Vappua juhlivat paskat sotkivat puistot

Anonyymi

15

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin paikkalla olleena pisti silmään, kun ohikulkevia pääosin nuoria söivät mm. jäätelöä pahvikupeista ja kun sen söivät, nakkasivat maahan vähät välittämättä haitasta, joku asetti kynnyksen taakse vähän piiloon toisten silmiltä? Itse en osaa samaistua heihin, koska pidin roskat itselläni, kunnes löysin roskasäiliön niitä olisin tottakai toivonut lisääkin. En ymmärrä kans tätä piittaamattomuutta.

      Toisia ei kiinnosta pätkän vertaa, nauresjkelevat vain asioille.
      En ole mikään kukkahattutäti. Vaan vastuun tunteva mies, hiilijalanjälkeni on alhainen ja olen ylpeä siitä, mikä tuntuu olevan aika harvinaista nyky Suomessa. Jos kaikki maailman ihmiset kuluttaisivat kuten suomalaiset, tarvitsisimme 3,8 maapalloa. Huom. tuore tutkimus. Tämä pistää miettimään, jälkipolville tilanne voi näyttää vielä pahemmalta kuin nykyinen. Vastuuttomuudesta maksetaan tulevaisuudessa kova hinta, kuinka kova, sen aika näyttää.

      • Anonyymi

        Tuleekin heti mieleen, että kuinkahan moni noistakin sotkijoista otti äskettäin osaa koululaisten ilmastomarssiin....

        Niin tekopyhää, että oksettaa.


      • Anonyymi

        Ne mitään ilmastotekoja edes tee, eikä marssiminen ole mikään ilmastoteko, ei se vaikuta ilmastoon yhtään millään tavalla.
        Nämä ilmastomarssilla olleet koululaiset vähät välittää vaikuttaa ilmastoon omilla teoillaan, vaan kinuvat vanhemmiltaan autokyytiä kouluun, kaupunkiin ja harrastuksiin.
        Kinuvat autokouluun pääsemiseksi ja kortin saatuaan ajavat vain autolla, eivät viitsi käyttää omia jalkojaan, kun autolla on niin mukava ajaa, kun saa vaan istua kyydissä.
        Nämä nuoret eivät edes tajua, mitä on ilmastomuutos ja millä tavoilla päästöjä vähennetään.
        Heillä on muulloin asenne, ei kuulu mulle, ei oo mun juttu, mutta ilmastomarssiinkin menivät, koska kaveritkin siihen osallistuivat ja se tuntuu nuorisa siistiltä ja muodikkaalta hengailla jossain ilmastomarssissa, viis päästöjen vähentämisestä omassa elämässä.


    • Anonyymi

      Älä keukoa! Kaupungin työläiset hoitaa siivouksen. Siitä ne palkkaa saa.

      • Anonyymi

        Presidentti Sauli siivoa toisten roskat koska on hänen työtehviään. toisten kakkoja keräillä.


    • Kommarit paskoo.

      • Anonyymi

        Kyllä tuolla Kaivarissa ihan porvarillinen väki hillui


      • Anonyymi

        Vastuuttomuutta poliittisesta taustasta riippumatta. Valitettavaa toki on, et piittaamattomuutta löytyy enemmän ja enemmän hyvin toimeentulevista. Eletään hetkessä, nautitaan ja koetaan, et sitä varten on eri-ihmiset, jotka korjaavat heidän sotkemat jäljet.

        Jotkut jopa ajattelevat niin, et työllistävät tällä huonompiosaisia? Kuulostaa minusta todella törkeältä ajatella näin. Ylimielisyyttä ja alisteista ajatella näin. Kertoo enemmän toisen mielen köyhyydestä. Välinpitämättömyys korostuu toisilla, kun riippuvuuvsuhde olematon. Maamme on yhteinen, joten kantakaamme vastuumme siitä kans yhdessä oikeanlaisella tekemisellä.

        Väärin ajatella niin et korvaan kaiken sotkemisen "rahalla" maksan siitä kaikesta, joten ei mun tarvi tuntea siitä mitään huonoa omaatuntoa jos soken paikkoja? Tämä on kans sitä narsistista tapaa ajatella, et jokaisella on oma roolinsa ja hän pääsee helpommalla kuin muut, kun hänellä on massia ja hän omalla tavallaan maksaa kaikesta "ylihintaa", muka verojen muodossa. Omasta mielestä tämä antaa hänelle enemmän oikeuksia ja vähemmän vastuuta?

        Ei tunnu missään, kun itse ei tarvi kärsiä vaan se on ne muut jotka kärsii mm. jälkipolvet. Hänellä on vain oikeuksia ei velvollisuuksia. Moraali puuttuu ja kaikki vaatimukset tuntuvat heistä kohtuuttomilta, jos heiltä vaaditaan vielä nykyistä enemmän. Tämäkin niin totta, et saavutetuista eduista on vaikeampi luopua, koska syö heidän motivaatiota.

        Kaikki lähtee lopulta itsestä, haluatko olla kusip. ja haistattaa pitkät kaikelle sille, mikä sinusta tuntuu turhalta, kun ajattelet niin kapea-alaisesti? Vain itsesi kannalta asioita, muista ei niin väliä? Pääasia, et itsellä on/oli hauskaa? En jaksa enempää saarnata, peiliin voisi joskus katsoa ja miettiä, voisiko joitain asioita tehdä toisin, huomioida suurempaa kokonaisuutta, kuin sitä pientä piiriä, jossa viettää aikaansa.


    • Anonyymi

      Ihan varmana tuolla roskaajien joukossa on näitä ilmastonsuojelu viherpiipertäjiä, jotka selvinpäin vouhkaavat ilmaston lämpenemisestä, paheksuvat roskaamista ja vouhkaavat maailman muovi ongelmasta.
      Roskaavat ja häipyvät paikalta. Jos heille esittäisi, että menkääpä siivoamaan roskanne, niin varmana paasaisivat, että ei kuule kiinnosta siivota muiden roskia, ei kuulu mulle muiden roskien siivoaminen ym.

      No pullojen ja tölkkien kerääjille Vappu on suuri jättipotti, kun keräävät sieltä pullot ja tölkit talteen.
      Tosin eivät nekään roskia kerää, kun roskathan veisivät kaiken tilan säkeitä, jotka ovat tarkoittaneet tölkeille ja pulloille.
      Kaikki lasiset alkoholia sisältävät pullot pitäisi lailla kieltää, koska kännisilä on tapana rikkoa pullot ja jättää pullonsirpaleet maahan, useimmin kevyenliikenteen väylille, joissa rikkovat pyörän renkaita.
      Nämähän eivät välitä, koska ajavat autoilla. Toivottavasti ajavat autollaan kaljapullon lasinsirpaleisiin, että menee auton rengas kaljankittaajalta puhki.

      Asun pienessä 50 000 asukkaan kaupungissa ja maanantaina on arkipäivää näky, kun pullonpalautus automaatin luokse tulee pullonpalauttaja suuren jätesäkin kanssa täynnä pulloja ja pahimmillaan nämä valtaavat kaikki kaupan palautus pisteet ja jököttävät siinä lähes tunnin, eikä muutamaa pulloa/tölkkiä palauttava pääse palauttamaan, koska nämä jätesäkki juntit ovat vallanneet palautus automaatit.

    • se on kyl jännä et ne täydet pullot ja pakkaukset jaksetaan kantaa vaikka mihin puistikkoon tai jopa mettään, mut tyhjinä ne sit jotenkin myhkäisesti muuttuu liian painaviksi..
      vai kuvitteleeko jotku et ne muovit, lasit ja alumiinit tms.. maatuu sinne? koiranpaskoista kyllä muistetaan nostaa jumalaton haloo..
      ja tota lasin särkemistä minen ymmärrä. muistan ku teininä mentiin parin kaverin kans hieman isompaan naapurikaupunkiin vapun viettoon, joku kävelykatu tms. oli täynnä väkiä ja särkyvän lasin helinää kuulu joka puolelta ja välillä näki ihmisten päiden yli ku jotku nakkeli pulloja ilmaan vittujakaan välittämättä et ne saattais osua johonkin kanssaihmiseen! sillon kyllä pelotti,
      ja vaikkei ny ketään oliskaan tulilinjalla, nii siitä särjetystä pullosta voi tulla kallis eläinlääkärinlasku jollekkin koiranomistajalle. eikä tuo kauheen miellyttävää ole lasinsiruja omastakaan jalkapohjasta kaivella..

      • Anonyymi

        Alkoholia ryyppäävät rikkovat lasipullot, koska he suuttuvat, kun pullo on tyhjä ja vihoissaan paiskaavat tyhjän pullon maahan, että se rikkoontuu.
        Vai onko kukaan koskaan huomannut, että alkoholistit paiskaavat maahan täysin tai vajanaisia pulloja.
        Kyllä ne alkoholistit imee viinapullosta ahnaasti viimeisen pisarankin ja sitten vihoissaan paiskaavat tyhjän lasipullon maahan.
        Toivottavasti alkoholistin jalkapohjaan painusi syvälle terävä lasinsiru.


    • Anonyymi

      Vittu että on vaikeaa viedä roskat roskiin. Satasen sakko aina ku heittää roskia maahan ja joku roskapoliisi kyttäämään.

      • Anonyymi

        Homot vie roskat roskiin


    • Anonyymi

      En tiedä kannattaakohan äänestää ollenkaankaan kun kaikki ovat despoottisia sauli-tarjoja kuitenkin.

    • Anonyymi

      Ihmiset joi viinaa puistossa ja tutustuivat toisiinsa. Niin parisuhteita syntyy.

      T: Viinamies

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      228
      5745
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      142
      3438
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2539
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2446
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2032
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1596
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1591
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1453
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1260
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1121
    Aihe