Miksi miehet jää yksin

epänormaali.sikiö

81

2413

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siinä on taas kala antamassa kalastusvinkkejä.

    • Joko Anu Kinnunen on täysin todellisuudesta vieraantunut, tai sitten hän feministeille tyypilliseen tapaan yrittää vierittää kaiken syyn miehistä johtuvaksi.

    • en.pelkää.en.vain.saa

      "Tahtomattaan sinkkuna elävät miehet Kinnunen jakaa kolmeen kategoriaan. Ensimmäiseen kuuluvat miehet, joilla on elämässään joku nainen, mutta tämä ei täytä toiveita.

      Toiseen ryhmään kuuluvat miehet ovat olleet parisuhteessa. Suhteen muodostaminen oli helppoa, ja miehet ovat muutenkin sosiaalisesti kyvykkäitä. Sitten tulee ero ja vapaus, jota nämä miehet eivät välttämättä osaa hallita.

      Kolmanteen ryhmään kuuluvilla miehillä ei ole välttämättä ollut naissuhteita lainkaan. Naiset ovat pelottavia, mystisiä ja etäisiä. Osalla pelko juontaa lapsuudesta, jossa esimerkiksi perheen äiti saattoi suhtautua miehiin vihamielisesti."

      Jotenkin huuhaalta vaikuttava juttu.
      Missä on ryhmä missä miehet yrittävät kaikkensa saadakseen tyttöystävän mutta eivät kelpaa näille naisille näiden naisten vaatimuksien takia?

      • Tuo onkin naisen analyysi, eli olettaa naisten olevan aina täydellisiä.


      • tarralenkkari666

        Aika harva mies ei kelpaisi kenellekään. Ainakin ne ikisinkut, joita minä tunnen kelpaisivat kyllä mutta ne, joille he kelpaisivat eivät kiinnosta.
        Ei miehenkään toki tarvitse kelpuuttaa ketään mutta monesti naisia syytellään siitä mihin itsekin syyllistyy.

        Olen kuitenkin erimieltä tuosta johtopäätelmästä, joka liittyy niihin ikisinkkujen marginaali vähemmistöön, joka ei oikeasti saa ketään. Kokemukseni perusteella heidän pariutumisongelmansa johtuu useimmiten kyvyttömyydestä normaaliin sosiaalisuuteen.


      • HC-ätmel kirjoitti:

        Tuo onkin naisen analyysi, eli olettaa naisten olevan aina täydellisiä.

        Onko se täydellinen nainen sellane hirviö-äiti, joka suhtautuu miehiin vihamielisesti?


      • Old-school-man

        En koe kuuluvani mihinkään noista "ryhmistä". Mikä tuo ensimmäinen sinkkumiesryhmä edes on, jos heillä kuitenkin elämässään on (nyt) nainen!?


    • justjusttaastätäsamaa

      Voi vittu miten kipee ja paska analyysi. Naiset on tyranneja suurin osa, ei kiinnosta hevon vittua elää minkään "justiinan" kanssa. On mulla parempaakin tekemistä, kun katella pihtaavaa ja kaikesta valittavaa ämmää. Kaikki parempi tekeminen on sitten naisen mielestä naiselta pois ja alkaa se saatanan nillittäminen ja seksin pihtaaminen jos ei miehenä pompi naisen ailahtelevan mielen oikkujen mukaan..

      Helvettiäkö mun pitäisi olla naisen kanssa, josta on vaan hankaluuksia, nykynaisille tuntuu tuon feminismin suojista olevan helppoa kohdella miehiä täysin paskasti.

      Naisilla on ns pelkkiä "oikeuksia", miettikäähän sitä.

      • Sitten tuo juttu ei koske sinua. Siinä puhuttiin tilanteesta, jossa mies haluaisi parisuhteen.


      • kykaonsyyllinen
        HC-ätmel kirjoitti:

        Sitten tuo juttu ei koske sinua. Siinä puhuttiin tilanteesta, jossa mies haluaisi parisuhteen.

        Heh, mutta eihän tuo tarkoittanut, että tuo "ei halua parisuhdetta" .
        Hän vain kertoi aloituksesta ja sävytetyn aloituksen vääräksi suunnaksi.
        On niitä hyviä fiksujakin naisia. Kun sopiva löytyy, niin siinä ei etsi mies eikä nainen omaa etuaan vaan he kuuluvat yhteen. Jos aletaan erottelemaan asioita, ongelmat ovat jo käsillä. Varmasti eksyksissä olevat naiset pitävät pitkiä puheitaan ja etsivät oikeuksiaan, turhaan. He ovat juoneet myrkytettyä tietoa, josta käsin hakevat pahaan oloonsa syyllisiä.


    • eräkettu

      Siinä on taas femakko vauhissa...

      Ei ketä kertoa totuutta... Pitää maalata miehet heikommaksi..

    • ihanavapaanainen

      Nykymies, suomimies on niiin vätys, onneton, osaamaton,puhumaton, tunnekyvytön,lapsellinen,itsetunnoltaan nitistetty ettei kiihota naista millään asteikolla.miksi ryhtyä kiskomaan tollasta kivirekeä naisen tänä päivänä kuneioo pakko!

      • Juuri noin naiset aina ajattelevat.


      • Onko sinulla joku ongelma, kun noin täytyy meuhkata?


      • Suomi-poika

        Niinkö? Kuvailetko vielä minkälainen on nykynainen, suominainen?


      • EtOleIhana

        oot juuri sellainen nainen kenestä EI KUKAAN MIES OIKEASTI PIDÄ, patjana ja korvikkeena jotkut sinua joskus käyttää, koska MUUHUN SINUSTA EI OLE! ;*


      • 876

        Kommenteista päätellen kalikka kalahti.


    • komeavapaamies

      kuuleppa ihanavapaanainen, ensinnäkin nut kommetit olivat kyllä suuntaa-antavia, joskin hiukan karrikoituja eli kyllä se nykyprimadonna on parisuhdejarruna pelkästään sen takia että kuvittelee olevansa markkina-arvoltaan korkeampaa tasoa kuin oikeasti onkaan.

      suomessa yksi suurin ongelman aiheuttaja on oikeasti sosiaaliturva eli nainen saa olla minkälainen ryhävalas hyvänsä ja ihan niin paskamainen kuin vaan olla voi, sosiaaliturva elättää ja jos haluaa parempaa elintasoa niin tiineksi vain ja elareilla elelemään.

      katso itänaapuriin, siellä naisen on pakko näyttää naiselta ja käyttäytyä kuin nainen että pääsee parisuhdemarkkinoilla tasoisensa miehen seuraan eli rumat ja huonotapaiset ovat siellä samalla viivalla kuin se keskivertomies suomessa.

      onneksi täällä miehen markkina-arvo kasvaa vanhetessaan ja naisen suorastaan romahtaa eli se paska femakko mikä 20 vuotiaana nyrpisteli 95% miehstä kuvitellen olevansa kultakimpale miesrodulle voi 45v olla se kapakkaruusu mikä ei saa mailaa edes vonkaamalla sillä kyllä karrikoiden suomesa miehen arvo parisuhdemarkkinoilla määräytyy yhteiskunnallisella statuksella ja ihan rahalla, naisen taas ulkonäöllä ja käytöstavoilla.

      paha sanoa tusostamuuta kuin että nainen kauppaa persettään parhaiten maksavalle.

      • Noinhan se on. Mutta varo, kohta on joukko feministejä kieltämässä asian.


      • tarralenkkari666

        En kiellä, etteikö tuokin osuisi osaan naisista.
        Itse kuitenkin olisin nuorempana kelpuuttanut 99% prosenttia (suurinpiirtein oman ikäisistäni tosin) ja nykyään en kelpuuttaisi samaa määrää. Silti tapailen työtöntä miestä.


      • tarralenkkari666

        Eli nykyään en kelpuuttaisi 99%, vaan maximissaan 1%


    • Olen sitten kolmannessa ryhmässä koska olen vaan ruma eikä naiset halua tutustua. Jutussa ei kerrota miten rumat saisa naisia koska ruma ei saa naisia.

      • tarralenkkari666

        Kyllä rumat saa kumppaneita.


    • YmpäriltäTuolitViedään

      Tuolla ei ole kategoriaa mulle. Saan kyllä toisinaan naisia ja jopa suhteeseenkin mutta en sellaista kuin haluaisin. Kyse ei ole nyt edes mistään missi vartaloisista itsensä ehostajista vaan nainen ei koskaan ole sen tyyppinen mikä kolahtais. Aina näistä paljastuu jotain sellaista vikaa että suhde hyytyy kun mua ei vaan enään kiinnosta. En petä enkä piinaa naista mutta sellainen yhteys katoaa. Nainen sitten vaan lähtee. Toisinaan haluaisin et muija älyäis lähteä ja kun lähtee mulle tulee kaipuu vaikka takaraivossa tiesin et se ei ollu mun tyyppiä ollenkaan. Sit taas naisen saaminen saattaa kestää lohduttoman kauan ja vaivun omissa ajatuksissani epätoivoon ja tulee tunne että koskaan en saa naista. En pelkää naisia mutta ujostelen tietyn tyyppisiä.

      Naiset silti on kehuneet komeaksikin melko usein et ei kai ulkonäössäkään ole suurta vikaa mut en vaan löydä sitä oikeaa kai koskaan. Mulle se oikea ei ole kuten mainitsin se suomen kaunein nainen ei sinnepäinkään mut joku juttu täytyy olla. Mä olen kerran ollut oikeasti tosi rakkauden huumassa ja silloin tiesin et se nainen oli just se oikea. Tuli tunne joka sen kertoi. Hetkeäkään ei sellaisesta naisesta voi olla erossa kun oikea osuu kohdalleen. Mua kyl harmittaa kun menetin hänet omaa tyhmyyttään. Kun itsetunto oli nujerrettu niin alas tuli tunne että en ansaitse noin huippuhyvää naista ja sössin koko suhteen omien epäilyjeni takia. En epäillyt naista mistään pettämis yms jutusta vaan siitä että ei noin täydellinen voi mua oikeasti rakastaa. Hän oli se oikea. Jos joskus se oikea tulee taas joka tuo niin älyttömän hyvän olon ja rakkauden fiiliksen niin se olis lottovoitto. Jostain syystä luulen et sellaista ei enään tule.

      • haaveitakovaan

        Usein, en nyt väitä että juuri sinun kohdallasi kyseinen tilanne on ns. nuoruuden rakkaus tai ensimmäsiä parisuhteita jolloin ihminen ei ole vielä kypsä parisuhteeseen, eikä edes tiedä mitä oikea rakkaus on.

        On ollut sanoinkuvaamaton onnenhuuma, kemia, extremetunteet. Mutta koska ei olla vielä kypsiä oikeaan rakkauteen, tuo suhde ei syvene tai kestä.

        Jotkut ihmiset erehtyvät luulemaan että nämä extremetunteet ovat oikeaa rakkautta ja etsivät sitä loppuelämänsä ajan, tyytymättä mihinkään muuhun. Tajuamatta että ihmiset ympärillä ovat kasvaneet henkisesti, ja elämänkokemuksen kerryttyä oppineet enemmän parisuhteesta. Tämä extremetunteita etsivä jää junnaamaan sille nuoruus, jopa teinivuosien kehitystasolle ja jää asemalle odottamaan oikeaa junaa hautaan saakka.


      • vainsinunpäässäsi
        haaveitakovaan kirjoitti:

        Usein, en nyt väitä että juuri sinun kohdallasi kyseinen tilanne on ns. nuoruuden rakkaus tai ensimmäsiä parisuhteita jolloin ihminen ei ole vielä kypsä parisuhteeseen, eikä edes tiedä mitä oikea rakkaus on.

        On ollut sanoinkuvaamaton onnenhuuma, kemia, extremetunteet. Mutta koska ei olla vielä kypsiä oikeaan rakkauteen, tuo suhde ei syvene tai kestä.

        Jotkut ihmiset erehtyvät luulemaan että nämä extremetunteet ovat oikeaa rakkautta ja etsivät sitä loppuelämänsä ajan, tyytymättä mihinkään muuhun. Tajuamatta että ihmiset ympärillä ovat kasvaneet henkisesti, ja elämänkokemuksen kerryttyä oppineet enemmän parisuhteesta. Tämä extremetunteita etsivä jää junnaamaan sille nuoruus, jopa teinivuosien kehitystasolle ja jää asemalle odottamaan oikeaa junaa hautaan saakka.

        Hauska teoria, jolla syyllistetään taas itsestään poikkeavia ihmisiä, jotka eivät juokse seksin perässä tai kokevat rakkauden tunteen ihan eri tavalla, kuin itse kokee. Aikuisten rakkaudesta tälläiset ihmiset yleensä saarnaavat ja suureen ääneen kertovat mitä on rakkaus ja mitä ei, sekä tuputtavat omaa mielipidettään muiden päähän syyllistäen itsestään poikkeavia ihmisiä.


      • YmpäriltäTuolitViedään
        haaveitakovaan kirjoitti:

        Usein, en nyt väitä että juuri sinun kohdallasi kyseinen tilanne on ns. nuoruuden rakkaus tai ensimmäsiä parisuhteita jolloin ihminen ei ole vielä kypsä parisuhteeseen, eikä edes tiedä mitä oikea rakkaus on.

        On ollut sanoinkuvaamaton onnenhuuma, kemia, extremetunteet. Mutta koska ei olla vielä kypsiä oikeaan rakkauteen, tuo suhde ei syvene tai kestä.

        Jotkut ihmiset erehtyvät luulemaan että nämä extremetunteet ovat oikeaa rakkautta ja etsivät sitä loppuelämänsä ajan, tyytymättä mihinkään muuhun. Tajuamatta että ihmiset ympärillä ovat kasvaneet henkisesti, ja elämänkokemuksen kerryttyä oppineet enemmän parisuhteesta. Tämä extremetunteita etsivä jää junnaamaan sille nuoruus, jopa teinivuosien kehitystasolle ja jää asemalle odottamaan oikeaa junaa hautaan saakka.

        Tuo ei ollut mikään ensi rakkaus vaan päälle kolmekymppisenä tapahtunut rakastuminen saman ikäiseen naiseen. Suhteita on ollut ennen ja jälkeen tätä "häntä oikeaa"


    • Shakesfear

      Surkeit' luusereit'.

    • Ikis__M

      "Tahtomattaan sinkkuna elävät miehet Kinnunen jakaa kolmeen kategoriaan.

      Ensimmäiseen kuuluvat miehet, joilla on elämässään joku nainen, mutta tämä ei täytä toiveita."

      Nämä varmaan ovat ovat panorinkeleitä pyörittäviä nussijamestareita joille ei ymmärrettävästi helpot rinkelinaiset kelpaa.

      "Toiseen ryhmään kuuluvat miehet ovat olleet parisuhteessa. Suhteen muodostaminen oli helppoa, ja miehet ovat muutenkin sosiaalisesti kyvykkäitä. Sitten tulee ero ja vapaus, jota nämä miehet eivät välttämättä osaa hallita."

      Nämä ovat eronneita miehiä jotka viina ja villit naiset vie tuhoon.


      "Kolmanteen ryhmään kuuluvilla miehillä ei ole välttämättä ollut naissuhteita lainkaan. Naiset ovat pelottavia, mystisiä ja etäisiä. Osalla pelko juontaa lapsuudesta, jossa esimerkiksi perheen äiti saattoi suhtautua miehiin vihamielisesti."

      Nämä kai sitten ovat ätmejä.

      Koska tuo alan ammattilainen on tyhmä ja lyhytnäköinen voin kertoa neljännen ryhmän hänen puolestaan:

      Neljänteen eli suurimpaan ryhmään kuuluvat miehet jotka kaipaavat oikeita naisellisia naisia, semmoisia kuin naiset olivat vielä 50- ja 60-luvuilla, osin ehkä vielä 70-luvullakin. Koska näin 2000-luvulla ei sellaisia naisia ole joutuvat nämä kiltit & kunnolliset miehet ihan olosuhteiden pakosta olemaan yksin.

      • entinen_demari

        4. ryhmä on niin totta!!!!!


      • ettetajua

        Eli kaipaatte piikaa ja kodinhoitajaa joka ei käy töissä kodin ulkopuolella. Hakekaa aasiasta tai venäjältä. Mutta muistakaa että ne naiset ei sitten todellakaan käy töissä vaan olettavat teidän miesten maksavan ne hiustenpidennykset, manikyyrit, pedikyyrit, kasvohoidot, geelikynnet ja sukulaisten lomamatkat tänne suomeen. JA jos tällainen nainen menee töihin, hän käyttää palkkansa ITSEENSÄ eikä yhteisiin menoihin. Mies elättää slti perheen ja maksaa yhteiset kulut.


      • "Kilteillä ja kunnollisilla" miehillä on kovin rajalliset mahdollisuudet tarjota 50-lukulaista elämää naisille. Kotirouvan ylläpitäminen kun on ilman perheverotusta vähän helvetin kallista nykyisin.


      • etsinäkään
        ettetajua kirjoitti:

        Eli kaipaatte piikaa ja kodinhoitajaa joka ei käy töissä kodin ulkopuolella. Hakekaa aasiasta tai venäjältä. Mutta muistakaa että ne naiset ei sitten todellakaan käy töissä vaan olettavat teidän miesten maksavan ne hiustenpidennykset, manikyyrit, pedikyyrit, kasvohoidot, geelikynnet ja sukulaisten lomamatkat tänne suomeen. JA jos tällainen nainen menee töihin, hän käyttää palkkansa ITSEENSÄ eikä yhteisiin menoihin. Mies elättää slti perheen ja maksaa yhteiset kulut.

        Samanlaisia naisia löytyy suomestakin, hyryn mycket!


    • ätminki

      Miksi jännämiehet saa naisia ja kunnolliset miehet jää yksin. Selittäkääs se naiset?

    • vitunsekopäät

      Naiset haluaa enemmän mitä voivat antaa itse. Naisilla ei ole muuta annettavaa kun vähän seksiä kun miehen pitäis antaa hyvä toimeentulo, lapsia, turvallisuutta ja tukea kun nainen lihoo.

    • NaistenMaailma

      Kummallista tämä lehtien kieli nykyään. Miehet "jäävät" yksin, kun taas naiset "nauttivat" sinkkuudestaan. Miehet "putoavat" ja "kärsivät" työttömyydestä, kun taas naiset "taistelevat" työ- ja perhe-elämän välillä. Miehet "syrjäytyvät", kun taas naisia "syrjitään".

      Ja mistä vetoa, että edellisiä sananvalintoja käyttävistä artikkelien kirjoittajista 100% on naisia...

      • mediaalanammattilainen

        Pitää paikkaansa, luulin ettei tänne kukaan kirjoittavista koskaan tulisi tuota tajuamaan.


      • Tästäkin saamme kiittää feminismiä.


      • niinkö
        super-atm kirjoitti:

        Tästäkin saamme kiittää feminismiä.

        Eli nuo asiatko eivät yleisesti ottaen ole totta, vaan pelkkää feministi propagandaa?
        Kyllä mun nähdäkseni miehet herkemmin "jäävät, putoavat, kärsivät ja syrjäytyvät" kuin naiset.


      • niinkö kirjoitti:

        Eli nuo asiatko eivät yleisesti ottaen ole totta, vaan pelkkää feministi propagandaa?
        Kyllä mun nähdäkseni miehet herkemmin "jäävät, putoavat, kärsivät ja syrjäytyvät" kuin naiset.

        "Eli nuo asiatko eivät yleisesti ottaen ole totta, vaan pelkkää feministi propagandaa?"

        Kyllä.

        "Kyllä mun nähdäkseni miehet herkemmin "jäävät, putoavat, kärsivät ja syrjäytyvät" kuin naiset."

        Kuinka niin?


      • super-atm kirjoitti:

        Tästäkin saamme kiittää feminismiä.

        Ätmeliä lainatakseni, väitätkö, että kalat diagnosoivat kalastajia, ehkä jopa joskus omien tarkoitusperiensä mukaa? 80

        Mutta sehän tarkoittaisi sitä, että diagnoosit ovat jo lähtökohtaisesti enemmän tai vähemmän vääriä, vaikka tarkoitus ei olisikaan vääristellä asioita.....hmmmm....hyvin mielenkiintoista ja pohdintaa herättävää settiä.....

        ;P

        Kiitokset @HC-Ätmel:ille vertauskuvasta. (toivottavasti lainaus ei loukannut tekijänoikeuksia ;D)


      • MGTOW kirjoitti:

        Ätmeliä lainatakseni, väitätkö, että kalat diagnosoivat kalastajia, ehkä jopa joskus omien tarkoitusperiensä mukaa? 80

        Mutta sehän tarkoittaisi sitä, että diagnoosit ovat jo lähtökohtaisesti enemmän tai vähemmän vääriä, vaikka tarkoitus ei olisikaan vääristellä asioita.....hmmmm....hyvin mielenkiintoista ja pohdintaa herättävää settiä.....

        ;P

        Kiitokset @HC-Ätmel:ille vertauskuvasta. (toivottavasti lainaus ei loukannut tekijänoikeuksia ;D)

        Selityksesi on samaa tasoa Luolamadonnan kanssa. En ole jaksanut lukea yhtäkään kommenttiasi sen jälkeen kun valitettavasti palasit palstalle takaisin.


      • super-atm kirjoitti:

        Selityksesi on samaa tasoa Luolamadonnan kanssa. En ole jaksanut lukea yhtäkään kommenttiasi sen jälkeen kun valitettavasti palasit palstalle takaisin.

        Kiitos loistavasta vertauksesta, en pahoita mieltäni..... =)

        ....luoliksesta en tosin tiedä.... ;(


    • etsesiitä

      Mikä on sukuelinherpesmiehen markkina-arvo? Miettikääpä sitä. Ei viiti parisuhteessa alkaa kortsujen kanssa tuhraamaan jne. Ei seiso meinaan, kuka nainen siihen alkaa? Kaikki kyselee missä on nainen sun elämästä, noin hyvännäköinen mies. No, se siitä sitten. Vastuullisuus on tullut nykyään painavammaksi asiaksi. Ongelmana on löytää muija joka ei ymmärrä mistä sellanen olisi voinut tulla ja riittävän fiksu et viitin olla semmosen kans.

    • Eräkettu

      "Kummallista tämä lehtien kieli nykyään. Miehet "jäävät" yksin, kun taas naiset "nauttivat" sinkkuudestaan. Miehet "putoavat" ja "kärsivät" työttömyydestä, kun taas naiset "taistelevat" työ- ja perhe-elämän välillä. Miehet "syrjäytyvät", kun taas naisia "syrjitään".

      Ja mistä vetoa, että edellisiä sananvalintoja käyttävistä artikkelien kirjoittajista 100% on naisia..."

      :D naulan kantaan... Feministien mukaan naiset on voimakkaita ja sällit jää rannalle ruikuttaan. :D

      • jaspersssss

        Hyviä poimintoja feminiinisen dialogi-diskurssin pesitymisestä kieleen.


      • jannujanne

        Mikä hemmetin pakollisuus se parisuhde muka on? Tunnen vaikka kuinka monta miestä ja naisiakin, jotka ovat ihan omasta halustaan yksikseen. Osa on jo kokenut mitä on olla parisuhteessa, osa ei ole koskaan seurustellutkaan.


      • Eräkettu

        Ei siinä mitään väärää ole...

        Ihmetyttää vaan tuo femakon tekemä tutkimus... Ne on aina samanlaista miestä halveksivaa paskaa..
        Naisia ylistetään niin saatanasti.

        Itelläkään mitään tarvetta ole parisuhteelle... Pitää vaan joskus päässä panolle..


      • kyselenvaa
        Eräkettu kirjoitti:

        Ei siinä mitään väärää ole...

        Ihmetyttää vaan tuo femakon tekemä tutkimus... Ne on aina samanlaista miestä halveksivaa paskaa..
        Naisia ylistetään niin saatanasti.

        Itelläkään mitään tarvetta ole parisuhteelle... Pitää vaan joskus päässä panolle..

        Millä tavalla miestä halveksitaan tuossa? Ja naisia ylistetään?


      • Eräkettu
        kyselenvaa kirjoitti:

        Millä tavalla miestä halveksitaan tuossa? Ja naisia ylistetään?

        Aika tehokkaasti kuvailee miehet rannalla ruikuttajiksi...


      • oufak
        Eräkettu kirjoitti:

        Aika tehokkaasti kuvailee miehet rannalla ruikuttajiksi...

        No sellasiahan ne useimmat on. Ilman naista täysiä reppanoita.


      • Eräkettu
        oufak kirjoitti:

        No sellasiahan ne useimmat on. Ilman naista täysiä reppanoita.

        Niin no mitä ite oon kattonu niin naiset ei yleensä ole mitään muutakuin kivi kengässä..

        Ite olen sinkku ja paremmin menee kuin 90:llä prosenttilla naisista.. Vähintäänkin..


      • Eräkettu

        Kyllä se on niin että jos naisella on joku ongelma pyykkäämisen, lastenhoidon, ruuanlaiton tai talon siivoamisen kanssa niin se nainen saa kyllä lähteä..

        Ei semmonen ole muutakuin 50kilon vauva...
        Tai no Suomen versio on se 100kilon sidukkaa kittaava tyttö vauva...


      • 876

        Näköjään totuus sattuu. Osuu ja uppoaa. Äidin pikku talttahampaat syyttää omista ongelmista ja valinnoista feminismiä.


      • Eräkettu
        876 kirjoitti:

        Näköjään totuus sattuu. Osuu ja uppoaa. Äidin pikku talttahampaat syyttää omista ongelmista ja valinnoista feminismiä.

        Nih eiköhän ne naiset yleensä syytä kaikesta miehiä...

        Haiskahtaa vähän sellanen aina näissä horojen "tutkimuksissa".. :D

        Ei ole tullu vastaan juurikaan ongelmia...

        Vituttaa vaan kun joku hemmoteltu läski vinkuu jostain naisten oikeuksista tai antaa jotain vittumaisia kommentteja...

        Sama läski ei varmasti hyväksy samantasosia kommentteja miehiltä...


      • hehheee
        Eräkettu kirjoitti:

        Nih eiköhän ne naiset yleensä syytä kaikesta miehiä...

        Haiskahtaa vähän sellanen aina näissä horojen "tutkimuksissa".. :D

        Ei ole tullu vastaan juurikaan ongelmia...

        Vituttaa vaan kun joku hemmoteltu läski vinkuu jostain naisten oikeuksista tai antaa jotain vittumaisia kommentteja...

        Sama läski ei varmasti hyväksy samantasosia kommentteja miehiltä...

        Siinä mitään feminismiä tarvita. Kyllä se on ihan yleisesti tiedossa, että miehet ovat huonompia pärjäämään ja onnettomampia eläessään ilman naista. Turhaan inisette kun itsekin tiedätte, että niin se on. Hienoa jos ootte poikkeuksia säännössä, mutta totuudelle ette mitään mahda.


      • Eräkettu
        hehheee kirjoitti:

        Siinä mitään feminismiä tarvita. Kyllä se on ihan yleisesti tiedossa, että miehet ovat huonompia pärjäämään ja onnettomampia eläessään ilman naista. Turhaan inisette kun itsekin tiedätte, että niin se on. Hienoa jos ootte poikkeuksia säännössä, mutta totuudelle ette mitään mahda.

        :D no niin siellä taas joku katkera äippä trollaa...

        Taitaa olla vaan joku ämmien haave...

        Suurin osa jätkistä haluais vaan nussia ilman että siitä tulee mitään seuraamuksia..

        Naiset ei ole mitään hyvää juttuseuraa tai seuraa yleensäkään jos ei tule pillua..


    • Huonon ulkonäön takia jäädään yksin. Jos on jännä rikollinen joka kohtelee naisia paskasti niin heti naiset on kimpussa kuten on monesti todettu

      • ujoneito

        Ei huonosti käyttäytyvät lortotkaan koskaan yksin jää. Kyllä nainenkin saa jakaa röörejään puolelle suomelle, tehdä kersoja useille eri miehille ja silti näillä horoilla on aina kosijoita jonossa. Mitä pahempi jakorasia, sen halutumpi miesten keskuudessa on. Ihmismieli on mätä.


      • ujoneito kirjoitti:

        Ei huonosti käyttäytyvät lortotkaan koskaan yksin jää. Kyllä nainenkin saa jakaa röörejään puolelle suomelle, tehdä kersoja useille eri miehille ja silti näillä horoilla on aina kosijoita jonossa. Mitä pahempi jakorasia, sen halutumpi miesten keskuudessa on. Ihmismieli on mätä.

        Paha mennä sanomaan, kun en ole nainen, enkä tiedä kuinka isoa otantaa edustan sukupuolessani, saati tiedä mitä kenenkin päässä oikeasti liikkuu.....mutta eivät ainakaan kaikki miehet.......ja fakta on, että sukupuolen sisällä on enemmän erovaisuuksia, kuin sukupuolien välillä.....


    • crux

      Yksin jääminen on naisten mielestä aina miehen oma vika. Jos taas on kyse naisten yksin jäämisestä niin siihen löytyy syy esimerkiksi miesten "huonosta" koulutuksesta.

      • tarralenkkari666

        Höpönlöpö. Jos jää yksin, koska ei kykene normaaliin sosiaalisuuteen, ei se ole minusta ainakaan oma vika.


    • m-i-e-s

      Miksi miehet jäävät yksin, ketkä miehet tarkalleen?

      Onhan meitä tullut jo idästä boxerit jalassa vodkapullo vasemmassa ja karhu oikeassa kädessä -30 asteen pakkasessa valloittamaan paikallisen hameväen ratsastamaan karhulla ja myöhemmin rakastelemaan karhuntaljan päällä.

      Meitä on myös tullut lännestä purjeveneillä ja villapaitaan pukeutuneina viiniin ja kirjallisuuteen verhottuna myöskin valloittamaan paikallinen hameväki.

      Meidän lisäksi nyt tulee kaukaa etelästä maitokahveja eläimellisine haluineen ja menoineen. (Tietenkin valloittamaan hameväkeä) =P

    • siitäjohtuu

      Kaikki hyvät naiset on varattuja. Sen takia olen yksin.

    • technoprisoner

      vaikee sitä on löytää sopivaa naista kun ei käy kun kaupassa ja hammaslääkärissä

    • rumasinkkumies

      Yksin jäädään koska naiset haluaa rikkaan komean miehen. ruma mies ei voi olla hyvä mies koskaan

    • grtttihosiouja

      ei sillä rumuudella ole naisille väliä jos milli tilillä .

    • Miess

      Missä oli rumat miehet ryhmänä?

    • 1d132f3123f23f

      yhteiskunnan muodostamat sosiaaliluokat ja lokeroit, joita ei pysty muuttamaan.

    • ”Tahtomattaan sinkkuna elävät miehet Kinnunen jakaa kolmeen kategoriaan. Ensimmäiseen kuuluvat miehet, joilla on elämässään joku nainen, mutta tämä ei täytä toiveita.

      Toiseen ryhmään kuuluvat miehet ovat olleet parisuhteessa. Suhteen muodostaminen oli helppoa, ja miehet ovat muutenkin sosiaalisesti kyvykkäitä. Sitten tulee ero ja vapaus, jota nämä miehet eivät välttämättä osaa hallita.

      Kolmanteen ryhmään kuuluvilla miehillä ei ole välttämättä ollut naissuhteita lainkaan. Naiset ovat pelottavia, mystisiä ja etäisiä. Osalla pelko juontaa lapsuudesta, jossa esimerkiksi perheen äiti saattoi suhtautua miehiin vihamielisesti."

      Jotenkin joko toimittaja on oikonut, tai tutkija on kertonut suppeasti asian. Mutta ensimmäinen miestyyppi romantisoi suhteensa etukäteen. Suhdetta naiseen haaveillaan karrikoidusti: prinssi sai prinsessan ja puoli valtakuntaa ja elivät onnellisina elämänsä loppuun asti... mutta naisessakin on kyse ihmisestä, että hälläkin on tarpeet.

      Toisessa tapauksessa ei omasta elämästä ole otettu koppia jo ennen parisuhdetta, ei sen aikana, puhumattakaan jälkeen. Kuuluin tähän ryhmään. Perusasiat hoituu ehkä, mutta eläminen yksin parisuhteen jälkeen on tuskaista naisen etsintää ja epätoivoa, ennenkuin osaa löytää itsensä ja oivaltaa se.

      Viimeistä miestyyppiä on tosiaan manipuloitu. Äitien vaikutus poikien suhtautumisessa naisiin ei voi vähätellä. ”Kuplassa” kasvattaminen ja luopumattomuus herkästä pojasta aiheuttaa näille pojille ns. ”karhunpalveluksen”. Kuva maailmasta ja muista ihmisistä vääristynyt.

      Yhtä näille kaikille on, että toksinen maskuliinisuus yhteiskunnassa estää avun hakemisen monesti. Eikä asioista voida puhuakaan, kun se on ”akkamaista” tai nössöilyä tms. Tunteita herättyy molemmissa sukupuolissa.

    • "– Miehillä on selkeästi heikompi yksinpärjäämisen kyky kuin naisilla. "

      Heh, nyt ei taideta puhua aidosta surviviliateetista vaa jostai nykypäivän sosiaalisista hömpötyksistä, jotka tulee tässä kohtapuoliin kuitenkin kaatumaan.

    • sänkytulessa

      En jaksanu edes lukea linkkiä mutta kerrottakoon oma syyni miksi jään yksin. Se on omat mielipiteeni. En halua epätasa-arvoista suhdetta. Naisilla on äärimmäinen halu edetä osin varmasti biologisista syistä sukupuoliroolitus edellä. "Mies sitä mies tätä ja miehen kuuluu tehdä sitä ja tätä" Koska en ole roolitusta myötäilevä jään yksin. Olen mies jolle naisen saanti ei ole ongelma mutta haluan naisen joka arvostaa miestä myös ilman roolitustakin. En välttämättä osaa tehdä sitä ja tätä mitä ns miesten kuuluisi mutta osaan paljon koti sekä että miesten hommia. Olen huomannut että jonkun asian vajavaisuus tarkoittaa naisille että suhde ei silloin toimi toisinsanoen koska eivät voi ns leijua joissain asioissa kavereille. Ja ennenkun joku sanoo sen kuuluisan "jos seksi ei toimi niin ei suhdekaan" Se toimii. Tiedän miten saan naisen taivaisiin ja se on minun tavoite aina seksissä eikä omat orgasmini joten sen suhteen ongelma ei ole koskaan ollut mutta kaikki muu on näköjään ollut.

    • hienoahienoa

      Yksin jää, koska naiset kelpuuttavat ainoastaan yhden yön juttuihin. Ja koska he ovat nirsoja muutenkin. Todisteena tästä on n. 150000 suomalaista yh-mutsia.

    • Pillujen--asiantuntija

      Ätmi ryhmässä on 400 000 ätmiä jotka ei koskaan saa naista. Naisten vaatimukset kovenee joka päivä eikä naiset halua sitten edes seurustella elleivät saa top 10 miestä. Lapsia syntyy yhä vähemmän vielä vuosien ajan.

      • RumaÄtmi

        Vaikka nainen juttelisi kanssasi ja olisit useita kymmeniä kertoja jutellut lyhyitä hetkiä naisen kanssa, mutta nainen ei kuitenkaan halua lähteä kahville kanssasi tai muuten tapaamaan vapaa-ajallaan, niin siitä tietää, että olet ruma.
        Eivät naiset halua elää ruman miehen kanssa, varsinkaan tuhlata kallista vapaa-aikaansa ruman miehen kanssa.
        Nainen haluaa komean miehen, jota nainen tykkää katsella.
        Sehän olisi epäoikeuden mukaistakin naista kohtaan, jos ruma mies saa katsella kaunista naista, mutta kaunis nainen joutuu katsomaan rumaa miestä.
        Kyllä naistakin täytyy senverran sääliä, ettei rumana miehenä mene pilaamaan naisen koko elämää.
        Komeat miehet eivät näin ajattele, vaan heidän mielestään nainen kuuluu heille, koska komealle miehelle nainen kuuluu.


    • Uskon että olen kyllä ollut tutkijan fläppitaululla kohdassa; ryhmä-ollut parisuhteessa, rotu-ei sosiaalisesti kyvykäs, heimo-hallitsee eron ja vapauden. Siinä sitten siemaillessaan tutkija-apurahoilla ostamaansa valkoviiniä tuli siihen tulokseen että tätä marginaaliporukkaa ei pysty/kannata selittää joten poistan tämän taululta.

      Kyllä minä nuorempana olen parisuhteisiin päässyt vaikka sosiaalisilta taidoiltani en ole ollut parasta a-luokkaa. Joko olen ollut edellisessä elämässä mahdottoman komea jolla olen sosiaalisen jännityksen pystynyt kompensoimaan tai sitten naiset ovat halunneet katsoa pidemmälle ja aavistelleet että alkujännityksen jälkeen minusta voisi kuoriutua potentiaalinen kumppani.

      Jotenkin nyt kun eron jälkeen on ollut aikaa itselle ja oppinut välillä pysähtymään ja kuuuntelemaan niin jotenkin tuntuu että on saavuttanut sellaisen tajunnan tilan jossa osaa jo hyvin asettaa asiat tärkeysjärjestykseen.

    • Raha-on-kemia

      Ne resurssit mitä miehellä on, ei riitä naisille. Asut jossain kaksiossa vuodesta toiseen eikä sulla ole varaa viedä naista edes ravintolaan.

    • Anonyymi

      Ja mitäpä itse voin sanoa kohta melkein parikymmentä vuotta muutamien vuosien päästä sinkku miehenä olleena tähän kyseiseen aihe ketjuun että luonto on ihmisen pariutumis evoluutiossa epäonnistunut / rapistunut todella pahasti tämän länsimaisen nykyisen modernisaation myötä koko elämän pelkkään oman käden masturbaatio oikeuteen jääviä aina yksin miehiä tulee olee enemmän ja enemmän tulevaisuudessa se on aivan varmaa kauniit hyvän luonteiset naiset kun voi valita nykyään itselleen saman kaltaisen tai jopa itseään korkea tasoisemman hyvä geenisen eliitti miehen ei tällaiset tylsät perus paska tavis miehet niitä ns eliitti naisia kiinnosta tarpeeks hyvä geenisiä miesten eliittiä kun ei olla heidän silmissään niin se vaan on raaka ja kova yksinkertainen peli oman itsensä tai jopa sitä korkeempi tasoista hyötyähän siinä parisuhde markkinoilla etsitään pitäähän naisen omille tuleville skideille saada parhaat mahdolliset eliitti geenit turha on murehtia kyseistä asiaa teistä kenenkään perus jätkät mikä itsekkin olen luonto on vain epäonnistunut vakavasti ihmisen kohdalla pariutumis mekaniikassa vika ei oikeesti ole teissä pää asia että jotenkin nauttii ja iloitsee elämästään ja on hyviä kavereita👍 naiset on nyt mitä ne on mut se siitä👍

    • Anonyymi

      Lähinnä kai ensimmäiseen

    • Anonyymi

      Noinhan se on. Ehdottomalle valtaosalle näistä vastentahtoisesti sinkuista (sekä miehet, että naiset) kyllä löytyisi "ottaja", mutta se tarjokas ei sinkulle itselleen syystä tai toisesta kelpaa. Miehet sortuvat täysin samaan syntiin kuin mistä naisia syyttelevät, eli nirsouteen. He eivät vain sitä myönnä tai ovat sokeita omalle käytökselleen.

      Ja siis tuohan on täysin normaalia käytöstä. Ei kenellekään kuulukaan kenen tahansa kelvata. Ei ainakaan, jos etsii jotain kestävämpää. Kuka tahansa ei kykene kenen tahansa kanssa kestävää parisuhdetta muodostamaan.

    • Anonyymi

      Miehet ei juo viinaa baareissa joten eivät tapaa naisia joten jäävät ikisinkuiksi.

      T: viinamies

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1230
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      37
      1065
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      60
      950
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      173
      904
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      40
      746
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      121
      723
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      708
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      683
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      641
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      637
    Aihe