Entäpä, jos, jumalaa ei olekaan.

Anonyymi

Minä olenkin varma ettei ole. Joskus joku on esittänyt kysymyksen,että mitä, jos Jumalaa ei olekaan ja se selviäisi kaikille. Kysymyksen esittäjä on väittänyt maailman muuttuvan silloin pahemmaksi paikaksi.

Minä taas väitän, että välttämättä ei tapahdu mitään. Maailma on täynnä pahoja ihmisiä jotka uskovat jumalan olemassaoloon. Silti he tekevät ja ajattelevat pahojaan ajatellen jumalan oikeuttavan heidän toimintansa. Tai he ajattelevat Jumalan antavan heille anteeksi.
Ateisti ei yksiselitteisesti ole huonompi eikä parempi kuin uskovainen. Kenties pahuus vähenisikin mikäli ihmiset tajuaisivat, että mitään jumalaa ei ole.

Siellä missä uskonnollisuus on vahvaa tapahtuu toisaalta eniten vääryyttä. Islamistiset maat ovat kaaoksessa, Latinalaisen Amerikan maat ovat surkeassa jamassa.

Siellä missä maallistuminen on vahvinta elää todellisuudessa onnellisinta väkeä kuten Pohjoismaissa. Täällä ovat parhaat olosuhteet koko maailmassaa vaikka väki on maallistuneinta koko maapallolla.

Mistähän se johtuu.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja ihminen on varsin pieni pieru isossa mittakaavassa, varsinkin mielipiteineen.
      Voi olla että muurahainenkin ymmärtää paremmin elämää kuin vajaaälyinen itsekäs apina?

      • Anonyymi

        Uskonto ei ainakaan ihmistä epäitsekkääksi muuta. Muurahainen voi tosin olla ihmistä epäitsekkääkmpi sehän ahertaa koko elämänsä yhteiskuntansa hyväksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Uskonto ei ainakaan ihmistä epäitsekkääksi muuta. Muurahainen voi tosin olla ihmistä epäitsekkääkmpi sehän ahertaa koko elämänsä yhteiskuntansa hyväksi.

        Tämä nykymeininki ei ole luontaista toimintaa ihmiseltä vaan mielikuvitus on saanut otteen ja ihminen kuvittelee sen totuudeksi ja onkin "langennut" pois luonnollisesta olotilastaan.
        En puolusta uskontoja vaan totuutta, sitä voi harjoitella olemalla rehellinen muille sekä itselleen ja lopettaa turhanpäiväiset vinkumiset, eilisen sekä huomisen pohtimiset ja maadoittaa itsensä nykyhetkeen psykologisesti.


    • Anonyymi

      Jumala ja uskonnot voidaan julistaa vuosisadan turhakkeeksi.

    • Anonyymi

      Litteä maa todistaa jumalan olemassa olon.

    • Anonyymi

      Kyllä monelle tulis paha olo, jos ei Jumalaa Ois. Mutta siinä millainen Jumala on pitäisi säveltää entistä parempia kuvauksia. Nykykuvaukset hänestä on lähinnä pilkkaa. Täysin hedelmätöntä työtä Jumalalta on tämä maailma. Se osoittaa hänen olevan selibaatissa elävän voimattoman olennon. Mielenterveydeltään hän saattaa olla epätasapainossa ja liian omissa maailmoissaan. Hän toimii hitaasti ja ei suunnittele edeltäkäsin tarpeeksi. Hätäratkaisuja tai toimimattomuutta. Epäluotettava toimittuaan ja sadistinen kun ei toimi. Omin käsin ja voimin eläminen on parempi kuin luottamus Jumalaan. On tilanteita joissa maailma toimii ihmistä mukaillen ja niin on parasta sillä Jumala loi ihmisen itsensä hallitsemaan maailmaa.

      • Anonyymi

        Jostain syystä uskot jonkin jumalallisen hengen olemassaoloon. Kuitenkin se miten kuvailet tämän mielikuvitusolennon toimivan osoittaa ettei tätä olentoa ole edes olemassa.

        Ihmisen toiminta itsessään kertoo myös täysin siitä, että hän on evoluutiokehittymisen eikö luomistyön tulos.


    • Anonyymi

      älä vaivaa turhaan päätäsi tämmösellä asialla ei se sun päivääsi mitenkää muuta.

    • Anonyymi

      > Siellä missä maallistuminen on vahvinta elää todellisuudessa onnellisinta väkeä kuten Pohjoismaissa. Täällä ovat parhaat olosuhteet koko maailmassaa vaikka väki on maallistuneinta koko maapallolla.

      Ei näytä olevan totta tuo. Ihmiset ovat päihderiippuvaisia ja erilaisten psyykkisten ongelmien riivaamia.

      • Anonyymi

        Ei täällä päihderiippuvaisia niin valtavasti ole. Suurempi ongelma huumeet ja päihteet ovat esimerkiksi Etelä-amerikan maissa missä uskonnolla eli katolisella kirkolla on vahva asema.

        Tällaisesta maasta on surullisena esimerkkinä esimerkiksi Meksiko jossa sekä huumeet, että niihin liittyvä raaka rikollisuusa ovat massiivinen ongelma.

        Psyykkiset ongelmat ovat puolestaan lääketeollisuuden keksintö, jonka intressien mukaista on myydä lääkettä jokaiseen mielenmasennukseen alkaen arkipäivän hetkellisistä pikkuketututuksista.

        Todellisuudessa Suomalaistenkin henkinen hyvinvointi on paljon paremmissa kantimissa kuin lääketeollisuuden voitelema THL väittää.

        Pohjoismaat ja Suomi ovat todellisuudessa parhaimpia maita elää ja täällä elää onnellisin väki koko maailmassa vai luuletko tosissasi ettei päihdeongelmia ja psyykkisiä ongelmia todellisiakin sellaisia ole muualla maailmassa.

        Nyt olisi aika nähdä metsä puilta.

        T:Aloittaja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe