Ymmärtäväiset näkee luomisen totuutena

Raamatussa_totuus

Valheisiin mielistyneet pitävät evoluutiota hyväksyttävänä. Onko se sitten ihmisen vika että mielistyy valheisiin tai on ahne tai muuten sellainen, mikä on syntiä ihmiselle?

Jokaisen ihmisen kannattaa etsiä Jumalan valtakuntaa Jeesuksessa, sillä on totuus ja elämä ja saa myös elävää vettä ja Pyhän Hengen armolahjan ja tuottaa hyvää hedelmää. Jumala pyhittää Jeesuksessa jokaisen sitä anovan myös luomisen suhteen ja näin ihminen voi hyljätä evoluutiovalheen täysin ja edelleen saa rakastaa niitä, jotka eivät vielä ole uudestisyntyneet.

Jumala tahtoo totuutta salatuimpaan saakka ja siksi Raamattu annettu ja tieto luomisesta Mooseksen kautta heti Raamatun alussa, ja samoin tieto siitä, että Aadam luotiin noin kuusi tuhatta vuotta sitten, ja Aadamista koko ihmissuku, toki Jeesus Immanuelina Pyhästä Hengestä siinneennä eikä Aadamin miespuolisesta jälkeläisestä, mutta syntyi naisesta, joka ei miehen kanssa vielä ollut yhtynyt.

Miksi on totuus tärkeää, johtuu tietysti elämän puun tiedosta ja siitä, että evankeliumin kautta voi jokainen ihminen pelastua uskon ja rakkauden kautta Jeesusta kohtaan, ja Jumala ensin meitä kaikkia rakastaa, ja sitä samaa rakkautta Pyhässä Hengessä siten voimme heijastaa myös omassa sydämissämme ja sanoissa ja teoissa, ja tämä on evankeliumia meitä ihmisiä kohtaan ja tärkeää kiittää ja kunnioittaa Luojaa jokaisen ihmisen Jeesuksen nimessä, sillä ei ole toista Uhrilammasta syntiemme sovittajana varmuudella. Pelastus vain Jeesuksessa eikä kenessäkään toisessa ihmisessä, varmuudella.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tieteenharrastaja

      Palstasta päätellen tuo on ihan päinvastoin:

      "Valheisiin mielistyneet pitävät evoluutiota hyväksyttävänä."

      Valheita - myös ihan lapsellisen ilmeisiä - esittävät yleensä evoluutiokäsityksen vastustajat.

    • Raamattu ei kiellä evoluutiota.

    • epiphaniuseikirj

      "Valheisiin mielistyneet pitävät evoluutiota hyväksyttävänä."

      Minkä takia ajattelet että on väärin uskoa että Jumala käytti evoluutiota luomistyössään?

      Jos väität että se on raamatun ilmoituksen vastaista, niin toivon että pystyt kattavasti sen perustelemaan ja osoittamaan sen raamatusta.

      Minä en sano etteikö olisi mahdollista että Jumala olisi luonut maapallon ja kaiken elämän 6000v sitten. Jumalalle kaikki on mahdollista, mutta en myöskään näe syytä tulkita luomiskertomusta täysin kirjaimellisesti.

      Mitä muuten tulee raamatun kirjaimelliseen tulkitsemiseen, niin mielestäni asia ei ole kovin yksinkertainen.
      Jeesus sanoi fariseuksille että "te eksytte koska ette tunne kirjoituksia, ettekä Jumalan voimaa"
      Kysymys ei kuitenkaan ollut siitä etteikö fariseukset olisi osannut kirjoituksia. He olivat opetelleet niitä ulkoa pikkulapsista lähtien. Kysymys oli kaiketi siitä, etteivät he ymmärtäneet lukemaansa oikein. He pitäytyivät kirjaimellisuudessa, eikä Henki valaissut heitä. He myös syyttivät Jeesusta (ja Hänen seuraajiaan) siitä ettei Hän pitäytynyt kirjaimellisuudessa. Jeesus kuitenkin osoitti heidän olevan kerta toisensa jälkeen väärässä.
      Koska vaikka Hän ei pitäytynyt kirjaimessa, niin Hän kulki Hengessä, pysyi totuudessa ja täytti kaiken mitä täytettävää oli.

      Sen takia minusta uskovaisen on tärkeämpää pysyä uskollisena sille Hengelle mikä raamatussa vaikuttaa ja valaisee, kuin jääräpäisesti pysyä kirjaimen orjana.

      Paavali: "5 En tarkoita, että kykenisimme ajattelemaan mitään omin päin, mitään mikä olisi peräisin meistä itsestämme. Meidän kykymme on saatu Jumalalta,
      6 ja hän on myös tehnyt meidät kykeneviksi palvelemaan uutta liittoa, jota ei hallitse kirjain vaan Henki. Kirjain näet tuo kuoleman, mutta Henki tekee eläväksi."

      Mielestäni ei myöskään ole viisasta alkaa "lyömään" niitä uskovia jotka eivät ole sitoneet Jumalaansa luomiskertomuksen kirjaimellisuuteen.

      Eikö pääasia ole se, että Jumala on Luoja ja Hän on kaiken olemassaolon takana? Minkä takia riitelisimme siitä miten Hän loi?

      • tieteenharrastaja

        Kiitos tasapainoisesta ja mielestäni oikeita asioita ehdottavasta viestistäsi.


      • jarnomielitty

        Jotkut ymmärtäväiset näkevät ufotkin totuutena,meitä löytyy joka lähtöön.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe