaloon puuhun (Room. 11:17-23).

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Petsamo palautuu takaisin Suomelle.

Sarin uni v. 2012 Karjalan palautuksesta

Näin v. 2012 unen, jossa olin Viipurin linnassa. Katsoin ulos ikkunasta ja se Viipuri kuului Suomelle. Takaisin palajaa Karjalan kannas.

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Viipuri ja koko Karjala palautuu takaisin Suomelle.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfsdfsdf

      No höpöhöpö.

    • Miksi ihmeessä joku haluaa takaisin joltain Venäjältä maallista maata koska Jeesus on tulossa ja Taivasten valtakuntaa pitäisi kaivata. Järjetöntä touhua ja perin juurin maallista ajattelua tämmönen. Sanoisinko uskon puutetta herättää jotain romanttisia toiveita jostain suursuomesta ja hyvästä hallinosta. Mikään ei voisi olla niin hyvää ja täydellistä kuin Jeesuksen paluu ja ikuinen rauha. KOKO MAAILMA ON SILLOIN MEIDÄN, ei vain joku pahanen Kuolan niemimaa, Laatokan kulmat ja joku Petsamo. Silloin ei ole enää Suomea olemassakaan, vaan yski ainoa Israel.

      • Huomaava

        "Vaihtokauppa vai sotiminen?" Eivät nuo ole vaihtoehtoina ainoita kuin pölvästien mielikuvituksissa.


    • Miksi Petsamoa hingutaan, vaikkei se kuulunut Suomeen kuin parikymmentä vuotta.

    • c----b

      (12.2.2011 10:32, Suomi24, profetiapalstalla, vihamission pois sensuroima...)

      Pasuna: herää taikka nuku!

      Kansamme tila ( niinkuin monien muidenkin) on kauhistuttava! Kaikki synnin lajit ja tasot ovat kasvaneet maksimiinsa. Ellei Jumala tähän turmelukseen puuttuisi, Hänen pitäisi pyytää anteeksi Sodoman ja Gomorran kaupungeilta! Kaikkinainen ja kattava synnin syöpä on levinnyt metastaaseineen yhteiskuntakehoa jäytämään. Edessä on vääjäämätön luhistuminen; tavalla ja toisella, ellei ihmettä tule vastaan! Mitä nyt tulee tehdä? Jumala puhui muinoin näin:

      ”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani,
      - mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” (2 Aikak 7:13-14)

      On huomattava, missä vastuun taso on? Jumalan nimiin otettu kansa; uskovat ovat se taso, jolta kansankunnan muutos ja parantuminen käynnistyy. Taikka sitten ei! Ja mitä se tarkoittaa?
      Kansakunnan turmeluksen keskellä uskovien tulee nöyrtyä, rukoilla, tehdä parannusta, palata pois pahoilta teiltä... ja Jumala on luvannut KUULLA, antaa anteeksi, ja mitä? - Hän tahtoo tehdä myös ”maan terveeksi”!

      Komentojärjestys on ehdoton ja luovuttamaton: - Jumalan omien tulee olla primusmoottorina! On lopetettava Jumalan ”komentaminen” - tee Herra tätä, tee tuota! Ei niin, vaan on ITSE tehtävä se, mikä käsketty on: - parannus ja puhdistuminen! Silloin rukoukset tulevat ”kuulluiksi” - alkaa tapahtua positiivista kehitystä!

      Immuunijärjestelmä, puolustusmekanismi?

      Uskovia; Jumalan omia voi perustellusti verrata ihmiskehon immuuni-järjestelmään. Jos se on terve, kehokin voi hyvin. Jos immuunipuolustus on heikko, elimistö on altis patologisille seikoille. Yhteiskunnan tila on kausaalisessa suhteessa uskovien tilaan!
      Se, että yhteiskuntamme on näin ”sairas” moraalittomuuden ja laittomuuden läpitunkema, johtuu siitä että ”immuunipuolustus” on tehoton, heikko, jopa sairastunut!

      Kristityt ovat syy ja este siihen, että turmelus valtoimenaan jyllää. Kristikansa on pimeyden sitoma. "Suola on käynyt mauttomaksi", Sanan Valo ei loista. Rukoukset eivät nouse monesti kattoa korkeammalle! Paholainen nauraa rukouksille, joita mm. Tv-epäjumalan saastuttamat kristityt sopertavat! On tehtävä pesäero KAIKISTA pimeyden tasoista! Ulkoisesta, aina sisimmän aivoituksiin saakka!

      Pasunan ääni!

      Jumalan tuomion miekka on valmiina tämän maan syntiturmelusta vastaan.
      Jumala antaa VIELÄ mahdollisuuden! - Käydä totiseen rukoukseen, parannukseen ja puhdistukseen, jotta rukoukset menisivät perille! (Joh 4:23-24, Sananl 28:9, Ps 66:18).
      Tämä on pasunan ääni. Sinä, joka kuulet – älä paaduta sydäntäsi. Älä ryhdy naureskelemaan saati pilkkaamaan. Taivas tallettaa kaiken. Ellet herää ja tottele, Jumala ei avunhuutojasi kuule, kun tuomion tuli polttaa tätä maata! (Sananl 1: 22-33). Siksi, nouskaa ja tehkää parannus, te kaikki luopuneet ja synnin siteissä olevat kristityt. Aika käy vähiin. Autuas se, joka kuulee ja tottelee. Hänelle on varattuna armopöytä, siunaus ja uusi voima. Hän saa nähdä Herran ilmestymisen.
      ____________________________________________

      JK. Nyt on madollisuudet alakantissa. Ei ole löytynyt sitä määrää vanhurskaita, joiden tähden tämä MAA säästyisi, 1 Moos 18:20-33

      • Tuulah

        AAMEN. Totisesti Pyhän Hengen johtama sanoma


    • rukoustakin

      Paatumus on pitkällä---

    • missäonmies

      Missä piho on

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe