Eliöt eivät kehity

Havainnot vahvistavat, että evoluutiota ei tapahdu. Eliöissä tapahtuva muutos on tietysti silmin havaittava tosiasia, mutta muutos ei tarkoita evoluutiota. Voimme verrata luonnossa tapahtuvaa muutosta hitaasti hiipuvaan aurinkoon. Sekin muuttuu vähitellen, mutta se ei kehity. Se menettää vähitellen energiaansa ja jossain vaiheessa väistämättä hiipuu. Näin käy myös luonnossa kaikille eliöille. Muutama esimerkki:

1. Ihmisen aivot pienenevät. Tämä on tieteellinen fakta. Siksi on naurettavaa rakentaa kuviteltuja kehityslinjoja apinoista ihmisiin. 'Tiede' tietysti yrittää tehdä tästäkin evoluutiota, mutta todellisuuden havainnot eivät tue tieteen teorioita. (hakusanat: human brain shrinking)

2. Ihmisen genomi rappeutuu hälyyttävää tahtia. Tämäkin on tieteellinen fakta. Siksi on naurettavaa puhua ihmisen evoluutiosta. Ihmisen genomissa on yli 10 miljoonaa erilaista pistemutaatiota populaatiotasolla mitattuna. Lisäksi tiede tuntee satojatuhansia muita geneettisiä virheitä, jotka on yhdistetty n. 200 000 sairauteen. Syöpätilastot ovat karua luettavaa. Joka vuosi löydetään n. 10 000 uutta sairautta aiheuttavaa geneettistä mutaatiota. Luvut ovat tylyä luettavaa evoluutioteoriaan uskoville. (hakusanat: 200,000 disease causing genetic mutations known in the human DNA)

3. Ihminen menettää geenejä. Erityisen voimakkaana tämä ilmiö näkyy maissa, joissa ihmiset avioituvat lähisulaisensa kanssa. Näitä ovat mm. Islanti sekä tietyt alueet Pakistanissa. Syynä on se, että samat geenivirheet tuplaantuvat genomissa, jolloin solu ei voi enää käyttää geenin kopiota. Vialliset geenit katoavat genomista. Saman ilmiön voimme havaita luonnossa mm. ketun eri variaatioissa: mitä enemmän varioitumista tapahtuu, sitä enemmän geenivaurioita syntyy. Tämä johtaa geenien katoamiseen ja kromosomien pienenemiseen ja lopulta pienentyneiden kromosomien rekombinaatioon, joka voidaan havaita kromosomihäviönä. Tämä on tieteellinen fakta kaikkien diploidien eliöiden kohdalla. 'Tiede' yrittää tehdä geenihäviöistäkin evoluutiota väittämällä, että ihmisiltä katoaa vain sellaisia geenejä, joita emme tarvitse. Tämä on pseudotieteellistä hölynpölyä. Tietysti tarvitsemme. Ihminen on vaan niin hienosti suunniteltu, että solu voi tuottaa kehomme tarvitsemia proteiineja vaihtoehtoisin keinoin. Jos luulet, että yhden ja saman proteiinin tuottamiseen voidaan käyttää vain yhtä geeniä, niin unohda sellainen yksinkertaisuus. Ja toisinpäin, yhden geenin tietorakenteen pohjalta solu voi tuottaa kymmeniätuhansia erilaisia proteiineja. Tiedemiehillä ei ole vielä mitään ymmärrystä biologisen informaation monimutkaisuudesta. (hakusanat: human knockout genes)

Islantilaisten genomia on yritetty hyödyntää maailmanlaajuisesti puuttuvan periytyvyyden ongelman ratkaisussa, mutta tulokset ovat olleet huonoja. 'Tiede' on aivan hukassa mutaatioidensa kanssa, kuten olen jo moneen kertaan kirjoittanut. Tänään luin tutkimuksen, jossa väitetään laktoosin sietokykyyn yhdistettyjen useiden erilaisten geneettisten muutosten johtuvan konvergentista evoluutiosta. Siis koska evolutionistit eivät kykene todistamaan tieteellisesti, että laktoosin sietokyvyn aiheuttaisi jokin tietty mutaatio, niin he kuvittelevat, että mikä tahansa geneettinen muutos MCM6 -geenissä aiheuttaa tuon ominaisuuden. Tällaista on pseudotiede pahimmillaan. Ja samaan aikaan he lakaisevat maton alle 10 miljoonaa mutaatiota myöntämättä, että ne ainoastaan rappeuttavat genomiamme. Ja tietysti he samaan aikaan syyttävät meitä totuuden tuntevia valehtelijoiksi. Kuten tälläkin palstalla voimme havaita.

Mutta ateistit saattavat olla ihan tyytyväisiä siihen, että ihminen kadottaa geenejä, aivomme pienenevät ja muutumme tyhmemmiksi; Islanti on nimittäin Euroopan ateistisin valtio. Alle 25-vuotiaista islantilaisista 0.0% uskoo raamatulliseen luomiseen. Islantilaisnuoret myös pärjäsivät kaikkein heikoimmin kansainvälisissä nuorten koulutaitoja mittaavissa PISA-tutkimuksissa viime vuosina. Islantilaiset ovat siis evoluution edelläkävijöitä, valitettavasti.

Ei linkkejä ketjussa. Hauskaa vappua! Olkaa ihmisiksi.

15

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Vapputoivotus

        No mutta miksi laittaa tuommoisen hörhösivuston linkki? Useimpia täällä ei kiinnosta mikään pseudotieteellinen roska, jolla yritetään kiertäen osoittaa naurettava kreationismi todeksi.


      • Vapputoivotus kirjoitti:

        No mutta miksi laittaa tuommoisen hörhösivuston linkki? Useimpia täällä ei kiinnosta mikään pseudotieteellinen roska, jolla yritetään kiertäen osoittaa naurettava kreationismi todeksi.

        Tomi Aalto eli ROT mainostaa omaa blogiaan.


    • kretujen-teoriat

      "Mutta ateistit saattavat olla ihan tyytyväisiä siihen, että ihminen kadottaa geenejä, aivomme pienenevät ja muutumme tyhmemmiksi; Islanti on nimittäin Euroopan ateistisin valtio. Alle 25-vuotiaista islantilaisista 0.0% uskoo raamatulliseen luomiseen. Islantilaisnuoret myös pärjäsivät kaikkein heikoimmin kansainvälisissä nuorten koulutaitoja mittaavissa PISA-tutkimuksissa viime vuosina. Islantilaiset ovat siis evoluution edelläkävijöitä, valitettavasti. "

      Opettajat usein arvostelevat PISA-tuloksia ja varmasti heillä on pointti siinä. En ole kuitenkaan kuullut toistaiseksi tällaisia arvioita, että islantilaiset ovat geneettisen rappeutumisen takia tyhmeentyneet ja että se olisi tehnyt heistä vieläpä ateisteja.
      Ajattelitko mahdollisesti kirjoittaa Opettaja-lehteen artikkelin tästä? Tai mikset kokeilisi omaan maakuntalehteesi vieraskynä-kirjoitusta? Pistä vaan oma nimesi ja ammattisi näkyville, niin he ovat varmasti kiinnostuneita tekstistäsi.
      Tarjoan ihan ilmakseksi tällaista otsikkoa: aivojen koko ja ateismi - syy vai seuraus?

    • IlkimyksenTohtorisetä

      Ikävää seurata kun ROT rappeutuu noin nopeasti.

      • Alusta_saakka

        Minä olen kyllä ajatellut, että se on ihan alusta saakka ollut ihan yhtä pihalla asioista, yhtä ylimielinen, yhtä huono vittuilemaan ja kaikkea sensellaista. Se on täällä vain ärsyttämässä, mutta herättää vain myötähäpeää. Sekin kun tiedetään, että korkeampi älykkyys korreloi ennemmin juuri ateismin ja uskonnottomuuden kuin päinvastaisen kanssa, niin tämäkin aloitus oli lähinnä surkea projiointiin perustuva provokaatio, minkä perusta oli saman vanhan rappeutumispaskan kierrätystä. Kertakaikkisen huono suoritus siis kokonaisuutena. Paskakikkareista kun ei saa konvehteja, vaikka asettelisi ne rasiaan ja tarjoaisi.


      • muuanmiäs

        "Paskakikkareista kun ei saa konvehteja, vaikka asettelisi ne rasiaan ja tarjoaisi."

        Eikä rimaa hipoen opettajakoulutuksen läpäisseestä hörhöstä biologia;)


    • "Havainnot vahvistavat, että evoluutiota ei tapahdu."

      Valehtelet lukijoillesi. Esitäpä yksikin (!) tieteellinen tutkimus, joka osoittaa, ettei evoluutiota tapahdu. Valehtelet ilmiselvistäkin asioista humpuukiuskontosi vuoksi.

      "Eliöissä tapahtuva muutos on tietysti silmin havaittava tosiasia, mutta muutos ei tarkoita evoluutiota."

      Jos kysymys on perinnöllisistä muutoksista DNA:ssa, kyse on evoluutiosta. Sitä on havaittu tuhansissa tieteellisissä tutkimuksissa. Ja olet itsekin esittänyt täällä mainion esimerkin tieteellisesti tutkitusta evoluutiosta: Hawaiian silversword alliance.

      "Voimme verrata luonnossa tapahtuvaa muutosta hitaasti hiipuvaan aurinkoon. Sekin muuttuu vähitellen, mutta se ei kehity."

      Auringon koko kasvaa jatkuvasti huolimatta kreationistien luuloista, vaikka se kuluttaakin energiaansa. Toki se sitten lopulta kutistuu ensin valkoiseksi ja lopulta mustaksi kääpiöksi.

      "Se menettää vähitellen energiaansa ja jossain vaiheessa väistämättä hiipuu. Näin käy myös luonnossa kaikille eliöille."

      Vasta siinä vaiheessa kun Auringon kasvu tekee elämän täällä mahdottomaksi.

      "1. Ihmisen aivot pienenevät." Tämä on tieteellinen fakta. Siksi on naurettavaa rakentaa kuviteltuja kehityslinjoja apinoista ihmisiin. 'Tiede' tietysti yrittää tehdä tästäkin evoluutiota, mutta todellisuuden havainnot eivät tue tieteen teorioita. (hakusanat: human brain shrinking)"

      Neandertaaleilla oli suurin aivojen koko, n.1600 vm^3 ja sen jälkeen ihmisen aivojen keskimääräinen koko on todellakin pienentynyt, n. 1550 cm^3:sta 1440 cm^3:n. Tämä ei lainkaan muuta sitä faktaa, että edeltäjiemme aivot kasvoivat keskimäärin miljoonia vuosia ja että olemme evoluution tulosta. Se, että vetoa tuohon, on vaijn osoitus ymmärtämättömyydestä, jonka saa aikaan kreationismisi.

      "2. Ihmisen genomi rappeutuu hälyyttävää tahtia. Tämäkin on tieteellinen fakta."

      Länsimaisen ihmisen genomi voi todellakin olla vaarassa rappeutua, koska olemme onnistuneet minimoimaan luonnonvalintaa. Mitään tutkimustuloksia tuosta ei kuitenkaan ole.

      "Siksi on naurettavaa puhua ihmisen evoluutiosta."

      Haha. Se, että olemme evoluution tulosta ei muutu siitä, että nyt olemme onnistuneet vähentämään luonnonvalinnan vaikutyusta. Naurettavaa on vain vedota nykytilanteeseen, kun vaikuttavat voimat eivät ole samat.

      "Ihmisen genomissa on yli 10 miljoonaa erilaista pistemutaatiota populaatiotasolla mitattuna. Lisäksi tiede tuntee satojatuhansia muita geneettisiä virheitä, jotka on yhdistetty n. 200 000 sairauteen. Syöpätilastot ovat karua luettavaa. Joka vuosi löydetään n. 10 000 uutta sairautta aiheuttavaa geneettistä mutaatiota. Luvut ovat tylyä luettavaa evoluutioteoriaan uskoville. (hakusanat: 200,000 disease causing genetic mutations known in the human DNA)"

      Luonnonvalinta on edelleen sen verran voimissaan, ettei ole mitään pelkoa, että nuo mutaatiot leviäisivät koko ihmiskuntaan.

      "3. Ihminen menettää geenejä."

      Ihminen myös saa uusia geenejä eri mekanimein.

      "Tämä johtaa geenien katoamiseen ja kromosomien pienenemiseen ja lopulta pienentyneiden kromosomien rekombinaatioon, joka voidaan havaita kromosomihäviönä."

      Haha. Ei. Kromosomien fuusio ei ole kromosomien rekombinaatiota eikä se johdu geenien katoamisesta. Keskit pseudotieteellisiä mekanismeja ja termejä humpuukisi tueksi. Siis valehtelet lukijoillesi. Lisäksi "unohdat" kokonaan, että kromosomit voivat duplikoitua.

      Ja hyvää vappua myös sinulle. Älä enää valehtele ihmisille.

    • Kerjäätkö huomiota tällä saarnallasi?

    • Nii kuinka on, kertoisitko jo miten sapiens muuttuu neaderthalin ihmiseksi, onko paleodieetti ratkaisu? Vai mitä velliä pitää syödä saadakseen neaderthalin ominaisuudet ja missä järjestyksessä muutos tapahtuu ja miten nopeasti?

      • " ... mitä velliä pitää syödä ... "

        Kenties macchiapensaista keitettyä Macchiavelliä?


    • lentävä.lehmä

      Kaikella tässä tapauksessa mahdollisella kunnioituksella: hyvä ROT, et ole ihan vielä siinä asemassa, että sinulla olisi valta määritellä käsitteitä ja merkityksiä uudelleen.

    • Ööö.... sinulla ei ole siis minkäänlaista käsitystä mitä tähdille tapahtuu aikaamyöden kun vety loppuu? Eikö raamattusi kerro asiasta?

    • >>Havainnot vahvistavat, että evoluutiota ei tapahdu. Eliöissä tapahtuva muutos on tietysti silmin havaittava tosiasia, mutta muutos ei tarkoita evoluutiota. Voimme verrata luonnossa tapahtuvaa muutosta hitaasti hiipuvaan aurinkoon. Sekin muuttuu vähitellen, mutta se ei kehity.<<

      Pyrit vain antamaan 'evoluutio' -sanalle sisällön ja merkityksen jota sillä evoluutioteoriassa ei edes ole.
      Ja sitten syöksyt luomasi olkiukon kimppuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      212
      2991
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      103
      1945
    3. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1802
    4. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      162
      1582
    5. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      89
      1563
    6. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      5
      1515
    7. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      98
      1513
    8. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      137
      1146
    9. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      66
      1053
    10. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      48
      1039
    Aihe