Onko ätmi sama kuin incel?

suklaalehti

Olen huomannut että palstalla käytetään sanaa ätmi. Onko se suomalainen vastine kansainväliselle incelille?

27

69

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jörppä

      Ätmi=mielikuvitusolento, jota ei liene olemassakaan. No, vähän niin kuin julgubbe=joulupukki.

      • mklbgflrt

        Tää on hassua, kuinka kaikki lässyttävät ettei mitään "alemman tason miestä" olekaan, mutta kaikki tietävät mitä tarkoittaa kun puhutaan "tasokkaasta miehestä".


    • mklbgflrt

      Ätmejä on ollut Suomessa pidempään kun jenkeissä inceleitä. Suomalainen MAT-teoria on jalostettu jenkkiläisestä ladder theorystä, ja kun se teki läpimurtonsa, ei kukaan puhunut mistään inceleistä.

      Nykyäänkin vielä tunnustaudun ätmiksi, mutta en inceliksi, sillä inceliyden mukana tuntuu tulevan aimo annos todella väkivaltaista vihaa naisia ja parempiosaisia miehiä kohtaan, mihin en itse halua sekaantua.

      • JossainMuualla

        Melko hyvin sanottu.

        Jos luulette, että tällä palstalla on (NAL laskematta) väkivaltaisia hulluja, niin ette tiedä mitään mistään.

        En ätmi-setänä halua myöskään olla missään tekemisissä incel-kahjojen kanssa.


      • Anonyymi

        Mitäs pahaa siinä on, jos jätkät puhuu rapeceliydestä? En kannata raiskaamista mutta ymmärrän etenkin amerikkalaista inceliä, joka sanoo, että 'Decided to become a rapecel'.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs pahaa siinä on, jos jätkät puhuu rapeceliydestä? En kannata raiskaamista mutta ymmärrän etenkin amerikkalaista inceliä, joka sanoo, että 'Decided to become a rapecel'.

        Onko se vähän niinkuin Ripsi- ja rapsiöljynmaisetelija Raisa Reikänuama?


    • Wwuwuw

      Nää miehet alentavat itse itsensä.

      • mklbgflrt

        Tosiasioiden toteaminen ei ole itsensä alentamista. Se on ainoastaan inhorealismia. Naiset haluavat uskotella ettei miehen arvo riipu siitä saako seksiä vai ei. Miehet kyllä tietävät, että kyllä se siitä riippuu, ainakin negatiivisessa mielessä, siis siten että jos mies ei saa seksiä, siinä on jotain pahasti vialla.


    • Olkaa mieluummin menninkäisiä..

      Jos niin jostain nimestä tykkäätte : )

      Ihan käsittämättömiä termej; tuolla "ulkona", oikeassa maailmassa kukaan ei tiedä mistään "ätmistä". Voisi äkkiseltään luulla, että se on kukka-amppeli.

      Lopettakaa voivottelu ja halikaa naisia <3

      • Ötmitys

        Pönttöneito ja wuhweli antaa sitten vieraankin miehen halata, kun tämä voi olla ätmi, joita kannustatte halaamaan, joten ette voi nyt sitten kieltäytyä tai muuten rikotte periaatettanne vastaan, ettei ole ätmejä olemassakaan.


      • Ötmitys kirjoitti:

        Pönttöneito ja wuhweli antaa sitten vieraankin miehen halata, kun tämä voi olla ätmi, joita kannustatte halaamaan, joten ette voi nyt sitten kieltäytyä tai muuten rikotte periaatettanne vastaan, ettei ole ätmejä olemassakaan.

        Kyllä mä halailenkin monia. Siinä on niin lämmin tunne. Me itäsuomalaiset ollaan sellasia, melkein kun pariisilaiset. :D


      • Ötmitys kirjoitti:

        Pönttöneito ja wuhweli antaa sitten vieraankin miehen halata, kun tämä voi olla ätmi, joita kannustatte halaamaan, joten ette voi nyt sitten kieltäytyä tai muuten rikotte periaatettanne vastaan, ettei ole ätmejä olemassakaan.

        Ala nyt täs jotai amppellia halailemaan..

        Mä otan ny pana..mikä se oli..ja käyn nukkumaan.


      • mklbgflrt

        Ei läheskään kaikki naiset halua jotain tuntemattomia tai edes puolituttuja miehiä halata. Joillain on korkea koskemattomuuden kynnys.


    • Mies voi suhtautua itseensä lähtökohdasta, ettei hän ole saman arvoinen taikka samalla tasolla muiden miesten kanssa mitä tulee vastakkaisen sukupuolen miellyttämiseen. Joissain tapauksissa tämä alemmuuden tunne voi toki kääntyä aggressioksi naisia kohtaan, mutta ainakin Suomessa aggressio kääntyy useimmiten alemmuutta kokevaa kohtaan. Toisin sanoen alemmuutta kokeva alkaa vihata, mutta kohdistaa aggressionsa itseensä eristäytymällä, taikka ryhtymällä itsetuhoisella vaikutuksella päihteisiin.

      Miehen ei tarvitse olla mikään Notre Damen kellonsoittaja ulkomuodoltaan, että hän tällaista alemmuutta kokisi. Monet hyvinkin normaalinnäköiset miehet kokevat yksinkertaisesti olevan riittämättömiä ominaisuuksiensa puolesta miellyttämään naisia siinä määrin, että perusta parisuhteen muodostamiselle olisi olemassa.

      Luonnollisesti naisten lisääntynyt tietoisuus roolistaan parisuhdemarkkinoilla on tehnyt asiasta vaikeamman yllä kuvatulle sosiaalisesti rajoittuneelle miestyypille. Lisääntynyt kilpailu ei myöskään ole helpottanut mainittujen miesten asemaa.

      Ihmiset liikkuvat enemmän, mutta yllämainitut miehet pyrkivät mieluummin pysymään paikoillaan. Sellainen ei kiinnnosta naisia, ei ainakaan kotipitäjän naisia.

      Mies saattaa siis olla niin ulkonäöltään kuin tulotasoltaankin olla keskimääräinen, mutta silti hänellä on suuria vaikeuksia kohdata naista, joka olisi valmis kelpuuttamaan hänet puolisokseen iässä, jossa nainen olisi vielä kohtuullisen synnytyskykyinen.

      Seikkailunsa seikkailleelle naiselle kelpaisi lopulta tylsä kotikulmien poika, mutta elämän realiteettien vuoksi kotikulmien pojalla ei ole siinä vaiheessa enää mitään kysyntää naapurin tytölle, joka kiersi maailman ja nussi kaikki matkan varrella tapaamansa miehet.

    • samaapaskaaovat

      Samaa paskaa eri paketissa, molemmat ovat muita syyllistäviä uhriutuvia nössöjä. Mutta toi incel, involuntarily celibate, on terminä vielä enemmän itsesääliä ja -petosta koska viittaisi siihen että yrittämisestä huolimatta ei ketään saa mutta todellisuudessa eivät edes oikeasti yritä.

      • TotuusKirpaisee

        On sillä ja vielä niin kuiva pillu, että rahisee käytössä.


      • ainoastaannetissä

        Et vissiin incelätmi ole pillua ikinä nähnyt livenä?


      • 4gtrh56yjghgb

        Eihän nykyään edes saa enää yrittää. Jos yrität eikä nainen kiinnostu, niin se huutaa heti metoo metoo ja tyyppi lynkataan julkisesti. Siis jos ei satu olemaan sellainen mies, joka miellyttää naista, jolloin torjuntakin on sentään kohtelias.


    • Anonyymi

      Melko varmaa tietoa on että Ruotsin kuningas on homo ja aviolliitto on lumetta kuten yleensä homoilla onkin aina...

    • Anonyymi

      insseli kuiin pensseli, ellei peräti pencil-liini .... j

    • Anonyymi

      incel-meisseli-pensseli-remontti-ressukka.

      t. ystävällinen remonttiressukka.

    • Anonyymi

      Mietinpä kuinkahan monta edes kutakuinkin terveen itsetunnon omaavaa miestä tältä foorumilta löytyy?
      Ehkä joku, en tiedä. Joskus olen ollut huomaavinani piilotettua ironiaa jonkun kohdalla.
      Mistä sitten tuo mielettömän huono itsetunto ja itseviha sitten johtuvat? Sitä olen miettinyt. Onko niin että miehen itsetunto on alunperin hyvin hauras ja heikko, ja nyt kun naiset ovat oivaltaneet arvonsa, sen että eivät ole alempiarvoisia eivätkä käyttöesineitä se miehen hauras itsetunto on särkynyt?
      Kun ei enää pääse kukkona tunkiolla määräilemään ja päättämään?
      Mutta miksi? Miksi mies ei kestä sitä että nainen on tasavertainen, ei esine? Että naisella on oikeus ja valta valita seuransa ja päättää elämästään?
      Mistä johtuu miehen tarve kontrolloida naisia, kaikkia naisia, heitäkin joita eivät edes tunne? Taas palataan siihen samaan eli oman arvon tunteeseen. Naiset sitä ja naiset tätä. Kaikki naiset nipussa.

      Miksi sitten puhutaan ätmeistä ja haukutaan toisia miehiä? Sanoisinpa että siksi että kun toisessa näkee itsensä se nostattaa vihaa. Peilikuvaansa katsominen, kun näkee itsensä kaltaisen.

      Tällainen suomalainen surkean itsetunnon omaava itsensä vihaaja ei ole incel. Toki suomalainen mies on väkivaltainen ja turvautuu nyrkkeihin hyvin helposti. Sekin kertoo itsetunnon puutteesta. Olen itse henk.koht joutunut pahoinpidellyksi alle parikymppisenä kun torjuin kadulla kiinni käyneen miehen. Ei tuttu mies, yllättäen yritti kouria ja huitaisin jotenkin en tiedä miten. Ei ainakaan lisää kunnioitusta toista sukupuolta kohtaan. Mutta se siitä.

      Mielestäni pitäisi miettiä mistä tuo itsetunnottomuus ja itseviha johtuu. Onko se kasvatuksessa? Mistä? Eihän tunne-elämältään tasapainoinen ihminen vihaa itseään! Pettymyksiä osataan käsitellä kypsästi (aikuinen). Omataan ainakin keskinkertainen sosiaalinen älykkyys.
      Jos oma kuva itsestä on noin huono, ei kyllä kykene kasvattamaan terveesti itseään kunnioittavaa lasta. Kierre jatkuu. Jos poika saa tuonkaltaisen miehenmallin on tulos hyvin usein huono. Tosin on niitäkin jotka nousevat kapinaan; tuollainen en ainakaan halua olla ja hylkäävät huonot mallit.

      Siispä, omasta mielestäni on aloitettava siitä että oika saa kokea olevansa hyväksytty juuri omana itsenään. Hyväksytty. Kokea onnistumista. Näin olen omia poikaani kasvattanut ja mielestäni varsin hyvin tuloksin.

      • Anonyymi

        "Onko niin että miehen itsetunto on alunperin hyvin hauras ja heikko, ja nyt kun naiset ovat oivaltaneet arvonsa, sen että eivät ole alempiarvoisia eivätkä käyttöesineitä se miehen hauras itsetunto on särkynyt?
        Kun ei enää pääse kukkona tunkiolla määräilemään ja päättämään?"


        Mutta kun miehillä ole ollut ennen arvoa sen enempää kuin nytkään.


    • Anonyymi

      Kommenteista päätellen ätmi tarkoittaa miestä, joka ei ole vielä opetellut iskemään naisia. Sosiaalisissa tilanteissa naisten kanssa hän valitsee vääränlaisia käyttäytymistapoja, minkä vuoksi naisen kiinnostus kyseistä miestä kohtaan laskee.

    • Anonyymi

      Ätmi on mies joka ei juo viinaa eikä käy baareissa joen ei voi naisiinkaan tutustua. Ätmi odottaa kotona että nainen tulis oven taakse. Ätmit ei tee alotteita eivätkä ne hakeudu naisten kanssa samaan tilaan jossa naisille voisi jutella joten eivät voi kumppaniakaan saada.

      t viinamies

    • EI ole. Incel on vaarallinen, ätmi on harmiton sellainen kaikkien kaveri.

    • Anonyymi

      ylös

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      164
      2277
    2. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      136
      1885
    3. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      109
      1680
    4. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      21
      1327
    5. Mikä on hän on ammatiltaan?

      Vai tiedätkö mitä kaivattusi tekee työkseen?
      Ikävä
      74
      1325
    6. Mitä ajattelit silloin kun

      Löysit hänet?
      Ikävä
      71
      1274
    7. Syksyinen aamuketju suden

      Hyvää huomenta ja kaunista syyspäivää. 🌞🍁🍂☕
      Ikävä
      234
      1081
    8. Oletko tutustunut muihin

      Samalla tavalla kuin häneen?
      Ikävä
      72
      863
    9. Miksi homous puhuttaa konservatiiveja vuodesta toiseen?

      Kysymykseen on vastattukin Kansanlähetyksen osalta: "Miksi sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat konserv
      Luterilaisuus
      208
      808
    10. Uskotko että kohdataan vielä?

      Kysymys otsikossa, aloitukseen ei muuta lisättävää.
      Ikävä
      46
      780
    Aihe