ahdistus sekä pakkomielle

ongelmaapukkaa

Olen 16 vuotias tyttö noin 176 cm pitkä ja 63 kilonen. Oon ajautunu sellaseen tilanteeseen et pakotan itteäni urheilla vähintään 2kertaa päiväs ja ahistaa syöminen ja ulkonäkö aivan hitosti! Nykymen ruokavalioni sisältää munakas aamupäivällä ja illemmalla salaatti. Haluan laihtua mutta ei tapahdu vaikka vähennän ruokavaliota ja urheilen aivan hullusti... oksentaminen ei tepsi ja vähemmällä ruokamäärällä en selvi sillä vielä olen senverran täysjärkinen etten yritä olla kokonaan syömättä! vinkkejä? ruokavalioon tai urheilutyyppiin jne? vaikuttaako unettomuus asiaan?

9

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulejärkiis

      Et ole ollenkaan lihava. Kyllä se ongelma on nyt ihan korvien välissä.
      Liikkuminen on hyvä juttu ja oikea ravinto ja tietenkin uni.

    • KokemustaOn123

      Lopeta ennen kuin on liian myöhäistä.

    • plätspläts

      Koita tehä lihastreeniä niin ei tarvi laihtua. Oon 25v kuntoileva mies ja mun mielestä laihat naiset ja tytöt ei ole IN, vaan jos sinne ihon alle saa hiukan lihasta niin heti näyttää paremmalta! Ei tarvi alkaa mitään bodaamaan, mutta se lihas tuo siihen kroppaan muotoa ja kun pitää sen lisäksi vähän läskiä, niin jää sellanen pieni miellyttävä ja naisellinen pyöreyskin. Se on kuumaa kamaa

    • plätspläts

      Ja lihas kuluttaa eikä luut ja iho. Eli kun saat lihasta ja ylläpidät sitä, niin se kuluttaa joten ei tarvi syömistäkään niin tarkasti miettiä. Oikeesti hei, kokeile! Älä lähde salille kuitenkaan tietämättömänä, tai jos lähdet niin pyydä joku neuvomaan. Jos on tietty treeniohjelma jota pyrkii noudattamaan edes jotenkin, niin se treenaaminen on mukavaa. Ilman ohjelmaa se on yhtä sähläystä ja tylsää eikä tunnu miltään, tai sitten se tuntuu aivan liian raskaalta.

    • gainwithoutpain

      Oon ite kärsinyt syömishäiriöstä nuorempana, ja jossain vaiheessa kehonkuva alkaa vääristyä ja näkee itsensä edelleen lihavana vaikka todellisuudessa muistuttaa jo luurankoa. Onneksi heräsin tilanteeseeni ajoissa kaverin huomauttaessa asiasta. Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat hyödyllisiä, mutta kohtuudella. Nykyinen painosi on jo ihanteellinen, joten laihduttaa ei ainakaan tarvitse enää. Tee itsellesi (tai pyydä esim. personal trainerin apua) järkevä viikko-ohjelma esim. liikuntaa 3-5 kertaa viikko ja terveellinen ruokavalio siihen sivuun, ruokailuja myös väh. 4 kertaa päivässä. Ja noudata näitä, ei liikunnan lisäämistä tai ruokailujen vähentämisiä! Välillä tarvitsee lepopäiviä, ja kunnon evästä että jaksaa liikkua.

      Jos tuntuu että elämä pyörii pelkän liikunnan, ruoan ja laihuuspakkomielteen ympärillä, hae apua esim. terveydenhoitajalta, vanhemmilta tms. Ei kannata sairastuttaa itseään, tarpeeksi hyvässä kunnossa voi olla vaikka välillä vähän löysäilisikin!

    • kokemustamulla

      Et laihdu, koska syöt niin vähän. Sun keho on säästöliekillä, jolloin paino junnaa paikallaan. Pitää syödä vähemmän kuin kuluttaa mutta kuitenkin sen verran että aineenvaihdunta toimii normaalisti. Eli esim jos kulutus on 2000kaloria/pvä, syö vaikka 1300, älä 500kaloria, sillon keho menee sille säästöliekille, kun taas tuolla 1300kaloria, laihdut.

    • pakoton_mieli

      Aloittaja on liki ihannemitoissa ja siltikin pitäisi muka laihduttaa mutta miksi ??

    • Kyllä se paino putoaa jos todella syöt vain munakkaan aamulla ja salaatin illalla, koska noissa kahdessa olisi varmaan jotain 600 kaloria korkeintaan yhteensä, riippuen minkälainen salaatti ja kuinka monta kymmentä munaa munakkaassa on.

    • MiksEesAvaudun

      Ite oon kans 16, oon 160cm//47kg ja tää ahistaa mua iha hemmetisti. Siis, kyllä tiiän etten oo ylipainoinen yms. Mutta ku katon peiliin, voisin kuolla. Onneks netti on täynnä hyvii vinkkejä, olin ennen n.55kg. Mietin vaa, kui haluisin olla kaunis, seksikäs ja laiha. Semmoinen söpö keijukainen, joka mahtuu kaikkien syliin ja on helposti nostettavissa. Aion laihduttaa vielä ainaki 43 kiloon. Mut mulle ainaki välillä on tosi vaikeeta, koska jos alotan syömisen, ni en oikee osaa lopettaa. Siks välttelen syömisen alottamista nii kauan ku voin, se on auttanu ja oon laihtunut ihan hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      413
      8867
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2384
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      37
      1748
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1619
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      86
      1380
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1322
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      359
      1201
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1073
    9. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      125
      1049
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1022
    Aihe