Neitsytsetä on suvun sylkykuppi

Nietsyt-Jyrki

Tuli kutsu serkkutytön esikoispojan ylioppilasjuhliin.

Ei huvita mennä, koska kaikilla serkuilla on perheet. Ei huvita mennä, koska suvun täti ihmiset kyselevät seurustelukuvioista ja sanovat, että olisi Jyrkinkin (nimi muutettu) aika vähitellen asettua aloilleen. Asettuisin, mutta kenen kanssa? Ja täti-ihmiset tietävät sen helvetin hyvin, että olen yksin, koska en saa ketään. Koska olen ruma. Koska olen kankeakielinen ujo tuppisuu. Mutta kysyvät silti, koska nauttivat veitsen vääntämisestä haavassa. Samoin kuin serkut, jotka eivät sano mitään, esittävät kohteliasta, mutta näkeehän sen, että ovat tyytyväisiä kun heillä menee paremmin kuin minulla, vaikka asuntovelka melkein vääntää selän poikki ja auton osamaksuerät ovat myöhässä. Mutta ei se mitään, heillä sentään on joku, jonka kanssa jakaa paskan elämänsä.

Sukujuhlat ovat yhtä helvettiä yksinäiselle miehelle. Siellä todella tuntee kuuluvansa alimpaan mahdolliseen kastiin. Kokee vahvemmin kuin missään muualla, että vaikka on uusi, käteisellä ostettu auto, hyvä ammatti ja velaton oma asunto, on silti vähemmän kuin muut. Huonompi kuin muut. Se, joka on mittatikku merkityksettömyydelle. Nobody. Ylijäämäkappale.

Valehtelin olevani matkoilla. Vaikka minne minä yksin menisin, ei kukaan lähde minun kanssani.

39

2814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko muuten miettinyt, että mitä itse serkkujen tilalla miettisit vastaavanlaisesta kuin itse olet?

      On minullakin serkkupoikia parikin, jotka eivät ole pariutuneet. Kummatkin omalla tavallaan tietenkin erilaisia, mutta toinen saattaisi olla elämäntapojensa vuoksi sinkku ja toinen ehkä niin laskelmoiva, tai yksinkertaisesti vaan nauttii olla sinkku. Oikeastaan kumpikin näyttää varsin onnelliselta tilanteeseen ja ei minulla käy edes mielessä se, että olisivat yhtään huonompia tai rumempia.

      Täti/mummoihmiset vaan on sen verran uteliaita ja omaan elämäänsä jo ulkopuolelta jännitystä hakevia, että ne varmaan jaksaa jankuttaa tuollaista, mutta kannattaako sellaisestakaan niin ottaa vihkoon? Sanoo jollekin, että on se kumppani, mutta jätin sen kotiin vaatekaappiin jesarilla rullattuna, ettei karkaa, niin onpahan niihinkin juhliin juoruttavaa...lähtiessään sanoo sitten, että se oli vitsi....

      Suurin tuollaisen tunteen aiheuttaja on kyllä sulle sinun oma mieli ja ajatukset...Et oikein itse pidä itseäsi minään.... Sieltä se omasta päästä lähtee. Kun hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, voi tuollaisiin juhliinkin lähteä leuka pystyssä ja reippain mielin....sama mitä muut sanois tai ajattelis.

    • Ymmärrän. Nauttisvat omasta hääpäivästään yms. Ite saavat siitä irvailusta ehkä hetken ilon, mutta sen kohde saa pahan mielen mahdollisesti koko loppuelämäkseen.

    • Ruma-ätmi

      No juuri tuon takia en mene mihinkään juhliin tai sukulaisiin muutenkaan vaikka kutsuja tullut.

      • Vanha.ruma.ätmi

        Minua ei edes kutsuta. Paitsi yksi serkku kutsui 60-vuotissopalle kun luuli, että asun kaukana... Kävin.


    • hvnmtyomjk

      ”Ja täti-ihmiset tietävät sen helvetin hyvin, että olen yksin, koska en saa ketään. Koska olen ruma. Koska olen kankeakielinen ujo tuppisuu”

      Tohdin epäillä täti-ihmisten tietävän sitä että sinä pidät itseäsi rumana. Toisekseen, sukujuhlissa on tapana ”kuulustella” mies-ja naisasioista. Normal. Eivät ne ihmiset tee sinulle tahallaan kiusaa.

    • SuvultaTurvatTukkoon

      Osta herkullisen pornahtava venäläishuora päiväksi.

    • tyytyväinensinkku

      Olen sinkkunainen ja asettunut aloilleni. Ei siihen parisuhdetta tarvita.

    • Rohkeuttakehiin

      Alottaja ota nainen. Et tarvi maksullisia. Vapaa nainen on sullekkin jossain.

    • mahtavaa

      onneks ei oo setiä eikä tätejä... ovat kaikki mullan alla ;)

    • Kaisanoasaa

      Onneksi ei kutsuta mihinkään.

    • OnneaOnkeen

      Tsemppiä, voimia Sinulle, sinkkumies. Monenlaisia neuvoja sait - minä, sinkku, yksinhuoltaja, saan todella harvoin kutsuja minnekään suvun tilaisuuksiin. Hiukan vain kiinnostaakaan käydä, tavata. Mutta ei sitten sen enempää. Se tasapainoilu/itsen suojelu on aika tärkeä, ettei anna muiden tulla "yksityisyyttään" rikkomaan milloin milläkin pikkumaisuudella, kateudellako, vai millä - Se oma elämä, omat tärkeät asiat ovat niitä oleellisimpia asioita. Sinkkumies, voisitko kenties katsoa elämääsi hiukan laajemmasta perspektiivistä, mitä hyvää sinulla on, ja miten voisit itse vaikuttaa oman elämäsi tyytyväisyyteen ? Saisit sisältöä, syvyyttä, tunnetta niin, ettei muilla sukulaisillakaan olisi niin vaikutusta sinuun ? Luo mielessäsi vaikka "näkymätön Ystävä", joka kulkee vierelläsi, luo se niin hyväksi, ihanaksi, että voit hymyssä suin kulkea missä kuljetkin ... :)?! Onnea ja voimia Sinulle :)!

    • JepJep1988

      Et ole todellakaan yksin ajatuksiesi kanssa, eiköhän meitä ole moneksi. Itsellä kanssa poikamies-elämä, 30v ja hyvässä duunissa ja rahaa omiin harrastuksiin yms, ja saa tehdä mitä haluaa. Mutta kyllä se valinta korostuu juurikin niissä helvetin sukutapahtumissa, molemmilla veljillä heilat ja jokaisella serkulla jo lapset hommattuna yms...Siellä vähän silmätikkuna ja "raukkana" muiden mielestä varmasti.

      Tsemppiä, sanon minä. Ymmärrän että jokaisella yksinäisyys ei todellakaan ole omasta valinnasta kiinni, mutta oma asenne ratkaisee eniten - aina. Ainakin sukutapahtumissa voisit ihan hyvin olla leuka pystyssä, sinulla itselläsi on elämässäsi kaikki hyvin muilta osin lukemani perusteella; olet yhteiskunnan hyvä ja arvokas jäsen siinä missä muutkin. Antaa tätien juoruta kun muuta elämää ei noilla kanaihmisillä juuri ole.

    • No ne on ne kurpat tuollaisia.

      Omasta puolestani muistan varattuna ollessani katselleeni sinkku miehiä ja naisia kateellisena kesäjuhlissa, että tuolla on ainakin mahdollisuus mennä panemaan, jos sattuu flaksi käymään, tai että se voi rauhassa juhlia vaikka aamuun saakka jos vaan haluaa, sen sijaan, että on vaimo ja lapsia ja perhehelvetti.

      • Ätmelsson

        tuon kaltaiset ajatukset itselläkin oli sinkuista varattuna ollessa. olen sitten aina jollekkin kateellinen:). hyvä asia parisuhteessa oli ettei ytmi kaverit kiusanneet: "koska Jari on viimeksi pillua saanut?".
        kun et leuka rinnassa mumise niin varmaan saat muut jopa kateelliseksi. miehet ainakin kadeja, jos ihan huoletta vedät viinaa, sinun kun ei siihen keltään tartte lupia kysellä. tädeille voit keksiä tarinaa sutinoista


      • Ätmelsson kirjoitti:

        tuon kaltaiset ajatukset itselläkin oli sinkuista varattuna ollessa. olen sitten aina jollekkin kateellinen:). hyvä asia parisuhteessa oli ettei ytmi kaverit kiusanneet: "koska Jari on viimeksi pillua saanut?".
        kun et leuka rinnassa mumise niin varmaan saat muut jopa kateelliseksi. miehet ainakin kadeja, jos ihan huoletta vedät viinaa, sinun kun ei siihen keltään tartte lupia kysellä. tädeille voit keksiä tarinaa sutinoista

        Totta. Tärkeää on olla se oloinen, että on sinut itsensä ja tilanteensa kanssa


    • mekkkk

      Käyppä nussimassa niitä suvun tätihenkilöitä niin helpottaa ja kysyppä suoraan seksiä niiltä niin helpottaa ja menevät hiljaiseski. Sanoppa kerrankin kaikkille sukulaisille että mitä se teille kuuluu minun asiat ja pitäkää turpanne kiinni ja kerrot että asia on loppuun käsitelty.

    • SamoinMinulla

      Ihan neitsyt en sentään ole, sillä seksiä olen päässyt harrastaa, mutta kun se ei riitä. Olen 35v mies. Minulla on ollut sellainen tuuri että ne naiset on minusta kiinnostuneita, joihin itse en tunne mitään. Sitten taas toistepäin, jos kiinnostun jostakin naisesta, niin se ajattelee mua vaan korkeintaan kaverina. Minulla on ollut lyhyitä seurusteluita, joista pisin suhde kesti 2vuotta. Sen pisimmän suhteen nainen oli välillä mukana kaikessa rakkaudessa ja välillä ei tiennyt mitä halusi. Pisimmän suhteen naisen sain kerran sukujuhliin, mutta tuntui väärältä, kun jos se jutteli jonkun kanssa niin sanoi että ollaan vain kavereita, vaikka meillä oli vaikka mitä rakkauteen liittyvää tapahtunut ja ei myöntänyt seurustelua silti, vaikka viihdyimme yhdessä. Olen ollut jo 5 vuotta sinkkuna ja tuntuu tosi väärältä mua kohtaan, kun serkuilla on perheet ja kumppanit ja mulla ei oo mitään. Haluisin kovasti saada naisen, jonka kanssa tummemme yhtäpaljon rakkautta ja haluisin edes kerran elämässä tulla isäksi ja myöskin edes kerran elämässäni haluisin olla tulevaisuudessa isoisäkin. Ensi vuonna Mummo täyttää 90v ja masennun tosissaan, jos en ensi vuoden kesään mennessä saa ketään Mummon synttäreille. Mä oon oikeesti jo hätää kärsimässä, kun mä halun äkkiä kumppanin. Mistä mä saan sen naisen jonka kanssa tunnemme yhtäpaljon toisiamme kohtaan? Se olis tosi tärkeetä saada äkkiä. Mulle ei riitä että kauniit naiset tykkää musta vaan kaverina, vaan mä halun enemmän ja mullekkin pitäis kuulua onnellinen elämä, kun muutkin sitä saa!!!!!

      • tarviitelämän

        Toi on aia typerä lähtökohta, että sullekin pitäis kuulua onnellinen elämä, koska
        1) parisuhde ei takaa onnea
        2) ei missään sanota, että maailmassa onni olis joku takuu
        3) tai että ne muut olis onnellisia joiden sä luulet olevan onnellisia
        4) onnellisuus tulee osittain omista teoista/asenteesta, osittain perinnöllisyydestä (toiset tuntee helpommin onnea oli tilanne mikä tahansa) ja osittain tuurista (mitä elämässä tapahtuu). Arvaa mihin voit niistä itse vaikuttaa.

        Nyt sä olet onnen kerjäläinen sen sijaan että loisit sitä itsellesi itse.


      • SamoinMinulla
        tarviitelämän kirjoitti:

        Toi on aia typerä lähtökohta, että sullekin pitäis kuulua onnellinen elämä, koska
        1) parisuhde ei takaa onnea
        2) ei missään sanota, että maailmassa onni olis joku takuu
        3) tai että ne muut olis onnellisia joiden sä luulet olevan onnellisia
        4) onnellisuus tulee osittain omista teoista/asenteesta, osittain perinnöllisyydestä (toiset tuntee helpommin onnea oli tilanne mikä tahansa) ja osittain tuurista (mitä elämässä tapahtuu). Arvaa mihin voit niistä itse vaikuttaa.

        Nyt sä olet onnen kerjäläinen sen sijaan että loisit sitä itsellesi itse.

        Se vaan tuntuu väärältä, kun jopa pahimmilla vanhoilla koulukiusaajillakin on perhe ja itselläni ei ole vaikka mä sitä paremmin ansaitsisin, kun en ole koskaan kiusannut pienempiä. Tuntuu väärältä, kun mikään ei riitä kumppanin saamiseen, vaikka kaikkensa tekee. Yksikin nainen on ollut mielessä 10vuotta, kun nauroi tunteilleni pilkkaavasti ja jätti pahan mielen, joka ei varsinkaan näin sinkkuna unohdu. Vielä pahempaa on se, kun tällä mun tunteille naureskelevalla on nykyään perhe ja varsinkaan ikuisen pahan mielen aiheuttaja pilkkanapitäjä ei mitään perhettä kuuluis saada ansaita.


    • perimmäinentotuus

      Homot ovat yleensä aviomiehiä jotka eivät ole tulleet kaapista vielä ulos, kuten Jari Sillanpää joskus uskalsi tulla :D

      Aviomiehillä on tuollainen pelkuruus, eivät uskalla, tekosyy olla "avioliitossa" ;D
      - Tietysti on halvempaa elääkin jos on 2 elättäjää jos on vaimokin, sekin voi olla syynä tuollaiseen, kumpikin nostaa valtion tukia...

      Joka tapauksessa meinaan lähetä itse kylpyyn ja ostamaan tyhmyyksiä kaupasta, kunhan saan aamiaisen syötyä, ensin.

    • aviopelkurinmerkki

      Avioliitto on yleensäkin miehen merkki siitä että ei uskalla harrastaa seksiä, pelkurin merkki.

    • ilkeätläheiset

      Sukujuhlat ovat sieltä pahimmasta päästä, teeskentelyä, kyräilyä, ei puhuta mitään.
      Aina kun kutsu tulee niin tuskanhiki nousee otsalle, että taasko on mentävä suvun arvosteltavaksi
      kissanristiäisiin.
      Mielestäni sukujuhlat voisi vallan lopettaa, olen saanut vaan pahan mielen aina niistä.

    • Klik

      Hei yksin pärjäävä!
      Asian yksinolosta voisi yrittää kääntää ihan päinvastaiseksi. Löydä rintoihinsa, olen niin vaativa, pärjään loistavasti itseni ja kanssa toki "suhteitakin on" se ihka oikea ei nyt vielä ole kiikarissa, löytynyt on montakin, ei ole klikannut, klik. . Tulee aikanaan, aivan varmasti. Elä huolestu. Teet paremman ja onnistuneemman valinnan. Ei hyvä olo, onni ole nyt aina sentään naisesta kiinni joka roikkuu siinä vieressä. Panosta itseesi ja ulkonäköösi, pukeutumiseen ja kaikkeen mikä tuo hyvää oloa. Kerro rehellisesti, että kaikki on ihan OK. Ole sitten vain oma itsesi, reipas ja tasapainoisen oloinen. Kaikilla joilla on kana kainalossa on kyllä varmasti paljon mitä sinun ei nyt vielä tarvitse ottaa toista ihmistä aina huomioon. Vapaus, sitoutuminen on myös jotain mitä ei yksin aina niin selvästi näekään. Kateellisiakin kaverit saattavat olla. Ole vain aidosti oma itsesi. Nosta pää pystyyn tai mene sitten vaikka "satunnaisen avekin kanssa" sukujuhliin, älä jää yksin ja käperry suotta. Lycka till.

    • ATM-Pride

      Mene sinne, vedä sikalärvit, kähmi serkkutyttöjä ja runkkaa julkisesti. Sitten on ainakin tädeillä juoruttavaa.

    • Lääkkeettaskussa

      Tekee hyvää käydä välillä kylässä, pois samoista ympyröistä. Ja osaathan näytellä. Työn kanssa naimisissahan oot.

    • 0lenhanMies

      Entä jos sukujuhliin saapuisi hintahtava äidin helmoissa asuva nössykkä?
      Tädit nauraisivat varmaan huutonaurua.

    • Marjotyttö

      Parisuhteeseen ja kumppanin löytymiseen ei vaikuta pelkkä ulkonäko kypsällä, aikuisella iällä. Olen sinkkunainen, ja kuulemma kivannäköinen, mutta ehkä liian itsenäisesti pärjäävä tai uskaltanut elää itsenäisesti, kun kumppania ei ole löytynyt vuosia sitten tapahtuneen eron jälkeen. Monet (miehet, ehkä naiset) hakevat jotain unelmakumppaniaan, mielikuvituksen luomaa olentoa. Enää ei jakseta oikeasti tutustua ja hieman panostaa ajan kanssa, vaan arviodaan hetkessä treffikumppani ulkoisilla asioilla. Ja valitettavsti olen huomannut, että miehiltä puuttuu rohkeutta lähestyä. Vaikka pärjäänkin, niin se ei tarkoita, että ei enää miestä kaipaisi.

      Elämä pitää elää, vaikka on sinkku. Rohkeasti mukaan ainakin lyhyesti käymään sukujuhlissa. Aina voit sanoa, että on päällekkäistä menoa sovittu ( ja mieti etukäteen mitä se on). Ja mitä niistä sukulaistädeistä välittää. Heikosti on niiden elämä, jos eivät muuta osaa keskustella ja kysyä.
      Niin, ja matkoille lähde vaan rohkesti yksinkin. Kyllä reissussa aina törmää ja tapaa ainakin joitakin juttukavereita. Eipä tämä elämä surkuttelemalla hauskaa ole, lähde mukaan yhteisölliseen harrastustoimintaan ym. Ystäviä löytyy aina.

    • AVEC_on_pop

      Ei varmaan hullumpi ajatus tuollainen maksullinen AVEC. Siitä saat ainakin sellaista juttuseuraa kuin haluat. Ei nää suomalaiset ylipainoiset tai nirppanokkaiset naiset kuitenkaan viikkojen tai kuukausien jallittelujen jälkeen kuitenkaan mihinkään lähde. Niin ja hommahan olisi pitänyt alottaa jo kuukaisia sitten. Hyvännäköisiä ja kivoja naisia varmasti löytyy. Ja vaisinkin jos massii löytyy. Avec ilman seksii on myös varmasti aika kohtuuhintainen. Jos omat naiskokemukset ovat hieman hataralla pohjalla niin tuollainen maksettu Avec on myös maksettu sinulle joten jos myöhemmin tarvitset palveluita niin jos on yhtään naikkonen rahan perään osaa myös käyttäytyä. Tietysti meissä kaikissa on hyviä ja huonoja jos voit muutaman Avecin haastatella ensin juhliin menoa niin aina parempi.
      Rohkeasti vain niin pääset ulos kaapista ja saat itsellesi itsevarmuutta ja rohkeutta, niin ja ennenkaikkea kokemusta ja varmasti näyttäviä naiskontakteja. Muista että hän on kiinnostunut sinusta todennäköisesti vain rahan takia, joten pää kylmänä.
      Onnea matkaan.

    • qwer234

      Elätkö omaa vai muiden elämää.

    • SoliterniuM1977___

      Onneksi en ole sukulaisiin pitänyt minkäänlaisia yhteyksiä koskaan. Viimeksi nähnyt joitakin serkkujani, kun olivat vielä lapsia. Nykyään kaikki aikuisia. Ei ole koskaan kutsuttu mihinkään.. Onneksi. Rauhallista elämää. Yksin on kiva olla.

    • revolverimies

      Lapsi-automaatti olisi levoton mies?

      Sylkee lapsia kuin konevääritulta, aina vain uusia :D

    • jjkkll

      Minulta ei ole koskaan sukulaiset udelleet mitään naisasioita, mikä itseänikin hieman ihmetettyttää mutta ei todellakaan harmita, päinvastoin, kaikenlainen uteleminen nyt vaan on tungettelevaa.

      Ehkä minun ätmiys on niin päivänselvää että jopa vanhat mummotkin sen ymmärtävät ja ovat kyselemättä typeriä.

    • Jos sukulaisiin lähtee asenteella, että "anteeksi kun tulin vaikka kutsuttiin", saa kuunnella kaikenlaisia alentavia uteluita. Boheemilta taiteilijasielulta ei koskaan kysyttäisi mitään pikkuporvarillista, kuten "koska aiot vihdoin asettua aloillesi jonkun mukavan naisen kanssa". Häneltä ei uskallettaisi kysyä oikeastaan mitään.

      Boheemin taiteilijasielun ei tietenkään tarvitse olla mikään taiteilija, riittää kun pukeutuu vähän arveluttavasti ja käyttäytyy poikkeavan taideystävällisesti. Arveluttavaan ja poikkeavaan käytökseen ei mitään drag-paraatia tarvitse järjestää. Riittää kun laittaa normipuvun lisukkeeksi violetin kaulahuivin ja pysähtyy välillä tutkimaan sukulaisten seinillä riippuvia tauluja, vaikka ne kopioita olisivatkin.

      Kaikki tietysti olettavat sinut siitä hetkestä lähtien homoksi ja pitävät poikkeuksellista pukeutumista ja käytöstäsi kaapista tulemisen merkkinä, joten siitä asiasta ei suvun piirissä puhuta enää ikinä, kuten ei puhuta enää sinustakaan. Kutsutkin luultavasti vähenevät, elleivät lopu kokonaan.

    • Reinhold_Pällinkutka

      Jos et halua mennä yksin juhliin, hanki huora seuralaiseksi. Tekevät kuulemma paljon seuralais-keikkoja. Ei kukaan tiedä, että kainalossa kehrää maksettu seuralainen. Sitten viet eri huoran seuraaviin sukujuhliin. Jne. Viriilin häntäheikin maine on pian ansaittu ja akkojen turhat utelut loppuu.

      • luuserimiesjaaviohuora

        Suurin osa kaikista aviovaimoistakin on rahan takia mennyt miehen kanssa naimisiin, melko sama kuin horo sitten monet vaimot.


    • kondomilahjaksineits

      Anna ylioppilaslahjaksi käyttämätön kondomi, olisi hyvä lahja.
      Kirjekuoressa oikein.

    • 0nTolloja

      Jokaisesta suvusta löytyy joku vässykkä, jolle nauretaan.
      Yleensä nämä pellet eivät uskalla edes tulla sukujuhliin.

      • paljonSulttaaneja

        Kaikista suvun rikkaimmalle miehelle kokonainen paketti Sultan-kondomeja, kaikille muille vain yksi, kaikki A4-sinetöidyissä kirjekuorissa. Sinettivahalla sinetöityjä.


      • näinyrittäenauttaa

        Kun rahaa jos on niin tietysti on seksistä ja naisista puute, silloin, pienenä vihjeenä paketillinen kumeja!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe