Ääri-uusliberalistinen hallitus / eduskunta Suomessa, rikkoo kansalaisten perusoikeuksia

Anonyymi

"Harvinaisina poikkeustapauksina" EK-medioissa, näkyvästi sosiaalipornoksi muuttunut uutisointi, kansan kahtiajakamisesta, eriarvoistamisesta, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta johtuva, suuri köyhyyteen-pakottamis-pahoinvoinnin hätätila, ja sen syyt ovat kyllä selvillä, kaikille pieni- ja keskituloisille kansalaisille, mutta äärioikealle radikalisoitunut, syvästi korruptoitunut, ääri-uusliberalismin aallonharjalla liitävä hallitus ja eduskunta, näennäisdemokratiassaan ja yksipuoluejärjestelmässään, eivät siitä piittaa, eivät ole näkevinään, vaan ylimielisesti jatkavat, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden miljardirahoituksia, kansalaisten puuttuvista perusoikeuksista välittämättä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

Veroparatiisi-sote on kaadettava, täysin ja kokonaan. Minkään soten ehtona ja edellytyksenä, tulee olla aidon oikeusturvan perusoikeudet, alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen Suomessa, kuten on kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959947/valtakunnanoikeus-kayttoon-kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-kansaa-eivatka-demokratiaa#comment-108201774

VTV:n Yli-Viikarin suht pikkukuprujen "tutkinnalla", peitellään isompaa järjestäytynyttä, äärioikeiston veroparatiisirikollisuutta, VVM:stä vuosikausia jatkunutta, tuhansien miljardien eurojen vuotamista, suoraan veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, eli äärioikeiston isoon talousrikollisuuteen, Suomen valtion, kansalaisten ja demokratian kustannuksella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

Ääri-Uusliberalistinen hallitus, johon äärioikeisto-oppositio, ei voisi olla tyytyväisempi, ei edusta enää aitoa demokratiaa, eikä Suomen kansalaisten suurta enemmistöä, pieni- ja keskituloisia, ja köyhyysrajan alle pakottamiaan, kuten viittäsataatuhatta 800€/kk orjuuseläkeläistä, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

Köyhyysrajan pinnan alle painaminen, ei ole "tunne", se on kovaa konkretiaa, puuttuvista ja toteutumattomista, kansalaisten perusoikeuksista, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eivät vuosikymmeniin, ole Suomessa aidosti toteutuneet. Sairaus-kansaneläkkeitä ei ole korotettu vuosikymmeniin, päivitetty vastaamaan korkeita elinkustannuksia. Erittäin raakoja ja kovia leikkauksia ääri-uusliberalistit hallituksessa / eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, nimittävät "korotuksiksi".

Mikä on valtio, jossa ei ole enää aitoa demokratiaa ja kansalaisoikeudet puuttuvat, yhä useammalta, ketkä hyötyvät kansan kahtiajaosta ja eriarvoisuudesta: suuret rikkaat valtiot EU:ssa ja Usa, äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisi-pörssikeinottelu-rikollisuus.

19

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uusliberalismi on "nätimpi" ilmaisu äärioikeistoradikalismille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959227/marinille-tiedoksi-hoitoonpaasy-ei-ole-ongelma---elakelaisten-koyhyyteen-jattaminen-on

      https://www.aftonbladet.se/ledare/a/bnEg33/lofven-administrerar-ett-nyliberalt-paradis

      Tuohon kun lisätään PetosPersKokoomuksen, maahanmuuton nelinkertaistamis-tavoitteet ja Hilloahon vaatimukset 3000€:n minimipalkoista ulkomaalaisille halpatyövoimalle ja rikkaiden EU-valtioiden "tukipaketin" VALE vastustaminen, niin Filippiinit Pohjolassa tulevaisuutta.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        JOO JESSUS SENTÄÄN

        Helsingiggä 10-20 000 suomalaista asunnototnta- j a 600 miljoonaa kaupungin tilit plussalla- YHTÄKÄÄN ASUNTOA EI OLLE TEKEMÄSSÄ vaikka o korona -ika- luulisi että tehtäisiin edes väliaikaisia asuntoja, kuten kontti, vene, asunto-auto, jne.

        ASUMINEN ON IHMISOIKEUS!!!

        Hallituksen tulisi määrätä helsinki heti järjestämään asunnot- ei siis mitään karmeita asuntolajärjestelyjä- joilla tekevät bisnestä- vaan asuntoja kaikille asunnottomille..

        muistatteko Halla-ahon, suomalaisuus-mies joka ei kai sanonut uransa aikana KERTAAKAAN että helsingin asunnottomuus tulisi lopetta a tai rakentaa asuntoja asunnottomille!

        repikää siitä


    • Anonyymi

      Pahviporvaristo syö aamiaisensa Cayman saarilla, sen aamiaisen hintalappua, ei kansalaisille EK-medioissa esitellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108260851

      Ei silä, että aikoisimme enää äänestää, kun korruptiovaaleissa äänestämisellä, vain korruptio pahenee, emme siis tee valintaa koleran ja ruton välillä, mutta kyllä Suomessa kansalaisilla, tulee olla oikeudet tietää, mikä on niiden tuhansien miljardien eurojen kohtalo, jotka Kok-VVM:sta, on vuosikymmenten aikana, vuodettu veroparatiisiyrityksille voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon veroparatiiseissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hallituksen vasemmistosiiveltä, olisimme odottaneet puhetta 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, eli aidon Pohjoismaisen oikeusturvan toteuttamisesta Suomessa, ei kuulunut, vain Veroparatiisi-"palveluista" puhuttiin, kuten äärioikeisto-oppositiokin, eli tulojensiirroista Veroparatiisi-pörssikeinottelijoille veroparatiisi-sote- ja sotabisneksineen, joten ei tarvitse äänestää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

      Korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, ei puolusta kansalaisten perusoikeuksia, vain ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden ansaitsemattomia etuoikeuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Fasismia kohti mennään eli ns. hyvinvointivaltio on jo lähes purettu ja fasistit eli kokkareet ja persut sekä kepu suorastaan huutavat lisää halpatyövoimaa samoin tekee demarit ja muutkin puolueet.

      Miten tällainen poliittinen kenttä voisi enää edustaa kansanvaltaa?
      Suomen poliitikot ja virkamiehet edustavat harvainvaltaa eli rikkaiden etua.

    • Anonyymi

      Niinhän se on, että markkina"demokratia", ei ole aitoa demokratiaa, vaan ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelja-pörssikeinottelijoiden, harvain valtaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17017833/etela-korean-markkina-viihde-kiiltokuva-saa-epailemaan-demokratian-tilannetta-siella

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      Käännekohta ajoittu Kok-Niinistön valtiovarainministeri-kaudelle, vuosiluvun voi jokainen halutessaan kaivaa, jolloin kansan kahtiajako, eriarvoistaminen ja kansalaisten oikeusturvan murentaminen, toden teolla alkoi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/business-finland-perii-koronatukia-takaisin-noin-740-000-euroa-katso-lista-yrityksista-jotka-joutuvat-palauttamaan-tukensa/8187176#gs.5xovqp

      Rahaa lapetaan äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, edelleen jaettavaksi, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen.

      Suomen kansalaisten rahoja, jotka on tarkoitettu, jokaisen Suomen kansalaisen oikeusturvaan. Eivätkä korruptiopäättäjät edes välitä selittää, mistä tuossa isojen talousrikollisten rahoittamisessa on kyse ja miksi tuollaista toimintaa tehdään, kun ei pitäisi oikeusvaltiossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

      Älkää ihmetelkö, miksi emme enää äänestä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

      Ei ole enää mitään eroa, eduskunnan syvästi korruptoituneiden, poliittisten puolueiden välillä yksipuoluejärjestelmässä. Ei ole mitään "porvarin perkeleitä" tai muitakaan, joita yksipuoluejärjestelmä koettaa, vielä mainostella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17025140/veroparatiisi-soten-ihmiskauppa-panttivangeille--luvataan-quottaskurahaaquot

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      Tälläkin hetkellä 800e/kk orjuuseläkkeille jätettyjä, oikeusturvattomia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, nälissään kituuttamassa helteen keskellä, ylihinnoitelluissa vuokramurjuissa ja hometaloissa. Hallitus jatkaa laittoman ex-äärioikeistohallituksen linjalla, puolustuskyvyttömien syväkyykyttämistä.

    • Anonyymi

      Tehkää valituksia tiedonvälityksen puuttumisesta Valtioneuvostoon. Puolet Suomen väestöstä, on enemmän tai vähemmän köyhyydessä, tai sen tuntumassa, kyllä köyhyysongelman pitäisi näkyä ja isosti tiedotusvälineissä, ei näy mitenkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

      EK-Yle:n Veroparatiisi-kummelishow-vain jatkuu, mitään tiedonvälitystä, ei verovarojen vastineeksi saada. Kyseistä pintaviihde-sirkusta, ei pidä enää rahoittaa valtion varoilla ja kansalaisten ihmishenkien kustannuksella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, joissa ovat jo 2022-luvun,
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimieläkkeet, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa, on jo toteutettu, ei ole myöskään "lapsiperheköyhyyttä", jonka verukkeella, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän poliitikot, ovat jälleen tekemässä tulojensiirtoja, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, eli itselleen ja kaltaisilleen pörssikeinottelijoille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17122796/marinin-kompastuskivi-ei-ole-reppu-vaan-elakelaiskoyhyys#comment-110192126

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

      Korjaamalla aidosti eläkeläisköyhyys, poistettaisiin koko köyhyysongelma Suomesta, mutta siihen ei tahtotilaa korruptiopoliitikoilta löydy, kun vaalien pitäminen kävisi hankalaksi, kun ei olisi enää millä vedättää ja valehdella köyhyyteen pahoinpidellyille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

      Heti eduskuntavaalien jälkeen, kävi selväksi, ettei nykyisellä hallituksella, ole aikomustakaan, tehdä aidosti mitään eläkeläisköyhyydelle, joka on kaiken köyhyysongelman ydintä ja syy, vaan jatkoivat laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, nimittämällä niitä "korotuksiksi", mitä ne eivät todellakaan ole. Nololla viisikymppisellä, ei kompensoida leikkauksia, ei kohonneita elinkustannuksia, eriarvoistamis-pakkomaksuja, pääsymaksuja välttämättömiin reseptilääkkeisiin ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Toistetaan vielä, että menisi perille: korjaamalla eläkeläisköyhyys, 800€/kk orjuuseläkkeiden päivittämisellä 2021-luvulle 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI, korjataan myös koko köyhyysongelma Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

      Eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmästä, ei löydy köyhyysongelman, eli eläkeläisköyhyyden korjaajia / tahtotilaa, joten jätämme äänestämättä eduskuntavaaleissa, ellei sitä ennen, hallitus tule järkiinsä ja toteuta 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      Rahasta 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, köyhyysongelman korjaaminen, aito oikeusturva ei ole kiinni, vaan poliittista arvovalinnoista, tahtotilasta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naisiin, joita eläkeläisköyhyyteen pakotettujen enemmistö on, kohdistuva vihaväkivalta, kuten oikeusturvattomiksi 800€/kk orjuuttamiseläkkeille pakottaminen, luokitellaan terrorismiksi,tämän ruotsalaisen uutisen mukaan:

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/45ffbf1e-d1c8-44b2-9c59-ed965be808df

      Äärioikeiston uusnatsistien terrorismia, on Suomessa näkyvillä laajemmin, kuin vain yksittäisinä Kankaanpään tapauksina. Isommissa kaupungeissa ne hukkuvat ihmisvilinään, ja ompa poliiseja nähty istuksimassa, ravintoloissa uusnatsiseurueissa mm. Tampereella.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      Jopa perustuslakivaliokunnassa, on kyseisiin äärioikeistojärjestöihin kuuluvia, ollut eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä mukana.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      583
      4252
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      144
      3126
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2407
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2260
    6. 235
      1748
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1437
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1320
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe