Ikuinen trauma

EiVoiMuutaSanoa

Meneekö nämä salaliittoteorioiden puolelle vaiko maailman menoa vaiko historiaa..
Joku on jaksanut kirjailla, mutta luulen että tuo on jo pakkomielle saada asia ratkaistua.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15446304/jaa-nahtavaksi
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15441692/vakuutuspetosko
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15489600/pitaisiko-olla-huolissaan
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15460153/eiko-kiinnosta
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15489744/hyvako-ois-olla-huolissaan
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15482892/palmen-murha-ratkennut
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15489852/historiallinen-mysteeri
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15493737/leipaa-ja-sirkushuveja
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti

45

863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tohon.tyssää

      Onko se pakkomielle se että yrität kertoa ettei Palmea tapettukaan vaan murha oli bluffia. O'kay! Se on kyllä niin kova väite kun ajattelet niitä hautajaisia. Kuinka he olisivat kehdanneet huiputtaa koko maailmaa.

      • TämäPoistettiin

        LAINATTU KETJUSTA https://keskustelu.suomi24.fi/t/15489852/historiallinen-mysteeri

        HuijaustaOli
        11.12.2018 0:35

        Palmen arkussa oli tiiliskiviä painona. Moni paikalla ollut kertoi että sieltä kuului kolinaa kun tuotiin vinossa asennossa kirkon portaita alas.
        Kommentoi
        1 VASTAUS:

        Sinäkö-ne-kivet
        11.12.2018 8:47
        laitoit? Minuakin pyydettiin, mutta sanoin, että pitäkää tunkkinne. En rupea tuollaiseen. Palme seisoi siinä lähellä ja kovasti häntä nauratti.

        Eipä hautajaisetkaan ole ollut esteenä epäilyille. Näille kirjoittajille se on yks hailee oliko arkussa joku vai oliko siellä painona tiiliskiviä. Ei täällä kukaan vakavasti ota mitään aihetta.

        LAINATTU KETJUSTA https://keskustelu.suomi24.fi/t/15495040/miksi-hitleria-syytetaan-himmlerin-teoista

        HeilHimmler
        16.12.2018 1:12
        Uusi

        Kuka tappoi Palmen? https://keskustelu.suomi24.fi/t/15460153/eiko-kiinnosta

        Kommentoi
        1 VASTAUS:
        Uusi

        sen.teki
        16.12.2018 9:36
        Rikollinen.

        Kommentoi

        Wirkku-setä
        16.12.2018 14:33
        Uusi

        Rikollinenpa hyvinkin, mutta jos häntä ei tapettukaan tuolla kadun kulmauksessa niin mitä sitten. Tämä on palikkatesti. Kuka pystyy kuvittelemaan sellaista ettei häntä tapettukaan tuolloin siihen kadun kulmaukseen.

        Keisari Saarnio
        1.12.2018 2:10
        Onko tässä sitten kyseessä sellainen keisarin uudet vaatteet syndroma. Kukaan ei uskalla sanoa mitään ääneen.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Keisarin_uudet_vaatteet
        https://www.youtube.com/watch?v=2Mnk5QUAZJA

        Kuka valehtelee ja kuka puhuu totta. Katso tämä video vaikket ruotsia osaisikaan. Siinä kaksi suomalaista (heitä esittää jotkut muut) väittävät kysyneensä suomeksi murhapaikalla seisoneelta mieheltä kelloa ja näkevät aseen hänen kainalossaan. Sitten radiopuhelimesta kuuluu ääni suomeksi: "Nyt ne tulee"
        https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA

        Mitä mieltä olet. valehtelevatko he? Jos valehtelevat niin kuka puhuu totta. Eikö muutkin voi valehdella yhtälailla. Ei se niin vaikeaa ole valehdella. Puhuu vain paskaa.

        Kaikki totta. Paskaa on puhuttu. Paskan puhumisellakin on syynsä. Niin kuin tuolla sanottiin että tuolla kellon kysymis tempauksella haluttiin että Poliisi ottaa kantaa siihen mistä "murhaaja" tiesi olla paikalla, kun Palmet eivät kertoneet kenellekään menevänsä kotiin jalan, paitsi niille jotka näkivät heidän poistuneen elokuvista. Kukaan muu ei ollut nähnyt radiopuhelin miesta (talkie-walkie-man) murhapaikalla kuin Anki ja Anneli vai oliko nimet Pirjo ja Katja vai Ann-Christine och hennes vänninna. Missä nuo oikeat naiset ovat kun eivät omilla nimillään uskalla tulla julkisuuteen niin kuin minä. Jaaha saankö esittäytyä. Pekka Puupaa Iisalamesta; "Hyvää iltaa"


    • LivonianBoy

      LAINATTU KETJUSTA https://keskustelu.suomi24.fi/t/15460153/eiko-kiinnosta

      "Eikä siinä vielä kaikki. Jos katsotte Lee Harvey Oswaldin ampumista niin huomaatte että se on tehty paukkupatruunalla. Tutkikaa tarkkaan ja kelatkaa videota ees taas ja katsokaa kuinka mies makaa baareilla ja verta ei näy missään".

      https://www.youtube.com/watch?v=m5khMFFKslw

      Kun Oswaldia tuodaan baarilla ambulanssiin, on hän tajuton. En tiedä meneekö siinä tajuttomaksi kun ammutaan mahaan. Verta ei lattialla eikä Oswaldin vaateissakaan näy. Palmesta taas lorahti katukäytävälle varmaan kolme litraa punaista mönjää (lue maalia). Tuo verettömyys teema oli muotia tuossa 2015 tienoilla kun noita ammuskeluja oli tämän tämän mediassa. Chrlie Hebdon tapaus oli hyvä esimerkki. Haluttiinko sillä sanoa jotain ikään kuin vihjeenä.
      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      Luoti menee ohi. Näkeehän sen nyt Viron Errkikin vaikka perssilmällä. Tuo oli valtamediassa sitten uhri numero YKSI. Ja lehdet sai taas kirjoitettavaa.

      Nykyään ei enää oteta kuvia (Strasbourg) tekopaikoilta. Päästään pienemmällä lavastuksella. Kai Ranskankin lehdistö alkaa jo pikkuhiljaa huomaamaan ettei Isis ja terrorismi ja partalapsi radikalismi enää myy. Heillä on keltaliiveissä pidatteleminen.

    • Wirkku-setä

      Ei Suomi 24:ssä ole palstaa, missä käsitellä tällaisia historiallisia aiheita, mihin liittyy jonkinlainen huijaus ja kusetus. Mainilan laukauksiin liittyi sellainen kusetus että NL väitti niiden tulleen Suomen puolelta. Sitten kun valta vaihtui, asia korjattiin ja so what. Syylliset ovat jo kuolleet.

      Se oli muuten ukrainalainen kapiainen joka ne ammututti. Kyllä venäläisetkin tekee noita - miksikäs niitä kutsutaan - false flag operaatioita.
      Minä olin kolmentoista kun Oswald ammutaan suorassa tv-lähetyksessä, joskokaan ei se Suomeen suorana tullut. Se oli oikeastaan ensimmäinen murha suorassa tv-lähetyksessä. On niitä jälkeenpäin muitakin ympäri maailmaa.

      Nyt teistä kyynisimmät sanoo "so what ei kiinnosta" ja varsinkin ei kiinnosta, kun sinä niitä vatvot. Luuletko olevasi joku älypää (lue Puupää). Se vaan että Oswaldin ampumisella oli se vaikutus, että oikean JFK:n ampujan takaa-ajo melkein jopa loppui. Näin oikeat ampujat saivat levähtää. Eikä se ole vieläkään ratkennut, mutta ei mennä siihen.

      Se vaan, että jos Oswaldin murha oli bluffia (paukkupatsuunoilla), niin noiden kaikkien paikalla olleiden on ollut oltava olleet mukana huijauksessa. Noin monta salaliittolaista.

      Mainilan laukauksien todistajat NL:n puolella olivat myös salaliitossa mukana koko ikänsä. Onko siinä jotain käsittämätöntä. Salaliittolaiset ovat ikään kuin jollain salaisella sopimuksella mukana siitä että pitävät turpansa kiinni.
      Kerroin kuinka Haamumies käy minulla kylässä ja kertoo tapaus Palmesta ja kertoisi teillekin jos vain viitsisitte kysyä. Vaiko eikö kiinnosta.

      • TotuusSattuuQC

        "Mainilan laukauksien todistajat NL:n puolella olivat myös salaliitossa mukana koko ikänsä. Onko siinä jotain käsittämätöntä. "

        Tuossa on vain se iso ero että se vastapuoli (eli Suomi) tiesi kokonaisuudessaan jo alusta lähtien että koko homma oli huijausta. Se huijaus toimi siis vain Neuvostoliiton sisäisesti ja sielläkin siksi että maa oli äärimmäisen tiukasti kontrolloitu ja peloteltu hiljaiseksi Stalinin terrorin alla.
        Se että avoimessa demokraattisessa maassa onnistuttaisiin piilottamaan salaliittoja joihin osallistuu suuri määrä ihmisiä, on melko epätodennäköistä. Ei mahdotonta mutta epätodennäköistä.


    • Wirkku-setä

      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect

      Ranskassa annetaan S-kortti (Fiché-S) tarkkailussa oleville henkilöille. Eivät he mitään konkreettista kortttia saa niin kuin meillä Prisman asiakkaat vaan he joutuvat määrättyyn listaan. Sitä en tiedä sanotaanko se heille. Se merkitsee että liikkeitäsi seurataan tiiviisti.

      Chérif Chekatt: who is the Strasbourg shooting suspect? (Strasbourgin ampumisista epäilty)
      Hänet poliisi tappoi pari päivää sitten.

      French police say the gunman is one of 12,000 ‘gangster-jihadists’ who exist under the radar
      Ranskan poliisi sanoo että pyssymies on yksi 20 000:sta "jihadisti-ganstereista" tutkan alla.

      In 2016 Chekatt was added to the more specific Fichier des Signalements pour la prévention et la radicalisation à caractère terroriste (file of reports of the prevention and radicalisation of a terrorist nature), a little-known list of 20,000 people known to have been, or at risk of being, radicalised.

      Of the 20,000 currently on the Fiché-S only a dozen are thought to be under 24-hour surveillance.
      Noin 20 000 Fiché-S: n henkilöstä tällä hetkellä vain tusinaa pidetään 24 tunnin seurannassa.

      Vuonna 2016 Chekatt lisättiin täsmällisempään Fichier des Signalements pour la prévention et radicalisation à caractère terroriste (luettelo raporteista koskien terrorismiluonteisten hyökkäysten ennaltaehkäisystä ja radikalisoitumisisista), harvinainen luettelo 20 000 ihmisestä, joiden tiedettään olleen tai vaarassa olla, radikalisoitunut.

      Mites meillä partalapsien radilalisoitumista seurataan. Ovatko 24 tunnin seurannassa. Minä olen ihmetellyt missä tämän palstan valvoja on kun ei olla poistettu enää oikeastaa yhtäkään viestiä. Yjsi taidettiin tossa poistaa eilen vai milloinka se oli. Onko hän radikalisoitunut ja alkaa uskomaan meitä.

      Tämä 24 tunnin seuranta on yksi osa siitä motiivista miksi Palmen bluffimurha tehtiin. Se kertoi minulle mies joka on 24 valvonnassa ja meni hän sitten minne tahansa niin hänet nähdään ja kuullaan. Vittumainen olotila.

    • ModeRaato.ri

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15489600/pitaisiko-olla-huolissaan

      Moderointi on automatisoitu tällä palstalla, eli ulkoistettu tekoälyn varaan. Tekoäly tunnistaa vieraskielisen tekstin ja viesti poistuu automaattisesti.

      Ei viestejä poisteta ellei ole syytä. Se että valvomme teitä 24 h on normaalia. Joku teistäkin saattaa radikalisoitua nääs.

    • TyhjätAivot

      https://www.youtube.com/watch?v=m5khMFFKslw

      Kun Oswaldia tuodaan baarilla ambulanssiin, on hän tajuton. En tiedä meneekö siinä tajuttomaksi kun ammutaan mahaan. Verta ei lattialla eikä Oswaldin vaateissakaan näy. Palmesta taas lorahti katukäytävälle varmaan kolme litraa punaista mönjää (lue maalia). Onko tämä tässä alla maalia. Jos et osaa englantia niin katso vain kuvia. Kyse on Bostonin iskusta.

      https://wideshut.co.uk/review-of-jeff-bauman-legless-man-boston-bombing-conspiracy-theory-graphic-images/

      Bostonin maratonin pommi-iskut tapahtuivat 15. huhtikuuta 2013, kun kaksi pommia räjähti Bostonin maratonin aikana tappaen kolme ihmistä ja haavoittaen 183 muuta. Räjähdykset sattuivat noin kello 14.50 paikallista aikaa Boylston Streetillä lähellä Copley Squarea. Iskujen tekijöiksi epäiltynä alettiin etsiä kahta turvakameroihin tallentunutta miestä, jotka tunnettiin heidän käyttämiensä lippalakkien mukaan "mustalippalakkisena" ja "valkealippalakkisena"

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe
      Tuossa ketjussa tuodaan ensi kertaa esiin se, että ainakin Palmeita seuranneella miehellä olisi ollut lippalakki, mutta Bostonin miesten lippalakit on eri asia ja ovat aivan erilaiset kuin mitä Palme jutussa on tarkoitus olla. Palme jutussa lippalakin pitäisi olla sellainen vanhanaikainen.

      MitäMönjääSeOn (Lainattu jostain ketjusta)

      6.11.2018 22:52
      KATSOKAA TUOSTA LINKISTÄ KOHTA 2 OLEVAA KUVAA VERILÄMMIKOSTA JA SANOKAA ONKO SE VERTA VAI JOTAIN MUUTA MÖNJÄÄ KUN SE ON NOIN PAKSUA.

      https://www.expressen.se/omtalat/nyheter/vapnet-har-avfardats---har-ar-7-hisnande-fakta-om-palmeutredningen-som-gackat-po/

      Tarttis varmaan vetää jokin yhteenveto nyt sanomieni välille. Sitä vaan, että teemana on ollut verilätäköt ja se, kun ne näyttävät tekovereltä ja se, ettei Oswaldilta tullut yhtään verta ja se, että se heuttäyty pyörtyneeks heti ampumisen jälkeen. PAM!!! Sä kuolit! Vähä niikö lasten inkkarileikeissä.
      Siinä video pätkästä huokuu sellainen amatöörinäyttelemisen tuntuma. Kaikki yrittävät parastaan että "hei! Tässä tehdään historiaa vähän niikö Kuu-huijauksessa. Ei millään pahalla. Heräsin juuri ja juttu ei oikein luista. Aivot raksuttaa vielä tyhjää.

    • TursasKurkistaa

      kaksimielinen =
      sellainen, jolla on tavanomaisen merkityksen lisäksi minkä tahansa kaltainen sivumerkitys (asiasta tai sanonnasta)
      sellainen, jolla on tavanomaisen merkityksen lisäksi härski, rivo tai perverssi sivumerkitys (asiasta tai sanonnasta)

      konnotaatio =
      (kielitiede) oheismerkitys, ilmaisun herättämä mielleyhtymä; sanan sisältöä täydentävä vivahde, sivumerkitys, joka voi vaihdella yksilöittäin tai puhujaryhmittäin
      Sanaan kesä voi liittyä konnotaatio ’lämmin, miellyttävä loma-aika’.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Konnotaatio

      Suomen sanan porsas perusmerkitys eli denotaatio on 'porsas'; samoin sanan sika perusmerkitys on 'sika'. Nämä merkitykset ovat suomen kieltä taitavan henkilön mielessä olevia käsitteitä, joiden kautta sanat esittävät konkreettisia porsaita tai sikoja.

      Näiden perusmerkityksellisten tarkoitteiden ohella esimerkiksi 'porsas' herättää erinäisiä enemmän tai vähemmän sovinnaisia mielleyhtymiä, jotka liittyvät sotkemiseen ja soveliaisuuden rajan ylittävään käytökseen. Nämä ovat perusmerkityksestä 'porsas' kumpuavia, kulttuurisesti jaettuja sivumerkityksiä.

      Teidän on ymmärrettävä Palmen murhan kaikki sivumerkitykset. Sitten pääsette perille.

    • NemeroSuiska

      Yleisessä merkkitieteessä (semiotiikassa) on kuitenkin kyse mitä moninaisimmista merkeistä — tai voidaan puhua myös meemeistä — joiden konnotaatiot eivät välttämättä ole kovin vakaita; päinvastoin, ne saattavat liittyä päiväkohtaisiin uutisiin, ja siten ne saattavat olla hyvinkin ohimeneviä. Sitä paitsi visuaalisiin ja auditiivisiin merkkeihin liittyy usein henkilökohtaista elämyksellisyyttä.

      Meemi (engl. meme < kreik. μίμησις, mimesis) on idea, käyttäytymismalli, tyyli tai käyttötapa, joka leviää kulttuurissa henkilöltä toiselle. Se on kulttuurinen ja viestinnällinen kopioituja eli replikaattori.

      Meemien siirtymistä yksilöstä toiseen on verrattu biologisessa analogiassa virusten leviämiseen. Viruksethan levittävät geneettistä informaatiota. Ihmisen käyttäytymisen muuttuminen on kuitenkin monimutkainen asia eivätkä kaikki ”meemiviruksen” saaneet muuta käyttäytymistään samalla tavalla.

      Haamukuvasta on tullut terrorismin symbooli. Melkein kaikista viimeaikaisista terroristeista mediassa levitetään kuvia jotka tuovat meemien lailla tämään mieliimme. Ensimmäinen haamukuvan inspiroima terroriteko oli Kasin tekemä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mir_Aimal_Kasi

      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

    • SemeroNuiska

      KOPIOITU SUORAAN NETISTÄ. Mutta koittakaa ymmärtää mitä tarkoitan. https://fi.wikipedia.org/wiki/Meemi

      Meemipleksi
      Yhteinen etu kerää tietyt meemit yhdeksi joukoksi. (vaikka haamukuvat) Tällainen yhdessä kopioituva meemiryhmä, meemipleksi (tai meemikompleksi), muodostaa itsejärjestyvän ja itsesuojelevan rakenteen. Meemipleksi ottaa vastaan yhteensopivia uusia meemejä ja vieroksuu yhteensopimattomia. (kaikki haamukuvat tummaihoisista tehtyjä. Tarkoitan haamukuvilla myös varsinaisia valokuvia. Niissä on melkein aina määrätynlainen tuijottava katse ja totinen ilme. Meidän partalapsi teki poikkeuksen kun virnuili valokuvaajille oikeussalissa)
      Meemipleksia ei voi suoraan rinnastaa geenejä sisältävään kromosomiin, koska meemien ei tarvitse olla niin riippuvaisia kuulumisesta yhdessä kopioituvaan ryhmään kuten taas biologisesta materiasta koostuvilla geeneillä on useimmiten laita. (voidaan puhua meemien jatkumosta)

      Mieli
      Kulttuurissa meemit kilpailevat pääsystä ihmismieleen, sillä Dennettin mukaan ihmismielen kapasiteetti on rajallinen. Tässä siis tuskin on kysymys aivojen muistikapasiteetista vaan pikemminkin ihmismielen rajallisesta vastaanottavuudesta. Dennettin mielestä ”riippumaton mieli” on myytti. Arvostelijat ovat kysyneet: jos ihmismieli on vain meemirakennelma vailla omia ominaisuuksia, kuinka selittää subjektiiviset tuntemukset? Dennett on todennutkin, että ihmismieli on ”hyvin suuressa määrin” (ei siis kokonaan) meemien luomusta.
      (Tota en allekirjoita)

    • RahmanPunakuono

      (kaikki haamukuvat tummaihoisista tehtyjä. Tarkoitan haamukuvilla myös varsinaisia valokuvia. Niissä on melkein aina määrätynlainen tuijottava katse ja totinen ilme. Meidän partalapsi teki poikkeuksen kun virnuili valokuvaajille oikeussalissa)

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201804082200860378
      Missä te luulette että AbderRahman BouanaNenää säilytetään. Luuletteko etteivät Suomen vangit olisi jo tappaneet häntä. So what! Who cares!

    • PasiFistiToivosenKamu

      Konnotaatio SikasikasikasikasiKasiKasiKasiKasiKasikasikaSikasikasikasiKasiKasiKasiKasiKasika!
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mir_Aimal_Kasi

      Kasi vietiin Yhdysvaltoihin, jossa käydyssä oikeudenkäynnissä hänet tuomittiin kuolemaan helmikuussa 1998. Tuomio pantiin täytäntöön Greensville Correctional Center -vankilassa 14. marraskuuta 2002, jolloin Kasi teloitettiin ruiskuttamalla häneen myrkkyä. Viisi päivää myöhemmin Kasin kotikaupungissa Quettassa yli 20 000 ihmistä kokoontui jalkapallostadionilla järjestettyyn muistotilaisuuteen, jossa Kasin sanottiin yhdistäneen muslimit Yhdysvaltoja vastaan.

      (sen jälkeen kaiken maailman WTC-iskut sun muut)
      https://www.youtube.com/watch?v=R889eSvuS-w

      Yhdysvalloissa Kasia on puolestaan pidetty esimerkkinä sekä puheissa aseenkanto-oikeuksien tiukentamisen puolesta että maahanmuuttopolitiikkaa koskevissa keskusteluissa.

      Hänen sanottiin yhdistäneen muslimit Yhdysvaltoja vastaan. Mutta mitä Suomi kuuluu tähän. Ei meillä ole ollut mitään yhteenottoja esimerkiksi Suomen tataariväestön kanssa, jotka ovat muslimeja ja asuneeet suomessa yli sata vuotta.
      Kuka tätä väkivaltaa Suomeen tuo niin kuin moottoripyöräjengien nimissä. Aikoinaan me ajelimme tanssiaisiin Jawa merkkisillä pyörillämme ja morsmaikku istui siinä tarakalla ja kaikilla oli hauskaa.

      Agressio on germaanista alkuperää. Onko ne niitä suomalaisia, jotka tuntevat olevansa jotain vikingien jälkeläisiä, jotka tuovat tätä väkivaltaa Suomeen. Poliiseissakin on noita vikingeitä. Puhumattakaan mediasta jotka ovat mitä lie, mutta väkivaltaa on saatava lehtien sivuille. Muuten lehti ei myy.

    • MainosMiehenMulukku

      Iltalehti seuraa oikeudenkäyntiä hetki hetkeltä.

      Kyseessä on Suomen historian ensimmäinen terrorismioikeudenkäynti.
      Keskeisenä kysymyksenä käsittelyssä on, voidaanko syytetyn katsoa syyllistyneen terroristisiin murhiin ja murhan yrityksiin.
      Terroristisessa tarkoituksessa tehdyn murhan tuomio rikoslaissa on elinkautinen vankeusrangaistus.

      Saahan sitä elinkautisen vaikka tappais yhden ihmisen. Tappaisit vaikka naapurisi joka on tosi ärsyttävä ja mulkku kun ei edes morjesta kun kadulla tullaan vastan. Kyllä tommosen sietäis jo tappaa, mutta kun siitä saa elinkautisen, niin ei kannata.
      Jos joku terroristi saa elinkautisen tapettuaan vaikka tuhat ihmistä niin elinaika jaettuna tuhannella, niin ei siitä silloin yhden ihmisen tappamisesta pitäis saada ko jokunen vuosi.

      Nyt kaikki tappamaan baapureitanne. Uusi lakiesitys on jo matkalla. Tapa yksi kerrallaan niin saat pienemmän tuomion. Tapa yksi kahden hinnalla!

    • Guudjuul

      Onk sul Eskorttiiiiii, kysyttii mannelta Prisman kassalla, ni tuo vastas et ei ko mie tulin mersul. Hän ymmärsi että onko sinulla Ford Escord merkkisrä autoooooooo. Suomennanko tuon tuosta alhaalla vai meneekö oamalla kielitaidollaaaaaaaaaaaaaa.

      Since the watch list was established in 1969, 400,000 people have been added to it after being deemed a potentially serious threat to national security. Inclusion on the list makes the person subject to surveillance, but does not deem them guilty of any crime. Not all are terror suspects; gangsters and political extremists, anarchists and even radical environmentalists are also included.
      Of the 20,000 currently on the fiche S only a dozen are thought to be under 24-hour surveillance.

      Tuossa ransmanni sanoo suoraan että se on pitänyt kirjaa kansalaisistaan vuodesta 1969 lährien ja nykyään vain tusina tyyppiä on jatkuvassa yötäpäivää seurannassaaaaaaaaaaa.

      Ranskassa on niin sanottu S-kortti joka annetaan epäillyille jotka eivät tykkää vaikka Macaronista. Se ei ole mikään konkreetinen kortti niin kuin meillä Prisman s-kortti vaan se on sitä että olet poliisin epäiltyjen arkistossa.

      Tähän tämä meni. Tehtiin lavastettu Turun terrori-isku että saatiin Suomen partaradikaalit ja partalapset arkistoon ja joita nyt voidaan salakuunella ja seurata mielin määrin ilman minkään valtakunnan oikeuslaitoksen lupaa. Hallylyyja sitä tää on!

      Ei sinun tarvitse olla muslimi etteikö sinuakin tarkkailtas. Riittää kun esität edes jotain ajatuksia vaikka täällä Suoli 24 foorumissa. Sitten siirryt heidän tutkansa alle jota ohjataan yläilmoista ja kohdistetaan sinuun vähän niikö navikaattori, Ja jos oikein vittuilet niin ne kuumentaa aivosi pellolle niillä laitteilla. Hallejyyja ja hyvää joulua!

    • Wirkku-setä

      Kaikki radikalisoituneet tummatukkaiset ja silmäiset tyypit haluais olla Haamumies. Olihan se kova jäbä. Ampu tosta vaan Ruotsin pääministerin ja kalppi hissukseen kylmän ruahallisesti veks. Ei o saatu kiinni. Lukekaa Haamumiehem haastattelutunri tässä foorumissa. Hän avautuu kolmenkymmenen vuoden jölkeen.

    • KukaOnHamis
    • Hamburger

      Oswald ampuminen (Oswald shooting) oli etukäteen suunniteltu tapahtuma. Siinä oli mukana pelkkiä republikaaneja. Kennedy oli demokraatti. Oswaldin ampuminen oli bluffi. ks. video.

      https://www.youtube.com/watch?v=m5khMFFKslw

      Liberaali Kennedy ajoi edustajakausinaan 1947–1952 parempia työoloja, julkisen asunnontuotannon lisäämistä, korkeampia palkkoja, matalampia hintoja ja vuokria sekä korkeampaa vanhusten sosiaaliturvaa.

      Kennedy pyrki myös hidastamaan kommunismin leviämistä maailmalla. Hän kasvatti Yhdysvaltain osallisuutta Vietnamin sodassa lähettämällä sinne aiempien varusteiden ja rahallisen avun tueksi 15 000 sotilaallista neuvonantajaa. Vieraillessaan Länsi-Berliinissä 1963 Kennedy piti Schönebergin raatihuoneella kuuluisan puheensa, jossa hän arvosteli kommunismia ja toivoi Saksan yhdistymistä. Puheesta muistetaan varsinkin Kennedyn lausumat saksankieliset sanat ”Ich bin ein Berliner” (”Olen berliiniläinen”).> suomeksi "olen berliinin munkki" siis syötävä munkki. Vähän niikö hampurilainen " Ich bin ein Hamburger"

      Siksi venäläiset perinteisesti pitävät republikaaneista kun nuo eivät vastusta kommunismia vaan haluavat käydä jopa kauppaa heidän kanssaan. Kommunismi nyky maailmassa on piilossa niinkuin on fasismikin. Ole siinä sitten. Dempkraatti katsoo että ihmiset ovat eriarvoisia. Minä vihaan heitä.

    • KasiainenUulla

      Kasi teloitettiin ruiskuttamalla häneen myrkkyä. Viisi päivää myöhemmin Kasin kotikaupungissa Quettassa yli 20 000 ihmistä kokoontui jalkapallostadionilla järjestettyyn muistotilaisuuteen, jossa Kasin sanottiin yhdistäneen muslimit Yhdysvaltoja vastaan.

      Nuo eivät ole samoja ihmisiä sillä Quetta on Pakistanissa. Miksi juuri 20 000 esiintyy molemmissa tapauksissa on varmaan ihan sattumaa. Muslimit yhdistyivät jenkkejä vastaan. Nyt he ovat ranskalaisiakin vastaan, mutta vain tusinaa pidetään niin vaarallisina että heitä valvotaan ympäri vuorokauden niin kuin meitä täällä Suomi 24 forumissa. Sanot poikittaisen sanan niin valvoja iskee kimppuun.

      Of the 20,000 currently on the fiche S only a dozen are thought to be under 24-hour surveillance.
      Nykyisistä 20 000:sta S-kortistossa olevista vain kymmenkuntaa pidetään 24 tunnin valvonnan alaisena.

      Yhdysvalloissa Kasia on puolestaan pidetty esimerkkinä sekä puheissa aseenkanto-oikeuksien tiukentamisen puolesta että maahanmuuttopolitiikkaa koskevissa keskusteluissa.

      Jokin muutos alkoi Mir Kasista josta tämä alla oleva videokin todistaa.
      https://www.youtube.com/watch?v=IpuVEfQoebk
      En ole siihen vielä oikein perehtynyt mutta historiassa asiat toistuu jossain mielessä, mutta tämä viimeinen temppu Strasbourgissa oli fiasco. Ranska paljastaa omat keinonsa vakoilla ihmisiä ja vielä kun se kertoo miten se fyysisesti tapahtuu eli millaisilla laitteilla ihmisiä pystytään valvomaan 24 tuntia päivässä. Heillä täytyy olla jokin avaruudesta käsin toteutettava vakoilu ohjelma ja laitteet. Jenkeillähän tuollaiset laitteen on ollut vuosia.

      Olisi hyvä tehdä lista erinäisistä terrori-iskuista lähtien Kasista eteenpäin.

    • Manhunt

      Ei kai Kasi alkanut terroristiksi kun sillä oli tuollainen nimi. Se kylläkin kirjoitetaan K:lla ja jossain hän onkin Kansi. Ei tarkoita kantta (pas Kansi kii) Tiedä noista hulluista mitä ne milloinkin keksii.

      Ghazi (från arabiskans ghāzi, "stridande", "kämpe"), eller gazi, var en medeltida, främst turkisk, titel på en furste som utmärkt sig som militär ledare i kampen mot icke-muslimer, framför allt mot bysantinarna i 1100-1300-talets Anatolien.

      Ghazi (arabiasta, "taistelusta", "taistelija") tai gazi oli keskiaikainen, lähinnä turkkilainen, prinssi, joka nousi sotilasjohtajaksi muslimien taistellessa ei-muslimeja vastaan etenkin byssantilaisia vastaan 1100-1300 vuosisadan Anatoliassa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mir_Aimal_Kasi
      https://www.dailynewsdir.com/attack-in-strasbourg-the-manhunt-is-on-after-cherif-chekatt

      Mir Kasista Cherif Checattiin. Paljonko haamumiehen näköisiä terroristeja onkaan ollut jotka kaikki on joko tapettu paikan päällä tai sitten saaneet kuoleman tuomion paitsi Suomessa on partalapsi lojumassa linnassa ja voi paksusti. Eikö lehdistö vois mennä kyseleen että kuis panee? Onko kivaa lusia radikalisoitumistas.
      Teemana ollut tuo manhunt eli ihmisjahti näiden 33 vuoden aikana ja aina vaan uus haamu ilmestyy ammuskelemaan viattomia jalankulkijoita. Onko se syy joutua valvonnan alle 24/vrk jos muistuttaa ulkomuodoltaan Haamumiestä. Kattokaa kuvaa tarkkaan. Pitää olla vaalea ylähuuli ja tuijottava katse. Medialla oli varmaan Cherifin kuva valmiina kun se alkoi heti jahtaamaan sitä, mutta anto tappaa ensin ihmisiä ja hhavoittaa. Muistakaa myös että Haamumies on syytön.
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

    • NytEiNaarata

      https://www.youtube.com/watch?v=IyqlkWZL0ZI
      https://www.youtube.com/watch?v=w84HrH9tgLA
      https://www.youtube.com/watch?v=BpRd7iiVgJM
      https://www.youtube.com/watch?v=UuFydpx3qQo

      Miksi M/S Estonia upposi niin nopeaan. Yleensä siihen kuluu tunteja niin kuin ro-ro-matkustaja-alus Jan Heveliukselle kävi Itämerellä 1993. Estonia uppos alle tumissa. Yleensä ne kelluu useita tunteja. Tuliko lavastajille kiire. Se lommo visiirissä on eriskummallinen. Mistä se siihen tuli. Onko koko alusta edes ollutkaan merellä tuohon aikaan ja koko homma on keksitty. Niin minusta alkaa tuntumaan. Mutta jos väittäisin että tämä mies valehtelee niin saisin hänen vihat päällensä. https://www.youtube.com/watch?v=UuFydpx3qQo Mutta ihmisen on helppo valehdella jos kysyjä on juonessa mukana eikä kysele mitään vaikeita kysymyksiä.

      Kello 4.37 alus (Hevelius) lähetti hätäsanoman. Kello 4.45 aluksen kallistuma oli jo 70 astetta. Kello 5.50 alus kaatui ympäri, ja kello 11.00 se upposi. Onnettomuudessa kuoli 54 ihmistä, joista kuusi oli ruotsalaisia.

      Noin kello 1.15. Turun saariston eteläpuolella (Estonian) keulavisiiri repeytyi irti laivasta aaltojen voimasta ja vettä alkoi tulvia autokannelle. Tämän vuoksi laiva kallistui aluksi noin 15 astetta ja pian sen jälkeen 30–40 astetta oikealle. Estonia lähetti hätäkutsuja kello 1.24–1.27 välillä, minkä jälkeen yhteys alukseen katkesi, ja alus alkoi nopeasti kallistua ja upota. Kallistuman vuoksi vettä tulvi sisään myös aaltojen rikkomista ovista ja ikkunoista kansilla 3–5, ja tämän jälkeen alusta ei olisi voitu enää pelastaa. Aluksen uppoaminen oli nopeaa ja väistämätöntä. (Ei laivan kyljessä ole mitään ovia ja kuinka ne aallot olisivat nyt rikkoneet sivuillunat jotka ovat lujaa tekoa. Ei niillä aalloilla mitään vasaroita ole käytössä.. Tuntuu vielä jops uskomattomalta kuin kuuhuijaus koko tarina. Ketä tolla uppoamisella yritettiin kusettaa. Kansaako? Miksi sitä yritetään jopa yhdistää Palmen murhaan. Ei mitään järkeä.

    • RehellisyysMaanPerii

      Jos väittäisin että nämä miehet valehtelee niin saisin hänen vihat päälleni.
      https://www.youtube.com/watch?v=UuFydpx3qQo
      https://www.youtube.com/watch?v=u1cp2ymB2Gc
      Mutta ihmisen on helppo valehdella jos kysyjä on juonessa mukana eikä kysele mitään vaikeita kysymyksiä.

      Nämä on kyllä ruotsiksi mutta katsokaa kehon kieltä. Puhuvatko he totta vai vaistoatteko valheen ilmapiirin leijailevan ilmassa.

      Kansan kusetuksesta on tullut eliitin huvi josta he saavat jotain nautintoa ehkä. Jaa miksi he valehtelevat. No sitä pitäisi kysyä asianomaisilta.

    • HavukkaahonAjattelija

      Abderrahman BouananeNÄ oli vähitellen radikalisoitunut vuoden 2017 aikana. Hän on mieltänyt toimivansa ISIS-terrorijärjestön puolesta ja määritellyt itsensä järjestön sotilaaksi. Hän teki päätöksen teosta tekoa edeltävänä yönä. Motivaatio tekoon oli länsiliittouman tuolloin tekemät iskut ISIS:n hallitsemaan Raqqan kaupunkiin, syyttäjä kertoi heti käsittelyn alkuun.

      (Mitä Suomella ja länsiliittoutumalla oli sellaista yhteistä että hän sai siihen syyn puukottaa viattomia ohikulkijoita. Eikö tuo viittaisi mielummin päävikaan kuin terrorismiin, mutta saatiinhan Suomeen ennakkotapaus ja tiedustelulaki läpi eduskunnassa. Vai onko se mennyt jo läoi kiireellisenä. Mikä kiire sillä oli. Yhtään muuta iskua ei ole tapahtunut, paitsi nyt Ranskassa. > Me emme ole Ranska eikä länsiliittoutuma)

      https://www.seiska.fi/Uutiset/Tassa-on-Turun-terroriteosta-syytetty-Abderrahman-Bouanane-ei-peitellyt-kasvojaan (Miksi hän hymyili? Eikö sellainen viittaa mielenvikaisuuteen)

      Ylivieskan kirkon viime pääsiäisenä polttanut mies on passitettu pakkohoitoon.

      Raahen käräjäoikeus katsoo, että vuonna 1989 syntynyt pohjoispohjalaismies on syyllistynyt syyntakeettomana tehtyyn törkeään vahingontekoon.

      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg (Mitä ainetta hän käyti. Huoltoasemalta hän sitä ei saanut. Katso vaikka videolta. Hänellä oli kaksi kanisteria ulos tullessa. Sisään mennes vain yksi)

      Ei ymmärtänyt tekonsa tosiasiallista luonnetta

      Terveyden ja hyvinvoinnin laitos päätyi pitämään miestä syyntakeettomana hänelle tänä syksynä tehdyssä mielentilatutkimuksessa.

      Syyntakeettomalla tarkoitetaan muun muassa sellaista henkilöä, joka ei mielisairauden tai vakavan mielenterveyden häiriön vuoksi kykene ymmärtämään tekonsa tosiasiallista luonnetta tai oikeudenvastaisuutta.

      Mielentilatutkimuksen mukaan mies on sairastanut paranoidista skitsofreniaa ainakin vuodesta 2013 lähtien. Hän on saanut sairauteensa lääke- ja sairaalahoitoa sekä ennen tekoa että sen jälkeen.

      Käräjäoikeuden mielestä mies pyrki varsin sitkeästi sytyttämään kirkon. Hän ei väittänyt oikeudenkäynnin aikana, että hän olisi esimerkiksi ääniharhojen vuoksi olettanut kirkon polttamisen olevan sallittua. (Anna Lindhin puukottaja kuuli ääniharhoja äidinkielellään serbiaksi)

      Tästä syystä oikeus katsoo, että mielisairaudestaan huolimatta mies ymmärsi tekonsa olevan oikeudenvastainen. Tuomioistuimen arvion mukaan hän ei kuitenkaan sairautensa vuoksi ymmärtänyt sen tosiasiallista luonnetta ja oli siten syyntakeeton.

      Syyntakeetonta henkilöä ei voida saattaa rangaistusvastuuseen, joten käräjäoikeus on jättänyt tuomitsematta miehen rangaistukseen. Mielentilatutkimuksen mukaan mies on tahdosta riippumattoman hoidon tarpeessa, joten käräjäoikeus on passittanut hänet tahdosta riippumattomaan hoitoon sairaalaan.

      Fiche S (franska: 'S-kort') är en beteckning i franskt rättsväsende på individer som förmodas utgöra ett allvarligt hot mot den nationella säkerheten. Bokstaven 'S' är en förkortning för Sûreté de l'État, 'statens säkerhet'.

      Fiche S (ranska: "S-Card") on termi Ranskan oikeuslaitoksessa ihmiselle, jonka uskotaan olevan vakava uhka kansalliselle turvallisuudelle. S-kirjain on lyhenne Sûreté de l'État'lle 'State Security'."valtion turvallisuus". (ihmisten puukotukset eivät ole uhkia kansalliselle turvallisuudelle eikä kirkon polttamisetkaan, mutta tällaisia ihmisiä olisi hyvä valvoa. Kuka maksaa valvojien palkat jos valvonta tapahtuu valvottavien saadessa kulkea muutoin vapaalla jalalla niin kuin Haamumies)

      Of the 20,000 currently on the fiche S only a dozen are thought to be under 24-hour surveillance.
      Nykyisistä 20 000:sta S-kortistossa olevista vain kymmenkuntaa pidetään 24 tunnin valvonnan alaisena.

      Miten päästään vinksahtaneita pitäisi valvoa jos Ranskan kokoisella valtiolla on varaa ja resursseja valvoa vain tusinaa 20 000:sta. Isisläisten motiivi kostaa on loppunut kun hävisivät sodan.

      Kirkon polttajat ja muut tuhopolttajat jatkavat sekoilujaan . Kiihtelysvaaran tuhopolttajan motiiveja ei olla kerrottu kansalle. Mitä ne olivat. Pikon Betonin tuhopolttajaa Kangasalta ei olla edes saatu kiinni. Missä palaa seuraavaksi Suomessa. Tuhlaako poliisi aikansa "partalasten" valvontaan kun maassamme on vapaalla jalalla tuhansia "hulluja". Suomessa on nyt poltettu näyttävästi neljä historiallisesti arvokasta kirkkoa. Kaksi niistä saatiin entisöityä ka kaksi paloivat maan tasalle. Kymmeniä polttoyrityksiä on myös tehty eri kirkkoihin ja kymmeniä roskakatos paloja sytytetty ympäri maata. Onko näillä yhteys toisiinsa. Kirkko ja roskakatos?

    • Poimija

      SANOISINKO TÄMÄN OLEVAN PROPAGANDAA MUSLIMEJA VASTAAN: Jos oltaisiin viisaita niin kaikki uskonnolliset rituaalit ja kokoukset pitäisi lailla kieltää ja jos joku uskoo Joulupukkiin niin se on hänen henkilökohtainen asiansa. Kirjoittaja ei usko itsekään mistä puhuu ja mitä puhuu.
      POIMITTU TERRORISMI PALSTALTA TÄNÄÄN 20.12.2018 kello 13.16

      Missä vaiheessa kansa suuttuu musluihin?

      Crus-

      29.9.2018 22:43
      Terrorismin ja muun perseilyn takia? Ja kuinka paljon se vaatii?
      Daniel Pipes arveli, että 300 000 tai 3 miljoonaa kuollutta riittävät, että islamin vaara otetaan tosissaan ja ruvetaan puolustautumaan vakavasti. 3000 ei nimittäin riittänyt eikä ehkä 30 000. Mutta aikamoisen hurjista luvuista puhumme. Ehkä tuo tarkoittaisi ydinräjäytystä.

      Mutta, jos mietitään terroristien arsenaalia ja uskonnollisia valmiuksia, niin biologiset, kemialliset ja ydinaseet ovat käytettävissä. Lapsia, vanhuksia, naisia, vammaisia, kaikkia on halal tappaa - ei sääliä kenellekään.

      Koraanissa juurikin käsketään luomaan kauhua vääräuskoisiin, terrorismi on siis itsetarkoitus. Ei riitä, että tapettaisiin siististi ja nopeasti, vaan ideana on myöskin keksiä kaikkia kauheuksia ja toteuttaa niitä.
      Bataclanissa oli leikattu ihmisiltä sukuelimiä, pistelty veitsellä naisia sukuelimiin, kaivettu silmät ulos ja suolistettu ihmisiä. Koraanissa käsketään katkomaan kauloja ja leikkaamaan sormenpäät irti. Varsinainen leikkelyuskonto. Religion of pieces.

      Mietin voiko sitä mitenkään valmistautua terrori-iskuun ja kaikkeen mahdolliseen kauheuteen, mitä kokee ja siitä selviämiseen henkisesti siis myös? Pitäisikö olla valmis siihen, että mitä tahansa terroria saattaa tulla vastaan? Olen itse joskus harjoitellut Krav Magaa netistä. Ja pidän siitä ajatusmaailmasta, että paljain käsin voi kukistaa jopa konetuliasemiehen ja mitä tahansa voi käyttää aseena. Myöskin vaarojen välttäminen ennakolta on eräs periaate.

      Tuskaa on tiedostaa se, että terrorismia tulee lisää nykypolitiikalla ja matuvaelluksella ja kukaan päättäjistä ei ota minkäänlaista vastuuta mistään. Ja muut lampaat kulkevat vain unessa. Itse karkottaisin kaikki muslimit, vain siten voisi saada lähes varmuuden muslimiterrorismin poistumisesta.
      Tietysti maailmalla riehuu muslimeja ja jotain sillekin ongelmalle, islamille tulisi maailmanlaajuisesti tehdä.

    • AnttiCommeRehn

      Mujahidin

      Afganistanilaisia mujahidin-taistelijoita vuonna 1985.

      Mujahidin, myös mujahedin tai mujahideen (arab. مجاهدين‎, oik. muǧāhidīn) tarkoittaa islamilaisia taistelijoita, jihadia käyviä muslimeita, uskonsotureita (yksikkö mujahid).

      Afganistan

      Tunnetuin asiayhteys sanalle löytyy Afganistanin sodasta 1979–1989, jossa mujahidin-sissit taistelivat Neuvostoliiton miehitysjoukkoja sekä sen valtaan nostamaa Afganistanin demokraattisen tasavallan kommunistihallitusta vastaan. Erilaisia islamilaisia ryhmittymiä edustaneita sissejä tukivat ennen kaikkea Pakistan, Saudi-Arabia ja Yhdysvallat. Presidentti Ronald Reagan kutsui mujahidineja 'Afganistanin vapaustaistelijoiksi'.

      Al-Qaida (arab. القاعدة‎, al-Qā‘ida, 'perusta') on militantti ääri-islamistinen ja jihadistinen terroristijärjestö.

      Isis, myös ISIS ja IS (engl. the Islamic State (IS), arab. الدولة الاسلامية‎‎, ’’ad-daula al-islāmiyya’’, Islamilainen valtio) tai ISIL ja Daesh on pohjoisessa Irakissa ja Syyriassa toimiva jihadistijärjestö. Isis hallitsi osia Syyriasta ja Irakista vuosina 2014–2017. Järjestö perusti 29. kesäkuuta 2014 alueelle islamilaiseen šaria-lakiin pohjautuvan kalifaatin. Järjestöä johtaa kalifiksi nimitetty Abu Bakr al-Baghdadi. Pyhää sotaa käyvän Isisin perusta on salafismissa ja wahhabismissa.

      Kaikki pohjautuu kommunismin vastaisuuteen joista jäänteenä on vielä Ukrainan konflikti ja Syyrian sisällissota. NL kaatui ja Itä-Eurooppa siirtyi lännen valtapiiriin. Suome halutaan Natoon auttamaan länsiliittoutumaa jos se vaikka saisi aikaan sodan Venäjää vastaan. Kommunismi on kuitenkin vieläkin niin vahva aate maailmalla ettei sitä voita mikään.

    • FistinPasi

      Salafismi on sunni-islamilainen fundamentalistinen liike. Salafismi on perusteiltaan fundamentalistista ja luonteeltaan äärimmäisen konservatiivista ja puhdasoppista. Kaikkien salafistien päämäärä on islamin uskon puhdistaminen kaikesta ulkoisesta ja maallisesta vaikutuksesta sekä uskovien yhteisön palauttaminen varhaiseen pyhyyden tilaan. Salafistit haluavat palauttaa kalifin kaikkien muslimien yhteiseksi islamilaisin periaattein hallitsevaksi hallitsijaksi
      Boutros Boutros-Ghalin mukaan salafisti-liike on vakava uhka ihmisoikeuksille, koska se pitää ihmisoikeuksien puolustamista uuskolonialistisena perintönä ja jopa uutena ristiretkenä islamia vastaan. (salafistit ovat toisia islaminuskoisia vastaan - ei kristittyjä vastaan)
      Länsimaissa New Yorkin syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkeen vallinnut islaminvastainen ilmapiiri, jossa jokainen muslimi pyritään esittämään vähintäänkin mahdollisena terroristina on entisestään voimistanut tätä asennetta. (lainattu wikipediasta. Tuota en ymmärtänyt. Salafistit ovat toisia muhametteja vastaan. Miksi länsi aloitti sodat Irakissa usuttaen toisia islamisteja toisiaan vastaan. Tapelkaa saatte sokeria. Me korjaamme sitten potin. Sama mentaliteetti oli toisessa maailman sodassa. Rahoittivat molempia osapuolia. Natseja ja kommunisteja. Ja ajattelivat että, sitten kun nuo ovat melkein tuhonneet toisensa, niin me jenkit (juutalaiset) tulemme ja korjaamme potin)


      Boutros Boutros-Ghali ( 14. marraskuuta 1922 Kairo, Egypti – 16. helmikuuta 2016 Kairo) oli egyptiläinen oikeustieteilijä, diplomaatti ja poliitikko, joka oli YK:n kuudes pääsihteeri.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Boutros_Boutros-Ghali (hän oli koptilainen kristitty)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Koptilaisuus

      Koptilaisuus on etninen kristinuskon orientaaliortodoksisiin kirkkoihin kuuluva kirkkokunta, joka syntyi antiikin aikana Aleksandriassa ja oli 300-luvulta 600-luvulle saakka valtauskonto Egyptissä. Myöhemmin islam syrjäytti sen aseman kuten muuallakin Pohjois-Afrikassa, mutta noin 10 % egyptiläisistä on nykyäänkin koptilaiskristittyjä. Käymme vieläkin uskon sotia, mutta se on savuverho sotaa kommunismia vastaan. Kaikille ihmisille on yks paskan hailee uskotko joulupukkiin vai et, mutta jos olet kommunisti niin se on paha asia. Kommunistit kun vie sinun omaisuutesi vaikka kyse on vain tuotantovälineiden yhteiskunnallisesta omistamisesta.

      LES AVENTURES DU CALIFE HAROUN EL POUSSAH

      http://elouarnblade.blogspot.com/2017/01/les-aventures-du-calife-haroun-el.html

      Poussa on Suomesta lähtöisin, mutta se on sattuma että Harun ei Pullah (ranska El Poussa) on ranskaksi myös Poussa h.

      http://www.tuomas.salste.net/suku/nimi/poussa.html

      Ahmed Ahne halusi kalifiksi kalifin paikalle, mutta se oli huumoria. Kukapa länsimaalainen haluaisi kalifiksi nimitetyn Abu Bakr al-Baghdadin paikalle. Ahmed Ahnehan oli itsekin itämaalainen. Miksi me puutumme toisten maiden asioihin. Annetaan heidän ratkaista omat ongelmansa ja me pysytään omossa murheissamme. Sitten on tämä Wahhabismi.

      Wahhabismi (arab. الوهابية‎ Wahhābīya) on sunni-islamin fundamentalistinen suuntaus ja Saudi-Arabian valtionuskonto. https://fi.wikipedia.org/wiki/Wahhabismi
      MAAILMA OLISI PAREMPI ILMN UKONTOJA. Jokainen saisi usko joulupukkeihin tyrkyttämättä uskoaan muille ja varsinkaan aseilla. Mutta kai ne sodat on samaa ryöväämistä naapurilta kuin ennenkin. Vai miksi sotia käydään.

    • OikeassaOlija

      MAAILMA OLISI PAREMPI ILMAN USKONTOJA. Jokainen saisi uskoa jomaan oulupukkiinsa ja olla tyrkyttämättä uskoaan muille ja varsinkaan ei aseilla. Mutta kai ne sodat on sitä samaa ryöväämistä naapurilta kuin ennenkin. Vai miksi sotia käydään.

      Sotia käydään ryöstö tarkoituksessa.

    • TilaLoppui

      Kasista se alkoi ja jatkuu näemmä vielä Ranskassa Cherif Checattilla. Kasin jälkeen tulivat Wtc-tornin autopommilla räjäyttelijät joiden touhu ei oikein luistanut suunnitelmien mukaan.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mir_Aimal_Kasi
      https://fi.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Centerin_pommi-isku_1993
      Tähän mennessä kaikki iskun toteutukseen osallistuneet terroristit yhtä lukuun ottamatta on pidätetty ja tuomittu Yhdysvaltain oikeudessa. (Haamumies perkele - vapaalla jalalla)
      Samaa teemaa noudatti Oklahoman isku. Sielläkin yksi mies kateissa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_Cityn_pommi-isku

      Katso sama englanniksi niin siellä puhutaan John Doe n:o Kakkosesta (2). John Doe on suomeksi Matti Meikäläinen, jota ei koskaan tavoitettu. Haamukuva kyllä tehtiin. Etsintäkuulutuskuva siis.

      No "John Doe #2" was ever identified, nothing conclusive was ever reported regarding the owner of the unmatched leg, and the government never openly investigated anyone else in conjunction with the bombing.


      Samman teemaan voidaan lukea Pasilan poliisitalon pommi-isku, jossa myös tehtiin kaksi haamukuvaa tekijöistä (Ohukainen ja Paksukainen) https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000284340.html Ei kerrota kuka kuvat teki - media itse tietty.

      Media sai varmaan idean kuvien tekoon kuvasta joka oli lehdissä esittäen Mikkelin pakoauton kuljettaja Häkkistä. (ei Mika Häkkistä joka alkoi sen jälkeen saamaan nimeä kansainvälisesti - onhan formula perinteisesti natsien suosima urheilulaji) https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikkelin_panttivankidraama

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/12/ruotsin-pommi-isku-saattoi-olla.html

      Tästä pasilan pommi-iskusta ei kerrottu sen enempää julkisuudessa kuin, että Pasilan poliisitalon edustalle jätettiin Opel Kadett merkkinen henkilöauto, jonka sisällä oli n. 40 kg räjähteitä.

      Muutama päivä tapahtuman jälkeen julkistettiin lehdistölle kuvat kahdesta alueella nähdystä ja liikkuneesta hämärämiehestä, joiden liikkeistä poliisi kaipasi lisätietoja. Kuvat "Ohukaisesta ja Paksukaisesta" julkaistiin myös päivälehtie lööpeissä, ja kansan keskuudessa huvitusta herättäneet piirtäjän luonnokset eivät lopultakaan löytäneet ketään syylliseksi epäiltyä. Kyseiset herrat ovat edelleen vapaalla jalalla ja nimeämättä.

      Länsimaissa New Yorkin syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkeen vallinnut islaminvastainen ilmapiiri, jossa jokainen muslimi pyritään esittämään vähintäänkin mahdollisena terroristina.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/7_World_Trade_Center Tuohon ei törmänny lentokoneet.



      Crus- (Nimimerkki Crus kirjoittaa terrorismi palstalla)
      29.9.2018 22:43
      Missä vaiheessa kansa suuttuu musluihin? Terrorismin ja muun perseilyn takia? Ja kuinka paljon se vaatii? (Oliko Turun puukotus perseilyä vai terrorismia? - lisäys minun)
      Daniel Pipes arveli, että 300 000 tai 3 miljoonaa kuollutta riittävät, että islamin vaara otetaan tosissaan ja ruvetaan puolustautumaan vakavasti. https://fi.wikipedia.org/wiki/Daniel_Pipes
      Pipes on tullut tunnetuksi ääri-islamin äänekkäänä kriitikkona. Hän on kirjoituksissaan useasti maininnut ilmiön olevan "ongelma" ja maltillisen islamin "ratkaisu". Pipes on juutalainen. Ilmankos!

      Jos kysymme "Kuka hyötyy?" "Qui bono?" niin ainakin lännessä hyötyäjät ovat valvojat. Fiche S (ranska: "S-Card") on termi Ranskan oikeuslaitoksessa ihmiselle, jonka uskotaan olevan vakava uhka kansalliselle turvallisuudelle. S-kirjain on lyhenne Sûreté de l'État'lle 'State Security'."valtion turvallisuus". (ihmisten puukotukset eivät ole uhkia kansalliselle turvallisuudelle eikä kirkon polttamisetkaan, mutta tällaisia ihmisiä olisi hyvä valvoa. Kuka maksaa valvojien palkat jos valvonta tapahtuu valvottavien saadessa kulkea muutoin vapaalla jalalla niin kuin Haamumies)

      Valvotaanko Haamumiestä vieläkin? Hän ei ole ilmoitellut itsestään Wirkku-sedälle vähään aikaan.

      Wirkku-setä (kirjoitti viimeksi 4 päivää sitten)

      17.12.2018 1:06
      Kyllä Petttersson oli selvinpäin ollessaan ihan normaalin näköinen kaveri. Tuo häntä haastatteleva tyyppi on juonessa mikana. Molemmat tietävät ettei Palmea kukaan tappanut. Ei ainakaan Pettersson eikä Haamumies, joka ei muistuta Petterssonia lainkaan vaikka Pettersson pidätettiin juuri sen takia, että muistutti Haamumiestä, jolla ei ole itse tappamisen kanssa mitään tekemistä. Jossain muussa kyllä.

      Olen kuunnellut hänen tarinansa, mutta hän saa sen kertoa itse kunhan saa teiltä kysymyksiä. Ehkä teidän on vaikea kysyä häneltä näin suorassa lähetyksessä mitään, mutta sanon ettei tämä nyt ole suora lähetys, kun hän ei ole täällä tänään. Lähti ryypiskelemään muualle. Kova juoppo se on. Sen tiedän.

      https://www.youtube.com/watch?v=a8n7Ugq3CHo

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti

    • RadiKaaliKääryle

      Tämän tässä alla kirjoittaja ei näe koko kuvaa, mutta on oikeassa ajoituksen suhteen. Mikäs sen varmempi keino siirtää mielenkiinto pois epämiellyttävästä asiasta kuin masinoida tällainen isku joka todellakin oli niin läpinäkyvästi keinotekoisesti tehti. Se mitä tarkoitan niin Cherifistä julkaistun kuvan takana piilee taas sama teema. Tuijottava katse ja vakava ilme ja ennen kaikkea vaalea ylähuuli. (siis pälvi alue ylähuulen ja viiksien välissä. Kaikilla partalapsilla sitä ei ole mutta Haamumiehellä oli vaikkei oiken viiksiä ollutkaan. Kaiken takana on ratkaisematon Palmen murha (huijaus)

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/764221d8-d765-4fc4-8f45-1f9175ce51e5

      Kopioitu tästä ketjusta viestistä Manhunt
      https://www.dailynewsdir.com/attack-in-strasbourg-the-manhunt-is-on-after-cherif-chekatt

      Ette varmaan tajua ettei nämä ole yksittäistapauksia vaan jatkumoita. Jatkumo-lavastajien kuva galleriasta löytyy aina uusia tyyppejä haamumiehiksi. Ja sitten he ovat kaikki aivan tavallisia hiljaisia hemmoja jotka radikalisoituvat ykskaks. Palmen aikana ei ollut islamisaatiota. Ainoa mihin saattoi radikalisoitua oli demarivastaisuus niin oikealta kuin vasemmaltakin. Suomeakin tuolloin ajettiin oikeistodemarien syliin, kun sinisalolaiset (stallarieiksi haukutut) oltiin eliminoitu vallasta. Tai ei heillä mitään valtaa ollut mutta mielipiteitä mihin meitä oikein tällä menolla viedään. Tosiasiassa sinisalolaiset olivat stallareita vastaan. Se oli vastapuolen keksimä haukkumasana.

    • Kalakukala

      En ole perehtynyt Teemu Vehkalan tuotantoon, mutta se miten minun ajatusmaailmani eroaa hänen ajatusmaailmasta on se, että minä väitän, ettei moista Cherif Chacattia ole tuon nimisenä edes olemassakaan niin kuin ei niitä muitakaan, jotka Euroopassa ovat noita "terroritekojaan" tehneet.
      Hänet (Cherif) valittiin "kriisinäyttelijäksi" päästen helpolla kun ei tarvinnut muuta antaa kuin kuvansa lehtiin. Nykyään ei media jaksa enää edes näyttää kuvia tekopaikalta, sillä se pääsee todella helpolla, kun ei tarvitse levitellä ketsuppia katukäytäville eikä vaivata ambulansseja paikalle, sillä nyt saattaa olla vaikeaa löytää edes ambulanssikuskeja näyttelemään tollasiin lavastuksiin, kun hekin ovat huomanneet, ettei siitä ole mitään hyötyä.
      Suomessa se englantilainen arabitaustainen torilla pelastamaan ihmisiä rynnännyt mies ei saanut näyttelemisestään oikein mitään ja siiten syytetään vielä Kelarahojen väärinkäyttämisestä, mikä onkin totta ainakin lehtitietojen mukaan.
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201808312201173417

      Ihmiset ei lähde enää mukaan noihin leikkeihin vaarana ettei ne mene enää todesta kun ne paljastuvat toinen toistensa perään bluffeiksi niin kuin Palmen murha ja Bostonin isku ja Charlie Hebdo.

      Toimittaja: Teemu Vehkala

      Ranskan Strasbourgissa sattui viime tiistai-iltana joukkomurha, kun paikalla ollut n. 30-vuotias mies avasi tulen kohti väkijoukkoa paikallisella joulutorilla. 3 ihmistä kuoli ja 13 loukkaantui.

      Tästä alkoi sitten näille NATO:n terroriteoille tyypillinen poliisien takaa-ajo, joka sitten median mukaan päättyi 29-vuotiaan Cherif Chekatt nimisen henkilön ampumiseen, joka menehtyi poliisin luoteihin.

      Se mitä NATO ajaa takaa tällä, että epäilty pitää tappaa liittyy enemmänkin siihen, että lavastettu syyllinen on helpompi lavastaa, jos hänet eliminoidaan kuvioista.

    • KalaKukkonen

      Jos kysymme "Kuka hyötyy?" "Qui bono?" niin ainakin lännessä hyötyäjät ovat valvojat.

      Fiche S (ranska: "S-Card") on termi Ranskan oikeuslaitoksessa ihmiselle, jonka uskotaan olevan vakava uhka kansalliselle turvallisuudelle. S-kirjain on lyhenne Sûreté de l'État'lle 'State Security'."valtion turvallisuus". (ihmisten puukotukset eivät ole uhkia kansalliselle turvallisuudelle eikä kirkon polttamisetkaan, mutta tällaisia ihmisiä olisi hyvä valvoa. Kuka maksaa valvojien palkat jos valvonta tapahtuu valvottavien saadessa kulkea muutoin vapaalla jalalla niin kuin Haamumies)

      Valvotaanko Haamumiestä vieläkin? Valvotaanko Teemu Vehkalaa hänen päästyään pois pöpilästä. Ei hän ole ainoa joka on passitettu pöpilään mielipiteidensä takia. Nuo jotka hänet sinne sai eivät ole moksiskaan hänen hyvinvoinnistaan vaan hänestä haluttiin varoittava esimerkki miten käy jos puhuu liian avoimesti asioista jotka pitää pitää salassa niin kuin Palmen murhan oleminen huijausta. Kuka teistä uskaltaa sanoa siitä mitään. Wirkku-setä on näemmä ainoa ja Omituinen Papattaja joika on varmaankin sama henkilö. Että semmosta. Toivotan Vehkalalle kaikke hyvää ja tsemppiä taistelussa pahuutta vastaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=6TtDXT3qxtQ

    • EttäSellasta

      HavukkaahonAjattelija
      20.12.2018 12:54

      Kirkon polttajat ja muut tuhopolttajat jatkavat sekoilujaan . Kiihtelysvaaran tuhopolttajan motiiveja ei olla kerrottu kansalle. Mitä ne olivat. Pikon Betonin tuhopolttajaa Kangasalta ei olla edes saatu kiinni. Missä palaa seuraavaksi Suomessa. Tuhlaako poliisi aikansa "partalasten" valvontaan kun maassamme on vapaalla jalalla tuhansia "hulluja". (Iso-Syöte ei ollut yksinäisen hullun tuhopoltto vaan jatkumo kattopaloihin joita on sattunut vuosien mittaan kymmeniä)

      Minä puhun tällä palstalla usein sattumista niin onko tällä Iso-Syötteen tulipalolla ja tuon kirjoituksen välillä vain pelkkä sattuma kun aletaan tutkimaan syttymissyitä. Idea kirjoituksesta?

      Minä sanon että sen sytytti avaruusterroristit ( ja te sitten väitätte mitä haluatte ja keksitte syyksi vaikka keulavisiirin irtoamisen hyökyaallon seurauksena)

      https://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/hotelli-iso-syotteen-rakennuksesta-puolet-tuhoutui-rajussa-tulipalossa-sata-ihmista-evakuoitiin-tulipalon-alta/812433/

      https://yle.fi/uutiset/3-10567055

      https://www.veteranstoday.com/2015/08/25/confirmation-tianjin-was-nuked/

      Olisi tyhmää väittää että nämä tapahtui samalla lailla. Minä sanon että pienempiin tulipaloihin käytetään toisenlaisia juttuja. En tiedä mitä ne on mutta tämä viittaa roskakatospaloihin. Sama tekniikka.

      Eikö valtiovalta puutu siihen mahdollisuuteen että kyseessä voi olla avaruusase.

    • HavukkaItse

      Aika provosoiva nimimerkki kun ajattelee mikä Havukka-ahon ajattelijaa pohditutti tulen suhteen.
      Missä se (tuli) ne väliajat lymyilee? Eli kun tulta palavan jossain ei ole niin missä se on. (väliajat)

      HavukkaahonAjattelija 20.12.2018 12:54 kijoitti tuon yläpuolella olevan viestin. Siitä 12 tuntia niin Iso-Syötteellä oläjähti. Pelkkää sattumaa, sanotte te.

      Havukka-ahon ajattelija on Veikko Huovisen vuonna 1952 ilmestynyt esikoisromaani sekä läpimurtoteos. Romaanin päähenkilö on itseoppinut filosofi Konsta Pylkkänen, joka etsii ”sinistä ajatusta” miettiessään maailman menoa.

      Tuosta voisi vetää johtopäätöksen vaikka "terroristeista". missä he ovat ne väliajat kun eivät tee noita "bluffi.iskujaan" ja missäm ovat ne tuhopolttajat kun eivät iske kohteihinsa. Eikö heitä pitäisi tarkkailla ja valvoa salaktselulaitteilla joita on nykyään jopa sellaisia että ne kurkkivat sinua vaikka mistä.

    • AikaSurkeata

      Aika provosoiva nimimerkki kun ajattelee mikä Havukka-ahon ajattelijaa pohditutti tulen suhteen.
      Missä se (tuli) ne väliajat lymyilee? Eli kun tulta palavan jossain ei ole niin missä se on. (väliajat)

      https://www.youtube.com/watch?v=n8vLzVO89FE

      Meistä monikin vanhemman polven edustajat voisimme samaistua Havukka-ahon ajattelijaan, Ja sitten kun ajattelemme, mikä asia ei oikein mene meidän kaaliin, niin keksimme niille jonkinlaisen selityksen.
      Emme vaan tajua että meitä kusetaan korkeammalta taholta (media) koko ajan ja kun emme saa mitään tietoa siitä mitä maailmalla oikeasti tapahtuu. Onko kuussa esimerkiksi käyty. meidän on vain nieltävä se että on siellä käyty ja WTC_tornit sortu tulipalon voimasta ja M/S Estonia hukkui kun aalto irroitti keulavisiirin ja Palmen tappoi Pettersson. Näin täytyy uskoa. Meidän Havukka-ahojen.

    • EskoMaho

      Ei tartte alkaa Havukka-ahon ajattelijaksi vaan voi alkaa esimerkiksi puolustaa Esko Ahon politiikkaa ja äänestää Sipilää.

    • Jkklsdppeepewe

      Hieno ajatus

    • Thorinvasara

      Kirkon palo törkeä tuhopoltto

      Vantaan Kaivokselan kirkon tuhopoltosta epäilty mies on pidätetty, ja hänen vangitsemisestaan päätetään keskiviikkoon puoleenpäivään mennessä. Mies ei ole myöntänyt tekoa. Tuhotyöllä saattaa olla yhteyttä Jehovan todistajien valtakunnansalin tuhopolttoon viime keskiviikkoyönä.. 15.10.2006

      Näillä Tyrvään ja Porvoon ja Ylivieskan ja Kiihtekysvaaran kirkon polttajilla ei ole mitään tekemistä Vantaan Koskelan tuhopoltom kanssa.

      Ne poltettiin avaruusaseella. niin kuin moni roskakatoskin.

    • buruburuburu

      Eikö teitä kiinnosta vaikka sanoisi Ylä-Syötteen palo oli tuhopolttto. mutta se ei ollut tuhopolio s0iinä 0m0000000ielessä0 0000000000000mitä0 me y0mmärrä0mme ne.

      https://www.youtube.com/watch?v=yl4NOkNRrFI
      Missä se tuli ne välisajat viettelöö?

    • HavuItte

      Ei jumalauta!

    • Kyrpiäinen

      Kunka joku " katto" (kattorakenne) voi Lapissa (ottakaa huomion pakkanen) alkaa palaan ykskaks tosta vaan (oikosulku sähköohdoissa) ellei siinä ole avaruuslaserase kysymyksessä. Se miksi he (lasermiehet) sen tekivät on eri asia. (haluavat julkisuutta(

      Sähköjodossa ollut oikosulku kenties on virallinen selitys niin kuin aalto irroitti Estonian keulavisiirin. Me mennään noihin selitys juttu lankoihin jatkuvasti. Muttta mä kysyn mitä media saa ja hötyy noistä paskapuheista eli valheista, Miksi he (media) jarkavat tätä valhetta kun Palmekin voisi kertoa vaikka muistelmissaan miksi hän lavasti oman muthansa.

    • JyriPopov

      Miksi hän lavasti oman muthansa. (Lainattu ylemmäsrä ketjusta)
      Kirjoitusvirheet ovat joskus ihan Ooooo Kooooo eli O'kay. Mutha ja vielä oma MUTHA kaiken lisäksi. Palmen mutha. Muthasiko Palme itse itsensä?

    • Hahaahihiihohoo

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/591cc038-e512-4a8f-8b3f-7e392953fcfc
      On se kauheaa jos näin jouluna joutuu pöpilään. Valkotakit odottaa jo minua oven takana. Olen lukenut kaikenlaisia salaliitto teorioita mutta minä olen paras. Ensin avaruusaseella tehty tulipalo ja sitten Palme elää juttu. Kumpi on parempi. Palme elääkö?. Vetää kyllä viimeisiä jos vaikka eläisikin. Olis nyt 91 vee ja ensi kuussa 92. > 2019 - 1927 = 92 vai miten se menee?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Olof_Palme

      Sven Olof Joachim Palme (30. tammikuuta 1927 Tukholma – 28. helmikuuta 1986 Tukholma) oli Ruotsin pääministeri ja maansa sosiaalidemokraattisen puolueen pitkäaikainen puheenjohtaja. Hänet murhattiin vuonna 1986 ampumalla, eikä tekijää ole saatu selville.
      Tekijää ei olla saatu selville. On tossa vielä pari pulloa jäljellä. Selvitään sitten vaikka tapanina. Hyvää joulua vaan kaikille. Tekijää ei saada selväksi ennen joulua.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807022201048619

      Mikä on ollut näiden ullakkopalojen syttymissyyt joita on ollut kymmeniä niin Suomessa kuin ulkomailla? Avaruusaseko? Kop kop. Nyt ne tulee.
      https://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

    • IkuinenHikiKianto

      LAINATTU KETJUSTA JATKOA LITVINOVILLE

      Onhan se tietenkin noloa jos satut olemaan juuri siinä maassa missä maanmiehesi törttöilee, mutta ei se ole sinun syysi ja et sinä "omistasi" mitenkään sillälailla huolta voi pitää jos et edes tunne häntä. Otin esimerkin Palmen murhaajasta joka onkin nyt suomalainen. Hänen vanhempansa olivat Suomesta.
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/onko-tassa-olof-palmen-murhaaja-taman-tiedamme-skandiamannen-nimella-tunnetusta-stig-engstromista/6922192

      Kirjoitin myös että Palmen murha on bluffia.
      Ette vamaan ole vieläkään päässeet kätrryille miksi Palmen murha ei ole totta. Ehkä se selviää tuolla kun kirjoitan sinne nykyään. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15518250/jatkoa-litvinoville#comment-96172355

    • Anonyymi

      Ihankun olisin nähnyt tämän mömmöhörhön teesit ennenkin....
      On jannulla hyvä kasvit.

    • Anonyymi

      Aina kannattaa hyvät keskustelut tallentaa tietokoneen muistiin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8650
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2342
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1213
    Aihe