Veroparatiisi-maski-rokote-testi-ym bisneksillä, ei torjuta eikä hoideta koronapandemiaa

Anonyymi

On ihan älytöntä uskoakaan, että koko ihmiskaunnan autoimmuunisairaudeksi muuttunutta, Covid-19 pandemiaa, voitaisiin torjua syytämällä rahaa, veroparatiisirikollisten maskibisneksiin. Ei voida.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102443052

Aito, vahva perusturva, on parasta koronapandemiankin torjuntaa.

Saksassa ovat korottamassa sitä verotonta 1 250€/kk minimieläkettä - täysin ilmainen kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut kaikkineen, vanhuksille, vammaisille ja kroonikkosairaille, siellä jo onkin.

45

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saksassa poikkeuslakien ehtona, oli j on 1 250€/kk minimieläkkeet.

      Suomessa BF-veroparatiisi-valtaapitävät korruptio-kermapeffat / Yle tuputtavat veroparatiisitesti-maski-rokotebisneksien maksattamista, köyhyyteen pahoinpideltyjen hengillä.

      Suomessa entisessä demokratiassa, täysi kaaos meneillään, äärioikealle radikalisoitu poliisi pahoinpitelee kansalaisia ja nauttii korruptiopäättäjien yritys-maataloustuista, siinä missä toimittajatkin BF-medioissa.

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

    • Anonyymi

      kuu koronasta kesään, puolikuuta maskista, rokotteesta ei päivääkään

    • Anonyymi

      Korona on WHO:n kusetus. Tedros vertaa sitä nyt espanjantautiin, joka kyllä kin oli influenssa. Mutta Tedros valehtelee kuin ( ) Korona ei ole likimainkaan niin tuhoisa kuin 1918 epidemia

      Korona on tuskin edes pahempi kuin vuosien 1951 tai 1969 pandemiat, josta jällkimmainen oli ns. honkongilainen. 1951 oli Englannissa ja Walesissa honkongilaistakin pahempi.

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa, ensimmäisen maailmansodan aikaan riehunut Espanjantaudiksi nimitetty infektio oli korona virus ja pitkälti samat oireet kuin tässäkin covid 19.

        Sen kerrotaan saaneen alkunsa Amerikasta kalkkunatilalta ja tilalta sotilaaksi lähtenyt tartutti isompiin joukkoihin ja nämä tuli laivoilla Eurooppaan tauti mukana jne.

        On kerrottu, että tautiin kuolleita olisi ollut tuolloin kaikkiaan jopa n.140 milj., eli aika iso määrä.mikä tietysti johtui siitä, ettei osattu suojautua mitenkään, vasta hyvin myöhään tajuttiin alkaa pitämään kangasliinoja esim. sairaaloissa maskeina.

        Siis nythän on hyvin vahvaa näyttöä jo suojamaskien hyödyllisyydestä, siitä on turha väitellä, se on faktaa.


    • Anonyymi

      Influenssat Englannissa ja Walesissa esim. vuosi 1951:

      influenssaepidemiaa esiin, joka menee yli Ruotsin keväisestä Koronasta.

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3294686/

      Englanti ja Wales:

      Katso Figure 2. B se antaa Influenssasta johtuvat ylimääräiset kuolemat, Exess Death jotka menevät pahemmassa epidemiassa yli tavallisesta kausivaihtelusta.

      Luku on 35/100 000 asukasta kuukaudessa= 350/miljoona asukasta kuukaudessa

      ja kun Ruotsissa on 8 milj asukasta saadaan 350x8=2800 kuollutta kuukaudessa, joka taitaa olla Ruotsin keväisen yläpuolella.

      Puhumattakaan Liverpoolin kaupungista, jossa luvut olivat vielä paljon hurjempia.

      Mutta kun ei saa totuutta sanoa?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä palsta on äärioikeiston veroparatiisikeinottelijoiden ylläpitämä, joten älkää uskoko murto-osaakaan siitä, mitä tällä PersKok-trollit valehtelevat.

      Samoin Veroparatiisi-Vastaamon "tietomurto", oli pörssiyrityksien itse tekemä, tekoäly leikkii ei-niin-teknistä-hakkeria ja BF-mediat syöttävät kansalle pajunköyttä.

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

      Sananvapauksia estetään taas rajusti ja aina kun BF-VeroparatiisiNiinistö parkaisee, se tarkoittaa, että veroparatiisikeinottelijat ovat köyhyyseläkeläisten kimpussa, ahnehtimassa köyhyyteen pakotettujen leipää, veroparatiisikapitalisteille, nyt veroparatiisivastaamon nimellä.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

    • Anonyymi

      Tämänkin "tiedetoimittajien" jutun aihe, on kuin ulko-avaruudesta, veroparatiisi-rokotemainonta hallitsee kaikkia medioita, sitä eri mieltä rokotteista olemista, ei siedetä yhtään, eikä rokote kritiikkiä ole löydettävissä internetistä, vaikka kuinka hakisi.

      https://www.tiedetoimittajat.fi/hyodyton-myrkkypiikki-taas-ja-tyhmat-ottaa/

      Suomessa varsinkaan, kun ei ole enää mitään, puolueetonta tiedonvälitystä olemassakaan.

      https://edition.cnn.com/2018/12/17/health/chronic-fatigue-syndrome-immune-system-trigger-study-intl/

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Covid-19 aiheuttaa deliriumia / dementiaa, eli muistisairauksia :

      https://www.nature.com/articles/d41586-020-03360-8

      Arvio mahdollisesta "suojasta" rokotteilla, on enimmillään 3 kk, siis heille jotka sen veroparatiisi-rokotteen suostuvat ottamaan, veroparatiisirikkaiden puolesta, jotka eivät itse ikinä antaisi tuupata, ihojensa alle mitään kauppaamistaan rokotteista.

      Seuraukset sen sijaan voivat olla tuhoisat, dementia eli muistisairaudet, jo muutenkin kasvussa lisäaineiden, ympäristömyrkkyjen ym takia, nyt sitten niitä lisätään veroparatiisi-Covid19-rokotteilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siitäkään eivät viranomaiset Suomessa tiedota, etteivät ihmiset esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym kroonisissa sairauksissa, voi ottaa mitään rokotteita, joutumatta vakavaan hengenvaaraan.

      https://www.nature.com/articles/d41586-020-03441-8

      3kk luuloja, miljardeja verokeitaisiin ja sen jälkeen mahdollisesti vielä pahempi pandemia ja massoittain uusia dementiapotilaita - riskibisnestä ihmishengillä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2020/12/11/ce-que-l-on-sait-de-la-surete-des-vaccins-a-arn-messager_6063067_4355770.html

      Covid-19-virus muuntautuu koko ajan, joten uskottavuus rokotteista, heille joille ne edes sopivat, on kyllä mennyttä. Veroparatiisi-"lääke"-monopolit vaativat enemmän korona- ym rokotteita liukuhihnalta ja nopeasti, mikään tutkimus, saati pidemmän ajan perusteelliseen tutkimukseen perustuva, ei pysy perässä. Riskillä mennään, pääasia, että veroparatiisi-äärioikeiston ahneet rikastuvat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666499/sikainfluenssa-rokote-lisasi-narkolepsiaan-sairastuvuutta-sikainfluenssan-sairastaneilla

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pakotetuille ei ole annettu, euroakaan rahaa veroparatiisimaskeihin, joten hävetkää ahneet korruptiopäättäjät.

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M35lg0/modemiljonar-misstankt-i-traffickingharva

      Siinä yksi EK:n / PetosPersKokoomuksen "business finlandin" ulkomaalainen jäsen, väkivaltarikollinen, raiskaaja, kymmenen lapsen "isä", joka on pitänyt Karibialla joukkoraiskaamoa, jonne on lennätetty ympäri maailman, veroparatiisirikollisia raiskaamaan, köyhyyteen pakotettuja ja pahoinpideltyjä nuoria naisia.

      Keitä Suomen EK:n / Kokoomuksen / "business finlandin" jäseniä, siellä Karibian joukkoraiskaamossa on rampannut - eikö EK-medioissa löydy nimiä, plaratkaapas toimittajat nyt vähän tarkemmin niitä tiedostojanne, josko alkaisi nimiä löytymään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Iso, korjaamaton köyhyysongelma, riskiryhmiin kuuluvien autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairauseläkeläisten, heitteille äärimmäiseen köyhyyteen jättäminen, eivät näy niissä koronatilastoissa, joita veroparatiisi-THL-korruptiopäättäjät YK:lle valehtelevat. Oikeasti korruptio-THL / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, eivät edes tiedä, mikä tilanne köyhien keskuudessa Suomessa on.

      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt kun ensin on tärvätty, biljoonia veroparatiisiruhtinaitten rokote-testi-maski-ym bisneksiin - YK:kin toteaa, ettei niillä voida estää ja torjua pandemioita, vaan pitää vahvistaa ihmisten omia mahdollisuuksia, hoitaa itse itseään, eli sitä ensisijaista oikeusturvaa, joka Suomessa puuttuu ainakin 500 000:lta äärimmäiseen köyhyyteen Suomen oloissa jätetyltä, 800€/kk orjuuseläkeläisiltä.

      https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

    • Anonyymi

      Aloitus kirjoitettu toukokuussa, joten meni reilut puoli vuotta, että YK totesi täysin saman asian: veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisneksillä, ei torjuta, eikä hoideta Covid-19- ja tulevia pandemioita, vaan siihen tarvitaan aitoa oikeusturvaa ihmisille, eli tulojensiirtoja köyhyyteen pakotetuille kansalaisille, 800€/kk orjuuseläkkeiden nostamista, edes siihen 1 250€/kk minimieläkkeiksi, kuten kaikissa Pohjoismaissa on.

      https://www.aljazeera.com/news/2020/12/27/japans-halts-foreign-arrivals-over-new-covid-strain-live-news

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-mediat rääkyvät veroparatiisirokotteiden perään, vaikka Suomen väestöstä, iso osa on autoimmuuni-reumageeneillä varustettuja, eli eivät voi ottaa mitään rokotteita, joutumatta hengenvaaraan. Eikä tästä varoitella, vaikka se olisi medioitten tehtävä, päin vastoin, lääketieteellisistä terveyssyistä, rokotteista kieltäytyviä, haukutaan "rokotevastaisiksi", mitä he eivät ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

      Veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisnesrahoilla, torjuttaisiin isosti köyhyysongelmaa ja eriarvoistumista, tulisivat rahat hyötykäyttöön. Sillä olisi isompi vaikutus kansanterveyteen - köyhyyteen pakotettujen ennenaikaisista kuolemista, EK-mediat eivät välitä edes tiedottaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

      Suomen väestöstä noin kolmasosalla, lienee autoimmuuni-reumageenit, eli kaikki rokotteet voivat olla hengenvaarallisia. Näistä ei yksityistetty, veroparatiisi-äärioikeiston "terveys-ja lääke"monopolien myyntitykki THL, varoittele laisinkaan.

      Kanada tiedotti brittitutkijoiden kertoneen, etteivät nykyiset koronarokotteet, tehoa Covid-19-viruksen Etelä-Afrikka muunnokseen. Virus muuntautuu kovaa vauhtia jatkuvasti.

      https://www.news.com.au/world/coronavirus/health/british-doctors-are-noticing-a-trend-of-covid-causing-a-lifethreatening-and-rare-condition-in-children/news-story/d9561585902e2db9648bf1facdbf3f7e

      Näkee että on vaaleaihoinen, punertavahiuksinen, "tyypillinen" autoimmuuni-reumalapsi kuvassa.
      Suomessa autoimmuuni-reumasairaat, koronan riskiryhmät, täysin heitteillä, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa, eli ilman aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaan sairastumisia, saati tutkia ja hoidattaa niitä. Valinta ravinnon ja välttämättömien reseptilääkkeiden välillä, on edelleen arkipäivää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699406/korruptiopaattajat-valehtelevat-maailmalle-suomen-koronaluvuista#comment-105657229

    • Anonyymi

      Suomessa ei tarvitse kätellä, kuin viisi ihmistä, niin on kätellyt kaikki 5,5 Suomen kansalaista. Koronapandemian aito torjuminen ja ennaltaehkäisy, lähtisivät aidosta oikeusturvasta, kaikille Suomen kansalaisille. Nyt tämä perustuslaillinen ensisijainen oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, puuttuvat edelleen puolelta miljoonalta sairaus-kansaneläkeläiseltä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Menkää vaan veroparatiisipiikille ja äänestämään korruptiopoliitikkoja, te keillä on miljoonien vastikkettomat yritys-maatalous-korona- ym tuet tileillänne. Ette te siihen meitä 800€/kk köyhyyseläkeläisiä tarvitse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16700971/quotkoronatukiaquot-koyhyysongelmasta-vaikeneville-quottiedotusvalineillequot#comment-105676679

      EK-medioissa korruptiopoliitikkoja kehutaan ja mainostetaan, kuinka mahtavia otuksia ovatkaan, kun lahjoittavat kansalaisten aitoon oikeusturvaan tarkoitetut varat, ek-medioille julkkisjuoruihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

    • Anonyymi

      EK-Yle uutisoi, että lisää "koronatukia", on jaossa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan veroparatiiseihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Lupaukset köyhimmille ovat edelleen, täysin lunastamatta. Nykyinenkin hallitus on EK:n korruptoima, ajaa vain veroparatiisirikkaiden ansaitsemattomia etuja, ei edusta demokratiaa ja oikeusvaltiota, kansalaisten oikeusturvaa.

      Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on uusi kansalaisvelvollisuus, kun syvä korruptio läpäisee eduskunnan.

    • Anonyymi

      Aito demokratia ja kansalaisten oikeudet, saaneet jälleen huutia, ympäri EU:n.

      https://www.france24.com/en/europe/20210320-german-police-clash-with-protesters-over-covid-19-restrictions

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      "Vapaus ennen turvallisuutta" - luki jossain plakaatissa, Ruotsin mielenosoituksissa. Aiheellinen muistutus kaikille, kun korruptio läpäisee eduskunnan Suomessakin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Suomessa

    • Anonyymi

      Veroparatiisirokotteilla ei tule mitään "laumasuojaa", sen ovat tutkijat jo todenneet, ettei sellaista tule olemaan, mutta Suomen EK-medioissa kova veroparatiisi-lääkemafian mainonta vain jatkuu.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/manga-laginkomsttagare-bland-avlidna

      Pientuloisimmat, eli köyhät koronapandemian kärsijöinä, kun se aito oikeusturva, aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita puuttuu, eli on iso, korjaamaton köyhyysongelma, joka Suomessa on paljon pahempi, kuin muissa Pohjoismaissa, joissa on sentään 1 250€/kk minimieläkkeet sairaus-kansaneläkeläisten turvana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

    • Anonyymi

      Suomessa EK-medioitten, täysin perusteettomat väitteet, rokotteilla saavutettavasta "laumasuojasta" ja pandemian alkuperästä, ovat täyttä puppua.

      https://www.nature.com/articles/d41586-021-00728-2

      Mitään "laumasuojaa" ei ole veroparatiisirokotteilla, eikä muutenkaan luvassa, eikä Covid-19-pandemian todellista alkuperää, ole pystytty todentamaan, varsinkaan väitettä "yhdestä ihmisestä lähtenyt pandemia", ole ulkomaisten tiede-julkaisujen tutkijoiden mukaan, olemassakaan, toisin kuin Suomen "tiede"-lehtinä mainostetut, populistiset mediat väittävät.

    • Anonyymi

      Kun toimittajat kehuskelevat, korruptiollaan korruptiopoliitikkojen kanssa, ei olla enää aidossa demokratiassa ja oikeusvaltiossa.

      https://www.nature.com/articles/d41586-021-00731-7

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe