Nuorten touhut!!!!!!!!!!!

huolestunutvanhempi

Eikö vanhemmat enään välitä lastensa touhuista. Olis syytä olla hieman kiinnostunut mitä illoilla kaupungilla touhutaan ja kenen kanssa. Paikkoja hajotetaan ja sotketaan. Välilä kuulemma poliisitkin käyneet pakalla. Nuoriso kuulemma käyttää käsidesiä päihtymis tarkoituksiin jos ei ole alkoholia. Ilmeisesti nuuska ja tupakka on kuvioissa mukana aika usealla. Entä huumeet, kohta varmaan nekin tai mistä sen tietää. Olis syytä olla huolissaan nuorten touhuista ennen kuin on liian myöhäistä. Ei taida olla kovin terveellistä aivoille tuollainen touhu. Mitä koulujen yhdistäminen tulee vielä tuomaan, ei ainakaan mitään hyvää. Uskaltaako lapsia kohta enään päästää mihinkään.

39

869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uiguohio

      Vanhempia ei kiinnosta kuinka paljon lapset ryyppäävät kun kerran ostavat tupakat ja viinat niille. Jos lapset on poissa silmistä niin saa itse rauhassa kännätä. Aikaisemmista kirjoituksista joita oli viimekeväänä, jossa kerrottiin ala-koulu ikäisistä lapsista jotka pyörivät päissään kylillä ja viettivät aikaa abc:llä. En ihmettele yhtään jos sama jatkuu.

    • Numero5

      Vapaa kasvatus on vahingollista

      • FaktaFuck

        Namu-sedille tämä on hyvä asia. Siinä nuori samalla oppii perseen kautta.


    • rauha.kouluun.tunneille

      Nämä samat nuoret häiriköivät myös koulussa. Tunneilla ei ole enään opiskelu rauhaa. Lapset valittaneet useaan kertaan levottomista tunneista. Jos kerran koulun käynti ei kiinnosta niin pois koulustaettä muut saa opiskella. Vanhemmille vastuu lapsista tai ottaa pois jos ei pysty pitämään kurissa. Luokkakokoja pitäs mielummin pienentääkuin suurentaa. Lapset kärsivät säästöistä.

    • Maijatäti

      Nuorison touhut on kyllä huomattu ,esim kun hakee koulusta oppilaita. Potkitaan tai yritetään kaataa bussipysäkit ja ajetaan liikenteessä miten sattuu. Ei paljon naurata jos auton eteen ilmestyy yhtäkkiä tien ylittäjä joka vetää tien yli keula pystyssä. Ilmeisesti henki riepu ei ole kovin kallis näille.

    • iltamyöhään

      Kesällä nuoret näyttivät hengailleen romaani porukan kanssa. Oli aika kova äänistä porukkaa. Aika usein näkee abc:n kulmilla tätä sakkia. Ois aiheellista hieman seurata lasten touhuja mitä tekevät siellä. Taitaa olla moni alakoulu ikäinen siinä porukassa jotka ovat polttelemassa välillä sätkää.

      • kikkeliikii

        Mikä v***n holhousvaltio suomi on ja mitä se teille kuuluu?!? Jos teillä ei ole ollut hauskaa elämää niin antaa nuorten pitää hauskaa! Tiedä vaikka saavat pakolaisilt kikkeliikii yhtäaikaa joka koloon.


      • ed4cswfrtxgvz

        "romanien" kanssa liikkuminenko on hauskanpitoa?


    • kallistavälinpitämyyttä

      Kalliiksi tulee yhteiskunnalle korjata rikottuja sotkettuja paikkoja. Lasten terveyskään ei kestä jatkuvaa ryyppäämistä . Lapin kansassa oli tänään juttu kuinka paljon lapsista tehdään lasten suojeluilmoituksia ja otetaan huostaan. Eikö olis jo aika herätä näihin hälyyttäviin lukuihin jotka oli lehdessä. Suomessa vuosittain reilu setkyt tuhatta ja siitä vielä salassapidettävät yms.vielä päälle.

    • eitatviitullasanoo

      Kääkkä tuli aukoo päätään, vedettiin äijää kunnolla daijuun. Häh häh

    • huolestuttavaa

      Huolestuttavia koulukiusaus juttuja viime päivinä ollut lehdissä ja nettiuutisissa. Järkyttävää jos pakotetaan imemään vuotavia paristoja. Yhdeksän vuotiasta oli kiusattu jokaoli johtaa pojan itsemurhaan,heittäytymällä auton eteen. Onneksi on vielä järkeviä ja huolehtivia vanhempia jotka olivat saanet pojan pelastettua. Ihan oikeasti mihin tämä maailma on menossa. Onko tosi ettei niitä omia kullan nuppuja jaksa kasvattaa, ettei tälläisia juttuja tapahtuisi. Vanhemmilla olis peiliin katsomisen paikka jos kerran lapsia hankkii on niistä pidettävä huolta ja kasvatettava kunnolla.Ei pidä olla niin itsekäs ettei aikaa olisi omalle lapselle ja olisi kiinnostunut hänen asioista. Koskaan ei ole liian myöhäistä parantaa tapaa.

    • unelmien_pitäisi_elää
    • aina__silti_hairahtuu
    • iuyy8yuu

      Kaupungin nuorison tulevaisuus on päättäjien käsissä. Ilmeisesti tahtovat pilata nuorten elämän sullomalla kaikki samaan rakennukseen. Koulu kiusaamiset yms. lisääntyy. Miten valvotaan ja selvitetään jos ei pystytä tuntemaan kaikkia oppilaita. Luokkakoot näyttää vain suurentuvan ja osa oppilaista jää ilman tukea kun kaikki aika menee häiriköiden kanssa. Ei ole oikein niitä oppilaita kohtaan jotka haluaisivat opiskella ja päästä eteenpäin. Kaupungilla olis oltava ilalla nuorisotyöntekijöitä yms. jotka hieman ottasivat selvää nuorison touhuista. On järkyttävää kun joka paikassa tehdään ilkeyksiäja hajotetaan paikkoja. Tulee kalliiksi veronmaksajille maksaa näiden toilailuija.

      • liideliin

        "Kaupungin nuorison tulevaisuus on päättäjien käsissä. "

        Ei, vaan lasten vanhempien. Juuri sinun asenne on syynä tilanteeseen.

        Tällaisia ketjuja ei edes tarvittaisi terveessä yhteisössä, kun niiden ei-häirikkölasten vanhemmat olisivat tietoisia mitä kouluissa ja nuorten parissa tapahtuu. Kouluihin on vapaa pääsy, omien ja tuttujen lasten kanssa voi keskustella ja jokaisella on silmät päässä.


    • eikö_homma_hoidu

      missä etsivä nuorisotyö?

      • Vastuukiertoon

        Etsivä nuorisotyökö on vastuussa lasten tekemisistä?
        Olen kuullut, että nuorisotyöntekijät soittavat koteihin ja kertovat tapahtuneista, mutta vastaus kuulemma on, että mitä se teille kuuluu. Kysynkin nyt, että eikö ne vanhemmat ole vastuussa omista lapsistaan, eikä nuorisotyö? Herää nyt hyvä eikö_homma-hoidu!


    • ÄLÄKIROA

      Lisäksi kiroilu voisi loppua, bussipysäkilläkin lapset huutavat sitä kirosanaa! On ne aikuisetkin kiroilleet usein, kuten kaupassakaan ei viitsi kohta käydä, kun siellä tuttu jo voi huutaa että NO V---- TERVE MITÄ SULLE KUULUU, hävettäisi vastata! kun on vähän ihmisiä ulkona, niin ei niin helposti kuule sitä inhottavaa kiroilua. sitten se kun oikein juontaja kiroili, tai se Kemijärven tv- ohjelma, jossa koko ajan kiroiltiin HYI! INHOAMMEHAN KAIKKI KIROILEMISTA!

    • valistusta

      Olen kiinnittänyt samaan huomion. Joka toinen sana on "karvanen" ja syljeskellään kuin olis joku keuhkotautinen. Ei ole hyvä että ala- ja yläkoulu ovat samassa. Nuoremmat saavat huonoa esimerkkiä. Eikö poliiisi voi puuttua näihin tupakointi, nuuska ja alkoholi juttuihin. Olis aika lisätä huume ja väkivalta valistusta kouluissa, aikoinaan Nuutisen Timo pietti hyvän valistuksen kuvien kera. Oli kyllä pysäyttävä.

      • kg100kg500

        kasvata jäkikasvusi äläkä syyllistä koulua homo


      • ei_voi_muuta_sanoa
        kg100kg500 kirjoitti:

        kasvata jäkikasvusi äläkä syyllistä koulua homo

        painu v.....
        sinne kuulut,
        äykkyysi nolla,
        täyttä p... olet,
        sinä kg100kg500


      • selvästi_näkyy

        ääliö se on tuo kilogrammoissa esiintyvä


      • koiramaiselle_huutelijal
        kg100kg500 kirjoitti:

        kasvata jäkikasvusi äläkä syyllistä koulua homo

        useimmiten homo menee älykkyydessä eteen ja varsinkin tuon kiloissa huutelevan eteen, ja sekös ärsyttää ja kovasti ärsyttää ja vituttaa, panee ihan homottelemaan, osoittamaan omaa heikkoa älykkyyttään - Väyrynenkin aikanaan sanoi että kun eväät loppuu/älykkyys sananmukaisesti sammuu, niin alkaa räksytys, ihmismieli saa koiran luonteen


      • Juupajuupelis

        Eipä poliisia kiinnosta nuuska ja tupakki hommat ellei joku niitä myy eteenpäin isolla tuotolla. Jos nuori on humalassa poliisi vie vain kotia ja jättää homman siihen


    • tarttis_tehä_jotain

      aivan hirveetä menoa,
      kuulemma tuossa pienessä, no jaa, pienessä ja pienessä särkelän kyläkoulussakin

    • Voiherrnjestas

      Antakaa nyt näiden kirjoitusten olla hommatkaa muuta tekemistä. Kaikkialla on nuorison keskuudessa nuuskaa tupakkaa ja alkoholia ja tiedän että ei ole Kemijärven nuorilla asiat ole niin huonolla raiteilla kuin muualla esim isoimmissa kaupungeissa. Tehkää jotain korrektia esim ottakaa selvää ja ilmoittakaa vanhemmilla ja älkää tänne helvetin suomi24 kirjottakaa turha pask**.

    • toivon_näin
    • hyvä_pakkanen

      pakkanen siistinyt taivaan tulien aukiota

    • oi_voi

      kuinka levotonta kouluissa? meidän koulussa uskomaton meno

    • Jopejorina

      Yksi ja sama väliviivatyyppi jaksaa täällä Kemijärven palstalla tingata ittensä kanssa koko aamun. Yhdeksältä vissiin heränny ja aamulääkkeiden jälkeen parin minuutin välein postaillut jorinoitaan kaikkiin ketjuihin. Huvittavaa.

      • paskanhämmentäjälle

        Sama virsi soi, levy jäänyt päälle, jostakin kuullut että jollakin on jäänyt lääkkeet ottamatta, niin sitä samaa reseptiä tarjoaa tarjoamasta päästyään. Keksi uutta, jos älyä riittää. Hullu naurusta tunnetaan. Naura kunnolla. Se helpottaa. Hirnu kuin hevonen, niin oot sen jälkeen kuin toinen ihminen. Eikä ole leikin asia, jos jollakin jää lääkkeet ottamatta. Ei se ole naurun eikä huvituksen asia. Vakavilla asioilla ei kannata leikkiä. Tyhmä, mieleltään sairas, syyllistyy tuollaisiin tekoihin. Häpeä. Kuka käski vielä tulla tunkiolle hämmentämään? Sanotaann, että kun paskaa hämmentää, niin se haisee entistä enemmän.


      • sana-on-tarkoitet_vapaak

        tääl aina joku heittäytyy tuomariks, muita paremmaks, niin kannattaa vastata potuilla pottuihi, tuollaiset tyypit o iha perseest nii ku sanonta kuuluu ja ansaitsevat sylkykuppina olemisensa, oon samaa mielt edellisen kirjoottajan kans


      • samaanQsoppaanQtääkin
        paskanhämmentäjälle kirjoitti:

        Sama virsi soi, levy jäänyt päälle, jostakin kuullut että jollakin on jäänyt lääkkeet ottamatta, niin sitä samaa reseptiä tarjoaa tarjoamasta päästyään. Keksi uutta, jos älyä riittää. Hullu naurusta tunnetaan. Naura kunnolla. Se helpottaa. Hirnu kuin hevonen, niin oot sen jälkeen kuin toinen ihminen. Eikä ole leikin asia, jos jollakin jää lääkkeet ottamatta. Ei se ole naurun eikä huvituksen asia. Vakavilla asioilla ei kannata leikkiä. Tyhmä, mieleltään sairas, syyllistyy tuollaisiin tekoihin. Häpeä. Kuka käski vielä tulla tunkiolle hämmentämään? Sanotaann, että kun paskaa hämmentää, niin se haisee entistä enemmän.

        ja joillakin alapää toimii
        paremmin
        kuin yläpää,
        upea huomio
        näiltä 24 sivuilta


      • Anti_patia

      • Jopejorinalle

        Koko aamunko olet taas täällä postannut? Ota kuitenkin lääkkeet.


    • Ei_sinua_pHEMPAA

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe