Oikeisto elää valtiovelan otolla - SDP vaihtoehto

ToinenPolitiikka

Kokoomus ja kepu eli porvarijohtoiset hallitukset nostavat valtionvelkaa, viimeksi sdp:n Paavo Lipposen johtama hallitus laski 50Mrd€ kasvanutta Esko Ahon hallituksen valtiovelkaa.

Se että sossujen varjobudjetti peruu hallituksen leikkaukset tarkoittaa vain sitä että maksumiehiksi ei laiteta pelkästään duunareita ja perusturvan varassa olevia. Hyväosaiset, pääomapiirit ja elinkeinoelämä ovat euroaikana eniten hyötyneet ja kasvattaneet varallisuuttaan, joten heidän osallistumisensa pitää olla muuta kuin vapaaehtoisuutta. Vai eikö mielestäsi?

Nyt ei Urpilaisen, Jaakonsaaren ja Jungnerin oikeistososiaalidemokratiaa, jota ei erota kokoomuspolitiikasta. Kuka äänestää jäljitelmää jos oikea riistäjäkin on listoilla? Nyt ihmisläheistä, oikeudenmukaista ja demokraattista menoa jota Antti Rinne tarjoaa. Gallupit kertovat että suunta on oikea!

.

USA:aan ajetaan moniin osavaltioihin jo 15$:n minimipalkkaa, Suomessa taas SSS-EK-hallitus koittaa laskea alimpia palkkoja, ja huonontaa työehtoja.

.

Suomalainen työ ei ole liian kallista, sen sijaan pääoman ja elinkeinoelämän verotus on liian alhainen.

Suomalaisen työ vasta kahdeksanneksi kalleinta EU:ssa

http://yle.fi/uutiset/suomalaisen_tyo_vasta_kahdeksanneksi_kalleinta_eussa/6568591

"Vastoin kuin yleensä luullaan, suomalaistyöntekijöiden työ on halvempaa kuin kilpailijamaa Saksassa. Saksan tilastoviranomaisen uusimpien tilastojen mukaan työn sivukulut, kuten sosiaalimaksut, ovat Suomessa jopa alle EU:n keskitason".

.

On järkyttävää että SSS-porvarihallitus käyttää EK:n toisen työmarkkinaosapuolen laskelmia talouspolitiikassaan, tietenkin se vetää kotiinpäin.

Ja kaiken lisäksi porvarijohtoiset hallitukset ovat velkaannuttaneet Suomen valtiovelan otolla, jolla on kustannettu hyväosaisten, pääomapiirien ja elinkeinoelämän veroalea.

.

Valtionvelka nousee porvarikaudella (kepu, kokkarit) ja laskee sdp-kausilla

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13687861/valtionvelka-nousee-porvarikaudella-ja-laskee-sdp-

.

Porvarit ja oikeisto-omisteinen valtamedia valehtelevat meille korvat päästään.

14

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FaktaTietoa

      Niin on asiaa!!!

      • SSSudetLampaidenKimpussa

        SSS:n kokomustan rahaeliitin valheet on luettavissa, vaikka Juha Sipilä, Alexander Stubb ja EK koittavat toisen työmarkkinaosapuolen talouspolitiikkavalheita myydä suomalaisille. Riippumaton EU data ja tilastot kertovat toista kuin elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen työantajavärittynyt data. Edes Putinin Venäjässä tällainen ei toimisi, että toinen työmarkkinaosapuoli tuottaa hallituksen talousdatan.
        .
        Raportti: Suomi on EU:n kilpailukykyisin maa (10.6.2014 22:00 Taloussanomat)
        http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2014/06/10/raportti-suomi-on-eun-kilpailukykyisin-maa/20148232/12
        "Suomi on noussut Euroopan unionin kilpailukyvyn kärjeksi, selviää Maailman talousfoorumin tänään julkaistusta raportista. Raportin kirjoittajat ovat huolissaan unionin jäsenmaiden suurista kilpailukykyeroista.

        Suomi on Euroopan unionin kilpailukykyisin valtio, käy ilmi tänään julkaistusta Maailman talousfoorumin (WEF) laajasta raportista http://www3.weforum.org/docs/WEF_Europe2020_CompetitivenessReport_2014.pdf. Suomen kilpailukyky ohitti mittauksessa Ruotsin, joka oli edellisessä vertailussa ykkönen.

        Kirissä avainasemassa olivat tietoon ja innovaatioihin perustuvan kasvun koheneminen. Raportissa Suomea nimitetään yhdeksi Euroopan innovaatioiden voimanpesistä".
        .
        Suomi on maailman innovatiivisin maa (Tekes 13.7.2015)
        http://www.tekes.fi/nyt/uutiset-2015/suomi-on-maailman-innovatiivisin-maa/
        "Maailman talousfoorumin tuoreessa raportissa arvioitiin 144 maan kilpailukykyä kahdentoista eri osa-alueen kautta. Suomi sijoittui ykköseksi innovatiivisuudessa.

        Torstaina 9.7.2015 julkaistussa Maailman talousfoorumin (WEF) innovaatiovertailussa Suomi sijoittui maailman innovatiivisimmaksi maaksi. Suomen jälkeen toisena oli Sveitsi ja kolmantena Israel.

        Suomessa on vertailun mukaan paras yliopistojen ja yritysten välinen tutkimus- ja kehitysyhteistyö sekä parhaat saatavilla olevat tutkijat ja insinöörit".
        .
        Maailman maita rankattiin taas, Suomelle kaksi ykkössijaa (Verkkouutiset 10.7.2015)
        http://www.verkkouutiset.fi/talous/suomi ykkonen innovaatiot-38407
        "Suomen koulutus ja innovaatiot saavuttivat kärkisijan Maailman talousfoorumin vertailussa".
        .
        Suomalaisen työ vasta kahdeksanneksi kalleinta EU:ssa
        http://yle.fi/uutiset/suomalaisen_tyo_vasta_kahdeksanneksi_kalleinta_eussa/6568591
        "Vastoin kuin yleensä luullaan, suomalaistyöntekijöiden työ on halvempaa kuin kilpailijamaa Saksassa. Saksan tilastoviranomaisen uusimpien tilastojen mukaan työn sivukulut, kuten sosiaalimaksut, ovat Suomessa jopa alle EU:n keskitason".
        .
        Saksan tilastokeskus: Suomalainen työ ei ole saksalaista kalliimpaa
        http://www.sttk.fi/2013/04/05/saksan-tilastokeskus-suomalainen-tyo-ei-ole-saksalaista-kalliimpaa/

        "Saksalaisen tilastokeskuksen (Statistische Bundesamt) vertailussa työn hinta on Suomessa käytännössä samalla tasolla Saksan kanssa. Vertailussa Suomi on seitsemänneksi kallein maa, Saksan sijoituksen ollessa kahdeksas. Suomessa työtunnin hinta yksityissektorilla oli viime vuonna keskimäärin 31,10 euroa, ja Saksassa 31,00 euroa.

        Kalleinta työn teettäminen oli Ruotsissa, jossa työtunti maksoi 41,90 euroa. Seuraavina olivat Belgia, Tanska, Ranska, Luxemburg ja Alankomaat. Halvinta työn teettäminen oli Itä-Euroopan maissa.

        Työn sivukulut ovat Suomessa EU-keskivertoa alemmat

        Työn sivukulut ovat vertailun mukaan Suomessa EU-keskivertoa pienemmät. Sadan euron bruttoansiosta suomalaistyönantaja pulittaa 28 euron kulut, kun EU-keskiarvo on 32 euroa ja euromaiden keskiverto 36 euroa. Saksalaistyönantaja maksaa 27 euroa. EU:n kalleimmat sivukulut olivat Ruotsissa.

        Sekä Saksassa että Ruotsissa on sovittu viime aikoina varsin mittavista palkankorotuksista. (Suomessa taas palkat ovat lähivuosina nousseet hyvin maltillisesti, joten ero Suomen hyväksi on entisestään kasvanut).
        .
        Jopa Saksankin ohi – suomalaisen työn tuottavuudesta paljastuu yllätys
        http://www.talouselama.fi/uutiset/jopa-saksankin-ohi-suomalaisen-tyon-tuottavuudesta-paljastuu-yllatys-6000605
        "Hallitus on huolissaan suomalaisen työn huonosta tuottavuudesta, mutta todellisuudessa suomalainen työ pärjää tuottavuusvertailussa erinomaisesti. Suomi päihittää tuottavuusvertailussa jopa Saksan ja Ruotsin, puhumattakaan euroalueen keskiarvosta, kun vertaillaan työn tuottavuutta tehtyä työtuntia kohden eli bruttokansantuote per tehty työtunti.

        Tieto ilmenee Mandatum Lifen ekonomistien koostamasta OECD-tilastosta. Sen mukaan Suomi on päihittänyt muut jo vuodesta 2011 lähtien ja ollut sitä ennenkin, jo viimeiset kymmenen vuotta, työn tuottavuudessa kärkijoukkoa.

        Suomen työnantajakulut alle EU-keskiarvon

        Vertailut eri maiden välillä paljastavat myös lisää yllättäviä tietoja, kuten sen, että palkan suhteelliset työnantajakulut jäävät Suomessa alle EU-keskiarvon. Suomessa työnantajien sivukulujen osuus palkkakuluista on 22 prosenttia, kun EU-alueen keskiarvo on lähes 25 prosenttia ja euroalueen yli 25 prosenttia. Korkeimmat työn sivukulut ovat Ranskassa, Ruotsissa ja Belgiassa, jossa ne ylittävät 30 prosenttia".


    • Faktat_voi_tarkistaa

      Esko Ahon hallitus velkaannutti Suomen
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13685105/esko-ahon-hallitus-velkaannutti-suomen

      .

      Esko Ahon hallitus velkaannutti Suomen (osa 2)
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13685134/esko-ahon-hallitus-velkaannutti-suomen

      .

      Esko Aho suurimpia syyllisiä Suomen velkaantumiseen
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13665704/esko-aho-suurimpia-syyllisia-suomen-velkaantumisee

      .

      Suomen 90-luvun pankkikriisistä kaikki alkoi!
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13700891/suomen-90-luvun-pankkikriisista-kaikki-alkoi!

      .

      Valehdeltiinko veronmaksajille päin naamaa?
      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187554-valehdeltiinko-veronmaksajille-pain-naamaa

      .

      Oikeisto elää valtiovelan otolla - SDP vaihtoehto
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14022074/oikeisto-elaa-valtiovelan-otolla---sdp-vaihtoehto

      .

      Sosiaalikapitalismi eli finanssikapitalismi sosialisoi tappionsa
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13689436/sosiaalikapitalismi-eli-finanssikapitalismi-sosial

      .

      Oikeisto syö hyvinvointivaltion
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13689443/oikeisto-syo-hyvinvointivaltion

      .

      Valtionvelka nousee porvarikaudella (kepu, kokkarit) ja laskee sdp-kausilla
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13687861/valtionvelka-nousee-porvarikaudella-ja-laskee-sdp-

      Kokkare kusettaa aina se on fakta, samoin kokkare velkaannuttaa maan aina, Suomen 100 miljardin euron valtionvelka on kokonaan kokkare ja kepu -porvaripääministerikausina otettu kun porvaripuolue on päähallituspuolueena, se kertoo jotain. Viimeksi Paavo Lipposen SDP-johtoinen hallitus laski valtionvelkaa kunnolla 90-luvulla, se oli valtionvelka jota Esko Ahon kepupääministerihallitus oli ottanut markoista euroiksi muutettuna 50 miljardia euroa, vain kokoomuksen pääministeri Jyrki Kataisen hallitus on päässyt samoihin järkyttäviin valtionvelanottolukemiin 50 miljardin euron valtiovelan lisäämisellä.

    • SudetLampaidenKimpussa

      SSS:n kokomustan rahaeliitin valheet on luettavissa, vaikka Juha Sipilä, Alexander Stubb ja EK koittavat toisen työmarkkinaosapuolen talouspolitiikkavalheita myydä suomalaisille. Riippumaton EU data ja tilastot kertovat toista kuin elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen työantajavärittynyt data. Edes Putinin Venäjässä tällainen ei toimisi, että toinen työmarkkinaosapuoli tuottaa hallituksen talousdatan.
      .
      Raportti: Suomi on EU:n kilpailukykyisin maa (10.6.2014 22:00 Taloussanomat)
      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2014/06/10/raportti-suomi-on-eun-kilpailukykyisin-maa/20148232/12
      "Suomi on noussut Euroopan unionin kilpailukyvyn kärjeksi, selviää Maailman talousfoorumin tänään julkaistusta raportista. Raportin kirjoittajat ovat huolissaan unionin jäsenmaiden suurista kilpailukykyeroista.

      Suomi on Euroopan unionin kilpailukykyisin valtio, käy ilmi tänään julkaistusta Maailman talousfoorumin (WEF) laajasta raportista http://www3.weforum.org/docs/WEF_Europe2020_CompetitivenessReport_2014.pdf. Suomen kilpailukyky ohitti mittauksessa Ruotsin, joka oli edellisessä vertailussa ykkönen.

      Kirissä avainasemassa olivat tietoon ja innovaatioihin perustuvan kasvun koheneminen. Raportissa Suomea nimitetään yhdeksi Euroopan innovaatioiden voimanpesistä".
      .
      Suomi on maailman innovatiivisin maa (Tekes 13.7.2015)
      http://www.tekes.fi/nyt/uutiset-2015/suomi-on-maailman-innovatiivisin-maa/
      "Maailman talousfoorumin tuoreessa raportissa arvioitiin 144 maan kilpailukykyä kahdentoista eri osa-alueen kautta. Suomi sijoittui ykköseksi innovatiivisuudessa.

      Torstaina 9.7.2015 julkaistussa Maailman talousfoorumin (WEF) innovaatiovertailussa Suomi sijoittui maailman innovatiivisimmaksi maaksi. Suomen jälkeen toisena oli Sveitsi ja kolmantena Israel.

      Suomessa on vertailun mukaan paras yliopistojen ja yritysten välinen tutkimus- ja kehitysyhteistyö sekä parhaat saatavilla olevat tutkijat ja insinöörit".
      .
      Maailman maita rankattiin taas, Suomelle kaksi ykkössijaa (Verkkouutiset 10.7.2015)
      http://www.verkkouutiset.fi/talous/suomi ykkonen innovaatiot-38407
      "Suomen koulutus ja innovaatiot saavuttivat kärkisijan Maailman talousfoorumin vertailussa".
      .
      Suomalaisen työ vasta kahdeksanneksi kalleinta EU:ssa
      http://yle.fi/uutiset/suomalaisen_tyo_vasta_kahdeksanneksi_kalleinta_eussa/6568591
      "Vastoin kuin yleensä luullaan, suomalaistyöntekijöiden työ on halvempaa kuin kilpailijamaa Saksassa. Saksan tilastoviranomaisen uusimpien tilastojen mukaan työn sivukulut, kuten sosiaalimaksut, ovat Suomessa jopa alle EU:n keskitason".
      .
      Saksan tilastokeskus: Suomalainen työ ei ole saksalaista kalliimpaa
      http://www.sttk.fi/2013/04/05/saksan-tilastokeskus-suomalainen-tyo-ei-ole-saksalaista-kalliimpaa/
      "Saksalaisen tilastokeskuksen (Statistische Bundesamt) vertailussa työn hinta on Suomessa käytännössä samalla tasolla Saksan kanssa. Vertailussa Suomi on seitsemänneksi kallein maa, Saksan sijoituksen ollessa kahdeksas. Suomessa työtunnin hinta yksityissektorilla oli viime vuonna keskimäärin 31,10 euroa, ja Saksassa 31,00 euroa.

      Kalleinta työn teettäminen oli Ruotsissa, jossa työtunti maksoi 41,90 euroa. Seuraavina olivat Belgia, Tanska, Ranska, Luxemburg ja Alankomaat. Halvinta työn teettäminen oli Itä-Euroopan maissa.

      Työn sivukulut ovat Suomessa EU-keskivertoa alemmat

      Työn sivukulut ovat vertailun mukaan Suomessa EU-keskivertoa pienemmät. Sadan euron bruttoansiosta suomalaistyönantaja pulittaa 28 euron kulut, kun EU-keskiarvo on 32 euroa ja euromaiden keskiverto 36 euroa. Saksalaistyönantaja maksaa 27 euroa. EU:n kalleimmat sivukulut olivat Ruotsissa.

      Sekä Saksassa että Ruotsissa on sovittu viime aikoina varsin mittavista palkankorotuksista. (Suomessa taas palkat ovat lähivuosina nousseet hyvin maltillisesti, joten ero Suomen hyväksi on entisestään kasvanut).
      .
      Jopa Saksankin ohi – suomalaisen työn tuottavuudesta paljastuu yllätys
      http://www.talouselama.fi/uutiset/jopa-saksankin-ohi-suomalaisen-tyon-tuottavuudesta-paljastuu-yllatys-6000605
      "Hallitus on huolissaan suomalaisen työn huonosta tuottavuudesta, mutta todellisuudessa suomalainen työ pärjää tuottavuusvertailussa erinomaisesti. Suomi päihittää tuottavuusvertailussa jopa Saksan ja Ruotsin, puhumattakaan euroalueen keskiarvosta, kun vertaillaan työn tuottavuutta tehtyä työtuntia kohden eli bruttokansantuote per tehty työtunti.

      Tieto ilmenee Mandatum Lifen ekonomistien koostamasta OECD-tilastosta. Sen mukaan Suomi on päihittänyt muut jo vuodesta 2011 lähtien ja ollut sitä ennenkin, jo viimeiset kymmenen vuotta, työn tuottavuudessa kärkijoukkoa.

      Suomen työnantajakulut alle EU-keskiarvon

      Vertailut eri maiden välillä paljastavat myös lisää yllättäviä tietoja, kuten sen, että palkan suhteelliset työnantajakulut jäävät Suomessa alle EU-keskiarvon. Suomessa työnantajien sivukulujen osuus palkkakuluista on 22 prosenttia, kun EU-alueen keskiarvo on lähes 25 prosenttia ja euroalueen yli 25 prosenttia. Korkeimmat työn sivukulut ovat Ranskassa, Ruotsissa ja Belgiassa, jossa ne ylittävät 30 prosenttia".

    • SSSudet_kimpussa

      Kokomusta oikeistoeliitti koittaa tuhota maan talouden, jotta se saa työnantajille vapaat kädet määrätä palkat ja työehdot, sekä tuhottua hyvinvointisuomen ja sen julkiset peruspalvelut, jotka ovat tuottaneet liian hyviä tuloksia (PISA) ja ovat hyvin kilpailukykyisiä ja edullisia (julkinen terveydenhuolto, koulutus jne.).

      .

      Arkipyhien leikkaus tekee suomalaisista todella ahkeria

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/arkipyhia-jaa-vain-kourallinen/PiWLQEMu

      "Suomessa voidaan pian vain haaveilla kilpailijamaiden runsaista arkivapaista.

      Hallitus haluaa muuttaa loppiaisen ja helatorstain palkattomiksi, jotta Suomen kustannuskilpailukyky paranisi.

      Tavallaan loppiainen ja helatorstai myös lakkaavat olemasta vapaapäiviä, sillä tunnit on tehtävä sisään esimerkiksi viikonloppuna.

      Jos pakkolait olisivat jo voimassa, Suomessa olisi tänä vuonna vain viisi arkipyhää. Se on selvästi vähemmän kuin Ruotsissa, Saksassa, Britanniassa tai Yhdysvalloissa".

      .

      Meilläkö pitkät lomat?

      http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/08/05/meillako-pitkat-lomat/201110891/139

      "Suomessa pidetään aika ajoin meteliä "ylipitkistä" lomista. Eurooppalaisessa vertailussa emme lököttele sen pidempään kuin muutkaan. Katso, missä Euroopan maassa nautitaan pisimmistä palkallisista vapaista".

      • SSS.Vale.Emävale.Totuus

        Suomalaisten työaika ei ole lyhyt Saksaan tai Ruotsiin verrattuna

        http://jplehto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199814-suomalaisten-tyoaika-ei-ole-lyhyt-saksaan-tai-ruotsiin-verrattuna

        Onko Suomalaisten työaika lyhyt Eurooppalaisittain?

        Suomessa tehdään eu maiden lyhintä työviikkoa Elinkeinoelämän keskusjärjestön mukaan?

        http://ek.fi/ajankohtaista/uutiset/2015/08/04/suomessa-tehdaan-lyhytta-tyoviikkoa/

        Vertailussa on mukana kokoaikaisten työntekijöiden toteutuneet työtunnit. Suomessa noin puolet kokoaikatyötä tekevistä on naisia. Heistä suuri osa on sijoittunut aloille, joissa kokoaikainen työ tarkoittaa pienempiä työtunteja. Esimerkiksi julkiselle sektorille.

        Suomen osalta tämä juttu kertoo siis epätasa-arvoisista eroista kokoaikaista työtä tekevien alojen välillä.

        OECD listan mukaan Suomalaisten toteutuneet työtunnit olivat 1672 tuntia. Saksassa ne olivat vain 1397. Ruotsi 1610. Siinä on siis kaikki työtunnit. Osa-aikaiset täyttä työpäivää tekevät.

        Huvittavaa on, että julkisella puolella toteutuneet työtunnit ovat vain 1510h vuodessa silti muiden alojen työ nostaa keskiarvon 1672h.

        OECD lista löytyy mm. täältä.

        Suomen työaika on Länsi-Euroopan pisimpiä. (5.8.2015)

        http://www.soininvaara.fi/2015/08/05/suomen-tyoaika-on-lansi-euroopan-pisimpia/

        "Kun taas on julkisuudessa väitetty, että suomalaiset tekevät suunnilleen maailman lyhintä työviikkoa, laitettakoon tähän OECD:n käsitys asiasta. OECD:n ajantasainen tietokanta:

        https://stats.oecd.org/Index.aspx?DataSetCode=ANHRS

        Saksassa tehdään ilmeisesti maailman vähiten töitä, jos tilastoon on uskominen: 1371 tuntia. Seuraavaksi laiskin kansa on hollantilaiset: 1425. Suomi on sijalla 11, 1645".


    • Kokomusta_valtiopetos

      "Tuottavien valtionyhtiöiden hävittäminen on ollut Kokoomuksen ideologinen valinta jota muut hallituksessa ovat myötäilleet. Sonera, Kemira, Outokumpu, Fortum, Rautaruukki, Neste, Finnair, Destia ja monet muut aiemin valtion kokonaan _yhtiöt olivat tuottavia_ kunnes johtopaikoille istutettiin Kokoomuksen ideologian omaavia johtajia jotka tekivät hölmöjä kauppoja ja saivat aiemmin toimineet firmat myyntikuntoon. Nyt sama tapahtuu valtion metsissa, Metsähallitus yhtiöitetään ja saadaan nopeasti näyttämään huonoa tulosta ja myydään mahdollisiman kauaksi Suomesta kuten muutkin valtionyhtiöt. Pohjavedet kai tulevat seuraavana...> "

      http://ilgron11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/169024-suomalaiset-innovaatiot

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11791357/kuka-syyllinen-digitan-myyntiin-ulkomaille

      -

      "..Kymmenen vuoden aikana valtion omaisuus ja sen yksityistäminen tuotti valtiolle noin kaksi miljardia euroa vuodessa osinkoina ja myyntituloina. Ilman myyntiä valtion osinkotulot olisivat olleet kaksinkertaiset ja valtion omistuksen arvo olisi kaksi kertaa suurempi kuin ilman yksityistämistä. Tällaisen laskelman on esittänyt Jaakko Kiander. Yksityistäminen on laskelmien mukaan aiheuttanut valtiolle, eli suomalaisille noin 15 miljardin euron tappiot. Näissä laskelmissa ei ole mukana esim. Kemiran lannoiteteollisuuden myyntiä norjalaisella Yaralle. Siitä aiheutuva tappio on yksinään miljardiluokkaa."

      -

      "Mahdollisen ja mahdottoman yksityistäminen

      Juuri kaiken mahdollisen ja mahdottoman yksityistäminen on kaiken tavoitteena. Julkisen sektorin, kuntien ja valtioiden alasajo. Valta rahalle. EU on tässä projektissa hyvä työväline, kuten toisetkin vastaavat yhteenliittymät maapallolla. Samaa edistävät esimerkiksi järjestöt IMF, WB, WTO, bilderbergeistä ja vastaavista puhumattakaan.

      Yksi osa yksityistämiskampanjaa on valtion omaisuuden myyminen ja lahjoittaminen. Jostain syystä yleensä ulkomaille. Hulluin lahjoitus tapahtui norjalaisille, kun annettiin mitättömästä hinnasta Kemiran lannoiteteollisuus ja samalla miljardien arvoinen Soklin malmiesiintymä.

      Ostettiinhan tosin meille kalliilla myös ilmaa eli tarpeettomia taajuusoikeuksia Saksasta. Silloinen kykypuolueen vastuuministeri on nyt korkea-arvoinen valtion virkamies."

      http://maurinygard.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171604-vapaakauppa-eu-euro-kaikki-puppua

      -

      Ulkolinja - Eurooppa myytävänä

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13877987/ulkolinja---eurooppa-myytavana

      ""Lamasta kärsivät Europan maat myyvät kansallisomaisuuttaan: vuoria, historiallisia rakennuksia, puistoja, metsiä, saaria ja satamia - jopa Rooman Colosseum on myytävänä. Millainen on yksityistetyn Euroopan tulevaisuus?

      Onko ihan kaikki myytävänä? Voidaanko kansallisomaisuudellekin laittaa hintalappu?

      Lamasta kärsivät Euroopan valtiot etsivät kansallisomaisuutta ja muita kohteita, joita myymällä voitaisiin paikata heikkoa taloudellista tilannetta.

      Valtiot ovat valmiita kauppaamaan vuoria, historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä, ikivanhoja areenoja, kansallispuistoja, metsiä ja saaria. Jopa Rooman Colosseum on myytävänä.

      Kuka hinnoittelee yhteisen omaisuuden?

      Kuka itse asiassa omistaa kansalliset arvokohteet, yhteisen perinnön ja historian? Mitä tapahtuu, jos kohteet päätyisivät yksityiseen tai yhtiöiden käsiin eivätkä olisi enää yhteisesti käytettävissä.

      Tämä on taas yksi dokumentti joka pitäisi ottaa koulujen opetusohjelmaan ja esittää useamman kerran peruskoulussa, ammattikoulussa tai lukiossa nuorten ymmärryksen kasvattamiseksi yhteiskunnan toiminnasta.

      Oikeistoeliitin hyväveljien idea on kurjistuttaa valtiontalouksia jotta se saa kavereidensa kanssa ostettua pilkkahintaan valtion omaisuuden; julkiset rakennukset ja kiinteistöt, satamat ja lentokentät, kaivostoiminnan, maa- ja metsäomaisuuden, vesistöt, vuoret, rannat ja lopulta jopa juomavesioikeudet.

      Maailman rikkaiden klikki ei enää keksi miten osake ym. sijoittamalla kasvattaisi omaisuuttaan, joten se siirtää varallisuuttaan yhä enemmän maan ja vesistöjen omistukseen. Saman eliitin lobbaripoliitikot auttavat lainmuutoksilla ja politiikalla tämän kansallisomaisuuden ryöstön toteuttamista. Valtio saa ehkä myynnistä lyhytaikaisia voittoja, mutta ne tuhlataan pian turhuuksiin, ja tämän jälkeen valtio ei saa enää verotuloja valtionomaisuuden tuotoilla mm. metsävarat.

      Dokumentissa yksi henkilö sanoi viisaasti että valtionomaisuus pitäisi laissa muuttaa kansan omaisuudeksi, silloin sen myyminen olisi hankalampaa.

      SSSuomessakin puuhataan koko ajan tätä kansallisomaisuuden yksityistämistä.

      Lopulta tuloksena on läänitykset ja läänitysyhteiskunta, jossa jokaisella maa- ja vesialueella on oma lääninherra joka omistaa kaiken ja vaatii veronsa alueen käytöstä. Tähän yksityistäminen lopulta johtaa sekä tuloerojen kasvu. Kaikki on myyty ja jonkun omistuksessa. Jopa vesi".

      • Köyhiltä_rikkaille

        62 rikkainta omistaa nyt yhtä paljon kuin puolet maailman väestöstä
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1453079193352.html
        http://yle.fi/uutiset/maailman_62_rikkainta_omistaa_saman_verran_kuin_puolet_maapallon_vaesta/8602895
        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1453083755901

        "Maailman superrikkaista lähes puolet on Yhdysvalloista.

        62 rikkainta omistaa nyt yhtä paljon kuin puolet maailman väestöstä, kertoo hyväntekeväisyysjärjestö Oxfam.

        Rikkaimpien omaisuus on noussut 44 prosenttia vuoden 2010 jälkeen, kun taas 3,5 miljardin köyhimmän ihmisen omaisuus laski 41 prosenttia.

        Maailman 62 rikkaimman ihmisen varallisuus nousi vuosien 2010–2015 välillä yli puoli biljoonaa dollaria. Köyhin puolikas menetti samaan aikaan biljoonan omasta varallisuudestaan.

        Kansainvälisen hyväntekeväisyysjärjestö Oxfamin tuoreen raportin mukaan maailman rikkaat jatkavat rikastumistaan, ja köyhät köyhtymistään.

        Superrikkaista lähes puolet on Yhdysvalloista. Eurooppalaisia on 17, ja loput tulevat esimerkiksi Kiinasta, Brasiliasta, Meksikosta, Japanista sekä Saudi-Arabiasta.

        Rikkaimman prosentin omaisuus on yhtä suuri kuin koko muun maailman ihmisten yhteenlaskettu omaisuus.

        Myös tuloerot rikkaimpien ja köyhimpien välillä kasvavat raportin mukaan. Köyhimmän viidenneksen tulot kasvoivat tuskin lainkaan vuosien 1988–2011 välillä. He elävät äärimmäisen köyhyysrajan alla eli alle noin 1,7 eurolla päivässä.

        Sen sijaan rikkaimman kymmenyksen tulot nousivat 46 prosenttia.

        Veroparatiisit yksi syy

        Oxfamin mukaan suurin syy eriarvoisuuden kasvamiselle on rikkaiden verovälttely.

        – Maailman johtajien huoli eriarvoisuuskriisin pahenemisesta ei ole toistaiseksi muuttunut konkreettisiksi teoiksi. Maailmasta on tullut paljon eriarvoisempi paikka, ja trendi kiihtyy, Oxfam Internationalin toimitusjohtaja Winnie Byanima toteaa.

        Oxfam julkaisi raporttinsa ennen Davosissa järjestettävää Maailman talousfoorumin kokousta".


      • SSS-oligarkit

        - kansan ja valtion omaisuutta on myyty halvalla ja paljon.

        ( esko seppänen on koonut parhaat palat kirjaansa - löytyy kirjatosta...kannattaa lukea se )

        Halvalla on haaskattu hyvää omaisuutta. Ja samalla työpaikkoja. Tulot on käytetty syömävelkaan ja rikkaiden ylisuurien etujen ylläpitoon ja maksuun.. Se on hölmöläisten touhua. Vastuussa ahneet, kokoomus-kepu-sdp-vihreät.

        Ja luulen että lahjontaa on ollut, ei ne muuten olisi noin typerä kauppoja tehneet !!!!

        Sankarina suomessa esiintyy mm ahne wahlroos, - jonka rikkauden tausta on halvalla saatu sampo,, vakuutus yhtiön omiin käsiin keinottelu...( siitä on hyötynyt kulisseissa moni muukin maksettu päättäjä... ). Lakisääteiset vakuutukset , siis pakko sosialismi, on sen pääoman tausta... - yhteinen omaisuus siirtyi yksiityisiin käsiin halvalla !!!! - Se on aitoa

        oligarkki, touhua, kuin venäjällä, jossa ne roistot ryösti kansan omaisuudet...!

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/11791357/kuka-syyllinen-digitan-myyntiin-ulkomaille


    • H.erätys

      Fakta juttu.

    • Suo45mlaineN

      Lipponen möin syömävelkaan valtionomaisuutta.
      SDP:n ohjelman mukaan meidän pitää vain ottaa lisää velkaa eläen kun pellossa. Tulevat sukupolvet saavat maksaa me törsätään -Rinteen malli.

    • PoisVelallaElämisestä

      Hyvinvointivaltion paradoksi
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14382252/hyvinvointivaltion-paradoksi

      Demokratiaparadoksi

      Vasemmiston, sdp:n ja työväenliikkeen lue = ay-liikkeen rakentaman Suomen Pohjoismaisen hyvinvointivaltion paradoksi on se että se luo hyvinvoinnin lisääntymisen takia kasvavan hyväosaisten kermaperseiden luokan, joka oikeistolaistuu, alkaa äänestää kokkareita ja muita porvaripuolueita sekä haluaa varmistaa etuasemansa ja maksimoida etunsa muiden laskuun porvaripolitiikalla. Tästä syystä se alkaa veronapista eikä halua maksaa enää kymmenyksiään eli maksukyvyn mukaisia progressiivisia verojaan. Itsekkyys ja narsismi kasvaa ja politiikka oikeistolaistuu, jonka seurauksena on hyvinvointivaltion ja hyvinvointipalveluiden, oikeusvaltion, sopimusyhteiskunnan, demokratian sekä infran alasajo, valtionomaisuuden, luonnonvarojen ja luonnollisten monopolien yhtiöittäminen, yksityistäminen ja myyminen ulkomaisille sijoittajille.

      .

      Porvarien nerokas juoni ottaa helvetisti velkaa ja panna kansa maksamaan. Talouden alijäämään toki vaikuttaa massatyöttömyys mutta todellinen vaje tulee verojen vähentämisestä ja kiertämisestä.

      Valtionvelka nousee porvarikaudella laskee sdp-kaudella
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13687795/valtionvelka-nousee-porvarikaudella-laskee-sdp-kau

      Oikeisto syö hyvinvointivaltion valtiovelan nostolla
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13689443/oikeisto-syo-hyvinvointivaltion

      Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
      https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/

      .

      Apupuolue on apupuolue vaikka voissa keittäs, persujen persiisiinotto sen jo kertoo. Päähallituspuolue määrää politiikan suunnan ja jos takaa otto ei kiinnosta, apupuolue lähtee oppositioon kasvamaan.
      Kepu ja kokkareet ovat olleet hallituspolitiikan insinöörejä viimeiset 12 vuotta ja 103 mrd euron valtionvelka on siitä todiste. Sillä on vieläpä kustannettu pääosin hyväosaisten, pääomapiirien, elinkeinoelämän ja omistajien veroaleita. Hyvinvointialtiota ja sen palveluita sekä infraa on taas pelkästään alasajettu, valtionyhtiöitä ja luonnollisia monopoleja myyty. Hölmölän hommaa!

      Kuten sanottua apupuolue toteuttaa päähallituspuolueen politiikkaa tai siirtyy oppositioon. Politiikan suunta on kiinni vain vaalituloksesta, ja 12 viime vuotta tulos on mahdollistanut tuhoavan porvarihallituspolitiikan toteutumisen.

      Äänestämättä jättäminen on siis idiotismia, sillä porvari äänestää aina etujensa takia. Äänestä henkesi edestä!

      Finland Papers
      https://sites.google.com/site/oikeisto/

    • Suo81mlaineN

      Kas kun SDP on esittänyt lisälaina ottoa ja hallitus sanoo, että enempää ei voi ottaa. Alustaja kääntää asian juuri väärinpäin. No ei ihme onhan SDP johdossakin petoksia tehtailut taparikollinen Rinne.

      PS. Lipponen möi valtionomaisuutta saadakseen luvut kauniimiksia. Kukas nyt vastustaa myyntiä? No Petos-Antin johdolla demarit.

    • saulialexjykäpetteriiiro

      Suurimmat velanottajat

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      217
      1825
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1679
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      67
      1480
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1152
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1070
    6. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    7. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1045
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      960
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      930
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe