Valheita ja väärää tietoa

Anonyymi

Jos haluat vahvistuksen sille että uskovat ovat täysiä idiootteja, niin katso uskovien omaa kanavaa TV7. Siellä on mm. esitetty väitteitä että Korona on muka ihmisten tekemä ja että sitä levitetään muka tarkoituksella, jotta voitasiin sitten rokotteessa kaikkiin laittaa muka mikrosiru eli tietenkin se kuuluisa pedon merkki. Lisäksi ohjelmassa on väitetty että Koronaa muka levittää 5G-teknologia (aivan kuin radioaalloilla muka voisi jotenkin levittää viruksia, mikä ei tietenkään ole teknisesti edes mahdollista). Ja kaikki nämä ääliömäisen typerät valheet uppoavat uskoviin typeryksiin tietysti täysillä, kun mikään aivotoiminta ei ole sitä estämässä.

Kanavalla mellastaa myös nigerialainen huijarirahastaja eli monimiljonääri pastori Oyakhilome, joka kerää typeryksiltä rahat pois paljon tehokkaammin kuin mitkään perinteiset nigerialaiskirjeet. Uskovilta typeryksiltä kun on lapellisen helppoa kerätä rahat pois, sillä kuten edeltä näkyy, niin uskis-idiootit uskovat aivan sokeasti ihan mitä tahansa luokatonta roskaa. Pastori Oyakhilomen pääsiäisjumalanpalvelukseen väitettiin osallistuneen 3,5 miljardia ihmistiä - eli siis koko maailman joka ainoa kristitty sekä vielä kaikki hindut siihen päälle. Eikä tämäkään väite herättänyt uskovissa idiooteissa mitään epäilyksiä, tietenkään.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006548851.html

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äläs nyt. Tuleehan TV7:ltä laatukamaa kuten:

      ”Vanha Testamentti avautuu 5. Mooseksen kirja:
      Laki kertoo hyvästä, rakastavasta Jumalasta, joka haluaa ihmiselle terveyttä ja hyvinvointia.”

      Varmaankin selittävät esimerkiksi 5. Moos 32:22-25, missä ihmisille terveyttä ja hyvinvointia haluava Jumala kuvaa, miten Hän vetää herneen nenään, jos joku menee palvomaan jotakin muuta kuin itseään:
      ”Sillä minun vihani tuli on syttynyt, ja se leimuaa tuonelan syvyyksiin saakka; se kuluttaa maan kasvuinensa ja polttaa vuorten perustukset. Minä kasaan onnettomuuksia heidän päällensä, kaikki nuoleni minä heihin ammun. He nääntyvät nälkään ja menehtyvät ruttoon, kulkutautien poltteeseen; minä lähetän heidän kimppuunsa petojen hampaat ja tomussa matelevaisten myrkyn. Ulkona surmaa miekka ja sisällä kauhu sekä nuorukaisen että neitosen, sekä imeväisen että harmaapään.”

      Odottelen seuraavaa jaksoa:
      Vanha Testamentti avautuu 5. Mooseksen kirja:
      Laki kertoo narsistisesta, äkkipikaisesta Jumalasta, joka tappaa ihmisiä eikä välitä heidän hyvinvoinnistaan.

      • Anonyymi

        Mitenkähän TV7:llä avautui Mooseksen 4. kirja ja midianilaisten massamurha ja orjuutus.


    • Anonyymi

      Ootko sinä huolissasi Raamattuun uskovista kristityistä vaiko heidän rahoistaan?

      Jos ihmettelet isoa kuulijamäärää, niin etkö ole kuullutkaan, että satelliittikanavat on ollut jo pitkään toiminnassa, joiden kautta Jeesuksen evankeliumi menee myös muslimimaailmaan, ja siellä monet lyövät koraanin kiinni, ja ottavat Jeesuksen vastaan, vaikka saavat imaamien kurkunleikkaajat peräänsä.

      • Anonyymi

        Jepjep, onhan se nyt ihan selvää että miljardi muslimia katselee innoissaan jotain kristillistä pääsiäisjumalanpalvelusta. Kiitos sinullekin että todistit uskovien olevan täysiä idootteja, jotka uskovat ihan mitä tahansa henvonpeetä. Joko olet käynyt tuhoamassa G5-mastoja, joilla sitä koronaa levitettään?


      • Et kai oikeasti kuvittele, että mitään ohjelmaa on katsonut 3,5 miljardia ihmistä? Oikeasti? Edes jalkapallon MM-loppuottelua 2018 ei seurannut kuin 1,12 miljardia katsojaa.


      • Anonyymi
        Tipale kirjoitti:

        Et kai oikeasti kuvittele, että mitään ohjelmaa on katsonut 3,5 miljardia ihmistä? Oikeasti? Edes jalkapallon MM-loppuottelua 2018 ei seurannut kuin 1,12 miljardia katsojaa.

        On toki erittäin kuvaavaa, että uskova ihan oikeasti kuvittelee että kristillistä pääsiäisjumalanpalvelusta olisi seurannut televisiosta miljardeja ihmisiä enemmän kuin toistaiseksi kaikkein suurimpia tunnetuimpia TV-lähetyksiä, kuten esimerkiksi Olympiakisojen avajaisia tai jalkapállon MM-loppuottelua tai prinsessa Dianan hautajaisia tai ensimmäistä kuuhun laskeutumista.

        Kummallista miten eri listoilta, joissa listataan ne kaikkein suurimmat katsojamäärät saaneet TV-lähetykset kautta aikain, ei yhdeltäkään listalta löydy tuota pääsiäisjumalanpalvelusta, joka ylittäisi miljardeilla kaikki muut listoilla olevat.
        Uskovathan nyt toki uskovat aivan mitä valheita tahansa täysin sokesti ja kritiikittä, se nyt on jo tuhannesti nähty, mutta luulisi nyt naurettavien valheidenkin uskottavuudella olevan joku yläraja. Mutta eipä vaan näytä olevan.

        Tietenkin on mahdollista, ettei uskova edes ymmärrä mitä tarkoittaa tuo luku 3,5 miljardia, uskovien yleissivistyksessä kun ei yleensä ole hurraamista. Tuo luku tarkoittaa lähes puolta kaikista maailman ihmisistä, joita on reilut 7 miljardia. Käytännössä se tarkoittaa, että tuota lähetystä olisi pitänyt katsoa joka ikisen ihmisen vauvasta vaariin Euroopan jokaisessa maassa sekä samoin myös USAssa, Intiassa, Kiinassa ja Nigeriassa, jotta päästäisin tuohon lukuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jepjep, onhan se nyt ihan selvää että miljardi muslimia katselee innoissaan jotain kristillistä pääsiäisjumalanpalvelusta. Kiitos sinullekin että todistit uskovien olevan täysiä idootteja, jotka uskovat ihan mitä tahansa henvonpeetä. Joko olet käynyt tuhoamassa G5-mastoja, joilla sitä koronaa levitettään?

        Eikö se nyt ole selvää. Ei niitä muuten uskovaisiksi sanottaisikaan.
        On selvää itsesuggestion tason mennessä hihhulismin tasolle, että siellä menee samalla läpi paljon muuta samanlaista taikauskoa jota terve ihminen sitten oudoksuu.


      • Tipale kirjoitti:

        Et kai oikeasti kuvittele, että mitään ohjelmaa on katsonut 3,5 miljardia ihmistä? Oikeasti? Edes jalkapallon MM-loppuottelua 2018 ei seurannut kuin 1,12 miljardia katsojaa.

        Vaikka sinulla tunnetusti on järki päässä, ikävä kyllä monelta muulta uskovalta se on karannut Maata kiertävälle radalle.

        Jos Jumalan mies kertoo noille 3,5 miljardista katsojasta, silloin niitä tosiaan tuon verran oli, koska Jumala itse laittoi puolet ihmiskunnasta katsomaan. Ja jos et usko että Jumala voi noin tehdä ja teki, et ole todellinen kristitty.


    • Anonyymi

      Juu, se on totta, että uskovillakin voi mennä pahasti yli tulkinnat ja toiveet. Kuitenkin laaja joukko on tolkun ihmisiä. Ylilyönnit eivät tee Evankeliumin sanomaa armosta ja pelastuksesta kuitenkaan tyhjäksi. Ihminen lankeaa jatkuvasti niin uskovien kuin uskottomien keskuudessa. Aina huijataan ja parjataan, niin kauan kuin pahuuden annetaan vaikuttaa. Sitähän varten tervettä Evankeliumiakin juuri saarnataan. Tässä TV-7:lla on myös oma tärkeä roolinsa. Kiitos hyvästä työstä.

      Olen ihmetellyt itsekin, miksi ihmisellä on niin kova tarve olla osa Shouta. Ei Evankeliumi tarvitse mitää Shou-meininkiä tehdäkseen tehtävänsä. Tärkeintä on saada sanoma terveesti eteenpäin opettaen, rukoillen, hyvää tehden omalla esimerkillä pyhänhengen voimassa. Evankeliumin virvoittava sana vaikka roskalaatikosta löydettynä tekee sen, mitä sen on tarkoituskin tehdä eli pelastaa ihminen. Ei se tarvitse Show-puitteita ollenkaan.
      Olkaa Siunattuja!

    • Uskovaiset uskovat nimensä mukaisesti ihan mihin tahansa. Hehän palvovat Saatanaakin. Heille on laitettu mikrosiru kehoon jo synnytyslaitoksella. Heidän kannattaisi mennä tarkistuttamaan asia vaikkapa Pirkko Jalovaaran vastaanotolle. Tai sitten he ovat nielaisseet sen joulupuurossaan ja luulleet sitä manteliksi. Voi niitä ressukoita :D Nyt he ovat paholaisen merkitsemiä HAAAAAAAH HAAAAAAH HAAAAAAA :D

      • Anonyymi

        Perussuomalaisuus on viimeinen sillanpääasema paholaista vastaan. Liity meihin ja pelastu.


    • Anonyymi

      Jumaluskoiset kuuluisi jo lähtökohtaisesti holhouksenalaiseksi. Usko on selvä merkki harkintakyvyn puutteesta jolloin tällaiset ovat selkeästi helposti huijattavissa. Roistot meillä on aina keskuudessamme. Toisaalta ihan oikein toisaalta sääli että viedäään hölmöiltä rahat pois.

      • Anonyymi

        Evoluutio ei toimi hyvinvointivaltiossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Evoluutio ei toimi hyvinvointivaltiossa.

        Tarkoitat kai tällä jotain tiettyä eläinlajia hyvinvointivaltiossa?
        Mutta kyllä hyvinvointivaltiossakin se tuottaa jälkeläisiä, joka tuottaa jälkeläisiä.


      • Anonyymi

        Edinvalvontaan, kiitos Jeesus kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edinvalvontaan, kiitos Jeesus kiitos.

        Siis edunvalvontaan.


    • Anonyymi

      Jos taas haluat todisteita juutalaisten ja persujen salaliitosta, katso alfa-tv.

      • Anonyymi

        raamatussa Jeesus (ja myös Paavali) sanoo/ varoittaa, eksytyksistä, se vaan että joihinkin uppoaa lähes kaikki, kunhan vaan raamattua siteerataan !
        oltava tarkat, herkät aistit, jotta erottaa harhaoppisuuden Jeesuksen evankeliumista, nykyisin on jo niin monenlaista "ääniä kuulevia", ja kai jokin voima myös harhaoppisuuksissakin on !
        en lähde tässä pohtiin, "oikeaa, ja väärää", - jokainen tutkikoon, vaan erityisen varoittavaa on Jeesuksen sanat:

        "menkää pois minun tyköäni, sillä minä en ole KOSKAAN teitä tuntenut" (kuitenkin VOIMAtekoja, tehdään Jeesuksen nimessä" aika vakavaa ??


    • Anonyymi

      Don't ask, don't tell.

    • Anonyymi

      Tuollaiset ohjelmat vain vahvistavat evankeliumin sanoman:

      Jeesus alkoi puhua heille:
      »Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: ’Minä se olen’, ja eksyttävät monia. (markus 13)

    • Anonyymi

      TV7 on paras kanava seurattessa Lähi-Idän tapahtumia ja Israelin uutislähetys on kello 21 suosittelen

      Ylen viherpunikkien ja Hesarien anarkistinollien juttuja ei ollenkaan kannata enää seurata, Ylestä on maksettava vero mutta Hesarin lopetin yli 6 vuotta sitten
      en kaipaa

      Usari on menossa myös selvästi marginaaliin Huusko sensuroi sen täysin ja siellä ei ole enää yhtään mitään hyvä idea kaatui sensuuriin

      Hesarin ja Ylen tilalle kannattaa hankkia kaapelikanavia vähän mitä kieliä osaa BBC Sky ovat ihan hyviä CNN no joo, USA:n uutisia mutta hysteerinen Trumpin viha, Deutsche Welle DW on englanniksi pääosin ja vähän muodollinen samoin kuin TVE Espanja ja Rai on hupia hupia

      Ruotsin svt1 on tekstitv:ltä parempi kuin Suomen kanavat ja TV4 joka vastaa maikkaria on toisinaan ok, nyt esim. sieltä tulee Dr Phil kello 17 arkena
      svt1 tulee colmbo perjantaisin ja muuta klassista

      ja tv7 Israel -studiot monta kertaa viikossa ja uutiset kello 21 joka paivä aivan erinomaiset ohjelmat

    • Anonyymi

      Miksi on ylipäätään tarvetta tällaiselle 24/7 uskonnolliselle lähetykselle? Jos on uskossa, eikö silloin todellakin ole uskossa? Ilmeisesti kyse on joukkopsykoosista, joka heikkenee ilman jatkuvaa vahvistusta. On pakko jatkuvalla syötöllä pommittaa aivopesua, jotta aivopesu-tila säilyisi.

      • Anonyymi

        TV7 on paras kanava seurattessa Lähi-Idän tapahtumia ja Israelin uutislähetys on kello 21 suosittelen

        tehtävä: luke hesaria tms. sellaista. vastaa sen jälkeen kysymyksene
        mikä on shiiojen ja sunnien todellinen ero - ei mitään koraania tähän

        miksi on selvää, että juutalaisvastainen sdp-läinen on shiia eikä sunni

        miksi oli selvää että sdp-läinen salolainen palomestari joka perusti islamilaisen puolueen joka katosi sittemmin on sunni eikä shiia

        jos et osaa vastata näihin, vaikka olet lukenetu hesaria ja yle niin että napa narskuu vuosia, mieti, oletko lukenut huuhaata tai sekundaa tai jatkuvaa päivittelyä ilman, että olet oppinut mitään ja varo tilannetta jos sitten tulee uutinen
        yllätysvalinta trump valittiin toiselle kaudella vaikka haukuimme vuosia, hesari
        kukaan ei voinut tietää että ...


      • Anonyymi kirjoitti:

        TV7 on paras kanava seurattessa Lähi-Idän tapahtumia ja Israelin uutislähetys on kello 21 suosittelen

        tehtävä: luke hesaria tms. sellaista. vastaa sen jälkeen kysymyksene
        mikä on shiiojen ja sunnien todellinen ero - ei mitään koraania tähän

        miksi on selvää, että juutalaisvastainen sdp-läinen on shiia eikä sunni

        miksi oli selvää että sdp-läinen salolainen palomestari joka perusti islamilaisen puolueen joka katosi sittemmin on sunni eikä shiia

        jos et osaa vastata näihin, vaikka olet lukenetu hesaria ja yle niin että napa narskuu vuosia, mieti, oletko lukenut huuhaata tai sekundaa tai jatkuvaa päivittelyä ilman, että olet oppinut mitään ja varo tilannetta jos sitten tulee uutinen
        yllätysvalinta trump valittiin toiselle kaudella vaikka haukuimme vuosia, hesari
        kukaan ei voinut tietää että ...

        >yllätysvalinta trump valittiin toiselle kaudella vaikka haukuimme vuosia, hesari
        kukaan ei voinut tietää että ...

        Nyt menee uskovaisen pururadalla tosi lujaa, kun ensi marraskuukin on siellä jo lusittu. 😂


    • Anonyymi

      Tulipa pedon  merkki Covid-19n mukana tai ei mutta älä ota sitä perkeleellistä merkkiä itseesi, vaikka ateistit ampuisivat sinuun surmanluoteja.
      Turvaa Jumalaan, älä missään tapauksessa ota sitä merkkiä.
      DON'T TAKE IT !

      Ilmestyskirja 13:15-18
      "Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. 
      Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

      • Anonyymi

        Jälleen todella vakuuttava esimerkki siitä miksi uskovat ovat täysiä idiootteja.


    • Anonyymi

      Eikös sinulta ole mennyt jo luottamus Raamattuun ja idioottiuskovaisiin. Etkös sinä ole jo sujut kristinuskon kanssa.
      Auttaisiko jos lukisit iltaisin ennen nukkumaanmenoa pätkän Darwinin
      'Lajien synty' kirjasta ja koettaisit löytää sieltä lohtua elämään.
      Kannattaako sinun enää katsoa TV seiskaa...
      Etkös sinä ole jumalaton.

      • Anonyymi

        Älä kuitenkaan lue Marxin Pääomaa iltalukemiseksi: sen teoriat voivat jauhaa aivoissasi vielä monta tuntia ja voivat saada aikaan
        järjettömiä unia ja rauhattoman yöunen.


    • Anonyymi

      Darwin oli uskovainen. Evoluutiosta on paljon parempia kirjoja kuin Darwin
      Einstien oli ateisti. Gravitaatioteoriasta on ...

      Ei näissä kannata vaivautua alkuperäismateriaaliin ellei ole tylsäpäinen tiedehistorioitsija joka selvittelee syntyjä syviä joka on ihan turhaa

      Kuka tahansa alan yliopistolehtori tohtori professori kirjoittaa paemman esityksen

      Darwin ei tuntenu geenejä eikä Einstein maailmankaikkeuden laajenevan, ennen kuin Hubble näytti hänelle

    • Anonyymi

      Tuo tv7 on helluntailaisten TV- kanava. Sitä ne tuijottavat silmät ymmyrkäisinä ja suu auki.

    • Anonyymi

      Ateisti edustaa tuhontien airutta.

    • Anonyymi

      Korollapa on, muttei sillä elä.

    • Anonyymi

      MIeluummin ateisti kuin hihhuli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on toivomuksesi

      Tällä hetkellä
      Ikävä
      174
      1668
    2. Tavio toi uudet tuulet ministeriöön: Rukoushetkiä kabinetissa, vähemmistöpuheet pannaan

      Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio on ilmoittanut, ettei hänen puheisiinsa saa kirjoittaa mitään seksuaali-
      Ateismi
      192
      1581
    3. Nimesi nainen

      On koko päivän ollut ajatusteni ykkönen. Jotenkin kaipaan sinua nyt entistä enemmän ja se on saanut minut miettimään tos
      Ikävä
      66
      1499
    4. Laita koko etunimi

      Ketä ikävöit. Ei tää muuten rupee selviimään. M-N
      Ikävä
      59
      1315
    5. Eihän nyt mikään

      Sitten varmasti jäänyt hiertämään meidän välejä. Meillähän ei ole varsinaisesti edes koskaan mitään ollut ja siksi itse
      Ikävä
      63
      1071
    6. 300 valtion maksamaa henkilöä Pariisissa, nolla olympiamitalia

      Pitäskö jotain tehä? Satsata vain skeittaukseen, naisten nyrkkeilyyn ja ratsastukseen? Vai tuplata joukkueen koko? Ot
      Maailman menoa
      88
      1019
    7. Life is Life...

      Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää ikävään. ☕🌞🐺😊❤️
      Ikävä
      211
      937
    8. Jasmin Mäntylän jäätävät roikkorinnat instagramissa!

      Hrr! Rintojen kärki näyttää olevan lähes metrin etäisyydellä kaulasta.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      9
      895
    9. Olet nainen

      Taipuvainen masennukseen ja paniikkihäiriöihin. Tunnistin sen kun katsoin sinua silmiin.
      Ikävä
      64
      884
    10. Uskon että

      Hänellä ja minulla on molemmilla paha olla.
      Ikävä
      57
      844
    Aihe